nası hesapladın kkoras
9-6 dioum 9-12 3 saat
13,30da tekrar başlıo 18e kadar 5,5 saat
8,5 saat işte cmtsi de yok ayrıca burda kaldığı süredede iş yapmıo bence
gıcık oluoum valla
işinin benimle alakası yok pazarlama yapıo mail atıo gidip görüşme yapıo onun için ben ona iş buyuramam ki
biz eşimle 2009 da tanıştık ben 83 aralık doğumluyum. 3 sene çok zaman değil...
zuzu neler oldu merak ettim ben de
yok canım gelmioum tlf yok çünkü
bende kasım gibi çalışmalara başlıcam işte seneye doğum olur inşallah bakalım
şu yazı bi atlatıyım tatilimi gezimi yapıyım azcık para toparlayım
kendimi hazırlayım kasım uygun işte
hakkımızda hayırlısı
bende pazarları showda bi program var onu izlioum
doğum öncesi sonrası aile çekimleri yapıo ya
eşimle bu pazar epey izledik
kadın elimi soğuk sudan soğuk suya sokmadı eşim dio
benimkide kalkmış çayı ısıtıyım aşkım için bende yapıoum soğuk sıcak su dio
nası hesapladın kkoras
9-6 dioum 9-12 3 saat
13,30da tekrar başlıo 18e kadar 5,5 saat
8,5 saat işte cmtsi de yok ayrıca burda kaldığı süredede iş yapmıo bence
gıcık oluoum valla
işinin benimle alakası yok pazarlama yapıo mail atıo gidip görüşme yapıo onun için ben ona iş buyuramam ki
sedamçok çok üzülüoum işini
şimdi kaybeden sen gibi gözüksende yaptıklarına yanlarına kalmıcak
Allah korkuları yok onun için seni bu hale getirdi pislikler
inşallah bu noktadan sonra şans hep senin yanında olsun
tazminatını alarak çıkmandan başka bişi istemioum
daha sonra işsizlik maaşıyla falan bi süre idare eder ve umarım çok rahat bi iş bulursun sonrasında.
Eki Görüntüle 668199 soran olursa 9 aylık heeeee
dilşadcım maşallah canım
yaa bizim altkatımız satılık onu alma durumumuz var ama hiç birikimimiz yok .. kredi çekmemiz gerek eşim 120 ay 64 çekelim diyor evi 60a alıcaz kalanı tapu/dosya masrafı .. evin değerinide 80bin gösterelim diyor..diyo da diyo ama expertiz karar vermicek mi ona ..bide eşimin bordrosu yok, bana vermezlerki 64 bin
kp emekli onun üzerine çekeriz olmazsa diyor ama emekli maaşından keserse ,onların durumda karışık kv maaşı alamıyoki her avans mı ne çekiyolar ona gidiyo falan fişman çok karmakarışığım yanii
eşime sigorta başlatsalar ama başlatmazlar eminim ..
bide dün kvye haciz gelmiş Allah'tan evde değilmiş oan komşuya bırakmışlar kağıt ... kaynım sözümona biarksine kredi çekmiş 10 bin ,o da ödenmemiş 11bin haciz gelmiş ..kp haberi yok bilse çok fena olur :18: kv tüm gün ağla ağla içi dışına çıkmış
günaydıııııııııın
günler öyle yoğun geçiyo ki kızlar anlatamam...
zuzum,eşinin sigortasını niye ödemiyolar yaaaslında konuşması lazım patronuyla,kaç yıllık elemanı,nerelere gidiyo iş için,geç geliyo bu konuda eşine ısrar etsen konuşmaz mı acaba :26: ayrıca kaynına da çok kızdım bu devirde kefillik mi kaldı yaa inşallah bi yolunu bulursunuz da evi alırsınız canım
dilşadın babası neyi ödüyo :26: geçmişi okudum ama onu görmedim ben :26:
bol hiç yazamamış,hala giremiyo foruma sanırsam,biriniz ne olduğunu anlatsanız,merak ettim :26:
dün annem gitti,sonra komşuya davetliydim oraya geçtim bende...akşam kvler geldi çaya,geç gittiler...
bugün alt komşuya gidip yürüyüşe gidelim beraber dicem...gelince de dolap için son hazırlıklarımı yapıp işlerime noktayı koyucam artık...tahinli kurabiye yapmak istiyorum ama hiç yemedim,yiyen var mı aranızda kızlar?
sonraaa tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...
başka işim kalmıyo artık...
bundan sonra süslenip püslenip doğumu bekliceminşallah pasaklı bi anımda tutmaz sancı
gerçi 2 nisandaki kontrolümde belli olucak doğumun nasıl olucaa ama yine de hazırlıklı oluyum ben
dileeeeek dün kollarımdaki tüyleri aldık annemle...korktuğum gibi olmadı hiç,fazla acımadı...benim kolumda da deri varmış yaaa şükür gördüm
kız koras sana da yazıcaktım unutmuşum,hep bu b12 eksikliği yüzündensabah sabah bu ne hamaratlık öyle yapıcak iş kalmadıysa bana yardıma gel bacııım,pasta börek yapak,çay demleyip yiyek
canım benim yaaGünaydın kızlar cepten yazıyorum çok uzun yazamıcam burda cumadan beri baya olaylar oldu bi o... Nun yüzünden işten ayrılıyorum yarın insan kayn konuşcak müdür haklarımı verebilmeleri için hayırlısı diyorum artık gnlerdir ruh gibi geziyorum ortada halimi görseniz dick bişe yok artık..
