- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Ariş pırlanta çakra yüzük kazanmışımFotoya baktım da bişeye benzetemedim ip örgülü yüzük mü olur:132:
saol canım tşk ederimannen nie geri döndü kalmıcak mıydı doğumuna?
hem hamarat hem süslü hatunsun vesselam, kollarını almış yaaafferin ii yapmışsın ben almaya kalksam tüm kolumu almam laazım hiç bulaşmıom o yüzden benim kolumdada vardır aslında deri yaaa
annen bi fikir belirtmio mu isim konusuda?kesin bişi bulsaydınız artık yaa:26:bence yine zeynep olcak o
evet cnm şeref
DİLŞADD çok tatlı olmuşsun cnm
zuzum y eşinin ssk işini atlamışım ben.acaba patronuna dese bi kısmını onlar bi kısmını eşin karşılasa, belki size ekstra yük olcak ama ilerde çok zor olur cnm yaaa
dört gözle bekliom ben de o günleri
ne ggüzel anlatmışsın cnm böle düşününce insanın kafasına dank edio cidden 2.çocuk da düşünsen nerdeyse 40 olcan
beşiğiniz gelmişşşşş
çok yormamaya çalış cnm kendini halı silmek de zor iş eğilme o halinle ya
ii yolculuklar şimdiden.
hikaye şöyle
eşimle ilk başta anlaştık erkek olursa o koycaktı ismi kız olursa ben
e bu durumda eşimin istediği isim olcako da kp ismi
ouvvvvvv güle güle kullan
saol canımDün okudum ama yazamadım .
Teşekkür ederiz teyzeleri.bugün 3.ayımız bitti 4 e girdik.
Özgeciğim evet babaya benzetiyorlar.doğduğundan beri sürekli değişiyor cimcime .
Dün doktora gittik rota virüsü aşısı yapıldı .kontrolü yapıldı. Ortalama kiloya göre 200 gr eksikmiş. 5600 boyu 61 cm .sütüm az yetmiyor sanırım mamada vermemeye çalışıyodum beni emSin diye ama dün verdim baya sakindi.bugün misafirim gelecekti .sakin olunca evi süpürdüm sildim toz aldım dolabımı temizledim hazırlığımı yaptm.
Dilşadım maşallah sana ne güzel olmuşsun .
Vilin annen niye gittiki hastaneye gidince mi getirdiniz bi kaç gün kalsın diye .oda işlerini halledip gelir.sende artık hazırlıklarını bitir son anlarda inşanda bitmeyen bir enerji oluyor gerçi.
Özge güle güle yatsın çınar beşiğinde bütün uykular onun olsun.
Zuzum eşinin sigortasının olmaması kötü bazen işverenler anlaşıyorlar sigorta yerine fazla para alıyorlar ama senin eşin öle bişede yapmıyo dur.bi konuşsa 10 sene az değil sigorta lazım . Patronları o kadar dişünmesin canım.
Dileğim iyi demişsin patrona o kadar iş yapılıyor onunda bedeli olacak.
Teşekkür ederiz teyzelerii
Canım çalışıyolar ki onlarAncak beklicem cmt. yada pazar çağırıcam onda da tatil günleri diye bişi demiyom. Zaten çok mecbur kalmadıkça kendim yapıorum işlerimi.. Belki en son doğuma yakın genel temizlik yapılacağı zamn söylerim ama onlar diyorlar diye.
Özgem güle güle kullan ama gerçekten ip örgüden yüzük mü olur
Bende şimdi geldim eve kardeşimle gezdik yemek yedik keşke yemeseydim gerçi rahatsız oldum çünkü
Sonra kendime bi çizme kardeşime bi çanta incik boncuk toka aldık
Hıı bir de dolaba sığddıramadığım kıyafetlerine bolca askı aldım
Çizmeyide koyacak mm'lik yer kalmamış dolapta bu acı gerçeğimde farkettim
kız yine mi alışveriş yaptın sen
güle güle giy aldıklarını...
kızlar artık bütün işlerim bittiiiibundan sonra sadece günlük işlerim olur...
annemi sormuşsunuz...annem doğumdan sonra gelicek...evde babam ve erkek kardeşim olduğu için gitmek zorunda kaldı...
buzluğumu ağzına kadar doldurdum...artık ne kadar misafir gelirse gelsin hiiiiiç korkmuyorum...
misafir geldiğinde sadece salata yapsam yeter...ıspanaklı börek,peynirli sigara böreği,poğaça,nokul,incirli-cevizli kurbik,tuzlu pasta ve sarmam var dolapta...geleceklerin sayısına göre çıkarırım artık
Bende şimdi geldim eve kardeşimle gezdik yemek yedik keşke yemeseydim gerçi rahatsız oldum çünkü
Topiğin en hamaratlı hatunu,her işin hakkından geldin Bende senin gibi yapmak isterdim ama buzluğum küçük,derin dondurucum yok ondan yapamıcam malesef..Artık misafir gelmedikçe yapmıyorum pek.Eşim azcık yapma dedi kilo alıyo ,kendimde dikkat ediyorum zati
Kızlar geçmişe pek bakamadım, gündüzleri giremememe bide pc min bozulması eklendi, nete girince kendini baştan başlatıyo lanet bilgisayar yaa, bazen 5-10 dk geziyorum nette ama kk girdiğim an çatt diye kapanıyo.
