Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bu ne fırtına yaa mahvoldu ağzım yüzüm saçım dışarı çıkmıştım hava alıyım die hava tepeme geçti resmen
geldim net yok elektrik gidio.
hazır bi kitap varmış matbaya gidecek toparlamaya çalışıoum bunaldım
yarın işe gelmesem mi yaa

ben de inat eden örneğimle uğraşıyordum
vilin ne çok temizlik yaptın öyle.
yapıyorum ama bitmiyo ki
4 büyük tencere meyve suyu kaynattım temizlik yaparken(17 kavanoz oldu) bol bol içeriz kızımla,tabi babamızdan kalırsa

dilek,matematikçi kadını arayıp matematik dizgisi yapmayı bilmediğini söylesen ne olur :26:

Dilşad dicem dicem bi türlü yazamadım. Bende okurum canım pzt. kerem için benide yazabilirsin.

tamam canım Allah razı olsun

Huhuuuuu nerdesiniz ayolll
ben dükkandayım eşim gel sıkıldım dedi, geldim gelmez olaydım yoldayken acayip fırtına çıktı milka standı belime uçtu bakkalın önünden. belim koptu sandım. dükkan müsait olunca geçip stüdyoda bakcam kanama falan var mı diye. oturunca bile batıyo belim
ben burdayım da diğerleri nerde acaba
deri sandalyelerimi sildim,nasıl is olmuş yaa,su kapkara oldu bakınca hiç belli olmuyo halbuki :26:
şimdide evimi silcem,toz alıcam....
temizlik aşkı başladı bende
ben de silsem deri sandalyelerimi benmkilerde hiç belli olmuyo ama demekki is çıkıcak, sizin doğalgaz mı kömürlü mü?

burda da çok kötü ya her yer uçuyo.
ben de bugün geri gitmicem işe. arayan soran da yok zaten

ohh afiyet olsun yarasın kızınaa

bi şey olmaz inşallah canım ama lavobaya falan geçip baksan yaa :26:

bizim kaloriferler kömürlü olduğu için çok is oluyo canım

burası da çok rüzgarlı yaa :18:

ben burdayım da diğerleri nerde acaba
Deri sandalyelerimi sildim,nasıl is olmuş yaa,su kapkara oldu Bakınca hiç belli olmuyo halbuki :26:
şimdide evimi silcem,toz alıcam....
Temizlik aşkı başladı bende

ay sen ve dilek ten çok kıskançlandım benimde ihtiyacım var o aşktan

Dilşadd bak hemen yaa ,eve git yat dinlen geçsin inşş

dilekk ara kadını yaa ,busefer de dicek yapamıcaktın madem neden haber vermedin gibi saçmalıcak canın sıkılcak daha da

bu lodos camlarımı mahvetti

akşam k validemle konuştuk anannenin maaşını zamanında ssk 1 ay fazla yatırmış (dede yeni vefat ettiğinde) o zamandan şimdiye kadar ana para ve faizini geri istiyormuşolayın aslı nedir biz de anlayamadık :26: bizim arabadan haberi yokmuş dün kpeder söylemiş.

bomba haberi söylerim
eşim aradı arkadaş bugün geç gelirmiş bilmem neymiş
zaten kesin diildi gelcem demedi ama cuma gel dedik işte
eşim yarın gelir dio
hayır daha da gelemez dedim

dilek,matematikçi kadını arayıp matematik dizgisi yapmayı bilmediğini söylesen ne olur :26:
söyledim zaten

ben de bugün geri gitmicem işe. arayan soran da yok zaten
bak bak bak nası da kaytarmış

dilekk ara kadını yaa ,busefer de dicek yapamıcaktın madem neden haber vermedin gibi saçmalıcak canın sıkılcak daha da

cmtsi gelmemeyi kadın için dememiştim ki unutmuşum bile
araya başka iş soktu patron onunla uğraşıoum
patron 1 saat sonra çıkar adanaya gitcek tabii uçak iptal olmazsa
halletmem lazım
kadın ben şablon çalışma yaptım üzerinde düzenlemeler yapcaz sanarak gelir yarın 11de

bi şey olmaz inşallah canım ama lavobaya falan geçip baksan yaa :26:

bizim kaloriferler kömürlü olduğu için çok is oluyo canım

burası da çok rüzgarlı yaa :18:

bizim doğalgaz ya o kadar is olmaz hafta sonu bi siliyim bakalım bende ne durumda

baktım canım renkli bi durum olmamış çok şükür.

bomba haberi söylerim
eşim aradı arkadaş bugün geç gelirmiş bilmem neymiş
zaten kesin diildi gelcem demedi ama cuma gel dedik işte
eşim yarın gelir dio
hayır daha da gelemez dedim
sen hazırlık yapıyosun o kadar onların keyfine göre mi yapılacakmış ii demişsin

dilek bencede ara söle boşa gelip seni iyce sinir etmesin.
ayrıca evt o misafirinde yarın hiç gelmesin yani. uyuz.

diloş ayy inanmıyom yaa dikkat et cnm dönüşte bari eşine sarıl iyce allah korusun haftaya soğuklar geri geliyomuş zaten 15 derece düşüyomuş.

vilin bolca iç onlardan doğumdan sonra sütte yapar.

başım çatladı yaa
patron gitcek ya
her işi halletmeye çalışıo
bıdır bıdır :99:

matematik hocası aradı noldu dilek yarın gelcez die
bende yapmadım çünkü başka birini bakıouz dedim
benim tanıdığım var patronla konuş dedi
tmm dedim patronla konuştum tmm
hallet kimse konuş onunla yapsınlar o şekilde dedi
üstümden bir fil kalktı.

