Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Bende elimdeyim şarap yudumluyoruz

dileek düzeldin mi ki sen, yine de sefanız olsuun

bak aklımda kalmış ben de dünden beri kendimi suçluyodum uydurukçu diye
ben aslında hamamı sevmem yani sadece eşimle aile kabini kiralıyoruz 12 metrekare havuzu oluyo onu seviyorum
orda yakalamaca güzel oluyo

acaba içkine bişe mi attı ki fondip yap diyo
ben dün sesini kısıp kitap okudum o yüzden noldu nettiler fark etmedim

günaydın kızlaaar ii pazarlar

Merhaba kızlarr

Dilşad çok romantik:)Bizim burdada eskiden varmış ama şimdi yok sanırım.
Zuzuş gezmelerde
Dilek midene yazık yaa
Viliş gelmedi :26:
Özgiş de gelmedi..

Eşim bugün çalıştığı için pazartesi zannediyorum bugünü hepKasıklarım rahatsız edecek şekilde değil amabi tuhaf ağrıyo hayır olsunHaydin görüşürüz
Aaa bugün 2 yıl 6 ay olmuş evleneli :)

Son düzenleme:
düzeldim inşallah kötüleşmem yine
Eşime ne planlıyorsun içkiden sonra diyorum sadece sarılmam Dio

Bende bu aralar Tv'ye bakmaktansa kitap okumayı tercih ediyorum
Sen ne okuyorsun canım bebekler ile mi ilgili

Bende senden 5 gün önce evlenmiştim yakınmış tarihler
Bi kutlama planlarsın artık akşama güzel bi yemek sonraaaa
Mideme yazık evet ama keyfime Sefa olsun
Süztü bugün eğlenir valla ne güzel
Ankara da hava yine pek iç açıcı değil nasıl kar yağdı gece:18:

Neyse kızlar yeni kalktım gidip biraz iş yapıtım kahvaltı hazırlayım sonra tosunu kaldırırım
Vilin arada sırada ses ver aklım sende

Nigar bir önceki iletimi okusa gözleri dolar iPad sayesinde doğru bir Türkçe kullanıyorum:101:
Ama Nigar hanım yok ben net aldım hatun kayıp
Ona çok çok çok küsüm.

Planlamıyorum
Burası da soğuk ama kar yağmadı..Hadi kolay gelsin fazla yorma kendini

hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım
dahaa niceeeee 2 buçuk yıllara inşallah

yok canım bebişle ilgili şeyleri netten takip ediyorum hafta hafta gebelik falan. şimdi elimde mart menekşeleri var çok güzel gidiyo bakalım 2 gün oldu buna başlayalı bitmek üzere uyku bastırmasa sürekli şimdiye biterdi
burda bugün yaz havası vardı ablamlarla açık havada menemen yedik sonra çarşıda gezdik birlikte market market gezdik yarım saat önce girdik eve. cifim bitmişti aldım hemen tencerelere demliklere giriştim eşim oturttu zorla. zebra perdem kirlendi onu yıkayalım diyorum şimdi hiç kalkamam diyo
bakır sahanlarım la cezvem kararmış birine salça sürdüm bakalım açarsa sirkeyle uğraşmıcam diğerlerine de salça sürer bekletirim, limonla denedim pek açılmadı:26:

Kızlar koçişle gezdik geldik
Kendime pumadan ayakkabı aldım
Hıı birde allık pudra maskara aldım
Kartımda limit yok
Sözde bu ay kullanmıcaktım
Neyse artık sağlık olsun

Son düzenleme:
eşimle eve geldik yasak içki absent getirmiş küp şekeri yakıyor falan sonra bardağa atıyor
Bana fondip yap dedi hiç bilmediğim bi içki ama diktim kafaya:89:
Benim Halim ne olacak böyle Nigar duymasın valla
sana ne diyim ben yaa bu hafta kıvranırsın artık midem de midem. Alkolik hatun oldun çıktın sen, bi sen bi de kızkardeşim zaten.
Onlar da eşiyle haftada 1 bazen 2 kuruyolar içki sofrasını, aşka geliyolar kocasıyla.
Bi akşam şarap, bi akşam rakı, bu akşam da bira almışlardı bol bol cipsler mezeler.
Amaaa (maşallah diyim kocaman ) kardeşim hiç mızlamıyo ertesi gün, şükür kaldırıyo içkiyi galiba.
Amaaan boşver kuzum, sefanız olsun ben sadece hasta oluyosun diye kızıyorum sana

