Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Çok geçmiş olsun canım .artık gelmek istiyor sanırım cimcime

Merhaba kızlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum.cuma sabah kalktığımda sol göğsümde ağrıyla kalktım. Hemen ağrı kesici içtim sonra antibiyotik içtim.ateş üşüme titreme yattım kızımıda aldım yanıma Allah'tan oda huysuzluk yapmadı hissettiniz ne .bide o gün halama gidecektim oğlu gelini ingiltereye gidiyor bi aksilik olmazsa orda yaşıyacaklar.gitmeden gideyim dedim arabayla alırız seni dediler 1 gece kalıcaktım cumartesi akşamıda bırakıcaklardı.gideyim dedim kalabalık ecenaza halam bakar bende dinlenirim dedim.iyiki gitmişim.ecenazı bana bırakmadılar bile ben yattım dinlendim gecede halam uyuttu onunla yattı.cumarteside yengemlerde gelmişti . Yine bana kalmadı yengem halamın kızı aldı kendime geldim iyiki gitmişim.bu sefer doktorada gitmedim .önceden.öncden verdiği antibiyotiği kullanıyorum .ama bu sefer cimcime emmiyor göğsümü ilk emdi sonra emmedin. Eve gelince sağdım göğsümü kanlı geldi süt sonra normal geldi.

cimcime 1 hafta daha dayansa iyi olur
siz nasılsınız canım? eşinle aran düzeldi mi? epeydir uğramıyosun :26:

İşallah dayanır canım sağlıkla gelir idare eder canım uğraşıyom işte ecenazla .düzeldi canım .kv lere gittik 3 gün kaldık kp konuştu.
Evlenmeden önce değişikmişim.bana karışmamış falan filan evleri varmış gelin burda kalın dememiş. Sadece bizim mutlu olmamızı istiyormuş .birde güleryüz. Olan şeylerden sonra nasıl olucaksa.kıZı bebek görmeye geldiğinde suratım asıkmış görümceme kal dememişim .kv kaldığında onunla konuşmamışım . Ecenin muskası vardı dua yazılı kayboldu üstündeyken aradık bulamadık tamam diyorum tekrar yazdırırız diyorum yok.sonra ben eceyi emzirmeye gitmişim 1 saat gelmemişim .o içerde tek kalmış tv kapalıymış.içeri geldiğimde uyumuştu bende kapattım rahatsız etmeyelim dedim .uyanmış oda .
Dinledim sonra oğullarının yaptıklarını anlattım sizinle bir problemim yok ama oğlunuz sorun çıkardığı için ister istemez sizede yansıyor dedim . Ben çocuk doğurdum en mutlu günlerimiz olucakken en kötü günleri geçirdi. Hastalandım annem fazla kaldı diye şikayet etti dedim .insanlar lohusa stresi yaşarken ben okanın stresini yaşadım sadece ecenaz için kendimi bırakmadım dedim sütüm kesilmesin diye .kaynanam çocukları üzerine yemin ediyor muskayı görmemiş .ben sana bişe demiyorum dedim .bende ecenazın üzerine yemin ettim senin aldığını düşünmedim zaten .sizin geldiğiniz akşam BABANNEM ağlaya ağlaya gitti dedim OKAN yüzünden .kp bide diyor sizin aramızdaki problem bizi ilgilendirmez bende dedim biz 2 miz için kavga etmedik hep 3.kişiler aileler dedim

Eşim konuşmuyor tabi bir ara hep onu şikayet ettiğim için ben mi suçluyum dedi .aileme yaptıklarını anlattım.kp eşime sana yapılmasını istemediğin şeyleri sende karşındakine yapma dedi . Zeyneb'in yerine kendine koy dedi .hiç sevmem ama kızımın üzerine yemin ettim size görümceme karşı bişe yok diye.

