Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

saol canımm
maşallah bıcırığa şimdiden başladı mı pepe lere.

ben çok tv izletmeyi düşünmüyorum, 3 yaşına kadar belirli saatlerde sadece, ilk aylarda tv ye ters oturturum diyorum eşim çocuğun senden çekeceği var diyo, ama uygulamaya gelince naparız bilmiyorum.

dün yapmayı hiç gözüm almadı, öğleden sonraki uyku hali hiç geçmedi, taa 10:30da uayandım akşam galip dervişi seyrettik
giderken kabak patlıcan patates sarımsak domates biber aldık akşama misket köfteli yemeğini yapıcam kabağın artanını da dolma yaparım hafta sonuna.
mail gelmedi sanıyorum ama okunmamış 2700 küsür mail var, markalardan sitelerden geliyo sürekli temizlemekle başa çıkamıyorum ya.
canım bence kıyafetler daha pahalı tutuyo, kıyafetleri alsın. yatak en fazla 250 tutacak ama 10 parça kıyafet alsan 250 yi bulur zaten.

günaydın kızlaar

Son düzenleme:
günaydın hanımlar çok şükür cuma geldi haftasonuda havalar kötü olacakmış yaa neyse artık

diloş valla engel olamyıyoruz bende istemiyodum hiç izlemesini ters koyardım kafasını döndrip bakardı tv ye cadı istesekte istemesekte onlar istediklerini yapıyolar cnm

aynen benimde öyle her siteye üye oluouz tabii sonrada mail bombartmanı

bende senin gibi düşündüm kıyafetlerde çok pahalı sonuçta tabii ne kadar alacak bilemezsin ki 1 yıl idare edecek tüm kıyafetleri alacaksa :26: tabiki park yataktan daha iyi

kızlar burdaki adamın eşi tupperware getirdi bana baktım epey pahalı ama kaliteli ürünler sanırım iki küçük saklama kabı 30 tl
3lüsü 50 tl falan şimdi iyi kötü bişi almam gerekir
aslında danışmanlık için bi set hazırlamışlar 100 lira onu çok beğendim ama danışman falan olmak istemioum ki
siz kullanıo musunuz tupperware

bugün cmt olsaydı keşke yoruldum bu hafta yaa
ruhen ve bedenen
hava bugün burada kötüleşmiş zaten soğuk yani.

valla burda da kötü hava aşırı rüzgar var sanki kapanık. dün 26 dereceydi yaz gibiydi yine kış gibi oldu
canım otistik olmasın diye isletmeyin diyolar ya ama ne biliim izletmem heralde ilk etapta, sonra annemlere bırakınca falan da illa ki alışıcak sanırım. :26:

dileğim 10-15 kıyafet alsa zaten 250yi geçiyo, bi battaniye 30dan başlıyo falan filan işte. ben daha doğru düzgün bişe almadım hediyelerin haricinde eşime diyorum haziranda en az bin lira kıyafetti banyo küvetiydi emziğiydi gider olacak. nasipse...

ben tuper kullanıyorum annem ve ablam da sürekli el altında kullanır, al kesinlikle pişman olmaazsın. sarımsaklı yoğurdunu koy, köfteni yoğur koy, yoğurt yapar annem süper olur, ablam paoğaça kurabiye sürekli onlara koyar, peynir bile bozulmuyo valla, süper şefini de alabilirsin canım.

ben geçen hello kittyli kurabiye kalıbını aldım çok şirin.
ablam da 700 ml lik sanırım su şişesi aldı cam göbeği rengini, su normal plastikte durmasın tadı değişmesin diye.
pişman olmazsın ona verdiğin paraya.

bugün cmt olsaydı keşke yoruldum bu hafta yaa
ruhen ve bedenen
hava bugün burada kötüleşmiş zaten soğuk yani.

bendee
buz gibi esiyo rüzgar.
öğleden sonra da aşım var :18:

Son düzenleme:

Günaydın

bzide evde iyi herşey allaha şükür cnm kocam çalışyo çok yoruluyor eve gelince mutlu çağan gülücükler ve ankara havaları ile onu karşılıyor oynuyor çağan evin mutlu cimcimesi mutluluk hormonu veriyo herkese

ben çok yorulyorum artık çağan büyüdü baya belim kopyo taşırken gerçi sıralıyor bizmanda videosunu koycam komik yürüyüşü var tutuna tutuna bian dizini kırıp oturmaya geçio

odasını ayırma gibi bi duruma kalkıştım geçen hafta cuma sabahı ettik... sabah 4 e kadar uyumadı ayırmamı istemiyor yatakta resmen hopladı durdu:26: oyun sanıyor odayı..şimdi bide beni görünce ağlama krizlerine giryo alıyım die yanına gidiyorum susyor tek bi göz yaşı yok sırf yanına geleyim die taktik geliştirdi...

kocama zaman harcıyamıyorum o salonda yatıyor çunku gece geliyo uzun zamandır parislerde yok çok yorgunluktan adamın yüzüne bakmaz oldum oda anlayışlı artık bu konuda şükür

senin işler nasıl hfta sonları erken çıkmana bişi demiyor dimi alıştı..
yeni başlayan kız nasıl çalışyomu biaralar gelmiyodu galiba müdürümmm

sen istanbula gitcekmisin izni naptın?

