Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bazı doktorlar umursuzca bakıyor en heyecanlı dönemimizde

inşallah akşama doktorda her şey gönlüne göre olur, dörtlüyü nie istemiş ki doktor 2li 3lü yeterli aslında.
hayırlı haberlerle gelsin inşallah

bn sabah mutfak dolabına uzandım hala ağrım var yaa, eşim sürekli kızıyo sabahtan beri aferin sen devam et, yapma dedikçe yapıyorsun şimdi dairede de uzan en tepelere kendini dene kaç metre uzanabiliyosun hem boyunda uzar demediği kalmadı yaaa

Geçmiş olsun tekrardan dilekk.. Bide sen içki çok tüketiyosun, midene hep zarar veriyo o da tetikliyo kuzum
bunları nekten mi öğreniosun bakıyım ortak mı çalışıosunuz oda hep aynı şeyi söyler
ama haklı olabilirsiniz dimi

aaa ne kadar ayıp
ben nette gezioum da işimi gücümü sana mı yaptırıoum sanki dicen bozulup kalacak
sorsan biz hiç bişi yapmıouz ki bu gelinler cins derler

özgem ben dilek in alıntısında gördüm canım, hepsi fabrika hatası bunların yaa

Hiçç... Sanki kendine diyoruz gel işimi gücümü yap ben nete girim diye. Allaha şükür herşeyimide kendim yapıyorum daha bişi istemedim kendinden.
Neden zoruna gidiyo anlamıyorum herhalde kendilere gitmiyorum diye kuduruyo Her gelmesine demese ölür zaten neden gelmedin bize, niye gelmiyosun diye Bıktım valla ne diye gelim ki senin yanına laf sok diyemi. Ay sinirim geçmedi hala annemde takma boşver onu diyo. Dengesiz yaa menopoz desen çoktan girdi yaniii

özgem ben dilek in alıntısında gördüm canım, hepsi fabrika hatası bunların yaa
Kv.ler hep böylemi oluyo dilşad ya. Bizde olucaz inş. ama ben böyle olmam kesinlikle ya Allaha büyük konuşmıyım. Çünkü herkesin yaşamına saygı duyarım karışmam etlisine sütlüsüne Mesela iyi olmasına iyi sürekli getirir eli boş gelmez ama iş bu şeylere gelince anlayamıyorum. Çeyiz zamanındada çok şeyler söyledi biz bunu yaptık şunu yaptık diye, şimdi bebek olucak onun için yapıyolar ama konuşacakları için içimden bile gelmiyo bi iğne bile almaları.

4 çocuk mu
bizimkisi 2. bile yok diyo...aradan biraz zaman geçsin ikna edip kızıma kardeş yapmam(ız) lazım
ablan neçok şey almış güle güle kirletsin kızçen
eşine sinir oldum yaa...kvnin gönderdiği mesajları okurken aşkım bi daha gitmezsin falan diyodu,şimdi yine kıymetli oldu annesi
aman kuzum gidiyim deme sakın

kadın camlarımı sildi gitti...tertemiz oldu...sıra eşimde bu akşam ktülleri yıkatıyım,halılara yarın başlar artık yaptığı işi çok güzel yapar,o yüzden yıkanmış gibi olacağından şüphem yok

dileeeeeek,içki konusunda kızlara katılıyorum kuzum :26: benim de aklıma gelmişti ama kırılırsın diye söylememiştim :26:

özge,kvne bi şey demiyorum kuzum...bunların iyisi yok valla fırsatını buldu mu arı gibi sokuyolar

sarma yapıyodum,mola verdim,uykum geldi çünkü

4 çocuk bence de ii ya hayalini kurunca ne güzel kalabalık aile oluruz diyo, aslında 3 de tamam derdim ama ikna etti beni şimdiden, bazen takılıyorum birini doğurabildim de 4üncüsü kaldı diye
benm eşim de çok güzel temizlik yapar maşallah kocişlerimize
yok canım gitmem anasına
sarma insanın sırtını ağrıtıyor, ii yapıyosun valla maşallah

