naberr dostumm yaa
özendirdim mi gızzzz yapcanmı bebikkkkkkkkkkkkkkkk
hemşerin oldu tabee angaralı pek seviyo o parçayı oynak çağan
kızlaaaaar kızlaaar
Giremedim kaç gündür fırsat bulupta...
Cmt günü dr'a gittik...bizim minnoş çok iyi,her şey yolunda amaaaa çatı muayenesinde pekte olumlu şeyler olmadı :18: Kendimi hiç kasmadım,hiç acımadı da ama dr 2. Parmağını bile zor soktuIçerisi hiç açılmaya başlamamış ve taş gibi,bu şekilde olursa normal doğum yapamazsın dedi...halbuki çatım normal doğuma müsaitmiş,buna rağmen 10 gün sonraya randevu verdi,10 içinde bol bol tempolu yürüyüş yap,bisiklet sür,eğilerek iş yap,merdiven çık dedi...belki bebek aşağıya iner,açılman olur dedi...
çarşıdan kendime alt eşofman,tişört falan aldım...
Epey gezdik...
Gelirken annemi de getirdik...
Dün hem annemi gezdirelim hem de ben yürüyüş yapıyım diye pikniğe gittik...
Bugün annemle temizlik yaptık...2 yolluk,2 halı annem sildi...bende köşeli koltukları ve balkondaki yolluğu sildim,banyoyu cifledim...maksat eğilmekDr eğilerek iş yap dediği için kocişim halı silmekten kurtuldu
Annem yemek yapıyo şimdi,bende dinleniyorum...yoruldum...akşam yürüyüşe gidicez daha
Bu kadar parise gittik hala açılma yokDurmak yok yola devam
güzel güzel gezmişsin zuzuş,iyi olmuş..çok yoğun bi gün geçirmişssin umarım bugün rahat olursun
Günaydın kızlarr
5 bucukta kalkan birine göre baya enerjikimbende 5 gündür falan bi yarışmayı oynuyodum facede..çok uğraştırıcıydı ama kaptım 125 tl markafoni çekini dün de eşim tiyatro bileti almış bizim düğünün olduğu salonda oynancakmış cuma günü.pek gidesim yok ama almış bi kere ..bakalım ilk kez gidicem.
kızlaaaaar kızlaaar
giremedim kaç gündür fırsat bulupta...
cmt günü dr'a gittik...bizim minnoş çok iyi,her şey yolunda amaaaa çatı muayenesinde pekte olumlu şeyler olmadı :18: kendimi hiç kasmadım,hiç acımadı da ama dr 2. parmağını bile zor soktuiçerisi hiç açılmaya başlamamış ve taş gibi,bu şekilde olursa normal doğum yapamazsın dedi...halbuki çatım normal doğuma müsaitmiş,buna rağmen 10 gün sonraya randevu verdi,10 içinde bol bol tempolu yürüyüş yap,bisiklet sür,eğilerek iş yap,merdiven çık dedi...belki bebek aşağıya iner,açılman olur dedi...
çarşıdan kendime alt eşofman,tişört falan aldım...
epey gezdik...
gelirken annemi de getirdik...
dün hem annemi gezdirelim hem de ben yürüyüş yapıyım diye pikniğe gittik...
bugün annemle temizlik yaptık...2 yolluk,2 halı annem sildi...bende köşeli koltukları ve balkondaki yolluğu sildim,banyoyu cifledim...maksat eğilmekdr eğilerek iş yap dediği için kocişim halı silmekten kurtuldu
annem yemek yapıyo şimdi,bende dinleniyorum...yoruldum...akşam yürüyüşe gidicez daha
bu kadar parise gittik hala açılma yokdurmak yok yola devam
iyidir senden naber?
özeniyorum ama olmaz daha erken bizim için...
anca etrafta gördüğüm bebeklere saldırıyorum onları taciz ediyorum işte
günaydın kızlar
dün akşam kayıp şehir final yaptıüzüldüm yaa ne güzeldi keyifle izliodum
saçma sapan diziler 10 yıl sürer böyle insanlık anlatan güzel dizileri 10 bölümde bitirirler
kkoras tebrikler 125 tl iyi rakam valla
özge annenin bi süre daha yanında olması çok güzel
vilin sana maşallah dioumbaşkada bişi demioum
koket yapcam seneyee inşallah
biz eşimle 2009 da tanıştık ben 83 aralık doğumluyum. 3 sene çok zaman değil...ne erkeni sirken yaa alla alla 3 sne dolcak evlilikte kaç yıldır eşinle tanışyon buarada kaçlısın?
biz eşimle 2009 da tanıştık ben 83 aralık doğumluyum. 3 sene çok zaman değil...
zuzu neler oldu merak ettim ben de
seneye mi sen gelecek senede diğer sene dersin
geçen bebek programı izliyom kadın dio hiç çocuk sevmezdim ertelerdim şimdi 3 çocuğum var iyiki yapmışım onlarla hayatı daha bi sevdim dio yani dilek yapınca görcem ben seni
buarda whtsapp a gelmiyosun?
yok canım gelmioum tlf yok çünkü
bende kasım gibi çalışmalara başlıcam işte seneye doğum olur inşallah bakalım
şu yazı bi atlatıyım tatilimi gezimi yapıyım azcık para toparlayım
kendimi hazırlayım kasım uygun işte
hakkımızda hayırlısı
bende pazarları showda bi program var onu izlioum
doğum öncesi sonrası aile çekimleri yapıo ya
eşimle bu pazar epey izledik
kadın elimi soğuk sudan soğuk suya sokmadı eşim dio
benimkide kalkmış çayı ısıtıyım aşkım için bende yapıoum soğuk sıcak su dio
ovv biz çok küçümenmişiz :)
2004 te başladık 89 luyum.
zuzumm noldu
Selam kizlar.
Arzu keske gelseymisini foruma ya. Ne kaa guzel olurdu. Ne anlatcan merak ettim bak.
Dilegim sen bilmiyo muydun absentin etkisini??? Absolut o ickinin yasaklanmasindan sonra cikti. Kuo sekeri ickiyle ialatip ozel kasiginin ustunde yakiyosun o da ickiye karisiyor ya, o seker etkisini iyice arttiriyormus. Aldiklarini gule gule kullan bu arada. Bide sen ekimde basla calismalara bebek icin. Kasim gec :))
Sirken gule gule giy aldiklarini canim. Seninle aramizda 1 ay varmis. Ama 1 yil gibi oluyor. Ocak 84um ben.
Ozgecim kasilmalar bende cok oluyordu magnezyum kullaninca rahatladim. Insallah senin devami gelmez kasilmalarin.
Vilisss bu bebisler icerde fazla rahat galiba. Ben de sezeryana girdigimde ilker bey hala tepedeydi. Ben sin gunlerimde nefes alamiyordum hic. Oturmak bile iskenceydi. Ilker de masallah hic sabit durmuyordu. Allah saglikla kucagina aldirsin insallah canim. Ismi yok mu kizin hala????
Dilsad kilo alimin nasil gidiyor? Keremde oldugu gibi duzgun mu yoksa hizlandi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?