Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ariş pırlanta çakra yüzük kazanmışım Fotoya baktım da bişeye benzetemedim ip örgülü yüzük mü olur:132:

ovv süper güle güle kullan canım hediyenin kötüsü mü olur

saol canım tşk ederim
benm eşim de kendi kendine biz anlaştık senle kız olursa sen erkek olursa ben koyacam diyo, ama sölediğim her isme de bi bahanesi var
az kaldı canım sizinde birlikte hissetmenize.

saol canım
canım önemli olan bebeğinin doyması gerekiyorsa mama da vercez napalım yeter ki doysunlar

HımmO zaman yavaş yavaş yap cnm dinlene dinlene
Bu arada beşiğin fotosunu müsait zamanında eklersen seviniriz

Özgem güle güle kullan ama gerçekten ip örgüden yüzük mü olur

Bende şimdi geldim eve kardeşimle gezdik yemek yedik keşke yemeseydim gerçi rahatsız oldum çünkü
Sonra kendime bi çizme kardeşime bi çanta incik boncuk toka aldık
Hıı bir de dolaba sığddıramadığım kıyafetlerine bolca askı aldım
Çizmeyide koyacak mm'lik yer kalmamış dolapta bu acı gerçeğimde farkettim

kız yine mi alışveriş yaptın sen
güle güle giy aldıklarını...

kızlar artık bütün işlerim bittiiii bundan sonra sadece günlük işlerim olur...
annemi sormuşsunuz...annem doğumdan sonra gelicek...evde babam ve erkek kardeşim olduğu için gitmek zorunda kaldı...
buzluğumu ağzına kadar doldurdum...artık ne kadar misafir gelirse gelsin hiiiiiç korkmuyorum...
misafir geldiğinde sadece salata yapsam yeter...ıspanaklı börek,peynirli sigara böreği,poğaça,nokul,incirli-cevizli kurbik,tuzlu pasta ve sarmam var dolapta...geleceklerin sayısına göre çıkarırım artık

Topiğin en hamaratlı hatunu,her işin hakkından geldinBende senin gibi yapmak isterdim ama buzluğum küçük,derin dondurucum yok ondan yapamıcam malesef..Artık misafir gelmedikçe yapmıyorum pek.Eşim azcık yapma dedi kilo alıyo ,kendimde dikkat ediyorum zati

Güle güle kullanın aldıklarınızıDolabın halini düşünemiyorum

Kızlar geçmişe pek bakamadım, gündüzleri giremememe bide pc min bozulması eklendi, nete girince kendini baştan başlatıyo lanet bilgisayar yaa, bazen 5-10 dk geziyorum nette ama kk girdiğim an çatt diye kapanıyo.
Herkes iyidir umarım :)) Dileek, maydonoz saplarımı kaynatıyorum inş tadı iğrenç değildir içip yatıcam bakalımm

kuzum başka zaman olsa ben de taze taze yapmayı tercih ederim ama bizim zilli çıkınca da karnımdaki gibi olursa hayatta yaptırmaz bana

böbreklerin mi ağrıyo :26:

GünaydınnnnEki Görüntüle 670243

Vilin böylesi daha iyi cnm Elinin altındalar ne güzel .Birisi gelince ne yapcam diye düşünmeyeceksin..Bi ısıttınmı taze gibi oluyolar zaten

Regl olcam galiba karnım yokluyo arada..
Bende sabah sabah kendime akkabı aldım50 liralık çek gittiButikte sabah sabah yağmalamışlar bulabildiğimi aldım . İyi de oldu..Kardeşim aa abla çok güzel demedikçe benimÖyle diyince kıyamıyorum veriyorum çünkü:26:

ikisi de çok güzelmiş canım güle güle giy...kardeşin kessin çok beğenicek

sirken sana da günaydın

kızlar ben kocişimi özlüyorum yaa
gwceleri dönmekten yatağımızda uyuyamıyorum diye ayrı yatıyorum...sabahta kahvaltı yapmadan gitmeyen adam 1 haftadır bizi uyandırmadan sessizce çıkıyo bu sabah da tam kapıdan çıkarken uyanıp koştum,yolcu ettim...seni uyandırmaya kıyamadım dedi içim bi tuhaf oldu

bu arada 3-4 haftadır eşim ülkü ismini sayıklıyodu ama ben kabul etmiyodum...dün akşam kabul ettim artık ikimizin istediği de olucak...istediği ismi koymak onun da hakkı...ben zeynep koymak istiyorum,o ülkü...kızımızın iki ismi olucak...ama ben ona zeynep derim ki