konuşmanız iyi olmuş enkicim...en azından içini döktün,rahatladın...oğullarının hatasını anlamışlardır,senin bi suçun yok...okan senin ailene kötü davranırken bi şey yok,sen azcık uzak durdun olay oldu...ne demek sizin aranızda olanlar bizi ilgilendirmez onlar nasıl kendilerine senin iyi davranmanı istiyolarsa,oğulları da senin ailene iyi davranmak zorunda allahım hiçbirimizin evinden huzuru eksik etmesin inşallah...

kızlar bugün epey iş yaptım,eşim de yardım etti sağ olsun...
dondurucuya 3 poşet poğaça,3 poşet sigara böreği koydum...evi süpürdük,yatak odasındaki dolabı döktük,sildik,yerleştirdik,salondaki 2 tül yıkandı...fazla işim kalmadı...hafta içi halılarımı ve camlarımı sildiricem,bi de dolaba biraz daha yicek koyucam o kadar...bu arada kızım tekrar dönmüş olabilir :18: ayakları sağ tarafımdaydı,az önce sol taraftan tekmelediğini farkettim,inşallah başı da dönmemiştir :18: döndüyse de hayırlısı artık doktora göre doğuma 3 haftam kaldı,ama kız bebekler 10 gün erken doğar diyolar,her ihtimale karşı hafta içinde bütün işlerimi bitirmem lazım...yağmur dursa hemen camlarımı sildiricem...kirlenmesinler diye ağırdan alıyorum...

vilişim şuan tam orta dönemdeyim o yüzden heraldekendi bedenim dar bi üst beden de büyük, o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim

vilişim epey iş yapmışsınız camları da çarş.falan halledersin heralde salı havalar düzeliomuş die duydum, kızın da dönmüşse de inş. eski halini alır bi an önce cnmm

biz dün gece 1den beri ayaktayız
vilişim geçen gece sen dün de ben acilliik oldum.hiçbişeyim yoktu bütün gün, akşam 1 erkek 1 kadını izlerken uyuyakalmışım 1 gibi eşim geldi naber nasılsın falan derken sağ belimden böbrek kısmımdan bi ağrı saplandı bi anda bütün belime ve karnıma yayıldı.gaz sancısı mı acaba dedim bikaç kece wc ye gittim geldim azcık da yatakta yattım yuvarlandım ama ı-ıhh olcak gibi diil bi taraftan böbreklerime bişi oldu heralde diom bi taraftan karın ağrım da olduğu için kist mi patladı die ölcem korkudan.apar topar kendi hastaneme gittim önce doktor yokmuş başka bi özele gittik yol üstünde orası da kalp ağırlıklı kadın doğum nöbetçi yokmuş araştırma hastanesine geçtik en yakın.
aldılar beni içeri kan idrar alındı ama ben ölcem
kadın doğumcu geldi karından baktı önce kist düzgün patlama şekil bozulması vs yok bebek de ii dedi.bi de rahmin arkasında sıvı falan var mı die alttan bakalım dedi kurcaladı kurcaladı her şey temiz.
sonra idrar sonucum çıktı eritrosit yüksekmiş taş düşütüo olabilirsin dedi ana acile çıktım o da öyle dedi taş ya da kum dedi.parol şişe taktı damardan hemen rahatlattı üstüne bi de serum.bol bol sıvı al h.içi de ürolojiye bi görün dedi eve geldik.
benim ağrı daha hastanden çıkmadan yine başladı eve geldim akşam yediklerimi çıkardım.bi iki çubuk yiyip parol aldım yarım saat uyumuşum sonra tekrar kıvranarak uyandım ne varsa çıkardım yine.döndüm döndüm duramıom eşimi uyandırdım kv aradı o geldi bize çıkalım soba yaktık sıcak ii gelir dedi.orda da duramadım mümkün diil nefes alamıom hareket edemiom çöktüm kaldım annemi aradım başka bi özele gittik acile.böbreklerime baktılar ultrasonda kum yok kristal görünüo çok ciddi diil dedi, bi idrar da o aldı sonucuna göre vücudun çok susuz kalmış yatış yapıp serum tedavisine başlamamız lazım dedi.bi serum acilde takıltı tekrar.
neyse bu arada benim ağrı falan kalmadı çıktık eve geldik.
allahım çok şükür o zamandan beri de ağrımadı her neyse inş. geçmiştir bol bol su içiom şimdi yarın da annemle tıpa gidicez kadın doğum ve ürolojiye.
salak gibiyiz eşim de ben de serseme döndük yorgunluk uykusuzluk
enkisim geçmiş olsun ii olmuş yanında birileri olması sana çok faydaları dokunmuştur.
inş.geçiodur ve bi daha tekrarlamaz canım

