Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Eki Görüntüle 660655 zuzum benmki bu, arkasına beyaz pazen mi kumaş mı ne bişi dikecek beşiğe örtü olacak boyda

çok tatlı dimi :)
seninki renkleri daha farklı denk getirtmiş beğendim ..evet kumaş dikicek o da ,söyledi ama ne kumaşı bilmiyom

kv de iki iki yanyana koymuş renkleri bigün nasip olursa görürsün

inşallah canım Allah razı olsun
ben kraft almıştım geçen yıl, o hazırımıza geldi, chicco dahaa ii tabiki.
bişe olmaz canım
geçmiş olsunn

çok tatlı dimi :)
seninki renkleri daha farklı denk getirtmiş beğendim ..evet kumaş dikicek o da ,söyledi ama ne kumaşı bilmiyom

kv de iki iki yanyana koymuş renkleri bigün nasip olursa görürsün

evet canım 7 battaniyemiz oldu şimdiden.
en yakın zamanda kullanmak nasip olsun inşallah ikimize de

ayy çok güzelmiş ben daha köstebeğimi bitirmedim o bitsin şunada el atayım

amann pazartesi sendromunu atamadım daha:26::26:

saat 3,30 olsada gitsem oğluşumla oynasam ....

ben bu işyerinden ve burdakilerden soğumuşum yaa oğlumda evde olunca ev çekici geliyo

viliş faceten numaranı msj at bana ...bugün çıkınca bakcam sana artık bebişinin fotosunuda eklersin oraya doğumda şöyle seninle mutlu bir kare istiyoruz ona göree

ayy doğum diyince heyecan bastı ne mutlu bi an ...hazırlıklar ve bebeğin gelişi Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin vilin ...onun kokusunu çek böyle miss misss ...evinin içi bebek kokusu sarsın sanada yükleniyor o koku allah tarafından çok güzel kokuyor anneler...

çatı muayene haftaya dimi? 38. haftadan sonra galiba? korku veya heyecan başladımı?

ayy çok uyuştum bugün yaa bişe yapasım yok mayışıklık var üzerimde resmen.

özgee ne şanslıymış bebişin şansı daim olsun ben çok kullandım telsizi halada kullanıyorum işine yarıcak güle güle kullan.

yaa vilişim sorma işte o göbekle senin gibi mümkün değil iş feln yapamazdım son haftalar sırf yattım zaten nefeste alamıyodum çünkü bayada yere düşmüştü benimki belkide ondan çok rahatsız ediyodu neyseki sen öle olmadın.
ayy dün arkadaşlara gittik kadın 4. yü doğurdu 3. zaten doğayla yaşıt o doğduktan 2 ay sonra 4. hamile kalmış işte süt korur ayağına bi kereden dün gittik görmeye allahım minnacık yavrum ağlayıp duruyo gazıda var heralde bana tekrar nasıl zor geldi başa dönmek allahım tekrar ayn şeyleri yaşamak valla tek çocukla kalsammı diye bile düşünmüyo değilim bazen ama eşim istemez bende biyandan tek çocuk kalmasını istemem doğanın yanında bi dayanağı olmalı gerçi zamn su gibi akıp geçiyo işe şimdi kocaman oldu doğa oda doğar büyür mutlaka

viliş faceten numaranı msj at bana ...bugün çıkınca bakcam sana artık bebişinin fotosunuda eklersin oraya doğumda şöyle seninle mutlu bir kare istiyoruz ona göree
tamam cnm atarım numaramı,ayşinim de istemişti,ona da atıcam zaten...
inşallah güzel bi kare ekleriz minnoşumla isimsiz yavrum benim

çatı muayenem cmt günü saat 1'de
doğum korkum hiç yok,sanırımnasıl bi şey olduğunu bilmediğimden
zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım,merak da var tabi,kızımı çok merak ediyorum artık

kızlar sabah 9'da kadın gelicek tamizliğe
komşum üzüm yaprağı almış, yarın sarıp dolaba atıcam...

hamileliğimin başı zor geçtiği için eşim de 2. çocuk yok diyo ama bence kardeşsiz olmaz yaa...hatta diyorum ki içimden 2.si ikiz olsa da 3 kardeş olsalar nasıl güzel olur...kardeş gibisi var mı
kuzenimin eşinin karnı da çok büyüktü,onunla beni yan yana görenler ''onun yanında senin karnın yemeği fazla kaçırmış da şişmiş gibi duruyo''diyolardı kızcaaz nasıl zorlanıyodu,allahtan kurtuldu o...eminim seninki de çok zor olmuştur...

tabii ki yaa keşke daha önceden araştırsaymış ii yapmışsın hemen randevu almakla, ona kalsa yine de ertelerdi
inş.ciddi bişi çıkmaz ve de inş. bu bahaneyle kilo vermeye de başlar
a-aaaa gecenin bi saatini mi bulmuş sigaraya başlamak için

senin eşine de geçmiş olsun cnm
kokişim bütün gün hastanedeydim zaten bugün gece dersim var sadece.geldim şimdi okuldayım
kızlar dilek hastalanmış ,midesi ağrıymş bide kötü hissetmiş sabah işe gitmemiş evde, dün de yemiş soğuğu gezenti

sizler sordu ,ayşam vilişşş çok geçmiş olsun diyor
saolsunahh bu kız ne çekiosa bu gezentiliğinden ya da temilik sevdasından çekio, hep üşütüo bi yerlerini
özgim yaaa eşin düşüncesizlik etmiş gerçekten doğru dürüst söleseydi sen de bu kdr yormzdın kendini
çok sevindim yaaaa telsiz kazandın haaaaa
bilmiolar mı zuzum denemelerde olduğunuzu

