yarenay o konuda annemler uyanık çıkmışlar beni günden yıl kaybetmesin diye 84 lü yazdırmışlar
sanki askere gideceğim de günden yırttım
dilşad çok sevimli görünüyorsun babet sezonunu erken açmışsın
Alah hepimiz gönlüne göre verir ins.Hayırlı zamanda doğar bebeklerimiz inş..Evlilikte önünde bi engel yoksa 2-3 sene normal bence..Arzu gelsene kızz
Konuşan baskül kazanmışım şanslıyım şu sıralar
güle güle kullan canım, ne güzel bişiler kazanıyosunuz yaakıskandım
arzu anlatsana neler oldu merak ettim.
zuzu neler oldu merak ettim ben de
zuzumm noldu
dilşadcım maşallah canım
yaa bizim altkatımız satılık onu alma durumumuz var ama hiç birikimimiz yok .. kredi çekmemiz gerek eşim 120 ay 64 çekelim diyor evi 60a alıcaz kalanı tapu/dosya masrafı .. evin değerinide 80bin gösterelim diyor..diyo da diyo ama expertiz karar vermicek mi ona ..bide eşimin bordrosu yok, bana vermezlerki 64 bin
kp emekli onun üzerine çekeriz olmazsa diyor ama emekli maaşından keserse ,onların durumda karışık kv maaşı alamıyoki her avans mı ne çekiyolar ona gidiyo falan fişman çok karmakarışığım yanii
eşime sigorta başlatsalar ama başlatmazlar eminim ..
bide dün kvye haciz gelmiş Allah'tan evde değilmiş oan komşuya bırakmışlar kağıt ... kaynım sözümona biarksine kredi çekmiş 10 bin ,o da ödenmemiş 11bin haciz gelmiş ..kp haberi yok bilse çok fena olur :18: kv tüm gün ağla ağla içi dışına çıkmış
canım eşine sigorta başlatılsa da 64 bin vermez ki banka. ben 10 bin çekebildim kendi adıma sadece, diğer krediyi babamaın adına çektim ben de.
kp gidip bi görüşse bankayla, anlatırlar ne kadar çekebileceğini, hatta müşteri hizmetleri hesaplıyo, ya da tanıdığı bi banka müdürü varsa müdür insiyatif kullanabiliyor.
hakkınızda hayırlı olacaksa ev, olur ianşalalh canım. ama 120 ay çok değil mi? ona çok faiz biner. :26:
kaynına da maşallah yani. nolacak şimdi, bugün olmadı yarın gelirler, gidip bankanın avukatıyla anlaşma yapsa yapılandırsa taksite bölseler
Zuzu kötü olmuş canım ya haciz işi. Taksite falan bağlatmazlar mı.
Ev için de hayırlısı olsun canım. Şuan kredi faiz oranları düşük bankalar kredi vermek için adam arıyo. Sizde muhasebecisiniz maaşını yüksek gösterseniz alabilirsin belki:26:
Ben çarşıya arkadaşımla buluşmaya gidicem şimdi kızlar diksiyon ve tıbbi sekreterlik kursu belgelerimi alıcam. (taşınınca alamamıştım ark. aldı yerime) yine girerim akşam üzeri
Viliş kendi anlatsın seda ama evet müdürün pislikleri
Alishia harikasın menü süper bazen Hamarat hatun oluyorsun
Zeynep fotolara bakim
sende malzeme vardız zaten cnm yap bi araofff menüye baken kısa zamanda ben de yapmalıyım...afiyet olsun canım
kuzum yoruluyorum valla ama kendimi çok enerjik hissediyorum hala...sanki son günlerim değil,sanki yakında ben doğurmicamhala iş yapasım var yapıcak iş kalmadı artık ama...kurabiye falan yapıp koyucam dolaba...ama ben yine kessin bi iş çıkarırım kendime zaten dr da çalış didi
afiyet olsun cnm kusura bakma yaaaevet canım ÇINAR olucak inş. herkes alıştı zaten ismebacağım ters hareketten değil hamilelikte olan bişi kramplar bende ilk oldu ama devam ederse magnezyum verecek drum.
Güle güle kullan çekinibence git değişiklik olur sana da.
