çok tatlısınızzzayy maşallah canm yaa, hayırlısıyla da bebişin gelince o baştaki zorluklar da unutulur gider
akşam eşim makina getirsin de çekiyim o zaman görün göbüş nasıl büyütülürmüş
alishiam ablamın oğlu elinden gelse çizgi film kanallarından başka bişey izletmiycek, çocuk gezmek istemez mi yaa annesi gezdirmeye çıkarıyo keşke çıkmasaydık evde benm filmim vardı diyo. ben istemiyorum o kadar bağlanmasını.
ablam öğretmiş sabah annesi uyurken uyanırsa kalkıp 1-2-3, 1-2-4, 1-2-5 falan basıp izliyormuş ezberlemiş hangi kanallarda olduğunu. 125 benm kanalımdır diyo :)
akşam eklerim canım
günaydın kızlar kolumdan uyuyamadım doğru düzgün
dönemedim gece kolumun üstüne yatmışım uyuşmuş, eşimi uyandırdım dönmeme yardımcı olur musun kolumdn güç alamıyorum dedim, vay be aşkım onca yıl geçti evlendik de çocuğumuz için aşı oldun dönemedin ne çabuk geçti yıllar dediuyku arasında kızar diye beklerken. ii ki sevdiğimiz adamlarla evlenmişiz, çok şükür
cnm neyse şurda bi ik saatin kaldı boşver ii yapmışsın gemekle, bi de sana sarmasın şimdi durup dururken.Günaydınnn
geldik yine metrise(arkimin tabiri ile)
aslında bugün için çok kişi "yarın gelmicez" dedikleri için, müdürüm "Nektar hanım, yarın siz de gelmeyin benden izinlisiniz"
dedi, ama çokk gergindi bunu söylerken. En iyisi gitmek dedim, kalktım geldim
Dileğim, yazmışsın gece.. telefonum sessizde kalmış ve şarjdaydı yatak odasında, 12 gibi gördüm geri yazmadım..
Özür dilerim bebeyim :26:
Eşim de pazar mesaideymiş, gececi yani. 6 gece zor duruyodum şimdi 7 gece olucak
aslında bende 2013e hiç iyi girmedim ve iyi de gidio diyemem
bitsin bence bu yıl bi an önce
zaten tek rakamları sevmem 13de sevmem
bitsin işte
bide 2013 kasımda bebek çalışmalarına başlayım dioum ya ama bu yılı sevmioum
2014 ocak yapsam hemen olursa eylülde doğar işte
ama eşim ağustos istio :26:
2015 ağustosta çok geç olur.
zaten denk gelmez ki dimi ağustos doğumlu olması yani kim bilir neler beklio beni
saol canım
nasıl oldunuz geçtimi hastalığınız biraz 1 hafta oldu azalmıştır sanırım :26:
tosuncuk napıo
senin için güzeldi tabii bebişin geldi memleketine döndün herşeyin yolunda çok şükür inşallah bu yılda işin olsun tatlım.
ekim demedim ki ben hiç yahuu
kasım die düşünüodum hep hemende olursa işte ağustosa doğar eşim öyle istio çünkü
ama annem kardeşim eşim hep aslan aslında pek istemioum ama du bakalım hayırlısı hakkımızda
alishiam hava kötü de olsa mecbur yıkancak çamaşırlar kalk yıka bari.
eşinin işleri de düzelir canım sıkmasın o kadar kendini
benimkininki zaten epey kötü ama napalım artık takmıoum ben yoksa hasta olcam valla stresten.
tabisi sen yazmadan yazmayızdilek u die kaydet bari
ama ben yazmadan yazmayın kocamı korkutmayın
sende cayıosun ama bi şeyler mana ediosun
nigar
kayıp şehir final pzt
çocuğu ayselle irfan evlat edinmiş
küçük kardeşleri sanırım birini vurmuş
zeynep ismaili terk edio galiba
duygunun ablası gelio sanırım
ve zehra kadire git burdan dio sanırım gemiyle gitmesini söylüo
ve bitio yaaa
dedinnnnnekim demedim ki ben hiç yahuu
kasım die düşünüodum hep hemende olursa işte ağustosa doğar eşim öyle istio çünkü
ama annem kardeşim eşim hep aslan aslında pek istemioum ama du bakalım hayırlısı hakkımızda
ohh maşallah epey toparladın eviçamaşır sepetlerim katlanmış çamaşırlarla doluymuş onları boşalttım bu bahaneyle, yatak odamdaki kıyafetleri de topladım bugünkü işlerim bitti
inş. olur cnm şu adliye işiiCanim daha iyiyiz cok sukur. Tosuncuk yurutecle dolaniyor etrafta. Pek sevdi yuruteci. Ben dw rahatladim biraz. Islerimi yapabiliyorum o gezinirken:) is insallah olur canim pek umitli degilim ama. Donum noktasi olur bizim ivin olursa. Hayirlisi insallah.
Nekim once saglik islerin yoluna girsin bebeem. Az kaldi zaten acik daha sabret.
