- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Ayşammm aradııııbu kızla konuşmaya bayılıyorummm, zerre kasılmıyorum yaa
Dr ilgilenmemiş çok, klasik son adet tarihi felan sormuş, dörtlü test istemiş ultrasona bile sokmamış.
Neyse kii akşam kendi doktorunda randevusu varmış, o yüzden sinir olsa da çok üzülmemiş akşamı beklicez artık.
Söyleseydin diyorum cinsiyet için geldiğini, diyemedim diyo
ama evett, kasılıyo insan çıkınca saydırıyo
neyse akşamı beklicez artık. İlla keleboşunu görüp inanıcak Ayşam kız olduğuna
aman iyi olsun da
bunları nekten mi öğreniosun bakıyım ortak mı çalışıosunuz oda hep aynı şeyi söylerGeçmiş olsun tekrardan dilekk.. Bide sen içki çok tüketiyosun, midene hep zarar veriyo o da tetikliyo kuzum
aaa ne kadar ayıpAnnem geldii oturuyoruz şuan o örgü örüyor, size bakiim dedim.
Dün akşam eşim gelince çıkalım balık alalım dedik, çıktık. O sırada annem gelmiş süpriz yapıcakmış evde bulamayınca kvlere gitmiş, Aradı neyse sen otur geliyoruz dedik. Gittik kv az durduk o süre içinde annem var diye yaptığı el işlerini döktü güyaa eşime gösteriyo şuna bakın şunada bakınn diye kazakları öpüyo falanYapıyorlar sağolsunlar ama ne kadar gösteriş meraklısılar ya sırf annem var diye çıkarttı onları, biz görmüştük daha önce. Sonra eşim özge netten bebek telsizi kazandı diyo biz mutlu mutlu anlatıyoruz, kv kazanır tabi netten çıktığı yok dedi annemde varken Ay nasıl sinir oldum ya bişide demedim laf arasında söyleyiverdi ben konuşuyodum o sırada. Eşime akşam söyledim böyle dedi diye annen çok tuhaf olmuş son zamanlarda onayladı oda evet farkındayım diyo Artık gitmek bile istemiyorum oraya ya hemen yılan gibi sokuyolar.
bunları nekten mi öğreniosun bakıyım ortak mı çalışıosunuz oda hep aynı şeyi söyler
ama haklı olabilirsiniz dimi
aaa ne kadar ayıp
ben nette gezioum da işimi gücümü sana mı yaptırıoum sanki dicen bozulup kalacak
sorsan biz hiç bişi yapmıouz ki bu gelinler cins derler
Kv.ler hep böylemi oluyo dilşad ya. Bizde olucaz inş. ama ben böyle olmam kesinlikle ya Allaha büyük konuşmıyım. Çünkü herkesin yaşamına saygı duyarım karışmam etlisine sütlüsüneözgem ben dilek in alıntısında gördüm canım, hepsi fabrika hatası bunların yaa
4 çocuk mualishiaa, benm eşim de kayınvaliden gibi
akşam ablamlardaydık diyo ki benm en küçük çocuğumla en büyük çocuğumun arası 8 yaş olmalı, 2şer yaş arayla 4 tane olmalımakinaya bağladı adam beni
ablam kızçeme 7 tane tişört almış minik minik çok sevimliler, 1 tane kadife kapşonlu kaban gibi bişe, 1 penye yelek 1 tane kendi pembe beyaz örmüş, 1 kilotlu çorap, 1 oyuncak mutfak takımı, 1 tane kot pantolon, 1 tane de 5li hastane çıkışı almışeve gidince koltuğa dizdik, 3 lüye sığmadılar
eşimle konuşuyorduk akşam, bayramda sadece annemlerle babannemlere gidicez dedim, benm hatrıma annemlere de gideriz diyoe yeter artık senin hatrın diye diye annen ağzımıza etti daha ne gitmesi dedim, neyse aşkım zaman var daha, duruma göre hareket ederiz diyo.
kadın camlarımı sildi gitti...tertemiz oldu...sıra eşimdeBende camları halıları koltukları halledicem bi ara canım ama daha erken şimdi. sen doğum yapıcan diye yaptırman lazım evet. Halıyıda silecekmişeşin nasıl yapıcak bakim
Geçmiş olsun tekrardan dilekk.. Bide sen içki çok tüketiyosun, midene hep zarar veriyo o da tetikliyo kuzum
Tünaydınn kızlar
Annem geldii oturuyoruz şuan o örgü örüyor, size bakiim dedim.
