benimde karnım hiç çıkmamıştı 6.aydan sonra yuvarlaklaşıyo seninki muhtemel öyledir. 5 aylık hamişken fotom ar elbise giymiş ve lastikli kemer takmşım çıta gibi ve karnım dümdüzüm ...sende öylesin hatta bide uzunsun sen 7 ayı bile bulur karnın çıkması arkadan hamiş olduğun belli bile olmaz son aylarda bile...
nasıl erkek olcana alıştınmı eşin napıyo
bu halini görmek isterdim çağanınne 2 saati her saat bazen bazen uyumuyor sürekli meme istiyorlar cıyaakk cıyakkk die bağıryolar sebep gaz sancısı off ne zor günlerdi ee şimdi kolay günler başlaması lazım yine aynı gerçi artık 3 saatte bir kalkıyor şükürr:26:
şimdi evde terör estiriyor herşeyle oynamak ilgi karıştırmak ve bazen kediciğimi hırpalıyor allahtan sümbül bişe yapmıyo ona kulağını kuyruğunu çekiyo tüm gücüylee...ona şarkı söyllüyo bideekedi onu dinliyomuş gibi
evde herşeyi kaldırdım kırılcak ...prizleri kapadım kapı çarpmasın die kapıya takılcak aparat aldım zor yaa hep zor işteee
çantaya konulacaklar hazır canım,kenara koydum ama çantanın içine yerleştirmedim...çantanın içinde kokmasınlar diyedaha dur doğunca nasıl olcak eşin pervane şu zmanalar ona her istedğini yaptırabilrisin tadınını çıkar bol bol naz yap...
çantayı hazırladın dimi?
dilşad benim 2. doz aşım hiç acımadı,belki seninki de acımaz...tetanoz aşım var canım, aslında yapıldıktan 5 yıl sonra bile etkiliymiş geçen yıl oldum ama doktor bu bebeğinde alsın aşıyı yapalım dedi. 3 gün ağrır kolum ateş yapar :18: geçen yıl öle oldum.
sinir oluyorum batıklara yaabatık çok yapıyor yaa dilek bendeki braunu ben verdim lazerle kurtuldum batıklardan bidaha almamalma bence yaa sir ağda ile şipşak alınır koltuk altı kağıtlı olanlardan kuaföre gidemediğinde onlardan bulundur
Bende dün aynı sen gibiydim.. Az uyumama rağmen geçmedi uykum sonra kocişle banyo yaptık banyo sonrası mayışmışım saat 10.30da uyudum. Tabi gecenin 3 buçuğunda oda oda geziyodum.dün yapmayı hiç gözüm almadı, öğleden sonraki uyku hali hiç geçmedi, taa 10:30da uayandım akşam galip dervişi seyrettik
giderken kabak patlıcan patates sarımsak domates biber aldık akşama misket köfteli yemeğini yapıcam kabağın artanını da dolma yaparım hafta sonuna.
mail gelmedi sanıyorum ama okunmamış 2700 küsür mail var, markalardan sitelerden geliyo sürekli temizlemekle başa çıkamıyorum ya.
canım bence kıyafetler daha pahalı tutuyo, kıyafetleri alsın. yatak en fazla 250 tutacak ama 10 parça kıyafet alsan 250 yi bulur zaten.
Dilek üye olup seti al sonrada sipariş verme iptal ettir dicem öyle bişi oluyosa sen bilirsin. Tupperware kaliteli gerçekten ve çok pahalı. Fazla ihtiyacın yoksada uğraşma üyelikle falan.bende senin gibi düşündüm kıyafetlerde çok pahalı sonuçta tabii ne kadar alacak bilemezsin ki 1 yıl idare edecek tüm kıyafetleri alacaksa :26: tabiki park yataktan daha iyi
kızlar burdaki adamın eşi tupperware getirdi bana baktım epey pahalı ama kaliteli ürünler sanırım iki küçük saklama kabı 30 tl
3lüsü 50 tl falan şimdi iyi kötü bişi almam gerekir
aslında danışmanlık için bi set hazırlamışlar 100 lira onu çok beğendim ama danışman falan olmak istemioum ki
siz kullanıo musunuz tupperware
yazıyorum canım cvbı aşağıdadileğim 10-15 kıyafet alsa zaten 250yi geçiyo, bi battaniye 30dan başlıyo falan filan işte. ben daha doğru düzgün bişe almadım hediyelerin haricinde eşime diyorum haziranda en az bin lira kıyafetti banyo küvetiydi emziğiydi gider olacak. nasipse...
