Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yarenay o konuda annemler uyanık çıkmışlar beni günden yıl kaybetmesin diye 84 lü yazdırmışlar
sanki askere gideceğim de günden yırttım

dilşad çok sevimli görünüyorsun babet sezonunu erken açmışsın

ben yanıyorum :) hırkayı da atarım öğleden sonra canım :) tşk ederiz

güle güle kullan canım, ne güzel bişiler kazanıyosunuz yaa kıskandım

dilşadcım maşallah canım

arzu anlatsana neler oldu merak ettim.

zuzu neler oldu merak ettim ben de

yaa bizim altkatımız satılık onu alma durumumuz var ama hiç birikimimiz yok .. kredi çekmemiz gerek eşim 120 ay 64 çekelim diyor evi 60a alıcaz kalanı tapu/dosya masrafı .. evin değerinide 80bin gösterelim diyor..diyo da diyo ama expertiz karar vermicek mi ona ..bide eşimin bordrosu yok, bana vermezlerki 64 bin
kp emekli onun üzerine çekeriz olmazsa diyor ama emekli maaşından keserse ,onların durumda karışık kv maaşı alamıyoki her avans mı ne çekiyolar ona gidiyo falan fişman çok karmakarışığım yanii
eşime sigorta başlatsalar ama başlatmazlar eminim ..

bide dün kvye haciz gelmiş Allah'tan evde değilmiş oan komşuya bırakmışlar kağıt ... kaynım sözümona biarksine kredi çekmiş 10 bin ,o da ödenmemiş 11bin haciz gelmiş ..kp haberi yok bilse çok fena olur :18: kv tüm gün ağla ağla içi dışına çıkmış

canım eşine sigorta başlatılsa da 64 bin vermez ki banka. ben 10 bin çekebildim kendi adıma sadece, diğer krediyi babamaın adına çektim ben de.
kp gidip bi görüşse bankayla, anlatırlar ne kadar çekebileceğini, hatta müşteri hizmetleri hesaplıyo, ya da tanıdığı bi banka müdürü varsa müdür insiyatif kullanabiliyor.
hakkınızda hayırlı olacaksa ev, olur ianşalalh canım. ama 120 ay çok değil mi? ona çok faiz biner. :26:

kaynına da maşallah yani. nolacak şimdi, bugün olmadı yarın gelirler, gidip bankanın avukatıyla anlaşma yapsa yapılandırsa taksite bölseler

Zuzu kötü olmuş canım ya haciz işi. Taksite falan bağlatmazlar mı.

Ev için de hayırlısı olsun canım. Şuan kredi faiz oranları düşük bankalar kredi vermek için adam arıyo. Sizde muhasebecisiniz maaşını yüksek gösterseniz alabilirsin belki:26:

Ben çarşıya arkadaşımla buluşmaya gidicem şimdi kızlar diksiyon ve tıbbi sekreterlik kursu belgelerimi alıcam. (taşınınca alamamıştım ark. aldı yerime) yine girerim akşam üzeri

bi işim vardı süresi vardı patronunda haberi yoktu tabii bende başka iş yapıodum dr aradı 29 martta basılsın dio şok olduk
imkansız tabii ama hafta sonu kontrol için işi teslim etmeliyim yine nası kasıldım ve çalışıoum anlatamam

dilşad maşallah abartma canım 9 ay olmasada 2 aylık diilsinki minik karnın olsun
sağlıklı olunda gerisi boş

kolay gelsin dilekcim

evet 64e 101 geri ödemesi netten baktıydım sabh hangisiydi dur bakayım yazarım

benim bordroyu yüksek gösterilirse üstünü ben öderim ama patron şuan yüksek ödeyemicek durumda onlar da kredi çekti ,bi de o sordurcak bakalım napabilirz diye

inşallah hayırlısıysa olsun diyorum bende ..

