İçini ben hazırladım kız hepsini nasıl yapıyım:) Fırında pişirttik :)
Yap artıkkk bencedeiskender yap sende nek gibi. Hazır et döner al ekmek sos falan güze olur.
Ben şimdi sedanın tavsiye ettiği hastaneyi aradım kızlar. Ayrıntılıdan bişe anlamamıştım malum fiyatını sordum 200 tl dedi:26: Haftamda son haftada olduğum için yapmayabilirmiş sonucu getirin onuda görsün dedi. Vee en merak ettiğim muayne ultrasonları 4 boyutluymuşşen çok buna sevindim muayneside 30 tl uygun geldi. Devlette normal çıktı değerlerim bişe olsa çıkardı dimi güvenmelimiyim sizce devlete:26:
Sonuçta özele gitmeyen o kadar kişi var dimi. Devlete güvenmek zorunda olan. Zaten gelişimi iyi dedi dr da önden gidiyo hattaben de aynı şeyi söyledim :13:
kuzum,bi şey olsa çıkardı sonuçlarında bence :26:
ama yine de sen bilirsin...eğer için rahat etmicekse yine git istersen :26:
hıı anladım canım evt belki olabilir ama öyle hazır donmuş et falan alsam acaba yine mideme dokunur mu artık nası korkar oldum çok ağrı çekioum çünkü
ben hastane için bişi diyemem ki malum öyle bi tecrübem olmadı ama Allah korusun bişi olmuş olsa devletteki kontrollerinde de gözükürdü dimi yani dua et bebişine kendine bol bol Allah yardımcınız olsun tüm hamişlerin.
bu arada yaren çok hastaydı gelmedi dimi iyice mi kötüleştiler ki ailecek kötülerdi
İçini ben hazırladım kız hepsini nasıl yapıyım:) Fırında pişirttik :)
Yap artıkkk bencedeiskender yap sende nek gibi. Hazır et döner al ekmek sos falan güze olur.
Ben şimdi sedanın tavsiye ettiği hastaneyi aradım kızlar. Ayrıntılıdan bişe anlamamıştım malum fiyatını sordum 200 tl dedi:26: Haftamda son haftada olduğum için yapmayabilirmiş sonucu getirin onuda görsün dedi. Vee en merak ettiğim muayne ultrasonları 4 boyutluymuşşen çok buna sevindim muayneside 30 tl uygun geldi. Devlette normal çıktı değerlerim bişe olsa çıkardı dimi güvenmelimiyim sizce devlete:26:
hiç bişi yok en son prş yapmıştım ya deli gibi bi daha yapmadım
cmt eşim geç geldi yemedi pazar dışardaydık yemedik
pztsi yine eşim geç geldi yemedi bende kötüyüm die yemedim
dün ben yine yemedim oda istemem dedi yemiş ve tatlı yedi
bugün artık bişi yapmalıyım dimi
ama ne:44:
yada halim yok hazır bişi alıp gitsem dondurulmuş falan var mı tavsiye edeceğiniz bişi
mantı pizza olmaz eşim sevmio
köfte de geçen yedik
başka da pek bişi kalmıo dimi
özge lahmacunu sen mi yaptın
bence 4 boyutluda da her şeyi görürsün ama devlette de ayrıntılı var ya bi sorsana ben yarın ayrıntılı için devlete gidicem canım.İçini ben hazırladım kız hepsini nasıl yapıyım:) Fırında pişirttik :)
bende 4 tane kuru dolma var ama annem hindi yapıyormuş akşama annemlere gideceğiz.Akşama ne yemek var kızlarrBende az lahmacun biraz da etli kuru fasulye var. Yemek yapsam mı yeniden yoksa yetermi:26:
Dediim ve kociş aradı yapma yeter onlar dediAy yemek yapmiciiim bugün yani. Sadece azcık bi pilav yaparım bi bardaklık okaaaa
bende 4 tane kuru dolma var ama annem hindi yapıyormuş akşama annemlere gideceğiz.
özge ben olsam devlete güvenirim şahsen özele gitsem bir de devlette doktorum olmasını isterim danışıklı paslaştırmak için. Benim görümce doğuma kadar hep devlete gidiyordu hatta doğum için de devlete gidecekti son ay bulunduğu şehirde özel bir hastane ayarladı orda yaptı doğumunu kii burda çok yakın tanıdığımız bi kd ci var o da devleti seç demişti ona.
ayrıntılarını tam bilmiyorum belki öncesinde görünmüştür ordaki doktorlaraben de hem devlete hem özele gidiyorum memnunum da yani.
ama görümceni ii kabul etmiş özel hastane, normalde 28. haftadan sonra doktor değiştirmek istersen yeni doktor kabul etmiyor, gebelik takibini yapmadığı için.