Dün akşam eşim gelince çıkalım balık alalım dedik, çıktık. O sırada annem gelmiş süpriz yapıcakmış evde bulamayınca kvlere gitmiş, Aradı neyse sen otur geliyoruz dedik. Gittik kv az durduk o süre içinde annem var diye yaptığı el işlerini döktü güyaa eşime gösteriyo şuna bakın şunada bakınn diye kazakları öpüyo falanYapıyorlar sağolsunlar ama ne kadar gösteriş meraklısılar ya sırf annem var diye çıkarttı onları, biz görmüştük daha önce. Sonra eşim özge netten bebek telsizi kazandı diyo biz mutlu mutlu anlatıyoruz, kv kazanır tabi netten çıktığı yok dedi annemde varken Ay nasıl sinir oldum ya bişide demedim laf arasında söyleyiverdi ben konuşuyodum o sırada. Eşime akşam söyledim böyle dedi diye annen çok tuhaf olmuş son zamanlarda onayladı oda evet farkındayım diyo Artık gitmek bile istemiyorum oraya ya hemen yılan gibi sokuyolar.
4 çocuk mu
bizimkisi 2. bile yok diyo...aradan biraz zaman geçsin ikna edip kızıma kardeş yapmam(ız) lazım
ablan neçok şey almışgüle güle kirletsin kızçen
eşine sinir oldum yaa...kvnin gönderdiği mesajları okurken aşkım bi daha gitmezsin falan diyodu,şimdi yine kıymetli oldu annesi
aman kuzum gidiyim deme sakın
kadın camlarımı sildi gitti...tertemiz oldu...sıra eşimdebu akşam ktülleri yıkatıyım,halılara yarın başlar artık yaptığı işi çok güzel yapar,o yüzden yıkanmış gibi olacağından şüphem yok
dileeeeeek,içki konusunda kızlara katılıyorum kuzum :26: benim de aklıma gelmişti ama kırılırsın diye söylememiştim :26:
özge,kvne bi şey demiyorum kuzum...bunların iyisi yok valla fırsatını buldu mu arı gibi sokuyolar
sarma yapıyodum,mola verdim,uykum geldi çünkü
çok misafir ağırlıyosun sen deama sürekli size sorun yansıtırsa siz de huzursuz olursunuz tam çalışamazsınız kibaskıyla yapılan bir işten hayır göremez ki...çıkar yakında işin kokusu ortaya
bende her şey bildiğin gibi h sonu üç günüm de misafir ağırlamakla geçti dün de biz k validemlere yemeğe geçtik ananne ordaydı k valide görümcenin kırkı çıkana kadar başında olacakmış dünürüylehaftaya da biz gidiyoruz; zaten kırkı çıkınca da buraya geleceklermiş bebeğe mevlüt okunacakmış. Bu aralar gündemde hep bebek var.
hayır be dileğimm, onun nesini kısaknıcam allah aşkınadaha bi ton alıntı yapmıştım sanki yaa:26:
nigar cem tavaya güldüm sen kesin koçişime bakar bu die terslemişsindir kızı
vilin bu halde bu hamaratlıkvalla harikasın
zuzu inşallah kvnin ördüğü battaniyeleri en kısa zamanda kullanmayı nasip etsin Allah
başka ne dicektim ki :44:
kızlar geldim bugün ama midem kötü yaa hep bi ağrı var dün hiç bişi yemedim bugünde bi muz yedim
sabahları muz mideyi temizlermiş ya bol su tüketmeye çalışıoum falan.
