- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
herkese merhabalar.......
hoşgeldin canım nerelerdesin
çok saol yarenim
ne güzel anlatmışsın evlada bakmayııRabbim hiççç ayırmasın
Dilek ben kullanmıyorum canım bilmiyorum yani hangisi iyidir kötüdür diye.
Çook uykum geldi gözleri kapanıyooEki Görüntüle 664170
kızlar epilatör alıyım dioum
benim kıl tüy çok diil lazer yaptırmıştım ama çıkıo yinede 1,5 2 ayda falan bi alıoum yani. lazım oldukça annemlerden alıoum ama dursun evde benim olsun bazen kuaföre falan gidemioum koltuk altı için falan iyi olur elimin altında olması yazda gelio ki daha çok kullanılıo.
siz neler kullanıosunuz?
Braun Silk-Epil X'Elle 5185 | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
buna baktım suda falan kullanmaya gerek yok zaten öyle kullanılmıo
kablosuzda olunca şarja takınca çalışmıo onun için son teknoloji bana uygun diil yani
benim için çekim gücü önemli
benm akşama yemeğim hazır dün gece yaptım, yayla çorbasıyla zeytinyağlı taze fasulyem var.
çok kıskanıoum yaa size gelen şu ürünleriAzcık uyuyim dedim dalmışım kargocu bağırıyo özge hanım özge hanım diyee. Zilede basmamış. Sıçradım resmen kalktım baktım telsiz yada avon krem sandım gele gele bioblas 2 tane tester yollamış saç kremi ve sampuanıo gelmiş. Yurtiçi kargoydu sordum avondan krem gelicekti diye gelmemiş daha
Bende kabak dolması yapıyım diye düşünüyorum. Birazda kuru patlıcan doldururum.
çok kıskanıoum yaa size gelen şu ürünleri
ama güle güle kullanın tabiki
ayy çok severim kabak dolmasını ve kuru patlıcanı
kuzum istersen sana da geleblir numune iste sayfalarından ama bu gelen şeylere değmez yani çok cimri çıktı bioblas.
Diğerleride yarışmalardan kazandığım ürünler zatii, sende katılsan kazanabilirsin kiiii
Canınımı istettimmSende yap kuzum kolay zaten kabak dolması yapmak
feysim yok ki nası katılıyım zaten bende şans yok ki kazanamam ki
efese katılmıştık ya işte bak bişi yok ortada
feysim yok ki nası katılıyım zaten bende şans yok ki kazanamam ki
efese katılmıştık ya işte bak bişi yok ortada
Bitane sahte feys alsan yarışmalar için eşin bişi der miEfes geçen mail atmış biraz geciktik k.bakmayın nisanda göndericez demişler
Ayy herkesin evinde kabak pişicek deseneeaa ne şanslısın kız maşallah bize mail atan matan yok, bu arada canımı kabak çektirdin giderken alıp doldurmam gerek :)
Artık cimcimeyle zaman daha çabuk geçiyor.bizimki büyüdükçe daha fena olmaya başladı.yatmak istemiyor kucak istiyor .sadece Pepee izlerken duruyor.sürekli konuşma istiyor.
Dileğim geçmiş olsun hastalanmışsın arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.
Dilşadcığım maşallah cimcimeye .
Vilin baya iş yapmışsın.bende yapmıştım o işleri ama tekrar yapılması lazım artık yaza yapıcam bizimkinin biraz daha büyümesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?