Son düzenleme:
çok misafir ağırlıyosun sen de yorgun başlıyor insan böyle olunca yeni haftaya
bebiş de doğmuş, ben onu duymuştum kızlardan ama yazamadım galiba
sağlıcakla büyüsün canım adını ne koydular?
hayır be dileğimm, onun nesini kısaknıcam allah aşkına o ka da değilim
dün akşam da survivor izliyoruz, çorba güzel mi diyorum
bikinili ya kızlar orda, gözü ekranda "güzel çok güzel" diyo.
Baktım suratına, çorbayı diyorum dedim.
Allahım adam gülme krizine girdi. Uyuz pislik yaa!!! Sinir etti beni.

hoşgeldin nekk, benm de canım iskender istedii aliim de döner yapıyım akşama, sadece domates çorbası vardı aklımda ii oldu bu
yap kuzum hem çok basit. Ben de yapıcam bu akşam..

güle güle giysin miniğin yeni cicilerini

kv konusuna eşine
yuh artıkk, o mesajlardan sonra hala gidelimmi diyo yaa
dilaşdd :26: :26: :26: Gitmeeeeeeee

klasik kv işte. Sen neler yaptın, neler yapıcan bakalıma getirmiş. Annen de hazırlıklara başlasın diye mi yapmış napmış. Uyuz kadın. Sinirlenme sen de şunun dediklerine takılsın kendi halinde

ama haklııı dikkat et lütfen :26:
bunları nekten mi öğreniosun bakıyım ortak mı çalışıosunuz oda hep aynı şeyi söyler
ama haklı olabilirsiniz dimi
a-aaaaaaa ben onu unuttum.
doğru işte bak hep dyorum, her içki faslından sonra hasta oluyosun

Dilşadım, sezaryan olmadın mu kuzum sen
en fazla 3 çocuk olmuyo mu öyleyse.
4 hayali kurmasın eşin :26:

yemeğe gittim geldim uykumu açamıyorum ofis de çok sıcak oldu klima açtım artık bi de yüzümü yıkadım

uzun zamandır bize kimse gelemiyordu dışarıdan hep dersler ödevler tezler bahanesiyle. Şu aralar biraz rahatlamışken almam gereken başka kim varsa alsam diyorum
sonra ben sıkışınca misafirlerin de sıkıştırmalarını istemiyorum
evet bebişimiz doğdu ismi ömer oldu (kpederinin ismi) bir de yanında yasir i var sanırım bakalım haftaya gidince öğreneceğiz.

:13:
tşk ederiz canım, akşam hem sevdim kıyafetleri hem korktum giydirebilcek miyiz diye. :26:

yokkk canım gitmicem, kendi kendine aklı sıra ortayı bulmaya çalışıyo

yok bi daha uzanmam canım kaç saattir ağrıyo.

Dilşadım, sezaryan olmadın mu kuzum sen
en fazla 3 çocuk olmuyo mu öyleyse.
4 hayali kurmasın eşin :26:

ablama doktor erkek deyince, eniştem kızı bulana kadar devam dedi, ben e sein gibi sezeryan en fazla 3 dedim doktor o eski sezeryanlardaydı kaç tane istiyosa devam dedi bilmiyrum valla canım

oyy diloş valla dayaklık kız bu kocan hemen herşeyi unutuyo valla.
güle güle sağlıkla kullansın inşallah kıyafetlerini cnm.

nigarım artık eskide diloşun dediği gibi istediğin kadar yapabilirsin cnm.

