Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlarrrrr

çok tatlısınızzzeşin neler neler düşünmüş 2dk.lık uyku arasında

geçmiş olsun cnm kolun için de.siz yazdıkça korkuom böle rahatsız mı edio yaa aşı

yok o kadar tv ye bağlanmasın tabi. ben çevremde hiç o kadar bağımlısını görmedim o yüzden bana garip gelio heralde.
cnm neyse şurda bi ik saatin kaldı boşver ii yapmışsın gemekle, bi de sana sarmasın şimdi durup dururken.
rüyan da hayır olsun, dediğin gibi merlinden etkilenmişsindr

eşinin işi konusunda da hayırlısı olsun inş. istediği zammı alır
benimki de bu aralar dertli, işlerim düştü napıcam bilmiom dio üzülüp duruo

ohoooo dileğim naptın yaaaaa
ha diyince oluo mu bu işler bilmio musun baksana hangimiz hemen ilk aydan tutturduk.kafana göre bi aydan başla şte bak ekim demiştin cayma artık

işini söylemeyi unutmuşum valla yaaaa:26:ama onunla alakası olamaz yani mümkün diil.

sabah eşimle kalktım ben de, zaten uyanıom ya erkenden.
yanına bişiler koyıyım kahvaltılık, ekmek alır yersin dedim. kıyamıom bütün gün aç duruo orda hiç bişi yemek istemio canı, beslenme düzeni bozuldu iice.o da annesinden ekmek aldı geldi hemen 2 dk.kahvaltı hazırladım güzelce yedi içime sindi rahat rahat yolladım

çamaşır yıkamak istiom ama hava rezalet yaaa yağdı yağacak
üf napiim ben yine de yıkıyım içeri asarım...

ekim demedim ki ben hiç yahuu
kasım die düşünüodum hep hemende olursa işte ağustosa doğar eşim öyle istio çünkü
ama annem kardeşim eşim hep aslan aslında pek istemioum ama du bakalım hayırlısı hakkımızda

alishiam hava kötü de olsa mecbur yıkancak çamaşırlar kalk yıka bari.
eşinin işleri de düzelir canım sıkmasın o kadar kendini
benimkininki zaten epey kötü ama napalım artık takmıoum ben yoksa hasta olcam valla stresten.

Canim daha iyiyiz cok sukur. Tosuncuk yurutecle dolaniyor etrafta. Pek sevdi yuruteci. Ben dw rahatladim biraz. Islerimi yapabiliyorum o gezinirken:) is insallah olur canim pek umitli degilim ama. Donum noktasi olur bizim ivin olursa. Hayirlisi insallah.
Nekim once saglik islerin yoluna girsin bebeem. Az kaldi zaten acik daha sabret.
Dilekkk daha fazla ileriye atarsan ileride bwbek fikri daha zor olur bence. Insan rahatini bozmak istemiyo cunku. 2014 deme hic. 2013 ekim iyidir.

a-aa benim de aklımda ekim kalmış sanki nek gibi:26:
inş. hayırlısı olsun cnm.sende de ne çok aslan varmış
ben de hep eylül ya da mayıs doğumlu olsun isterdim bu tesadüf eylül olcaktı ama baksana habire öne kayıo şuan 2eylül görünüo bu demektir ki ağustos sonu olacak. aslan ya da başak bakalım hangisi

yıkadım valla hava da açar gibi oldu şansıma azcık da olsa havalanır bari. battaniyeleri falan da asıcam şimdi havalansın die.
çamaşır sepetlerim katlanmış çamaşırlarla doluymuş onları boşalttım bu bahaneyle, yatak odamdaki kıyafetleri de topladım bugünkü işlerim bitti

tabisi sen yazmadan yazmayız
evet izledim ben de fragmanı keşke bitmese dizimiz yaa, şuan kuzey güney ve bu vardı tek izlediğim, kötü oldu..
spartacus'üm de bitiyo zaten hele bunun için zaten resmen bunalıma girmek üzereyim son 2 bölüm kaldı..
neyseki game of thrones başlıyo 31/03 de, tek tesellim bu onun da koca sezon 10 bölümden oluşuyo, bu yabancılar ne biçim dizi yapıyo yaa, 2-3 ay dizi yayımlanıyo gerisi sezon tatili.. 8-9 ay

Ayşam, inş senin eşinin işleri de düzelir canım, Şeref bebişin kısmeti ile :) sıkmasın canını eşin :)
benim de çamaşır atmam lazım gidince burda da hava bulutlu ama yağmıyo..
kardeşimi alırım belki bugün bize..
dedinnnnn maili silmesem gösterirdim.
Caymaa kuzum, başlayın ekimde bence. 3 yıl oluyo doğana kadar 4 yıl, işte gayet iyi bir zaman bebek için...

