canım gözünüz aydın paşa geliyo, ilk nasılsa ikiside yok ne gelirse tek bizim için, rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah bebeklerimzi.
tşk ederiz canım
nokul çok güzel olur, annem yapar, ellerine sağlık.
tşk ederiaz canım, ama yan yana dizince anladık çok pembe olmuş her şey yaa :)
tşk ederiz canım inşallahh
ii yapmışsın bazen o 1 saattlik uyku bile ilaç gibi geliyo yarasın pıtırcığaa
günaydın kızlar çok hastayım bugün.
boğazım şişmiş suyu bile yutamıyorum, netten baktım enfeksiyon olduğu için bebeği de etkiler diyohemen toparlanmam lazım. akşam eşim nazlının nişanlısıyla halı sahaya gidecekmiş, ya eve gidip yatıcam onların yemeğini yedirip yollayıp ya da huzur sokağı nın tiyatro oyunu geldi nazlıyla annemlerle oraya gidecez napıcam bilmiyorum ama bi yandan da kalça ağrım başladı yine. özge senin ne alemde canım?
günaydın kızlar,
ayşamm tekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bakalım bi paşa daha geliyo üzülecek bişe yok zaten ,ikiside senin yavrun sonuçta kız yada erkek eşini düşünemiyorum ama ya
diloşş güle güle kullansın hepsini minik cadı ama şu kraft pompa varya çok kötü cnm onu kullanma derim çekim gücü çok kuvvetsiz.medelayı çok övüyolar alırsan ondan al bence.
bence hastaysanda git dinlen evde bırak gezmeyi azcık oturamıyon yerinde hee
vilişş hadi bakim ii haberlerle gel cnm.
sorma sorma ben de doktorun yanında şoklara girdim
hamaratlığın tuttu valla hatun ellerine sağlık şimdiden, eminim güzel olur
aynen öle cnm çağana kanki yaptım
isim eşimin istediği gibi olcak cnm en baştan öle anlaşmıştık pislik yapmıcam ikinciye artık ne olursa olsun ben koycam
saol dileğim ben çok mutluyum valla, kız çok istemiştim ama içten içe de erkek hayali mi kuruomuşum nedir yüzümde sürekli bi gülümseme var yine
sen nası oldun bakiim iice topladın mı kendini?
aynen öle oldu nek diliyle bilemese de rüyalarında bilmiş oldu
amin dilşadcım inş
ya çok geçmiş olsun sana da bol bol c vitamini almaya çalış ılık su iç falan aman dikkat et
ben de akşam çok geç saatte saçlarımı yıkadım kurutmaya halim yoktu yatıverdim öle gece wc ye kalktım boğazım şişmiştineyse şimdi daha iiyim ama
eşimi düşünme zaten o uçuo şuanda
ben kaçıom acil işim var gelirim bi ara öpüldünüzzzzz
Kızlar ya size bişi sorucam viliş dilşad bol
Benim karnımda çok sık olmasa da (yani günde 3 kere oluyodur belki) bebişin bi yerde toplandığını hissediyorum. Böyle sanki ayağını geriyo,kafasını dayıyo gibi aynı. O kısım dışardan dokununca semsert oluyo sonra 1 dk sürmeden düzeliyo. ben bebişin hareketlerinden dolayı diye düşünüyodum ama biraz araştırınca korktum:18: Kasılmalar oluomuş erken doğum falan diyo bilginiz varmı sizin? Korkmam gerekirmi?
kuzum bence korkulacak bi şey değil...çünkü kasılmada karnının tamamı taş gibi sert oluyo...belli bi bölgede olan sertlik bebektir...totosunu,dizini falan yaslıyodurbende şu ara ikisi de oluyo...dizini ve totosunu sürekli bi yerlerime dayıyo zilli,elleyince falan geri çekiyo hemen seninki şu anda elleyince geri çeker mi bilemem ama yakında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
yok bee çağandada olyodu bende dr. sormuştum ağrı hissetmiyosan şiddetli bişi yok dedi ayrıca kötü bi kanama akıntı renkli bişi yoksa korkma demişti...sonra daha bi hisseder olmuştum döndüğünü gerildiğini ayağını ellemiştimelide olabilir sertti böyle dokundum eşim kızmıştı yapma zarar verirsen die korkmuştu ben seviyodum elliyodum bişi çıkınca...