Canım doğum evine gidiyorum ben testler için. Bi sürü test yapıldı hepsi ücretsiz. Özele gitsem bi ton para akıtmış olucaktık. Ultrasnun 4 boyutlu olması da ayrıntılı gibi olucak evetvalla cnm devlete gitmediğim için bişe diyemicem ama muayene için gidebilirsin ztn 4 boyutlu olduğu için ayrıntılı gibi görürsün 200 yerine 30 vermiş olursun yani.
Yok canım ya bildiğin normal ultrasonla baktı ve 10 dk bile sürmedi. kaldı ki 4 boyutlu olsunbence 4 boyutluda da her şeyi görürsün ama devlette de ayrıntılı var ya bi sorsana ben yarın ayrıntılı için devlete gidicem canım.
30tl vermek varken zaten sınırdaki haftadaymışsın belki gerek bile yok nie 200 veresin ki :26:
devlete de güven onca insan boşa mı gidiyor hem farkında olmasak da devlette de doğru sonuçlar alıyoruz
bende 4 tane kuru dolma var ama annem hindi yapıyormuş akşama annemlere gideceğiz.
özge ben olsam devlete güvenirim şahsen özele gitsem bir de devlette doktorum olmasını isterim danışıklı paslaştırmak için. Benim görümce doğuma kadar hep devlete gidiyordu hatta doğum için de devlete gidecekti son ay bulunduğu şehirde özel bir hastane ayarladı orda yaptı doğumunu kii burda çok yakın tanıdığımız bi kd ci var o da devleti seç demişti ona.
Canım doğum evine gidiyorum ben testler için. Bi sürü test yapıldı hepsi ücretsiz. Özele gitsem bi ton para akıtmış olucaktık. Ultrasnun 4 boyutlu olması da ayrıntılı gibi olucak evet
Yok canım ya bildiğin normal ultrasonla baktı ve 10 dk bile sürmedi. kaldı ki 4 boyutlu olsun
Evet sadece kontrol için gidicem 30tl verip. Dediğin gibi belki gerek bile görmez.
İnş. sen de benim yaşadğım gibi özensiz yaşamazsın ayrıntılını. Bide hep temmuz anneleri yazıyolar ayrıntılım bi saat sürdü 40dk sürdü falan diyolar ya o yüzden sordum.
Oo yemek yapmıyosun sende yanii afiyet olsun canım
Aynen bende öyle yapıyorum şuan 2 taraflı kontrollerimi devam ettiriyorum. Hem özel hemde devlette. Testleri devlete yaptırıp özeldekine göstermeyi düşünüyorum.
canım ayrıntılı ultrason için 2-3 ya da 4 boyutlu olması fark etmiyor ki.
bak:
Ayrıntılı ultrasonografi veya detaylı ultrasonografi veya ileri düzey (ikinci düzey) ultrasonografi aynı anlamdadır.
3 boyutlu ultrasonografi veya 4 boyutlu ultrasonografi bunlarla aynı anlama gelmez ancak halk arasında çoğunlukla aynı sanılır. Ayrıntılı ultrasonografi sırasında aileye bebeğin yüzü, elleri, ayakları 4 boyutlu olarak gösterilebilir ancak ayrıntılı ultrasonografi esas olarak 2 boyutlu olarak yapılır. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan ultrason cihazının 3 veya 4 boyutlu olması değildir, hatta 3-4 boyutlu olmasa da olur. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan bu konuda deneyimli bir uzmanın (genellikle perinatoloji, kadın doğum uzmanı veya radyoloji uzmanı) değerlendirmesidir.
