Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hıı anladım canım evt belki olabilir ama öyle hazır donmuş et falan alsam acaba yine mideme dokunur mu artık nası korkar oldum çok ağrı çekioum çünkü

ben hastane için bişi diyemem ki malum öyle bi tecrübem olmadı ama Allah korusun bişi olmuş olsa devletteki kontrollerinde de gözükürdü dimi yani dua et bebişine kendine bol bol Allah yardımcınız olsun tüm hamişlerin.

bu arada yaren çok hastaydı gelmedi dimi iyice mi kötüleştiler ki ailecek kötülerdi

ben de aynı şeyi söyledim :13:
kuzum,bi şey olsa çıkardı sonuçlarında bence :26:
ama yine de sen bilirsin...eğer için rahat etmicekse yine git istersen :26:
Sonuçta özele gitmeyen o kadar kişi var dimi. Devlete güvenmek zorunda olan. Zaten gelişimi iyi dedi dr da önden gidiyo hatta Ama böyle ayrıntılı bakmadılar gibime geliyo kalbi damarları falan filan işte. Bide 200 tlymiş

Ben hep bebişimi görücem yüzünü falan diye heyecan yaptım ya o yüzden memnun değilim galiba

Sen bilirsin canım midene göre bişiler yap ağır gelirse yine ağrır Kahvaltı tarzı yapsan hafif olur hem.

Evet Allah korusun bişi olsa devlette yapıldığı gözükür elimde raporda var zaten anormal bişi yok diye. Neyse kararımı verdim galiba ayrıntılıya tekrar gitmicem ama muayneisne gittiğimde raporu götürücem. Ve bebeişimide ayrıntılı zaten görücem 4 boyutluymuş ultrasonları

Annelik nası bi duygu allahım yaaa, çok farklııı

valla cnm devlete gitmediğim için bişe diyemicem ama muayene için gidebilirsin ztn 4 boyutlu olduğu için ayrıntılı gibi görürsün 200 yerine 30 vermiş olursun yani.

bence hazır bişe yeme, midem rahatsız diyosun ya canım dokunur hazırlarda illaki var bişiler.

bence 4 boyutluda da her şeyi görürsün ama devlette de ayrıntılı var ya bi sorsana ben yarın ayrıntılı için devlete gidicem canım.
30tl vermek varken zaten sınırdaki haftadaymışsın belki gerek bile yok nie 200 veresin ki :26:

devlete de güven onca insan boşa mı gidiyor hem farkında olmasak da devlette de doğru sonuçlar alıyoruz

bende 4 tane kuru dolma var ama annem hindi yapıyormuş akşama annemlere gideceğiz.
özge ben olsam devlete güvenirim şahsen özele gitsem bir de devlette doktorum olmasını isterim danışıklı paslaştırmak için. Benim görümce doğuma kadar hep devlete gidiyordu hatta doğum için de devlete gidecekti son ay bulunduğu şehirde özel bir hastane ayarladı orda yaptı doğumunu kii burda çok yakın tanıdığımız bi kd ci var o da devleti seç demişti ona.

dilek evde patates varsa patates haşlasana salata yapıp onu tüketebilirsiniz akşam hem dışarıdan olmadığı için midene kötü olmaz..

ben de hem devlete hem özele gidiyorum memnunum da yani.
ama görümceni ii kabul etmiş özel hastane, normalde 28. haftadan sonra doktor değiştirmek istersen yeni doktor kabul etmiyor, gebelik takibini yapmadığı için.

