Eki Görüntüle 660655 zuzum benmki bu, arkasına beyaz pazen mi kumaş mı ne bişi dikecek beşiğe örtü olacak boyda
Okudum az önce canım Allah kabul etsin minik keremin ruhuna inş...
Evet ya cuk diye oturdu bu hediye bize. Bde Chicconun ürünü herhalde sayfalarında onun fotosu var çünkü baktım netten 100 küsür tl
Buzlukta ya bişi olmaz dimi hiç denemedim öyle inş. olmaz.
Taban ağrısı 2 gündür var bende canım aynı duyguları paylaşıyoruz. Kendi de zaten haksız olduğunu biliyo da bi k.bakma canım demek zor geliyo
çok tatlı dimi :)
seninki renkleri daha farklı denk getirtmiş beğendim ..evet kumaş dikicek o da ,söyledi ama ne kumaşı bilmiyom
kv de iki iki yanyana koymuş renkleri bigün nasip olursa görürsün
Benimki de çiko manyaaa
Iyi olmuş ya, kiloyu da inşş verir caymadan
ıslak kek yapmadım hiç bilmiyom, ben şöle yaptım
1 sb şeker
3 yumurta
4 yemek kaşığı süt
4 yk kako
1 sb un
1pk kabartma tozu
1pk vanilya
piştikten sonra ılımaya bırak, üzerine 1 kutu krem şanti yap dök ( kutuda ikili pk oluyo o ,ikisinide yap)
dolapta 2-3 saat beklet ,sonra da 1pk çiko sosu yap dök ,üzerine h.cevizi bukaaa
Dilşadd inş eşinde kötü bişey çıkmaz
tamam cnm atarım numaramı,ayşinim de istemişti,ona da atıcam zaten...viliş faceten numaranı msj at bana ...bugün çıkınca bakcam sana artık bebişinin fotosunuda eklersin oraya doğumda şöyle seninle mutlu bir kare istiyoruz ona göree
çatı muayenem cmt günü saat 1'deayy doğum diyince heyecan bastı ne mutlu bi an ...hazırlıklar ve bebeğin gelişi Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin vilin ...onun kokusunu çek böyle miss misss ...evinin içi bebek kokusu sarsın sanada yükleniyor o koku allah tarafından çok güzel kokuyor anneler...
çatı muayene haftaya dimi? 38. haftadan sonra galiba? korku veya heyecan başladımı?
hamileliğimin başı zor geçtiği için eşim de 2. çocuk yok diyo ama bence kardeşsiz olmaz yaa...hatta diyorum ki içimden 2.si ikiz olsa da 3 kardeş olsalar nasıl güzel olur...kardeş gibisi var mıayy çok uyuştum bugün yaa bişe yapasım yok mayışıklık var üzerimde resmen.
özgee ne şanslıymış bebişin şansı daim olsun ben çok kullandım telsizi halada kullanıyorum işine yarıcak güle güle kullan.
yaa vilişim sorma işte o göbekle senin gibi mümkün değil iş feln yapamazdım son haftalar sırf yattım zatennefeste alamıyodum çünkü bayada yere düşmüştü benimki belkide ondan çok rahatsız ediyodu neyseki sen öle olmadın.
ayy dün arkadaşlara gittik kadın 4. yü doğurdu 3. zaten doğayla yaşıt o doğduktan 2 ay sonra 4. hamile kalmış işte süt korur ayağına bi kereden dün gittik görmeye allahım minnacık yavrum ağlayıp duruyo gazıda var heralde bana tekrar nasıl zor geldi başa dönmek allahım tekrar ayn şeyleri yaşamak valla tek çocukla kalsammı diye bile düşünmüyo değilim bazen ama eşim istemez bende biyandan tek çocuk kalmasını istemem doğanın yanında bi dayanağı olmalı gerçi zamn su gibi akıp geçiyo işe şimdi kocaman oldu doğa oda doğar büyür mutlaka
tabii ki yaa keşke daha önceden araştırsaymış ii yapmışsın hemen randevu almakla, ona kalsa yine de ertelerdikızlar şu an şoktayım
eşim geceleri sürekli uyku apnesi oluyodu(nefessiz kalma),dr'a git diyodum ama ihmal ediyodu...kilodan falan oluyomuş ve çok tehlikeliymiş sanırım...her gece uyandırıyodum,nefes almicak diye korkuyo insan...dün gece o kadar çok oldu ki nasıl korktum...sabah anlattım...sanırım aklına takıldı,işe gidince netten araştırmış,ne kadar önemli bi şey olduğunu okumuş,beni aradı az önce...cmt günü samsundan randevu aldım,kalp dr'una gidecekkilo da vericem kararlıyım diyo
a-aaaa gecenin bi saatini mi bulmuş sigaraya başlamak içingünaydın kızlar
ii haftalar
yarenim Allah razı olsun hepinizden birazdan dualanıcak kuzumun ruhuna.
