benim için mi aynen kendin için mi söylüosun sen de mi inanmıosun :26:
kızlar az önce patron dio ki muhasebeci gelmiş matbaaya her ay 50 binlik senet imzalamış herkese söylüo bana dilek hanım napcaz dedi
bende daha az çalışıyım o zaman daha az kitap yollarsam matbaaya bu kadar ödeme yapılmaz dedim
adam şok
çözüme bakar mısın dio
muhasebeciye
Bigün de tv karşısına geç keyif yap vilişim yaaYa örgü örersin ya derin dondurucuyu doldurursun,ya halı silersin
Ayy doktor olacağı söylemiş amaDoğuma giderken açılır belki İnş gönlünden geçen hayırlı bi şekilde olur cnm
Nihayet ayaklarımı uzatıp oturabildim.Dün annem apar topar gitmek zorunda kaldı bi işi çıktı. Temizlikte kalmıştı. Bugün ben yaptım yapabildiğim kadarını mutfağı temizledim odaları süpürdüm toz aldım 2 posta çamaşır astım belim nası ağrıdı. Annemde gelecek yoldadır şimdi. Mutfaktaki halımla salondaki iki halımı silmek istiyorum salondaki sobamız sökülecek camlarda silinmesi gerek ama havalar biraz daha güzelleşsin öyle silerim artık ben bi şekilde hepsini anneme yüklemiyim.
Zaten evi süpürdüm süpürgeyi götürürken birden kapağı açıldı pis suyu döküldü halıya bi sürüiyice sildim sabunlu sularla leke olmadı Allahtan ama koku yapacak havalandırmazsak. Bu yüzden silmek şart oldu Bu arada beşiğimizde geldi kızlar kurdu usta. kocişe söylemedim akşam gelince süpriz olsun birden görmek
Dilek alemsin kızYani ona da o cevap verilirdi. iş yapıyosan karşılığınıda alıyosun sonuçta be adam ne bekliyosun yani ay kıyamam al buda benden olsun mu dicen
yarın yapcam keyif inşallah...cuma günü evi süpürüp silerim,toz alırım...yapıp yapıp başa dönüyorum yaa ev işi kadar bereketli başka bi şey yoktur heralde
özgeeee bi de bana dersiniz kendini çok yorma diyesen niye yordun kendini bu kadar
bana dr dediği için(tamam itiraf ediyorum biraz da rahat duramadığım için) iş yapıyorum sürekli ama sen niye bi günde bu kadar iş yapıyosunbeşiğiniz hayırlı olsun canım...fotosunu ekle de görelim
kaç gündür sorcam unutuyorum,ayşinimin kuzusunun adı şeref mi olacak :26:
bu arada biz hala isim bulamadıkkociş en son begüm diyodu,bakalım daha kaç kez değişecek
Kızz saçaklı zuzu benim yazdıklarımı niye alıntılamıyon kızz
Özge çok yormuşaun kendini cnm ya.Görümcelerini çağırsaydın ya yakınlarmış zaten...Hayırlı uğurlu olsun beşiğinizdeGüle güle kullanın ..
Kızz saçaklı zuzu benim yazdıklarımı niye alıntılamıyon kızz
Özge çok yormuşaun kendini cnm ya.Görümcelerini çağırsaydın ya yakınlarmış zaten...Hayırlı uğurlu olsun beşiğinizdeGüle güle kullanın ..
:13:
aynen yaa benimkileri de alıntılamadı hiç
zuzum benden alıntı yapmışsın bunlardan yapmamışsın die mi cırlıolar sana
gel yamacıma korkma bişi yapamazlar
vilin hala mı isim yok ya
Ariş pırlanta çakra yüzük kazanmışımFotoya baktım da bişeye benzetemedim ip örgülü yüzük mü olur:132:
Oo süper cnm güle güle kulann
Pırlanta mı kazandım yoksamİp örgülü diye fazla şeetmedim ama
annen nie geri döndü kalmıcak mıydı doğumuna?dün annem gitti,sonra komşuya davetliydim oraya geçtim bende...akşam kvler geldi çaya,geç gittiler...
bugün alt komşuya gidip yürüyüşe gidelim beraber dicem...gelince de dolap için son hazırlıklarımı yapıp işlerime noktayı koyucam artık...tahinli kurabiye yapmak istiyorum ama hiç yemedim,yiyen var mı aranızda kızlar?
sonraaa tuzlu pasta ve ıspanaklı börek yapıcam...
başka işim kalmıyo artık...
