yakalandınız amaneyse nek bu aralar pek giremio yakalanmayız
ben çıkıom kızlar dersim başlıo, üff hiç havamda da diilim valla tatil iiydi yaaaaa
Günaydın
isim halee belli değilmi yaaa
bak sen k.v fırsat eriyosun hee doğunca şıpp die koyarsa neslişahı zaten isim yok die..
yakalandınız amasana hiççç bişi demiyorum ben artık
ben rüyamda gördüm yaa birinin bebişinin cinsiyeti daha farklı çıkıyomuş, bu da vilişin cadı kızı gibi diyodum :26:
kimdi hatırlamıyorum amaa
Günaydın herkesekimseler gelmeden bi yazıyım dedim
sonrasında nek gideer, çalışa çalışa akşamı zor eder
bide salı bugün, sallana sallana geçer artık.
Seda nasıl oldu iskenderin, sen de bi yazmıyosun ha
benim kv de dio ki "bu 1,5 yaşına gelsin bi tane daha yapın biz daha da yaşlanmadan"aa delimi nee söylese ne olurki sankiikeşke ayak yapsaydın kız görünüyo hala dimi die? belki yine bilmiyom derdi inekk...
ayyy ben kardeş istiyorum çağana allah kısmet ederse 2.cide kız olursa tamam ama olmazsa 3. düşünürüm eşim çok çocuk seviyor...çağan kreşe başlınca hamiş kalcam karar verdim ...anneme diyorum anne sen gençken bi tane daha doğuruyum ben dedim diyo ben karşımam gerisine çağana bakarım naparsan yaparsın
hakikaten zor bebek bakmak yaa sabır işi o tombik yanaklar bazen bizi deli edebilyolar inatlaşıyorlar
ben rüyamda gördüm yaa birinin bebişinin cinsiyeti daha farklı çıkıyomuş, bu da vilişin cadı kızı gibi diyodum :26:
aaa tükkan mı aldınız bebeyimmbelli diil valla :18:
kv atmaca gibi bekliyo zaten ama bi türlü bulamadık napalım :18:
çağana kardeş istiyosun hee,ben uzun bi süre 2. bebeği düşünmem heralde
herkese günaydın
nekim de burda
evimi topladım,saat 9'da kadın gelicek camları silmeye,onu bekliyorum...
halıları da sildiricektim ama kocişim ben silerim dedi
malum tükan aldık,fazla masraf yapmamamız lazım
silsin de temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu anlasın biraz
kadın cam silerken bende sarmamı yapıcam
dilek gelicek mi bugün işe :26:
canın mı çekticadı di mi
seda iskender mi yaptı
anaaaaam dolaptaki son eti dün akşam pişirdim,sote yaptım,hiç aklıma iskender yapmak gelmedi,keşke yapaydım :26:
dün bi sürü yemek yaptım diye kvleri yemeğe çağırdım,epey oturdular,11'de gittiler...uzuuuun bi süre çağırmam artık
sizin iş yerindeki şu durumlar ne zaman düzelicek yaaa
aaa tükkan mı aldınız bebeyimmhayırlı uğurlu olsunn, ben gelemediğimden kaçırdım zaar :105:
canın mı çektidüşünmeden yazıyorum işte.
dönerle yaptık biz canım, et döner al şip şak 20 dk da yapıver
aaa tükkan mı aldınız bebeyimmhayırlı uğurlu olsunn, ben gelemediğimden kaçırdım zaar :105:
canın mı çektidüşünmeden yazıyorum işte.
dönerle yaptık biz canım, et döner al şip şak 20 dk da yapıver
Ayşam, whatsapptan yaz bari :105: çatlarım benn
sirken, bilmiyorum neyin kafasındaama kafasındaki sorunları bize de yansıtıp bizim de psikolojmizi alt üst ediyo
sen nasılsın canım? herşey yolunda dimmi?
ama sürekli size sorun yansıtırsa siz de huzursuz olursunuz tam çalışamazsınız kiAyşam, whatsapptan yaz bari :105: çatlarım benn
sirken, bilmiyorum neyin kafasındaama kafasındaki sorunları bize de yansıtıp bizim de psikolojmizi alt üst ediyo
sen nasılsın canım? herşey yolunda dimmi?
pazar günü gittim maviyi bulamadım başka bi tane bulduk eltim illa al dedi MOR ya nası olur nedir dedimamin canım çok tşk ederim Allah razı olsun yarın gidicez zaten oğlumuza
dilek ben de mavi çantayı beğendim
geceniz güzel geçmiş herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık
bazen o düğmeler beni deli eder bacak falan tam oturur düğme kapanmaz bende alırım evde düğmeyi söküp en başa diker giyerim :101:vilişimmm yemin ediom aklıma geldi bilio msun bu kız h.sonları girerdi acaba bişi mi oldu, belki de hala twmizlik çamaşırla uğraşıodur dedim hatta düşündüm senin bende tlf.un da yokbana özel mesaj atar mısın cnm numaranı?
