Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınnnn

dilek yaa ellerine sağlık resmen 6 kişilik sofra hazırlamışsınnben de olaydım yaa

bende çek yok

hava çok güzel görünüo burda, güneşli falan.hemen banyoya girmeliyim sonra beyazları yıkamalıyımmm
öğleden sonra da annemle alışverişe gidicezzzzz

dün bebek yağını aldım dalin ve johnsoms varmış önceki johnsons tı bi emmio gibi geldi onu sevmemiştim dalin aldım.dün denedim çok güzel kokuo çok sevdimmmm, ama spreyi yoktu yaaa, evde bişiler ayarlayabilirsem daha ii olcak

tünaydın millettt

dilekk ellerine sağlık canım akşamında iyi geçmiş sevindim yanii yorulduğuna deydi ...
beni arasaydın ben sana derdim elma sirkesi diye ama aramadın

ben bugün tam gün çalışıcam malesef

ayşamm bebeyağını netcen

dün akşam yemek pişerken buzdolabımı fırınımı ve mutfak dolaplarının dışını sildim aspirinle kıskançlığım (sirken ,dilek, viliş) azcık geçti ...
yemekten sonrada 9gibi uyumuşuz eşimle koltukta gece 1,30da uyandım sonra yatağa geçtik uykuya devm sabh 8i geçiyodu kalktım işte

keşke olaydın evet
dalin harika kokuo zaten

bak bak arasaymışsın sen gün içinde yemek tarifini zaten bize sormuon mu bee
neden tüm gün ordasın senin şu cmtsi sistemini bi çözemedim ki

ohh ellerine sağlık benimde mutfak dolaplarım silinmeli ama çok çok yorgunum
belki bi park brovaya gitcem çıkınca çanta bakcam
sonra eve gidip yatcam
ipadime film indirioum şimdi oturup izlerim.

Zuzum karnıma ve göğüslerime süreyim die aldım. ilerleyen zamanlarda belki kreme geçerim şimdilik bunu kullanıcam.
ayyyy bi banyo yapmışım ki ohhh resmen mest oldum kıl tüy hallettim bi güzel gevşedim suyun altında saç ve cilt bakıımı da yaptım mis oldum misss

dilşadcım ben de okudum allah kabul etsin inşş

şimdi ufaktan temizliğe geçicem. yani ortalık toplama desek daha doğru olur

Adasim badem yagi alsaydin canim o yaglardan daha iyi. Bi de bu catlak olayi daha cok cilt tipinle alakali. Yani catlayacaksa engelleyemiyor hic birsey. Ama azaltabilirsin tabii bunlari surerek. Beni hatirlarsin yazin mayo falan giydim yoktu catlak. Doguma bir hafta kala catladi sok oldum.

Dilekcim masa harika gorunuyor canim. Aksaminiz da guzel gecmis. Guzel gecen bir aksaminsanin tum yorgunlugunu aliyor

kızlar çanta beğendim yine

kırmızı zaten hep istiodum bulamamıştım bu fena diil gibi sade ama şık geldi
mavi kullanılabilir değişik yani
ama asıl fuşya siyah geçişliye bayıldım yaa

3 toplam 315tl :26:

Dilekcim masa harika gorunuyor canim. Aksaminiz da guzel gecmis. Guzel gecen bir aksaminsanin tum yorgunlugunu aliyor

saol canım
evet tahminimden güzel geçti valla
bugün sevgi pıtırcığı gibiyim neşeli hareketli ama biraz bacaklarım ağrımış yaa

siz neler yapıosunuz izmirde hava nası:26:

tmm tmm kızmayın :18: abartmayım dimi
peki o bayıldığımın kırmızısı şu bunu mu alsam ki :26:
148tl dio indirime girer ama sene sonunu bulur yani

