gunaydın kızlar
vilin artık şu isim işini netleştirin yavrucak isimsiz kalmasın bir süre. Burdaki yağmurlar benim camları kötü etti iyice ama umrumda bile değil napayım
koketa çok cesur gördüm seni
nektar neyin kafasında sizin şu yönetici ?
kızlar hastayım die tosunum geldi ben gidioum iyi akşamlar :79:
çok saol canım ablam doğumda aldıklarını bohça yapıp kurdale bağlayıp getirecek nasipse :)
ne boş insanlar yaa
ablamın aldıklarıyla bize geçen ay gelen hediyeleri ekliyorum :)
Eki Görüntüle 662460 Eki Görüntüle 662461
kızlar kızlarrrrrrrrrr
OĞLUŞUM gelio ya beniiiiiim
pipisini gösterdi doktor bildiğin erkek ki bu
her şey yolunda 3lü test istedi yaptırdık sonucu 3-4gün sonra
herkespek bi sevinçli, eşim ağzı kapanmıo zatenmutluluktan ölcek adam, günlerdir onun hayaliyle yaşıodu zaten
ben de mutluyum hiç üzülmedim valla sadece şaşırdımsağlıkla kucağıma alıyım da kız erkek farketmez
alışverişe çıktık yemekten sonra kendimize bişiler baktık lcw de minnak bi deniz şortu gördü eşim alıyım mı diodoğar doğmaz denize mi sokcan dedim
bnden haberler bu kadarrrr
vilişş dolma harcını koydun mu naptın bilmiom ama ben bi kere koymuştum hiçbişi olmadı
dilşadcım kızının kıyafetleri harikaymış ii günlerde kullansın hepsini
özgi kv'ye takılma yaa illa sölicek bi laf buluolar salla gitsin
kızlar kızlarrrrrrrrrr
herkespek bi sevinçli, eşim ağzı kapanmıo zatenmutluluktan ölcek adam, günlerdir onun hayaliyle yaşıodu zaten
ben de mutluyum hiç üzülmedim valla sadece şaşırdımsağlıkla kucağıma alıyım da kız erkek farketmez
alışverişe çıktık yemekten sonra kendimize bişiler baktık lcw de minnak bi deniz şortu gördü eşim alıyım mı diodoğar doğmaz denize mi sokcan dedim
vilişş dolma harcını koydun mu naptın bilmiom ama ben bi kere koymuştum hiçbişi olmadı
kızlar kızlarrrrrrrrrr
anaaaaaaamşoke girdim
nekin rüyası doğru çıktı yaaa
allahı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım
aaaa annenin falı da doğru çıktı bak
dolma harcımı buzluğa koymadım canım,dolaba koydum,kvde yaprak varmış,yarın alıp sarmayı düşünüyorum...
sabah sağlık ocağına gidicem ben de...son bi kez gel,tahlillerini tekrarlayalım dediler...kocişimle gitcez,o da tahlil yaptırcak,cmt günü dr'a göstercek sonuçlarını...ceviz kırdım şimdi...yarın bafra nokulu yapıcamilk kez denicem,bakalım nasıl olcak
ayyyy ayşinim hala şoktayım yaa beeen
ayy negüzel pempişş pempişş güle güle kullansın
tşk ederiz canım inşallahhgünaydın kızlar
alishia Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
sağlığı yerinde olsunda kız erkek farketmez ki
gerçi bende hep erkek hayali kuruoum yani seni anlıoum kuzum inş 2.ye
dilşad çok tatlı gözüküo hepsi güzel günlerde giydirirsin inş sağlıcakla
vilin sende bu son kontrolünde iyi haberler al canım ve sıkıntısız bi avazda doğur inşallah artık kavuş kızın.
