Slm kızlar,
İi olmaya çalışıyorum ben saolsun kızlarda destek oluyo hep whatsuptan bugün herşey belli olacak sanıyorum sanırım son kez konuşcam müdürle kararsızımda kafam allak bullak resmen allahım hayırlısını versin herşeyin bakalım bekleyip görcez artık.
hıh hallettim albüme ekledim bi foto
vilişş ayıptır sölemesi kp de hoş adamdır yani maviş gözlü falaneskiden daha da belirgindi gözlerinin rengi, 10 sene öncesinden bahsediom eşimle ilk tanıştığımız zamanlar, babasının gözlerine hayrandım ben
vilin neden ZeyneP değil de ZeyneB? Özel bir sebebi var mı?
alisha çok fit gördüm seni benim şu halimle senden daha çok göbeğim var
bol olanları kızlardan duydum çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun :26:
ben de eve geldim valiz hazırlayıp kendime çekidüzen vereceğim havaalanının ordaki otoparkı aradık yer kalmadı demişler yanisi arabamızla değil kendi çabalarımızla gitmek zorunda kalacağız.
çünkü ismin aslı ZEYNEB
iyi yolculuklar canım size
evet ben de az önce baktım ismin orjinali Arapça olarak geçiyormuş ve Zeyneb miş; Zeynep bir nevi Zeyneb in Türkçeleştirilmiş haliymiş.
Her şey hazır Zeyneb i bekliyorsunuz ohh ohh inşallah sağlıkla kucağına alırsın
senden nasıl haber alacağız? Kızlarda iletişim için numaran var sanırım dimi?
ouvvvvbizim şeref de renkli gözlü
hadi cnm o kadar spor yapıosun sende göbek falan yoktur atma şimdivilin neden ZeyneP değil de ZeyneB? Özel bir sebebi var mı?
alisha çok fit gördüm seni benim şu halimle senden daha çok göbeğim var
bol olanları kızlardan duydum çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun :26:
ben de eve geldim valiz hazırlayıp kendime çekidüzen vereceğim havaalanının ordaki otoparkı aradık yer kalmadı demişler yanisi arabamızla değil kendi çabalarımızla gitmek zorunda kalacağız.
Maşallah vilin herşeyin bitmiş maşallah bayada koymuşsun buZLuğa bişiler.
Dileğim güle güle giy çizmeni sen o montuda alırsın artık .
SİRKEN iyi Yolculuklar şimdiden bebiş toparlanmış olur biraz.
Vilin sende whatsapp ı indirsene neden indirmiyosun.gerçi bebiş olunca ordan yazmaya zaman olmuyor.
Bizimki sabah 9 a gelirken kalktı uyumadı ama öğle uykusunu da uyudu kalktı karnını doyurdum .şimdi eller ayakla oynuyor almamı istiyor
mama verio musun artık az da olsa? bak daha rahat ettin dimi demek ki tam doymuomuş gerçekten. ben de olsam senin gibi vermek istemezdim ama elden bişi gelmiosa onlar huzurlu olsun die vermek lazım
viliş yanlış alıntı yapmışım
ama kullanışı zor olur zeyneb'in kız sölicek karşıdaki yazanlar hep P ile yazıcak falan:26:
selam kızlar.
alışveriş canavarı dilekkk aldıklarını ve alacaklarını güle güle kullan canım.
kkoras botları beğendim ben de. güle güle kuklan ayağında paralansın canım.
vilişimm ben 39+1'de sezeryan oldum. içimden deli gibi gezmek geliyordu ama nefes alamıyordum iki adım atsam. sen bugünlere iyi bile geldin. tabii ben 80'e dayanmıştım son günlerde
sirken iyi yolculuklar. bebişi bol bol kokla canım.
adaşımm telden de yazdım. maşallah sanaçok fitsin canım. ama eşinin dediği doğru, dar şeyler giyme artık. topuklu zaten giydirmiyordu o iyi.
pazar günü katiplik sınavı var benim. klavyeden korkmuyorum ama mülakattan çok tırsıyorum ya. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. kendimden çok oğlum için istiyorum. onunla daha çok ve daha rahat ilgilenebileyim istiyorum. özel sektörde olursam çok az görüşebilcez. cumartesi bile full çalışıyor çoğu yer
topiğimize bi yakışıklı daha gelicekouvvvvşimdi ümitlerim arttı
zaten ya doğa gibi kömür gözlü olsun(fotolarda öle görünüo canlısı nası bilmiom da) ya da şöle güzel bi yeşil falan olsun ne güzel olur
viliş yanlış alıntı yapmışım
ama kullanışı zor olur zeyneb'in kız sölicek karşıdaki yazanlar hep P ile yazıcak falan:26:
vilişimm ben 39+1'de sezeryan oldum. içimden deli gibi gezmek geliyordu ama nefes alamıyordum iki adım atsam. sen bugünlere iyi bile geldin. tabii ben 80'e dayanmıştım son günlerde
pazar günü katiplik sınavı var benim. klavyeden korkmuyorum ama mülakattan çok tırsıyorum ya. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. kendimden çok oğlum için istiyorum. onunla daha çok ve daha rahat ilgilenebileyim istiyorum. özel sektörde olursam çok az görüşebilcez. cumartesi bile full çalışıyor çoğu yer
canım ben de gricem de sınava bu sene çok da yazmak gelmiyo içimden hatta giresim bile yok yeni yasa çıkıyo memurların tamamı 3 yılda bi tain olmak zorunda olacakmış.oldu kazandım diyelim, eşim esnaf naparım ben. hayırlısı hakkımızda tabii, inşallah gönlünce olur canım
böyle düşünme dilşad...
ben de memurum,eşim de esnaf sayılır...
bunun için bi düzenleme mutlaka yaparlar...
sen sınava gir mutlaka canım...
belediyeye güveniyorum sanırım canım ordaki rahatlığım olmıcak ya nere gidersem gidiyimtembellik yapıyorum ama belediyede garanti değil işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?