bigün oturyorum hiç unutmam karnımın biyanı tümsek bi yanı inik duryodu karşımda arkdş otuyodu korkuyla karnıma baktını gördümgüldüm soğukkanlı baktım dönme dolap gibiydi hiç rahat durmuyoduki
şuan fulll time yaraamaz yerinde durmayan maşallah hiper aktif bi bebek anamı ağlatıyor özgiş seninkide böyledir belki
özgee temmuz ağustos annelerinde bi kızın suyu gelmiş hastanedeymiş :18: Allahım yardımcıları olsun yaa
ıyy şu patron beni arada çıldırtıo
çeviri kitap vardı ilk kez yaptım çeviri yabancı firmanın talepleri varmış işi bitirdim şunlar vardı die
ee be adam baştan söylesene ona göre yapıyım 2 iş yaptırıolar insana sonra ötekine noldu
ben mailini yollamıştım bile dedim değişiriz dio
stresten benim diilde kimin midesi ağrısın ki zaten
dilşad hasta mı oldun sen ben kaçırdım yaa
git dinlen tabii orda burda gezme
Koket sen napıosun nasılsın
evde durumlar iyi dimi senin moralin nası?
Patron bu seferde bana gelen kargoyu açmış aaa özelmiş dio
ben alışkınım dedim geçen yıl nigardan gelen yılbaşı hediyemi de açmıştı çalışanlar
drlar yazı yolluo yaa öyle sanıolar
oysa ipadime kılıf almıştım fuşya fuşya
Neyse özür dilerim dedi iyiki başka bişi almamıştım dedim iyice utandı adam
ıyy şu patron beni arada çıldırtıo
çeviri kitap vardı ilk kez yaptım çeviri yabancı firmanın talepleri varmış işi bitirdim şunlar vardı die
ee be adam baştan söylesene ona göre yapıyım 2 iş yaptırıolar insana sonra ötekine noldu
ben mailini yollamıştım bile dedim değişiriz dio
stresten benim diilde kimin midesi ağrısın ki zaten
bence eve git dinlen cnm gitme biyere boşver
bolbol portakal limon tüket enfoksiyona karşı korusun ayrıcada sıcak bi tarhana yada mercimek iç ....
vitaminler iyileşmene az yardımcı oluyor ama hastalıkta hamişsen sürünyosun yaaa :26::26:
ballı süt iç yat uyu Eki Görüntüle 663061
dilşad hasta mı oldun sen ben kaçırdım yaa
git dinlen tabii orda burda gezme
koket sen napıosun nasılsın
evde durumlar iyi dimi senin moralin nası?
patron bu seferde bana gelen kargoyu açmış aaa özelmiş dio
ben alışkınım dedim geçen yıl nigardan gelen yılbaşı hediyemi de açmıştı çalışanlar
drlar yazı yolluo yaa öyle sanıolar
oysa ipadime kılıf almıştım fuşya fuşya
neyse özür dilerim dedi iyiki başka bişi almamıştım dedim iyice utandı adam
yok bee çağandada olyodu bende dr. sormuştum ağrı hissetmiyosan şiddetli bişi yok dedi ayrıca kötü bi kanama akıntı renkli bişi yoksa korkma demişti...sonra daha bi hisseder olmuştum döndüğünü gerildiğini ayağını ellemiştimelide olabilir sertti böyle dokundum eşim kızmıştı yapma zarar verirsen die korkmuştu ben seviyodum elliyodum bişi çıkınca...
bigün oturyorum hiç unutmam karnımın biyanı tümsek bi yanı inik duryodu karşımda arkdş otuyodu korkuyla karnıma baktını gördümgüldüm soğukkanlı baktım dönme dolap gibiydi hiç rahat durmuyoduki
şuan fulll time yaraamaz yerinde durmayan maşallah hiper aktif bi bebek anamı ağlatıyor özgiş seninkide böyledir belki
yaptığın iştemi düzeltme yapıcan gene :26:
Dilek o patronunun suratına bi tane patlatmak istiyorum yaa
Ne demek yaparsın düzeltirsin. Bişeyide düzgün anlatsınlar sende yapıyosun zaten iş güçmü sürekli düzelt değiştirzaten yoğunsun bide ekstra şeyler çıkartıyolar. O kızın işi yokmu ofiste?