Ay ayşamm şaşırdım bende yaaaErkekmiymiişşş benim oğluşuma bi arkadaş geliyo desene
Hayırlısı olsun canım dediğin gibi kızı erkeği farketmez
Nekin rüyasıda doğru çıktı gerçekten yaaa:18:
Günaydınn herkese kızlarrrBugün geç uyandım biraz sabah eşimi yolcu etmedim uyanamamışım iyi oldu uyuduğum çoktandır yatmıyodum bu saate kadar.
ii yapmışsın bazen o 1 saattlik uyku bile ilaç gibi geliyo yarasın pıtırcığaa
günaydın kızlar çok hastayım bugün.
boğazım şişmiş suyu bile yutamıyorum, netten baktım enfeksiyon olduğu için bebeği de etkiler diyohemen toparlanmam lazım. akşam eşim nazlının nişanlısıyla halı sahaya gidecekmiş, ya eve gidip yatıcam onların yemeğini yedirip yollayıp ya da huzur sokağı nın tiyatro oyunu geldi nazlıyla annemlerle oraya gidecez napıcam bilmiyorum ama bi yandan da kalça ağrım başladı yine. özge senin ne alemde canım?
Evet canım uyanıp uyuyunca baş ağrısı oluyo diye yatamıyorum hiç. Bugün olmadı Allaha şükür.
Geçmiş olsun sana da canım. Dr a bi danış istersen:26: benim kalçam ağrımıyo hiç:26: sadece yorulunca belim ağrıyo kuyruk sokumunun olduğu kısım. Ama normalmiş hamilelerde kalça ağrısı çünkü rahim ve kemikler açılıyo genişliyoruz. doğuma hazırlık yapıyor vücut.
Ben bi kahvaltımı yapiim annem gidicek sonra dün yollamadım bugün giyinmiş bile hemen, gidicem diyo kahvaltıdan sonra.
günaydın kızlar,
ayşamm tekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bakalım bi paşa daha geliyo üzülecek bişe yok zaten ,ikiside senin yavrun sonuçta kız yada erkek eşini düşünemiyorum ama ya
diloşş güle güle kullansın hepsini minik cadı ama şu kraft pompa varya çok kötü cnm onu kullanma derim çekim gücü çok kuvvetsiz.medelayı çok övüyolar alırsan ondan al bence.
bence hastaysanda git dinlen evde bırak gezmeyi azcık oturamıyon yerinde hee
vilişş hadi bakim ii haberlerle gel cnm.
sorma sorma ben de doktorun yanında şoklara girdimanaaaaaaamşoke girdim
nekin rüyası doğru çıktı yaaa
allahı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım
aaaa annenin falı da doğru çıktı bak
dolma harcımı buzluğa koymadım canım,dolaba koydum,kvde yaprak varmış,yarın alıp sarmayı düşünüyorum...
sabah sağlık ocağına gidicem ben de...son bi kez gel,tahlillerini tekrarlayalım dediler...kocişimle gitcez,o da tahlil yaptırcak,cmt günü dr'a göstercek sonuçlarını...ceviz kırdım şimdi...yarın bafra nokulu yapıcamilk kez denicem,bakalım nasıl olcak
ayyyy ayşinim hala şoktayım yaa beeen
aynen öle cnm çağana kanki yaptımanamm ben haklı çıktmmmmmmmmmmmmmm:122::122::122::122:
sağlıkla gelsin cnmEki Görüntüle 662876
oğluma arkadaş geliyoo ve topiğe bi erkek:13:
eee isim nolcak diretecekler şimdi:44:
saol dileğim ben çok mutluyum valla, kız çok istemiştim ama içten içe de erkek hayali mi kuruomuşum nedir yüzümde sürekli bi gülümseme var yinegünaydın kızlar
alishia Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
sağlığı yerinde olsunda kız erkek farketmez ki
gerçi bende hep erkek hayali kuruoum yani seni anlıoum kuzum inş 2.ye
dilşad çok tatlı gözüküo hepsi güzel günlerde giydirirsin inş sağlıcakla
vilin sende bu son kontrolünde iyi haberler al canım ve sıkıntısız bi avazda doğur inşallah artık kavuş kızın.