yap kuzum hem çok basit. Ben de yapıcam bu akşam..hoşgeldin nekk, benm de canım iskender istediialiim de döner yapıyım akşama, sadece domates çorbası vardı aklımda ii oldu bu
güle güle giysin miniğin yeni cicileriniablam kızçeme 7 tane tişört almış minik minik çok sevimliler, 1 tane kadife kapşonlu kaban gibi bişe, 1 penye yelek 1 tane kendi pembe beyaz örmüş, 1 kilotlu çorap, 1 oyuncak mutfak takımı, 1 tane kot pantolon, 1 tane de 5li hastane çıkışı almışeve gidince koltuğa dizdik, 3 lüye sığmadılar
eşimle konuşuyorduk akşam, bayramda sadece annemlerle babannemlere gidicez dedim, benm hatrıma annemlere de gideriz diyoe yeter artık senin hatrın diye diye annen ağzımıza etti daha ne gitmesi dedim, neyse aşkım zaman var daha, duruma göre hareket ederiz diyo.
klasik kv işte. Sen neler yaptın, neler yapıcan bakalıma getirmiş. Annen de hazırlıklara başlasın diye mi yapmış napmış. Uyuz kadın. Sinirlenme sen de şunun dediklerineAnnem geldii oturuyoruz şuan o örgü örüyor, size bakiim dedim.
ama haklıııbn sabah mutfak dolabına uzandım hala ağrım var yaa, eşim sürekli kızıyo sabahtan beri aferin sen devam et, yapma dedikçe yapıyorsun şimdi dairede de uzan en tepelere kendini dene kaç metre uzanabiliyosun hem boyunda uzardemediği kalmadı yaaa
a-aaaaaaa ben onu unuttum.bunları nekten mi öğreniosun bakıyım ortak mı çalışıosunuz oda hep aynı şeyi söyler
ama haklı olabilirsiniz dimi
uzun zamandır bize kimse gelemiyordu dışarıdan hep dersler ödevler tezler bahanesiyle. Şu aralar biraz rahatlamışken almam gereken başka kim varsa alsam diyorumçok misafir ağırlıyosun sen deyorgun başlıyor insan böyle olunca yeni haftaya
bebiş de doğmuş, ben onu duymuştum kızlardan ama yazamadım galiba
sağlıcakla büyüsün canımadını ne koydular?
yap kuzum hem çok basit. Ben de yapıcam bu akşam..
güle güle giysin miniğin yeni cicilerini
kv konusunaeşine
yuh artıkk, o mesajlardan sonra hala gidelimmi diyo yaa
dilaşdd :26: :26: :26: Gitmeeeeeeee
ama haklıııdikkat et lütfen
Dilşadım, sezaryan olmadın mu kuzum sen
en fazla 3 çocuk olmuyo mu öyleyse.
4 hayali kurmasın eşin :26:
bence eşine kırmızı ve yeşil biber aldır onları doldur kendiniz de yersiniz işte zeytinyağlı sarmıştın dimi?kızlar yaa dolma harcını çok yapmışım
daha sonra biraz daha sarma yapıcam ama şimdi yaprağım yok...
bu harcı dondurucuya koysam daha sonra sarma yapacağım zaman çıkarıp kullansam nasıl olur sizce :26:
oyy diloş valla dayaklık kız bu kocan hemen herşeyi unutuyo valla.
güle güle sağlıkla kullansın inşallah kıyafetlerini cnm.
nigarım artık eskide diloşun dediği gibi istediğin kadar yapabilirsin cnm.