Nigar bir önceki iletimi okusa gözleri dolar iPad sayesinde doğru bir Türkçe kullanıyorum:101:
Ama Nigar hanım yok ben net aldım hatun kayıp
Ona çok çok çok küsüm.
yaa bebeyim yaaa sorma başıma gelenleri.
Cumartesi saat 17:00 den gece 2 ye kadar elektrik yoktu. Sinirimden kendimi yedim, rezil oldu gecemiz.
Eşimin evli abisi geldi, karanlıkta yemek yap ye bi hoştuk yani garip oldu.
Kocişle bira cips yapıcaktık göyaa, şaşırma evet benn
abisi gidince ben karanlıkta bulaşıkları toplarken kociş koltukta sızmış uyuz yaa
Bugün de sabahın kötünde kalktı sınava gitti, ben de kalktım kardeşim geldi kahvaltı yaptık onunla.
Sonrasında temizliğe giriştim, eşim anasına gitmiş sınav sonrası. Uyuzzz!!! Geldi nasıl sinirliyim, temizlik yapıcam diye evden hırsımı aldım.
Bi güzel onunla da tartıştım, işe giderken hala beni öpüyo, ittim daha çok kızdı. Telefonunu da açmadım
Survivor izledim, ojelendim, yarın giyceklerimi seçtim nete girmeyi resmen unuttum :26:
Saat 2 bu arada, ben uyusam iyi olucak.. yalnızım bu hafta bu akşamdan hemde
içerde koltukta uyucam, tv açık.. inş eşimin aldığı zam'a değiyodur şu çektiklerim!!!!

günaydınnn

dilekk güle güle kullan aldıklarını

bende dün 7de uyandım 7,30 da yola düştük kaynımın işyerine uğradık (benzin istasyonundan hesabı aldı ) bi 40dk orda oyalandık,düştük yollara :) kızı aldık parka gittik işte daha önceden gittiğim için fazla foto çekmedim 1-2 tane ama eklerim akşam
ordan k.yaşa ya geçtik ordan da vapurla konak'a ..kemeraltındasn bi çanta bana bi akkabı eşime aldık he bide parfüm aldı kendine benden çok almış oldu akraba ziyareti de yaptık 2dk da
akşam 8i geçiyodu geldik hemen çay koydum yumurta kırdım kahvaltılık yedik 10da uyuduk ama azdaha uyusam uyurdum valla

Günaydın kızlarrr

Dilşad hayırlısı olsun cnm sağol
Zuzu nasıl geçti gezmenGüle güle kullan çantanı..
Sirken bende merak ettim:26:
Dilek kartıda hallettinGüle güle kullan aldıklarını cnm..

günaydın kızlarr
zuzum yaa ne güzel olmuştur valla tek günde olsa değişiklik işte

nigar neden tek gitmiş ki eşin hemen fırsattan istifade gibi

vilini bende merak edioum yaa:18:

benim çalışmam lazım kızlar 2 haftadır bi kitap var yapamadım gerçi araya başka şeyler kaynadı da
yinede adam sorup duruo yarın gelir yine bugün işe odaklanmalıyım
arada uğrarım tabisi

kızlar
vilinin annesi varmış onun için giremiomuş iyiymiş
arzu söyledi msnden ama onunda müşterisi varmış giremiomuş:101:

Günaydın kızlarr... Yorucu bi haftasonuydu girdim bi bakmak için öyle hızlıca okuyup çıktım yazamadım. Cmt. beşiğimizi aldık nihayet :) Park yatak, uyku seti, bide yatağını aldık fıstık yeşilli falan :) Eşiminde benim de içime sindi. Fotoları eşimin tlfda. Bide bebek bakım çantamızıda aldık chicconun çanta hediyeli olanlardan. Fiyatıda nettekinden gayet ucuzdu. Beşiğimiz gelmedi bu hafta içi getirecekler bakalım. Cmt. evli görmcem geldi bide işe gitmemişler oturduk kahve yaptım eşinin ailesinden pek dertli o da Yaşadıklarım gözümün önünden geçti anlattıkça Yinede bişi demedim. Beşiği aldıktan sonra dönüşte kvlerdeydik geceye kadar oturduk okey oynadık.. pazarda eşimle gezdik bol boll E bebek mağazasına gittik ıslak mendil aldım primanın 5 tanesi 10 tl ye geldi çok karlı bi alışveriş oldu Eşime pantolon aldık 2 tane yemek yedik akşama yine kvlere geçtik. Kayınbabam antalyaya gidiyo çalışmaya, yolcu etmek maksatlı. Yine oturduk 12ye kadar okey oynadık. güzeldi haftasonum:)