Enkim, Ayşam, Vilişim geçmiş olsun hepinize :26: neler oluyo yaa size nazar diyelim, Allahım şifa versin size

Ben gelemiyorum artık topiğe
iş yerinde zaten imkansız, çok tuhaf şeyler oluyo zaten bölümde, çıkanlar oldu, tartışmalar, herkes birbirine laf sokuyo felan..
ben de çok gerginim :105: garip garip çıkışları oluyo müdürün "bana çalışan adam lazım çalışmayan çıksın gitsin felan"
kk girmek imkansız, whatsappı da çok kullanmicam artık sürekli telefon elimde ona da uyarı geldi. Geçen bağırıyo, herkesin elinde bi telefon falan.
Gerçi bi ben değilim herkes telefonla uğraşıyo gerçekten :26:

Akşamları da bakamıyorum yaa, yemekten sonra 2 sıra örgü örim diyorum, etrafı toplim diyorum, eşim bu hafta zaten 3 te çıkacak full birlikteyiz
herkes iyi umarım
vilişimin doğumu çok yaklaşmış yaa, inşallah sağlıkla gelir minik prenses. İsim bulundu mu? :)

şuan çok yorgun hissediyorum. Kaynım geldi, eşimin bi küçüğü
sebzeli mercimek çorbası, mantı yaptım. Bide çayın yanına damla çikolu, fındıklı kurabiye yaptım.
Sabahtan zaten eşim süpürge açtı bi, ben yerleri elle sildim, banyoyu cifledim, buzdolabını boşaltıp sildim, aspiratörü çıkartıp yıkadım
belkim ağrıyo.. daha da yapacak çok işim var..
kalktık taksit ödemeye gittik öğleden sonra, tencere tava bakim dedim azcık satış danışmanı kız kuyruk gibi peşimizde.
Yani illa çirkeflik yaptırıyolar insana. Tava aldım elime, "onlar Cem tava" diyo.
Okuyabiliyorum dedim, bi müsade edin yardıma ihtiyacımız olursa çağırırız dedim. Hala peşimizde
Gidelim yaa, bişi baktırmıyolar insana cık cık cık diye diye çıktık. Gerizekalı kız yaa..
Belki onlara da öyle yapmaları söyleniyodur, ama çok iticiii.

canım beniiiiim çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...sen benden daha çok çekmişsin,kıyamam sana yaaa bol bol su içmeyi sakın ihmal etme de bi daha böyle sancılanmayasın :18:
pantolon işinide bi kaç hafta ertelemek en doğrusu,o zaman daha kolay bulursun,şimdi beli bol gelen pantolonların olur zaten sana

sizin iş yerinize de noluyo yaa :26:
sizi huzursuz ediyolar,sonra da verim bekliyolar,nasıl olcaksa
bi süre daha sık dişini canım,belki düzelir ortam,ama akşamları az da olsa uğra,özlüyoruz seni,habersiz bırakma bizi

karnım acıktı,süt içtim şimdi,içerken de buraya göz gezdiriyim dedim
yatmak bana hiç yaramıyo yaa,iş yaparken daha rahatım
geceleri tuvalete giderken bile yürüyemiyorum kelebeğimin acısından,vücudumun ağrısından,halbuki gündüz hiç böyle değilim :26:

geçmiş olsun cnm :26:

dün aklımdaydın vilinin numarasını alıyım msj atayım die düşündüm heran doğum gelebilir artık senin kendine dikkat et çok yorma kendini annen gelcekmi cnm kim kalacak yanında doğumdan sonra ...