Ayşaa dün menemen dedin canımı çektirdin kızyaptı annem yedim bi güzell
sedanın işyerinde noldu acaba. uyuz müdürü naptı yine Allah bilir:26:
of yaaa şu kaynın da az diil haaa yazık yaayaa bizim altkatımız satılık onu alma durumumuz var ama hiç birikimimiz yok .. kredi çekmemiz gerek eşim 120 ay 64 çekelim diyor evi 60a alıcaz kalanı tapu/dosya masrafı .. evin değerinide 80bin gösterelim diyor..diyo da diyo ama expertiz karar vermicek mi ona ..bide eşimin bordrosu yok, bana vermezlerki 64 bin
kp emekli onun üzerine çekeriz olmazsa diyor ama emekli maaşından keserse ,onların durumda karışık kv maaşı alamıyoki her avans mı ne çekiyolar ona gidiyo falan fişman çok karmakarışığım yanii
bide dün kvye haciz gelmiş Allah'tan evde değilmiş oan komşuya bırakmışlar kağıt ... kaynım sözümona biarksine kredi çekmiş 10 bin ,o da ödenmemiş 11bin haciz gelmiş ..kp haberi yok bilse çok fena olur :18: kv tüm gün ağla ağla içi dışına çıkmış
bi işim vardı süresi vardı patronunda haberi yoktu tabii bende başka iş yapıodum dr aradı 29 martta basılsın dio şok olduk
imkansız tabii ama hafta sonu kontrol için işi teslim etmeliyim yine nası kasıldım ve çalışıoum anlatamam
dilşad maşallahabartma canım 9 ay olmasada 2 aylık diilsinki minik karnın olsun
sağlıklı olunda gerisi boş
Zuzu kötü olmuş canım ya haciz işi. Taksite falan bağlatmazlar mı.
Ev için de hayırlısı olsun canım. Şuan kredi faiz oranları düşük bankalar kredi vermek için adam arıyo. Sizde muhasebecisiniz maaşını yüksek gösterseniz alabilirsin belki:26:
Ben çarşıya arkadaşımla buluşmaya gidicem şimdi kızlar diksiyon ve tıbbi sekreterlik kursu belgelerimi alıcam. (taşınınca alamamıştım ark. aldı yerime) yine girerim akşam üzeri
Allah kolaylık versin canım bi türlü öğrenemediler senin gücüne bağlı olduğunu bunun bi fazlasının yapılamayacağını yabi işim vardı süresi vardı patronunda haberi yoktu tabii bende başka iş yapıodum dr aradı 29 martta basılsın dio şok olduk
imkansız tabii ama hafta sonu kontrol için işi teslim etmeliyim yine nası kasıldım ve çalışıoum anlatamam
dilşad maşallahabartma canım 9 ay olmasada 2 aylık diilsinki minik karnın olsun
sağlıklı olunda gerisi boş
kolay gelsin dilekcim
evet 64e 101 geri ödemesi netten baktıydım sabh hangisiydi dur bakayım yazarım
benim bordroyu yüksek gösterilirse üstünü ben öderim ama patron şuan yüksek ödeyemicek durumda onlar da kredi çekti ,bi de o sordurcak bakalım napabilirz diye
inşallah hayırlısıysa olsun diyorum bende ..
kp gideceğini sanmam dün yemekte diyo önce siz araştırın en olmazsa ben giderim bakarız diyo ,yani elini taşın altına sokacak biri değil, kv kızıyo tabi çekcek ne sorguluyon diyo ,e öyle oldumu da ben istemiyom zoraki oluyo diye anlıyon mu canımcım
kaynım da görüşmş avukatla cumaya kadar 800 yatırırsa durdururlarmış ,taksite de bağlatcakmış ama tam bi gerizekalı valla yaabaşkasına çektin hadi insan hiç mi takiplemez,tabi kendine de çekmiş olabilir kadına bişey demiyolarki ağladığıyla kalıyo salak şeyler yaa
özgee bende 8nisan da ilkyardım kursuna başlıyom 4 hafta sürüyomuş
Eşini tebrik ediyorum öncelikledilşadcım maşallah canım
yaa bizim altkatımız satılık onu alma durumumuz var ama hiç birikimimiz yok .. kredi çekmemiz gerek eşim 120 ay 64 çekelim diyor evi 60a alıcaz kalanı tapu/dosya masrafı .. evin değerinide 80bin gösterelim diyor..diyo da diyo ama expertiz karar vermicek mi ona ..bide eşimin bordrosu yok, bana vermezlerki 64 bin
dilşad kötü olmuş baban için,nekadar daha ödücek
sirken evet suç ama yapmıyolar eşimde diretmiyo anladığım kadaryla bukonuda konuşturtmuyo beni :26: 10 senelik elemanları nasıl ödücekler hakkını bilmiyom yanii
yarenim bizim kredi uygun ozamn halkbankası 0,73 faizle 64bine aylık 802,44 tl ödemeli veriyo ama tabi eşimin bordro sorunu var onu nası çözcez bilmiyom, eşi de beyan etmek gerekiyomuş yazı kabul etmiyolar şimdi başlatsalar bile 6aylık olması lazımmış enaz :44:
dilşad kötü olmuş baban için,nekadar daha ödücek
sirken evet suç ama yapmıyolar eşimde diretmiyo anladığım kadaryla bukonuda konuşturtmuyo beni :26: 10 senelik elemanları nasıl ödücekler hakkını bilmiyom yanii
yarenim bizim kredi uygun ozamn halkbankası 0,73 faizle 64bine aylık 802,44 tl ödemeli veriyo ama tabi eşimin bordro sorunu var onu nası çözcez bilmiyom, eşi de beyan etmek gerekiyomuş yazı kabul etmiyolar şimdi başlatsalar bile 6aylık olması lazımmış enaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?