Sağol cnm
Doğumdan sonra bol bol sarılıp yatarsınız eşinle Zeynep olsun zaten viliş sen çok istiyodun.Ülkü nerden gelmiş aklına eşinin.İkisini koyabilirsiniz.Böylelikle eşininde istediği olmuş olur

kkoras güle güle kullan aldıklarını

benimde çizmem pembiş gibi aynı renk mont gördüm çıkarken al-alma, al-alma git gel yaşadım
nası olduysada almadım :44:
eşime söyledim al nie almadın ki aynı renk bulmuşsun da dedi iyice üzüldüm
dün mağazanın dolunay günü indirimi vardı %50'ydi bugünde devam edio mu bilmioum ki:26:
ama gidip bakcam tabiki

nekk bilerek öyle ayarlamışlardır kkya girince sistem atıo demekki

vilin ülkü ismi aslında çok anlamlı
ama 80'li yılları hatırlatıo -ki o yıllar bende ayrı bi merak uyandırır
ama şuan senin kızında onu düşünemedim nedense çünkü o zeynep :101:
babasının da hakkı tabii ama çift isimde ne kadar mantıklı bilemioum :26:
kafanı karıştırcam bilioum ama düşüncem

günaydın kızlar
ankarada yine hava soğumuş yağmur yağıo hava kapkaranlık içimi sıkıo valla

Son düzenleme:

güle güle giyinn canım

hay maşallah sana hamarat
güle güle giy canım

sonunda adı belli oldu kızçenin hayırlı uğurlu olsun canım
dün begüm demiştin sanırım o daha güzeldi sanki bi de begüm prenses demek diye biliyorum anlamı da güzel
ama tabii sizin içinize sinmesi çoook önemli

günaydın kızlaar

kkoras güzelmiş botlaar güle güle kullan
dilek sen deher ne kadar yerin bile kalmamış olsa da hala alıosun ya pess

viliş bence de begüm daha güzeldi yaa
hem ben dün ne dedim o kızın ismi eninde sonunda zeynep olcak demedim mi

bizim de bugün doktor kontrolümüz var eşim 5 gibi çıkıcak o zaman gideriz, soruları sıraladım tlf.a, gidince unutmiim die
adam kendine yeni dert buldu senin karnın nie büyümüo diyip duruo yaaa deli mi nedar giyme, karnını içine çekme, bebeği sıkıştırma...bıdı bıdı konuştu sabah
birazdan çekebilirsem eklerim resim

kızlar kızlar ülkü ismine ben de alışamadım...zaten kullanıcamı da sanmıyorum...maksat babasının da gönlü olsun benim kızımın adı ZEYNEB
dünün hamarat hatunu bugün yatıp duruyo
dışarda kötü bi hava var sanırım ondan içim daraldı...
öğleden sonra açsa da yürüyüşe gitsem
dilek sen yine mi alışveriş yaptın bi daha hiç para biriktiremiyoruz deme sakın daha dünki aldıklarını koymaya yer bulamamıştın hani

valla yanına ne gelirse gelsin ben zeyneb diceem için no problem
ayy eklesene yeni fotonu gerçekten hiç görmedik uzun zamandır fotonu...
bende göbişim minnak diye anlatırken birden pırtlayıverdi bu aralar daha bi büyüdü sanki (kokiiiş)
annem karnın aşağı inmeye başladı dedi giderken,sanırım benim zillinin gelmesi epey yaklaştı

fırsat bulursam ben de eklerim bugün...
bolu sorcaktım yazmayı unuttum yine...
akşam bi ara gördüm ama yazmadan çıktı...
son durum nedir? çıktı mı işten?

alişim bi de sana yazcaktım...
bizim bi akrabamızın adı da şeref...
yakışıklı bi uşaktır kendisi
hemen genelleme yapıyorum 'şerefler yakışıklı oluyo'

Son düzenleme:

Zeyneb b ile mi yazılıcak:26:

a-aa fotoyu çektim ama nası eklicem bu tlf.dan bilg. nası aktarıcm:26:du ben bi uğraşiim

az kaldı yaaa çok heyecanlı

Slm kızlar,
İi olmaya çalışıyorum ben saolsun kızlarda destek oluyo hep whatsuptan bugün herşey belli olacak sanıyorum sanırım son kez konuşcam müdürle kararsızımda kafam allak bullak resmen allahım hayırlısını versin herşeyin bakalım bekleyip görcez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…