Bi yerde okumuştum, hamileliğin son aylarında böyle uyku problemleri bebeğin doğduktan sonraki dönemine hazırlıkmış. Yani uykusuzluğa alışmak için pratik yaptırıyo vücut.Bide yeni doğum yapmış annelerin kulakları çok hassas olurmuş en ufak bi tıkırtıyı bile duyarlarmış. Allahın işi işte.
Bende kahvaltı hazırladım kendime, ama midem bulanıyo sabahları ya şu bikaç gündür. bulanması gereken dönemde bulanmadı şimdi bulanıyo:26:
ev işlerinde die sınırlandırıyım bari çok rencide olmabenimki de tam tersi uykucu tembel çıkcak bu heralde.anam babasına çekerse yandık yaaaa, gerçi ben de çalışkan sayılmam pek ama, dimi dilek
dün akşam nigarımın özel special iskenderini yaptım bi güzel yedim az yağlı yedim tabii biraz kötü oldu midem sonra 2 gündür yemediğim için sanırım ama 7de yedim onun için eritmem kolay oldudileğim nasıl oldun
ev işlerinde die sınırlandırıyım bari çok rencide olma
dün akşam nigarımın özel special iskenderini yaptım bi güzel yedim az yağlı yedim tabii biraz kötü oldu midem sonra 2 gündür yemediğim için sanırım ama 7de yedim onun için eritmem kolay oldu
bugün işe geldim geç kaldım benim tosun yüzünden koşarak geldim
birde banyo yapmıştım saçlar öğrenci evindeki bonus kafayı aratmayan tarzda
girdim içeri
patron oo dilek hanım bugün iyi bi hışım geldi dio çünkü geç kaldım dedim yok yok iyisin midende iyi hareketli geldin dio sevindi adam
drlar birinin işi hatalı olmuş dün dedim ya sanırım dr'a dilek hasta dedim adam beni geçmiş olsun demeye aramış
aslında iyi adam ama iş aşkı biraz onu delirtio
amaaaaan alışırız be kuzum kalkmalara falanGözümün en korkutuğu da o zaten. Geceleri kalkmak:2: Bide ilk doğduğunda 2 saate 1 emzirmek gerek uykudan uyandırıp emzirecekmişiz. Amaann gelsinlerde canları sağolsun çaresini buluruz zaar
Bilmiyorum vilişim ya başlarda hiç bulanmadı şimdi bulanıyo tuhafıma gitti yani.
sadece karnımda sürekli kendi kalp atışlarımı hissediom ritmik şekilde, ve çok sık oluo
Sana daha erken canım bende hissedemiyorum diyodum sadece pıt pıtları vardı 18-19. haftada şimdi maşaallah durmuyo sıpa sende hissedersin canım yakında.
Aa o zaman erken gidiceksiniz canım sıra bekliceksiniz belkiGörürüsünüz büyük ihtimalle canım.
Günaydın kızlaarr
Yine sabaha kadar çeşit çeşit rüyalar gördüm yaa:18: Hayır olsun inşAllah...
Bi eski mahallede arkadaşımın annesini, bide dedemin 2. karısını gördüm rüyamda vefat ediyolarmışÇok yakın değiller ikiside ama etkileniyo insan böyle rüyalar görünce.
Bugün annemle teyzem kardeşime gidicekler banada gel dedi annem. Giderim diye düşünüodum ama şimdi aklıma geldi bugün kazandığım bebek telsizi gelebilir çünkü pzt aramışlardı 3 gün içinde gelir demişti:26: Napsam bilemedim. Gitsem ya gelirse kargo
günaydın kızlar...
