- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Bende elimdeyim şarap yudumluyoruz
canısı doğru hatırlıyon da ben kayıt şeysini kaçırmıştım ,girmicem yanisii
hamam mıı ne güzel yaa ..ben küçükkene tee erzuruma götürmüştü babanem ozamn gitmiştim,daha da hamam mamam görmedim
dilekk afiyet olsun :)
bende survavırı izliyodm eşim değişti ya uyuzz ,duygu gerçekten gerizekalı yaa kendi kendine havaya girdi ,sizinle konuşmak istemiyom diyo ama halaaaa cırcır ötüyo salk
eşimle eve geldik yasak içki absent getirmiş küp şekeri yakıyor falan sonra bardağa atıyor
Bana fondip yap dedi hiç bilmediğim bi içki ama diktim kafaya:89:
Benim Halim ne olacak böyle Nigar duymasın valla
Ben survıvor iki haftadır bakamadım ya evde değilim ki
Oysa çok severim
düzeldim inşallah kötüleşmem yinedileek düzeldin mi ki sen, yine de sefanız olsuun
bak aklımda kalmış ben de dünden beri kendimi suçluyodum uydurukçu diye
ben aslında hamamı sevmem yani sadece eşimle aile kabini kiralıyoruz 12 metrekare havuzu oluyo onu seviyorum
orda yakalamaca güzel oluyo
acaba içkine bişe mi attı ki fondip yap diyo
ben dün sesini kısıp kitap okudum o yüzden noldu nettiler fark etmedim
günaydın kızlaaar ii pazarlar
Bende senden 5 gün önce evlenmiştim yakınmış tarihlerMerhaba kızlarr
Dilşad çok romantik:)Bizim burdada eskiden varmış ama şimdi yok sanırım.
Zuzuş gezmelerde
Dilek midene yazık yaa
Viliş gelmedi :26:
Özgiş de gelmedi..
Eşim bugün çalıştığı için pazartesi zannediyorum bugünü hepKasıklarım rahatsız edecek şekilde değil amabi tuhaf ağrıyo hayır olsun Haydin görüşürüz
Aaa bugün 2 yıl 6 ay olmuş evleneli :)
Bende senden 5 gün önce evlenmiştim yakınmış tarihler
Bi kutlama planlarsın artık akşama güzel bi yemek sonraaaa
Mideme yazık evet ama keyfime Sefa olsun
Süztü bugün eğlenir valla ne güzel
Ankara da hava yine pek iç açıcı değil nasıl kar yağdı gece:18:
Neyse kızlar yeni kalktım gidip biraz iş yapıtım kahvaltı hazırlayım sonra tosunu kaldırırım
Vilin arada sırada ses ver aklım sende
Merhaba kızlarr
Dilşad çok romantik:)Bizim burdada eskiden varmış ama şimdi yok sanırım.
Zuzuş gezmelerde
Dilek midene yazık yaa
Viliş gelmedi :26:
Özgiş de gelmedi..
Eşim bugün çalıştığı için pazartesi zannediyorum bugünü hepKasıklarım rahatsız edecek şekilde değil amabi tuhaf ağrıyo hayır olsun Haydin görüşürüz
Aaa bugün 2 yıl 6 ay olmuş evleneli :)
düzeldim inşallah kötüleşmem yine
Eşime ne planlıyorsun içkiden sonra diyorum sadece sarılmam Dio
Bende bu aralar Tv'ye bakmaktansa kitap okumayı tercih ediyorum
Sen ne okuyorsun canım bebekler ile mi ilgili
Bende senden 5 gün önce evlenmiştim yakınmış tarihler
Bi kutlama planlarsın artık akşama güzel bi yemek sonraaaa
Mideme yazık evet ama keyfime Sefa olsun
Süztü bugün eğlenir valla ne güzel
Ankara da hava yine pek iç açıcı değil nasıl kar yağdı gece:18:
Neyse kızlar yeni kalktım gidip biraz iş yapıtım kahvaltı hazırlayım sonra tosunu kaldırırım
Vilin arada sırada ses ver aklım sende
sana ne diyim ben yaaeşimle eve geldik yasak içki absent getirmiş küp şekeri yakıyor falan sonra bardağa atıyor
yaa bebeyim yaaa sorma başıma gelenleri.Nigar bir önceki iletimi okusa gözleri dolariPad sayesinde doğru bir Türkçe kullanıyorum:101:
Ama Nigar hanım yok ben net aldım hatun kayıp
Ona çok çok çok küsüm.
kötü olmuş nekim yaaa elektrik zaten başlı başına sinir bozucu bişi bi de yuh yani ne kadar uzun sürmüşyaa bebeyim yaaa sorma başıma gelenleri.