AYRINTILI (DETAYLI) ULTRASON
ahahaaaa şimdi öle mi olduk erkek anası tipli mi oldukkkeşin duyunca ilk tepkisi ne oldu nasıl davrandı? şuan nasıl?
ayyy çağan demek ondan senle çok ilgilendi kankisi olck arkisini doğurcan die seninle iyi anlaşmıştı
artık eşine nazlan herşeyi yaptır bugüne bugün şehzade doğurcam felan de at havanı onaa üzersede hemen yapıştır lafı oğlumda üzülüyor felan diee...
sende erkek anası tipi vardı zaten
maşşallah cnmmmAnladım canım
Hiç sorma canım kıpır kıpır maşallah bu haftasında dahada arttıZaten minnacıktı ultrasonda eli ayağı durmuyodu dr annem ben gülmüştük bayaa Hareketli olucak demişti dr. :) Eşimde futbolcu olucak oğlum diyip duruyo zaten antreman yapıyo zaar içerde:124:
Allah yardımcımız olsun ne diyim
var canım olmaz mı sabah kahvaltı soruo
öğlen yemeğe gidio
sonra şirketin arabayı alıo görüşmeye gidio
sonra dediğim gib tlfda takılıo
ve sonra gidio
cmtside çalışmıo
Aa şaşırdım şuann:26: diğer hamişler hep söylüyo ya tek tek elini yüzünü gösterdi diye ben de öyle sanıyodum. Öğrendiğim iyi oldu ozaman. Zaten baş çevresi midesi kordonu falan ölçüldü canım.Gerisinide 4 boyutluda görürüm zaten
Benim kociş gelir birazdan öpüyorum hepinizii iyi akşammlarr
maşşallah cnmmm
benimki de tam tersi uykucu tembel çıkcak bu heralde.anam babasına çekerse yandık yaaaa, gerçi ben de çalışkan sayılmam pek ama, dimi dilek
hareketlerini de hissedemiom daha, heyecan yapıom yaaaaa
evet 4 boyutluda da her şeyi görünüyor ama ayrıntılı olayı biraz farklı biraz da doktorla alakalı canım
bizim de yarın ayrıntılımız vardı ama bizim kadın doğumcu ablamın üst komşusu, çıkmış akşam kağıdı göstermiş doktor siz hemşireden gün almışsınız ama ultrasona kayıt yaptırmamışsınız sabah 9da gelin demiş. aslında 13.30daydı randevumuz bakalım yarın görebilecek miyiz pıtırcıkları :26:
hamilelikte görülen şu rüyalar insanı korkutuyo boş yere yaaa...hayır olsun inşallah...gerçi bi süre sonra o rüyaları bile özliceksin özge...keşke uyuyabilsem de yeter ki rüya görsem diceksinGünaydın kızlaarr
Yine sabaha kadar çeşit çeşit rüyalar gördüm yaa:18: Hayır olsun inşAllah...
Bi eski mahallede arkadaşımın annesini, bide dedemin 2. karısını gördüm rüyamda vefat ediyolarmışÇok yakın değiller ikiside ama etkileniyo insan böyle rüyalar görünce.
Bugün annemle teyzem kardeşime gidicekler banada gel dedi annem. Giderim diye düşünüodum ama şimdi aklıma geldi bugün kazandığım bebek telsizi gelebilir çünkü pzt aramışlardı 3 gün içinde gelir demişti:26: Napsam bilemedim. Gitsem ya gelirse kargo
Bi yerde okumuştum, hamileliğin son aylarında böyle uyku problemleri bebeğin doğduktan sonraki dönemine hazırlıkmış. Yani uykusuzluğa alışmak için pratik yaptırıyo vücut.hamilelikte görülen şu rüyalar insanı korkutuyo boş yere yaaa...hayır olsun inşallah...gerçi bi süre sonra o rüyaları bile özliceksin özge...keşke uyuyabilsem de yeter ki rüya görsem diceksinben şu an o moddayım,geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum artık
annenlerle birlikte gitsen adamlar seni eve bulamayınca ararlar mı acaba :26: ya da apartmanda başka bi komşuna bırakmazlar mı ki :26:
günaydın kızlar...
biz çareyi yine mutfakta uyumakta buldukgecenin bi yarısına kadar oda oda gezdim yine sabah kocişimin kalktığını bile duymamışım kocişim beni öperken uyandım...dünkü yaptıklarımdan verdim yanına,klinikte çayla birlikte yer artık
biraz daha uyumak istiyorum ama zilli acıkmış,tekmeyi basıyo yineiçimden bi ses bu kız mahalledeki oğlanları bile dövecek diyo
günayydınnn
özge hayır olsun rüyan, kargoyu ara bi gitmeden gelmiş mi gelmemiş mi öğrenirsin ..geldiyse ona göre konuşursun komşuya bıraksınlar yada eşin gidebilirse o alsın vs.
vilişim yaa az kaldı sabret sağsalim alınca kucağına rahatlarsın dicem ama gene uyuyamıcaksın ki geceleri
dileğim nasıl oldun ,dilşadcım sende iyimisin hastasınız ikiniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?