Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

neyse nek bu aralar pek giremio yakalanmayız
ben çıkıom kızlar dersim başlıo, üff hiç havamda da diilim valla tatil iiydi yaaaaa
yakalandınız ama sana hiççç bişi demiyorum ben artık
ben rüyamda gördüm yaa birinin bebişinin cinsiyeti daha farklı çıkıyomuş, bu da vilişin cadı kızı gibi diyodum :26:
kimdi hatırlamıyorum amaa

Günaydın herkese kimseler gelmeden bi yazıyım dedim
sonrasında nek gideer, çalışa çalışa akşamı zor eder
bide salı bugün, sallana sallana geçer artık.

Seda nasıl oldu iskenderin, sen de bi yazmıyosun ha

Günaydın

isim halee belli değilmi yaaa

bak sen k.v fırsat eriyosun hee doğunca şıpp die koyarsa neslişahı zaten isim yok die..

belli diil valla :18:
kv atmaca gibi bekliyo zaten ama bi türlü bulamadık napalım :18:
çağana kardeş istiyosun hee,ben uzun bi süre 2. bebeği düşünmem heralde

herkese günaydın
nekim de burda
evimi topladım,saat 9'da kadın gelicek camları silmeye,onu bekliyorum...
halıları da sildiricektim ama kocişim ben silerim dedi
malum tükan aldık,fazla masraf yapmamamız lazım
silsin de temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu anlasın biraz
kadın cam silerken bende sarmamı yapıcam
dilek gelicek mi bugün işe :26:

cadı di mi
seda iskender mi yaptı
anaaaaam dolaptaki son eti dün akşam pişirdim,sote yaptım,hiç aklıma iskender yapmak gelmedi,keşke yapaydım :26:
dün bi sürü yemek yaptım diye kvleri yemeğe çağırdım,epey oturdular,11'de gittiler...uzuuuun bi süre çağırmam artık

sizin iş yerindeki şu durumlar ne zaman düzelicek yaaa

az aralıklarla geçmişe göz attım,
vilişim eşinin dr gitmeye karar vermesi güzel olmuş :105: kalp ihmale gelme. Diyene bak, ben de gitmek istiyorum, böyle arada batmalar felan oluyo korkuyorum çok

Özgim, misafir olayın kötü olmuş ama neyseki uzamamış barışmışsınız. Annişin gelmişş :119: gözünaydın :)) bebişinin telsizlerini de güle güle kullanın, hep kahkahalarını duyun inşş ordan )

Dilşaad, kızma eşine. Öyle kolay bırakılmıyo sigara :26:
inş bebişi doğunca daha güçlü olur sigarayı bırakma isteği

Ayşam ayşam benim güzel Ayşam
bişicik çıkmamış tahlillerde inş bir daha da o ağrı gelmez. Sevindim canım :))

Dileğimmmmmmm Eki Görüntüle 661624 nasıl oldun kuzum

herkesi öpüyorumm Eki Görüntüle 661626 ve gidiyorumm

Son düzenleme:
günaydınnnnn

benim kv de dio ki "bu 1,5 yaşına gelsin bi tane daha yapın biz daha da yaşlanmadan"
oldu canım bu sağsalim bi doğdu da 2.derdine düştü ne kaa çocuk meraklısılar yaaaa
yapıcam tabii ki ama dediğin gibi en azından kreşe falan başlasa ilki daha rahat olur

nek nolur yaaaaa öle demeeee bak bugün bi saat sonra falan kesin öğrenicez inş. gösterirse sıpa

dün ünv.hocasından randevu aldım demiştim ya eşimle ona gitmeye kadar verdik.memnun kalırsak özeldekine gitmicez bugün bakalım

ccanım kolay gelsin sana da

viliş senin koca nası halı silcek bakalım merak ediomay ben bi kere mutfağınkini siliim dedim de pişman oldum halı silme işi hiç bana göre diil yaa ölmüştüm yorgunluktan, sonuççek de değişen bişi olmamıştı

gunaydın kızlar

vilin artık şu isim işini netleştirin yavrucak isimsiz kalmasın bir süre. Burdaki yağmurlar benim camları kötü etti iyice ama umrumda bile değil napayım
koketa çok cesur gördüm seni

nektar neyin kafasında sizin şu yönetici ?

aaa tükkan mı aldınız bebeyimm hayırlı uğurlu olsunn, ben gelemediğimden kaçırdım zaar :105:
canın mı çekti düşünmeden yazıyorum işte.
dönerle yaptık biz canım, et döner al şip şak 20 dk da yapıver

Ayşam, whatsapptan yaz bari :105: çatlarım benn

sirken, bilmiyorum neyin kafasında ama kafasındaki sorunları bize de yansıtıp bizim de psikolojmizi alt üst ediyo
sen nasılsın canım? herşey yolunda dimmi?