Vilin cnm maşallah sana senin gibi hamiş zor bulunur valla hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik cadı.
Zuzum üzldüm olaylara ya neden böyle olmuş keşke eşin konuşsa sigorta önemli bişe sonuçta
hey maşallah yaadün gece yatmaya hazırlanırken evi topluyordum ben hareketlenince çocuk da hareketlendi karnıma dayandı yine. eşim de elini koydu etkilenmiş demekki, yattık geri uyandırdı beni aşkım ben çok tuhaf oldum bu sefer net hissettim ya diyo. gözleri doldu adamın
iyiyim yavrum sen nassınGünaydın
vilişş iyimisinn nasılsın (hamişim tontişim)bunu kullan bol bol artık kullanmıcan bi hafta kadar sonra
ama ama geçmişi okuyunca hemen cvp yazmadığımdan unutmuş olabilirim :26:geçmişe bakmışsın ama bişi yazmıştım cvp vermemişsin köstümmmEki Görüntüle 669377
kuzum paris konusunda bi uyarıda bulunmadı drparise gitmiyosun artık dimi dr. uyarmıştır zaten son haftalar için
yaa vildan 10 gün çok değilşmi ki yaa 39. cu haftadasın 10 gün sonra kontrol kafamı karıştırdı...çatı dar diyosun doğum gelirse napcak peki?
ben 7 gün kala sezeryanımı oldum 39 haftada doğum olmuştu ...çatı açılmasını beklicekte son hafta açılmamış kafam karıştı :44::44:
neyse vardır bi bildiğ belki son haftaya kadar beklicek doğum gelirse sezeryan yapcak herhalde direk
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah doktorun önlemi almıştr gereken sen stres yapma sezeryan felan derse tamammı herşeyin hayırlısı bi avazda doğurursun inş.
vilin ne malzemesi aldın? neye başlayacaksın mutfakta?
off yanlış yazmışım kkoras sinirle hızlı yazınca öyle oldu sanırım
koket saolsun eşim kaynaktır eğlendirir beni ama hayat işte laylaylomla geçseydi ohoo
bana dio zaten bebek olsun neler yaparım onun içinde senin içinde
şimdide herşeyi senin için yapıoum 24 saat seni düşünüoum
halı sahaya gidip gece gelincede beni mi düşünüosundioum bende
adam varya beni hiç bişiye inandıramıo yazık yaa üzülüoum bazen
canım incirli kurabiye,tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...onların eksik malzemelerinden aldım...
kuzum paris konusunda bi uyarıda bulunmadı drbi şey olucanı sanmıyorum parise gidince,hatta açılmaya faydası bile olabileceğini düşünüyorum
çatım dar değilmiş,hatta normal doğuma müsaitmiş...dar olan vajina girişi(rahim ağzı)...o da henüz hiç açılmadığından...normalde açılmaya başlaması ve rahmin yumuşamaya başlamış olması gerekirmiş normal doğum için...bunlar olmadığından doğumum henüz yakın değil diye 10 gün sonra gel dedi...benim 2. parmağım bile sığmazken ordan bebek nasıl çıkıcak dediaçılma olmazsa sezaryen söz konusu olabilir...gittiğimde belli olucak işte...bende açılma ve yumuşama olsun diye yürüyorum,bisiklet sürüyorum ama hangisi hayırlıysa o olsun hakkımızda,ne normalden ne de sezaryenden korkmuyorum
dün gece yatmaya hazırlanırken evi topluyordum ben hareketlenince çocuk da hareketlendi karnıma dayandı yine. eşim de elini koydu etkilenmiş demekki, yattık geri uyandırdı beni aşkım ben çok tuhaf oldum bu sefer net hissettim ya diyo. gözleri doldu adamın
arzu hiç bahsetmedin yaa burdan okudum ...
eşine sigorta yapsalarda 6 aydan önce kredi çekemezyani banka 6 aylık bordro istiyor...
kp üzerindeki maaş emekli maaşından 50 bin çekilir vakıf yada ziraatten ama kesintiyi maaştan yapıyolar ...izin verirlerse bu yolu dene avans hesabı içerdeyse onu ödeyin maaşınızla o artıya girsin sonra başvurun kesilmesini kabul ediyosa sen maaşını kp verirsin her ay..
k.v üzüldüm şimdi evde yok peki tekrar gelirlerse k.p öğrenir yarın birgün anlatması iyi olurdu belki hal çaresine bakılır dava açılır ertelenir v.s
Zuzum ya eain daha once ds botc vermisti dimi patronuna? Kendini dusundugunden fazla patronu dusunuyor. Ordan ciksa baska is bulamaz mi ayni maasa??
zuzu eşinle otur ciddi ciddi konuş
üçüncü dünya ülkesinde mi yaşıyor da 10 yıldır çalışıyor ve hala sigortası yokiki gün sonra işyeri batar çıkar ortada dımdızlak kalıverir. Ne demek işverenin durumu yok durumu yoksa iş yeri açmayacak ya da eşini çalıştırmayacak.
off yanlış yazmışım kkoras sinirle hızlı yazınca öyle oldu sanırım
koket saolsun eşim kaynaktır eğlendirir beni ama hayat işte laylaylomla geçseydi ohoo
bana dio zaten bebek olsun neler yaparım onun içinde senin içinde
şimdide herşeyi senin için yapıoum 24 saat seni düşünüoum
halı sahaya gidip gece gelincede beni mi düşünüosundioum bende
adam varya beni hiç bişiye inandıramıo yazık yaa üzülüoum bazen
aynen :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?