Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar epilatör alıyım dioum
benim kıl tüy çok diil lazer yaptırmıştım ama çıkıo yinede 1,5 2 ayda falan bi alıoum yani. lazım oldukça annemlerden alıoum ama dursun evde benim olsun bazen kuaföre falan gidemioum koltuk altı için falan iyi olur elimin altında olması yazda gelio ki daha çok kullanılıo.
siz neler kullanıosunuz?

Braun Silk-Epil X'Elle 5185 | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

buna baktım suda falan kullanmaya gerek yok zaten öyle kullanılmıo
kablosuzda olunca şarja takınca çalışmıo onun için son teknoloji bana uygun diil yani
benim için çekim gücü önemli

Dilek ben kullanmıyorum canım bilmiyorum yani hangisi iyidir kötüdür diye.

Çook uykum geldi gözleri kapanıyooEki Görüntüle 664170

dilekcim benm de bi fikrim yok canım

ayy özge ben de çok fenayım masanın bi sağına bi soluna koyuyorum kafayı rahat da edemedim bi türlü ilaçlarımı içtim peşpeşe, gözkapaklarımı tutamıyorum sen yat uyu ne güzel evdesin

ben arzumunkini kullanıyorum canım,fena diil,alalı çok oldu,taaa ünideydim aldığımda,artık teklemeye başladı...sanırım yakınlarda ben de alıcam bi tane ama arzum almam sen de arzum hiç bakma bence :26:
bence de suda kullanma özelliği falan gereksiz, ürünün fiyatını yükseltmekten başka bi işe yaramaz bence :26:

dilşad,maşallah kızçene o da mı yaramaz olcak ne

yarenim,daha bizimki doğmadığı için bana tuhaf gelmişti nefesini kontrol etmek falan ama dediğin doğru olabilir...evlat başka bi şey di mi

benim de uykum geldi ama uyumicam...gece zaten uyuyamıyorum,bi de şimdi uyursam sabaha kadar nöbet tutarım artık

harcımı hazırladım,en iyisi sarmamı yapıyım ben...akşama yemek de yok,kociş sipariş verdik,tavuk istiyomuş...kaç gündür doğru dürüst yemek yapmadım,bugün de yapmazsam akşama isyan çıkar evde

benm akşama yemeğim hazır dün gece yaptım, yayla çorbasıyla zeytinyağlı taze fasulyem var.

benm akşama yemeğim hazır dün gece yaptım, yayla çorbasıyla zeytinyağlı taze fasulyem var.

ben de dün yayla çorbası yaptım
azıcık daha var hatta...
bende tavuk koydum şimdi ocağa...
kısık ayarda o pişerken bende sarma yapıcam şimdi...
ayyyy bi de uyku bastırdı ki anlatamam hep o yoğurt yüzünden

Azcık uyuyim dedim dalmışım kargocu bağırıyo özge hanım özge hanım diyee. Zilede basmamış. Sıçradım resmen kalktım baktım telsiz yada avon krem sandım gele gele bioblas 2 tane tester yollamış saç kremi ve sampuanı o gelmiş. Yurtiçi kargoydu sordum avondan krem gelicekti diye gelmemiş daha

Bende kabak dolması yapıyım diye düşünüyorum. Birazda kuru patlıcan doldururum.

çok kıskanıoum yaa size gelen şu ürünleri
ama güle güle kullanın tabiki

ayy çok severim kabak dolmasını ve kuru patlıcanı

çok kıskanıoum yaa size gelen şu ürünleri
ama güle güle kullanın tabiki

ayy çok severim kabak dolmasını ve kuru patlıcanı

kuzum istersen sana da geleblir numune iste sayfalarından ama bu gelen şeylere değmez yani çok cimri çıktı bioblas.

Diğerleride yarışmalardan kazandığım ürünler zatii, sende katılsan kazanabilirsin kiiii

Canınımı istettimm Sende yap kuzum kolay zaten kabak dolması yapmak

feysim yok ki nası katılıyım zaten bende şans yok ki kazanamam ki
efese katılmıştık ya işte bak bişi yok ortada

Bitane sahte feys alsan yarışmalar için eşin bişi der mi Efes geçen mail atmış biraz geciktik k.bakmayın nisanda göndericez demişler

aa ne şanslısın kız maşallah bize mail atan matan yok, bu arada canımı kabak çektirdin giderken alıp doldurmam gerek :)

Artık cimcimeyle zaman daha çabuk geçiyor.bizimki büyüdükçe daha fena olmaya başladı.yatmak istemiyor kucak istiyor .sadece Pepee izlerken duruyor.sürekli konuşma istiyor.

Dileğim geçmiş olsun hastalanmışsın arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.

Dilşadcığım maşallah cimcimeye .

Vilin baya iş yapmışsın.bende yapmıştım o işleri ama tekrar yapılması lazım artık yaza yapıcam bizimkinin biraz daha büyümesi lazım.

zeynepcim mrh
cimcimeyle anne kız tüm gün takılıosunuz yani
demek pepe izlio bıcırığa bak yaa

geçenlerde yazmıştım ama muhtemelen görmemişsindir geçmişte
konuşma yapmışsın ya eşinin ailesiyle çok iyi olmuş valla
gerçi kpederde neler demiş şok oldum valla
neler kuruomuş onlarda kafada
ama en azından dökülmüş herşey iyi olmuş.

aa ne şanslısın kız maşallah bize mail atan matan yok, bu arada canımı kabak çektirdin giderken alıp doldurmam gerek :)
Ayy herkesin evinde kabak pişicek desenee Ben doldurdum bile.
Mail atmadılar mı sizee:26: Çekiliş topiğindekilere de atmışlar nisanda diye. Sizede gelir bence canım nisanda merak etmeyin.

Hadi yaa artık tv da mı seyrediyo cadıı Zaman ne çabuk geçiyo... Daha dün gibi enki hamileliğin gözümün önünde. Şimdi o da büyüyo..

benim kociş geliyomuş yoldaymış. Annesine geçicez 1 saatliğine. Teyzesinden aldığı(ev kirası için) borcu vericez. Bide teyzesi bize siz hiç kıyafet alamyın hepsini ben alıcam demişti ona kıyafet yerine park yatak aldırmayı düşünüyoruz Onuda söylicez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…