özge bukadar sinir ediyosa tabiki gitme boşa gidip moralini bozacağına evinde oturursun mis gibi hem onlara yakınsın diye hergün gitme zorunluluğunmu varmış.
kızlar yaa dolma harcını çok yapmışım
daha sonra biraz daha sarma yapıcam ama şimdi yaprağım yok...
bu harcı dondurucuya koysam daha sonra sarma yapacağım zaman çıkarıp kullansam nasıl olur sizce :26:
klasik kv işte. Sen neler yaptın, neler yapıcan bakalıma getirmiş. Annen de hazırlıklara başlasın diye mi yapmış napmış. Uyuz kadın. Sinirlenme sen de şunun dediklerinetakılsın kendi halinde
Hiç sorma en iyisinin bile iğnesi hazırkadın camlarımı sildi gitti...tertemiz oldu...sıra eşimdebu akşam ktülleri yıkatıyım,halılara yarın başlar artık yaptığı işi çok güzel yapar,o yüzden yıkanmış gibi olacağından şüphem yok
özge,kvne bi şey demiyorum kuzum...bunların iyisi yok valla fırsatını buldu mu arı gibi sokuyolar
sarma yapıyodum,mola verdim,uykum geldi çünkü
oyy diloş valla dayaklık kız bu kocan hemen herşeyi unutuyo valla.
güle güle sağlıkla kullansın inşallah kıyafetlerini cnm.
nigarım artık eskide diloşun dediği gibi istediğin kadar yapabilirsin cnm.
özge bukadar sinir ediyosa tabiki gitme boşa gidip moralini bozacağına evinde oturursun mis gibi hem onlara yakınsın diye hergün gitme zorunluluğunmu varmış.
Evet aynen öyle oldu sonra görümcemler geldi, onlarda diyolar ki : Özge haftasonu gidip bakalım şezlong seti beğendm bilmem ne anneme duyuruyolar işteAnnemde yaptı okadar örgü kendileri gibi çok olmasada. Yani herkesin gönlünden kopan Allah razı olsunda böyle yapılanı göze sokunca bi değeri kalmıyo ki kuzum
Hiç sorma en iyisinin bile iğnesi hazırNapıcaz işte idare edicez 1 ileri 2 geri. Eşim anlıyo ya beni o yeter.
Ellerine sağlık canım kadının senin de valla mis gibi olacak evin.
Canım gitmiyorum zaten işim olmadığı zaman dışında. Onda da her gelişinde gelmedin bu hafta hiç diyo herkes varken.amaan gittim bi ara da noldu yine doymuyolar gelmedin oluyo. Bende hiç gitmiyorum bari yerini bulsun
Dilşad ben sana söylemeyi unuttum kvne tabiki gitmeni beklemesin eşin yaadaha ne hatrı kaldı ki Vee hayırlı olsun ablanın aldıkları ne güzel paket yapmış sana herşeyden var
Kv gelmişti 1den beri burdaydı giremedim oturduk annem gelmiş diye geldi. Kazandığını teyzeye söyledim diyo bide bana sevinmişmiş. Kesin nasıl anlattıBide diyoki ev yokmu ev kazan
anaaaaaaamkızlar kızlarrrrrrrrrr
OĞLUŞUM gelio ya beniiiiiim
pipisini gösterdi doktor bildiğin erkek ki bu
her şey yolunda 3lü test istedi yaptırdık sonucu 3-4gün sonra
herkespek bi sevinçli, eşim ağzı kapanmıo zatenmutluluktan ölcek adam, günlerdir onun hayaliyle yaşıodu zaten
ben de mutluyum hiç üzülmedim valla sadece şaşırdımsağlıkla kucağıma alıyım da kız erkek farketmez
alışverişe çıktık yemekten sonra kendimize bişiler baktık lcw de minnak bi deniz şortu gördü eşim alıyım mı diodoğar doğmaz denize mi sokcan dedim
bnden haberler bu kadarrrr
vilişş dolma harcını koydun mu naptın bilmiom ama ben bi kere koymuştum hiçbişi olmadı
dilşadcım kızının kıyafetleri harikaymış ii günlerde kullansın hepsini
özgi kv'ye takılma yaa illa sölicek bi laf buluolar salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?