keşke olaydın evetgünaydınnnn
dilek yaa ellerine sağlık resmen 6 kişilik sofra hazırlamışsınnben de olaydım yaa
bende çek yok
hava çok güzel görünüo burda, güneşli falan.hemen banyoya girmeliyim sonra beyazları yıkamalıyımmm
öğleden sonra da annemle alışverişe gidicezzzzz
dün bebek yağını aldım dalin ve johnsoms varmış önceki johnsons tı bi emmio gibi geldi onu sevmemiştim dalin aldım.dün denedim çok güzel kokuo çok sevdimmmm, ama spreyi yoktu yaaa, evde bişiler ayarlayabilirsem daha ii olcak
tünaydın millettt
dilekk ellerine sağlık canım akşamında iyi geçmiş sevindim yanii yorulduğuna deydi ...
beni arasaydın ben sana derdim elma sirkesi diye ama aramadın
ben bugün tam gün çalışıcam malesef
dün akşam yemek pişerken buzdolabımı fırınımı ve mutfak dolaplarının dışını sildim aspirinle kıskançlığım (sirken ,dilek, viliş) azcık geçti ...
yemekten sonrada 9gibi uyumuşuz eşimle koltukta gece 1,30da uyandım sonra yatağa geçtik uykuya devmsabh 8i geçiyodu kalktım işte
şimdi ufaktan temizliğe geçicem. yani ortalık toplama desek daha doğru olur
Dilekcim masa harika gorunuyor canim. Aksaminiz da guzel gecmis. Guzel gecen bir aksaminsanin tum yorgunlugunu aliyor
kesinlikle öle,ben zaten çok çatlıcak bi tipim ama maksat yaptım mı yaptım olsun işteAdasim badem yagi alsaydin canim o yaglardan daha iyi. Bi de bu catlak olayi daha cok cilt tipinle alakali. Yani catlayacaksa engelleyemiyor hic birsey. Ama azaltabilirsin tabii bunlari surerek. Beni hatirlarsin yazin mayo falan giydim yoktu catlak. Doguma bir hafta kala catladi sok oldum.
evet daha iyi olur
bak bak arasaymışsın sen gün içinde yemek tarifini zaten bize sormuon mu bee
Neden tüm gün ordasın senin şu cmtsi sistemini bi çözemedim ki
ohh ellerine sağlık benimde mutfak dolaplarım silinmeli ama çok çok yorgunum
belki bi park brovaya gitcem çıkınca çanta bakcam
Sonra eve gidip yatcam
ipadime film indirioum şimdi oturup izlerim.
zuzum karnıma ve göğüslerime süreyim die aldım. Ilerleyen zamanlarda belki kreme geçerim şimdilik bunu kullanıcam.
Ayyyy bi banyo yapmışım ki ohhh resmen mest oldum kıl tüy hallettim bi güzel gevşedim suyun altında saç ve cilt bakıımı da yaptım mis oldum misss
adasim badem yagi alsaydin canim o yaglardan daha iyi. Bi de bu catlak olayi daha cok cilt tipinle alakali. Yani catlayacaksa engelleyemiyor hic birsey. Ama azaltabilirsin tabii bunlari surerek. Beni hatirlarsin yazin mayo falan giydim yoktu catlak. Doguma bir hafta kala catladi sok oldum.
Eki Görüntüle 659009
Eki Görüntüle 659010
Eki Görüntüle 659011
kızlar çanta beğendim yine
Kırmızı zaten hep istiodum bulamamıştım bu fena diil gibi sade ama şık geldi
mavi kullanılabilir değişik yani
ama asıl fuşya siyah geçişliye bayıldım yaa
3 toplam 315tl :26:
Zuzum karnıma ve göğüslerime süreyim die aldım. ilerleyen zamanlarda belki kreme geçerim şimdilik bunu kullanıcam.
ayyyy bi banyo yapmışım ki ohhh resmen mest oldum kıl tüy hallettim bi güzel gevşedim suyun altında saç ve cilt bakıımı da yaptım mis oldum misss
dilşadcım ben de okudum allah kabul etsin inşş
şimdi ufaktan temizliğe geçicem. yani ortalık toplama desek daha doğru olur
tüm gün hiç giremedim,biriniz de merak etmemişsiniz,doğursam haberiniz olmicak
dün geceyi aciilde geçirdim
benim pıtırcık yine çok hareketliydi,mideme ve karaciğerime baskı yapıp durdu...akşam 9.30'da midemde sancı bi başladı,gece 2.30'da eşimi uyandırdım artık dayanamıyorum diye...sürekli sancı girdi mideme,oturamadım,yatamadım,nefes alamadım,çok kötüydü...acilde tahlil falan yaptılar,bi şey çıkmadı...meğer bizim pıtırcık organlarımı sıkıştırdıkça bağırsaklarımda gaz sıkışması olmuş,oda sancı yapmış...serum taktılar,sabah eve geldik...gece boyunca hiç uyumadım,gün boyu uyudum,yemeğe kv çağırdı,eve yeni geldim...kocişimi bekliyorum
vilişimmm yemin ediom aklıma geldi bilio msun bu kız h.sonları girerdi acaba bişi mi oldu, belki de hala twmizlik çamaşırla uğraşıodur dedim hatta düşündüm senin bende tlf.un da yokbana özel mesaj atar mısın cnm numaranı?
çok geçmiş olsun cnm
ben de annemle alışverişe gittim pantolon falan aliim die ama hiçbişi bulamadım hamile pantolleri çok tipsizdi, bi siyah kot keten arası bişi beğendim 38 herşeyiyle cuk oturdu ama düğmem kapanmadı40 da bacakları bol geldi, ay çok da güzeldi yaaa aklım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?