Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dileğim tupperware sormuşsun bende kullanıyorum .evlendiğimde almıştım hatta üye oldum .bi bayan ikna etmişti üyelere özel çanta hazırlamışlardı 250 tl ilk ama ben 200 tllik alışveriş yaparsam 50 tl ye alıcaktım üye oldum kimse almadı ama ben saklama kabınalıcakttım zaten baya bi saklama kabı aldım.250 tl verdim .sonra üyelik noldu bilmiyorum

Dilşadcığım bende istemiyordum tv izletmeyi ama nasıl olduysa izlemeye başladı.şuan aşırı derecede değil durmazsa Pepe'nin karşısında duruyor bi tek

Özgenin oğluşu ÇINAR Olcak

koket çağanın doğum günü ne?

vayys k.v çok istemişti çınar koymamı ben de istemedim çağan içime ısınmıştı ilk günden ilk günler çınar ide sevdi zavallı kadın dedim o çağan çınar değil... ikinci olura onu biz koyucaz die teselli ediyo kendini

nekk çok beğenmişti çınarı

belki o demeseydi koyardım dedi soğuttu beni allah var yani...

çağan 31 mayıs 2012 doğumlu cnm

Bende olsam bende soğurdum canım kv diretseydi. Eşimde çağan ı beğeniyodu. Çınar yeğenime de uyuyo onunda Çağlar :) Çınar ve Çağlar kuzenler

yok cnm cd de video şeklinde ondan foto yapamam net ortamında resim şeklinde hiç vermedi hep video verdi resim olarak aldığımız elimizde olan ult. renkli ve siyah beyaz resimleri var...

ona küçük albüm alıp baştan fasulye nası büyüyor die biişi yapim dedim.

koket yaa güldüm valla oğluşuna iyi geldi iş stresinden sonra
baba söylüo oğlu oynuo sende bişiler çalsaydın

sirken o şekilde düşünme normal 3-5liralık plastiklerde gıdayı saklamak içimize sinmiyor hem de uzun süre saklayamazsın bozulur, bunda öyle bir şey olmuyor, peynirin sulanmıyor kokmuyor, saklamaa kabına koydukların bayatlamıyor gibi....

ama otistik yapıyo çocukları tv f. de gördünüz mü sürekli tv izleyen 4 yaşındaki çocuk grubunun yaptığı resimlerle izlemeyenlerin yaptığı resimler ne kadar farklı.

:13:

yaa çekiyim de viliş mi doğuma gidecek ben mi karıştırın sonraa

kızlar çağanın ankaranın bağları oyununu ekliyorum

iyi seyirler

20130220 çağan - YouTube
kurban olurum yaa ne güzel oynuyo eşimle izledik maşallah
müzik bitince de anında duruyo :)
birde oğluşun sıralamasını ekliyorum

20130220 çağan - YouTube
maşallah sıpayaa
canım normal bu durumlar korkutma kendini, bi kısmı martta doğum yapar bi kısmı da mayıs a kalır :)

Allah uzun ömür versin canım çağan a da size de. kerem normal zamanında doğsaydı 7 mayıs olacaktı. aynı zamanlarda hamileymişiz.

Bende olsam bende soğurdum canım kv diretseydi. Eşimde çağan ı beğeniyodu. Çınar yeğenime de uyuyo onunda Çağlar :) Çınar ve Çağlar kuzenler
eveet güzel uymuş bizimkilerde serrayla berra olacaktı, ablamınki pipi yapmış kayra ile berra olacaklar nasipse.

bizim cd ye foto da atıyo canım.
ben normal bi bebek albümüne her fotoyu sırasıyla koyuyorum
Kızları :79:
Artık evden de sizinle iletişime gecebilcem bugün net bağlandı

hayırlı olsuun

Vilinin mesajı dilşadın alıntıda gördüm
İki kişi doğum yapmış geçende vardı 1 doğum sanırım
Vilin paniklemiştir iyice
Hakkında hayırlısı olsun kuzum bir avazda doğur inşallah

Sana bugün yazacaktım işlerden yazamadım
Kocama nazar değdirdin sanırım
Dün aradı yemek soruo yok deyince tmam derdi ne yicez dedi:26:
Şaştım:44: barbunya pilav yaptım yanına salata yedi bugün aradı yine yemek soruo yok dedim yapasım da yok dedim dışardan alırım Dio kıyamadım kalktım Pattis tavuk yaptım birde kek yapıp attım fırına pişiyor
Umarım gecicidir tosunun yemek aşkı

ayy vilişim yaaaaa
okurken duygulandım biraz, :105: nasıl geçti oncaa zaman :)
iiiinşallah herşey yolunda gider ve su gibi bi doğum olur, kuzunu alırsın kollarına.
Dualarım seninle canım arkadaşım

