Günaydınnn
geldik yine metrise(arkimin tabiri ile)
aslında bugün için çok kişi "yarın gelmicez" dedikleri için, müdürüm "Nektar hanım, yarın siz de gelmeyin benden izinlisiniz"
dedi, ama çokk gergindi bunu söylerken. En iyisi gitmek dedim, kalktım geldim
Dileğim, yazmışsın gece.. telefonum sessizde kalmış ve şarjdaydı yatak odasında, 12 gibi gördüm geri yazmadım..
Özür dilerim bebeyim :26:
Eşim de pazar mesaideymiş, gececi yani. 6 gece zor duruyodum şimdi 7 gece olucak
8 saat çalışması güzel canım, birde zam olayı var kafamızı kurcalayan.ii yapmışsın gitmekle canım hırsından söylemiş belli ki.
eşinin gece çalışmasının dışında her şey ii de mi önceye göre, kafanız rahat en azından?
GünaydıınnGüzel bi haftasonu olsun inş. kızlar...
Burda hava bi açık bi kapalı. Bugün park yatağımızı almaya gidicezzYağmur yağmaz inş..
Dilşad kanallarıda ezberlemiiş haAnneside rahat bıraksın diye izin veriyo o kadar bağımlı olmasın tabi de evde büyüyen çocuk öyle olur. Eşimin yeğeni nerdeyse hiç tv izlemiyo kv bakıyo onlarda hiç izlemez tv. Çocuk hep dışarda gezmede. Bide şöyle bişi var şimdiki çizgi flmler hep eğitici çocuklar herşeyi ordan öğreniyolar.
8 saat çalışması güzel canım, birde zam olayı var kafamızı kurcalayan.
Ayın 5inde belli olucak o da, tatmin etmezse işten çıkma durumu var
sen neden bukadar erkencisin? uyusana kuzum yaa..
aşı olmuşsun, geçer.. herşey prensesin için
canım bu hafta eşim hep evdeydi..Evet yazdım cevap yok oysa öyle mi konuşmuştuk
Seda da sanırım 1 e geliyordu yazdı çok uygunsuz bir andı
geri dönmemedim onada.
Günaydın kızlar
Gece kar yağmış Ankara yine buz
bilmiyorum canım, bir kaç yerle görüşmüş, neye karar vericek hiçç bilmiyorum.peki çıkarsa eski işine mi dönücek?
hayırlısı olsun canım hakkınızda
ben zaten erken uyanıyorum da bugün 6:45den beri ağrıyla uyandım uyuyamadım da daha
öyle canım
zamanın çabuk geçmesi konusunda geriye dönüp baktığımda çok zor zamanlar geçirdik ama her ay gece uyanıp regl olduğumu görünce ağlardım. şimdi nerdeyse 6 aylık olduk evet galiba zaman hızlı geçiyor. çok şükür.
bilmiyorum canım, bir kaç yerle görüşmüş, neye karar vericek hiçç bilmiyorum.
inş hayırlısı olur
bize de nasip olur inş bu tatlı bekleyiz, 2012yi hiçç sevmedim inş 2013 uğurlu gelir
Nekim hoşgeldinn kuzummHayır olsun rüyan. Büyük ihtimal filmden etkilendin. İyi yapmışsın işe gelmekle. Eşinin işi içinde inş. beklediğiniz zammı yaparlar canım. Eğer olmazsa gireceği yer belli mi. Hayırlısı olsun inş. Allah eşlerimize bize bol kazançlar versin.
Dilşad ben bebişin hareketlerini göbek deliği hizasında hissediyodum şuan sanki daha aşağıda:26: Acaba ayakları aşağıda mı:26: Gece ağrın neden oldu acaba. Benimde bi önceki gün kalktığımda karın kısmımda ağrı vardı. Geceleri daha rahatsızlık veriyor.
Gunaydin kizlar.
Dilsad gercekten iyi ki sevdigimiz insanlarla evlenmisiz canim.ben de cok sukur ediyorum bu konuda. Yoksa hayat cekilmezmis.
