Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydıınn Güzel bi haftasonu olsun inş. kızlar...

Burda hava bi açık bi kapalı. Bugün park yatağımızı almaya gidicezz Yağmur yağmaz inş..

Dilşad kanallarıda ezberlemiiş ha Anneside rahat bıraksın diye izin veriyo o kadar bağımlı olmasın tabi de evde büyüyen çocuk öyle olur. Eşimin yeğeni nerdeyse hiç tv izlemiyo kv bakıyo onlarda hiç izlemez tv. Çocuk hep dışarda gezmede. Bide şöyle bişi var şimdiki çizgi flmler hep eğitici çocuklar herşeyi ordan öğreniyolar.

Evet yazdım cevap yok oysa öyle mi konuşmuştuk
Seda da sanırım 1 e geliyordu yazdı çok uygunsuz bir andı
geri dönmemedim onada.

Günaydın kızlar
Gece kar yağmış Ankara yine buz

ii yapmışsın gitmekle canım hırsından söylemiş belli ki.
eşinin gece çalışmasının dışında her şey ii de mi önceye göre, kafanız rahat en azından?
8 saat çalışması güzel canım, birde zam olayı var kafamızı kurcalayan.
Ayın 5inde belli olucak o da, tatmin etmezse işten çıkma durumu var

sen neden bukadar erkencisin? uyusana kuzum yaa..
aşı olmuşsun, geçer.. herşey prensesin için

evet eğitici oldukları konusunda hemfikirim ben de. bişe görünce bu biiir sarı, bu biiir üçgen

peki çıkarsa eski işine mi dönücek?

hayırlısı olsun canım hakkınızda
ben zaten erken uyanıyorum da bugün 6:45den beri ağrıyla uyandım uyuyamadım da daha
öyle canım

zamanın çabuk geçmesi konusunda geriye dönüp baktığımda çok zor zamanlar geçirdik ama her ay gece uyanıp regl olduğumu görünce ağlardım. şimdi nerdeyse 6 aylık olduk evet galiba zaman hızlı geçiyor. çok şükür.

Evet yazdım cevap yok oysa öyle mi konuşmuştuk
Seda da sanırım 1 e geliyordu yazdı çok uygunsuz bir andı
geri dönmemedim onada.

Günaydın kızlar
Gece kar yağmış Ankara yine buz
canım bu hafta eşim hep evdeydi..
gittim, sarıldık, koklaştık.. işteki olayları anlattım
sonra mutfağa geçtim, yemek yap, ye derken epey geç oldu
sen yazmadan önce baktım ben kk, msndeyim felan yazardı gelseydi dedim ve dizi izlemeye karar verdim.
Merlin'in ilk sezonundan izlemeye başladım. 3. bölüm bitti.. O da büyüler, büyücüler.. rüya gördüm zaten etkilendim mi naptım

Haftaya da eşim gececi, 22den sonra yazabilicem, o zaman da senin kocan geliyo :26:
kavuşamıyoruz

Son düzenleme:
bilmiyorum canım, bir kaç yerle görüşmüş, neye karar vericek hiçç bilmiyorum.
inş hayırlısı olur

bize de nasip olur inş bu tatlı bekleyiz, 2012yi hiçç sevmedim inş 2013 uğurlu gelir

bilmiyorum canım, bir kaç yerle görüşmüş, neye karar vericek hiçç bilmiyorum.
inş hayırlısı olur

bize de nasip olur inş bu tatlı bekleyiz, 2012yi hiçç sevmedim inş 2013 uğurlu gelir

hayırlısı inşallah
inşallah en yakın en hayırlı zamanda canım.
ben de 2012 yi hiçç sevmedim yaşadığım en acı yıl oldu. inşallah 2013 ün uğuru hepimize olsun.

Nekim hoşgeldinn kuzumm Hayır olsun rüyan. Büyük ihtimal filmden etkilendin. İyi yapmışsın işe gelmekle. Eşinin işi içinde inş. beklediğiniz zammı yaparlar canım. Eğer olmazsa gireceği yer belli mi. Hayırlısı olsun inş. Allah eşlerimize bize bol kazançlar versin.

Dilşad ben bebişin hareketlerini göbek deliği hizasında hissediyodum şuan sanki daha aşağıda:26: Acaba ayakları aşağıda mı:26: Gece ağrın neden oldu acaba. Benimde bi önceki gün kalktığımda karın kısmımda ağrı vardı. Geceleri daha rahatsızlık veriyor.

Gunaydin kizlar.
Dilsad gercekten iyi ki sevdigimiz insanlarla evlenmisiz canim.ben de cok sukur ediyorum bu konuda. Yoksa hayat cekilmezmis.
Dilekkk netin baglanmis cok sevindim canim.
Nekim olumlu dusunun canim hem is hem de bebis konusunda. Ben 2013un topigimize ugur getirecegine inaniyorum canim.
Benim icin 2012 harikaydi. Hayatimin en guzel yili oldu cok sukur. Bu yil katipligi kazanirsam insallah guzel olacak.

