- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Artık cimcimeyle zaman daha çabuk geçiyor.bizimki büyüdükçe daha fena olmaya başladı.yatmak istemiyor kucak istiyor .sadece Pepee izlerken duruyor.sürekli konuşma istiyor.
Dileğim geçmiş olsun hastalanmışsın arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.
Dilşadcığım maşallah cimcimeye .
Vilin baya iş yapmışsın.bende yapmıştım o işleri ama tekrar yapılması lazım artık yaza yapıcam bizimkinin biraz daha büyümesi lazım.
Ayy herkesin evinde kabak pişicek deseneeBen doldurdum bile.
Mail atmadılar mı sizee:26: Çekiliş topiğindekilere de atmışlar nisanda diye. Sizede gelir bence canım nisanda merak etmeyin.
Hadi yaa artık tv da mı seyrediyo cadııZaman ne çabuk geçiyo... Daha dün gibi enki hamileliğin gözümün önünde. Şimdi o da büyüyo..
benim kociş geliyomuş yoldaymış. Annesine geçicez 1 saatliğine. Teyzesinden aldığı(ev kirası için) borcu vericez. Bide teyzesi bize siz hiç kıyafet alamyın hepsini ben alıcam demişti ona kıyafet yerine park yatak aldırmayı düşünüyoruzOnuda söylicez :))
mail gelmedi sanıyorum ama okunmamış 2700 küsür mail var, markalardan sitelerden geliyo sürekli temizlemekle başa çıkamıyorum ya.
canım bence kıyafetler daha pahalı tutuyo, kıyafetleri alsın. yatak en fazla 250 tutacak ama 10 parça kıyafet alsan 250 yi bulur zaten.
günaydın hanımlar çok şükür cuma geldi haftasonuda havalar kötü olacakmış yaa neyse artık
diloş valla engel olamyıyoruz bende istemiyodum hiç izlemesini ters koyardım kafasını döndrip bakardı tv ye cadı istesekte istemesekte onlar istediklerini yapıyolar cnm
günaydın hanımlar çok şükür cuma geldi haftasonuda havalar kötü olacakmış yaa neyse artık
diloş valla engel olamyıyoruz bende istemiyodum hiç izlemesini ters koyardım kafasını döndrip bakardı tv ye cadı istesekte istemesekte onlar istediklerini yapıyolar cnm
aynen benimde öyle her siteye üye oluouz tabii sonrada mail bombartmanı
bende senin gibi düşündüm kıyafetlerde çok pahalı sonuçta tabii ne kadar alacak bilemezsin ki 1 yıl idare edecek tüm kıyafetleri alacaksa :26: tabiki park yataktan daha iyi
kızlar burdaki adamın eşi tupperware getirdi bana baktım epey pahalı ama kaliteli ürünler sanırım iki küçük saklama kabı 30 tl
3lüsü 50 tl falan şimdi iyi kötü bişi almam gerekir
aslında danışmanlık için bi set hazırlamışlar 100 lira onu çok beğendim ama danışman falan olmak istemioum ki
siz kullanıo musunuz tupperware
bugün cmt olsaydı keşke yoruldum bu hafta yaa
ruhen ve bedenen
hava bugün burada kötüleşmiş zaten soğuk yani.
dilşad hasta mı oldun sen ben kaçırdım yaa
git dinlen tabii orda burda gezme
koket sen napıosun nasılsın
evde durumlar iyi dimi senin moralin nası?
patron bu seferde bana gelen kargoyu açmış aaa özelmiş dio
ben alışkınım dedim geçen yıl nigardan gelen yılbaşı hediyemi de açmıştı çalışanlar
drlar yazı yolluo yaa öyle sanıolar
oysa ipadime kılıf almıştım fuşya fuşya
neyse özür dilerim dedi iyiki başka bişi almamıştım dedim iyice utandı adam
Anladım canım
Hiç sorma canım kıpır kıpır maşallah bu haftasında dahada arttıZaten minnacıktı ultrasonda eli ayağı durmuyodu dr annem ben gülmüştük bayaa Hareketli olucak demişti dr. :) Eşimde futbolcu olucak oğlum diyip duruyo zaten antreman yapıyo zaar içerde:124:
Allah yardımcımız olsun ne diyim
Özgenin oğluşu ÇINAR Olcaközge ne olcak adı yaa ben bilmiyorum:44:
dileğim 10-15 kıyafet alsa zaten 250yi geçiyo, bi battaniye 30dan başlıyo falan filan işte. ben daha doğru düzgün bişe almadım hediyelerin haricinde eşime diyorum haziranda en az bin lira kıyafetti banyo küvetiydi emziğiydi gider olacak. nasipse...
ben tuper kullanıyorum annem ve ablam da sürekli el altında kullanır, al kesinlikle pişman olmaazsın. sarımsaklı yoğurdunu koy, köfteni yoğur koy, yoğurt yapar annem süper olur, ablam paoğaça kurabiye sürekli onlara koyar, peynir bile bozulmuyo valla, süper şefini de alabilirsin canım.
ben geçen hello kittyli kurabiye kalıbını aldım çok şirin.
ablam da 700 ml lik sanırım su şişesi aldı cam göbeği rengini, su normal plastikte durmasın tadı değişmesin diye.
pişman olmazsın ona verdiğin paraya.
bendee
buz gibi esiyo rüzgar.