şipşak diosun 20 dk.diosun ama

dün de benim canım semizotu çekti sen diyincealıcam bi yerde görürsem

özlemişiz kız seniiii

evet kuzum tükkan aldık
yok yok canım çekmedi,o iş bizim evde kocişime ait

ayşinim dr'dan çıkınca hemen bize de yaz taam mı

sirken, bilmiyorum neyin kafasında ama kafasındaki sorunları bize de yansıtıp bizim de psikolojmizi alt üst ediyo

kafasına tüküriim ben o öküzün

watsap açılmaz cnm tlf netim yok wifi bağlanıom ben 2dk arar söyler kapatırım hemen işyerinde meşgul etmiim seni die

kaçtım kızlar görüşürüzzzzz:80:

dilekk gelmicen mi kız bugn de???

vilişim ben neki ararım o watsaptan yazar nete girebilen biri e buraya yazar olar mı
sen bana no yollamadın hala amaaaa

Son düzenleme:

ama sürekli size sorun yansıtırsa siz de huzursuz olursunuz tam çalışamazsınız ki baskıyla yapılan bir işten hayır göremez ki...çıkar yakında işin kokusu ortaya
bende her şey bildiğin gibi h sonu üç günüm de misafir ağırlamakla geçti dün de biz k validemlere yemeğe geçtik ananne ordaydı k valide görümcenin kırkı çıkana kadar başında olacakmış dünürüyle haftaya da biz gidiyoruz; zaten kırkı çıkınca da buraya geleceklermiş bebeğe mevlüt okunacakmış. Bu aralar gündemde hep bebek var.

ne çok yazmışsınız yahuu.

amin canım çok tşk ederim Allah razı olsun yarın gidicez zaten oğlumuza

dilek ben de mavi çantayı beğendim
geceniz güzel geçmiş herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık
pazar günü gittim maviyi bulamadım başka bi tane bulduk eltim illa al dedi MOR ya nası olur nedir dedim
tam içime sinmedi düşünüoum şuan
yasin okuma faslı tamamlandı mı canım?

bazen o düğmeler beni deli eder bacak falan tam oturur düğme kapanmaz bende alırım evde düğmeyi söküp en başa diker giyerim :101:
ama sen 40 alabilirdin sanki çünkü daha kilo alırsın bence.

canım bu konuşma çok çok iyi olmuş
herkes içini dökmüş
sende onların neler düşündüğünü öğrenmiş oldun ama
neler varmış akıllarında okurken şaşırdım valla
eşin hala üstüne alınmıo yaptıklarının hata olduğunu görmüo bence

uyuz kız kavga etcek başka zaman bulamamış mı
keşke eşinle sen gidip bişiler içip dönseydiniz o kaa hazırlanmışsın

benm eşim sigaraya yeniden başlamış, sabaha karşı uyanmış geri yattığında hissettim sigara kokuyordu kızdım uykudan uyanıp içecek kadar mı bıraktın diye
aaa bu çok kötü olmuş 1 hafta falan dayandı ama içmedi dimi
keşke sabredebilseydi
benimkide bırakmayı geç azaltsa razıyım yaa

daha bi ton alıntı yapmıştım sanki yaa:26:
nigar cem tavaya güldüm sen kesin koçişime bakar bu die terslemişsindir kızı
vilin bu halde bu hamaratlık valla harikasın
zuzu inşallah kvnin ördüğü battaniyeleri en kısa zamanda kullanmayı nasip etsin Allah
başka ne dicektim ki :44:

kızlar geldim bugün ama midem kötü yaa hep bi ağrı var dün hiç bişi yemedim bugünde bi muz yedim
sabahları muz mideyi temizlermiş ya bol su tüketmeye çalışıoum falan.

şu gıda zehirlenmesinden sonra zaten midemi tam toparlayamadım bence
ve sürekli bulanıo midem çok zor yaa hamilelikte anlatıp duruosunuz ya bulantıları çok rahatsız edici bi durum gerçekten.

işlerde birikmiş kızlar gidip biraz ilgileniyim
şu matematikçi geldi yine:99: sabah sabah
neyse benle hiç işi kalmadı artık.

günaydınnn,
ya whatsupa yazdım ama görmedin heralde akşam kocişle tv keyfi yaptık doğa erken yatınca telefonu almadım elime alsam bakardı yine ben çok beğendim hazır gibi olmuş diyom eşimde diyo zaten hazır uyuz yaa kusur bulcak ya herşeye çok kalın kesmişler diyor öff dedim yani neyse çok güzeldi hepiniz deneyin.

