Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

öyleyimdir evelallah:13:

bi arkdaş bizle doğurmuştu tekrar hamiş kalmış ve düşük yapmış 2,5 aylıkken dr' umuzda aynı kızmış korunman lazım daha rahim anca geliyo toparlıyo die..çok zararlıymış bizim bünyemiz açısındanda...

seneye psikolojime bakarım çağana bi bakarım yaramazsa bi sene daha atarımsen doğurana ben 2. ciyi allah izin verirse yaparım

anamm ben haklı çıktmmmmmmmmmmmmmm:122::122::122::122:

sağlıkla gelsin cnmEki Görüntüle 662876

oğluma arkadaş geliyoo ve topiğe bi erkek:13:

eee isim nolcak diretecekler şimdi:44:

günaydın kızlar
alishia Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
sağlığı yerinde olsunda kız erkek farketmez ki
gerçi bende hep erkek hayali kuruoum yani seni anlıoum kuzum inş 2.ye

dilşad çok tatlı gözüküo hepsi güzel günlerde giydirirsin inş sağlıcakla

vilin sende bu son kontrolünde iyi haberler al canım ve sıkıntısız bi avazda doğur inşallah artık kavuş kızın.

Ay ayşamm şaşırdım bende yaaa Erkekmiymiişşş benim oğluşuma bi arkadaş geliyo desene

Hayırlısı olsun canım dediğin gibi kızı erkeği farketmez

Nekin rüyasıda doğru çıktı gerçekten yaaa:18:

Günaydınn herkese kızlarrr Bugün geç uyandım biraz sabah eşimi yolcu etmedim uyanamamışım iyi oldu uyuduğum çoktandır yatmıyodum bu saate kadar.

canım gözünüz aydın paşa geliyo, ilk nasılsa ikiside yok ne gelirse tek bizim için, rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah bebeklerimzi.
tşk ederiz canım

nokul çok güzel olur, annem yapar, ellerine sağlık.

ayy negüzel pempişş pempişş güle güle kullansın

tşk ederiaz canım, ama yan yana dizince anladık çok pembe olmuş her şey yaa :)

tşk ederiz canım inşallahh

ii yapmışsın bazen o 1 saattlik uyku bile ilaç gibi geliyo yarasın pıtırcığaa

günaydın kızlar çok hastayım bugün.
boğazım şişmiş suyu bile yutamıyorum, netten baktım enfeksiyon olduğu için bebeği de etkiler diyo hemen toparlanmam lazım. akşam eşim nazlının nişanlısıyla halı sahaya gidecekmiş, ya eve gidip yatıcam onların yemeğini yedirip yollayıp ya da huzur sokağı nın tiyatro oyunu geldi nazlıyla annemlerle oraya gidecez napıcam bilmiyorum ama bi yandan da kalça ağrım başladı yine. özge senin ne alemde canım?

Evet canım uyanıp uyuyunca baş ağrısı oluyo diye yatamıyorum hiç. Bugün olmadı Allaha şükür.

Geçmiş olsun sana da canım. Dr a bi danış istersen:26: benim kalçam ağrımıyo hiç:26: sadece yorulunca belim ağrıyo kuyruk sokumunun olduğu kısım. Ama normalmiş hamilelerde kalça ağrısı çünkü rahim ve kemikler açılıyo genişliyoruz. doğuma hazırlık yapıyor vücut.

Ben bi kahvaltımı yapiim annem gidicek sonra dün yollamadım bugün giyinmiş bile hemen, gidicem diyo kahvaltıdan sonra.

günaydın kızlar,
ayşamm tekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bakalım bi paşa daha geliyo üzülecek bişe yok zaten ,ikiside senin yavrun sonuçta kız yada erkek eşini düşünemiyorum ama ya

diloşş güle güle kullansın hepsini minik cadı ama şu kraft pompa varya çok kötü cnm onu kullanma derim çekim gücü çok kuvvetsiz.medelayı çok övüyolar alırsan ondan al bence.
bence hastaysanda git dinlen evde bırak gezmeyi azcık oturamıyon yerinde hee

vilişş hadi bakim ii haberlerle gel cnm.

aman aman ağrımasın zaten canım zor oluyor o kuyruk sokumundan başlıyo ağrı kasıklara doğru iniyo.

canım o keremden kalma zaten. burda büyük bi bebek mağazası yok ya, sadece o vardı mecburen aldık doktor çok acil süt lazım deyince ve evet ben de memnun değildim. hamileler grubuna da yazdım almayın diye, bizimki mecburiyetten oldu yani.

nazlı aradı gidelim diyo, gidicez heralde bakalım akşama kadar daha ii olursam canım

Son düzenleme:
Selamm

yoğunluk başladı gene giremiyorum, akşam da okudum azcık ama yazamadım galiba hatırlamıyom çok uykum vardı

