o kadar süslen püslen boşa gitsin,ne kadar sinir bozucugünaydınn kızlarr,
yine geldik haftabaşına hayırlısyla bitirmeyi nasp etsin allahım.cmtsi akşam arkadaşlarla(3 çift)bara gidelim dedik kuaföre gittim,hazırlandım ettim akşma tam gidecez biri eşiyle kavga etmiş biz gelmicez dediler haydaa sonra kız tartışmış çıkmış evden ben, gelin alın dedi gittik aldık eşimle 1 saat sonra eşi geldi konuştular felan biraz sonra gittiler 12 ye doğru tüm hazırlıklar boşa gitti sinir oldumneysee artık dünde dışarı çıktık biraz doğayı gezdirdik akşamda arkadaşlara uğrayıp geldik.böle bitti haftasonumuzda.
vilişim ayy bak zaman yaklaştı çok heyecanlı bu son dönemler artık çıksada görsem diye isyan ediyodum ben hayırlısyla şurda bişe gelmedi sağlıkla gelsin kuzucuk.
ayşamm sanada çok geçmiş olsun cnm tekrardan neyseki bebişle ilgili bi sorun yokmuş şükür.
yarenim sizede geçmiş olsun tekrar cnm.
hazır randevu alalım demişken hemen al kuzum randevuyu,cayıveriyolar sonra...vilişim benmkinin de yaklaşık 1 yıldır kalbi sıkışıyor keremden sonra başladı, birden ter boşalıyor geceleri bulantıyla kalkıyor, geçen gün yolda kötülemiş annemlere çıkmış kalp krizi gibi olmuş, annemler yakasını falan açmışlar ama doktora gitmek istememiş, dilşad a söylemeyin korkmasın demiş, annem bana söledi cumartesi sölemicektim ama doktora gitmeye ikna et kızım korkuyorum ben dedi, eşime annem söylememiş gibi söyledim genç biri varmış karısı hamileymiş, kalp krizi geçirip ölmüş dedim, korktu gidelim doktora dedi, benm kadın doğumcunun muayenehanesinde eşinin de muayenehanesi var kalp damarcı. oraya gidelim senin kontrolüne giderken ona da randevu alalım dedi.
vilişim şuan tam orta dönemdeyim o yüzden heraldekendi bedenim dar bi üst beden de büyük, o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim
vilişim epey iş yapmışsınız camları da çarş.falan halledersin heralde salı havalar düzeliomuş die duydum, kızın da dönmüşse de inş. eski halini alır bi an önce cnmm
biz dün gece 1den beri ayaktayız
vilişim geçen gece sen dün de ben acilliik oldum.hiçbişeyim yoktu bütün gün, akşam 1 erkek 1 kadını izlerken uyuyakalmışım 1 gibi eşim geldi naber nasılsın falan derken sağ belimden böbrek kısmımdan bi ağrı saplandı bi anda bütün belime ve karnıma yayıldı.gaz sancısı mı acaba dedim bikaç kece wc ye gittim geldim azcık da yatakta yattım yuvarlandım ama ı-ıhh olcak gibi diil bi taraftan böbreklerime bişi oldu heralde diom bi taraftan karın ağrım da olduğu için kist mi patladı die ölcem korkudan.apar topar kendi hastaneme gittim önce doktor yokmuş başka bi özele gittik yol üstünde orası da kalp ağırlıklı kadın doğum nöbetçi yokmuş araştırma hastanesine geçtik en yakın.
aldılar beni içeri kan idrar alındı ama ben ölcem
kadın doğumcu geldi karından baktı önce kist düzgün patlama şekil bozulması vs yok bebek de ii dedi.bi de rahmin arkasında sıvı falan var mı die alttan bakalım dedi kurcaladı kurcaladı her şey temiz.
sonra idrar sonucum çıktı eritrosit yüksekmiş taş düşütüo olabilirsin dedi ana acile çıktım o da öyle dedi taş ya da kum dedi.parol şişe taktı damardan hemen rahatlattı üstüne bi de serum.bol bol sıvı al h.içi de ürolojiye bi görün dedi eve geldik.
benim ağrı daha hastanden çıkmadan yine başladı eve geldim akşam yediklerimi çıkardım.bi iki çubuk yiyip parol aldım yarım saat uyumuşum sonra tekrar kıvranarak uyandım ne varsa çıkardım yine.döndüm döndüm duramıom eşimi uyandırdım kv aradı o geldi bize çıkalım soba yaktık sıcak ii gelir dedi.orda da duramadım mümkün diil nefes alamıom hareket edemiom çöktüm kaldım annemi aradım başka bi özele gittik acile.böbreklerime baktılar ultrasonda kum yok kristal görünüo çok ciddi diil dedi, bi idrar da o aldı sonucuna göre vücudun çok susuz kalmış yatış yapıp serum tedavisine başlamamız lazım dedi.bi serum acilde takıltı tekrar.