Dilşadcım daözge ne olcak adı yaa ben bilmiyorum:44:
Ayy deme yaa:18: Ama ben yeğenimden biliyorum normalde sabah erken kalkmayı sevmeyen ben 1 hafta baktığım sürede hemen zevkle kalkıyodmne 2 saati her saat bazen bazen uyumuyor sürekli meme istiyorlar cıyaakk cıyakkk die bağıryolar sebep gaz sancısı off ne zor günlerdi ee şimdi kolay günler başlaması lazım yine aynı gerçi artık 3 saatte bir kalkıyor şükürr:26:
şimdi evde terör estiriyor herşeyle oynamak ilgi karıştırmak ve bazen kediciğimi hırpalıyor allahtan sümbül bişe yapmıyo ona kulağını kuyruğunu çekiyo tüm gücüylee...ona şarkı söyllüyo bideekedi onu dinliyomuş gibi
evde herşeyi kaldırdım kırılcak ...prizleri kapadım kapı çarpmasın die kapıya takılcak aparat aldım zor yaa hep zor işteee
Benimde 25inde 2.doz vurulacak canım. 2.si fazla ağrımıyomuş. Gerçi benim 1.de çok ağrımadı öyle sadece geceleri rahatsız ediyodu üstüne yattığım zamanlar.pahalısını geçtim içime yarar şeyler alıyım dersen fiyatlar en az 10 liradan başlıyo ufacık el kadar şeylerde, mesela geçen gün ablamla çarşıdaydık 4 liraya bebek çıtlı badi gördüm alıyım dedim, ablam alma onların çıt yeri yırtılıyo dedi, e 2li çıtlı badiler 24.90 mesela.
tetanoz aşım var canım, aslında yapıldıktan 5 yıl sonra bile etkiliymiş geçen yıl oldum ama doktor bu bebeğinde alsın aşıyı yapalım dedi. 3 gün ağrır kolum ateş yapar :18: geçen yıl öle oldum.
efesten mana da mail gelmiş yoğunluk var kusura bakmayın yollıcaz falan die.
hıı clinique ten rujum da geldi çok güzeeeeeeel
öle gibi, yani tabi biraz çıktı artık hafiften belli oluo ama 4 aylık karnı diil. yan odada bi kız var o da hamile, 10 gün önce o benden,onunki 5-6 aylık duruo rahat
ben alıştım cnm sünnetini bile konuşmaya başladık eşimle
bu halini görmek isterdim çağanın
çantaya konulacaklar hazır canım,kenara koydum ama çantanın içine yerleştirmedim...çantanın içinde kokmasınlar diye
benim eşim dengesiz bacım,bi bakmışın çok ilgili,bi bakmışın tam tersi
bu arala ilgili dönemlerindeyizyardım da ediyo bana
dilşad benim 2. doz aşım hiç acımadı,belki seninki de acımaz...
tetanoz aşısı normalde 5 dozmuş...hepsini yaptırırsan diğer hamileliklerinde bi daha yaptırmana gerek olmuyomuş...2 dozu yaptırıp bırakırsan her gebelikte tekrarlaman gerekiyomuş canım...bu gittiğimde hemşire söyledi bana5 dozu da yaptırıcam ben...nasılsa bebeği aşıya götürücez,ben de yaptırırım aşımı
az önce haberlerle gördüm funda arar da hamileymiş hem de 5-6 aylık falan
sinir oluyorum batıklara yaa
bende de var
günaydın kızlar...
geceleri uyuyamıyorum,oda oda geziyorum diye sabahları kocişim kahvaltı falan istemiyoonu yolcu ettim,geri yattım...
gece sol el bileğimin ağrısından uyuyamadım...
hala ağrıyo biraz...
dün sarma yaptım...dolapta beş orta boy tencerelik sarmam oldu...
artık yapmicam sarma...
hatta bugün hiç bi şey yapmicam...
ağda yapıcam,tek tük çıkanları toplamam lazım,yarın çatı kontrolüm var :18:
yarın bizimle birlikte annem de dönücek buuraya...