Dilekkk netin baglanmis cok sevindim canim.
Nekim olumlu dusunun canim hem is hem de bebis konusunda. Ben 2013un topigimize ugur getirecegine inaniyorum canim.
Benim icin 2012 harikaydi. Hayatimin en guzel yili oldu cok sukur. Bu yil katipligi kazanirsam insallah guzel olacak.
aslında bende 2013e hiç iyi girmedim ve iyi de gidio diyemembize de nasip olur inş bu tatlı bekleyiz, 2012yi hiçç sevmedim inş 2013 uğurlu gelir
hoşbuldum ÖzgimNekim hoşgeldinn kuzummHayır olsun rüyan. Büyük ihtimal filmden etkilendin. İyi yapmışsın işe gelmekle. Eşinin işi içinde inş. beklediğiniz zammı yaparlar canım. Eğer olmazsa gireceği yer belli mi. Hayırlısı olsun inş. Allah eşlerimize bize bol kazançlar versin.
Olumlu düşünücem yarenim de şu çalışmalara bi başlasaydık :105:Nekim olumlu dusunun canim hem is hem de bebis konusunda. Ben 2013un topigimize ugur getirecegine inaniyorum canim.
Benim icin 2012 harikaydi. Hayatimin en guzel yili oldu cok sukur. Bu yil katipligi kazanirsam insallah guzel olacak.
hımm taam, salı konuşalım msn dennigar izlediklerinden etkilendin sanırım canım hayra çıksın yinede rüyan diim
eve eşim gelio
gelincede benim yoğunlğumun başlıo
salı günü maça gidince konuşalım bari
dün tlfnunu kaydettim onun tele whatsApptan yazdım
sonra bu panik oldu
şimdi habire yazar bunlar peşpeşe mesaj gelir yok saçım yok ayakkabım indirim çekim
kocamla tartıştık ben mi okucam dio
ya hayır bu grup diil ki sadece nigarı ekledim dedim sonra tabii seda
ve seda da 1e doğru msj atınca hahh işte dedim sana yazmaya başladılar dio
aslında bende 2013e hiç iyi girmedim ve iyi de gidio diyemem
bitsin bence bu yıl bi an önce
zaten tek rakamları sevmem 13de sevmem
bitsin işte
bide 2013 kasımda bebek çalışmalarına başlayım dioum ya ama bu yılı sevmioum
2014 ocak yapsam hemen olursa eylülde doğar işte
ama eşim ağustos istio :26:
2015 ağustosta çok geç olur.
zaten denk gelmez ki dimi ağustos doğumlu olması yani kim bilir neler beklio beni
Artık kalkma vakti geldi bu kadar dinlenme yeter.Kalkim de evimi toparlıyim 1de eşim çıkıcak. Ona damla çikolu krem şantili kurabik yapiyim. Yemeği dışarda yeriz belkim söyliyim de kocişe oğluunun canı şunu çekti bunu çekti diym.
dileeeeek cayıyosun yineeaslında bende 2013e hiç iyi girmedim ve iyi de gidio diyemem
bitsin bence bu yıl bi an önce
zaten tek rakamları sevmem 13de sevmem
bitsin işte
bide 2013 kasımda bebek çalışmalarına başlayım dioum ya ama bu yılı sevmioum
2014 ocak yapsam hemen olursa eylülde doğar işte
ama eşim ağustos istio :26:
2015 ağustosta çok geç olur.
zaten denk gelmez ki dimi ağustos doğumlu olması yani kim bilir neler beklio beni
ben de damla çikolu limonlu kek yapim diyorum bugünnnArtık kalkma vakti geldi bu kadar dinlenme yeter.Kalkim de evimi toparlıyim 1de eşim çıkıcak. Ona damla çikolu krem şantili kurabik yapiyim. Yemeği dışarda yeriz belkim söyliyim de kocişe oğluunun canı şunu çekti bunu çekti diym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?