Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınnnn

yarım saattirkk şifremle uğraşıom eşim dün bilg.çok yavaşladı die temizlik yapmış bütün şifrelerim vs gitmiş otomatik bağlanıodum. e şifreyi de hatırlamıom, "unuttum"kısmına basıom türkiye nin başkentini istio gizli soru die, yazıom kabul etmio manyak mı neneyse sonradan hatırladım şifreyi allahtan

efesten mana da mail gelmiş yoğunluk var kusura bakmayın yollıcaz falan die.
hıı clinique ten rujum da geldi çok güzeeeeeeel

tupper bence de kaliteli kesinlikle dilek, ama pahalı işte. şu durumda benim kap kaçağa o kadar para vercek durumum da yok. şekşek olmasa nolur yani, blender 1 dk.da yapıo zaten ayran. yağdanlık da çok gerekli diil. en kullanışlı olanlar saklama kapları özel adları da vardır onların ben bilmiom ama havasını aldırıosun falan uzun süre dayanıo sebze meyve vs. içinde.annemden biliom ben de o yapmıştı bi ara o yüzden onda bol miktarda var.

öle gibi, yani tabi biraz çıktı artık hafiften belli oluo ama 4 aylık karnı diil. yan odada bi kız var o da hamile, 10 gün önce o benden,onunki 5-6 aylık duruo rahat

ben alıştım cnm sünnetini bile konuşmaya başladık eşimle

bu halini görmek isterdim çağanın

daha dur doğunca nasıl olcak eşin pervane şu zmanalar ona her istedğini yaptırabilrisin tadınını çıkar bol bol naz yap...

çantayı hazırladın dimi?
çantaya konulacaklar hazır canım,kenara koydum ama çantanın içine yerleştirmedim...çantanın içinde kokmasınlar diye
benim eşim dengesiz bacım,bi bakmışın çok ilgili,bi bakmışın tam tersi
bu arala ilgili dönemlerindeyiz yardım da ediyo bana

dilşad benim 2. doz aşım hiç acımadı,belki seninki de acımaz...
tetanoz aşısı normalde 5 dozmuş...hepsini yaptırırsan diğer hamileliklerinde bi daha yaptırmana gerek olmuyomuş...2 dozu yaptırıp bırakırsan her gebelikte tekrarlaman gerekiyomuş canım...bu gittiğimde hemşire söyledi bana 5 dozu da yaptırıcam ben...nasılsa bebeği aşıya götürücez,ben de yaptırırım aşımı

az önce haberlerle gördüm funda arar da hamileymiş hem de 5-6 aylık falan

sinir oluyorum batıklara yaa
bende de var

günaydın kızlar...
geceleri uyuyamıyorum,oda oda geziyorum diye sabahları kocişim kahvaltı falan istemiyo onu yolcu ettim,geri yattım...
gece sol el bileğimin ağrısından uyuyamadım...
hala ağrıyo biraz...
dün sarma yaptım...dolapta beş orta boy tencerelik sarmam oldu...
artık yapmicam sarma...
hatta bugün hiç bi şey yapmicam...
ağda yapıcam,tek tük çıkanları toplamam lazım,yarın çatı kontrolüm var :18:
yarın bizimle birlikte annem de dönücek buuraya...

Merhaba kızlar geçmişe fazla bakamadım baktığım kadarıyla,
Dilşadcım ben müsait değildim ctesi kv bi yasin okudu kereme..
Özge ister hiç girmezsin ister sürekli pc başında olursun kime ne.Ne güzel kazanıyo diceğineTakma boşverTebrik ederim bu arada cnm telsiz kazanmışsın avon kazanmışsın..Benim avonum geldi
Dilek evet hava burdada sıkıcı ama ne biliyim ben her havayı seviyorum delimiyim ne
Vilin seninde az kaldı cnm senin yerine ben heyecanlanıyorum
Sirken o kadar misafirin hakkından gelmişsin çok yorulmuşsundur..
Aysam yine sinirlenmişO ruj çok güzel ama güle güle kullan
Özlem çağanı yerim ben ağlama taktiği he Kediylede konuşurmuş

Bende misafirler falan vardı,bide bi yarışma var ona takıldım ,iş güç komşu koca derken giremedim bi türlüHe bu arada annemlerin evine hırsız girmeye yeltenmiş girememiş dün.Nasıl sinirlendim..Demiri kırmış dedim belalarını versin bu hırsızların.Korkucaklar şimdi benimde aklım onlarda kalcak..Buna da şükür diyelim

Bende dün aynı sen gibiydim.. Az uyumama rağmen geçmedi uykum sonra kocişle banyo yaptık banyo sonrası mayışmışım saat 10.30da uyudum. Tabi gecenin 3 buçuğunda oda oda geziyodum.