buarada bebek alışverişini hallettinmi bittimi hepsi...

ben çok fzla giremiyorum müdür çok dikiz edio burayı biara gerginlikler yaşadık whtspp a bile bakamaz oldum ...

senin göbüşünün son halini bile göremedim :26:

vilişşş ayşaammm çokk geçmiş olsun yaa ( inşş bidaa tekraralamaz ikinzinde,ayşam inşş bişey çıkmaz drda da
vilişşş azcık kaldı kızz ayy ne heyecanlı dimmmiii

enkiii 2gün dinlendin yani çok iyi olmuş ne güzel bırakmamışlar kızı sana
kple konuşmalarında tam yerinde olmuş bence hereşeye cuk vermişin cevabı

günaydınn kızlarr ,dün biara açtım ama kapadım hemen okuyamadım eşim geldi ..sonrada giremedim

ağlayan pasta yaptım müthişş oldu :) çok güzel oldu yaa beğendim tam çiko sevenlere göre

sağ ol canım...
bebeğin giysilerini yıkayınca hiç eksiği kalmadığını farkettim...
benim bi kaç eksiğim var,cmt günü samsuna gittiğimde alıcam.(terlik,1 takım daha pijama,hasta bezi-ped,bebek bezi)
göbüşümün son halinde pek bi değişiklik yok canım...hala 10-11 kilo arasında gidip geliyorum...sanırım doğuma bu kiloyla gidicem...
iş yerlerinize noluyo böyle yaaa
nek de giremiyo hiç
kızlar,numaralarınızı bana ö.m. ile gönderin,bende sizi kaydediyim,msj atarım size,sizde beni kaydedersiniz
kokiş,seni fcbk'tan eklemek istiyorum ben ama soyadını bilmediğim için ekleyemedim canım...

herkese günaydııııııın

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Hafta sonu komple hastalikla ugrastil bizde. Esim, ben ve oglum hastayi. Oglum cok huysuz. Hem dis hem burun tikanikligi var. Uyusa da uzun surmuyor. 2 gecedir esimle nobetlese uyuyoruz.

Vilisim gecmis olsin canim. Kendini bu kadar yorma, bak hala temizlik yemwk derdindesin canim. Kayinvaliden sormuyor mu hic yardim icin? Hos o da sonradan laf eder die insan yardim etain istemiyor dimi? Kizimizin ismi yok mu hala???

Aysammm su icmeyi unutma canim. Hamilelikte su cok onemli. Hem bebisin dw suyun icimde gelisecek. Aliskanlik edinsen biran once iyi olur tatlim.
Dilsadcim bizden de 2 yasin tamamdir canim. Cumartesi aksam okuduk mesaj atacaktim sana ama hastaliktan unuttum canim

hem de nasıl heyecanlı artık çok merak ediyoruz kızımızı...kociş de iki de bir doğsa da sevsek diyo,sabırsızlanıyo
ağlayan pasta mı çok güzel oluyo di mi eşim sevmediği için ben pek yapmıyorum,çikolu şeyleri pek sevmiyo o

vilin bwn kokoşla sizi kaynaştırdım gir bak
hemen kaynaştım sağ ol canım...

kızlar şu an şoktayım
eşim geceleri sürekli uyku apnesi oluyodu(nefessiz kalma),dr'a git diyodum ama ihmal ediyodu...kilodan falan oluyomuş ve çok tehlikeliymiş sanırım...her gece uyandırıyodum,nefes almicak diye korkuyo insan...dün gece o kadar çok oldu ki nasıl korktum...sabah anlattım...sanırım aklına takıldı,işe gidince netten araştırmış,ne kadar önemli bi şey olduğunu okumuş,beni aradı az önce...cmt günü samsundan randevu aldım,kalp dr'una gidecek kilo da vericem kararlıyım diyo

