Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

naberr dostumm yaa

özendirdim mi gızzzz yapcanmı bebikkkkkkkkkkkkkkkk

hemşerin oldu tabee angaralı pek seviyo o parçayı oynak çağan

iyidir senden naber?

özeniyorum ama olmaz daha erken bizim için...
anca etrafta gördüğüm bebeklere saldırıyorum onları taciz ediyorum işte

günaydın kızlar
dün akşam kayıp şehir final yaptı üzüldüm yaa ne güzeldi keyifle izliodum
saçma sapan diziler 10 yıl sürer böyle insanlık anlatan güzel dizileri 10 bölümde bitirirler

kkoras tebrikler 125 tl iyi rakam valla
özge annenin bi süre daha yanında olması çok güzel
vilin sana maşallah dioum başkada bişi demioum
koket yapcam seneyee inşallah

canm minnoşun iyimiş maşallah ona ..

Sende bolbol uygula ozamn drun dediklerini inşallah 10 güne açlılırr hayırlısıyla

valla birazdan müşteri gelcek sgkya gidicez inş yoğun olmam tümgün

ohh hadi gene iyisin Git tabi yaa hem anılarını tazelersin :))

sirken güle güle giy taytla hırkanı

günaydın kızlar ... Anlatcaklarım var size ama fırsatım olmuyoki hiç yaa

parise gitmiyosun artık dimi dr. uyarmıştır zaten son haftalar için

yaa vildan 10 gün çok değilşmi ki yaa 39. cu haftadasın 10 gün sonra kontrol kafamı karıştırdı...çatı dar diyosun doğum gelirse napcak peki?
ben 7 gün kala sezeryanımı oldum 39 haftada doğum olmuştu ...çatı açılmasını beklicekte son hafta açılmamış kafam karıştı :44::44:

neyse vardır bi bildiğ belki son haftaya kadar beklicek doğum gelirse sezeryan yapcak herhalde direk

Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah doktorun önlemi almıştr gereken sen stres yapma sezeryan felan derse tamammı herşeyin hayırlısı bi avazda doğurursun inş.

seneye mi sen gelecek senede diğer sene dersin

geçen bebek programı izliyom kadın dio hiç çocuk sevmezdim ertelerdim şimdi 3 çocuğum var iyiki yapmışım onlarla hayatı daha bi sevdim dio yani dilek yapınca görcem ben seni

buarda whtsapp a gelmiyosun?

günaydın kızlar
vilişim merdiven in çık, normal doğum için öneriyorlar :26:

sedayı merak ettim gıcık müdürü yaa nefretlik adam böyleleri hep varya her işyerinde numunelik bunlar

inşallah hayırlısı olur sedacım allah doğanın rızkını sizin rızkınızı o adamın boğazında dizdirir inş.

yok canım gelmioum tlf yok çünkü
bende kasım gibi çalışmalara başlıcam işte seneye doğum olur inşallah bakalım
şu yazı bi atlatıyım tatilimi gezimi yapıyım azcık para toparlayım
kendimi hazırlayım kasım uygun işte
hakkımızda hayırlısı

bende pazarları showda bi program var onu izlioum
doğum öncesi sonrası aile çekimleri yapıo ya
eşimle bu pazar epey izledik
kadın elimi soğuk sudan soğuk suya sokmadı eşim dio
benimkide kalkmış çayı ısıtıyım aşkım için bende yapıoum soğuk sıcak su dio

ilk nefes programı feraye tanyolaç sunuyo
biz de onu izliyoruz pazar günleri çok duygulanıyoruz onu izlerken

Alah hepimiz gönlüne göre verir ins.Hayırlı zamanda doğar bebeklerimiz inş..Evlilikte önünde bi engel yoksa 2-3 sene normal bence..Arzu gelsene kızz
Konuşan baskül kazanmışım şanslıyım şu sıralar

Selam kizlar.
Arzu keske gelseymisini foruma ya. Ne kaa guzel olurdu. Ne anlatcan merak ettim bak.
Dilegim sen bilmiyo muydun absentin etkisini??? Absolut o ickinin yasaklanmasindan sonra cikti. Kuo sekeri ickiyle ialatip ozel kasiginin ustunde yakiyosun o da ickiye karisiyor ya, o seker etkisini iyice arttiriyormus. Aldiklarini gule gule kullan bu arada. Bide sen ekimde basla calismalara bebek icin. Kasim gec :))
Sirken gule gule giy aldiklarini canim. Seninle aramizda 1 ay varmis. Ama 1 yil gibi oluyor. Ocak 84um ben.
Ozgecim kasilmalar bende cok oluyordu magnezyum kullaninca rahatladim. Insallah senin devami gelmez kasilmalarin.
Vilisss bu bebisler icerde fazla rahat galiba. Ben de sezeryana girdigimde ilker bey hala tepedeydi. Ben sin gunlerimde nefes alamiyordum hic. Oturmak bile iskenceydi. Ilker de masallah hic sabit durmuyordu. Allah saglikla kucagina aldirsin insallah canim. Ismi yok mu kizin hala????
Dilsad kilo alimin nasil gidiyor? Keremde oldugu gibi duzgun mu yoksa hizlandi mi

hemen hemen aynı canım onda 26. haftada 2 kiloydu, şimdi 23. haftam 2 kilo, sanırım 26. haftada 1 kilo civarı fark edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…