öle deme yaaa kardeşsiz büyüyen çocuk çok farklı oluo, ne kadar da zorluğu olsa dediğin gibi zaman bi şekilde akıp gidio zaten
ama senin ark.biraz fazla kaçırmış 4 tane de çok yaaa

kızlar sabahtan annemle gittik hastaneye hem üroloji hem kadın doğum idrar tahlili yapıldı iki bölüm de ultrasona soktu hiç bişi yok böbrekler temiz idrar sonucum temiz bebiş ii kist yerinde
hiçbişi yok yani
inek ultrasoncuya cinsiyetini sölesene dedim ona bakmıyorum ben dedi
neyse yarın öğrenicem zaten, uyuz sölesen ölürsün sanki bi saat döndürdü durdu bebişimi kesin görmüştür ama sölemedi işte

tek kalmasın tabii doğa, kardeşi olsun hatta daha ileriyi düşünelim senin torunlarının teyzesi dayısı olsun :) doğa onlara hala olsun teyze olsun, hayatta tek kalmamalı bi çocuk bence de. biz nasip olursa çok çocuk istiyoruz 3 ve hatta belki 4 :)

Ya belkide kız gerçekten eşimin dediği gibi dedi kendi yapmasın gelince yaparız beraber demiş yani bu da demek oluyo ki yemeğe gelicekler. Amaaann nyse ya bidaha da yormıcam zaten misafir için kendimi

Uyuz ultrasoncuu söylesen nolur yaniii.. Banada k.doğumcum üçlü testi gösterirken muayneye almamıştı yani 2 dk bak cinsiyetine dimi taa 1 ay sonraya gel diyodu.. olduu gitmedim dahada oraya. 1 hafta sonra doğum evinden randevuyla cinsiyetini öğrendim oğluşumun.. Hiç halden anlamıyolar Hiçbişe çıkmamasına da çook sevindim canım ama ozmn ağrı neden olmuş:26:

üf valla ya zaten yorcak halin de yok yani bu saatten sonra.hamile halinle misafir ağırlaman bile büyük bişizaten, bi de senden ikram beklemesin kimse

harbi uyuzlar yaaa, yarın annem illa tıptaki hocalardan da bi randevu alalım dedi sabah 10gibi bi yard. doç.tan randevu aldım.
e akşam 5 gibi de özeldeki doktorumda randevum var.napıcam bilemedim eşim de boşver biz özele gidelim dio, zaten iki günde 4 kere ultrasona girdim aman ne biliim yaaa

valla cnm benim tahminim susuz kaldım ondan oldu belkiçünkü bikaç gündür suyu epeyce azaltmıştım canım hiç istemiodu, ama dünden itibaren başladım yine 2 lt falan içiom, dünden bugüne idrar değerlerim bile değişmiş zaten iiye gitmiş yani

kadın doğumcu da dedi ki uterus(o her neyse)büyüdükçe ağrı yapar ondan olabilir dedi

Ayşamm herşey yerindeymiş sevindim inşş tekrarlamaz

adamın bölümü değilmiş yavrucum ondan sölememiş işte sabırsız

Buarada evet bilmiyo kimse bi ablam bi siz

Ayşamm herşey yerindeymiş sevindim inşş tekrarlamaz

adamın bölümü değilmiş yavrucum ondan sölememiş işte sabırsız

Buarada evet bilmiyo kimse bi ablam bi siz

yok be zuzummm kadın doğumun doktoru ultrasonda bakan, söylemesi lazımdı, bebeğin başını k.çını her şeyini ölçtü bi kız ya da erkek demedi uyuz yaaa
hayır ben diil eşim merak edio
geçen gece acilde araştırma hastanesindeyken o dışarda bekliodu ben girdim çıktım böle böle ultrasonda baktılar dedim cinsiyetini sormadın mı dio. be adam acımdan onun derdine mi düşücektim
dün de yine acile gittik ya orda da sordum o kadın da "bana söyleyemeyeceğim şeyleri sorma" dedi o da söylemedi, eşim kuduruo

söyleseler ne olur ki dillerine mi yapışır :44: sanki söyleyeceği şey çok zor bi şey ayyy neyse yarın kesin öğreniriz nasılsa...nek olsa kızardı şimdi sana ayşinim,cinsiyeti belli yaa kız işte derdi
hiçbi şey çıkmamasına da çok sevindim

neyse nek bu aralar pek giremio yakalanmayız

ben çıkıom kızlar dersim başlıo, üff hiç havamda da diilim valla tatil iiydi yaaaaa

Allah gönlünüze göre versin ne diyim maşallah :))

Günaydın

isim halee belli değilmi yaaa

bak sen k.v fırsat eriyosun hee doğunca şıpp die koyarsa neslişahı zaten isim yok die..

aa delimi nee söylese ne olurki sankii keşke ayak yapsaydın kız görünüyo hala dimi die? belki yine bilmiyom derdi inekk...

ayyy ben kardeş istiyorum çağana allah kısmet ederse 2.cide kız olursa tamam ama olmazsa 3. düşünürüm eşim çok çocuk seviyor...çağan kreşe başlınca hamiş kalcam karar verdim ...anneme diyorum anne sen gençken bi tane daha doğuruyum ben dedim diyo ben karşımam gerisine çağana bakarım naparsan yaparsın

hakikaten zor bebek bakmak yaa sabır işi o tombik yanaklar bazen bizi deli edebilyolar inatlaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…