kp gideceğini sanmam dün yemekte diyo önce siz araştırın en olmazsa ben giderim bakarız diyo ,yani elini taşın altına sokacak biri değil, kv kızıyo tabi çekcek ne sorguluyon diyo ,e öyle oldumu da ben istemiyom zoraki oluyo diye anlıyon mu canımcım

kaynım da görüşmş avukatla cumaya kadar 800 yatırırsa durdururlarmış ,taksite de bağlatcakmış ama tam bi gerizekalı valla yaa başkasına çektin hadi insan hiç mi takiplemez,tabi kendine de çekmiş olabilir kadına bişey demiyolarki ağladığıyla kalıyo salak şeyler yaa

özgee bende 8nisan da ilkyardım kursuna başlıyom 4 hafta sürüyomuş

Viliş kendi anlatsın seda ama evet müdürün pislikleri

Alishia harikasın menü süper bazen Hamarat hatun oluyorsun

Zeynep fotolara bakim

yok kızzz bu menüyle hamarat mı olunur
sende malzeme vardız zaten cnm yap bi ara

böle enerji mi gelio son günlerde yaa, ben düşünüom da sanki son günlerde yatağa yapışıp kalıcakmışım gibi gelio
afiyet olsun cnm kusura bakma yaaa
of yaaa şu kaynın da az diil haaa yazık yaa

ev konusunda da hayırlısı olsun cnm hem bildiğiniz yer olcak ii olur

haydeeee işin yoğunlaştı yine yani
kolay gelsin cnmmm

ben de anneme gidiom şimdi görüşürüzzz eşim dikildi başıma

hayırlı olsun belgelerin canım

Allah kolaylık versin canım bi türlü öğrenemediler senin gücüne bağlı olduğunu bunun bi fazlasının yapılamayacağını ya

saol canım öyle tabii. zaten küçük bişe değildim tamam kilo da çok almıyorum ama nasıl böle büyüyor anlamıyorum

ovvv faizi çokmuş canıam ya, bence patronun senin maaşı yüksek göstersin eşinle ortak ödersiniz nasılsa.
ben de babamın üstüne çektim ama çok pişmanım, onlar bağa ev yaptırırken kredi çekmişlerdi bi de bizimki var, şimdi arabayı değiştirecekler kredi çekemiyorlar üstüne 2 kredi var diye 3.yü vermiyo banka. 2 kredi de yüksek mebla çünkü.

ben de avukat yanında çalıştım ya canım avukata çok para yedirmesin pazarlık yapsın. nerden bulucak 3-4 günde 800 lirayı?

zuzu sizde durumlar harbiden karışıkmış :18:

64 bine 100 bin çok bence. Faiz düştü diyorlar ama 120 ayda nerdeyse 2 katına gelecek durumda.120 ayda siz o eve kira ne kadar ödersiniz? bir de eşin sigortasız mı çalışıyor? sigortasız çalıştırmak suç değil mi ? eğer anlaşabilirseniz evin değerini daha yüksek gösterebiliyorsunuz ama ödemelerinizi iyi planlamalısınız çünkü borcun altına girdiğinde hiç beklenmedik bir yerden masraf çıkabiliyor.

kayınbiraderine de diyecek söz bulamıyorum ne diye arıza insanlara kefil olmuş ki. Zaten bu kredi kefalet işleri hep sıkıntı.. serviste bir adam anlattı kefil olmasını isteyenlere diyormuş ki krediyi ben çekeyim siz bana kefil olun ne dersiniz? böyle teklif ettiğinde herkes geri çekiliyormuş...

Aynen zuzuş ya sirkene katılıyorum..Faizi fazla ,hemde extra bi ihtiyacın çıkabiliyor.Çok dikkat etmek lazım..3 5 kenara atın dicem birikmez..Mecbur kredi çekilcek

Akbankıın faizleri az oluyor. Benim tahminim 20 bin faiz biner40 bin çok ..Kp ine çekincende haklısın.. Çekinir insan..

