evet ihtiyac kredisinin oranları çok daha yüksek ve en fazla maaşın 15 katı kadar fazlasını veriyorlar.Eşini tebrik ediyorum öncelikleçünkü benimkinden böyle atılımlar duymam nerdeyse imkansız
Ama gel gelelim eşinin sigortasının olmaması çok kötü hemde 10 yıllıkadamlarla bi konuşsa geriye dönük hakkını ödeseler evin yarı parası çıkar haa
Sana ihtiyaç kredisi o kadar vermezler zaten diğer kredilerinde faizi yüksek oluyor
Kayınpederin durumu da karışık zaten onları karıştırmak ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kaynın da neyine güvenip kefil olur ya
ayy okadar mı kıllıydı kız kollarındileeeeek dün kollarımdaki tüyleri aldık annemle...korktuğum gibi olmadı hiç,fazla acımadı...benim kolumda da deri varmış yaaa şükür gördüm
ayy okadar mı kıllıydı kız kollarıngüldüm ama söyleyiş şekline
çok yorma kendini, ayy 12 gün diyo yaa çizelgen
dün annem gitti,sonra komşuya davetliydim oraya geçtim bende...akşam kvler geldi çaya,geç gittiler...
bugün alt komşuya gidip yürüyüşe gidelim beraber dicem...gelince de dolap için son hazırlıklarımı yapıp işlerime noktayı koyucam artık...tahinli kurabiye yapmak istiyorum ama hiç yemedim,yiyen var mı aranızda kızlar?
sonraaa tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...
başka işim kalmıyo artık...
bundan sonra süslenip püslenip doğumu bekliceminşallah pasaklı bi anımda tutmaz sancı
gerçi 2 nisandaki kontrolümde belli olucak doğumun nasıl olucaa ama yine de hazırlıklı oluyum ben
dileeeeek dün kollarımdaki tüyleri aldık annemle...korktuğum gibi olmadı hiç,fazla acımadı...benim kolumda da deri varmış yaaa şükür gördüm
kız koras sana da yazıcaktım unutmuşum,hep bu b12 eksikliği yüzündensabah sabah bu ne hamaratlık öyle yapıcak iş kalmadıysa bana yardıma gel bacııım,pasta börek yapak,çay demleyip yiyek
Cnm ya sana imrenerek bakıyorum .Hamile halinle her işin hakkından geldin 41 bin kere maşallah sanaYok kuzum hamaratlık değil rahat edemiyorum iş olunca Ahh yakın olsak keşke seve seve gelir yardım ederim
inşallah benim gibi bi hamilelik geçirirsiniz kızlar...kendimi kuş gibi hafif hissediyorum halasanki son günlerim değil gibi...
dün akşam yürüyüş yaptım,sonra orda bisiklet çevirdim biraz(15 dk kadar), ama hiç yorulmadım yaa,tuhaf :26: bana kalsa daha da sürerdim yanidoğuma yakın insana bi enerji geliyo diyo okumuştum,acaba bendeki de öyle bi şey mi diyorum ama kaç haftadır böyleyim ben
günaydın kızlar
bugün hiç işe gelmek istemedim zaten işim çok ve beni bunaltıo
yeni başlayan kızın boş oturmaları beni iyice gıcık edio
hala yok 9.30'a doğru gelio
oda 9da çıkıo cmtsi yok zaten burda olduğunda da elinde tlf ya konuşuo ya mesajlaşıo sinir bozucu yani
hıı birde patronla kahvaltı yapıo 10 a kadar falan öğlen yemeklerinide uzun tutuo kendince
kebap yani
vilin aylar önce alacaktın bak azalırdı şimdiye
hatta kozmik bakımı takip etsen daha işe yarar günlerde alır daha da azaltırsın.
İnş seninki gibi geçer hamileliğim özeniyorum valla sanaKilo alımında gayet iyi
Dilek kızın çalışma saaati fazla ama toplasan ne kadar çalışıyo o da var
Viliş maşallah yaa hakketen nazarımız değecek 65 süper bi kilo 9 aylık hamile bi insana göre
çalışma saati çok mu
ben 9-7 cmtsi full çalışıodum
konuştum 1 saat erken çık dedi 6 oldu bir yıl katlandım bu yoğunlukta 10 saat çalışmaya
hanım geldi herşeyden oda faydalanıo hemde benden fazla şekilde
GünaydınnnnEki Görüntüle 669237 Eki Görüntüle 669236
Eşimi gönderdim işe.Ha şunuda yapıyım ha bunuda yapıyım derken bu saat oldu uykumda kaçtıEki Görüntüle 669238 ,ama yapıcak işimde kalmadı
Zuzu eşimin sigortası yok dediğinde bende emekliliği düşündüm:26:,yatırsalarya niye yatırmıyolarYazık emeklerine valla:26:
maşallah sana hamarat anne :)günaydıııııııııın
günler öyle yoğun geçiyo ki kızlar anlatamam...
zuzum,eşinin sigortasını niye ödemiyolar yaaaslında konuşması lazım patronuyla,kaç yıllık elemanı,nerelere gidiyo iş için,geç geliyo bu konuda eşine ısrar etsen konuşmaz mı acaba :26: ayrıca kaynına da çok kızdım bu devirde kefillik mi kaldı yaa inşallah bi yolunu bulursunuz da evi alırsınız canım
dilşadın babası neyi ödüyo :26: geçmişi okudum ama onu görmedim ben :26:
bol hiç yazamamış,hala giremiyo foruma sanırsam,biriniz ne olduğunu anlatsanız,merak ettim :26:
dün annem gitti,sonra komşuya davetliydim oraya geçtim bende...akşam kvler geldi çaya,geç gittiler...