Allah razı olsun canımMerhaba kızlar geçmişe fazla bakamadım baktığım kadarıyla,
Dilşadcım ben müsait değildim ctesi kv bi yasin okudu kereme..
Özge ister hiç girmezsin ister sürekli pc başında olursun kime ne.Ne güzel kazanıyo diceğineTakma boşver Tebrik ederim bu arada cnm telsiz kazanmışsın avon kazanmışsın..Benim avonum geldi
Dilek evet hava burdada sıkıcı ama ne biliyim ben her havayı seviyorum delimiyim ne
Vilin seninde az kaldı cnm senin yerine ben heyecanlanıyorum
Sirken o kadar misafirin hakkından gelmişsin çok yorulmuşsundur..
Aysam yine sinirlenmişO ruj çok güzel ama güle güle kullan
Özlem çağanı yerim ben ağlama taktiği heKediylede konuşurmuş
Bende misafirler falan vardı,bide bi yarışma var ona takıldım ,iş güç komşu koca derken giremedim bi türlüHe bu arada annemlerin evine hırsız girmeye yeltenmiş girememiş dün.Nasıl sinirlendim..Demiri kırmış dedim belalarını versin bu hırsızların.Korkucaklar şimdi benimde aklım onlarda kalcak..Buna da şükür diyelim
Bende dün aynı sen gibiydim.. Az uyumama rağmen geçmedi uykum sonra kocişle banyo yaptık banyo sonrası mayışmışım saat 10.30da uyudum. Tabi gecenin 3 buçuğunda oda oda geziyodum.
Dilek üye olup seti al sonrada sipariş verme iptal ettir dicem öyle bişi oluyosa sen bilirsin. Tupperware kaliteli gerçekten ve çok pahalı. Fazla ihtiyacın yoksada uğraşma üyelikle falan.
yazıyorum canım cvbı aşağıda
Dilşadcım dasöylemiş kokiş ÇINAR olucak inş.
Ayy deme yaa:18: Ama ben yeğenimden biliyorum normalde sabah erken kalkmayı sevmeyen ben 1 hafta baktığım sürede hemen zevkle kalkıyodm
bizim bıdık yürüyomuş top peşinde dolanıyomuş, bi yandan diş çıkarıyo bi yandan ateşi var o halde bile bıcırıklık peşinde
Benimde 25inde 2.doz vurulacak canım. 2.si fazla ağrımıyomuş. Gerçi benim 1.de çok ağrımadı öyle sadece geceleri rahatsız ediyodu üstüne yattığım zamanlar.
Canım benim karnım bi anda şiştiii. 16-17 iken bişi yoktu hamile tişörtümü giyiyodum karın yok içinde sonra bi hafta sonra bi baktım tişört dolmuşŞimdide önden gidiyo maşallah ağda yapıcaam zaman göremiyom önümü
GünaydıınnnnnnnnKahvaltımı yapıp evimi toparlayıp geldim benn.. Alıntılara anca yazabildim :)
Dün banyo yaptım ya başım, sırtım nası ağrıyo
Dilek, dilşad kuzucuklarım kıyafeti aldır demişsiniz ama şööyle bi durum var. Eğer kıyafet alıcak olsak teyzesiyle tek bi yerden alıcaz yaşlı gezemiyo diye ve o da beğenicek, beğenmediğine kem küm edicek.(çünkü öyle bi insan)
Zaten bu pazar oğluşumun halasıyla çıkıcaz bişiler almak için çoğu şeyini alırız diye tahmin ediyorum. Kıyafetlerin geri kalanını teyzesi alacağına; beşiğini, uyku setini, ortapedik yatağını aldırıcaz
Kıyafetlerin eksiklerini biz tamamlıcaz ve zaten burda hediye olarak genelde kıyafet alıyolar öyle de tamamlanmış olucakOğluşum şanslı geliyor hiç ağırlık yük olmadan atlatıcaz gibi duruyo bakalım :)
