tüm gün hiç giremedim,biriniz de merak etmemişsiniz,doğursam haberiniz olmicak
dün geceyi aciilde geçirdim
benim pıtırcık yine çok hareketliydi,mideme ve karaciğerime baskı yapıp durdu...akşam 9.30'da midemde sancı bi başladı,gece 2.30'da eşimi uyandırdım artık dayanamıyorum diye...sürekli sancı girdi mideme,oturamadım,yatamadım,nefes alamadım,çok kötüydü...acilde tahlil falan yaptılar,bi şey çıkmadı...meğer bizim pıtırcık organlarımı sıkıştırdıkça bağırsaklarımda gaz sıkışması olmuş,oda sancı yapmış...serum taktılar,sabah eve geldik...gece boyunca hiç uyumadım,gün boyu uyudum,yemeğe kv çağırdı,eve yeni geldim...kocişimi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım .artık gelmek istiyor sanırım cimcime
cimcime 1 hafta daha dayansa iyi olur
siz nasılsınız canım? eşinle aran düzeldi mi? epeydir uğramıyosun :26:
vilişim şuan tam orta dönemdeyim o yüzden heraldekuzum hamile pantolonu bulmak çok zor...ne kadar aramıştım hatırlarsınçok dar alma,yakında kilo almaya başlarsın,rahatsız eder
akşam kızımın çamaşırlarını yerleştirdim, odasının tozunu yeniden aldım,mis gibi oldu...inşallah kociş yarın işe gitmez,tülleri yıkayıp kocie astırma planım varbi de mutfağın halısını kocişe yıkatmak istiyorum dün uykusuz kaldığımız için yattı kocişim
enkisim geçmiş olsun ii olmuş yanında birileri olması sana çok faydaları dokunmuştur.Merhaba kızlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum.cuma sabah kalktığımda sol göğsümde ağrıyla kalktım. Hemen ağrı kesici içtim sonra antibiyotik içtim.ateş üşüme titreme yattım kızımıda aldım yanıma Allah'tan oda huysuzluk yapmadı hissettiniz ne .bide o gün halama gidecektim oğlu gelini ingiltereye gidiyor bi aksilik olmazsa orda yaşıyacaklar.gitmeden gideyim dedim arabayla alırız seni dediler 1 gece kalıcaktım cumartesi akşamıda bırakıcaklardı.gideyim dedim kalabalık ecenaza halam bakar bende dinlenirim dedim.iyiki gitmişim.ecenazı bana bırakmadılar bile ben yattım dinlendim gecede halam uyuttu onunla yattı.cumarteside yengemlerde gelmişti . Yine bana kalmadı yengem halamın kızı aldı kendime geldim iyiki gitmişim.bu sefer doktorada gitmedim .önceden.öncden verdiği antibiyotiği kullanıyorum .ama bu sefer cimcime emmiyor göğsümü ilk emdi sonra emmedin. Eve gelince sağdım göğsümü kanlı geldi süt sonra normal geldi.
canım beniiiiimvilişim şuan tam orta dönemdeyim o yüzden heraldekendi bedenim dar bi üst beden de büyük, o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim
vilişim epey iş yapmışsınız camları da çarş.falan halledersin heralde salı havalar düzeliomuş die duydum, kızın da dönmüşse de inş. eski halini alır bi an önce cnmm
biz dün gece 1den beri ayaktayız
vilişim geçen gece sen dün de ben acilliik oldum.hiçbişeyim yoktu bütün gün, akşam 1 erkek 1 kadını izlerken uyuyakalmışım 1 gibi eşim geldi naber nasılsın falan derken sağ belimden böbrek kısmımdan bi ağrı saplandı bi anda bütün belime ve karnıma yayıldı.gaz sancısı mı acaba dedim bikaç kece wc ye gittim geldim azcık da yatakta yattım yuvarlandım ama ı-ıhh olcak gibi diil bi taraftan böbreklerime bişi oldu heralde diom bi taraftan karın ağrım da olduğu için kist mi patladı die ölcem korkudan.apar topar kendi hastaneme gittim önce doktor yokmuş başka bi özele gittik yol üstünde orası da kalp ağırlıklı kadın doğum nöbetçi yokmuş araştırma hastanesine geçtik en yakın.
aldılar beni içeri kan idrar alındı ama ben ölcem
kadın doğumcu geldi karından baktı önce kist düzgün patlama şekil bozulması vs yok bebek de ii dedi.bi de rahmin arkasında sıvı falan var mı die alttan bakalım dedi kurcaladı kurcaladı her şey temiz.
sonra idrar sonucum çıktı eritrosit yüksekmiş taş düşütüo olabilirsin dedi ana acile çıktım o da öyle dedi taş ya da kum dedi.parol şişe taktı damardan hemen rahatlattı üstüne bi de serum.bol bol sıvı al h.içi de ürolojiye bi görün dedi eve geldik.