BEN GELDİİMMM

BANKAYLA KONUŞTUM KIZLAR, GİŞEDEKİ ADAM BİLGİ VERMİYODU KENDİ GELMESİ GEREKİYO BİLMEM NE. CIRLADIM AZCIK BAKTI HESAPLARA BİLGİ VERDİ. ŞUAN Kİ BORÇ 7.800TL EĞER ÖDERSEK 6.605 OLUCAKMIŞ YANİ 1195 TL İNDİRİM OLUYO FAİZLERDEN. ÖDEMEYİ DE EŞİMİN YAPMASI GEREKİYOMUŞ İMZA FALAN ATACAKMIŞ. VİLİN SİZE NİYE ÖYLE YAPTILAR CANIM Bİ ARAŞTIRIN İSTERSENİZ. BELKİ GERİ ALIRSINIZ. ÇÜNKÜ ÖYLE Bİ YASA VAR

GELİRKENDE UYUZUN BİRİ KEŞKE BENİM ÇOCUĞUMU DOĞURSAN DEDİ YANIMDAN GEÇERKEN ÇOK SİNİR OLDUM YAA NE İNSANLAR VAR HAMİLE KADINA BİLE LAF ATABİLİYORLAR...

ohh şükür yani olay olmuştu gerçekten resmen hadi yırttın

özgee bende hamileyken banada biri öle laf atmıştı bende vaybe bu halde bile laf yedim yani diye gülmüştümsonradan tabi öküzmü yok işte boşver.kredi olayınızda ii olmuş düşüyomuş baya gözünüzaydın.

yollamıyo zaten canım korktu, birlikte gideriz çantanı falan taşıma şimdi diyo

gözün aydıııın çok sevindim valla

baya iniyo canım inşallah bi an önce rahatlarsınız
ölesi çok canım ta annem bana hamileyken bi esnaf anneme orta katı kiraya vermiş demiş, babam gidip dövmeye kalkmış

Ay seduşş Ee tabi orası öyle canımm herhalimiz yetiyo Ama utanmada yok ki yüzüme söylüyo.

inş. canım.. O nasıl laf öyle yaa yuhh haketmiş
Bide çok geçmiş olsun canım ya, belin önemli ya inş. bişe olmamıştır bebişe de:26:

Dilek hadi gözünaydın canım banada bi ferahlık geldi kurtuldun şu matematik işinden.

Viliş maşallah canım sna ya.. Senin aylarında bende öyle olabilecem mi acaba

dileğim çok sevindim ay resmen üstünden yük kalktı yaaaaa
ama yani o arkadaşa da ayıp valla gelmesin yani sen çalışan kadınsın ha bire biri gelcek acaba gelcek mi ya gelirse die hazırda bekleyemezsin heralde

dileğim çok sevindim ay resmen üstünden yük kalktı yaaaaa
ama yani o arkadaşa da ayıp valla gelmesin yani sen çalışan kadınsın ha bire biri gelcek acaba gelcek mi ya gelirse die hazırda bekleyemezsin heralde

çok iyi oldu alishim valla

arkadaş kesin gelcem dememişti ama ben davet ettik gelir herhalde die düşündüm
zaten akşam size yazamadım eşim aradı dilek cozluo bana die tmm tmm gelioum demiş
hemen çıktım kuaföre gittim süslendim
eve gittim böreğimi fırana verdim birde tarator yapım dedim
içine sirke dio üzüm mü? elma mı? bilemedim nigarı aradım yok açmadı sedayı aradım meşgul
neyse eltimi aradım hallettim onunla
sonra seda aramış lazım olunca yoksunuz dedim
eşi meşgule düşürmüş
neyse geldiler çocuk tatlısını almış gelmiş
saat 21,30 oturduysak gece 2ye kadar zaman nası geçti anlamadım
çok sevdim çok keyifliydi
bin kere teşekkür etti herşeyin tadına baktı eve gitmiş daha msj atıodu çok çok zahmet etmiş ellerine sağlık die
yani herşey yolunda gitti sizden de bahsettim azcık
menüyü birlikte hazırladığımızdan yardımcı olduğumuzdan falan
eşimde dio ki bide biz kocaları çekiştiriolar dio
çocuk dediki bende böyle yemek yapsam bende çekiştiririrm seni
valla çok güldüm eğlendim

sabah zor kalktım tabii eşime saat 3 olsada eve gelip yatsam dioum

veeee akşamki hazırlığım;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…