ayy vilişim yaaaaa
okurken duygulandım biraz, :105: nasıl geçti oncaa zaman :)
iiiinşallah herşey yolunda gider ve su gibi bi doğum olur, kuzunu alırsın kollarına.
Dualarım seninle canım arkadaşım

amin kuzum
valla başı çok zordu ama sonrasında nasıl geçtiğini ben de anlamadım...
allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...(amin)

dileeeeek
kocana gerçekten nazar etmişim yaa
inşallah 1-2 günlük bi nazardır da seni fazla yormaz kuzum :26:

dilşad eklesene fotonu noluuuur
ben de çok merak ediyorum seni...
son halimi ben de eklicem haftaiçi
doğuma gitmeden önce hatıra olarak kalır

eltimin bebişi son güne kadar gelmedi valla, günü geçince dr sezaryenle aldı artık, hiç belli olmuo cnm kız erkek işi, sağlıkla gelsin de iki gün erken iki gün geç farketmez

saol vlişim, ama kociş beğenmedi tabii ki. ona kalsa bi gram makyaj yapmıyım zaten hiç sevmez
işini geçen cuma bi kere denedik, ama tam diil anlatamam şimdi burdaertesi gün de acillik oldum ya eşim yine tırstı ondan mı yoksa die, oysa tam olmadı bile...nese işte

dr da sormadık
Kızları :79:
Artık evden de sizinle iletişime gecebilcem bugün net bağlandı
yihhuuuuuuuuuuu

ya yok ben inanmıom zaten kimse sürekli sabah akşam izletmez ki. ama tamamen kaçamazsın da asla, o zaman evde tv açtırmıcaksın.

çok tatlısın o kadar da diil çok tatlı olmuşsundur bence

kokişşş ben o sıpayı yerim yerimmmmmmözledim yaaaa bi ara görüşelim yine, gülüşünü yerim ben onun maşallah allah hep güldürsün yüzünü

ayy maşallah canm yaa, hayırlısıyla da bebişin gelince o baştaki zorluklar da unutulur gider
akşam eşim makina getirsin de çekiyim o zaman görün göbüş nasıl büyütülürmüş

alishiam ablamın oğlu elinden gelse çizgi film kanallarından başka bişey izletmiycek, çocuk gezmek istemez mi yaa annesi gezdirmeye çıkarıyo keşke çıkmasaydık evde benm filmim vardı diyo. ben istemiyorum o kadar bağlanmasını.

ablam öğretmiş sabah annesi uyurken uyanırsa kalkıp 1-2-3, 1-2-4, 1-2-5 falan basıp izliyormuş ezberlemiş hangi kanallarda olduğunu. 125 benm kanalımdır diyo :)

akşam eklerim canım

günaydın kızlar kolumdan uyuyamadım doğru düzgün
dönemedim gece kolumun üstüne yatmışım uyuşmuş, eşimi uyandırdım dönmeme yardımcı olur musun kolumdn güç alamıyorum dedim, vay be aşkım onca yıl geçti evlendik de çocuğumuz için aşı oldun dönemedin ne çabuk geçti yıllar dedi uyku arasında kızar diye beklerken. ii ki sevdiğimiz adamlarla evlenmişiz, çok şükür

Günaydınnn
geldik yine metrise (arkimin tabiri ile)
aslında bugün için çok kişi "yarın gelmicez" dedikleri için, müdürüm "Nektar hanım, yarın siz de gelmeyin benden izinlisiniz"
dedi, ama çokk gergindi bunu söylerken. En iyisi gitmek dedim, kalktım geldim

Dileğim, yazmışsın gece.. telefonum sessizde kalmış ve şarjdaydı yatak odasında, 12 gibi gördüm geri yazmadım..
Özür dilerim bebeyim :26:

Eşim de pazar mesaideymiş, gececi yani. 6 gece zor duruyodum şimdi 7 gece olucak

ii yapmışsın gitmekle canım hırsından söylemiş belli ki.
eşinin gece çalışmasının dışında her şey ii de mi önceye göre, kafanız rahat en azından?

Gece de tuhaf bişi oldu,
yattık uyuduk. Ama ben bi ara rüya görüyorum.
Mutfaktayım, dışarısı karanlık, yalnızım evde.
Dışarıda yağmur mu yağıyo, pıt pıt pıt sesler geliyo silah sesi mi böyle acaip.
Saklanıyorum duvarın oraya. Sonra elektrikler gidiyo.
2li koltuğa atıyorum kendimi, uyuyorummu ne, uyandırmaya çalışıyorum kendimi olmuyo.
Uyanmalıyımm diyorum, yok, kendimi koltuktan yere bırakıyorum ama çukur gibi kapkara bi yere düşüyorum sanki böyle.
Sonra zar zor uyandım, nerdeyim çözemiyorum. Koltukta sanıyorum kendimi hala.
Yatağımda olduğumu farkettim, eşime "bana sarıl" dedim
sıkıca sarmaladı, dua ettim uyudum
gelde haftaya tek kal evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…