özge bukadar sinir ediyosa tabiki gitme boşa gidip moralini bozacağına evinde oturursun mis gibi hem onlara yakınsın diye hergün gitme zorunluluğunmu varmış.

kızlar yaa dolma harcını çok yapmışım
daha sonra biraz daha sarma yapıcam ama şimdi yaprağım yok...
bu harcı dondurucuya koysam daha sonra sarma yapacağım zaman çıkarıp kullansam nasıl olur sizce :26:

bence eşine kırmızı ve yeşil biber aldır onları doldur kendiniz de yersiniz işte zeytinyağlı sarmıştın dimi?

evet canım
çok tşk ederiz teyzesi inşallah

bence koyma canım kırılabilir pirinçler, biber ya da patates doldur

klasik kv işte. Sen neler yaptın, neler yapıcan bakalıma getirmiş. Annen de hazırlıklara başlasın diye mi yapmış napmış. Uyuz kadın. Sinirlenme sen de şunun dediklerine takılsın kendi halinde

Evet aynen öyle oldu sonra görümcemler geldi, onlarda diyolar ki : Özge haftasonu gidip bakalım şezlong seti beğendm bilmem ne anneme duyuruyolar işte Annemde yaptı okadar örgü kendileri gibi çok olmasada. Yani herkesin gönlünden kopan Allah razı olsunda böyle yapılanı göze sokunca bi değeri kalmıyo ki kuzum

Hiç sorma en iyisinin bile iğnesi hazır Napıcaz işte idare edicez 1 ileri 2 geri. Eşim anlıyo ya beni o yeter.

Ellerine sağlık canım kadının senin de valla mis gibi olacak evin.

Canım gitmiyorum zaten işim olmadığı zaman dışında. Onda da her gelişinde gelmedin bu hafta hiç diyo herkes varken. amaan gittim bi ara da noldu yine doymuyolar gelmedin oluyo. Bende hiç gitmiyorum bari yerini bulsun

Dilşad ben sana söylemeyi unuttum kvne tabiki gitmeni beklemesin eşin yaa daha ne hatrı kaldı ki Vee hayırlı olsun ablanın aldıkları ne güzel paket yapmış sana herşeyden var

Kv gelmişti 1den beri burdaydı giremedim oturduk annem gelmiş diye geldi. Kazandığını teyzeye söyledim diyo bide bana sevinmişmiş. Kesin nasıl anlattı Bide diyoki ev yokmu ev kazan

çok saol canım ablam doğumda aldıklarını bohça yapıp kurdale bağlayıp getirecek nasipse :)
ne boş insanlar yaa

ablamın aldıklarıyla bize geçen ay gelen hediyeleri ekliyorum :)

kızlar kızlarrrrrrrrrr

OĞLUŞUM gelio ya beniiiiiim

pipisini gösterdi doktor bildiğin erkek ki bu

her şey yolunda 3lü test istedi yaptırdık sonucu 3-4gün sonra

herkespek bi sevinçli, eşim ağzı kapanmıo zatenmutluluktan ölcek adam, günlerdir onun hayaliyle yaşıodu zaten

ben de mutluyum hiç üzülmedim valla sadece şaşırdımsağlıkla kucağıma alıyım da kız erkek farketmez

alışverişe çıktık yemekten sonra kendimize bişiler baktık lcw de minnak bi deniz şortu gördü eşim alıyım mı diodoğar doğmaz denize mi sokcan dedim

bnden haberler bu kadarrrr
vilişş dolma harcını koydun mu naptın bilmiom ama ben bi kere koymuştum hiçbişi olmadı

dilşadcım kızının kıyafetleri harikaymış ii günlerde kullansın hepsini

özgi kv'ye takılma yaa illa sölicek bi laf buluolar salla gitsin

anaaaaaaam şoke girdim
nekin rüyası doğru çıktı yaaa
allahı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım
aaaa annenin falı da doğru çıktı bak

dolma harcımı buzluğa koymadım canım,dolaba koydum,kvde yaprak varmış,yarın alıp sarmayı düşünüyorum...
sabah sağlık ocağına gidicem ben de...son bi kez gel,tahlillerini tekrarlayalım dediler...kocişimle gitcez,o da tahlil yaptırcak,cmt günü dr'a göstercek sonuçlarını...ceviz kırdım şimdi...yarın bafra nokulu yapıcam ilk kez denicem,bakalım nasıl olcak

ayyyy ayşinim hala şoktayım yaa beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…