Cumartesi saat 17:00 den gece 2 ye kadar elektrik yoktu. Sinirimden kendimi yedim, rezil oldu gecemiz.
Eşimin evli abisi geldi, karanlıkta yemek yap ye bi hoştuk yani garip oldu.
Kocişle bira cips yapıcaktık göyaa, şaşırmaevet benn
abisi gidince ben karanlıkta bulaşıkları toplarken kociş koltukta sızmış uyuz yaa
Bugün de sabahın kötünde kalktı sınava gitti, ben de kalktım kardeşim geldi kahvaltı yaptık onunla.
Sonrasında temizliğe giriştim, eşim anasına gitmiş sınav sonrası. Uyuzzz!!! Geldi nasıl sinirliyim, temizlik yapıcam diye evden hırsımı aldım.
Bi güzel onunla da tartıştım, işe giderken hala beni öpüyo, ittim daha çok kızdı. Telefonunu da açmadım
Survivor izledim, ojelendim, yarın giyceklerimi seçtim nete girmeyi resmen unuttum :26:
Saat 2 bu arada, ben uyusam iyi olucak.. yalnızım bu haftabu akşamdan hemde
içerde koltukta uyucam, tv açık.. inş eşimin aldığı zam'a değiyodur şu çektiklerim!!!!
oh zuzum süperbende dün 7de uyandım 7,30 da yola düştük kaynımın işyerine uğradık (benzin istasyonundan hesabı aldı ) bi 40dk orda oyalandık,düştük yollara :) kızı aldık parka gittik işte daha önceden gittiğim için fazla foto çekmedim 1-2 tane ama eklerim akşam
ordan k.yaşa ya geçtik ordan da vapurla konak'a ..kemeraltındasn bi çanta bana bi akkabı eşime aldık he bide parfüm aldı kendine benden çok almış olduakraba ziyareti de yaptık 2dk da
akşam 8i geçiyodu geldik hemen çay koydum yumurta kırdım kahvaltılık yedik 10da uyuduk ama azdaha uyusam uyurdum valla
Günaydın kızlarr... Yorucu bi haftasonuydu girdim bi bakmak için öyle hızlıca okuyup çıktım yazamadım. Cmt. beşiğimizi aldık nihayet :) Park yatak, uyku seti, bide yatağını aldık fıstık yeşilli falan :) Eşiminde benim de içime sindi. Fotoları eşimin tlfda. Bide bebek bakım çantamızıda aldık chicconun çanta hediyeli olanlardan. Fiyatıda nettekinden gayet ucuzdu. Beşiğimiz gelmedi bu hafta içi getirecekler bakalım. Cmt. evli görmcem geldi bide işe gitmemişler oturduk kahve yaptım eşinin ailesinden pek dertli o daYaşadıklarım gözümün önünden geçti anlattıkça Yinede bişi demedim. Beşiği aldıktan sonra dönüşte kvlerdeydik geceye kadar oturduk okey oynadık.. pazarda eşimle gezdik bol boll E bebek mağazasına gittik ıslak mendil aldım primanın 5 tanesi 10 tl ye geldi çok karlı bi alışveriş oldu Eşime pantolon aldık 2 tane yemek yedik akşama yine kvlere geçtik. Kayınbabam antalyaya gidiyo çalışmaya, yolcu etmek maksatlı. Yine oturduk 12ye kadar okey oynadık. güzeldi haftasonum:)
Bugün sağlık ocağına gidicem aşım varAnnem gelecek öğleden sonra temizlik yapma planlarımız var bakalım yardım edebilrsem yaparız. Dün gece bacağımda krampa uyandım eşimle benle birlikte zıpladı. masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Hala ağrıın etkisi var nasıl bişe ya elektrik veriyolar gibi ağrıyyo
eşimle eve geldik yasak içki absent getirmiş küp şekeri yakıyor falan sonra bardağa atıyor
Ben survıvor iki haftadır bakamadım ya evde değilim ki
Oysa çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?