Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

o zaman benim vücut uykusuzluğa dayanabiliyo kuzum gece bölük pörçük 4-5 saat ancak uyuyorum...evde olmama rağmen gün içinde bi daha uyumuyorum ve o uyku bana yetiyo tabi ne kadar dayanabilsem de kızım geceleri yine de uyusun ben de kahvaltı yapsam ama canım hiçbi şey istemiyo yaa
senin niye miden bulanıyo acaba :26:

benimki de tam tersi uykucu tembel çıkcak bu heralde.anam babasına çekerse yandık yaaaa, gerçi ben de çalışkan sayılmam pek ama, dimi dilek
ev işlerinde die sınırlandırıyım bari çok rencide olma

dileğim nasıl oldun
dün akşam nigarımın özel special iskenderini yaptım bi güzel yedim az yağlı yedim tabii biraz kötü oldu midem sonra 2 gündür yemediğim için sanırım ama 7de yedim onun için eritmem kolay oldu
bugün işe geldim geç kaldım benim tosun yüzünden koşarak geldim
birde banyo yapmıştım saçlar öğrenci evindeki bonus kafayı aratmayan tarzda
girdim içeri
patron oo dilek hanım bugün iyi bi hışım geldi dio çünkü geç kaldım dedim yok yok iyisin midende iyi hareketli geldin dio sevindi adam
drlar birinin işi hatalı olmuş dün dedim ya sanırım dr'a dilek hasta dedim adam beni geçmiş olsun demeye aramış
aslında iyi adam ama iş aşkı biraz onu delirtio

Gözümün en korkutuğu da o zaten. Geceleri kalkmak:2: Bide ilk doğduğunda 2 saate 1 emzirmek gerek uykudan uyandırıp emzirecekmişiz. Amaann gelsinlerde canları sağolsun çaresini buluruz zaar

Bilmiyorum vilişim ya başlarda hiç bulanmadı şimdi bulanıyo tuhafıma gitti yani.

Selam kizlar. Bu aralar oglum cok hirpaladi beni. Pazartesi aksami annem geldi supriz yapip. Sali gunu ablama gittik. Bugun donuyor koye

Kızlar kardiyoloji drunun verdiği ilacı yazdırmak için sağlık ocağına gidicem. Kadın doğum druna da sor bide dediği için, reçetenin günü geçmiş eczane vermedi. Dün gece çarpıntım oldu benim yine Kalp ilacını almamıştım artık alim de kullanım gün geçtiçe zor oluyo benim için

Gelirim yine şekerlerr

vaaaaaay senin patrondan beklenmeyen hareketler bunlar
ama tosun aynı tosun yine geç kalmışsınız

amaaaaan alışırız be kuzum kalkmalara falan okuldaki arkiler diyolar ki sürekli kalkıp nefes alıyomu diye bakıcaksın yok artık dedim

yareeeeeen anneciin mi geldi?nasıl oldunuz ailecek?

günaydınnnnnn

sadece karnımda sürekli kendi kalp atışlarımı hissediom ritmik şekilde, ve çok sık oluo
inş hareketlerini de hissedebilirim yakında

hayır olsun cnm rüyaların. bence git ya gelirlerse de eve kağıt bırakırlar zaten akşam üzeri falan gidip alırsınız ya gelirse die bütün gün evde oturma

yok yok seninki harbi cadı çıkıcakaz kaldı dayan, en azından doğduktan sonra ağrın var die uykundan uyanmıcaksın, fıstığın için kalkıcaksın

ben de bugün netten uçağa binebilir miyim ve hangi aşılar ne zaman oluo onlara bi bakıcam.

kızlar yaa eşimi görmelisiniz resmen yalakalık yapıo bikaç gündür, iyilik meleği oldu
istanbula gidelim bi h.sonu dio kardeşim de orda şimdi ev falan da tuttu kalacak yer de var yani, bakalım

komşumun bebeği de karnındayken hiç durmuyomuş,çıktı yine durmuyo diyo kadın
orda nasılsa çıkınca da öyle oluyo,senin kız sizi çok yoracak diyo
eşim tahlil sonuçlarını almak için sağlık ocağına gitmişti,her şey güzel çıkmış
orda bi bebek varmış 5 günlük,topuğundan kan alıyolarmış,annesiyle babası bakamadı diyo ama bebek hiç ağlamamış
biz nasıl aldırıcaz kızımızın kanını diyo
bu aralar benimki de iyilik meleği gibi
dün akşam yatak odasının tüllerini yıkadık,astı...sabah sessizce tülün aparatlarını falan takmış beni uyandırmadan,az önce de aradı kendini yorma diyo dün akşam bi çorbaya tav oldu yok yok benimkine bi şeyler olmuuuuş,yazınca daha iyi anladım

ayşinim,kuzenimineşi 5-6 aylık hamileydi uçağa binmişti canım...kendi ebe,zararı olsa binmezdi heralde...ama sen yine de dr'unu ara sor...eğer bi sakıncası yoksa git gezersiniz yazın bizim de gitme ihtimalimiz var

amaaaaan alışırız be kuzum kalkmalara falan okuldaki arkiler diyolar ki sürekli kalkıp nefes alıyomu diye bakıcaksın yok artık dedim

yareeeeeen anneciin mi geldi?nasıl oldunuz ailecek?
Ben kesin öyle olurum dk başı nefes alıyomu diye deney yaparım