neyse bu arada benim ağrı falan kalmadı çıktık eve geldik.
allahım çok şükür o zamandan beri de ağrımadı her neyse inş. geçmiştir bol bol su içiom şimdi yarın da annemle tıpa gidicez kadın doğum ve ürolojiye.
salak gibiyiz eşim de ben de serseme döndük yorgunluk uykusuzluk
enkisim geçmiş olsun ii olmuş yanında birileri olması sana çok faydaları dokunmuştur.
inş.geçiodur ve bi daha tekrarlamaz canım
vilişşş ayşaammm çokk geçmiş olsun yaa( inşş bidaa tekraralamaz ikinzinde,ayşam inşş bişey çıkmaz drda da
vilişşş azcık kaldı kızz ayy ne heyecanlı dimmmiii
enkiii 2gün dinlendin yani çok iyi olmuş ne güzel bırakmamışlar kızı sana
kple konuşmalarında tam yerinde olmuş bence hereşeye cuk vermişin cevabı
günaydınn kızlarr ,dün biara açtım ama kapadım hemen okuyamadım eşim geldi ..sonrada giremedim
ağlayan pasta yaptım müthişş oldu :) çok güzel oldu yaa beğendim tam çiko sevenlere göre
sağ ol canım...
bebeğin giysilerini yıkayınca hiç eksiği kalmadığını farkettim...
benim bi kaç eksiğim var,cmt günü samsuna gittiğimde alıcam.(terlik,1 takım daha pijama,hasta bezi-ped,bebek bezi)
göbüşümün son halinde pek bi değişiklik yok canım...hala 10-11 kilo arasında gidip geliyorum...sanırım doğuma bu kiloyla gidicem...
iş yerlerinize noluyo böyle yaaa
nek de giremiyo hiç
kızlar,numaralarınızı bana ö.m. ile gönderin,bende sizi kaydediyim,msj atarım size,sizde beni kaydedersiniz
kokiş,seni fcbk'tan eklemek istiyorum ben ama soyadını bilmediğim için ekleyemedim canım...
herkese günaydııııııın
hem de nasıl heyecanlıArtık çok merak ediyoruz kızımızı...kociş de iki de bir doğsa da sevsek diyo,sabırsızlanıyo
Ağlayan pasta mıçok güzel oluyo di mi Eşim sevmediği için ben pek yapmıyorum,çikolu şeyleri pek sevmiyo o
Hemen kaynaştımSağ ol canım...
Kızlar şu an şoktayım
Eşim geceleri sürekli uyku apnesi oluyodu(nefessiz kalma),dr'a git diyodum ama ihmal ediyodu...kilodan falan oluyomuş ve çok tehlikeliymiş sanırım...her gece uyandırıyodum,nefes almicak diye korkuyo insan...dün gece o kadar çok oldu ki nasıl korktum...sabah anlattım...sanırım aklına takıldı,işe gidince netten araştırmış,ne kadar önemli bi şey olduğunu okumuş,beni aradı az önce...cmt günü samsundan randevu aldım,kalp dr'una gidecekKilo da vericem kararlıyım diyo
ağlayan pasta sılak kek tarzı olanmıydı?
kızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti
sizler sordu ,ayşam vilişşş çok geçmiş olsun diyor
epey yorucu geçmiş haftasonun ama değmiş sirkencim...cuma akşamı annanne geldi o gidince kek kurabiye ve kedidiliyle pasta yaptım ctesi günü de poğaça börek ve salatalar annem de yardıma geldi
cumartesi teyzemler eşleri çocukları bir de ananem vardı paralandım 17 kişi eve ziplendikdün de bir arkadaş ve eşi vardı misafirle geçti tüm h sonum ama iyi hallettik güzeldi
tabi ki ben güne biraz yorgun başladım
geçmiş de birikmiş baya
ana kliniğe gidiyorum canım...doktorum alaaddin balcı...neden sordun canım?viliş sen doğum evine gidiyodun de mi? yoksa ana klinik miydi? doktorunun ismi? çok sordum di mi :26:
hay allah yaa...çok geçmiş olsun...kızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti
sizler sordu ,ayşam vilişşş çok geçmiş olsun diyor
güle güle kullanın telsiziniziHaftasonum çok yorucuyduCmt. eşimin arkadaşı ve eşi gelecek diye sabahtan başladım hazırlıklara, temizliğe.. Öğlen eşim gelene kadar heryeri pırıl pırıl yaptım. Süpür, sil, toz al, mutfak dolaplarını elden geçir, tuvalet banyo derken bittim.. eşim gelincede az yardım etti ama belim kopuyodu ağrıdan. Çok yordum kendimi
