Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

olabilir..

aynen öyle az öderiz diye düşünüyoruz ama hiçbişe farketmiyo nerdeyse.

cnm daha konuşmadım onunla akşm falan konuşcam haberi yok onunda oda çok üstüne gitmez biliyorum zaten.

vilinnn şükürr
diye diye doğurtacam seni ama bak gördünmü işte bebişlerin zmanı yok cnm.
yünleride yıka tabiki onlarında tozu vardır ama 40 gün falan giydirme yün zararı olur belki.

vilinnn şükürr
diye diye doğurtacam seni ama bak gördünmü işte bebişlerin zmanı yok cnm.
yünleride yıka tabiki onlarında tozu vardır ama 40 gün falan giydirme yün zararı olur belki.

kuzum zaten sen dün diyince yıkamaya karar vermiştim ama bu sabahki olay perçinledi
örgüleri de attım makineye sen cevap yazmayınca zaten
yaaa bi de kızın öyle sancısı falan da olmuyodu,aniden doğuruverdi

alişyaaaa işe gitmemekle iyi yapmışsın,evde yatıp yuvarlansaydın yaa,dinlenmiş olurdun

sirken,erken gitsen hazırlık yapıcaktın,şimdi o da geçe kaldı desene

seda desen diil bolum yazmış olsan oda diil
oğluşun mu yazdı

demek minik erkekimiz traş olacak
gel tatlım hem hijyen hem açık büfe
Telden bu kadar oluyo ya napayim kizlarin diline dustum zaten, gulup duruyolar yazdiklarima. Annemle konustum kesmeyin mayisa kadar usur dedi ya. Kafam karisti.
Zaten eşim k.kartını kapatacak diye de yıllık kart ücretlerini de geri talep edicek. Sonrada kapattırıcaz. Yıllık 59tl kart ücreti bilmem ne bildirim ücreti her ay 11tl alıyorlar yaklaşık 6 kartı
Kiz 6 kart ne ya??? Batarsiniz valla. Bizde 1 tane var onun bile kart parasini odemek koyuyor valla.

hiç belli olmuo ki bu işler cnm bi anda suyu geliverio hopp doğuma, öle son günü bekleyemio bazen bebişler
kızma bize ama seni telaşlandırmk için demioz asla, hazırlıklı ol ki rahat edesin

ya yatıp yuvarlanma planım vardı zaten ama eşime kıyamadım sen gelince sıkılmıom die ayak yapınca bananeyse şurda 3-4 saate çıkarız bugün tam gün çalışmıo

aa ben kaçırmışım arkadaşın 36. haftada mı doğum yaptı, olsun bebiş gelişmiştir ama o haftalarda hazır olmak gerek işte.
çok yormadan kendini yap her şeyi canım, zevkli olur kıyafetlerini hazırlamak

geçmiş olsunnn
afiyet olsunnn gime işe boşver dinlen gönlünce

2 tane problemli örneğim var bir türlü çoğaltamıyorum. Bir kez daha deneme yapacağım e onun da bitmesi kontrolü derken saat 3 ü geçer sonra da eve kendi başıma geçmemin bir anlamı yok

kolay gelsinn

evet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..

sarıp dolaba atsam yarın da pişirsem olur dimi? bir deyin hele

olur tabi ben yaparım bazen, hatta bazen tariflerde yazar bilmemkaç saat buzdolabında bekletip pişirin harcını çeker daha ii olur derler
ama sarıp derken:26:sigara böreği mi yapıcaktın?

Olarr sirkennn

bende dün okudum allah kabul etsin inşş yanlışımla falan Buakşamda okucam ,belki eşimde okursa 3 olur, derim ozaman

Hiç sorma canım o kartlardan zaten bi türlü doğrulamadık. İnş. kapatıp kırıp atıcaz. Eşime 2 yıl önce dedim kredi çektiğinde direkt kapat kır at diye ama o ne yaptı araba aldıı ve o arabada arkadaşının kazasına kurban gitti zarar ettik.. Yanlışlar dizgisi ğişman şimdi ama yapıcak bişe yok yine onun canı sıkılınca üzülen ben oluyorum. Kapatınca rahatlıcaz inş..

size kızabilir miyim ki biz sizi çok seviyoooz

yaren 3 numara kestirmek yerine azıcık önlerden,enselerden falan kestirseniz olmaz mı canım?

evet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..

sarıp dolaba atsam yarın da pişirsem olur dimi? bir deyin hele
olur tabi canım niye olmasın...hatta patates falan haşlicaksan bugünden hallet,yarına hazır olur

tamam canım Allah razı olsun, teşekkür ederim
dilşadcım bende dün okumuştum sanırım canım,haberin olsun...

ne çok kartınız varmış özge yaaa...ne kadar kart,o kadar borç
bizde bi tane var,onu bile fazla kullanmamaya çalışıyoruz :26:

olur tabi ben yaparım bazen, hatta bazen tariflerde yazar bilmemkaç saat buzdolabında bekletip pişirin harcını çeker daha ii olur derler
ama sarıp derken:26:sigara böreği mi yapıcaktın?

yok normal saracağım ben harcına bol süt ekliyorum bazen harcı o kadar çok oluyor ki kalan sütü üzerlerine döküyorum o zaman da su böreği gibi oluyor.

Olarr sirkennn

bende dün okudum allah kabul etsin inşş yanlışımla falan Buakşamda okucam ,belki eşimde okursa 3 olur, derim ozaman

tşk ederim kızlar hepinize

ay yemek ydim şiştim hiç ekmek de yemedim bulgur pilavı mahvetti midemii

vilin salata patatesini yarına haşlarım ki taze olsun bugünden beklerse kötü olabilir

bencede öle yap,kaldımı bende sevmem patatesi

ayy anca söledim yiyecek bişiler ,düşün düşün bulamamıştım busaat oldu ama gene aynı şeyler yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…