Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilşadcım eşim sabah mesaisinde olduğunda işe 7 yi çeyrek gece gidiyo .4 bucuktada geliyo..Sabah namazına kalkmaya çalışıyorum işte 5:40 gibi.Kahvaltı hazırla derken 6 yı çeyrek geciyo..Eşim gidene kadar topluyorum evi..O gidincede kalan işleri yapıyorum Bazen tembellik yapıp yatıyorum

Zuzu eşine pes doğrusuİnsan aman patronun durumu yok sigortam olmasın diye bi düşünceye kapılır mıBiraz düşünsün kendini ya..Kaç yaşına gelmiş simdiye kadar bi ton pirimi ödenirdi.İnsanlık hali bi güvencem olsun diye düşünmüyo mu

hala yok 9.30'a doğru gelio
oda 9da çıkıo
Kızzz yazmışsınya 9 :30 da geliyo 9 da çıkıyo diye ona 12 saat dedim....Ben de gıcık olurdum ben çalışcam karşımdaki rahat rahat takılcak..

Son düzenleme:
biz eşimle 2009 da tanıştık ben 83 aralık doğumluyum. 3 sene çok zaman değil...

zuzu neler oldu merak ettim ben de

evet 3 sene çok değil ama şuan 30 a girmişsin 31 de hamiş kalsan çocuk 4 yaşına geldiğinde sen 35 olcan çok yorulcan onun peşinde koşturmaktan ona sabır göstermekten ikinciyi düşünene kadar bi bakmışsın 38 40 olmuşsun ikinciyi istemiceksin bu sefer çocuk tek kalıcak...

bazen onlarıda düşünmek lazım bireyler hep kendini düşünüyor çocuk düşünürken zamanım yok yada az daha gezeyim daha vakit geçireyim yaş ilerliyo sonra çocuk oyun oynamak istiyo bişeyler paylaşmak istiyo yorgun sabırsız bazen sinirli bi anne ile başbaşa kalıyo:26:

inan 25 inde çocuk doğurmak isterdim her bir yıl çok şey götüryo bizlerden...

Günaydın

vilişş iyimisinn nasılsın (hamişim tontişim) bunu kullan bol bol artık kullanmıcan bi hafta kadar sonra

dilekkk naptın kuzuuu

dilşad hamişlik iyimi inşallah bi sorun yoktur

kamiş seni whtsppta göryom zatii

sirken dostummm nassın

ayy alemmm bu eşinn ya güldürdü benii

üzme ha kocişini seni çok seviyo topiğin romantik erkeği seçtik onu

sen bide hamiş kall neler yapar sana eminimmm

bu yaz antalya taraflarına gelirsin belki

canım yanlış yazmıştın demin demekki sabah 9 buçuk gibi geliyo akşam 9da da çıkıyo yazmıştın da

arzu hiç bahsetmedin yaa burdan okudum ...

eşine sigorta yapsalarda 6 aydan önce kredi çekemez yani banka 6 aylık bordro istiyor...

kp üzerindeki maaş emekli maaşından 50 bin çekilir vakıf yada ziraatten ama kesintiyi maaştan yapıyolar ...izin verirlerse bu yolu dene avans hesabı içerdeyse onu ödeyin maaşınızla o artıya girsin sonra başvurun kesilmesini kabul ediyosa sen maaşını kp verirsin her ay..

k.v üzüldüm şimdi evde yok peki tekrar gelirlerse k.p öğrenir yarın birgün anlatması iyi olurdu belki hal çaresine bakılır dava açılır ertelenir v.s

geçmişe bakmışsın ama bişi yazmıştım cvp vermemişsin köstümmm

Zuzum ya eain daha once ds botc vermisti dimi patronuna? Kendini dusundugunden fazla patronu dusunuyor. Ordan ciksa baska is bulamaz mi ayni maasa??

Vilisim masallah sana son gunlerse iyice sabirsizlaniyo insan. Biz de hep biran once gelsin sevelim koklayalim diyorduk :)

Dilek kizi gormemezlikten gelmeye calis canim. Onu gordukce moralin bozulcak daha fazla.

koketa haklısın ama bizim şartlar daha farklı olunca hemen düşünülmüyor...istiyorum ki tezimi bitireyim bebek işlerini öyle düşüneyim tez süreci stresli ve sıkıntılı oluyor uykusuz geziyorsun tüm zamanını ona harcıyorsun eğer bebek olursa ne bebekle ilgilenebilirim ne de tezimle...sonra iyice sıyırma noktasına gelirim.
aslında eşimi razı edebilirsem ben direk IVF le ikiz tüp bebek olayına girmek istiyorum bir taşla iki kuş oldu mu olmadı mı derdi yok..

