Özgenin oğluşu ÇINAR Olcak
koket çağanın doğum günü ne?
vayys k.v çok istemişti çınar koymamı ben de istemedim çağan içime ısınmıştı ilk günden ilk günler çınar ide sevdi zavallı kadın dedim o çağan çınar değil... ikinci olura onu biz koyucaz die teselli ediyo kendini
nekk çok beğenmişti çınarı
belki o demeseydi koyardım dedi soğuttu beni allah var yani...
çağan 31 mayıs 2012 doğumlu cnm
canım özelde cd de resimde sürekli veriyor da dün devletteydi randevum vermedi.
albüm yap canım hatta dijital ortamdaysa fotolar, fotokitap yap netten. hem kalıcı güzel olur hem de kaliteli olur kalın oluyo baskısı
selam kızlar işler yoğun geriden çift sekme halinde geliyorum
bende hiç tupperware yok ihtiyacım da olmadı hiç; etrafımda kullananlar var öve öve bitiremiyorlar ama bir plastiğe o kadar para vermek bana saçma geliyor. Başka bir topikte bir kız var tupper ın zamanında danışmanlığını yapmış ve doldurmuş hiç de gerek yok ona vereceğiniz parayı kaliteli hava geçirmz bir plastiğe de verebilirsiniz ya da direk cam alın diyordu... Tupperların o kadar pahalı olmasının sebebi her üyenin ve üst danışmanınn komisyonlarını ürünlerden çıkarmasından kaynaklanıyormuş. İyi kötü bir şey almam gerekir diye düşünme sen o parayı kolay kazanmıyorsun işine gelirse alırsın gelmezse de ihtiyacım yok teşekkürler deyip nazikçe reddedersin o da kazıklayacak başkasını bulur...
tabi bakcaklar ses geliyo orda meark ediyolar ozamn sende izlemicen :))
dilekkkk aynen dilaşda katılıyom..kv de var bende yok ama çok istiyom yaa çok da pahalı ://
indirim günleri oluyo galiba ama etrafımda yapan yok
kız çeksene bi foto hadi hadi hadiii
ama aşıya gitcen demi yarın çek koy
kurban olurum yaa ne güzel oynuyo eşimle izledik maşallah
maşallah sıpayaa
canım normal bu durumlar korkutma kendini, bi kısmı martta doğum yapar bi kısmı da mayıs a kalır :)anaaaaaaam çok datlu ya buuuu
bugün hiç işim yoktu,sadece ağda yapıcam :18:
ağda yerine bi dünya iş yapmayı tercih ederim ama
kızlar bu arada nisan annelerinde bugün 2 doğum daha oldu :18:
nişanı gelip bekleyenler var :18:
eğer ben de doğurursam sizin haberiniz kesin olur,biriniz nisan annelerine de haber verin doğum yaptığımı taam mı :18:
Allah uzun ömür versin canım çağan a da size de. kerem normal zamanında doğsaydı 7 mayıs olacaktı. aynı zamanlarda hamileymişiz.vayys k.v çok istemişti çınar koymamı ben de istemedim çağan içime ısınmıştı ilk günden ilk günler çınar ide sevdi zavallı kadın dedim o çağan çınar değil... ikinci olura onu biz koyucaz die teselli ediyo kendini
nekk çok beğenmişti çınarı
belki o demeseydi koyardım dedi soğuttu beni allah var yani...
çağan 31 mayıs 2012 doğumlu cnm
eveet güzel uymuş bizimkilerde serrayla berra olacaktı, ablamınki pipi yapmışBende olsam bende soğurdum canım kv diretseydi. Eşimde çağan ı beğeniyodu. Çınar yeğenime de uyuyo onunda Çağlar :) Çınar ve Çağlar kuzenler
bizim cd ye foto da atıyo canım.yok cnm cd de video şeklinde ondan foto yapamam net ortamında resim şeklinde hiç vermedi hep video verdi resim olarak aldığımız elimizde olan ult. renkli ve siyah beyaz resimleri var...
ona küçük albüm alıp baştan fasulye nası büyüyor die biişi yapim dedim.