Ayşamm oğlancığın olcakmış hayırlısı canım sağsalim alırsın kucağına inşşş

dilşadd güle güle kullansın teyzesi bayaa bişey almış

özgee kv uyuzmu yaa ona neymiş evdesin gircen tabii nete

sorma sorma ben de doktorun yanında şoklara girdim

hamaratlığın tuttu valla hatun ellerine sağlık şimdiden, eminim güzel olur
anamm ben haklı çıktmmmmmmmmmmmmmm:122::122::122::122:

sağlıkla gelsin cnmEki Görüntüle 662876

oğluma arkadaş geliyoo ve topiğe bi erkek:13:

eee isim nolcak diretecekler şimdi:44:
aynen öle cnm çağana kanki yaptım

isim eşimin istediği gibi olcak cnm en baştan öle anlaşmıştık pislik yapmıcam ikinciye artık ne olursa olsun ben koycam
saol dileğim ben çok mutluyum valla, kız çok istemiştim ama içten içe de erkek hayali mi kuruomuşum nedir yüzümde sürekli bi gülümseme var yine

sen nası oldun bakiim iice topladın mı kendini?
aynen öle oldu nek diliyle bilemese de rüyalarında bilmiş oldu
amin dilşadcım inş

ya çok geçmiş olsun sana da bol bol c vitamini almaya çalış ılık su iç falan aman dikkat et

ben de akşam çok geç saatte saçlarımı yıkadım kurutmaya halim yoktu yatıverdim öle gece wc ye kalktım boğazım şişmiştineyse şimdi daha iiyim ama

eşimi düşünme zaten o uçuo şuanda

ben kaçıom acil işim var gelirim bi ara öpüldünüzzzzz

geçmiş olsun canım...bu halde bile hala gezme tozma düşünüyosun
git evine güzeeeelce dinlen...
hastalanmaman lazım

kızlar sağlık ocağından geldim...kan-idrar tahlili verdim,tansiyon-kilo ölçtüler,ödem var mı diye baktılar,minişin kalp atışlarını dinlediler...kan-idrar sonucumu bilmiyorum ama diğerleri çok iyi...ödem falan hiç yok
yürüyüş de yapmış oldum,hava süper bugün...
yolda okuldan arkim aradı,bana uğradı,1 saat falan oturduk...dolaba koyduğum ıspanaklı böreklerden çıkarıp pişirdim,süper olmuuuuuuş daha önce niye koymadıysam...arkim de çok beğendi,biraz daha koyucam ondan dolaba...şimdi biraz dinlenip nokulun hamurunu yoğurucam...aaa bi de gelirken kvye uğrayıp yaprak aldım,suya koyucam şimdi,yarın ya da akşam da onu sarıcam...arkimle görüşmeyeli 10 gün olmuştu...bacakların zayıflamış,karnın top gibi olmuş diyo ben kilo almadan göbeğim büyümeye devam ettiğine göre bacaklardan falan oraya takviye kuvvet gidiyo galiba

Kızlar ya size bişi sorucam viliş dilşad bol

Benim karnımda çok sık olmasa da (yani günde 3 kere oluyodur belki) bebişin bi yerde toplandığını hissediyorum. Böyle sanki ayağını geriyo,kafasını dayıyo gibi aynı. O kısım dışardan dokununca semsert oluyo sonra 1 dk sürmeden düzeliyo. ben bebişin hareketlerinden dolayı diye düşünüyodum ama biraz araştırınca korktum:18: Kasılmalar oluomuş erken doğum falan diyo bilginiz varmı sizin? Korkmam gerekirmi?

vilişş maşallah sana ve bebişine, ama gerçekten çook yoruyorsun ekndini, doğumdan sonra da yorulacaksın güçsüz düşeceksin dikkat et kendine canım

özgem kasılmalar normal şimdi ara ara. bende de oluyor eşim çok mutlu oluyor elleyebildiği için ama stres yapıyoruz işte ister istemez, çok sık olmuyorsa sorun yok canım. ok sık olmaya başlarsada magnezyuma başlatır doktorun belki

kuzum bence korkulacak bi şey değil...çünkü kasılmada karnının tamamı taş gibi sert oluyo...belli bi bölgede olan sertlik bebektir...totosunu,dizini falan yaslıyodur bende şu ara ikisi de oluyo...dizini ve totosunu sürekli bi yerlerime dayıyo zilli,elleyince falan geri çekiyo hemen seninki şu anda elleyince geri çeker mi bilemem ama yakında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

özgee temmuz ağustos annelerinde bi kızın suyu gelmiş hastanedeymiş :18: Allahım yardımcıları olsun yaa

Evet elleyince geri çekiyo Azcık sevdirmiyo kendinii Ay iyi yaa inş. bi sorun yoktur dilşadla senin dediğin gibi. Yinede bi sonraki gidişime sorarım dr'uma.
Dilşadcım çok sıkmı bilmiyorum ki günde bazen 3 kere oluyo bazen hiç olmuyo öyle işte:26:

ıyy şu patron beni arada çıldırtıo
çeviri kitap vardı ilk kez yaptım çeviri yabancı firmanın talepleri varmış işi bitirdim şunlar vardı die
ee be adam baştan söylesene ona göre yapıyım 2 iş yaptırıolar insana sonra ötekine noldu
ben mailini yollamıştım bile dedim değişiriz dio

stresten benim diilde kimin midesi ağrısın ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…