kesinlikle öle,ben zaten çok çatlıcak bi tipim ama maksat yaptım mı yaptım olsun iştedediğin gibi belki az olmasını sağlayabilirim.zaten şimdi ilk hevesle habire sürüom da ilerleyen zamanlarda vazgeçedebilirimben öleyim çünkü bi krem aliim mesela onu bi hafta sabah akşam sürerim sonra dolap bekler

ne biliim bi güzel de kokuo bunlar badem yağından
evet daha iyi olur

sus kızzz
bak sadece ortalığı toplıyım die girdim salona, bütün koltukları çekip altlarını süpürürken buldum kendimineyse dedim abartmıyım belim ağrımaya başlıo hemen çünkü.
şimdi kendime c vtamini deposu yaptım bi taraftan ISPANAKLI börekle taze TERE ve ROKA yiom, üstüne de sıkma PORTAKAL suyumu içicem
2 kilo anca aldım şimdiye kadar,bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek

hay allaam kendi derdime düştüm senin çantalara yorum yapmayı unuttum.ben kısa saplı elde taşıma sevmediğim için maviyi beğenmedim
kızmızı güzelmiş kırmızı siyah renk olarak çok daha kullanışlı bak ama sakın o parayı veriim deme o çantalaraaaa

hee iyi bari kör cahil ilan ettin beni resmen Soruyoz diye bişey bilmiyoz yani

15-25 arası cumartesileri tam gün

anladım canımm

ohhh ne güzel bende yapıcam o kıl tüy işini ,akşam dikilide d.günü var gitmezsek eğer

badem yağı kıltüy çıkartmıyomu yaa..

Anacıım kirpikleri döküldüğü zamn tatlı badem yağı sürmüş hep :26:

valla o fuşyayı ben kullanamam çok uzun geldi ,oyüzden güzelmiş diyemicem

ama mavi ve kırmızıyı beğendim

amin canım çok tşk ederim Allah razı olsun yarın gidicez zaten oğlumuza

dilek ben de mavi çantayı beğendim
geceniz güzel geçmiş herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık

tüm gün hiç giremedim,biriniz de merak etmemişsiniz,doğursam haberiniz olmicak
dün geceyi aciilde geçirdim
benim pıtırcık yine çok hareketliydi,mideme ve karaciğerime baskı yapıp durdu...akşam 9.30'da midemde sancı bi başladı,gece 2.30'da eşimi uyandırdım artık dayanamıyorum diye...sürekli sancı girdi mideme,oturamadım,yatamadım,nefes alamadım,çok kötüydü...acilde tahlil falan yaptılar,bi şey çıkmadı...meğer bizim pıtırcık organlarımı sıkıştırdıkça bağırsaklarımda gaz sıkışması olmuş,oda sancı yapmış...serum taktılar,sabah eve geldik...gece boyunca hiç uyumadım,gün boyu uyudum,yemeğe kv çağırdı,eve yeni geldim...kocişimi bekliyorum

vilişimmm yemin ediom aklıma geldi bilio msun bu kız h.sonları girerdi acaba bişi mi oldu, belki de hala twmizlik çamaşırla uğraşıodur dedim hatta düşündüm senin bende tlf.un da yokbana özel mesaj atar mısın cnm numaranı?
çok geçmiş olsun cnm

ben de annemle alışverişe gittim pantolon falan aliim die ama hiçbişi bulamadım hamile pantolleri çok tipsizdi, bi siyah kot keten arası bişi beğendim 38 herşeyiyle cuk oturdu ama düğmem kapanmadı40 da bacakları bol geldi, ay çok da güzeldi yaaa aklım kaldı

kuzum hamile pantolonu bulmak çok zor...ne kadar aramıştım hatırlarsın çok dar alma,yakında kilo almaya başlarsın,rahatsız eder
akşam kızımın çamaşırlarını yerleştirdim, odasının tozunu yeniden aldım,mis gibi oldu...inşallah kociş yarın işe gitmez,tülleri yıkayıp kocie astırma planım var bi de mutfağın halısını kocişe yıkatmak istiyorum dün uykusuz kaldığımız için yattı kocişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…