bol a çok üzüldüm işten ayrılmasını gerektirecek kadar ne yaşadı ki acaba Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o müdürünü

zuzu eşinle otur ciddi ciddi konuş
üçüncü dünya ülkesinde mi yaşıyor da 10 yıldır çalışıyor ve hala sigortası yok iki gün sonra işyeri batar çıkar ortada dımdızlak kalıverir. Ne demek işverenin durumu yok durumu yoksa iş yeri açmayacak ya da eşini çalıştırmayacak.

canım benim yaa işten çıkmana sebep olacak kadar ne yaşandı bilmiyorum ama üzüldüğün için üzüldüm şu an :26: allahlarından bulsunlar seni üzenler inşallah en kısa zamanda iyi ki çıkmışım diyebileceğin bi iş bulursun ve inşallah çıkarken primini alabilirsin

hey maşallah yaa (kocişim gibi konuştum aynı )

Günaydın

vilişş iyimisinn nasılsın (hamişim tontişim) bunu kullan bol bol artık kullanmıcan bi hafta kadar sonra
iyiyim yavrum sen nassın hamişim tontişim demiş bi de yaa hiçte tontiş diilim bi kerem

geçmişe bakmışsın ama bişi yazmıştım cvp vermemişsin köstümmmEki Görüntüle 669377
ama ama geçmişi okuyunca hemen cvp yazmadığımdan unutmuş olabilirim :26:
ne yazmıştın hemen geri dönüp buluyorum

kızlar yürüyüşe gittim geldim...
eksik malzemelerimi aldım...
azıcık dinlenip mutfağa gidicem

kuzum paris konusunda bi uyarıda bulunmadı dr bi şey olucanı sanmıyorum parise gidince,hatta açılmaya faydası bile olabileceğini düşünüyorum
çatım dar değilmiş,hatta normal doğuma müsaitmiş...dar olan vajina girişi(rahim ağzı)...o da henüz hiç açılmadığından...normalde açılmaya başlaması ve rahmin yumuşamaya başlamış olması gerekirmiş normal doğum için...bunlar olmadığından doğumum henüz yakın değil diye 10 gün sonra gel dedi...benim 2. parmağım bile sığmazken ordan bebek nasıl çıkıcak dedi açılma olmazsa sezaryen söz konusu olabilir...gittiğimde belli olucak işte...bende açılma ve yumuşama olsun diye yürüyorum,bisiklet sürüyorum ama hangisi hayırlıysa o olsun hakkımızda,ne normalden ne de sezaryenden korkmuyorum

off yanlış yazmışım kkoras sinirle hızlı yazınca öyle oldu sanırım
koket saolsun eşim kaynaktır eğlendirir beni ama hayat işte laylaylomla geçseydi ohoo
bana dio zaten bebek olsun neler yaparım onun içinde senin içinde
şimdide herşeyi senin için yapıoum 24 saat seni düşünüoum
halı sahaya gidip gece gelincede beni mi düşünüosun dioum bende
adam varya beni hiç bişiye inandıramıo yazık yaa üzülüoum bazen

Bende diyom ne diyoGörmezden gel o kızıda
canım incirli kurabiye,tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...onların eksik malzemelerinden aldım...

Bigün de tv karşısına geç keyif yap vilişim yaaYa örgü örersin ya derin dondurucuyu doldurursun,ya halı silersin
Ayy doktor olacağı söylemiş amaDoğuma giderken açılır belkiİnş gönlünden geçen hayırlı bi şekilde olur cnm

Son düzenleme:

:103::103::103:

fırsat olmadı canım

evet aynen öylemiş bilmiym napcaz , patronum ben bastırırım diyo bankadaki kıza onlarda yüksek kredi çekti iyi aramz diyo bakalım ,daha bize yüzyüze görüşmedik ev sahibiyle ,aracı vasıtasıyla konuşmuktk adam gece tarlaya gidiymş mu ne işte görüşemdk

evet maaştan yapıyolarmış ,istemiyom ben ya negerk sonrasında da kp üzerinden kendimize geçirirken de biton tapu masrafı

akşam gidicez son durum ne görcem

Zuzum ya eain daha once ds botc vermisti dimi patronuna? Kendini dusundugunden fazla patronu dusunuyor. Ordan ciksa baska is bulamaz mi ayni maasa??

evet canım aynen
burda iş bulmak zor yarenim yaa küçük yer

aynen :/

benim için mi aynen kendin için mi söylüosun sen de mi inanmıosun :26:

kızlar az önce patron dio ki muhasebeci gelmiş matbaaya her ay 50 binlik senet imzalamış herkese söylüo bana dilek hanım napcaz dedi
bende daha az çalışıyım o zaman daha az kitap yollarsam matbaaya bu kadar ödeme yapılmaz dedim
adam şok
çözüme bakar mısın dio
muhasebeciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…