Hissedersin canım merak etme :) tekme yemekten hoşlanan mazoşist anneleriz biz Ama bi süre sonra azcık dur be evladııımmmm oluyosun Bide bizimki duruyo duruyo bi tekme atıyo naası hızlı dıştan bile görülüyo hareketi ödümü koparıyo

Eşine de canımm tabi oğlu geliyo ya. Sende sultanlığını sür canım yaptır istediklerini

Ben geldim sağlık ocağından aldım ilacımı da. Drum çok iyi, tatlı bi kadın yaaaa Beni nasıl seviyo görseniz, ilgili bide Sebebini merak ediyorum ben, neden böyle oluyo kalbin diyo. 4 gün sonrada 2. tetonoz aşım var yine gidicem. Gelirken azcık yürüdüm diye hemen karnımın sağ bölgesine batma oldu, yavaaş yavaaaş yürüdüm bende böyle bacakları ayrık ayrık

afferin eşine de
arada insafa gelio
ayrıca sonuçları da ii çıkmış sevindim cnm, peki ama bu durumda ne yapılacak? yani herhangi bi tedavi?

baktım cnm ben de,2.trimester da zararı yoktur dio.zaten haftaya doktora sorcam

dün müdür yardımcısına gittim bana ders verme ihtimalleri vardı olmaz alamam demek için.böle böle hamileyim dedim "e dersler sen doğurana kadar biter" dio.hocam dedim "4 aylık hamileyim". şaşırdı kadın, "hadi canım hiç belli olmuo" dioeşim de sabah senin karnın hiç çıkmadı yaaa zayıf kaldın dio dertli dertli.bunu da sorcaktım doktora unuttum haftaya gidince sorcam iç karnım mı geniş benim die.
bi de boyunu falan sormamıştım onu da sorcam

kuzum sonuçlar eşimin değil ki benim
dün sağlık ocağına gitmiştim,kan-idrar sonuçlarım...
o yarın hastanede arkadaşına yaptırcak tahlillerini
benim de 4 aylıkken pek karnım yoktu galiba :26:

özge,dr ilgili olunca insan kendini ne kadar rahat hissediyo di mi benimkiler de öyle,allah razı olsun

kızlar evimi süpürüp,harç hazırlayıp dolma sarıcam biraz daha...mutfaktaki kanepeye serdiğim ötüleri yıkayıp astım...
kalan işlerim:
eşiminkiler :
1. köşeli koltuk silinecek
2. bütün halılar silinecek
3. mutfağın tülü yıkanıcak

benimkiler :
1. kurabiye yapılacak (dolap için)
2. tuzlu pasta yapılacak
3. sarma yapılacak (bugün)
4. azıcık daha börek yapsam diyorum (pattisli gül böreği)
5. banyo ciflenicek

bu işlerimi bu hafta bitirip haftaya artık bol bol yürüyüş yapıp dinlenmeyi planlıyorum

yaptığım işler:
1. mutfak dolaplarını döktüm
2. buzdolaplarını döktüm
3. yatak odasındaki dolabı döktüm
4. sandalyeleri sildim
5. tüller yıkandı(1 tanesi kaldı,bu akşam yıkanıcak o da)
5. camlar silindi(kadın sildi)
6. banyo ve tuvaletin fayansları tavana kadar silindi(kocişim sağ olsun)
7. kızımın cicileri yıkandı
8. kızımın odası yeniden temizlendi
9. ayakkabılığı döktüm

epey iş görmüşüz beee

Son düzenleme:
slm kızlar
geçmişe bakamadım umarım herkes iidir.
doktordan geliyoruz, kızçem 450 gr olmuş, pek hareketliydik yine maşallah
her şey yolunda gelişimi güzel dedi.
ama fotomuzu vermediii vericem dedi çekmeyi unutmuş

Vilisim coook kontrol etcen bebisinin nefesini. Uykusu biraz uzun surdu mu kosturcan yanina. Uyurken yuzune bakip dualar okucan, durup dururken yuzune bakip aglican. Hatta kendi kendine felaket senaryolari yazip deli gibi korkcan. Paranoyak olcan canim. Ilk zamablar daha yogun oluyo sonra biraz azaliyor. Ama tamamen bitmiyo :)))

Dilsadcim bebisine masallah. Ablanin hediyeleri de cok guzelmis canim. Gule gule kullanin insallah

Ozgecim kendine cok dikkat et. Ilaclari da duzenli kullan mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…