Dilek üye olup seti al sonrada sipariş verme iptal ettir dicem öyle bişi oluyosa sen bilirsin. Tupperware kaliteli gerçekten ve çok pahalı. Fazla ihtiyacın yoksada uğraşma üyelikle falan.

yazıyorum canım cvbı aşağıda

özge ne olcak adı yaa ben bilmiyorum:44:
Dilşadcım da söylemiş kokiş ÇINAR olucak inş.

Ayy deme yaa:18: Ama ben yeğenimden biliyorum normalde sabah erken kalkmayı sevmeyen ben 1 hafta baktığım sürede hemen zevkle kalkıyodm

bizim bıdık yürüyomuş top peşinde dolanıyomuş, bi yandan diş çıkarıyo bi yandan ateşi var o halde bile bıcırıklık peşinde

Benimde 25inde 2.doz vurulacak canım. 2.si fazla ağrımıyomuş. Gerçi benim 1.de çok ağrımadı öyle sadece geceleri rahatsız ediyodu üstüne yattığım zamanlar.

Canım benim karnım bi anda şiştiii. 16-17 iken bişi yoktu hamile tişörtümü giyiyodum karın yok içinde sonra bi hafta sonra bi baktım tişört dolmuş Şimdide önden gidiyo maşallah ağda yapıcaam zaman göremiyom önümü

Günaydıınnnnnnnn Kahvaltımı yapıp evimi toparlayıp geldim benn.. Alıntılara anca yazabildim :)
Dün banyo yaptım ya başım, sırtım nası ağrıyo

Dilek, dilşad kuzucuklarım kıyafeti aldır demişsiniz ama şööyle bi durum var. Eğer kıyafet alıcak olsak teyzesiyle tek bi yerden alıcaz yaşlı gezemiyo diye ve o da beğenicek, beğenmediğine kem küm edicek. (çünkü öyle bi insan)

Zaten bu pazar oğluşumun halasıyla çıkıcaz bişiler almak için çoğu şeyini alırız diye tahmin ediyorum. Kıyafetlerin geri kalanını teyzesi alacağına; beşiğini, uyku setini, ortapedik yatağını aldırıcaz
Kıyafetlerin eksiklerini biz tamamlıcaz ve zaten burda hediye olarak genelde kıyafet alıyolar öyle de tamamlanmış olucak Oğluşum şanslı geliyor hiç ağırlık yük olmadan atlatıcaz gibi duruyo bakalım :)

canım ben öncekinde sadece ilkini olabilmiştim, 2. aşının olacağı gün doğum yapmıştım
sonunda dinleneceğin bi gün seçmişsin vilişim yorma artık kendini.

Allah razı olsun canım
o hırsızların da belasını versin yaa ne bu etraf hırsız kaynıyo rahat rahat uyuyamıycaz evimizde.

tek bi yerden alır diye düşünüyorsan haklısın canım, bizde de giyim çok gelir ama ben kendi gönlüme göre giydiriyim istiyorum getirenler hep benzer model ve birazda büyük getiriyolar çocuk uzun süre giysin diye düşünüyolar sanırım, amaan doğsunlarda hayırlısıyla ne üstsüz kalırlar ne de yataksız kime ne aldırabiliyosak aldıralım

kızlar ben çıkıyorum anneme yemeğe ordan da aşıya geçicem işe geri gelmem eve geçerim, bizim internette bi sorun var evde, komşuyla ortak ödüyorduk modem onlarda ama kadın evde yok modem de kapalı galiba :26: kabloyu takın yazıyo.
ii tatiller

