dilekkk o içki fenaymış ya. hayal gördüyormuş. kız sizin kafa yerinde değilken yeğen gelir mi bizealkol oranı düşürülmüş olarak geliyor artık o içki. orjinalini bulmak çok zor. biz kıbrısta alacaktık ama yanımızda sağlam birisi yok diye vazgeçtik. çünkü onu içince havuza dalıyorum gibi hayal görüp balkondan kendini bırakanlar, kar topu oynadığını sanıp arkadaşının kafasına gözüne taş atanlar var. siz ne yaptınız, geceniz nasıl geçti
Ben, arzu, Nigar, sirken işlerden giremedik
Bolun işle ilgili sıkıntıları var kendi anlatır sanırım inşallah girerse bende merak ediyorum.
Alish de yazmıyor pek fazla zaten
Eskiden günde 3 sayfa yazarlık şimdi 3 günde 1 sayfa
ii geceler kızlar
vilişim inş. açılman olur sen yine de açılsın die iş yapmayı fazla abartma kendine dikkat et cnm.
annen de gelmiş çok sevindim
ben de pek giremiom, gündüz bi baktım sayfa hiç ilerlemeyince yazcak bişi de yoktu çıktım
watsapa da öle çok yazmıom yani oralarda takılıom zannetmeyin
yoruldum bugün okulda yaa, akşam dersim var die ev yemekleri yapılan bi yerden az az yemek almıştım az bişi yedim derse girmeden ama çok rahatsız etti şişirdi nedense, soda falan içtim o biraz rahatlattıson dersi de yapmadım inş. problem çıkmaz
eve geldim dolmuşla 10 falandı saat, eşim açmış hazır karnıyarık içim vardı karnıyarık pirinç pilavı ve cacık yaptım eşimin gelmesini bekliom
aha geldi
offf menüye baken kısa zamanda ben de yapmalıyım...afiyet olsun canım
kuzum yoruluyorum valla ama kendimi çok enerjik hissediyorum hala...sanki son günlerim değil,sanki yakında ben doğurmicamhala iş yapasım var yapıcak iş kalmadı artık ama...kurabiye falan yapıp koyucam dolaba...ama ben yine kessin bi iş çıkarırım kendime zaten dr da çalış didi
viliş bol yürüyüş iyi geliyormuş canım evet. inş. istediğin şekilde doğurabilirsin çok az kaldıkızlaaaaar kızlaaar
giremedim kaç gündür fırsat bulupta...
cmt günü dr'a gittik...bizim minnoş çok iyi,her şey yolunda amaaaa çatı muayenesinde pekte olumlu şeyler olmadı :18: kendimi hiç kasmadım,hiç acımadı da ama dr 2. parmağını bile zor soktuiçerisi hiç açılmaya başlamamış ve taş gibi,bu şekilde olursa normal doğum yapamazsın dedi...halbuki çatım normal doğuma müsaitmiş,buna rağmen 10 gün sonraya randevu verdi,10 içinde bol bol tempolu yürüyüş yap,bisiklet sür,eğilerek iş yap,merdiven çık dedi...belki bebek aşağıya iner,açılman olur dedi...
çarşıdan kendime alt eşofman,tişört falan aldım...
epey gezdik...
gelirken annemi de getirdik...
dün hem annemi gezdirelim hem de ben yürüyüş yapıyım diye pikniğe gittik...
bugün annemle temizlik yaptık...2 yolluk,2 halı annem sildi...bende köşeli koltukları ve balkondaki yolluğu sildim,banyoyu cifledim...maksat eğilmekdr eğilerek iş yap dediği için kocişim halı silmekten kurtuldu
annem yemek yapıyo şimdi,bende dinleniyorum...yoruldum...akşam yürüyüşe gidicez daha
bu kadar parise gittik hala açılma yokdurmak yok yola devam
Ben, arzu, Nigar, sirken işlerden giremedik
Bolun işle ilgili sıkıntıları var kendi anlatır sanırım inşallah girerse bende merak ediyorum.
Alish de yazmıyor pek fazla zaten
Eskiden günde 3 sayfa yazarlık şimdi 3 günde 1 sayfa
teyzeleri size 2 foto ekledik.
vilin gözün aydın canım annen gelmiş .işallah işe yarar yaptıkların normal olur sağlıkla .gerçi sağlıkla gelsinde normal sezeryan fark etmez.
bolun gıcık patronu bişeler yapmıştır kesin.