ben dükkana geçiyorum kızlar, ii akşamlar eşim tiyatroya gitme diyo inada bindi kendi maça gidecek ben evde oluyum istiyo

ben de hem devlete hem özele gidiyorum memnunum da yani.
ama görümceni ii kabul etmiş özel hastane, normalde 28. haftadan sonra doktor değiştirmek istersen yeni doktor kabul etmiyor, gebelik takibini yapmadığı için.
ayrıntılarını tam bilmiyorum belki öncesinde görünmüştür ordaki doktorlara

valla cnm devlete gitmediğim için bişe diyemicem ama muayene için gidebilirsin ztn 4 boyutlu olduğu için ayrıntılı gibi görürsün 200 yerine 30 vermiş olursun yani.
Canım doğum evine gidiyorum ben testler için. Bi sürü test yapıldı hepsi ücretsiz. Özele gitsem bi ton para akıtmış olucaktık. Ultrasnun 4 boyutlu olması da ayrıntılı gibi olucak evet

Yok canım ya bildiğin normal ultrasonla baktı ve 10 dk bile sürmedi. kaldı ki 4 boyutlu olsun
Evet sadece kontrol için gidicem 30tl verip. Dediğin gibi belki gerek bile görmez.
İnş. sen de benim yaşadğım gibi özensiz yaşamazsın ayrıntılını. Bide hep temmuz anneleri yazıyolar ayrıntılım bi saat sürdü 40dk sürdü falan diyolar ya o yüzden sordum.

Oo yemek yapmıyosun sende yanii afiyet olsun canım

Aynen bende öyle yapıyorum şuan 2 taraflı kontrollerimi devam ettiriyorum. Hem özel hemde devlette. Testleri devlete yaptırıp özeldekine göstermeyi düşünüyorum.

canım ayrıntılı ultrason için 2-3 ya da 4 boyutlu olması fark etmiyor ki.
bak:
Ayrıntılı ultrasonografi veya detaylı ultrasonografi veya ileri düzey (ikinci düzey) ultrasonografi aynı anlamdadır.
3 boyutlu ultrasonografi veya 4 boyutlu ultrasonografi bunlarla aynı anlama gelmez ancak halk arasında çoğunlukla aynı sanılır. Ayrıntılı ultrasonografi sırasında aileye bebeğin yüzü, elleri, ayakları 4 boyutlu olarak gösterilebilir ancak ayrıntılı ultrasonografi esas olarak 2 boyutlu olarak yapılır. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan ultrason cihazının 3 veya 4 boyutlu olması değildir, hatta 3-4 boyutlu olmasa da olur. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan bu konuda deneyimli bir uzmanın (genellikle perinatoloji, kadın doğum uzmanı veya radyoloji uzmanı) değerlendirmesidir.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/ayrintili-detayli-ultrason.html

Son düzenleme:

Aa şaşırdım şuann:26: diğer hamişler hep söylüyo ya tek tek elini yüzünü gösterdi diye ben de öyle sanıyodum. Öğrendiğim iyi oldu ozaman. Zaten baş çevresi midesi kordonu falan ölçüldü canım. Gerisinide 4 boyutluda görürüm zaten

Benim kociş gelir birazdan öpüyorum hepinizii iyi akşammlarr

ahahaaaa şimdi öle mi olduk erkek anası tipli mi oldukkk

eşimin ağzı kulaklarına vardı zaten ilk duyduğunda, hala da öyle

çağanım abilik yapar oğluşuma
maşşallah cnmmm

benimki de tam tersi uykucu tembel çıkcak bu heralde.anam babasına çekerse yandık yaaaa, gerçi ben de çalışkan sayılmam pek ama, dimi dilek
hareketlerini de hissedemiom daha, heyecan yapıom yaaaaa
var canım olmaz mı sabah kahvaltı soruo
öğlen yemeğe gidio
sonra şirketin arabayı alıo görüşmeye gidio
sonra dediğim gib tlfda takılıo
ve sonra gidio
cmtside çalışmıo

oh vallaaaa, şu kız gibi çalışmak için tam olarak hangi özellikler gerekiomuş patrona bi sor da onun yerine seni geçirsin

evet 4 boyutluda da her şeyi görünüyor ama ayrıntılı olayı biraz farklı biraz da doktorla alakalı canım
bizim de yarın ayrıntılımız vardı ama bizim kadın doğumcu ablamın üst komşusu, çıkmış akşam kağıdı göstermiş doktor siz hemşireden gün almışsınız ama ultrasona kayıt yaptırmamışsınız sabah 9da gelin demiş. aslında 13.30daydı randevumuz bakalım yarın görebilecek miyiz pıtırcıkları :26:

Sana daha erken canım bende hissedemiyorum diyodum sadece pıt pıtları vardı 18-19. haftada şimdi maşaallah durmuyo sıpa sende hissedersin canım yakında.