çok geçmiş olsun cnm
ben de annemle alışverişe gittim pantolon falan aliim die ama hiçbişi bulamadım hamile pantolleri çok tipsizdi, bi siyah kot keten arası bişi beğendim 38 herşeyiyle cuk oturdu ama düğmem kapanmadı40 da bacakları bol geldi, ay çok da güzeldi yaaa aklım kaldı
canım bu konuşma çok çok iyi olmuşİşallah dayanır canım sağlıkla gelir idare eder canım uğraşıyom işte ecenazla .düzeldi canım .kv lere gittik 3 gün kaldık kp konuştu.
Evlenmeden önce değişikmişim.bana karışmamış falan filan evleri varmış gelin burda kalın dememiş. Sadece bizim mutlu olmamızı istiyormuş .birde güleryüz. Olan şeylerden sonra nasıl olucaksa.kıZı bebek görmeye geldiğinde suratım asıkmış görümceme kal dememişim .kv kaldığında onunla konuşmamışım . Ecenin muskası vardı dua yazılı kayboldu üstündeyken aradık bulamadık tamam diyorum tekrar yazdırırız diyorum yok.sonra ben eceyi emzirmeye gitmişim 1 saat gelmemişim .o içerde tek kalmış tv kapalıymış.içeri geldiğimde uyumuştu bende kapattım rahatsız etmeyelim dedim .uyanmış oda .
Dinledim sonra oğullarının yaptıklarını anlattım sizinle bir problemim yok ama oğlunuz sorun çıkardığı için ister istemez sizede yansıyor dedim . Ben çocuk doğurdum en mutlu günlerimiz olucakken en kötü günleri geçirdi. Hastalandım annem fazla kaldı diye şikayet etti dedim .insanlar lohusa stresi yaşarken ben okanın stresini yaşadım sadece ecenaz için kendimi bırakmadım dedim sütüm kesilmesin diye .kaynanam çocukları üzerine yemin ediyor muskayı görmemiş .ben sana bişe demiyorum dedim .bende ecenazın üzerine yemin ettim senin aldığını düşünmedim zaten .sizin geldiğiniz akşam BABANNEM ağlaya ağlaya gitti dedim OKAN yüzünden .kp bide diyor sizin aramızdaki problem bizi ilgilendirmez bende dedim biz 2 miz için kavga etmedik hep 3.kişiler aileler dedim
uyuz kız kavga etcek başka zaman bulamamış mıgünaydınn kızlarr,
yine geldik haftabaşına hayırlısyla bitirmeyi nasp etsin allahım.cmtsi akşam arkadaşlarla(3 çift)bara gidelim dedik kuaföre gittim,hazırlandım ettim akşma tam gidecez biri eşiyle kavga etmiş biz gelmicez dediler haydaa sonra kız tartışmış çıkmış evden ben, gelin alın dedi gittik aldık eşimle 1 saat sonra eşi geldi konuştular felan biraz sonra gittiler 12 ye doğru tüm hazırlıklar boşa gitti sinir oldumneysee artık dünde dışarı çıktık biraz doğayı gezdirdik akşamda arkadaşlara uğrayıp geldik.böle bitti haftasonumuzda.
aaa bu çok kötü olmuş 1 hafta falan dayandı ama içmedi dimibenm eşim sigaraya yeniden başlamış, sabaha karşı uyanmış geri yattığında hissettim sigara kokuyordu kızdım uykudan uyanıp içecek kadar mı bıraktın diye
sabah fcbk'tan msj atmıştım numaramı bi kere benvilişim ben neki ararım o watsaptan yazar nete girebilen biri e buraya yazar olar mı
sen bana no yollamadın hala amaaaa
inşallah bırakır canımaz aralıklarla geçmişe göz attım,
vilişim eşinin dr gitmeye karar vermesi güzel olmuş :105: kalp ihmale gelme. Diyene bak, ben de gitmek istiyorum, böyle arada batmalar felan oluyo korkuyorum çok
Özgim, misafir olayın kötü olmuş ama neyseki uzamamış barışmışsınız. Annişin gelmişş :119: gözünaydın :)) bebişinin telsizlerini de güle güle kullanın, hep kahkahalarını duyun inşş ordan)
Dilşaad, kızma eşine. Öyle kolay bırakılmıyo sigara :26:
inş bebişi doğunca daha güçlü olur sigarayı bırakma isteği
Ayşam ayşam benim güzel Ayşam Eki Görüntüle 661625
bişicik çıkmamış tahlillerde inş bir daha da o ağrı gelmez. Sevindim canım :))
Dileğimmmmmmm Eki Görüntüle 661624 nasıl oldun kuzum
herkesi öpüyorumm Eki Görüntüle 661626 ve gidiyorumm
ne çok yazmışsınız yahuu.
