Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

burda yağmurlu hava, mecbur içeri asıcam canım
bilmiyorum valla, eşimle de yapsak sinirleniyo sen bırak sen bırak diyo
gözün aydın canım
benm yemeğim var dünden. rahatım bugün

ilahi dilşad

hastaneden aradılar 3lü test sonuçlarım çıkmış gayet iiymiş

akşama kıym çıkardım makarnadan mantı yapıcam

Süper cnm,çok sevindim
Bende de azcık kıyma vardı bolonez soslu makarnayapıcam.Kv dende bakla yemeği aldım salata yapıcm yeter

dilekk
kış avatarı mı yaptın kendine
diğerleri iiydi içimizi ısıtıodu

(sabahtan beri bu var zaten yeni mi görüosun deme, anca yazabildim ha)
çünkü burada kar yağıo alish
güne uygun avatar yaptım
önümüzdeki haftaya inşallah sıcak avatarlarla gelirim

ilahi dilşad

Süper cnm,çok sevindim
Bende de azcık kıyma vardı bolonez soslu makarnayapıcam.Kv dende bakla yemeği aldım salata yapıcm yeter

saol cnm
ben de mi öle yapsam yaa çok az yoğurdum var mantının zevki çıkmaz şimdi. hava da soğuk markete çıkamam.
hımmm netten bi araştıriim.
başka yemeğim de yok yanına ne yapsam:26:

selam kızlarr

giremedim bitürlü uyuzluğu üzerinde patroncuumun

kimsecikler yok busaatte :) dilek var bi gördüm

ben yarın izmire gidicem gezmeeee kaynımla sevgilisi de gelcek pzrt yazarım neler yaptığımı..işlerimizde son pzrtsi inşş rahat olucam ,gerçi ben rahatım da patron streste bize sarıyo salı günü rahat olucaz büroca

dilekk karmı yağıyoo

dilşad sizin orasıda kötüymüş he bizim burası güneşlik valla güzel hava

canım yarn izmire gittiğine göre sınava girmiyosun. ben nerden hatırladıysam öle kalmış aklımda

vay zuzuşşşş gezmelere mi gidiosunnn
ii eğlenceler şimdiden

İyi akşmlar
ben açmaadım tv yi..Bilgisayardan 2. sayfayı izliyorummBi yandan da yarışmaya katılıyorum markafoni çek için

Bende açtım survivor ı Duygu ne kadar olumsuz bi insan ya ,kendi kendini yer bu negatiflikleDağhan çok olumlu sempatikBennu mümkünse konuşmasın...Nazenin cengizin peşinde :)

Son düzenleme:
zuzum sen öss ye girecektin di mi

canım yarn izmire gittiğine göre sınava girmiyosun. ben nerden hatırladıysam öle kalmış aklımda

canısı doğru hatırlıyon da ben kayıt şeysini kaçırmıştım ,girmicem yanisii

vay zuzuşşşş gezmelere mi gidiosunnn
ii eğlenceler şimdiden

hıhım
sağol tatlım

dileeek alishia ben ne izliycemi bulamıyorum eşim de hamama gitti çok sıkıldım

hamam mıı ne güzel yaa ..ben küçükkene tee erzuruma götürmüştü babanem ozamn gitmiştim,daha da hamam mamam görmedim

dilekk afiyet olsun :)

bende survavırı izliyodm eşim değişti ya uyuzz ,duygu gerçekten gerizekalı yaa kendi kendine havaya girdi ,sizinle konuşmak istemiyom diyo ama halaaaa cırcır ötüyo salk

eşimle eve geldik yasak içki absent getirmiş küp şekeri yakıyor falan sonra bardağa atıyor
Bana fondip yap dedi hiç bilmediğim bi içki ama diktim kafaya:89:
Benim Halim ne olacak böyle Nigar duymasın valla

Ben survıvor iki haftadır bakamadım ya evde değilim ki
Oysa çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…