Kaynında fazla oluyo..Bu evlenince evide geçindiremezDaha kredi kartı borçlarını tam ödeyemiyo bide kefil mi olmuş..Durumunuz karışık cnm..Allah kolaylık versin

İlk yardım kursuna gitmiştim banka göndermişti ama 4 gündü :)

Son düzenleme:
Zuzum ev icin hayirlisi neyse o olsun canim. Biz de gecenlerde bi ev bulmustuk 60 bine. 40 kresi cekip 120 ayda odicek olsak nerdeyse 2 katina geliyordu. Ev de kazandiracak bir yerden olmadigi icin vazgectik. Iyi mi ettik bilmiyorum. Hayirlisi diyorum. Kredi odemeleri de yuksek oluyor. Bizimki aylik 600 cikmisti. Kira zaten 400 veriyoz. Sizin taksit ne kadar cikti? Kaynin ucmus ya. Babasi duyacak eninde sonunda. Bu zamanda arkadasa kefil mi olunur? Bence kendine cekmistir o.

Dilekkk kolay gelsin canim ya. Su musteriler var ya deli ederler insani. Bugun acil diyip seni sikistirirlar is onlara donunce sallarlar. Sen ainir oldugunla kalirsin.

Ozge hayirli olsun sertifikalarin. Insallah is konusunda acarlar onunu.

Dilsad fotona bakcam simdi. Masallah kilon iyi gidiyor canim. Ben 1ayda 4 kilo almistim :)))

iş yoğunluğundan nefes alamadım yaa
şimdi çıkıoum eşimin yanına gitcem canım tatlı istio
ordan eve giderim onunda halı saha maçı var zaten
yalnızım seksenleri izleyip nete takılırım biraz

iyi akşamlar kızlar

dilşad kötü olmuş baban için,nekadar daha ödücek

sirken evet suç ama yapmıyolar eşimde diretmiyo anladığım kadaryla bukonuda konuşturtmuyo beni :26: 10 senelik elemanları nasıl ödücekler hakkını bilmiyom yanii

yarenim bizim kredi uygun ozamn halkbankası 0,73 faizle 64bine aylık 802,44 tl ödemeli veriyo ama tabi eşimin bordro sorunu var onu nası çözcez bilmiyom, eşi de beyan etmek gerekiyomuş yazı kabul etmiyolar şimdi başlatsalar bile 6aylık olması lazımmış enaz :44:

Eşini tebrik ediyorum öncelikle çünkü benimkinden böyle atılımlar duymam nerdeyse imkansız
Ama gel gelelim eşinin sigortasının olmaması çok kötü hemde 10 yıllık adamlarla bi konuşsa geriye dönük hakkını ödeseler evin yarı parası çıkar haa
Sana ihtiyaç kredisi o kadar vermezler zaten diğer kredilerinde faizi yüksek oluyor
Kayınpederin durumu da karışık zaten onları karıştırmak ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kaynın da neyine güvenip kefil olur ya

zuzum ben ödüyorum zaten ama babamın adına. 1 buçuk yılı kaldı

aklıma geldi kaynım kefil olmuş'u tekrar okuyunca canım kaynın kefil olabildiğine göre sigortası var, onun üstüne çekemez misiniz krediyi

Allah korusun eşinin başına iş yerinde işinden dolayı bir kaza gelse bunu çok sevgili işverenleri nasıl telafi etmeyi düşünüyorlar?
Az da değil 10 yıldır çalışıyormuş hiç emeklilik düşünmüyor mu? Hayatının sonuna kadar çalışıp kazandığını mı yiyecek hiç emekli olmayacak mı? Şimdi neyse genç çalışıyor kazanıyor peki yaşlandıkça sürekli çalışmak ona koymacak mı gücüne gitmeyecek mi? Hem çocuk oldugunda onun sosyal güvencesi sağlık giderleri nasıl olacak? Zuzu bence eşinle oturup ciddi bi konuşma yapman gerekiyor. Sizin evden daha acil ihtiyacınız eşinin sigortası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…