pazar günü gittim maviyi bulamadım başka bi tane bulduk eltim illa al dedi MOR ya nası olur nedir dedim
tam içime sinmedi düşünüoum şuan
yasin okuma faslı tamamlandı mı canım?
bazen o düğmeler beni deli eder bacak falan tam oturur düğme kapanmaz bende alırım evde düğmeyi söküp en başa diker giyerim :101:
ama sen 40 alabilirdin sanki çünkü daha kilo alırsın bence.
canım bu konuşma çok çok iyi olmuş
herkes içini dökmüş
sende onların neler düşündüğünü öğrenmiş oldun ama
neler varmış akıllarında okurken şaşırdım valla
eşin hala üstüne alınmıo yaptıklarının hata olduğunu görmüo bence
uyuz kız kavga etcek başka zaman bulamamış mı
keşke eşinle sen gidip bişiler içip dönseydiniz o kaa hazırlanmışsın
aaa bu çok kötü olmuş 1 hafta falan dayandı ama içmedi dimi
keşke sabredebilseydi
benimkide bırakmayı geç azaltsa razıyım yaa
daha bi ton alıntı yapmıştım sanki yaa:26:
nigar cem tavaya güldüm sen kesin koçişime bakar bu die terslemişsindir kızı
vilin bu halde bu hamaratlıkvalla harikasın
zuzu inşallah kvnin ördüğü battaniyeleri en kısa zamanda kullanmayı nasip etsin Allah
başka ne dicektim ki :44:
kızlar geldim bugün ama midem kötü yaa hep bi ağrı var dün hiç bişi yemedim bugünde bi muz yedim
sabahları muz mideyi temizlermiş ya bol su tüketmeye çalışıoum falan.
şu gıda zehirlenmesinden sonra zaten midemi tam toparlayamadım bence
ve sürekli bulanıo midemçok zor yaa hamilelikte anlatıp duruosunuz ya bulantıları çok rahatsız edici bi durum gerçekten.
işlerde birikmiş kızlar gidip biraz ilgileniyim
şu matematikçi geldi yine:99: sabah sabah
neyse benle hiç işi kalmadı artık.
Bende camları halıları koltukları halledicem bi ara canım ama daha erken şimdi. sen doğum yapıcan diye yaptırman lazım evet. Halıyıda silecekmişbelli diil valla :18:
kv atmaca gibi bekliyo zaten ama bi türlü bulamadık napalım :18:
çağana kardeş istiyosun hee,ben uzun bi süre 2. bebeği düşünmem heralde
herkese günaydın
nekim de burda
evimi topladım,saat 9'da kadın gelicek camları silmeye,onu bekliyorum...
halıları da sildiricektim ama kocişim ben silerim dedi
malum tükan aldık,fazla masraf yapmamamız lazım
silsin de temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu anlasın biraz
kadın cam silerken bende sarmamı yapıcam
dilek gelicek mi bugün işe :26:
az aralıklarla geçmişe göz attım,
vilişim eşinin dr gitmeye karar vermesi güzel olmuş :105: kalp ihmale gelme. Diyene bak, ben de gitmek istiyorum, böyle arada batmalar felan oluyo korkuyorum çok
Özgim, misafir olayın kötü olmuş ama neyseki uzamamış barışmışsınız. Annişin gelmişş :119: gözünaydın :)) bebişinin telsizlerini de güle güle kullanın, hep kahkahalarını duyun inşş ordan)
Dilşaad, kızma eşine. Öyle kolay bırakılmıyo sigara :26:
inş bebişi doğunca daha güçlü olur sigarayı bırakma isteği
Ayşam ayşam benim güzel Ayşam Eki Görüntüle 661625
bişicik çıkmamış tahlillerde inş bir daha da o ağrı gelmez. Sevindim canım :))
Dileğimmmmmmm Eki Görüntüle 661624 nasıl oldun kuzum
herkesi öpüyorumm Eki Görüntüle 661626 ve gidiyorumm
kızlar geldim bugün ama midem kötü yaa hep bi ağrı var dün hiç bişi yemedim bugünde bi muz yedim
sabahları muz mideyi temizlermiş ya bol su tüketmeye çalışıoum falan.
şu gıda zehirlenmesinden sonra zaten midemi tam toparlayamadım bence
ve sürekli bulanıo midemçok zor yaa hamilelikte anlatıp duruosunuz ya bulantıları çok rahatsız edici bi durum gerçekten.
işlerde birikmiş kızlar gidip biraz ilgileniyim
şu matematikçi geldi yine:99: sabah sabah
neyse benle hiç işi kalmadı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?