bundan sonra süslenip püslenip doğumu bekliceminşallah pasaklı bi anımda tutmaz sancı
gerçi 2 nisandaki kontrolümde belli olucak doğumun nasıl olucaa ama yine de hazırlıklı oluyum ben
dileeeeek dün kollarımdaki tüyleri aldık annemle...korktuğum gibi olmadı hiç,fazla acımadı...benim kolumda da deri varmış yaaa şükür gördüm
kız koras sana da yazıcaktım unutmuşum,hep bu b12 eksikliği yüzündensabah sabah bu ne hamaratlık öyle yapıcak iş kalmadıysa bana yardıma gel bacııım,pasta börek yapak,çay demleyip yiyek
zuzum y eşinin ssk işini atlamışım ben.acaba patronuna dese bi kısmını onlar bi kısmını eşin karşılasa, belki size ekstra yük olcak ama ilerde çok zor olur cnm yaaavalla hiç sormayın şu sigorta işini..diyorum herzamn neler söylüyorum eşime ama durumları yok diyo ,senin onları düşündüğün kadar onlar seni düşlünüyomu yaa (gerzekalı diyesim geliyo) diyorum ,e işine gelirse benm şartlarım bu diyo adam .. alışmış bu da oraya enayi yerine çalışmaya napayım artık görüyor babamı emekli etmeye uğraşıyoruz deli gibi hiçmi gözün görmüyo neler çektiğimizi diyorum hiçç duvara söyle daha iyi
kaynım napıcak cumaya kadar gerçektn bilmiyorum buakşam gidicez yemeğe bakalım kv neler dicek varmı gelişme...
dün akşam "kredipazarı.com" başvurduk ..ykredi aradı hemen şubeye bekliyor tapuyla ama tapuyu almamz lazım adamla konuşup ....
sabah da denizbanktan aradı 1250 dosya masrafı, 0,81faiz 1020 ay 836 tl ödemeli .... halkbankası daka iyi budurumda
selam buaread :) KENDİ YERİMDE DEĞİLM HIZLICANA YAZIYM K.BAKMYN :ç)
dün gece yatmaya hazırlanırken evi topluyordum ben hareketlenince çocuk da hareketlendi karnıma dayandı yine. eşim de elini koydu etkilenmiş demekki, yattık geri uyandırdı beni aşkım ben çok tuhaf oldum bu sefer net hissettim ya diyo. gözleri doldu adamın
ne ggüzel anlatmışsın cnm böle düşününce insanın kafasına dank edio cidden 2.çocuk da düşünsen nerdeyse 40 olcanevet 3 sene çok değil ama şuan 30 a girmişsin 31 de hamiş kalsan çocuk 4 yaşına geldiğinde sen 35 olcan çok yorulcan onun peşinde koşturmaktan ona sabır göstermektenikinciyi düşünene kadar bi bakmışsın 38 40 olmuşsun ikinciyi istemiceksin bu sefer çocuk tek kalıcak...
bazen onlarıda düşünmek lazım bireyler hep kendini düşünüyor çocuk düşünürken zamanım yok yada az daha gezeyim daha vakit geçireyim yaş ilerliyo sonra çocuk oyun oynamak istiyo bişeyler paylaşmak istiyo yorgun sabırsız bazen sinirli bi anne ile başbaşa kalıyo:26:
inan 25 inde çocuk doğurmak isterdim her bir yıl çok şey götüryo bizlerden...
Nihayet ayaklarımı uzatıp oturabildim.Dün annem apar topar gitmek zorunda kaldı bi işi çıktı. Temizlikte kalmıştı. Bugün ben yaptım yapabildiğim kadarını mutfağı temizledim odaları süpürdüm toz aldım 2 posta çamaşır astım belim nası ağrıdı. Annemde gelecek yoldadır şimdi. Mutfaktaki halımla salondaki iki halımı silmek istiyorum salondaki sobamız sökülecek camlarda silinmesi gerek ama havalar biraz daha güzelleşsin öyle silerim artık ben bi şekilde hepsini anneme yüklemiyim.
Zaten evi süpürdüm süpürgeyi götürürken birden kapağı açıldı pis suyu döküldü halıya bi sürüiyice sildim sabunlu sularla leke olmadı Allahtan ama koku yapacak havalandırmazsak. Bu yüzden silmek şart oldu Bu arada beşiğimizde geldi kızlar kurdu usta. kocişe söylemedim akşam gelince süpriz olsun birden görmek
Dilek alemsin kızYani ona da o cevap verilirdi. iş yapıyosan karşılığınıda alıyosun sonuçta be adam ne bekliyosun yani ay kıyamam al buda benden olsun mu dicen
ii yolculuklar şimdiden.ben hala ofisteyim çıkamadım eşim gelip alacak
yarın urfaya geçeceğiz ya işten erken çıkmam gerekecek o yüzden burayı bugünden organize etsem iyi olacak.
vilin hala mı isim yokannen doğum için gelmeyecek mi sana? Neden geri gitti ki? Ne çok iş yaptın ben bebek beklesem devirir bir tarafımı yatardım
zuzu bunları ben seni üzmek için söylemedim ama doğruya doğru dost acı söyler şu sigorta işini ciddiye alıp görüş eşinle o da işvereniyle görüşsün.
demek alisha nın bebeğinin adı Şeref olacak önceden mi belirlemişlerdi? hikayesi nedir?
Ariş pırlanta çakra yüzük kazanmışımFotoya baktım da bişeye benzetemedim ip örgülü yüzük mü olur:132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?