benim ağrı daha hastanden çıkmadan yine başladı eve geldim akşam yediklerimi çıkardım.bi iki çubuk yiyip parol aldım yarım saat uyumuşum sonra tekrar kıvranarak uyandım ne varsa çıkardım yine.döndüm döndüm duramıom eşimi uyandırdım kv aradı o geldi bize çıkalım soba yaktık sıcak ii gelir dedi.orda da duramadım mümkün diil nefes alamıom hareket edemiom çöktüm kaldım annemi aradım başka bi özele gittik acile.böbreklerime baktılar ultrasonda kum yok kristal görünüo çok ciddi diil dedi, bi idrar da o aldı sonucuna göre vücudun çok susuz kalmış yatış yapıp serum tedavisine başlamamız lazım dedi.bi serum acilde takıltı tekrar.
neyse bu arada benim ağrı falan kalmadı çıktık eve geldik.
allahım çok şükür o zamandan beri de ağrımadı her neyse inş. geçmiştir bol bol su içiom şimdi yarın da annemle tıpa gidicez kadın doğum ve ürolojiye.
salak gibiyiz eşim de ben de serseme döndük yorgunluk uykusuzluk
enkisim geçmiş olsun ii olmuş yanında birileri olması sana çok faydaları dokunmuştur.
inş.geçiodur ve bi daha tekrarlamaz canım
sizin iş yerinize de noluyo yaa :26:Enkim, Ayşam, Vilişim geçmiş olsun hepinize :26: neler oluyo yaa sizenazar diyelim, Allahım şifa versin size
Ben gelemiyorum artık topiğe
iş yerinde zaten imkansız, çok tuhaf şeyler oluyo zaten bölümde, çıkanlar oldu, tartışmalar, herkes birbirine laf sokuyo felan..
ben de çok gerginim :105: garip garip çıkışları oluyo müdürün "bana çalışan adam lazım çalışmayan çıksın gitsin felan"
kk girmek imkansız, whatsappı da çok kullanmicam artık sürekli telefon elimde ona da uyarı geldi. Geçen bağırıyo, herkesin elinde bi telefon falan.
Gerçi bi ben değilim herkes telefonla uğraşıyo gerçekten :26:
Akşamları da bakamıyorum yaa, yemekten sonra 2 sıra örgü örim diyorum, etrafı toplim diyorum, eşim bu hafta zaten 3 te çıkacak full birlikteyiz
herkes iyi umarım
vilişimin doğumu çok yaklaşmış yaa, inşallah sağlıkla gelir minik prenses. İsim bulundu mu? :)
şuan çok yorgun hissediyorum. Kaynım geldi, eşimin bi küçüğü
sebzeli mercimek çorbası, mantı yaptım. Bide çayın yanına damla çikolu, fındıklı kurabiye yaptım.
Sabahtan zaten eşim süpürge açtı bi, ben yerleri elle sildim, banyoyu cifledim, buzdolabını boşaltıp sildim, aspiratörü çıkartıp yıkadım
belkim ağrıyo.. daha da yapacak çok işim var..
kalktık taksit ödemeye gittik öğleden sonra, tencere tava bakim dedim azcık satış danışmanı kız kuyruk gibi peşimizde.
Yani illa çirkeflik yaptırıyolar insana. Tava aldım elime, "onlar Cem tava" diyo.
Okuyabiliyorum dedim, bi müsade edin yardıma ihtiyacımız olursa çağırırız dedim. Hala peşimizde
Gidelim yaa, bişi baktırmıyolar insana cık cık cık diye diye çıktık. Gerizekalı kız yaa..
Belki onlara da öyle yapmaları söyleniyodur, ama çok iticiii.
tüm gün hiç giremedim,biriniz de merak etmemişsiniz,doğursam haberiniz olmicak
dün geceyi aciilde geçirdim
benim pıtırcık yine çok hareketliydi,mideme ve karaciğerime baskı yapıp durdu...akşam 9.30'da midemde sancı bi başladı,gece 2.30'da eşimi uyandırdım artık dayanamıyorum diye...sürekli sancı girdi mideme,oturamadım,yatamadım,nefes alamadım,çok kötüydü...acilde tahlil falan yaptılar,bi şey çıkmadı...meğer bizim pıtırcık organlarımı sıkıştırdıkça bağırsaklarımda gaz sıkışması olmuş,oda sancı yapmış...serum taktılar,sabah eve geldik...gece boyunca hiç uyumadım,gün boyu uyudum,yemeğe kv çağırdı,eve yeni geldim...kocişimi bekliyorum
sağ ol canım...geçmiş olsun cnm :26:
dün aklımdaydın vilinin numarasını alıyım msj atayım die düşündüm heran doğum gelebilir artık senin kendine dikkat et çok yorma kendini annen gelcekmi cnm kim kalacak yanında doğumdan sonra ...
buarada bebek alışverişini hallettinmi bittimi hepsi...