Kızları :79:
Artık evden de sizinle iletişime gecebilcem bugün net bağlandı
ayy vilişim yaaaaakızlar bu arada nisan annelerinde bugün 2 doğum daha oldu :18:
nişanı gelip bekleyenler var :18:
eğer ben de doğurursam sizin haberiniz kesin olur,biriniz nisan annelerine de haber verin doğum yaptığımı taam mı :18:
ayy vilişim yaaaaa
okurken duygulandım biraz, :105: nasıl geçti oncaa zaman :)
iiiinşallah herşey yolunda gider ve su gibi bi doğum olur, kuzunu alırsın kollarına.
Dualarım seninle canım arkadaşım
amin kuzum
valla başı çok zordu ama sonrasında nasıl geçtiğini ben de anlamadım...
allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...(amin)
eltimin bebişi son güne kadar gelmedi valla, günü geçince dr sezaryenle aldı artık, hiç belli olmuo cnm kız erkek işi, sağlıkla gelsin de iki gün erken iki gün geç farketmezAZ KALDI EVET
altta 17 gün yazıyo ama kız bebekler son gününe kadar beklemez derler,yani daha az
artık iyice merak etmeye başladık
akşamları göbeğim sağa sola gittikçe eşim 'hey maşallah hey maşallah' diye seviyo,gülme krizine giriyorum evde
yine mi hırsız yaa
bi de demiri kırmışlar ş..efsizler...
çok geçmiş olsun canım...
ayşaaaaaam yazmayı unutmuşum güle güle sür rujunu
aaa geçen de sorcaktım unuttum,sizinişi ne oldu,sordunuz mu dr'a
yihhuuuuuuuuuuuKızları :79:
Artık evden de sizinle iletişime gecebilcem bugün net bağlandı
ama otistik yapıyo çocukları tvf. de gördünüz mü sürekli tv izleyen 4 yaşındaki çocuk grubunun yaptığı resimlerle izlemeyenlerin yaptığı resimler ne kadar farklı.
:13:
yaa çekiyim de viliş mi doğuma gidecek ben mi karıştırın sonraa
enkii avatarını değişsene canım hamişlik foton ya bu
amin kuzum
valla başı çok zordu ama sonrasında nasıl geçtiğini ben de anlamadım...
allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...(amin)
dileeeeek
kocana gerçekten nazar etmişim yaa
inşallah 1-2 günlük bi nazardır da seni fazla yormaz kuzum :26:
dilşad eklesene fotonu noluuuur
ben de çok merak ediyorum seni...
son halimi ben de eklicem haftaiçi
doğuma gitmeden önce hatıra olarak kalır
eltimin bebişi son güne kadar gelmedi valla, günü geçince dr sezaryenle aldı artık, hiç belli olmuo cnm kız erkek işi, sağlıkla gelsin de iki gün erken iki gün geç farketmez
saol vlişim, ama kociş beğenmedi tabii ki. ona kalsa bi gram makyaj yapmıyım zaten hiç sevmez
işini geçen cuma bi kere denedik, ama tam diil anlatamam şimdi burda ertesi gün de acillik oldum ya eşim yine tırstı ondan mı yoksa die, oysa tam olmadı bile...nese işte
dr da sormadık
yihhuuuuuuuuuuu
ya yok ben inanmıom zaten kimse sürekli sabah akşam izletmez ki. ama tamamen kaçamazsın da asla, o zaman evde tv açtırmıcaksın.
çok tatlısın o kadar da diil çok tatlı olmuşsundur bence
kokişşş ben o sıpayı yerim yerimmmmmmözledim yaaaa bi ara görüşelim yine, gülüşünü yerim ben onun maşallah allah hep güldürsün yüzünü
Günaydınnn
geldik yine metrise(arkimin tabiri ile)
aslında bugün için çok kişi "yarın gelmicez" dedikleri için, müdürüm "Nektar hanım, yarın siz de gelmeyin benden izinlisiniz"
dedi, ama çokk gergindi bunu söylerken. En iyisi gitmek dedim, kalktım geldim
Dileğim, yazmışsın gece.. telefonum sessizde kalmış ve şarjdaydı yatak odasında, 12 gibi gördüm geri yazmadım..
Özür dilerim bebeyim :26:
Eşim de pazar mesaideymiş, gececi yani. 6 gece zor duruyodum şimdi 7 gece olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?