Bugün sağlık ocağına gidicem aşım var Annem gelecek öğleden sonra temizlik yapma planlarımız var bakalım yardım edebilrsem yaparız. Dün gece bacağımda krampa uyandım eşimle benle birlikte zıpladı. masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Hala ağrıın etkisi var nasıl bişe ya elektrik veriyolar gibi ağrıyyo

valla dilek kamiş aynen tek gün bile olsa çok iyiyidi hava da çok güzeldi çoğu zaman montsuz dolaştım terledim falan :) iyiydi yanii

dilek kolay gelsin sana canım

valla kahvaltımı bile yapamadım daha, 2si birden geldi müşterinin hatta 3 biri az durdu gittiler şimdi kahvaltı yapıcam çay kaynaya kaynaya bioldu

özgee güle güle kullanın ,tatlı talı uyusun içinde çınar'cık

dilek aldıklarını güzel günlerde giy.
Ben de dün kendime nike dan tayt aldım bir de hırkayla çorap.

güle güle kullanın aldıklarınızı dilek zuzu sirken

kötü olmuş nekim yaaa elektrik zaten başlı başına sinir bozucu bişi bi de yuh yani ne kadar uzun sürmüş

akşam girersin artık nete, evde mi kalıcaksın hep?

oh zuzum süper yaa benim de şöyle gezmelere gidesim tatile çıkasın var

ii günlerde kullansın çınar baya bi iş halletmişsiniz valla

aşı için arıolar dimi sağlık ocağından ya?ben takıldım bu ara buna

ben de 2 gündür eşimin sırtı mı neresiyse o da tam bilmio içte bi yerlerde bi ağrı var onunla uğraşıoom. sabah akşam krem sürdüm ettik fayda etmedi. dün kv lerde sobada ısındı falan biraz, bi de kas gevşetici hap vardı evde onu verdim o azcık rahatlattı gibi. yatamıo dönemio kötüydü baya
az önce aradım da daha iiyim dio, inş. geçer ya

dün sınav görevim vardı zaten, sonrasında da kahvaltı edelim die bakkalda ekmek aldım ama yeniçıkmış daha sıccık bi güzeldi kimenemen olsa yesek diyip pazarın yolunu tuttukbişiler aldık geldik yaptık yedik ohhh nası özlemişim domatesler dandik die aylardır yapmıodum

gece doğru dürüst uyuyamadım. üşüdüm sanırım ince dirsek kollu bi badi üstümde de polar vardı.kalkmaya üşendim bütün gece döndüm durdum.sabah eşim benle gel kahvaltı edelim dedi ama gidicek durumda diildim.uzun zamandan sonra ilk defa çıkardım yinegeri geldim bi lokma bişi yedim yattım ama acıktım tekrar 1 saat zor uyumuşum şimdi kahvaltı ettim oturuom öle

ben doymadım yaaaa
şimdi de cornflakes yiom maksat süt içmiş olmak olsun

dilşad ben de hep netten bakıom bebekle ilgili şeylere.hatta dün eşime diom ki "2 hafta sonra 5.aya girmiş olcam nette öle yazıo".
"çoçuğu da netten doğurcan zaten"dio, sürekli bakıp bakıp ona bişiler söliom ya

selam kızlar. dün hava süperdi burda. ablamlarla çıktık gezdik. bebeleri parka götürdük, yemek yedik. Forum Bornova'ya gittik. Kipadan alışveriş yaptık. Ablamla beni bizim eve bırakıp enişteyle eşim İlker'i traşa götürdü. gitti oğluşumun saçları ama çok tatlı oldu ya. hiç bu kadar saçsız görmemiştim oğlumu

özgecim Çınar için alışveriş yapmışsınız, allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, güle güle büyüsün bebiş.

alishiamm ben de çok netten okuyup eşime söylerdim gelişmesini falan. eşim de bu kadar inceleme falan derdi. sürekli araştırcak ne buluyosun diyodu bana. ama doktora gittiğimizde benden çok sorardı "tırnakları çıkmış mıdır, boyu ne kadar olmuştur, parmakları tam dimi

dilekkk o içki fenaymış ya. hayal gördüyormuş. kız sizin kafa yerinde değilken yeğen gelir mi bize alkol oranı düşürülmüş olarak geliyor artık o içki. orjinalini bulmak çok zor. biz kıbrısta alacaktık ama yanımızda sağlam birisi yok diye vazgeçtik. çünkü onu içince havuza dalıyorum gibi hayal görüp balkondan kendini bırakanlar, kar topu oynadığını sanıp arkadaşının kafasına gözüne taş atanlar var. siz ne yaptınız, geceniz nasıl geçti

yarenay desene o içki durduk yere yasaklanmamış varmış demek bildikleri bir şey

bu arada tosun paşam harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…