Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

o kadar süslen püslen boşa gitsin,ne kadar sinir bozucu nişanlıyken eşimin de bazen işi çıkardı,buluşamazdık,süslendiğimle kalırdım,sinir olurdum

bol,minnak karnımla rahatsız oluyorum da sen nasıl dayandın bacım
bi de karnım seninkinin 2 katı vardı diyosun
deliksiz uyumayı özledim

hazır randevu alalım demişken hemen al kuzum randevuyu,cayıveriyolar sonra...
ben sabah hemen aldım randevu...cmt günü götürücem,hatta aç gideriz dedim,belki dr tahlil falan yapar...saat 10'da randevusu...şimdi kendime de alıcam randevu,saat 1'e falan...

günde 2 lt su iç ayşa su çok önemli heleki son aylarda sorun yaşamaman sıvı kaybı olmaması için

parol ağrıyı keser yazdıysa içebilirsin problem yok onda ağrın olunca iç çekme...

işe gittinmi

ağlayan pasta sılak kek tarzı olanmıydı?

ekledim cnm bakamadım ama bakıcam şu müdür wc gitti hemen bakıyım size dedim

emzirme sütyeni aldın dimi önmli heee:44:

bizim müdür saati saatine uymuyoki

cuma akşamı annanne geldi o gidince kek kurabiye ve kedidiliyle pasta yaptım ctesi günü de poğaça börek ve salatalar annem de yardıma geldi
cumartesi teyzemler eşleri çocukları bir de ananem vardı paralandım 17 kişi eve ziplendik dün de bir arkadaş ve eşi vardı misafirle geçti tüm h sonum ama iyi hallettik güzeldi
tabi ki ben güne biraz yorgun başladım
geçmiş de birikmiş baya

Benimki de çiko manyaaa

Iyi olmuş ya, kiloyu da inşş verir caymadan

ağlayan pasta sılak kek tarzı olanmıydı?

ıslak kek yapmadım hiç bilmiyom, ben şöle yaptım

1 sb şeker
3 yumurta
4 yemek kaşığı süt
4 yk kako
1 sb un
1pk kabartma tozu
1pk vanilya

piştikten sonra ılımaya bırak, üzerine 1 kutu krem şanti yap dök ( kutuda ikili pk oluyo o ,ikisinide yap)

dolapta 2-3 saat beklet ,sonra da 1pk çiko sosu yap dök ,üzerine h.cevizi bukaaa

Dilşadd inş eşinde kötü bişey çıkmaz

kızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti

sizler sordu ,ayşam vilişşş çok geçmiş olsun diyor

inşallah zuzum
viliş sen doğum evine gidiyodun de mi? yoksa ana klinik miydi? doktorunun ismi? çok sordum di mi :26:

kızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti

geçmiş olsun dilek e.
benm midem yanıyo, ilaç içtim sabah albeni yemiştim

Son düzenleme:
Selamm kızlarr

Yaren, ayşa, viliş, dilek hepiniz hastamı oldunuz kızlarr Kış bitti derken hastalıklar kol gezmeye başlamış yine. Viliş dikkat et artık canım çok az kaldı gerçektennn
Ayşam inş. kum felan yoktur böbreklerinde canım dediği gibi kristaldir sadece:26:

Dilşad sanada geçmiş olsun canım mide yanması çok oluyo ya bendede. özellikle biraz aç kalınca hemen yanmaya başlıyo. Keremin duasını okucam birazdan..

Haftasonum çok yorucuydu Cmt. eşimin arkadaşı ve eşi gelecek diye sabahtan başladım hazırlıklara, temizliğe.. Öğlen eşim gelene kadar heryeri pırıl pırıl yaptım. Süpür, sil, toz al, mutfak dolaplarını elden geçir, tuvalet banyo derken bittim.. eşim gelincede az yardım etti ama belim kopuyodu ağrıdan. Çok yordum kendimi

Ama değdimiii yokk o kadar yemek hazırlığım boşa gitti. Lahmacun içi hazırladım, yanına havuç tarator, patates salatası, mevsim salatası, koca bi sürahi ayran.. Bisküvi pastası, damla çikolu kurabiye herşeyim hazırdı. Bi geldiler ee biz yemeğe gelmedik ki eşime söylemişler. Nasıl sinir oldum eşime. E adam madem dediler neden yemeğe geliyolar diyosun. Kız demiş ki "hiç kendini yormasın zaten hamile biz çaya geliriz akşam" Kızın dediği bu. Eşimin dediği " hiç kendini yormasın zaten hamile akşam beraber hazırlarız bişiler" Artık hangisi doğru bilmiyorum. neyse sadece çayın yanına ikramlarımdan verdim bide meyve. Öyle geçti gitti. Yorulduğumla kaldım Lahmacun içinide buzluğa attım inş. çıkardığımda kötü olmaz:26:

Eşime kalırsa nolmuş yani hazırlık yaptıysam yorulduysam pazar günü bu yüzden hep limoni geçti akşama barıştık. Akşam üzeride kvler görümcemler hep bizdeydi oturduk falan. bol misafirli bi haftasonuydu. Annem geldi anneme bile gidemedim. Hafta içi çağırmayı düşünüyorum onlara yaparım hazırladıklarımı da

Bir de Memorialden bebek telsizi kazanmışım kızlar ya çok sevindim oğluşumun şansına

Son düzenleme:
özgeem saol canım Allah razı olsun
çook sevindim bebek telsizinee, güle güle kullan, bebişinle inşallah.
canım yorulmuşsun çok sende. ama bişi olmaz lahmacun içine, çıkarır yaptırırsınız, annenlerle yersiniz.

erkekler ters anlıyorlar işte.

özge eşine sinir oldum şu halinle sana yardımcı olmuyor üstüne bir de ters anlayıp seni yoruyor. iki gün üstüste misafir zor oluyormuş benim tabanlarım hala ağrıyor

epey yorucu geçmiş haftasonun ama değmiş sirkencim...
senin damla çikolu kurabiyenden ben de yapıcam...

viliş sen doğum evine gidiyodun de mi? yoksa ana klinik miydi? doktorunun ismi? çok sordum di mi :26:
ana kliniğe gidiyorum canım...doktorum alaaddin balcı...neden sordun canım?

hay allah yaa...çok geçmiş olsun...
sıcak-soğuk demeden geziyo zilli,hiç dikkat etmiyo kendine

güle güle kullanın telsizinizi
çok yormuşsun kendini özge
anneciin gelmiş gözün aydın

ana kliniğe gidiyorum canım...doktorum alaaddin balcı...neden sordun canım?

canım samsunda bi arkadaş var da temmuz annelerinde, rahimde açılma varmış, medicalde naziye hanıma gidiyormuş memnun kalmamış, şimdi doğum evine geçmiş de ben de bi sana soruyum dedim.

canım samsunda bi arkadaş var da temmuz annelerinde, rahimde açılma varmış, medicalde naziye hanıma gidiyormuş memnun kalmamış, şimdi doğum evine geçmiş de ben de bi sana soruyum dedim.

aaaa naziye hanım benim doktorumdu,bana düşük riskin var diyen dr...o da mı memnun kalmamış :26:
benim şimdiki gittiğim dr 10 yıl doğum evinin başhekimliğini yapmış,tacrübeli bi dr canım...
bunda doğum yapmaya karar verdim ben...dr erkek olmasına rağmen eşim bile kabul etti
doğum evinde arkadaşım var,hemşire,hangi dr iyidir diye sorabilirim ama numarası yok,f...'den sorabilirim...ne zaman cevap yazarsa artık...

kızlar enkiyle konuştuk bugün,haziranda orduya gidip 1 ay kalıcakmış
hava değişimi iyi gelicek ona...

özgee kıymanı kvlere yapsaydın ya inşş bozulmamıştırr

hediye de tam süper olmuş yanii Güle güle kullanın

dün kv gittik ya yemeğe ..battaniye örüyo bebek olursa karyolasına falan atarsın yere atarsın oturtursun falan bisürü hayal kuruyo
Rengarenk olmuş çok hoşuma gitti böle kare kare parçlar örmüş mavi yeşil pembe kırmızı mor lila sarı bisürü Sonra siyah iple birleştirmiş daha da uzatıcak ,azcık uzun olsun diyoo Arada da laf sokuyo tabii ,biz hayal edip duralım diyoo :)

zuzumm ablamda bana ördü, ama beyazla birleştrdi, fotosunu eklesin ben de size atıyım söliim de

zuzum benmki bu, arkasına beyaz pazen mi kumaş mı ne bişi dikecek beşiğe örtü olacak boyda

Okudum az önce canım Allah kabul etsin minik keremin ruhuna inş...
Evet ya cuk diye oturdu bu hediye bize. Bde Chicconun ürünü herhalde sayfalarında onun fotosu var çünkü baktım netten 100 küsür tl
Buzlukta ya bişi olmaz dimi hiç denemedim öyle inş. olmaz.

özge eşine sinir oldum şu halinle sana yardımcı olmuyor üstüne bir de ters anlayıp seni yoruyor. iki gün üstüste misafir zor oluyormuş benim tabanlarım hala ağrıyor
Taban ağrısı 2 gündür var bende canım aynı duyguları paylaşıyoruz. Kendi de zaten haksız olduğunu biliyo da bi k.bakma canım demek zor geliyo

Sağol canım.. Evet nisana kadar burda.

Geç geldiler canım çaya geliyoruz dediler zaten gelirken. Aslında sadece b. görümcemler gelicekti hepsi gelmişler. Onlarada bisküvili pastamdan ve kurabiklerimden çıkardım, mısır patlattık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…