Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bence eve git dinlen cnm gitme biyere boşver
bolbol portakal limon tüket enfoksiyona karşı korusun ayrıcada sıcak bi tarhana yada mercimek iç ....

vitaminler iyileşmene az yardımcı oluyor ama hastalıkta hamişsen sürünyosun yaaa :26::26:

ballı süt iç yat uyu Eki Görüntüle 663061

ben madela kullandım pahalı ama hakkını veriyo ...elle olan manuellerde beş kuruş etmez bi işe yaramıyor...

dilşad hasta mı oldun sen ben kaçırdım yaa
git dinlen tabii orda burda gezme

koket sen napıosun nasılsın
evde durumlar iyi dimi senin moralin nası?

patron bu seferde bana gelen kargoyu açmış aaa özelmiş dio
ben alışkınım dedim geçen yıl nigardan gelen yılbaşı hediyemi de açmıştı çalışanlar
drlar yazı yolluo yaa öyle sanıolar
oysa ipadime kılıf almıştım fuşya fuşya
neyse özür dilerim dedi iyiki başka bişi almamıştım dedim iyice utandı adam

eşin duyunca ilk tepkisi ne oldu nasıl davrandı? şuan nasıl?

ayyy çağan demek ondan senle çok ilgilendi kankisi olck arkisini doğurcan die seninle iyi anlaşmıştı

artık eşine nazlan herşeyi yaptır bugüne bugün şehzade doğurcam felan de at havanı onaa üzersede hemen yapıştır lafı oğlumda üzülüyor felan diee...

sende erkek anası tipi vardı zaten

yok bee çağandada olyodu bende dr. sormuştum ağrı hissetmiyosan şiddetli bişi yok dedi ayrıca kötü bi kanama akıntı renkli bişi yoksa korkma demişti...sonra daha bi hisseder olmuştum döndüğünü gerildiğini ayağını ellemiştim elide olabilir sertti böyle dokundum eşim kızmıştı yapma zarar verirsen die korkmuştu ben seviyodum elliyodum bişi çıkınca...

bigün oturyorum hiç unutmam karnımın biyanı tümsek bi yanı inik duryodu karşımda arkdş otuyodu korkuyla karnıma baktını gördüm güldüm soğukkanlı baktım dönme dolap gibiydi hiç rahat durmuyoduki

şuan fulll time yaraamaz yerinde durmayan maşallah hiper aktif bi bebek anamı ağlatıyor özgiş seninkide böyledir belki

çağan bende de geri çekyodu ayyy bu son güzel günlerin tadını çıkar son güne kadar foto çekil son dakikaya kadar hatta ilk dkkada bile bebeğin fotosunu çekinler unutma makineyi

Anladım canım

Hiç sorma canım kıpır kıpır maşallah bu haftasında dahada arttı Zaten minnacıktı ultrasonda eli ayağı durmuyodu dr annem ben gülmüştük bayaa Hareketli olucak demişti dr. :) Eşimde futbolcu olucak oğlum diyip duruyo zaten antreman yapıyo zaar içerde:124:

Allah yardımcımız olsun ne diyim

özgee temmuz ağustos annelerinde bi kızın suyu gelmiş hastanedeymiş :18: Allahım yardımcıları olsun yaa

:26: Aalha yardımcısı olsunn

sanada geçmiş olsun canım ,gitme biyere uzan dinlen sıcak bişeyler iç

yaptığın iştemi düzeltme yapıcan gene :26:

Iyi demişin

patronun çok anlayışsız malesef

ballı süt beslemez mi :26:

boğazım şiş canım bugün sıcak şeyler içtim öğlen de bol limonlu tavuk suyu çorba içtim. sanki daha iyiyim ama akşamüstü durumuma bağlı
açmasınlar ya doktorlardan bile gelse sen açarsın
güle güle kullan kılıfınıı

bebek anne karnında nasıl olursa doğunca da öle sakin ya da haeketli olurmuş maşallah çağana yaramaz olsun boşver yaramaz çocuk zeki olurmuş

yaptığın iştemi düzeltme yapıcan gene :26:

evt canım maalesef yapmaya çalışıoum işte herşey birbirini takip edio bozuluo tabiki
aman ne zaman düzene girdi ki benim işlerim alıştım yani
sadece şu yeni başlayan kız tüm gün elinde tlf uğraşıp duruo ve sinirim bozuluo
bende çalışamıoum yaa kendimi eşşek gibi hissedioum
Eki Görüntüle 663105

Dilek o patronunun suratına bi tane patlatmak istiyorum yaa

Ne demek yaparsın düzeltirsin. Bişeyide düzgün anlatsınlar sende yapıyosun zaten iş güçmü sürekli düzelt değiştir zaten yoğunsun bide ekstra şeyler çıkartıyolar. O kızın işi yokmu ofiste?

var canım olmaz mı sabah kahvaltı soruo
öğlen yemeğe gidio
sonra şirketin arabayı alıo görüşmeye gidio
sonra dediğim gib tlfda takılıo
ve sonra gidio
cmtside çalışmıo

yerim senin o eşeğini ne tatlıymış öle
kız yazık azcık yardımcı olsana o kıza yazık değilmi
ayy inanmıyom iyki çamaşır falan almamışsın gerçekten yani çok ayıp nolursa olsun sana versinler yani.

özgee kızlar demiş ztn normal korkma çok sık olursa tabiki sorun 3 kezden bişe olmaz taş gibi olur karnım bazen nefesimi keserdi sıpa

diloşş ayy allah yardımcısı olsun o kızın inşallah durdurular bişe yapabilirler.

Akşama ne yemek var kızlarr Bende az lahmacun biraz da etli kuru fasulye var. Yemek yapsam mı yeniden yoksa yetermi:26:

Dediim ve kociş aradı yapma yeter onlar dedi Ay yemek yapmiciiim bugün yani. Sadece azcık bi pilav yaparım bi bardaklık okaaaa

yeter dicektim kii eşin aramış
yorma kendini canım boşver.

hiç bişi yok en son prş yapmıştım ya deli gibi bi daha yapmadım
cmt eşim geç geldi yemedi pazar dışardaydık yemedik
pztsi yine eşim geç geldi yemedi bende kötüyüm die yemedim
dün ben yine yemedim oda istemem dedi yemiş ve tatlı yedi
bugün artık bişi yapmalıyım dimi

ama ne:44:
yada halim yok hazır bişi alıp gitsem dondurulmuş falan var mı tavsiye edeceğiniz bişi
mantı pizza olmaz eşim sevmio
köfte de geçen yedik
başka da pek bişi kalmıo dimi

özge lahmacunu sen mi yaptın

İçini ben hazırladım kız hepsini nasıl yapıyım:) Fırında pişirttik :)

Yap artıkkk bencede iskender yap sende nek gibi. Hazır et döner al ekmek sos falan güze olur.

Ben şimdi sedanın tavsiye ettiği hastaneyi aradım kızlar. Ayrıntılıdan bişe anlamamıştım malum fiyatını sordum 200 tl dedi:26: Haftamda son haftada olduğum için yapmayabilirmiş sonucu getirin onuda görsün dedi. Vee en merak ettiğim muayne ultrasonları 4 boyutluymuşş en çok buna sevindim muayneside 30 tl uygun geldi. Devlette normal çıktı değerlerim bişe olsa çıkardı dimi güvenmelimiyim sizce devlete:26:

ben de aynı şeyi söyledim :13:
kuzum,bi şey olsa çıkardı sonuçlarında bence :26:
ama yine de sen bilirsin...eğer için rahat etmicekse yine git istersen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…