dilek diyaloglar süperbenimki de bi garip eminim o süpürge o g.t içi kadar evde 3 saat çalışacaktır.
bol görümcene pes diyorum hani vardır ya asalak ruhlu insanlar şu hayatta hiç bir amacı olmayan mücadele nedir bilmeyen bi baltaya sap olamamış hiç bir işe yaramayan aldığı nefes bile zarar olan sünepe tipler işte senin görümce ondan ben anladım
kredileri verirken bankalar o kadar uyanık oluyor ki bilirisin kredilerde bileşik faiz uyguluyorlar ya
önce faizi almaya başlıyorlar ödemeler azaldıkça sen ana parayı ödüyorsun o yüzden erken ödemedeki indirim çok fazla bir şey olmuyor diye biliyorum ben
selam kızlarrrr
dilek yaaaaaaaaaaaaaa :şakasın bence sennnnn, hayır yani ellerine sağlık senin gibi hamarat kadın bulunmaz valla kocan yatsın kalksın dua etsin ama derdin ne kuzum kendinle yazık diil mi harap etmişin kendini, ne die on çeşit yapıosun yap 2-3 tür bişi yeter işte
bol ya o görümceden bi halt olmaz ben sana diyim eşin ne dio bu duruma o hiç konuşmuo mu azcık da o sıkıştırsa acaba?
ay vilişimmm panik yapmışsınşimdiye çoktan yıkaman lazımdı zaten daha onlar ütülenecek falan minnak minnak, bak yorma ama kendini, eşin becerebiliosa az da ona ver o da ütülesin
vilinnn şükürr
diye diye doğurtacam seni ama bak gördünmü işte bebişlerin zmanı yok cnm.
yünleride yıka tabiki onlarında tozu vardır ama 40 gün falan giydirme yün zararı olur belki.
Telden bu kadar oluyo ya napayimseda desen diil bolum yazmış olsan oda diil
oğluşun mu yazdı
demek minik erkekimiz traş olacak
gel tatlım hem hijyen hem açık büfe
Kiz 6 kart ne ya??? Batarsiniz valla. Bizde 1 tane var onun bile kart parasini odemek koyuyor valla.Zaten eşim k.kartını kapatacak diye de yıllık kart ücretlerini de geri talep edicek. Sonrada kapattırıcaz. Yıllık 59tl kart ücreti bilmem ne bildirim ücreti her ay 11tl alıyorlaryaklaşık 6 kartı
kuzum zaten sen dün diyince yıkamaya karar vermiştim ama bu sabahki olay perçinledi
örgüleri de attım makineye sen cevap yazmayınca zaten
yaaa bi de kızın öyle sancısı falan da olmuyodu,aniden doğuruverdi
alişyaaaaişe gitmemekle iyi yapmışsın,evde yatıp yuvarlansaydın yaa,dinlenmiş olurdun
sirken,erken gitsen hazırlık yapıcaktın,şimdi o da geçe kaldı desene
valla hem de ne panik
doğum eden arkinin beklenen doğum tarihi benden bi hafta sonra olunca panik kaçınılmaz oluyo
en azından çantam hazır olsun da acil bi durumda doğumhanede çıplak kalmayalım kızımla
evi silmem lazım ama acayip üşeniyom yaa
eşime ütüle desem yakar ki çamaşırları
ben onları zevkle ütülerim
şaka maka epey bi şey almışız da haberim yok,artık bi şey almayalım bari
geçmiş olsunnnben işe gidicektim bugün öğleden kadar durur gelirim diodum.
ama sabah karnım kötüydü yediğim bişi dokundu heralde biraz bağırsakları bozmuşum
neyse o diil de hava da bi kötü üf valla sıkıldım gitmicem işe falan dedim
eşimde de kaç günlerdir bi sıkıntıdır gidio, benle gelsene cafeye dedi kıramadım onun yanına geldim, börek vardı geçen yaptığım, yanına da ne kadar kahvaltılık varsa getirdik bi güzel kahvaltı ettik
2 tane problemli örneğim var bir türlü çoğaltamıyorum. Bir kez daha deneme yapacağım e onun da bitmesi kontrolü derken saat 3 ü geçer sonra da eve kendi başıma geçmemin bir anlamı yok
evet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..sirken,erken gitsen hazırlık yapıcaktın,şimdi o da geçe kaldı desene
evet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..
sarıp dolaba atsam yarın da pişirsem olur dimi? bir deyin hele
dilşad 1 tane yasin okudum ben söylemeyi unuttum
1 tane daha okurum pazara kadar
evet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..
Telden bu kadar oluyo ya napayimkizlarin diline dustum zaten, gulup duruyolar yazdiklarima. Annemle konustum kesmeyin mayisa kadar usur dedi ya. Kafam karisti.
Kiz 6 kart ne ya??? Batarsiniz valla. Bizde 1 tane var onun bile kart parasini odemek koyuyor valla.
size kızabilir miyim kihiç belli olmuo ki bu işler cnm bi anda suyu geliverio hopp doğuma, öle son günü bekleyemio bazen bebişler
kızma bize ama seni telaşlandırmk için demioz asla, hazırlıklı ol ki rahat edesin
ya yatıp yuvarlanma planım vardı zaten ama eşime kıyamadım sen gelince sıkılmıom die ayak yapınca bananeyse şurda 3-4 saate çıkarız bugün tam gün çalışmıo
yaren 3 numara kestirmek yerine azıcık önlerden,enselerden falan kestirseniz olmaz mı canım?Telden bu kadar oluyo ya napayimkizlarin diline dustum zaten, gulup duruyolar yazdiklarima. Annemle konustum kesmeyin mayisa kadar usur dedi ya. Kafam karisti.
Kiz 6 kart ne ya??? Batarsiniz valla. Bizde 1 tane var onun bile kart parasini odemek koyuyor valla.
olur tabi canım niye olmasın...hatta patates falan haşlicaksan bugünden hallet,yarına hazır olurevet bugünden kekimi kurabiyemi yapacağım bir de börek içini hazırlayacağım..
dilşadcım bende dün okumuştum sanırım canım,haberin olsun...tamam canım Allah razı olsun, teşekkür ederim
ne çok kartınız varmış özge yaaa...ne kadar kart,o kadar borçHiç sorma canım o kartlardan zaten bi türlü doğrulamadık. İnş. kapatıp kırıp atıcaz.Eşime 2 yıl önce dedim kredi çektiğinde direkt kapat kır at diye ama o ne yaptı araba aldıı ve o arabada arkadaşının kazasına kurban gitti zarar ettik.. Yanlışlar dizgisi ğişman şimdi ama yapıcak bişe yok yine onun canı sıkılınca üzülen ben oluyorum. Kapatınca rahatlıcaz inş..
olur tabi ben yaparım bazen, hatta bazen tariflerde yazar bilmemkaç saat buzdolabında bekletip pişirin harcını çeker daha ii olur derler
ama sarıp derken:26:sigara böreği mi yapıcaktın?
Olarr sirkennn
bende dün okudum allah kabul etsin inşş yanlışımla falanBuakşamda okucam ,belki eşimde okursa 3 olur, derim ozaman
vilin salata patatesini yarına haşlarım ki taze olsun bugünden beklerse kötü olabilir
Huhuuuuu nerdesiniz ayolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?