Son düzenleme:
biz de evin içine etmişiz bu hafta resmen.
güya bugün yatış yapıcaktım.

salonu topladım süpürdüm sildim toz alıcam. oda oda yapıcam bugün. bi odayı yapıp dinlenicem. eşime msn den yazdım etmişiz eve resmen. topluyorum ben dedim. sen süpürüp silme ben yaparım diyo. pislikte oturmayım yaparım ben dedim. viledayı almaya girince gördüm kocişim akşam duşa girince banyoyu yıkamış lavaboya lavabo tablet koymuş mis gibi kokuyo.

mutfakta makina boşaltıp kirlileri dizicem, yatak odasında beşiğin içi kıyafet dolu onları yerleştircem of ne çok iş var. çamaşr yıkıcam yağmur yağıyo içeri asıcam.
bugün bitmez

çamaşır sepetlerim katlanmış çamaşırlarla doluymuş onları boşalttım bu bahaneyle, yatak odamdaki kıyafetleri de topladım bugünkü işlerim bitti
ohh maşallah epey toparladın evi
zaten senin evde çamaşır toplandıysa ev toplanmıştır dimi

inş. olur cnm şu adliye işii
ben sıkılıom artık bilg.film dizi izlemekten. şuan özellikle takip ettiğim hiç bi dizi yok heralde:26:

inş. nekim

ben de bulaşık makinesini de çalıştırdım ortalıkta gördüğüm ne varsa attım yıkansın. azcık camları da mı açsam diom yaaa havası değişsin salonun, ama dışarısı buzzzz gibi

beckhamların oğlu ne kaa büyümüş yaaa

benim koca hiç öle biri olamıcak

evde durdukça iş yapılıo yaaa, güya yatak odasını topladım işim tamam bugün diodum

ohh maşallah epey toparladın evi
zaten senin evde çamaşır toplandıysa ev toplanmıştır dimi

aynen öle
ya da şöle değiştirelim yatak odası toplandıysa ev toplanmıştırorası resmen çamaşır odası oluo yaaa. havalar bi düzelse de şu salonda klimada yatmaktan kurtulsam

ben de vitrinin içindekileri atsam ii olur makinaya parlasınlar azcık
valla güya bi çamaşır yıkıcaktım ama içime sinmedi yine.

aynen öle
ya da şöle değiştirelim yatak odası toplandıysa ev toplanmıştırorası resmen çamaşır odası oluo yaaa. havalar bi düzelse de şu salonda klimada yatmaktan kurtulsam
salonda mı yatıyosunuz hala :26:
havalar düzelir 1 hafta sonra geçersiniz artık az kaldı kutlarsınız yatağınızı

evet ya soğuk oluo, klimasız durulmuo gece genelde. bana kalsa yorganın altına girince ısınırım ama eşim üşüo hemen hasta oluo:2:

evet ya soğuk oluo, klimasız durulmuo gece genelde. bana kalsa yorganın altına girince ısınırım ama eşim üşüo hemen hasta oluo:2:

anladım canım ama sen de fark etmeden üşütürsün daha ii yatma boşver.
aşı konusunda da ben çok dayanıksızım ağrıya canım. ablam geçen hafta aşı olduğu gün bzi yemeğe aldı
demekki kişiye göre değişiyor.

En çokda aşıdan korkuyorum:18::18:Geçmiş olsun cnm..

Merhaba kızlar.Karlı bi hava var burada..Eşim avm gidelim mi dedi içimden gelmedi haftaya gidelim dedim.Hem elbisede alıcam o zaman bakarım..Bende makine çamaşır yıkıcam kurur ins..

Son düzenleme:

ben normalde aşıdan iğneden çok korkuyorum da bu nerdeyse hissedilmiyor yaparken ama sonra ağrıyor ama çok şükür bütün işimi yapabiliyorum.
benm de canım hiç çıkmak istemiyor aslında bi pazar yapsam ii olurdu.
çamaşırları unuttum beeen. hemen atıyım makinaya sana da kolay gelsin canım

Sağol cnm..

Alishiammm korkma asidan canim. Kisidenn kisiye degisiyor dilsadin dedigi gibi. Cogunlukla agri falan yapmiyor. Ben de saglik ocagindan ciktigim an unutmustum asi oldugumu falan. Benim de utum var bekloyor. Esim gelsin kuafore gitcem. Aksama yaparim artik. Yarina birsey kalsin istemiyorum. Eaim dw evdeykwn biraz dinlenirim

üşütmüşüm zaten kaç gündür hapşuruom burnum akıo
allahtan öle kötü durumda diilim sadece burun akıntısı

dediğin gibi senin acı eşiğin farklı heralde ablana göre.
ben öle çok aşıdan falan etkilenmem ama bilmiom bakalım bu nası olcak

ekranım açık kalmış tam yazarken zeynep aradı sonra da wc banyo temizledim.
rüzgarda çamaşırlar nerdeyse kurumuş çok sevindim

alishiam sıcak bişiler iç ilerlemesin çok.
vitamin al bol bol.

ben de çamaşırı attım makinaya, wc yıkadım duvarlarıyla.
yatak odasındaki kıyafetleri katladım yerleştirdim nevresim değiştircem hafta içi değiştirdiğimle bir yıkansın hazır makina çalışacakken, ya ben bi türlü öğrenemedim yorgan kılıfını geçirmeyi onu da eşim gelince geçirir

bol bol meyve yiom cnm

burdaki rüzgar orda da varsa çamaşırların hava kararmadan kurumuş olur

yorgan kılıfı geçirmekte ne var kız, bence bahane seninki eşin yapıo nası olsa

hastaneden aradılar 3lü test sonuçlarım çıkmış gayet iiymiş

akşama kıym çıkardım makarnadan mantı yapıcam

dilekk
kış avatarı mı yaptın kendine
diğerleri iiydi içimizi ısıtıodu

(sabahtan beri bu var zaten yeni mi görüosun deme, anca yazabildim ha)

pera naberrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…