Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dün havalar burdada güzeldi dışarı çıktık .ecenazı gezdirelim diye arabada uyudu . Yemek yemeğe gittik Hatay sofrasına künefemi yedim. Tabi cimcime uyandı orda durduğumuzu anladı . Sonra avmye gittik eşime gömlek alıcaktık bulamadık . Migros'ta bavulda indirim vardı . Bavulumun tekerini kırmıştı uçaktakiler atarken . Bavul aldık ecenaza bez aldık. Nekim 160 tl de bizim gitti .

Bügünde komşumun kızı var burda evli 15- 20 gün sonra doğumu var . Bebek görmeye geleceklerimi kvyle yarın . Bizimde aşımız kontrolümüz var .canınız sağolsun dedim hafta içi haberleşiriz dedi . Artık misafirden yoruldum tek çekilmiyor.

DİLEK SİRKEN aldıklarınızı güle güle kullanın.
Özgeciiğim güle güle kullansın çınar bebek .

off çok yoruldum yaa (

tam bi pazartesi oldu bana yeminle... gelen hiç eksik olmadı herkes sözleşmiş sanki yaa nassı doldu odam sandalye kalmadı oturtacak herkesin de acelesi var hayret bişey yaa... vergi dairesine de gittim geldim anca bisküvi yiyip çay içiyom şimdi öğlen yemeği niyetine

yarenn forum bornovaya gitcektik vazgeçtik biz,belkim de karşılaşırdık

ayy şaka yapıosun
neler oluomuş öyle biz çok içmedik ki tatlım dozunda bıraktık dielim
hatta o kaa dozundaki sadece yatıp mışıl mışıl uyuduk

kızlaaaaar kızlaaar
giremedim kaç gündür fırsat bulupta...
cmt günü dr'a gittik...bizim minnoş çok iyi,her şey yolunda amaaaa çatı muayenesinde pekte olumlu şeyler olmadı :18: kendimi hiç kasmadım,hiç acımadı da ama dr 2. parmağını bile zor soktu içerisi hiç açılmaya başlamamış ve taş gibi,bu şekilde olursa normal doğum yapamazsın dedi...halbuki çatım normal doğuma müsaitmiş,buna rağmen 10 gün sonraya randevu verdi,10 içinde bol bol tempolu yürüyüş yap,bisiklet sür,eğilerek iş yap,merdiven çık dedi...belki bebek aşağıya iner,açılman olur dedi...
çarşıdan kendime alt eşofman,tişört falan aldım...
epey gezdik...
gelirken annemi de getirdik...
dün hem annemi gezdirelim hem de ben yürüyüş yapıyım diye pikniğe gittik...
bugün annemle temizlik yaptık...2 yolluk,2 halı annem sildi...bende köşeli koltukları ve balkondaki yolluğu sildim,banyoyu cifledim...maksat eğilmek dr eğilerek iş yap dediği için kocişim halı silmekten kurtuldu
annem yemek yapıyo şimdi,bende dinleniyorum...yoruldum...akşam yürüyüşe gidicez daha
bu kadar parise gittik hala açılma yok durmak yok yola devam

ii akşamlar kzlar bugün sabah işte yoğundum öğleden sonra da güne gittim giremedim siz de çok yazmamışsınız bol nerde?

Ben, arzu, Nigar, sirken işlerden giremedik
Bolun işle ilgili sıkıntıları var kendi anlatır sanırım inşallah girerse bende merak ediyorum.
Alish de yazmıyor pek fazla zaten
Eskiden günde 3 sayfa yazarlık şimdi 3 günde 1 sayfa

bola noldu yaa :26: kesin o gıcık patron üzmüştür kızı

teyzeleri size 2 foto ekledik.

vilin gözün aydın canım annen gelmiş .işallah işe yarar yaptıkların normal olur sağlıkla .gerçi sağlıkla gelsinde normal sezeryan fark etmez.

bolun gıcık patronu bişeler yapmıştır kesin.

ii geceler kızlar
vilişim inş. açılman olur sen yine de açılsın die iş yapmayı fazla abartma kendine dikkat et cnm.
annen de gelmiş çok sevindim

ben de pek giremiom, gündüz bi baktım sayfa hiç ilerlemeyince yazcak bişi de yoktu çıktım

watsapa da öle çok yazmıom yani oralarda takılıom zannetmeyin

yoruldum bugün okulda yaa, akşam dersim var die ev yemekleri yapılan bi yerden az az yemek almıştım az bişi yedim derse girmeden ama çok rahatsız etti şişirdi nedense, soda falan içtim o biraz rahatlattıson dersi de yapmadım inş. problem çıkmaz

eve geldim dolmuşla 10 falandı saat, eşim açmış hazır karnıyarık içim vardı karnıyarık pirinç pilavı ve cacık yaptım eşimin gelmesini bekliom
aha geldi