Günaydın kızlarr... Yorucu bi haftasonuydu girdim bi bakmak için öyle hızlıca okuyup çıktım yazamadım. Cmt. beşiğimizi aldık nihayet :) Park yatak, uyku seti, bide yatağını aldık fıstık yeşilli falan :) Eşiminde benim de içime sindi. Fotoları eşimin tlfda. Bide bebek bakım çantamızıda aldık chicconun çanta hediyeli olanlardan. Fiyatıda nettekinden gayet ucuzdu. Beşiğimiz gelmedi bu hafta içi getirecekler bakalım. Cmt. evli görmcem geldi bide işe gitmemişler oturduk kahve yaptım eşinin ailesinden pek dertli o daYaşadıklarım gözümün önünden geçti anlattıkça Yinede bişi demedim. Beşiği aldıktan sonra dönüşte kvlerdeydik geceye kadar oturduk okey oynadık.. pazarda eşimle gezdik bol boll E bebek mağazasına gittik ıslak mendil aldım primanın 5 tanesi 10 tl ye geldi çok karlı bi alışveriş oldu Eşime pantolon aldık 2 tane yemek yedik akşama yine kvlere geçtik. Kayınbabam antalyaya gidiyo çalışmaya, yolcu etmek maksatlı. Yine oturduk 12ye kadar okey oynadık. güzeldi haftasonum:)
Bugün sağlık ocağına gidicem aşım varAnnem gelecek öğleden sonra temizlik yapma planlarımız var bakalım yardım edebilrsem yaparız. Dün gece bacağımda krampa uyandım eşimle benle birlikte zıpladı. masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Hala ağrıın etkisi var nasıl bişe ya elektrik veriyolar gibi ağrıyyo
valla dilek kamiş aynen tek gün bile olsa çok iyiyidi hava da çok güzeldi çoğu zaman montsuz dolaştım terledim falan :) iyiydi yanii
ı bile yapamadım daha, 2si birden geldi müşterinin hatta 3 biri az durdu gittiler şimdi kahvaltı yapıcam çay kaynaya kaynaya bioldu
dilek aldıklarını güzel günlerde giy.
Ben de dün kendime nike dan tayt aldım bir de hırkayla çorap.
oh zuzum süperyaa benim de şöyle gezmelere gidesim tatile çıkasın var
ben de 2 gündür eşimin sırtı mı neresiyse o da tam bilmio içte bi yerlerde bi ağrı var onunla uğraşıoom. sabah akşam krem sürdüm ettik fayda etmedi. dün kv lerde sobada ısındı falan biraz, bi de kas gevşetici hap vardı evde onu verdim o azcık rahatlattı gibi. yatamıo dönemio kötüydü baya
az önce aradım da daha iiyim dio, inş. geçer ya
dün sınav görevim vardı zaten, sonrasında da kahvaltı edelim die bakkalda ekmek aldım ama yeniçıkmış daha sıccık bi güzeldi kimenemen olsa yesek diyip pazarın yolunu tuttuk bişiler aldık geldik yaptık yedik ohhh nası özlemişim domatesler dandik die aylardır yapmıodum
gece doğru dürüst uyuyamadım. üşüdüm sanırım ince dirsek kollu bi badi üstümde de polar vardı.kalkmaya üşendim bütün gece döndüm durdum.sabah eşim benle gel kahvaltı edelim dedi ama gidicek durumda diildim.uzun zamandan sonra ilk defa çıkardım yinegeri geldim bi lokma bişi yedim yattım ama acıktım tekrar 1 saat zor uyumuşum şimdi kahvaltı ettim oturuom öle
selam kızlar. dün hava süperdi burda. ablamlarla çıktık gezdik. bebeleri parka götürdük, yemek yedik. Forum Bornova'ya gittik. Kipadan alışveriş yaptık. Ablamla beni bizim eve bırakıp enişteyle eşim İlker'i traşa götürdü. gitti oğluşumun saçları ama çok tatlı oldu ya. hiç bu kadar saçsız görmemiştim oğlumu
alishiamm ben de çok netten okuyup eşime söylerdim gelişmesini falan. eşim de bu kadar inceleme falan derdi. sürekli araştırcak ne buluyosun diyodu bana. ama doktora gittiğimizde benden çok sorardı "tırnakları çıkmış mıdır, boyu ne kadar olmuştur, parmakları tam dimi
kızlaaaaar kızlaaar
giremedim kaç gündür fırsat bulupta...