ayşamm hadi bakim bekliyoz ozman:18:

ayy dün yazmamışım diloş erkeklerin sgara bırakma olayı çok zor cnm ne yazıkki severek içiyolar çünkü vazgeçmeleri çokzor gerçekten istemeleri gerek yoksa mümkün değil bırakmazlar.

kokiş bizimkilerde ikinciye bakmazlar öle diyolar onun için düşündüğümüzde başımızın çaresine bakmalyız

vilişim ben neki ararım o watsaptan yazar nete girebilen biri e buraya yazar olar mı
sen bana no yollamadın hala amaaaa
sabah fcbk'tan msj atmıştım numaramı bi kere ben

dileğim çok geçmiş olsun kuzum tekrar,artık dikkat et kendine biraz
kızlar camlarım siliniyo,bende dolmamın içini hazırladım,şimdi sarmaya başliiciiiiim

hoşgeldin nekk, benm de canım iskender istedii aliim de döner yapıyım akşama, sadece domates çorbası vardı aklımda ii oldu bu

inşallah bırakır canım
sana da kolay gelsinn çok ara veriyorsun buraya yazmak için

evet canım dualandı yasinimiz çk çook tşk ederim hepinize
çok yorma kendini işlerin biteceği yok bende sabahtan beri dolanıp duruyorum birimleri

günaydın kızlar yoğunluktan yazamadım bi türlü

Ayşammm aradıııı bu kızla konuşmaya bayılıyorummm, zerre kasılmıyorum yaa
Dr ilgilenmemiş çok, klasik son adet tarihi felan sormuş, dörtlü test istemiş ultrasona bile sokmamış.
Neyse kii akşam kendi doktorunda randevusu varmış, o yüzden sinir olsa da çok üzülmemiş akşamı beklicez artık.
Söyleseydin diyorum cinsiyet için geldiğini, diyemedim diyo
ama evett, kasılıyo insan çıkınca saydırıyo
neyse akşamı beklicez artık. İlla keleboşunu görüp inanıcak Ayşam kız olduğuna
aman iyi olsun da

alishiaa, benm eşim de kayınvaliden gibi
akşam ablamlardaydık diyo ki benm en küçük çocuğumla en büyük çocuğumun arası 8 yaş olmalı, 2şer yaş arayla 4 tane olmalı makinaya bağladı adam beni

ablam kızçeme 7 tane tişört almış minik minik çok sevimliler, 1 tane kadife kapşonlu kaban gibi bişe, 1 penye yelek 1 tane kendi pembe beyaz örmüş, 1 kilotlu çorap, 1 oyuncak mutfak takımı, 1 tane kot pantolon, 1 tane de 5li hastane çıkışı almış eve gidince koltuğa dizdik, 3 lüye sığmadılar

eşimle konuşuyorduk akşam, bayramda sadece annemlerle babannemlere gidicez dedim, benm hatrıma annemlere de gideriz diyo e yeter artık senin hatrın diye diye annen ağzımıza etti daha ne gitmesi dedim, neyse aşkım zaman var daha, duruma göre hareket ederiz diyo.

Bende camları halıları koltukları halledicem bi ara canım ama daha erken şimdi. sen doğum yapıcan diye yaptırman lazım evet. Halıyıda silecekmiş eşin nasıl yapıcak bakim

İnş.. nekimm

Geçmiş olsun tekrardan dilekk.. Bide sen içki çok tüketiyosun, midene hep zarar veriyo o da tetikliyo kuzum

Tünaydınn kızlar

Annem geldii oturuyoruz şuan o örgü örüyor, size bakiim dedim.
Dün akşam eşim gelince çıkalım balık alalım dedik, çıktık. O sırada annem gelmiş süpriz yapıcakmış evde bulamayınca kvlere gitmiş, Aradı neyse sen otur geliyoruz dedik. Gittik kv az durduk o süre içinde annem var diye yaptığı el işlerini döktü güyaa eşime gösteriyo şuna bakın şunada bakınn diye kazakları öpüyo falan Yapıyorlar sağolsunlar ama ne kadar gösteriş meraklısılar ya sırf annem var diye çıkarttı onları, biz görmüştük daha önce. Sonra eşim özge netten bebek telsizi kazandı diyo biz mutlu mutlu anlatıyoruz, kv kazanır tabi netten çıktığı yok dedi annemde varken Ay nasıl sinir oldum ya bişide demedim laf arasında söyleyiverdi ben konuşuyodum o sırada. Eşime akşam söyledim böyle dedi diye annen çok tuhaf olmuş son zamanlarda onayladı oda evet farkındayım diyo Artık gitmek bile istemiyorum oraya ya hemen yılan gibi sokuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…