Ama değdimiii yokko kadar yemek hazırlığım boşa gitti. Lahmacun içi hazırladım, yanına havuç tarator, patates salatası, mevsim salatası, koca bi sürahi ayran.. Bisküvi pastası, damla çikolu kurabiye herşeyim hazırdı. Bi geldiler ee biz yemeğe gelmedik ki eşime söylemişler. Nasıl sinir oldum eşime. E adam madem dediler neden yemeğe geliyolar diyosun. Kız demiş ki "hiç kendini yormasın zaten hamile biz çaya geliriz akşam" Kızın dediği bu. Eşimin dediği " hiç kendini yormasın zaten hamile akşam beraber hazırlarız bişiler" Artık hangisi doğru bilmiyorum. neyse sadece çayın yanına ikramlarımdan verdim bide meyve. Öyle geçti gitti. Yorulduğumla kaldım Lahmacun içinide buzluğa attım inş. çıkardığımda kötü olmaz:26:
Eşime kalırsa nolmuş yani hazırlık yaptıysam yorulduysampazar günü bu yüzden hep limoni geçti akşama barıştık. Akşam üzeride kvler görümcemler hep bizdeydi oturduk falan. bol misafirli bi haftasonuydu. Annem geldi anneme bile gidemedim. Hafta içi çağırmayı düşünüyorum onlara yaparım hazırladıklarımı da
Bir de Memorialden bebek telsizi kazanmışım kızlar ya çok sevindim oğluşumun şansına
ana kliniğe gidiyorum canım...doktorum alaaddin balcı...neden sordun canım?
canım samsunda bi arkadaş var da temmuz annelerinde, rahimde açılma varmış, medicalde naziye hanıma gidiyormuş memnun kalmamış, şimdi doğum evine geçmiş de ben de bi sana soruyum dedim.
özgee kıymanı kvlere yapsaydın ya inşş bozulmamıştırr
hediye de tam süper olmuş yaniiGüle güle kullanın
dün kv gittik ya yemeğe ..battaniye örüyo bebek olursa karyolasına falan atarsın yere atarsın oturtursun falan bisürü hayal kuruyo
Rengarenk olmuş çok hoşuma gitti böle kare kare parçlar örmüş mavi yeşil pembe kırmızı mor lila sarı bisürüSonra siyah iple birleştirmiş daha da uzatıcak ,azcık uzun olsun diyoo Arada da laf sokuyo tabii ,biz hayal edip duralım diyoo :)
Okudum az önce canım Allah kabul etsin minik keremin ruhuna inş...özgeem saol canım Allah razı olsun
çook sevindim bebek telsizinee, güle güle kullan, bebişinle inşallah.
canım yorulmuşsun çok sende. ama bişi olmaz lahmacun içine, çıkarır yaptırırsınız, annenlerle yersiniz.
erkekler ters anlıyorlar işte.
Taban ağrısı 2 gündür var bende canım aynı duyguları paylaşıyoruz. Kendi de zaten haksız olduğunu biliyo da bi k.bakma canım demek zor geliyoözge eşine sinir oldum şu halinle sana yardımcı olmuyor üstüne bir de ters anlayıp seni yoruyor. iki gün üstüste misafir zor oluyormuş benim tabanlarım hala ağrıyor
Sağol canım.. Evet nisana kadar burda.epey yorucu geçmiş haftasonun ama değmiş sirkencim...
senin damla çikolu kurabiyenden ben de yapıcam...
ana kliniğe gidiyorum canım...doktorum alaaddin balcı...neden sordun canım?
hay allah yaa...çok geçmiş olsun...
sıcak-soğuk demeden geziyo zilli,hiç dikkat etmiyo kendine
güle güle kullanın telsizinizi
çok yormuşsun kendini özge
anneciin gelmiş gözün aydın
Geç geldiler canım çaya geliyoruz dediler zaten gelirken. Aslında sadece b. görümcemler gelicekti hepsi gelmişler. Onlarada bisküvili pastamdan ve kurabiklerimden çıkardım, mısır patlattık falanözgee kıymanı kvlere yapsaydın ya inşş bozulmamıştırr
hediye de tam süper olmuş yaniiGüle güle kullanın
dün kv gittik ya yemeğe ..battaniye örüyo bebek olursa karyolasına falan atarsın yere atarsın oturtursun falan bisürü hayal kuruyo
Rengarenk olmuş çok hoşuma gitti böle kare kare parçlar örmüş mavi yeşil pembe kırmızı mor lila sarı bisürüSonra siyah iple birleştirmiş daha da uzatıcak ,azcık uzun olsun diyoo Arada da laf sokuyo tabii ,biz hayal edip duralım diyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?