Viliş kendi anlatsın seda ama evet müdürün pislikleri

Alishia harikasın menü süper bazen Hamarat hatun oluyorsun

Zeynep fotolara bakim

offf menüye bak en kısa zamanda ben de yapmalıyım...afiyet olsun canım
kuzum yoruluyorum valla ama kendimi çok enerjik hissediyorum hala...sanki son günlerim değil,sanki yakında ben doğurmicam hala iş yapasım var yapıcak iş kalmadı artık ama...kurabiye falan yapıp koyucam dolaba...ama ben yine kessin bi iş çıkarırım kendime zaten dr da çalış didi

son zamanda öle oluyor canım bende öleydim sanki doğurcak ben değildim herşeyi yapıyodum kendimi dinç hissediyodum.

viliş bol yürüyüş iyi geliyormuş canım evet. inş. istediğin şekilde doğurabilirsin çok az kaldı

Kimse olmayınca insanın yazası da gelmiyo.

zeynepcim maşallah kızına canım ne kadar büyümüş yaa vee aynı babası olmuş bu kız :) sen daha çok seviyosun kocanı demekki babasına çektiğine göre Öyle derler ya hep.

Günaydınlarr herkesee...

Bugün annemle temizlik yapma planımız var, ondan öncesinde de kurban işini halledicez inş.

Çınar olcakmış bebişin ismi güzel isim..Sağlıcakla geişr inş..Aldıklarınızı da güle güle kullanın..Niye ağrıdıki bacağın ters hareket yapmıssındır belki..Geçmiş olsun cnm..

Güzel güzel gezmişsin zuzuş,iyi olmuş..Çok yoğun bi gün geçirmişssin umarım bugün rahat olursun

dilek aldıklarını güzel günlerde giy.
Ben de dün kendime nike dan tayt aldım bir de hırkayla çorap.

Güzel günlerde kullan sirken..

Antalya da bi tur at tatil yapmış olursun ayşamGeçmiş olsun eşine :26:Menenmenide götürmüssün afiyet olsun..

Sizinde güzel geçmiş yarenim birazcık ferahlamıssındır..İlker çok yakışıklı olmuş.Bi saç kestirmek insana bu kadar mı yakısır
Bende bakardım netten eşime söylerdim ..O da her dediğime şaşırarak bakardı

Vilişim ya özlemişim seni..Ayy senden heyecanlıyım benSağlıcakla gelir inşallah bebişimizİnş açılma olur cnm olmasada sorun etme sezeryanıda iyi yapıyolar şimdiAnnen de gelmiş gözün aydın..Artık kızmıcam hamileyken çok iş yapıyosun diye

Sedosum içinde inş herseyin hayırlısı olur

Günaydın kızlarr
5 bucukta kalkan birine göre baya enerjikimBende 5 gündür falan bi yarışmayı oynuyodum facede..Çok uğraştırıcıydı ama kaptım 125 tl markafoni çekiniDün de eşim tiyatro bileti almış bizim düğünün olduğu salonda oynancakmış cuma günü.Pek gidesim yok ama almış bi kere ..Bakalım ilk kez gidicem.

Son düzenleme:

günaydın
saol cnm allah sanada nasip etsin bi evlat

kocam pek güzel türkü felan söyler beğenir herkes sesiniEki Görüntüle 668040

evet canım ÇINAR olucak inş. herkes alıştı zaten isme bacağım ters hareketten değil hamilelikte olan bişi kramplar bende ilk oldu ama devam ederse magnezyum verecek drum.

Güle güle kullan çekini bence git değişiklik olur sana da.

Ayşaa dün menemen dedin canımı çektirdin kız yaptı annem yedim bi güzell

sedanın işyerinde noldu acaba. uyuz müdürü naptı yine Allah bilir:26:

Sağol cnm İnş kramplar tekrarlanmazAfiyet olsun yarasın

ye cnm yeee oğluşun gelsinn oda böyle şirin olur maşallah hepsine

ya ilk zmanlar bende izletmiyodum ama tv hiç açmaman gerek ozman zaten ilk 3-4 ay çağan öyle pek bakmadı hep anakucağı dönüktü..

ama 5-6 aydan sonra ilgisini çekiyo sabahları 1 saat kadar uyumadan baby TV izliyo honky ponky dansları seviyo sonra uykuya dalıyor ...diğer zmanlar açmıyoruz çizgi film çokta izlemiyor bizim izlediklerimiz ilgisini çekmiyo reklama çocuk çıkarsa bakıyo öyle saatlerce bakmıyo kendisi yani ben alıkoymadım ama çok izlmemesi iyi tabii özellikle bütün gün çizgi film izlyen dışarı çıkmayan ve yemeğini tv karşısında izleyen zararlıdır tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…