bende hiç tupperware yok ihtiyacım da olmadı hiç; etrafımda kullananlar var öve öve bitiremiyorlar ama bir plastiğe o kadar para vermek bana saçma geliyor. Başka bir topikte bir kız var tupper ın zamanında danışmanlığını yapmış ve doldurmuş hiç de gerek yok ona vereceğiniz parayı kaliteli hava geçirmz bir plastiğe de verebilirsiniz ya da direk cam alın diyordu... Tupperların o kadar pahalı olmasının sebebi her üyenin ve üst danışmanınn komisyonlarını ürünlerden çıkarmasından kaynaklanıyormuş. İyi kötü bir şey almam gerekir diye düşünme sen o parayı kolay kazanmıyorsun işine gelirse alırsın gelmezse de ihtiyacım yok teşekkürler deyip nazikçe reddedersin o da kazıklayacak başkasını bulur...aynen benimde öyle her siteye üye oluouz tabii sonrada mail bombartmanı
bende senin gibi düşündüm kıyafetlerde çok pahalı sonuçta tabii ne kadar alacak bilemezsin ki 1 yıl idare edecek tüm kıyafetleri alacaksa :26: tabiki park yataktan daha iyi
kızlar burdaki adamın eşi tupperware getirdi bana baktım epey pahalı ama kaliteli ürünler sanırım iki küçük saklama kabı 30 tl
aslında danışmanlık için bi set hazırlamışlar 100 lira onu çok beğendim ama danışman falan olmak istemioum ki
AZ KALDI EVETVilin seninde az kaldı cnm senin yerine ben heyecanlanıyorum
Bende misafirler falan vardı,bide bi yarışma var ona takıldım ,iş güç komşu koca derken giremedim bi türlüHe bu arada annemlerin evine hırsız girmeye yeltenmiş girememiş dün.Nasıl sinirlendim..Demiri kırmış dedim belalarını versin bu hırsızların.Korkucaklar şimdi benimde aklım onlarda kalcak..Buna da şükür diyelim
günaydın millett
Bu arzunun girişiydi dimi
günaydın hanımlar çok şükür cuma geldi haftasonuda havalar kötü olacakmış yaa neyse artık
Diloş valla engel olamyıyoruz bende istemiyodum hiç izlemesini ters koyardım kafasını döndrip bakardı tv ye cadı istesekte istemesekte onlar istediklerini yapıyolar cnm
ben tuper kullanıyorum annem ve ablam da sürekli el altında kullanır, al kesinlikle pişman olmaazsın. Sarımsaklı yoğurdunu koy, köfteni yoğur koy, yoğurt yapar annem süper olur, ablam paoğaça kurabiye sürekli onlara koyar, peynir bile bozulmuyo valla, süper şefini de alabilirsin canım.
ben de koca bir karın var şimdiden
Son ay yuvarlanarak gezicem galiba
AZ KALDI EVET
altta 17 gün yazıyo ama kız bebekler son gününe kadar beklemez derler,yani daha az
artık iyice merak etmeye başladık
akşamları göbeğim sağa sola gittikçe eşim 'hey maşallah hey maşallah' diye seviyo,gülme krizine giriyorum evde
yine mi hırsız yaa
bi de demiri kırmışlar ş..efsizler...
çok geçmiş olsun canım...
ayşaaaaaam yazmayı unutmuşum güle güle sür rujunu
aaa geçen de sorcaktım unuttum,sizinişi ne oldu,sordunuz mu dr'a
Özge ister hiç girmezsin ister sürekli pc başında olursun kime ne.Ne güzel kazanıyo diceğineTakma boşver Tebrik ederim bu arada cnm telsiz kazanmışsın avon kazanmışsın..Benim avonum geldi
Bırak işte canım boş boş konuşuyo ne dicenTeşekkür ederim sende güle güle kullan benimde şimdik geldi kremim
Hangi yarışmaya takıldın bakıyımm
Ve çok büyük geçmiş olsun Allahtan girememişlerAllah bildiği gibi ypsın bedavacı hırsız pislikleri
Allahımmmmmm çağana bak yaaNasıl oynuyoo :)) Bide müzik bitince duruyo sıpaa maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?