kızlar hafta sonu hastalıklar olmuş hepinize geçmiş olsun
zuzum ellerine sağlık mm çok severim
benm eşim sigaraya yeniden başlamış, sabaha karşı uyanmış geri yattığında hissettim sigara kokuyordu kızdım uykudan uyanıp içecek kadar mı bıraktın diye
vilişim benmkinin de yaklaşık 1 yıldır kalbi sıkışıyor keremden sonra başladı, birden ter boşalıyor geceleri bulantıyla kalkıyor, geçen gün yolda kötülemiş annemlere çıkmış kalp krizi gibi olmuş, annemler yakasını falan açmışlar ama doktora gitmek istememiş, dilşad a söylemeyin korkmasın demiş, annem bana söledi cumartesi sölemicektim ama doktora gitmeye ikna et kızım korkuyorum ben dedi, eşime annem söylememiş gibi söyledim genç biri varmış karısı hamileymiş, kalp krizi geçirip ölmüş dedim, korktu gidelim doktora dedi, benm kadın doğumcunun muayenehanesinde eşinin de muayenehanesi var kalp damarcı. oraya gidelim senin kontrolüne giderken ona da randevu alalım dedi.
kokişim bütün gün hastanedeydim zaten bugün gece dersim var sadece.geldim şimdi okuldayımgünde 2 lt su iç ayşa su çok önemli heleki son aylarda sorun yaşamaman sıvı kaybı olmaması için
parol ağrıyı keser yazdıysa içebilirsin problem yok onda ağrın olunca iç çekme...
işe gittinmi
saolsunkızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti
sizler sordu ,ayşam vilişşş çok geçmiş olsun diyor
özgim yaaa eşin düşüncesizlik etmiş gerçekten doğru dürüst söleseydi sen de bu kdr yormzdın kendiniSelamm kızlarr
Yaren, ayşa, viliş, dilek hepiniz hastamı oldunuz kızlarrKış bitti derken hastalıklar kol gezmeye başlamış yine. Viliş dikkat et artık canım çok az kaldı gerçektennn
Ayşam inş. kum felan yoktur böbreklerinde canım dediği gibi kristaldir sadece:26:
Dilşad sanada geçmiş olsun canım mide yanması çok oluyo ya bendede.özellikle biraz aç kalınca hemen yanmaya başlıyo. Keremin duasını okucam birazdan..
Haftasonum çok yorucuyduCmt. eşimin arkadaşı ve eşi gelecek diye sabahtan başladım hazırlıklara, temizliğe.. Öğlen eşim gelene kadar heryeri pırıl pırıl yaptım. Süpür, sil, toz al, mutfak dolaplarını elden geçir, tuvalet banyo derken bittim.. eşim gelincede az yardım etti ama belim kopuyodu ağrıdan. Çok yordum kendimi
Ama değdimiii yokko kadar yemek hazırlığım boşa gitti. Lahmacun içi hazırladım, yanına havuç tarator, patates salatası, mevsim salatası, koca bi sürahi ayran.. Bisküvi pastası, damla çikolu kurabiye herşeyim hazırdı. Bi geldiler ee biz yemeğe gelmedik ki eşime söylemişler. Nasıl sinir oldum eşime. E adam madem dediler neden yemeğe geliyolar diyosun. Kız demiş ki "hiç kendini yormasın zaten hamile biz çaya geliriz akşam" Kızın dediği bu. Eşimin dediği " hiç kendini yormasın zaten hamile akşam beraber hazırlarız bişiler" Artık hangisi doğru bilmiyorum. neyse sadece çayın yanına ikramlarımdan verdim bide meyve. Öyle geçti gitti. Yorulduğumla kaldım Lahmacun içinide buzluğa attım inş. çıkardığımda kötü olmaz:26:
Eşime kalırsa nolmuş yani hazırlık yaptıysam yorulduysampazar günü bu yüzden hep limoni geçti akşama barıştık. Akşam üzeride kvler görümcemler hep bizdeydi oturduk falan. bol misafirli bi haftasonuydu. Annem geldi anneme bile gidemedim. Hafta içi çağırmayı düşünüyorum onlara yaparım hazırladıklarımı da