aynen öle oldu nek diliyle bilemese de rüyalarında bilmiş olduAy ayşamm şaşırdım bende yaaaErkekmiymiişşş benim oğluşuma bi arkadaş geliyo desene
Hayırlısı olsun canım dediğin gibi kızı erkeği farketmez
Nekin rüyasıda doğru çıktı gerçekten yaaa:18:
Günaydınn herkese kızlarrrBugün geç uyandım biraz sabah eşimi yolcu etmedim uyanamamışım iyi oldu uyuduğum çoktandır yatmıyodum bu saate kadar.
amin dilşadcım inşcanım gözünüz aydın paşa geliyo, ilk nasılsa ikiside yok ne gelirse tek bizim için, rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah bebeklerimzi.
tşk ederiz canım
günaydın kızlar çok hastayım bugün.
boğazım şişmiş suyu bile yutamıyorum, netten baktım enfeksiyon olduğu için bebeği de etkiler diyohemen toparlanmam lazım. akşam eşim nazlının nişanlısıyla halı sahaya gidecekmiş, ya eve gidip yatıcam onların yemeğini yedirip yollayıp ya da huzur sokağı nın tiyatro oyunu geldi nazlıyla annemlerle oraya gidecez napıcam bilmiyorum ama bi yandan da kalça ağrım başladı yine. özge senin ne alemde canım?
günaydın kızlar,
ayşamm tekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bakalım bi paşa daha geliyo üzülecek bişe yok zaten ,ikiside senin yavrun sonuçta kız yada erkek eşini düşünemiyorum ama ya
diloşş güle güle kullansın hepsini minik cadı ama şu kraft pompa varya çok kötü cnm onu kullanma derim çekim gücü çok kuvvetsiz.medelayı çok övüyolar alırsan ondan al bence.
bence hastaysanda git dinlen evde bırak gezmeyi azcık oturamıyon yerinde hee
vilişş hadi bakim ii haberlerle gel cnm.
geçmiş olsun canım...bu halde bile hala gezme tozma düşünüyosungünaydın kızlar çok hastayım bugün.
Kızlar ya size bişi sorucam viliş dilşad bol
Benim karnımda çok sık olmasa da (yani günde 3 kere oluyodur belki) bebişin bi yerde toplandığını hissediyorum. Böyle sanki ayağını geriyo,kafasını dayıyo gibi aynı. O kısım dışardan dokununca semsert oluyo sonra 1 dk sürmeden düzeliyo. ben bebişin hareketlerinden dolayı diye düşünüyodum ama biraz araştırınca korktum:18: Kasılmalar oluomuş erken doğum falan diyo bilginiz varmı sizin? Korkmam gerekirmi?
Kızlar ya size bişi sorucam viliş dilşad bol
Benim karnımda çok sık olmasa da (yani günde 3 kere oluyodur belki) bebişin bi yerde toplandığını hissediyorum. Böyle sanki ayağını geriyo,kafasını dayıyo gibi aynı. O kısım dışardan dokununca semsert oluyo sonra 1 dk sürmeden düzeliyo. ben bebişin hareketlerinden dolayı diye düşünüyodum ama biraz araştırınca korktum:18: Kasılmalar oluomuş erken doğum falan diyo bilginiz varmı sizin? Korkmam gerekirmi?
kuzum bence korkulacak bi şey değil...çünkü kasılmada karnının tamamı taş gibi sert oluyo...belli bi bölgede olan sertlik bebektir...totosunu,dizini falan yaslıyodurbende şu ara ikisi de oluyo...dizini ve totosunu sürekli bi yerlerime dayıyo zilli,elleyince falan geri çekiyo hemen seninki şu anda elleyince geri çeker mi bilemem ama yakında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?