var canım olmaz mı sabah kahvaltı soruo
öğlen yemeğe gidio
sonra şirketin arabayı alıo görüşmeye gidio
sonra dediğim gib tlfda takılıo
ve sonra gidio
cmtside çalışmıo
evt canım maalesef yapmaya çalışıoum işte herşey birbirini takip edio bozuluo tabiki
aman ne zaman düzene girdi ki benim işlerim alıştım yani
sadece şu yeni başlayan kız tüm gün elinde tlf uğraşıp duruo ve sinirim bozuluo
bende çalışamıoum yaa kendimi eşşek gibi hissedioum
Eki Görüntüle 663105
Akşama ne yemek var kızlarrBende az lahmacun biraz da etli kuru fasulye var. Yemek yapsam mı yeniden yoksa yetermi:26:
Dediim ve kociş aradı yapma yeter onlar dediAy yemek yapmiciiim bugün yani. Sadece azcık bi pilav yaparım bi bardaklık okaaaa
Akşama ne yemek var kızlarrBende az lahmacun biraz da etli kuru fasulye var. Yemek yapsam mı yeniden yoksa yetermi:26:
Dediim ve kociş aradı yapma yeter onlar dediAy yemek yapmiciiim bugün yani. Sadece azcık bi pilav yaparım bi bardaklık okaaaa
hiç bişi yok en son prş yapmıştım ya deli gibi bi daha yapmadım
cmt eşim geç geldi yemedi pazar dışardaydık yemedik
pztsi yine eşim geç geldi yemedi bende kötüyüm die yemedim
dün ben yine yemedim oda istemem dedi yemiş ve tatlı yedi
bugün artık bişi yapmalıyım dimi
ama ne:44:
yada halim yok hazır bişi alıp gitsem dondurulmuş falan var mı tavsiye edeceğiniz bişi
mantı pizza olmaz eşim sevmio
köfte de geçen yedik
başka da pek bişi kalmıo dimi
özge lahmacunu sen mi yaptın
dilek o kargodan ya iç çamaşırı çıksaydı
aptal adam yaa,bi daha yapmaz böle bi şeyi heralde
nerdeyse 1 haftadır yemek yapmadın yanihiç bişi yok en son prş yapmıştım ya deli gibi bi daha yapmadım
cmt eşim geç geldi yemedi pazar dışardaydık yemedik
pztsi yine eşim geç geldi yemedi bende kötüyüm die yemedim
dün ben yine yemedim oda istemem dedi yemiş ve tatlı yedi
bugün artık bişi yapmalıyım dimi
ama ne:44:
yada halim yok hazır bişi alıp gitsem dondurulmuş falan var mı tavsiye edeceğiniz bişi
mantı pizza olmaz eşim sevmio
köfte de geçen yedik
başka da pek bişi kalmıo dimi
özge lahmacunu sen mi yaptın
kızlar gibi döner alıp iskender yapsan nasıl olar
kızlaaaaaar kızlaaaaar ilk kez nokul yaptım ama süper oldular
birazını 3 gündür nokul diye aşeren kocacım yer,kalanını dondurucuya koyarım
bu arada benim de yemeğim yok
azıcık makarna ve et sote var...dün akşam eşim arkileriyle hamama gittiği için yemek yemedi,bende sadece çorba içtim,benim yemeğimde pzt'den kalma...dileğe laf attım ama ben de kaç gündür yemek yapmamışım
ben de aynı şeyi söyledim :13:İçini ben hazırladım kız hepsini nasıl yapıyım:) Fırında pişirttik :)
Yap artıkkk bencedeiskender yap sende nek gibi. Hazır et döner al ekmek sos falan güze olur.
Ben şimdi sedanın tavsiye ettiği hastaneyi aradım kızlar. Ayrıntılıdan bişe anlamamıştım malum fiyatını sordum 200 tl dedi:26: Haftamda son haftada olduğum için yapmayabilirmiş sonucu getirin onuda görsün dedi. Vee en merak ettiğim muayne ultrasonları 4 boyutluymuşşen çok buna sevindim muayneside 30 tl uygun geldi. Devlette normal çıktı değerlerim bişe olsa çıkardı dimi güvenmelimiyim sizce devlete:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?