Bir de Memorialden bebek telsizi kazanmışım kızlar ya çok sevindim oğluşumun şansına
bilmiolar mı zuzum denemelerde olduğunuzuözgee kıymanı kvlere yapsaydın ya inşş bozulmamıştırr
hediye de tam süper olmuş yaniiGüle güle kullanın
dün kv gittik ya yemeğe ..battaniye örüyo bebek olursa karyolasına falan atarsın yere atarsın oturtursun falan bisürü hayal kuruyo
Rengarenk olmuş çok hoşuma gitti böle kare kare parçlar örmüş mavi yeşil pembe kırmızı mor lila sarı bisürüSonra siyah iple birleştirmiş daha da uzatıcak ,azcık uzun olsun diyoo Arada da laf sokuyo tabii ,biz hayal edip duralım diyoo :)
ayy çok uyuştum bugün yaa bişe yapasım yok mayışıklık var üzerimde resmen.
özgee ne şanslıymış bebişin şansı daim olsun ben çok kullandım telsizi halada kullanıyorum işine yarıcak güle güle kullan.
yaa vilişim sorma işte o göbekle senin gibi mümkün değil iş feln yapamazdım son haftalar sırf yattım zatennefeste alamıyodum çünkü bayada yere düşmüştü benimki belkide ondan çok rahatsız ediyodu neyseki sen öle olmadın.
ayy dün arkadaşlara gittik kadın 4. yü doğurdu 3. zaten doğayla yaşıt o doğduktan 2 ay sonra 4. hamile kalmış işte süt korur ayağına bi kereden dün gittik görmeye allahım minnacık yavrum ağlayıp duruyo gazıda var heralde bana tekrar nasıl zor geldi başa dönmek allahım tekrar ayn şeyleri yaşamak valla tek çocukla kalsammı diye bile düşünmüyo değilim bazen ama eşim istemez bende biyandan tek çocuk kalmasını istemem doğanın yanında bi dayanağı olmalı gerçi zamn su gibi akıp geçiyo işe şimdi kocaman oldu doğa oda doğar büyür mutlaka
ayy çok uyuştum bugün yaa bişe yapasım yok mayışıklık var üzerimde resmen.
özgim yaaa eşin düşüncesizlik etmiş gerçekten doğru dürüst söleseydi sen de bu kdr yormzdın kendini
çok sevindim yaaaa telsiz kazandın haaaaa
kızlar sabahtan annemle gittik hastaneye hem üroloji hem kadın doğum idrar tahlili yapıldı iki bölüm de ultrasona soktu hiç bişi yok böbrekler temiz idrar sonucum temiz bebiş ii kist yerinde
hiçbişi yok yani
inek ultrasoncuya cinsiyetini sölesene dedim ona bakmıyorum ben dedi
neyse yarın öğrenicem zaten, uyuz sölesen ölürsün sanki bi saat döndürdü durdu bebişimi kesin görmüştür ama sölemedi işte
Ya belkide kız gerçekten eşimin dediği gibi dedi kendi yapmasın gelince yaparız beraber demiş yani bu da demek oluyo ki yemeğe gelicekler. Amaaann nyse ya bidaha da yormıcam zaten misafir için kendimi
Uyuz ultrasoncuusöylesen nolur yaniii.. Banada k.doğumcum üçlü testi gösterirken muayneye almamıştı yani 2 dk bak cinsiyetine dimi taa 1 ay sonraya gel diyodu.. olduu gitmedim dahada oraya. 1 hafta sonra doğum evinden randevuyla cinsiyetini öğrendim oğluşumun.. Hiç halden anlamıyolar Hiçbişe çıkmamasına da çook sevindim canım ama ozmn ağrı neden olmuş:26:
Ayşamm herşey yerindeymiş sevindim inşş tekrarlamaz
adamın bölümü değilmiş yavrucum ondan sölememiş işte sabırsız
Buarada evet bilmiyo kimse bi ablam bi siz
söyleseler ne olur ki dillerine mi yapışır :44: sanki söyleyeceği şey çok zor bi şeyyok be zuzummm kadın doğumun doktoru ultrasonda bakan, söylemesi lazımdı, bebeğin başını k.çını her şeyini ölçtü bi kız ya da erkek demedi uyuz yaaa