ben çok fzla giremiyorum müdür çok dikiz edio burayı biara gerginlikler yaşadık whtspp a bile bakamaz oldum ...
senin göbüşünün son halini bile göremedim :26:
hem de nasıl heyecanlıvilişşş ayşaammm çokk geçmiş olsun yaa( inşş bidaa tekraralamaz ikinzinde,ayşam inşş bişey çıkmaz drda da
vilişşş azcık kaldı kızz ayy ne heyecanlı dimmmiii
enkiii 2gün dinlendin yani çok iyi olmuş ne güzel bırakmamışlar kızı sana
kple konuşmalarında tam yerinde olmuş bence hereşeye cuk vermişin cevabı
günaydınn kızlarr ,dün biara açtım ama kapadım hemen okuyamadım eşim geldi ..sonrada giremedim
ağlayan pasta yaptım müthişş oldu :) çok güzel oldu yaa beğendim tam çiko sevenlere göre
hemen kaynaştımvilin bwn kokoşla sizi kaynaştırdım gir bak
canım yaaa size de çok geçmiş olsunGunaydin kizlar. Hafta sonu komple hastalikla ugrastil bizde. Esim, ben ve oglum hastayi. Oglum cok huysuz. Hem dis hem burun tikanikligi var. Uyusa da uzun surmuyor. 2 gecedir esimle nobetlese uyuyoruz.
Vilisim gecmis olsin canim. Kendini bu kadar yorma, bak hala temizlik yemwk derdindesin canim. Kayinvaliden sormuyor mu hic yardim icin? Hos o da sonradan laf eder die insan yardim etain istemiyor dimi? Kizimizin ismi yok mu hala???
Aysammm su icmeyi unutma canim. Hamilelikte su cok onemli. Hem bebisin dw suyun icimde gelisecek. Aliskanlik edinsen biran once iyi olur tatlim.
Dilsadcim bizden de 2 yasin tamamdir canim. Cumartesi aksam okuduk mesaj atacaktim sana ama hastaliktan unuttum canim
Gunaydin kizlar. Hafta sonu komple hastalikla ugrastil bizde. Esim, ben ve oglum hastayi. Oglum cok huysuz. Hem dis hem burun tikanikligi var. Uyusa da uzun surmuyor. 2 gecedir esimle nobetlese uyuyoruz.
Vilisim gecmis olsin canim. Kendini bu kadar yorma, bak hala temizlik yemwk derdindesin canim. Kayinvaliden sormuyor mu hic yardim icin? Hos o da sonradan laf eder die insan yardim etain istemiyor dimi? Kizimizin ismi yok mu hala???
Aysammm su icmeyi unutma canim. Hamilelikte su cok onemli. Hem bebisin dw suyun icimde gelisecek. Aliskanlik edinsen biran once iyi olur tatlim.
Dilsadcim bizden de 2 yasin tamamdir canim. Cumartesi aksam okuduk mesaj atacaktim sana ama hastaliktan unuttum canim
İşallah dayanır canım sağlıkla gelir idare eder canım uğraşıyom işte ecenazla .düzeldi canım .kv lere gittik 3 gün kaldık kp konuştu.
Evlenmeden önce değişikmişim.bana karışmamış falan filan evleri varmış gelin burda kalın dememiş. Sadece bizim mutlu olmamızı istiyormuş .birde güleryüz. Olan şeylerden sonra nasıl olucaksa.kıZı bebek görmeye geldiğinde suratım asıkmış görümceme kal dememişim .kv kaldığında onunla konuşmamışım . Ecenin muskası vardı dua yazılı kayboldu üstündeyken aradık bulamadık tamam diyorum tekrar yazdırırız diyorum yok.sonra ben eceyi emzirmeye gitmişim 1 saat gelmemişim .o içerde tek kalmış tv kapalıymış.içeri geldiğimde uyumuştu bende kapattım rahatsız etmeyelim dedim .uyanmış oda .
Dinledim sonra oğullarının yaptıklarını anlattım sizinle bir problemim yok ama oğlunuz sorun çıkardığı için ister istemez sizede yansıyor dedim . Ben çocuk doğurdum en mutlu günlerimiz olucakken en kötü günleri geçirdi. Hastalandım annem fazla kaldı diye şikayet etti dedim .insanlar lohusa stresi yaşarken ben okanın stresini yaşadım sadece ecenaz için kendimi bırakmadım dedim sütüm kesilmesin diye .kaynanam çocukları üzerine yemin ediyor muskayı görmemiş .ben sana bişe demiyorum dedim .bende ecenazın üzerine yemin ettim senin aldığını düşünmedim zaten .sizin geldiğiniz akşam BABANNEM ağlaya ağlaya gitti dedim OKAN yüzünden .kp bide diyor sizin aramızdaki problem bizi ilgilendirmez bende dedim biz 2 miz için kavga etmedik hep 3.kişiler aileler dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?