Dilekkk daha fazla ileriye atarsan ileride bwbek fikri daha zor olur bence. Insan rahatini bozmak istemiyo cunku. 2014 deme hic. 2013 ekim iyidir.
ben sıkılıom artık bilg.film dizi izlemekten. şuan özellikle takip ettiğim hiç bi dizi yok heralde:26:tabisi sen yazmadan yazmayız
evet izledim ben de fragmanıkeşke bitmese dizimiz yaa, şuan kuzey güney ve bu vardı tek izlediğim, kötü oldu..
spartacus'üm de bitiyo zatenhele bunun için zaten resmen bunalıma girmek üzereyim son 2 bölüm kaldı..
neyseki game of thrones başlıyo 31/03 de, tek tesellim buonun da koca sezon 10 bölümden oluşuyo, bu yabancılar ne biçim dizi yapıyo yaa, 2-3 ay dizi yayımlanıyo gerisi sezon tatili.. 8-9 ay
Ayşam, inş senin eşinin işleri de düzelir canım, Şeref bebişin kısmeti ile :) sıkmasın canını eşin :)
benim de çamaşır atmam lazım gidinceburda da hava bulutlu ama yağmıyo..
kardeşimi alırım belki bugün bize..
dedinnnnnmaili silmesem gösterirdim.
Caymaa kuzum, başlayın ekimde bence. 3 yıl oluyo doğana kadar 4 yıl, işte gayet iyi bir zaman bebek için...
biz de evin içine etmişiz bu hafta resmen.
güya bugün yatış yapıcaktım.
salonu topladım süpürdüm sildim toz alıcam. oda oda yapıcam bugün. bi odayı yapıp dinlenicem. eşime msn den yazdım etmişiz eve resmen. topluyorum ben dedim. sen süpürüp silme ben yaparım diyo. pislikte oturmayım yaparım ben dedim. viledayı almaya girince gördüm kocişim akşam duşa girince banyoyu yıkamış lavaboya lavabo tablet koymuş mis gibi kokuyo.
mutfakta makina boşaltıp kirlileri dizicem, yatak odasında beşiğin içi kıyafet dolu onları yerleştircem of ne çok iş var. çamaşr yıkıcam yağmur yağıyo içeri asıcam.
bugün bitmez
ohh maşallah epey toparladın evi
zaten senin evde çamaşır toplandıysa ev toplanmıştır dimi
inş. olur cnm şu adliye işii
ben sıkılıom artık bilg.film dizi izlemekten. şuan özellikle takip ettiğim hiç bi dizi yok heralde:26:
inş. nekim
ben de bulaşık makinesini de çalıştırdım ortalıkta gördüğüm ne varsa attım yıkansın. azcık camları da mı açsam diom yaaa havası değişsin salonun, ama dışarısı buzzzz gibi
beckhamların oğlu ne kaa büyümüş yaaa
benim koca hiç öle biri olamıcak
evde durdukça iş yapılıo yaaa, güya yatak odasını topladım işim tamam bugün diodum
salonda mı yatıyosunuz hala :26:aynen öle
ya da şöle değiştirelim yatak odası toplandıysa ev toplanmıştırorası resmen çamaşır odası oluo yaaa. havalar bi düzelse de şu salonda klimada yatmaktan kurtulsam
ben de vitrinin içindekileri atsam ii olur makinaya parlasınlar azcık
valla güya bi çamaşır yıkıcaktım ama içime sinmedi yine.
salonda mı yatıyosunuz hala :26:
havalar düzelir 1 hafta sonra geçersiniz artık az kaldı kutlarsınız yatağınızı
evet ya soğuk oluo, klimasız durulmuo gece genelde. bana kalsa yorganın altına girince ısınırım ama eşim üşüo hemen hasta oluo:2:
canım şekil değiştirmiştir, çok keyfe düşkün bunlardün aşı oldum ya kolum ağrıyo, benm canım az zaten ağrı eşiğim düşük sanırım bi de üstüne yatmışım. evet geceleri düzgün uyunmuyor artık
En çokda aşıdan korkuyorum:18::18:Geçmiş olsun cnm..
Merhaba kızlar.Karlı bi hava var burada..Eşim avm gidelim mi dedi içimden gelmedi haftaya gidelim dedim.Hem elbisede alıcam o zaman bakarım..Bende makine çamır yıkıcam kurur ins..
ben normalde aşıdan iğneden çok korkuyorum da bu nerdeyse hissedilmiyor yaparken ama sonra ağrıyorama çok şükür bütün işimi yapabiliyorum.
benm de canım hiç çıkmak istemiyor aslında bi pazar yapsam ii olurdu.
çamaşırları unuttum beeen. hemen atıyım makinayasana da kolay gelsin canım
anladım canım ama sen de fark etmeden üşütürsün daha ii yatma boşver.
aşı konusunda da ben çok dayanıksızım ağrıya canım. ablam geçen hafta aşı olduğu gün bzi yemeğe aldı
demekki kişiye göre değişiyor.
alishiam sıcak bişiler iç ilerlemesin çok.
vitamin al bol bol.
ben de çamaşırı attım makinaya, wc yıkadım duvarlarıyla.
yatak odasındaki kıyafetleri katladım yerleştirdim nevresim değiştircem hafta içi değiştirdiğimle bir yıkansın hazır makina çalışacakken, ya ben bi türlü öğrenemedim yorgan kılıfını geçirmeyionu da eşim gelince geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?