Aa o zaman erken gidiceksiniz canım sıra bekliceksiniz belki Görürüsünüz büyük ihtimalle canım.

Günaydın kızlaarr

Yine sabaha kadar çeşit çeşit rüyalar gördüm yaa:18: Hayır olsun inşAllah...
Bi eski mahallede arkadaşımın annesini, bide dedemin 2. karısını gördüm rüyamda vefat ediyolarmış Çok yakın değiller ikiside ama etkileniyo insan böyle rüyalar görünce.

Bugün annemle teyzem kardeşime gidicekler banada gel dedi annem. Giderim diye düşünüodum ama şimdi aklıma geldi bugün kazandığım bebek telsizi gelebilir çünkü pzt aramışlardı 3 gün içinde gelir demişti:26: Napsam bilemedim. Gitsem ya gelirse kargo

hamilelikte görülen şu rüyalar insanı korkutuyo boş yere yaaa...hayır olsun inşallah...gerçi bi süre sonra o rüyaları bile özliceksin özge...keşke uyuyabilsem de yeter ki rüya görsem diceksin ben şu an o moddayım,geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum artık
annenlerle birlikte gitsen adamlar seni eve bulamayınca ararlar mı acaba :26: ya da apartmanda başka bi komşuna bırakmazlar mı ki :26:

günaydın kızlar...
biz çareyi yine mutfakta uyumakta bulduk gecenin bi yarısına kadar oda oda gezdim yine sabah kocişimin kalktığını bile duymamışım kocişim beni öperken uyandım...dünkü yaptıklarımdan verdim yanına,klinikte çayla birlikte yer artık
biraz daha uyumak istiyorum ama zilli acıkmış,tekmeyi basıyo yine içimden bi ses bu kız mahalledeki oğlanları bile dövecek diyo

günayydınnn

özge hayır olsun rüyan, kargoyu ara bi gitmeden gelmiş mi gelmemiş mi öğrenirsin ..geldiyse ona göre konuşursun komşuya bıraksınlar yada eşin gidebilirse o alsın vs.

vilişim yaa az kaldı sabret sağsalim alınca kucağına rahatlarsın dicem ama gene uyuyamıcaksın ki geceleri

dileğim nasıl oldun ,dilşadcım sende iyimisin hastasınız ikiniz de

Bi yerde okumuştum, hamileliğin son aylarında böyle uyku problemleri bebeğin doğduktan sonraki dönemine hazırlıkmış. Yani uykusuzluğa alışmak için pratik yaptırıyo vücut. Bide yeni doğum yapmış annelerin kulakları çok hassas olurmuş en ufak bi tıkırtıyı bile duyarlarmış. Allahın işi işte.

Bende kahvaltı hazırladım kendime, ama midem bulanıyo sabahları ya şu bikaç gündür. bulanması gereken dönemde bulanmadı şimdi bulanıyo:26:

Hangi kargoyla geliceğini bilmiyorum kuzum Bugün geliceğide kesin değil zaten deee.. Tahminm gelir bugün. Bazı kargocular vermiyolar kişiden başka kimseye.

günaydın hanımlar su gibi akıp gitsin inşallah bugün ya ben şu smileri tıklayınca gelmeyo nedenki acaba:26:

vilişş az kaldı şekerim gerçi zuzumun dediği gibi doğumdan sonra yine yatamıcaksın pek bişe değişmicek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…