selam kızlar işler yoğun geriden çift sekme halinde geliyorum

bende hiç tupperware yok ihtiyacım da olmadı hiç; etrafımda kullananlar var öve öve bitiremiyorlar ama bir plastiğe o kadar para vermek bana saçma geliyor. Başka bir topikte bir kız var tupper ın zamanında danışmanlığını yapmış ve doldurmuş hiç de gerek yok ona vereceğiniz parayı kaliteli hava geçirmz bir plastiğe de verebilirsiniz ya da direk cam alın diyordu... Tupperların o kadar pahalı olmasının sebebi her üyenin ve üst danışmanınn komisyonlarını ürünlerden çıkarmasından kaynaklanıyormuş. İyi kötü bir şey almam gerekir diye düşünme sen o parayı kolay kazanmıyorsun işine gelirse alırsın gelmezse de ihtiyacım yok teşekkürler deyip nazikçe reddedersin o da kazıklayacak başkasını bulur...

AZ KALDI EVET
altta 17 gün yazıyo ama kız bebekler son gününe kadar beklemez derler,yani daha az
artık iyice merak etmeye başladık
akşamları göbeğim sağa sola gittikçe eşim 'hey maşallah hey maşallah' diye seviyo,gülme krizine giriyorum evde

yine mi hırsız yaa
bi de demiri kırmışlar ş..efsizler...
çok geçmiş olsun canım...

ayşaaaaaam yazmayı unutmuşum güle güle sür rujunu
aaa geçen de sorcaktım unuttum,sizin işi ne oldu,sordunuz mu dr'a

Selam millett

günaydın millett
Bu arzunun girişiydi dimi

tabi bakcaklar ses geliyo orda meark ediyolar ozamn sende izlemicen :))

dilekkkk aynen dilaşda katılıyom..kv de var bende yok ama çok istiyom yaa çok da pahalı ://
indirim günleri oluyo galiba ama etrafımda yapan yok

ben de koca bir karın var şimdiden

Son ay yuvarlanarak gezicem galiba

kız çeksene bi foto hadi hadi hadiii
ama aşıya gitcen demi yarın çek koy

Aynen yaSağol cnm..
Sağlıcakla kolaylıkla gelsin inş

Bırak işte canım boş boş konuşuyo ne dicen Teşekkür ederim sende güle güle kullan benimde şimdik geldi kremim

Hangi yarışmaya takıldın bakıyımm

Ve çok büyük geçmiş olsun Allahtan girememişler Allah bildiği gibi ypsın bedavacı hırsız pislikleri

Sağol cnm..Aynen pislikler
Superonlineın yarışması ..Ama çok uğraşıyosun..25 tllik çek kazandım markafoniden 50 tl yolda

Tokoyayy Hoşgeldin canımm

Ben dr a gittim ve nabız 130 çıktı ekodada hızlı atıyordu. Dr. Beloc 25mg verdi. Onu içiyorum dünden beri. Sende durumlar nasıl iyisindir umarım. Eşim propekstürü okudu malum bi sürü yan etki yazıyo. Bebeğinde kalp atışını düşürür falan
hiç içimize sinmedi içmem ama napalım el mecbur daha kötü durumlara yol açmaktansa içerim daha iyi diye düşünüyorum.

2. izleyemedim yarıda donuyo evden bakarım
oynadığı videoya bittim, tipsiz muşmul yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl oynuyo ay içim gitti, al mıncıkla, öpe öpe bitir yaniiii

Kokiiii kocanın sesi de güzelmiş

Kokisss harika ya. Muzigi duyar duymaz basliyor :))) yerim onu ben..
Ozgecim sen kullan ilaclarini mutlaka. Allah bebisini de seni de korusun canim.

koketa çağanı yakalayıp poposundan ısırmak istiyoruuuuum

hemşerim olmuş sıpaaa maşallah nazar değmesin

kızlar çağanın ankaranın bağları oyununu ekliyorum

iyi seyirler

20130220 çağan - YouTube

anaaaaaaam çok datlu ya buuuu

bugün hiç işim yoktu,sadece ağda yapıcam :18:
ağda yerine bi dünya iş yapmayı tercih ederim ama

kızlar bu arada nisan annelerinde bugün 2 doğum daha oldu :18:
nişanı gelip bekleyenler var :18:
eğer ben de doğurursam sizin haberiniz kesin olur,biriniz nisan annelerine de haber verin doğum yaptığımı taam mı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…