biz çareyi yine mutfakta uyumakta buldukgecenin bi yarısına kadar oda oda gezdim yine sabah kocişimin kalktığını bile duymamışım kocişim beni öperken uyandım...dünkü yaptıklarımdan verdim yanına,klinikte çayla birlikte yer artık
biraz daha uyumak istiyorum ama zilli acıkmış,tekmeyi basıyo yineiçimden bi ses bu kız mahalledeki oğlanları bile dövecek diyo
yok yok seninki harbi cadı çıkıcakaz kaldı dayan, en azından doğduktan sonra ağrın var die uykundan uyanmıcaksın, fıstığın için kalkıcaksın
ben de bugün netten uçağa binebilir miyim ve hangi aşılar ne zaman oluo onlara bi bakıcam.
kızlar yaa eşimi görmelisiniz resmen yalakalık yapıo bikaç gündür, iyilik meleği oldu
istanbula gidelim bi h.sonu dio kardeşim de orda şimdi ev falan da tuttu kalacak yer de var yani, bakalım
Ben kesin öyle olurum dk başı nefes alıyomu diye deney yaparımamaaaaan alışırız be kuzum kalkmalara falanokuldaki arkiler diyolar ki sürekli kalkıp nefes alıyomu diye bakıcaksın yok artık dedim
yareeeeeenanneciin mi geldi?nasıl oldunuz ailecek?
sadece karnımda sürekli kendi kalp atışlarımı hissediom ritmik şekilde, ve çok sık oluo
inş hareketlerini de hissedebilirim yakında
hayır olsun cnm rüyaların. bence git ya gelirlerse de eve kağıt bırakırlar zaten akşam üzeri falan gidip alırsınız ya gelirse die bütün gün evde oturma
ben de bugün netten uçağa binebilir miyim ve hangi aşılar ne zaman oluo onlara bi bakıcam.
kızlar yaa eşimi görmelisiniz resmen yalakalık yapıo bikaç gündür, iyilik meleği oldu
istanbula gidelim bi h.sonu dio kardeşim de orda şimdi ev falan da tuttu kalacak yer de var yani, bakalım
komşumun bebeği de karnındayken hiç durmuyomuş,çıktı yine durmuyo diyo kadın
orda nasılsa çıkınca da öyle oluyo,senin kız sizi çok yoracak diyo
eşim tahlil sonuçlarını almak için sağlık ocağına gitmişti,her şey güzel çıkmış
orda bi bebek varmış 5 günlük,topuğundan kan alıyolarmış,annesiyle babası bakamadı diyoama bebek hiç ağlamamış
biz nasıl aldırıcaz kızımızın kanını diyo
bu aralar benimki de iyilik meleği gibi
dün akşam yatak odasının tüllerini yıkadık,astı...sabah sessizce tülün aparatlarını falan takmış beni uyandırmadan,az önce de aradı kendini yorma diyodün akşam bi çorbaya tav oldu yok yok benimkine bi şeyler olmuuuuş,yazınca daha iyi anladım
ayşinim,kuzenimineşi 5-6 aylık hamileydi uçağa binmişti canım...kendi ebe,zararı olsa binmezdi heralde...ama sen yine de dr'unu ara sor...eğer bi sakıncası yoksa gitgezersiniz yazın bizim de gitme ihtimalimiz var
afferin eşine de
arada insafa gelio
ayrıca sonuçları da ii çıkmış sevindim cnm, peki ama bu durumda ne yapılacak? yani herhangi bi tedavi?
baktım cnm ben de,2.trimester da zararı yoktur dio.zaten haftaya doktora sorcam
dün müdür yardımcısına gittim bana ders verme ihtimalleri vardı olmaz alamam demek için.böle böle hamileyim dedim "e dersler sen doğurana kadar biter" dio.hocam dedim "4 aylık hamileyim". şaşırdı kadın, "hadi canım hiç belli olmuo" dioeşim de sabah senin karnın hiç çıkmadı yaaa zayıf kaldın dio dertli dertli.bunu da sorcaktım doktora unuttum haftaya gidince sorcam iç karnım mı geniş benim die.
bi de boyunu falan sormamıştım onu da sorcam
bütün topik benden önce istanbula gidecek bu gidişle
bütün topik benden önce istanbula gidecek bu gidişle
ben hariçbütün topik benden önce istanbula gidecek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?