hayır ben diil eşim merak edio
geçen gece acilde araştırma hastanesindeyken o dışarda bekliodu ben girdim çıktım böle böle ultrasonda baktılar dedim cinsiyetini sormadın mı dio. be adam acımdan onun derdine mi düşücektim
dün de yine acile gittik ya orda da sordum o kadın da "bana söyleyemeyeceğim şeyleri sorma" dedi o da söylemedi, eşim kuduruo
söyleseler ne olur ki dillerine mi yapışır :44: sanki söyleyeceği şey çok zor bi şeyayyy neyse yarın kesin öğreniriz nasılsa...nek olsa kızardı şimdi sana ayşinim,cinsiyeti belli yaa kız işte derdi
hiçbi şey çıkmamasına da çok sevindim
tek kalmasın tabii doğa, kardeşi olsun hatta daha ileriyi düşünelim senin torunlarının teyzesi dayısı olsun :) doğa onlara hala olsun teyze olsun, hayatta tek kalmamalı bi çocuk bence de. Biz nasip olursa çok çocuk istiyoruz 3 ve hatta belki 4 :)
yok be zuzummm kadın doğumun doktoru ultrasonda bakan, söylemesi lazımdı, bebeğin başını k.çını her şeyini ölçtü bi kız ya da erkek demedi uyuz yaaa
Hayır ben diil eşim merak edio
Geçen gece acilde araştırma hastanesindeyken o dışarda bekliodu ben girdim çıktım böle böle ultrasonda baktılar dedim cinsiyetini sormadın mı dio. Be adam acımdan onun derdine mi düşücektim
dün de yine acile gittik ya orda da sordum o kadın da "bana söyleyemeyeceğim şeyleri sorma" dedi o da söylemedi, eşim kuduruo
tamam cnm atarım numaramı,ayşinim de istemişti,ona da atıcam zaten...
inşallah güzel bi kare ekleriz minnoşumlaisimsiz yavrum benim
çatı muayenem cmt günü saat 1'de
doğum korkum hiç yok,sanırımnasıl bi şey olduğunu bilmediğimden
zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım,merak da var tabi,kızımı çok merak ediyorum artık
kızlar sabah 9'da kadın gelicek tamizliğe
komşum üzüm yaprağı almış, yarın sarıp dolaba atıcam...
tabii ki yaa keşke daha önceden araştırsaymış ii yapmışsın hemen randevu almakla, ona kalsa yine de ertelerdi
inş.ciddi bişi çıkmaz ve de inş. bu bahaneyle kilo vermeye de başlar
a-aaaa gecenin bi saatini mi bulmuş sigaraya başlamak için
senin eşine de geçmiş olsun cnm
kokişim bütün gün hastanedeydim zaten bugün gece dersim var sadece.geldim şimdi okuldayım
saolsunahh bu kız ne çekiosa bu gezentiliğinden ya da temilik sevdasından çekio, hep üşütüo bi yerlerini
özgim yaaa eşin düşüncesizlik etmiş gerçekten doğru dürüst söleseydi sen de bu kdr yormzdın kendini
çok sevindim yaaaa telsiz kazandın haaaaa
bilmiolar mı zuzum denemelerde olduğunuzu
öle deme yaaa kardeşsiz büyüyen çocuk çok farklı oluo, ne kadar da zorluğu olsa dediğin gibi zaman bi şekilde akıp gidio zaten
ama senin ark.biraz fazla kaçırmış 4 tane de çok yaaa
kızlar sabahtan annemle gittik hastaneye hem üroloji hem kadın doğum idrar tahlili yapıldı iki bölüm de ultrasona soktu hiç bişi yok böbrekler temiz idrar sonucum temiz bebiş ii kist yerinde
hiçbişi yok yani
inek ultrasoncuya cinsiyetini sölesene dedim ona bakmıyorum ben dedi
neyse yarın öğrenicem zaten, uyuz sölesen ölürsün sanki bi saat döndürdü durdu bebişimi kesin görmüştür ama sölemedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?