canım yaaa size de çok geçmiş olsun hepinizin aynı anda hasta olmanız kötü olmuş annen burda olsaydı keşke,ilkere bakardı,sen dinlenirdin
artık kendimi yoracak işim kalmadı canım,havanın açmasını bekliyorum,kadın çağırıcam...
benim yapacaklarım yorucu değil,dolaba yicek hazırlicam...
kv'nin kendine hayrı yok,zaten yapılcak bi şeyin var mı diye sormadı bile,nasıl yardım istiyim

günaydınn kızlarr,
yine geldik haftabaşına hayırlısyla bitirmeyi nasp etsin allahım.cmtsi akşam arkadaşlarla(3 çift)bara gidelim dedik kuaföre gittim,hazırlandım ettim akşma tam gidecez biri eşiyle kavga etmiş biz gelmicez dediler haydaa sonra kız tartışmış çıkmış evden ben, gelin alın dedi gittik aldık eşimle 1 saat sonra eşi geldi konuştular felan biraz sonra gittiler 12 ye doğru tüm hazırlıklar boşa gitti sinir oldumneysee artık dünde dışarı çıktık biraz doğayı gezdirdik akşamda arkadaşlara uğrayıp geldik.böle bitti haftasonumuzda.

vilişim ayy bak zaman yaklaştı çok heyecanlı bu son dönemler artık çıksada görsem diye isyan ediyodum ben hayırlısyla şurda bişe gelmedi sağlıkla gelsin kuzucuk.

ayşamm sanada çok geçmiş olsun cnm tekrardan neyseki bebişle ilgili bi sorun yokmuş şükür.

yarenim sizede geçmiş olsun tekrar cnm.

günaydın kızlar
ii haftalar
yarenim Allah razı olsun hepinizden birazdan dualanıcak kuzumun ruhuna.

kızlar hafta sonu hastalıklar olmuş hepinize geçmiş olsun
zuzum ellerine sağlık mm çok severim
benm eşim sigaraya yeniden başlamış, sabaha karşı uyanmış geri yattığında hissettim sigara kokuyordu kızdım uykudan uyanıp içecek kadar mı bıraktın diye
vilişim benmkinin de yaklaşık 1 yıldır kalbi sıkışıyor keremden sonra başladı, birden ter boşalıyor geceleri bulantıyla kalkıyor, geçen gün yolda kötülemiş annemlere çıkmış kalp krizi gibi olmuş, annemler yakasını falan açmışlar ama doktora gitmek istememiş, dilşad a söylemeyin korkmasın demiş, annem bana söledi cumartesi sölemicektim ama doktora gitmeye ikna et kızım korkuyorum ben dedi, eşime annem söylememiş gibi söyledim genç biri varmış karısı hamileymiş, kalp krizi geçirip ölmüş dedim, korktu gidelim doktora dedi, benm kadın doğumcunun muayenehanesinde eşinin de muayenehanesi var kalp damarcı. oraya gidelim senin kontrolüne giderken ona da randevu alalım dedi.

zeynepçim çok kötü şeyler atlattın sen yaa...Ecenazın üzerine yemin etme ne olursa olsun bırak kim neye inanmak istiyosa ona inansın

bide bozacının şahidi şıracı onu ailesine anlattın sanki bişe değiştimi boşver uyanık ol asla ve asla onun ailesi ile onun hakkında çok konuşma asla onu haksız görmeyeceklerdir

k.v ve k.p pohpohla sev iyi davran onların yanında mutlu gibi görün zor ama yap

eşinede bu konuları artık açma biliyorum çok zor yaşadıkların ama tekrarlanan konular çok yıpratır bazı şeyleri unutmak zorundayız :26

Ecenazla mutlu olmaya onunla ilgilenmeye ver kendini şu süreçte kendi ailen içinde baskı yapma eşine biraz onlarla iletişimi kes demiyorum tabiki görüş ama çok üsteleme kalın gidin gelin ...

umursamamayı öğrenmek lazım yoksa onlar kazanır salla kim naparsa yapsın artık çocuğun var...Eşini seiyosun onunla nasıl daha kolay yaşarım diye analiz et öyle devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…