Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Nihayet ayaklarımı uzatıp oturabildim. Dün annem apar topar gitmek zorunda kaldı bi işi çıktı. Temizlikte kalmıştı. Bugün ben yaptım yapabildiğim kadarını mutfağı temizledim odaları süpürdüm toz aldım 2 posta çamaşır astım belim nası ağrıdı. Annemde gelecek yoldadır şimdi. Mutfaktaki halımla salondaki iki halımı silmek istiyorum salondaki sobamız sökülecek camlarda silinmesi gerek ama havalar biraz daha güzelleşsin öyle silerim artık ben bi şekilde hepsini anneme yüklemiyim.

Zaten evi süpürdüm süpürgeyi götürürken birden kapağı açıldı pis suyu döküldü halıya bi sürü iyice sildim sabunlu sularla leke olmadı Allahtan ama koku yapacak havalandırmazsak. Bu yüzden silmek şart oldu Bu arada beşiğimizde geldi kızlar kurdu usta. kocişe söylemedim akşam gelince süpriz olsun birden görmek

Dilek alemsin kız Yani ona da o cevap verilirdi. iş yapıyosan karşılığınıda alıyosun sonuçta be adam ne bekliyosun yani ay kıyamam al buda benden olsun mu dicen

kendim için ...

matbaaya senetmi veriyonuz

yarın yapcam keyif inşallah...cuma günü evi süpürüp silerim,toz alırım...yapıp yapıp başa dönüyorum yaa ev işi kadar bereketli başka bi şey yoktur heralde

özgeeee bi de bana dersiniz kendini çok yorma diye sen niye yordun kendini bu kadar
bana dr dediği için(tamam itiraf ediyorum biraz da rahat duramadığım için) iş yapıyorum sürekli ama sen niye bi günde bu kadar iş yapıyosun beşiğiniz hayırlı olsun canım...fotosunu ekle de görelim

kaç gündür sorcam unutuyorum,ayşinimin kuzusunun adı şeref mi olacak :26:
bu arada biz hala isim bulamadık kociş en son begüm diyodu,bakalım daha kaç kez değişecek

Canım ya herkes böyle diyo eşim, görümcemler falan da ama yapmasak da olmuyo ki. Mecbur birinin yapması gerekiyo bunları bende yapıyorum Annem biraz yardım edecek sağolsun büyük temizliğe. onun dışında halledebiliyorum çok şükür.

Beşiğin yerini hazırlayalım uyku setini de yıkayıp seriyim üstüne öyle eklerim fotosunu. Şimdi pek bişeye benzemiyo

kızlaaaaar buraya yazarken soğanları yakmışım yaa

özge çabuk yerleştir o zaman beşiği

Kızz saçaklı zuzu benim yazdıklarımı niye alıntılamıyon kızz

Özge çok yormuşaun kendini cnm ya.Görümcelerini çağırsaydın ya yakınlarmış zaten...Hayırlı uğurlu olsun beşiğinizdeGüle güle kullanın ..

aynen yaa benimkileri de alıntılamadı hiç

zuzum benden alıntı yapmışsın bunlardan yapmamışsın die mi cırlıolar sana
gel yamacıma korkma bişi yapamazlar

vilin hala mı isim yok ya

Teşekkür ederiz teyzelerii

Viliş gitti soğanlar

Canım çalışıyolar ki onlar Ancak beklicem cmt. yada pazar çağırıcam onda da tatil günleri diye bişi demiyom. Zaten çok mecbur kalmadıkça kendim yapıorum işlerimi.. Belki en son doğuma yakın genel temizlik yapılacağı zamn söylerim ama onlar diyorlar diye.

ben hala ofisteyim çıkamadım eşim gelip alacak
yarın urfaya geçeceğiz ya işten erken çıkmam gerekecek o yüzden burayı bugünden organize etsem iyi olacak.

vilin hala mı isim yok annen doğum için gelmeyecek mi sana? Neden geri gitti ki? Ne çok iş yaptın ben bebek beklesem devirir bir tarafımı yatardım

zuzu bunları ben seni üzmek için söylemedim ama doğruya doğru dost acı söyler şu sigorta işini ciddiye alıp görüş eşinle o da işvereniyle görüşsün.

demek alisha nın bebeğinin adı Şeref olacak önceden mi belirlemişlerdi? hikayesi nedir?

selam kızlarrr
giremedim bugün hiç
eşimin yanına geldim şimdi
geçmişe dönüom
a-aa bu kk cevap kısmı değişmiş mi:26:

annen nie geri döndü kalmıcak mıydı doğumuna?
hem hamarat hem süslü hatunsun vesselam, kollarını almış yaaafferin ii yapmışsın ben almaya kalksam tüm kolumu almam laazım hiç bulaşmıom o yüzdenbenim kolumdada vardır aslında deri yaaa

annen bi fikir belirtmio mu isim konusuda?kesin bişi bulsaydınız artık yaa:26:bence yine zeynep olcak o

evet cnm şeref

DİLŞADD çok tatlı olmuşsun cnm

zuzum y eşinin ssk işini atlamışım ben.acaba patronuna dese bi kısmını onlar bi kısmını eşin karşılasa, belki size ekstra yük olcak ama ilerde çok zor olur cnm yaaa

dört gözle bekliom ben de o günleri
ne ggüzel anlatmışsın cnm böle düşününce insanın kafasına dank edio cidden 2.çocuk da düşünsen nerdeyse 40 olcan

beşiğiniz gelmişşşşş

çok yormamaya çalış cnm kendini halı silmek de zor iş eğilme o halinle ya

ii yolculuklar şimdiden.

hikaye şöyle

eşimle ilk başta anlaştık erkek olursa o koycaktı ismi kız olursa ben
e bu durumda eşimin istediği isim olcak o da kp ismi
Ariş pırlanta çakra yüzük kazanmışım Fotoya baktım da bişeye benzetemedim ip örgülü yüzük mü olur:132:

ouvvvvvv güle güle kullan

Dün okudum ama yazamadım .
Teşekkür ederiz teyzeleri.bugün 3.ayımız bitti 4 e girdik.
Özgeciğim evet babaya benzetiyorlar.doğduğundan beri sürekli değişiyor cimcime .

Dün doktora gittik rota virüsü aşısı yapıldı .kontrolü yapıldı. Ortalama kiloya göre 200 gr eksikmiş. 5600 boyu 61 cm .sütüm az yetmiyor sanırım mamada vermemeye çalışıyodum beni emSin diye ama dün verdim baya sakindi.bugün misafirim gelecekti .sakin olunca evi süpürdüm sildim toz aldım dolabımı temizledim hazırlığımı yaptm.

Dilşadım maşallah sana ne güzel olmuşsun .

Vilin annen niye gittiki hastaneye gidince mi getirdiniz bi kaç gün kalsın diye .oda işlerini halledip gelir.sende artık hazırlıklarını bitir son anlarda inşanda bitmeyen bir enerji oluyor gerçi.

Özge güle güle yatsın çınar beşiğinde bütün uykular onun olsun.

Zuzum eşinin sigortasının olmaması kötü bazen işverenler anlaşıyorlar sigorta yerine fazla para alıyorlar ama senin eşin öle bişede yapmıyo dur.bi konuşsa 10 sene az değil sigorta lazım . Patronları o kadar dişünmesin canım.

Dileğim iyi demişsin patrona o kadar iş yapılıyor onunda bedeli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…