bugün alt komşuya gidip yürüyüşe gidelim beraber dicem...gelince de dolap için son hazırlıklarımı yapıp işlerime noktayı koyucam artık...tahinli kurabiye yapmak istiyorum ama hiç yemedim,yiyen var mı aranızda kızlar?
sonraaa tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...
başka işim kalmıyo artık...
bundan sonra süslenip püslenip doğumu bekliceminşallah pasaklı bi anımda tutmaz sancı
gerçi 2 nisandaki kontrolümde belli olucak doğumun nasıl olucaa ama yine de hazırlıklı oluyum ben
dileeeeek dün kollarımdaki tüyleri aldık annemle...korktuğum gibi olmadı hiç,fazla acımadı...benim kolumda da deri varmış yaaa şükür gördüm
kız koras sana da yazıcaktım unutmuşum,hep bu b12 eksikliği yüzündensabah sabah bu ne hamaratlık öyle yapıcak iş kalmadıysa bana yardıma gel bacııım,pasta börek yapak,çay demleyip yiyek
tşk ederim canımdilşad çok tatlısın
zuzu, bence de kaynın kendine çekmiştir o krediyi :26:
nereye kullandı acaba, ayy Allahım yaa, ne sorumsuz bi çocuk. Eşin bişe demiyo mu?
napıcak şimdi oncaa parayı kendisi mi ödeyecek :26:
Ev işi hayırlıysa olur inşallah, eşinin sigortasız çalışma olayı kötüymüş yaa :26:
çıksa etse tazminatı yok, emkliliği için bi güvencesi yok
Günaydın herkese
viliş tşk ederim canımtüy sarartıcı kullandıkça çoğalmıştıepey vardı yani ama artık yoklar acımicanı bilseydiiiiim,şimdiye kadar çoktan halletmiştim onları ben ama korkudan alamadım bi türlü
evet kuzum az kaldıkızımı merak ediyorum artık teyzesi, her akşam evde ''doğsa da sevsek'' cümlesi yankılanıyo
dilşad,ne tatlı olmuşsun öyle
rahat kız valla, özel yerde oa kadar arahatını ilk kez duydumgünaydın kızlar
bugün hiç işe gelmek istemedim zaten işim çok ve beni bunaltıo
yeni başlayan kızın boş oturmaları beni iyice gıcık edio
hala yok 9.30'a doğru gelio
oda 9da çıkıo cmtsi yok zaten burda olduğunda da elinde tlf ya konuşuo ya mesajlaşıo sinir bozucu yani
hıı birde patronla kahvaltı yapıo 10 a kadar falan öğlen yemeklerinide uzun tutuo kendince
kebap yani
vilin aylar önce alacaktın bak azalırdı şimdiye
hatta kozmik bakımı takip etsen daha işe yarar günlerde alır daha da azaltırsın.
Günaydın kızlar cepten yazıyorum çok uzun yazamıcam burda cumadan beri baya olaylar oldu bi o... Nun yüzünden işten ayrılıyorum yarın insan kayn konuşcak müdür haklarımı verebilmeleri için hayırlısı diyorum artık gnlerdir ruh gibi geziyorum ortada halimi görseniz dick bişe yok artık..
Vilin cnm maşallah sana senin gibi hamiş zor bulunur valla hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik cadı.
Zuzum üzldüm olaylara ya neden böyle olmuş keşke eşin konuşsa sigorta önemli bişe sonuçta
Eşini tebrik ediyorum öncelikleçünkü benimkinden böyle atılımlar duymam nerdeyse imkansız
Ama gel gelelim eşinin sigortasının olmaması çok kötü hemde 10 yıllıkadamlarla bi konuşsa geriye dönük hakkını ödeseler evin yarı parası çıkar haa
Sana ihtiyaç kredisi o kadar vermezler zaten diğer kredilerinde faizi yüksek oluyor
Kayınpederin durumu da karışık zaten onları karıştırmak ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kaynın da neyine güvenip kefil olur ya
zuzum ben ödüyorum zaten ama babamın adına. 1 buçuk yılı kaldı
aklıma geldi kaynım kefil olmuş'u tekrar okuyunca canım kaynın kefil olabildiğine göre sigortası var, onun üstüne çekemez misiniz krediyi
Allah korusun eşinin başına iş yerinde işinden dolayı bir kaza gelse bunu çok sevgili işverenleri nasıl telafi etmeyi düşünüyorlar?
Az da değil 10 yıldır çalışıyormuşhiç emeklilik düşünmüyor mu? Hayatının sonuna kadar çalışıp kazandığını mı yiyecek hiç emekli olmayacak mı? Şimdi neyse genç çalışıyor kazanıyor peki yaşlandıkça sürekli çalışmak ona koymacak mı gücüne gitmeyecek mi? Hem çocuk oldugunda onun sosyal güvencesi sağlık giderleri nasıl olacak? Zuzu bence eşinle oturup ciddi bi konuşma yapman gerekiyor. Sizin evden daha acil ihtiyacınız eşinin sigortası...
dilşad çok tatlısın
zuzu, bence de kaynın kendine çekmiştir o krediyi :26:
nereye kullandı acaba, ayy Allahım yaa, ne sorumsuz bi çocuk. Eşin bişe demiyo mu?
napıcak şimdi oncaa parayı kendisi mi ödeyecek :26:
Ev işi hayırlıysa olur inşallah, eşinin sigortasız çalışma olayı kötüymüş yaa :26:
çıksa etse tazminatı yok, emkliliği için bi güvencesi yok
Günaydın herkese
12 saat çalışıyo görünüyoya(!) ondan dedim..İşte eski eleman olarak sen yıpranıyosun zamanında ..İş yerinin kuralı budur yeni gelen her zaman daha rahattır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?