Herkes iyidir umarım :)) Dileek, maydonoz saplarımı kaynatıyorum inş tadı iğrenç değildir içip yatıcam bakalımm
GünaydınnnnEki Görüntüle 670243
Vilin böylesi daha iyi cnmElinin altındalar ne güzel .Birisi gelince ne yapcam diye düşünmeyeceksin..Bi ısıttınmı taze gibi oluyolar zaten
Regl olcam galiba karnım yokluyo arada..
Bende sabah sabah kendime akkabı aldım50 liralık çek gitti Butikte sabah sabah yağmalamışlar bulabildiğimi aldım .Eki Görüntüle 670247 İyi de oldu..Kardeşim aa abla çok güzel demedikçe benim Öyle diyince kıyamıyorum veriyorum çünkü:26:
Eki Görüntüle 670248 Eki Görüntüle 670249
ikisi de çok güzelmiş canım güle güle giy...kardeşin kessin çok beğenicek
kızlar ben kocişimi özlüyorum yaa
gwceleri dönmekten yatağımızda uyuyamıyorum diye ayrı yatıyorum...sabahta kahvaltı yapmadan gitmeyen adam 1 haftadır bizi uyandırmadan sessizce çıkıyobu sabah da tam kapıdan çıkarken uyanıp koştum,yolcu ettim...seni uyandırmaya kıyamadım dedi içim bi tuhaf oldu
bu arada 3-4 haftadır eşim ülkü ismini sayıklıyodu ama ben kabul etmiyodum...dün akşam kabul ettim artıkikimizin istediği de olucak...istediği ismi koymak onun da hakkı...ben zeynep koymak istiyorum,o ülkü...kızımızın iki ismi olucak...ama ben ona zeynep derim ki
kız yine mi alışveriş yaptın sen
güle güle giy aldıklarını...
kızlar artık bütün işlerim bittiiiibundan sonra sadece günlük işlerim olur...
annemi sormuşsunuz...annem doğumdan sonra gelicek...evde babam ve erkek kardeşim olduğu için gitmek zorunda kaldı...
buzluğumu ağzına kadar doldurdum...artık ne kadar misafir gelirse gelsin hiiiiiç korkmuyorum...
misafir geldiğinde sadece salata yapsam yeter...ıspanaklı börek,peynirli sigara böreği,poğaça,nokul,incirli-cevizli kurbik,tuzlu pasta ve sarmam var dolapta...geleceklerin sayısına göre çıkarırım artık
güle güle giy canımGünaydınnnnEki Görüntüle 670243
Vilin böylesi daha iyi cnmElinin altındalar ne güzel .Birisi gelince ne yapcam diye düşünmeyeceksin..Bi ısıttınmı taze gibi oluyolar zaten
Regl olcam galiba karnım yokluyo arada..
Bende sabah sabah kendime akkabı aldım50 liralık çek gitti Butikte sabah sabah yağmalamışlar bulabildiğimi aldım .Eki Görüntüle 670247 İyi de oldu..Kardeşim aa abla çok güzel demedikçe benim Öyle diyince kıyamıyorum veriyorum çünkü:26:
Eki Görüntüle 670248 Eki Görüntüle 670249
ikisi de çok güzelmiş canım güle güle giy...kardeşin kessin çok beğenicek
sirken sana da günaydın
kızlar ben kocişimi özlüyorum yaa
gwceleri dönmekten yatağımızda uyuyamıyorum diye ayrı yatıyorum...sabahta kahvaltı yapmadan gitmeyen adam 1 haftadır bizi uyandırmadan sessizce çıkıyobu sabah da tam kapıdan çıkarken uyanıp koştum,yolcu ettim...seni uyandırmaya kıyamadım dedi içim bi tuhaf oldu
bu arada 3-4 haftadır eşim ülkü ismini sayıklıyodu ama ben kabul etmiyodum...dün akşam kabul ettim artıkikimizin istediği de olucak...istediği ismi koymak onun da hakkı...ben zeynep koymak istiyorum,o ülkü...kızımızın iki ismi olucak...ama ben ona zeynep derim ki
kkoras güzelmiş botlaar güle güle kullan
dilek sen deher ne kadar yerin bile kalmamış olsa da hala alıosun ya pess
viliş bence de begüm daha güzeldi yaa
hem ben dün ne dedim o kızın ismi eninde sonunda zeynep olcak demedim mi
bizim de bugün doktor kontrolümüz var eşim 5 gibi çıkıcak o zaman gideriz, soruları sıraladım tlf.a, gidince unutmiim die
adam kendine yeni dert buldu senin karnın nie büyümüo diyip duruo yaaa deli mi nedar giyme, karnını içine çekme, bebeği sıkıştırma...bıdı bıdı konuştu sabah
birazdan çekebilirsem eklerim resim
valla yanına ne gelirse gelsin ben zeyneb diceem için no problem
ayy eklesene yeni fotonu gerçektenhiç görmedik uzun zamandır fotonu...
bende göbişim minnak diye anlatırken birden pırtlayıverdibu aralar daha bi büyüdü sanki (kokiiiş)
annem karnın aşağı inmeye başladı dedi giderken,sanırım benim zillinin gelmesi epey yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?