öğleden sonra da aşım var :18:
Gözümün en korkutuğu da o zaten. Geceleri kalkmak:2: Bide ilk doğduğunda 2 saate 1 emzirmek gerek uykudan uyandırıp emzirecekmişiz. Amaann gelsinlerde canları sağolsun çaresini buluruz zaar
Bilmiyorum vilişim ya başlarda hiç bulanmadı şimdi bulanıyo tuhafıma gitti yani.
komşumun bebeği de karnındayken hiç durmuyomuş,çıktı yine durmuyo diyo kadın
orda nasılsa çıkınca da öyle oluyo,senin kız sizi çok yoracak diyo
eşim tahlil sonuçlarını almak için sağlık ocağına gitmişti,her şey güzel çıkmış
orda bi bebek varmış 5 günlük,topuğundan kan alıyolarmış,annesiyle babası bakamadı diyoama bebek hiç ağlamamış
biz nasıl aldırıcaz kızımızın kanını diyo
bu aralar benimki de iyilik meleği gibi
dün akşam yatak odasının tüllerini yıkadık,astı...sabah sessizce tülün aparatlarını falan takmış beni uyandırmadan,az önce de aradı kendini yorma diyodün akşam bi çorbaya tav oldu yok yok benimkine bi şeyler olmuuuuş,yazınca daha iyi anladım
ayşinim,kuzenimineşi 5-6 aylık hamileydi uçağa binmişti canım...kendi ebe,zararı olsa binmezdi heralde...ama sen yine de dr'unu ara sor...eğer bi sakıncası yoksa gitgezersiniz yazın bizim de gitme ihtimalimiz var
inşallah canım nasip etsin Allah o günleri
pahalı tabii ki iyi şeyler alıyım dersen bakalım naptı özgiş
danışmanlık setinin içinde saklama kabı prenses tacı kalıp süper sef yuvarlak kabaklı servis tabağı yağdanlık şekşek falan fişman var
100 tl çok çok cazip tek fiyatlarına bakıldığında ama danışman olmak zorundasın sanırım dimi
kadın ayarlayabilir mi bişi bilmioum
ama anlattıklarından yola çıkarak bişilir alıyım bari kadına güvenmem ama sana güvenebilirim
ne aşısı yaptırcaksın canım.
afferin eşine de
arada insafa gelio
ayrıca sonuçları da ii çıkmış sevindim cnm, peki ama bu durumda ne yapılacak? yani herhangi bi tedavi?
baktım cnm ben de,2.trimester da zararı yoktur dio.zaten haftaya doktora sorcam
dün müdür yardımcısına gittim bana ders verme ihtimalleri vardı olmaz alamam demek için.böle böle hamileyim dedim "e dersler sen doğurana kadar biter" dio.hocam dedim "4 aylık hamileyim". şaşırdı kadın, "hadi canım hiç belli olmuo" dioeşim de sabah senin karnın hiç çıkmadı yaaa zayıf kaldın dio dertli dertli.bunu da sorcaktım doktora unuttum haftaya gidince sorcam iç karnım mı geniş benim die.
bi de boyunu falan sormamıştım onu da sorcam
benimde karnım hiç çıkmamıştı 6.aydan sonra yuvarlaklaşıyo seninki muhtemel öyledir. 5 aylık hamişken fotom ar elbise giymiş ve lastikli kemer takmşım çıta gibi ve karnım dümdüzüm ...sende öylesin hatta bide uzunsun sen 7 ayı bile bulur karnın çıkması arkadan hamiş olduğun belli bile olmaz son aylarda bile...
nasıl erkek olcana alıştınmı eşin napıyo
slm kızlar
geçmişe bakamadım umarım herkes iidir.
doktordan geliyoruz, kızçem 450 gr olmuş, pek hareketliydik yine maşallah
her şey yolunda gelişimi güzel dedi.
ama fotomuzu vermediiivericem dedi çekmeyi unutmuş
kızlar epilatör alıyım dioum
benim kıl tüy çok diil lazer yaptırmıştım ama çıkıo yinede 1,5 2 ayda falan bi alıoum yani. lazım oldukça annemlerden alıoum ama dursun evde benim olsun bazen kuaföre falan gidemioum koltuk altı için falan iyi olur elimin altında olması yazda gelio ki daha çok kullanılıo.
siz neler kullanıosunuz?
Braun Silk-Epil X'Elle 5185 | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
buna baktım suda falan kullanmaya gerek yok zaten öyle kullanılmıo
kablosuzda olunca şarja takınca çalışmıo onun için son teknoloji bana uygun diil yani
benim için çekim gücü önemli
isteseydin fotoyu yaa ilk günden buyana vermesi lazım aslında benim oğlanın 8 haftalık fasulye fotosu bile var
yaa dilşad aslında ben çağana 1 yaşına kadar olan albüm yaptım diyorumki şu doğum fotolarınıda bi albümmü yapsam napsam fikir ver fotocu garusu binnazzz:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?