özge ne olcak adı yaa ben bilmiyorum:44:

inşallah canım nasip etsin Allah o günleri
pahalı tabii ki iyi şeyler alıyım dersen bakalım naptı özgiş

danışmanlık setinin içinde saklama kabı prenses tacı kalıp süper sef yuvarlak kabaklı servis tabağı yağdanlık şekşek falan fişman var
100 tl çok çok cazip tek fiyatlarına bakıldığında ama danışman olmak zorundasın sanırım dimi
kadın ayarlayabilir mi bişi bilmioum
ama anlattıklarından yola çıkarak bişilir alıyım bari kadına güvenmem ama sana güvenebilirim

ne aşısı yaptırcaksın canım.

ne 2 saati her saat bazen bazen uyumuyor sürekli meme istiyorlar cıyaakk cıyakkk die bağıryolar sebep gaz sancısı off ne zor günlerdi ee şimdi kolay günler başlaması lazım yine aynı gerçi artık 3 saatte bir kalkıyor şükürr:26:

şimdi evde terör estiriyor herşeyle oynamak ilgi karıştırmak ve bazen kediciğimi hırpalıyor allahtan sümbül bişe yapmıyo ona kulağını kuyruğunu çekiyo tüm gücüylee...ona şarkı söyllüyo bidee kedi onu dinliyomuş gibi

evde herşeyi kaldırdım kırılcak ...prizleri kapadım kapı çarpmasın die kapıya takılcak aparat aldım zor yaa hep zor işteee

Selam kizlar. Hava bozdu yine sinir oldum. Hafta sonu icin plan yapamiyoruz. Sadece kuafore gitmek istiyorum komple sir ve kas biyik icin. Biraz kendime gelirm en azindan. Dilek braunun makinalari iyi olur canim. Sarjli olanlar kili az olanlar icin iyi oluyor. Ama gerek yok bence de.

daha dur doğunca nasıl olcak eşin pervane şu zmanalar ona her istedğini yaptırabilrisin tadınını çıkar bol bol naz yap...

çantayı hazırladın dimi?

pahalısını geçtim içime yarar şeyler alıyım dersen fiyatlar en az 10 liradan başlıyo ufacık el kadar şeylerde, mesela geçen gün ablamla çarşıdaydık 4 liraya bebek çıtlı badi gördüm alıyım dedim, ablam alma onların çıt yeri yırtılıyo dedi, e 2li çıtlı badiler 24.90 mesela.

saklama kabı işine yarar prenses tacı normal slikon kalıp ama tek başına alsan daha pahalıaya gelir, süper şef sadece 85 liraydı sanırım normalde. yağdanlık da olsa da olur olmasa da olur ama şekşek de ayran çok güzel oluyo, çarkına çarptıkça köpürüyo. yaklaşık 2 bardak ayran oluyo tek seferde zaten. bence çok uygun alabilirsin onu, kendine alacakların annenin alacakları olur e her ay da sipariş vermek zorunda değilsin sanırım onda. hem sen alacaklarını al sonra üyeliğini iptal ederse etsin.
tetanoz aşım var canım, aslında yapıldıktan 5 yıl sonra bile etkiliymiş geçen yıl oldum ama doktor bu bebeğinde alsın aşıyı yapalım dedi. 3 gün ağrır kolum ateş yapar :18: geçen yıl öle oldum.

benimde karnım hiç çıkmamıştı 6.aydan sonra yuvarlaklaşıyo seninki muhtemel öyledir. 5 aylık hamişken fotom ar elbise giymiş ve lastikli kemer takmşım çıta gibi ve karnım dümdüzüm ...sende öylesin hatta bide uzunsun sen 7 ayı bile bulur karnın çıkması arkadan hamiş olduğun belli bile olmaz son aylarda bile...

nasıl erkek olcana alıştınmı eşin napıyo

ben de koca bir karın var şimdiden

son ay yuvarlanarak gezicem galiba

Son düzenleme:

isteseydin fotoyu yaa ilk günden buyana vermesi lazım aslında benim oğlanın 8 haftalık fasulye fotosu bile var

yaa dilşad aslında ben çağana 1 yaşına kadar olan albüm yaptım diyorumki şu doğum fotolarınıda bi albümmü yapsam napsam fikir ver fotocu garusu binnazzz:98:

batık çok yapıyor yaa dilek bendeki braunu ben verdim lazerle kurtuldum batıklardan bidaha almam alma bence yaa sir ağda ile şipşak alınır koltuk altı kağıtlı olanlardan kuaföre gidemediğinde onlardan bulundur

canım özelde cd de resimde sürekli veriyor da dün devletteydi randevum vermedi.

albüm yap canım hatta dijital ortamdaysa fotolar, fotokitap yap netten. hem kalıcı güzel olur hem de kaliteli olur kalın oluyo baskısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…