canım şekil değiştirmiştir, çok keyfe düşkün bunlar dün aşı oldum ya kolum ağrıyo, benm canım az zaten ağrı eşiğim düşük sanırım bi de üstüne yatmışım. evet geceleri düzgün uyunmuyor artık

nigar izlediklerinden etkilendin sanırım canım hayra çıksın yinede rüyan diim
eve eşim gelio
gelincede benim yoğunlğumun başlıo
salı günü maça gidince konuşalım bari

dün tlfnunu kaydettim onun tele whatsApptan yazdım
sonra bu panik oldu
şimdi habire yazar bunlar peşpeşe mesaj gelir yok saçım yok ayakkabım indirim çekim
kocamla tartıştık ben mi okucam dio

ya hayır bu grup diil ki sadece nigarı ekledim dedim sonra tabii seda
ve seda da 1e doğru msj atınca hahh işte dedim sana yazmaya başladılar dio

özge inşallah içinize sinen bi park yatak bulursunuz ve alabilirsiniz canım.

dilşad o kötü günleri çoookk geride bıraktın hatırlayıp üzme kendini
az kaldı kavuşcaksın bebeğinle koluna da üzüldüm yaa sızlıodur dimi :26:

alishia geçen hafta sonra acillik olduğunu hiç anlatmadın tlfda

vilin umarım eşiminki gecici bir arızadır yoksa ben arızaya bağlarım valla
evet son fotonu da çek tatlım doğuma gitmeden
yaa bende heyecanlanıoum du bakalım senin haberini nası alcaz:18:

Son düzenleme:

saol canım
nasıl oldunuz geçtimi hastalığınız biraz 1 hafta oldu azalmıştır sanırım :26:
tosuncuk napıo
senin için güzeldi tabii bebişin geldi memleketine döndün herşeyin yolunda çok şükür inşallah bu yılda işin olsun tatlım.

saol dilekcim ağırlaştı işte kolum ağrı var ii ki cumaya denk geldi

özgee ben demeyi unuttum canım en güzelini aldır park yatağın neyi beğeniyosan seç nasılsa alıyım diye kendi dedi şimdiden hayırlı olsuun

eşim uyandı kahvaltımızı yapalım biz, görüşürüz kızlar

Son düzenleme:
aslında bende 2013e hiç iyi girmedim ve iyi de gidio diyemem
bitsin bence bu yıl bi an önce
zaten tek rakamları sevmem 13de sevmem
bitsin işte
bide 2013 kasımda bebek çalışmalarına başlayım dioum ya ama bu yılı sevmioum
2014 ocak yapsam hemen olursa eylülde doğar işte
ama eşim ağustos istio :26:
2015 ağustosta çok geç olur.
zaten denk gelmez ki dimi ağustos doğumlu olması yani kim bilir neler beklio beni

Artık kalkma vakti geldi bu kadar dinlenme yeter. Kalkim de evimi toparlıyim 1de eşim çıkıcak. Ona damla çikolu krem şantili kurabik yapiyim. Yemeği dışarda yeriz belkim söyliyim de kocişe oğluunun canı şunu çekti bunu çekti diym.

hoşbuldum Özgim aminnnn diyorum, hepimizin eşleri için :))
Siz iyisiniz dimmi Çınarla (Çınar olucakmış sanırım ismi )

Nekim olumlu dusunun canim hem is hem de bebis konusunda. Ben 2013un topigimize ugur getirecegine inaniyorum canim.
Benim icin 2012 harikaydi. Hayatimin en guzel yili oldu cok sukur. Bu yil katipligi kazanirsam insallah guzel olacak.
Olumlu düşünücem yarenim de şu çalışmalara bi başlasaydık :105:
Diş, anestezi derken erteleyip duruyorum. Telleri halledim önce diyorum, 5000 tl para verdim,
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sabredim diyorum da .. bazen de bi değişiyo fikrim, off çok kararsızım
İnş katipliği kazanırsın canım, 2013 de süper olur inş sizin için :))))))

hımm taam, salı konuşalım msn den
eşine çok güldüm indirim çeki, kocamla tartıştım
kaydedim madem ben ufuğu, dilek - 2 diye d19u mu yapsammm

çok erteleme artık belki ilk günden olur belki bikaç ay sonra olur çok gecikmesin :26:

ben de yavaş yavaş bişiler yaparım bugğn kendimi yormadan.
naz yapın babaya :) gezin yiyin :)

dileeeeek cayıyosun yinee ekim dedin dur orda
ocak mış mış hem öyle illa ilk aydan tutacak diye bişi yok, tutmadı hopp diğer yılın ağustosu için mi çalışacaksınız..
hem napıcan aslan burcu bebeyi, iki kardeşim de aslan zor yaa onlar
ben de damla çikolu limonlu kek yapim diyorum bugünnn
bide fasulye ıslattım ama bi dünya ıslatmışım
yarısını haşlayınca ayırıyım buzluğa, piyaz felan yaparım çıkartıp

size iyi gezmeler

dilek u die kaydet bari
ama ben yazmadan yazmayın kocamı korkutmayın

sende cayıosun ama bi şeyler mana ediosun

nigar
kayıp şehir final pzt
çocuğu ayselle irfan evlat edinmiş
küçük kardeşleri sanırım birini vurmuş
zeynep ismaili terk edio galiba
duygunun ablası gelio sanırım
ve zehra kadire git burdan dio sanırım gemiyle gitmesini söylüo
ve bitio yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…