cmt günü dr'a gittik...bizim minnoş çok iyi,her şey yolunda amaaaa çatı muayenesinde pekte olumlu şeyler olmadı :18: kendimi hiç kasmadım,hiç acımadı da ama dr 2. parmağını bile zor soktuiçerisi hiç açılmaya başlamamış ve taş gibi,bu şekilde olursa normal doğum yapamazsın dedi...halbuki çatım normal doğuma müsaitmiş,buna rağmen 10 gün sonraya randevu verdi,10 içinde bol bol tempolu yürüyüş yap,bisiklet sür,eğilerek iş yap,merdiven çık dedi...belki bebek aşağıya iner,açılman olur dedi...
çarşıdan kendime alt eşofman,tişört falan aldım...
epey gezdik...
gelirken annemi de getirdik...
dün hem annemi gezdirelim hem de ben yürüyüş yapıyım diye pikniğe gittik...
bugün annemle temizlik yaptık...2 yolluk,2 halı annem sildi...bende köşeli koltukları ve balkondaki yolluğu sildim,banyoyu cifledim...maksat eğilmekdr eğilerek iş yap dediği için kocişim halı silmekten kurtuldu
annem yemek yapıyo şimdi,bende dinleniyorum...yoruldum...akşam yürüyüşe gidicez daha
bu kadar parise gittik hala açılma yokdurmak yok yola devam
2. izleyemedim yarıda donuyo evden bakarım
oynadığı videoya bittim, tipsiz muşmul yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl oynuyo ay içim gitti, al mıncıkla, öpe öpe bitir yaniiii
Kokiiii kocanın sesi de güzelmiş
koketa çağanı yakalayıp poposundan ısırmak istiyoruuuuum
hemşerim olmuş sıpaaamaşallah nazar değmesin
Çınar olcakmış bebişin ismi güzel isim..Sağlıcakla geişr inş..Aldıklarınızı da güle güle kullanın..Niye ağrıdıki bacağın ters hareket yapmıssındır belki..Geçmiş olsun cnm..
Günaydın kızlarr
5 bucukta kalkan birine göre baya enerjikimBende 5 gündür falan bi yarışmayı oynuyodum facede..Çok uğraştırıcıydı ama kaptım 125 tl markafoni çekini Dün de eşim tiyatro bileti almış bizim düğünün olduğu salonda oynancakmış cuma günü.Pek gidesim yok ama almış bi kere ..Bakalım ilk kez gidicem.
koket yaa güldüm valla oğluşuna iyi geldi iş stresinden sonra
baba söylüo oğlu oynuo sende bişiler çalsaydın Eki Görüntüle 665420
evet canım ÇINAR olucak inş. herkes alıştı zaten ismebacağım ters hareketten değil hamilelikte olan bişi kramplar bende ilk oldu ama devam ederse magnezyum verecek drum.
Güle güle kullan çekinibence git değişiklik olur sana da.
Ayşaa dün menemen dedin canımı çektirdin kızyaptı annem yedim bi güzell
sedanın işyerinde noldu acaba. uyuz müdürü naptı yine Allah bilir:26:
eltimin bebişi son güne kadar gelmedi valla, günü geçince dr sezaryenle aldı artık, hiç belli olmuo cnm kız erkek işi, sağlıkla gelsin de iki gün erken iki gün geç farketmez
saol vlişim, ama kociş beğenmedi tabii ki. ona kalsa bi gram makyaj yapmıyım zaten hiç sevmez
işini geçen cuma bi kere denedik, ama tam diil anlatamam şimdi burda ertesi gün de acillik oldum ya eşim yine tırstı ondan mı yoksa die, oysa tam olmadı bile...nese işte
dr da sormadık
yihhuuuuuuuuuuu
ya yok ben inanmıom zaten kimse sürekli sabah akşam izletmez ki. ama tamamen kaçamazsın da asla, o zaman evde tv açtırmıcaksın.
çok tatlısın o kadar da diil çok tatlı olmuşsundur bence
kokişşş ben o sıpayı yerim yerimmmmmmözledim yaaaa bi ara görüşelim yine, gülüşünü yerim ben onun maşallah allah hep güldürsün yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?