Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hıh hallettim albüme ekledim bi foto

vilişş ayıptır sölemesi kp de hoş adamdır yani maviş gözlü falan eskiden daha da belirgindi gözlerinin rengi, 10 sene öncesinden bahsediom eşimle ilk tanıştığımız zamanlar, babasının gözlerine hayrandım ben

canım inşallah her şey gönlünce olur...
onlar kaybederler bunu sakın unutma...
ne olduğunu bilmiyorum ama altında kıskançlık yattığından eminim...
moralini yüksek tut,onları sevindirme

bizim şeref de renkli gözlü

vilin neden ZeyneP değil de ZeyneB? Özel bir sebebi var mı?

alisha çok fit gördüm seni benim şu halimle senden daha çok göbeğim var

bol olanları kızlardan duydum çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun :26:

ben de eve geldim valiz hazırlayıp kendime çekidüzen vereceğim havaalanının ordaki otoparkı aradık yer kalmadı demişler yanisi arabamızla değil kendi çabalarımızla gitmek zorunda kalacağız.

çünkü ismin aslı ZEYNEB
iyi yolculuklar canım size

çünkü ismin aslı ZEYNEB
iyi yolculuklar canım size

evet ben de az önce baktım ismin orjinali Arapça olarak geçiyormuş ve Zeyneb miş; Zeynep bir nevi Zeyneb in Türkçeleştirilmiş haliymiş.

Her şey hazır Zeyneb i bekliyorsunuz ohh ohh inşallah sağlıkla kucağına alırsın
senden nasıl haber alacağız? Kızlarda iletişim için numaran var sanırım dimi?

bi çoğunuzun numarası var canım bende...birinize msj atarım...zaten ben nete girmeyince şüphelenin benden
evde olduğum için her gün giriyorum nete...
salı günü giremem belki,kontrolüm var çünkü...

Dilek,Dilşad,Ayşa sağolun kızlar
Viliş sağlıcakla gelsin zeyneb ,kontrolunde iyi geçer inş
Ayşa ne kadar fit hatunsunGöbüşün hamilelikten önce hiç yoktu demek daha yeni yeni çıkıyoVilişin dediği gibi iç karnın geniş olabilir.

Maşallah vilin herşeyin bitmiş maşallah bayada koymuşsun buZLuğa bişiler.

Dileğim güle güle giy çizmeni sen o montuda alırsın artık .

SİRKEN iyi Yolculuklar şimdiden bebiş toparlanmış olur biraz.

Vilin sende whatsapp ı indirsene neden indirmiyosun.gerçi bebiş olunca ordan yazmaya zaman olmuyor.

Bizimki sabah 9 a gelirken kalktı uyumadı ama öğle uykusunu da uyudu kalktı karnını doyurdum .şimdi eller ayakla oynuyor almamı istiyor

kızlar,işlerimi iyi ki bitirmişim...
bugün kendimi çok ağır hissediyorum...
bi odadan diğerine giderken yoruluyorum...
yürüyüşe gitmeyi bile gözüm almadı...
yemeği fazla kaçırdığımdan mıdır yoksa iyice doğum yaklaştığından mıdır bilmiyorum...

bolun olayını merak ediyorum,biriniz bana özelden yazsanız :26:

sirken,görümcenler bebeğin ismini ne koydular? ömer miydi?

Son düzenleme:
bizim şeref de renkli gözlü
ouvvvvşimdi ümitlerim arttı
zaten ya doğa gibi kömür gözlü olsun(fotolarda öle görünüo canlısı nası bilmiom da) ya da şöle güzel bi yeşil falan olsun ne güzel olur
hadi cnm o kadar spor yapıosun sende göbek falan yoktur atma şimdi

havaalanına otobüs ya da metro varsa rahat olur aslında valiz çok mu?

mama verio musun artık az da olsa? bak daha rahat ettin dimi demek ki tam doymuomuş gerçekten. ben de olsam senin gibi vermek istemezdim ama elden bişi gelmiosa onlar huzurlu olsun die vermek lazım

viliş yanlış alıntı yapmışım
ama kullanışı zor olur zeyneb'in kız sölicek karşıdaki yazanlar hep P ile yazıcak falan:26:

Veriyorum canım normalde gece yatmadan veriyodun bide sabah uyanınca ama şimdi emziriyorum peşine 2 ölçek mama veriyorum sütüm eskisi gibi değil az hissediyorum .şimdi rahat yine gazdan huzursuzluğu var ama öncekine göre rahat.bakalım bu ay nasıl olcak kilo alımı

selam kızlar.

alışveriş canavarı dilekkk aldıklarını ve alacaklarını güle güle kullan canım.

kkoras botları beğendim ben de. güle güle kuklan ayağında paralansın canım.

vilişimm ben 39+1'de sezeryan oldum. içimden deli gibi gezmek geliyordu ama nefes alamıyordum iki adım atsam. sen bugünlere iyi bile geldin. tabii ben 80'e dayanmıştım son günlerde

sirken iyi yolculuklar. bebişi bol bol kokla canım.

adaşımm telden de yazdım. maşallah sana çok fitsin canım. ama eşinin dediği doğru, dar şeyler giyme artık. topuklu zaten giydirmiyordu o iyi.

pazar günü katiplik sınavı var benim. klavyeden korkmuyorum ama mülakattan çok tırsıyorum ya. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. kendimden çok oğlum için istiyorum. onunla daha çok ve daha rahat ilgilenebileyim istiyorum. özel sektörde olursam çok az görüşebilcez. cumartesi bile full çalışıyor çoğu yer

canım dar diil aslında üstümdeki kazak mesela 9 aylık hamileye de olursaol ayrıca

ne çabuk geldi sınav günü. inş. ii geçer sınavın dua ediom senin için rahat edersin gerçekten

trendyola bambi yeni sezon gelmiş çok beğendiğim çanta babet spor tarz aykkaplar var gözüm kaldı

topiğimize bi yakışıklı daha gelicek
b'ye p'ye o kadar takılmıyorum canım ben...herkes nasıl kolayına gelirse öyle söyler

kuzum sanırım yemeği fazla kaçırdığım için kıpırdayamamışım
toz aldım şimdi kalkıp...
ne zaman doğurursam o zaman inanıcam hamile olduğuma galiba

kızlar bunlar kocişime
kendim için yeşil fasülye pişirmiştim...onun için et çıkarmıştım...ama yapmayı hiç canım istemiyodu...telde konuşuyoduk,etle falan uğraşma,ben fasülyeden yerim dedi

kızıma kuran dinleticem birazdan
nisan annelerinde her gün 2-3 kişi doğum yapıyo

yarenim yazıcaktım unuttum canım...
inşallah ilkerimin şansına sınavın çoook iyi geçer canım...
dua edicem senin için canım...

Son düzenleme:

canım ben de gricem de sınava bu sene çok da yazmak gelmiyo içimden hatta giresim bile yok yeni yasa çıkıyo memurların tamamı 3 yılda bi tain olmak zorunda olacakmış. oldu kazandım diyelim, eşim esnaf naparım ben. hayırlısı hakkımızda tabii, inşallah gönlünce olur canım

böyle düşünme dilşad...
ben de memurum,eşim de esnaf sayılır...
bunun için bi düzenleme mutlaka yaparlar...
sen sınava gir mutlaka canım...

böyle düşünme dilşad...
ben de memurum,eşim de esnaf sayılır...
bunun için bi düzenleme mutlaka yaparlar...
sen sınava gir mutlaka canım...

belediyeye güveniyorum sanırım canım ordaki rahatlığım olmıcak ya nere gidersem gidiyim tembellik yapıyorum ama belediyede garanti değil işte.

Yarenim sağol cnmİnş sınavıda mülakatıda geçersin cnm..Dua edicem senin için bol bol
Viliş Kuran dinletmekle ne iyi edersinMaşallahh tekrardan sana ne güzel geçiyo hamileliğinEşinede
Dilşad cnm bencede şuan bulunduğun yerden daha rahat edemezsin kesinliklle..Ama maaşın daha yüksek olur..Hayırlısı olsun inş cnm
Ayşam bi akkap alsaydın kendicinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…