Öğleden şu saate elektrik yoktu. Daha yeni geldi kaç kere aradım tedaşıBi yağmur yağdı heryer felç oldu. Elektrik faturasına gelince ödüyoruz gereken ek ücretleri de.
Annemle biraz iş yaptık bebişin odasını boşalttık sayılır. Sonra kv ve eşimin teyzesi geldi işler kaldı oturduk yarına çok işim var annemde gitti kal dedim durmadıZaten kvler canımı sıkmaktan başka bişi yapmaya gelmiyolar.
Eşimde traşa gitti balık almış onu kızartıcam yanına salata yapıcam bende şimdi.:104: inş. gitmez yine elektrikler evde tekim:18: Çok stresliyim ya kociş gelsede rahatlasam anlatıp. Zaten tlfda dayanamadım anlattım takma diyo o da çünkü yapıcak bişi yok her zaman ki şeyler..
Öğleden şu saate elektrik yoktu. Daha yeni geldi kaç kere aradım tedaşıBi yağmur yağdı heryer felç oldu. Elektrik faturasına gelince ödüyoruz gereken ek ücretleri de.
Annemle biraz iş yaptık bebişin odasını boşalttık sayılır. Sonra kv ve eşimin teyzesi geldi işler kaldı oturduk yarına çok işim var annemde gitti kal dedim durmadıZaten kvler canımı sıkmaktan başka bişi yapmaya gelmiyolar.
Eşimde traşa gitti balık almış onu kızartıcam yanına salata yapıcam bende şimdi.:104: inş. gitmez yine elektrikler evde tekim:18: Çok stresliyim ya kociş gelsede rahatlasam anlatıp. Zaten tlfda dayanamadım anlattım takma diyo o da çünkü yapıcak bişi yok her zaman ki şeyler..
Vilin maşallah arada kocanın muayen günleri olduseni üzdü ama yinele çok güzel geçirdin bu süreci: nazar:
İnşallah kolay geçer doğumun sağlıcakla alırsın Zeyneb'i kucağına
Zuzu nerde koket yok seda giremiyor Nigar da öyle
günaydın kızlar...
erkenciyiz biz bu sabah...
dün gece yine mutfakta uyuduk kızımla...sabah babamız gelip aldı bizi
sarılıp uyuyalım,özledim sizi dedi
uzun bi aradan sonra ilk defa sarıldık,ikimiz de uyuyamadık,konuştuk...
ben kalktım kahvaltı hazırladım,kocişim uyuyakaldı...
birazdan uyandırıcam kahvaltı yapıcaz birlikte
adamcaaz 10 gündür falan kahvaltı yapmadan gidiyo
bugün bari aç gitmesin,çoruma gitcek,3 tane geyik götüreceklermiş...
Gunaydinnnnn..
Oo Vilisim sonunda kavusabilmissiniz
Bende geri yatmicam kvyle ordan orayaordan oraya dolancaz.ilk once dis, sonra diger doktor ..sonra hastanesine yakin arkisine gitcezz...
Ne oldu cnm, yine ne dediler
yine ne yaptılar yaabi huzur vermediler sana
yarenim iş konusunda umarım şansın bol olur parası ve şartları çok iyi gerçekten. İnş. kazanırsın İlkerin şanşına canım.. bu arada rüyamda seni gördüm bana misafirliğe geliyomuşsun, çok gerçekçiydiIyi dilekleriniz icin saolun kizlar. Adliyenin maaslari iyiymis. Cocuk yardimi falan 1900u buluyormus. Daha ne isterim ben.
Ozgecim niye moralini bozdular yine??
Dilsad belediye babanin yani, o kadar rahat hic bir yer zaten bulamazsin. Ama sartlari ve ucreti daha iyi adliyenin.3 yilda bir tayin yapamazlar bence ya. Cogu kisi problem yasar yani. Benim esim esnaf diil ama o da is konusunda sorun yasar. Insallah oyle bir sacmalik yapmazlar.
Kızlar sabah sabah başınızı ağrıtmıcam artk takmamaya çalışıyorum. Onlara cvp vrmeye mecalim kalmadı kendi hallrine bıraktım..ÖZGE neden bunalttı kv seni şu halinle bile laf söylüo kadın
sedamın olayınıda biriniz anlatmadınız
günaydın kızlar...
erkenciyiz biz bu sabah...
dün gece yine mutfakta uyuduk kızımla...sabah babamız gelip aldı bizi
sarılıp uyuyalım,özledim sizi dedi
uzun bi aradan sonra ilk defa sarıldık,ikimiz de uyuyamadık,konuştuk...
ben kalktım kahvaltı hazırladım,kocişim uyuyakaldı...
birazdan uyandırıcam kahvaltı yapıcaz birlikte
adamcaaz 10 gündür falan kahvaltı yapmadan gidiyo
bugün bari aç gitmesin,çoruma gitcek,3 tane geyik götüreceklermiş...
bi de bizi düşün nasıl sabırsısızne güzel yapmış eşin vilişim çok az bi zaman sonra 3 ünüz 1 sarılıp uyursunusunuz artık
benim kociş de artık heyecanlanıyo, akşamları tekmeleri hissettikçe sabırsızlanıyo :) sabah uyuyodum eşim uyandırdı ama nasılelimi yumruk yapmışım parmağını koyuyo araya benim bebeğimde böyle yapıcak dimi elimi sıkacak mı sımsıkı diyo yumuk ellim gelsin de özlüyoruz artık
sorma canım valla kavuştuk sonunda
kız bu kv seni de baştan çıkarmaya başladı iyice
diğer dr ne dr'u?
Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm..Bellli ki canını çok sıkmışlar boşver boş teneke gibi ses çıkarsınlar..Onları düşünme sen ,yarışmalara katıl bol bol hediye kazanyarenim iş konusunda umarım şansın bol olur parası ve şartları çok iyi gerçekten. İnş. kazanırsın İlkerin şanşına canım.. bu arada rüyamda seni gördüm bana misafirliğe geliyomuşsun, çok gerçekçiydiKızlar sabah sabah başınızı ağrıtmıcam artk takmamaya çalışıyorum. Onlara cvp vrmeye mecalim kalmadı kendi hallrine bıraktım..
ne güzel yapmış eşin vilişim çok az bi zaman sonra 3 ünüz 1 sarılıp uyursunusunuz artık
benim kociş de artık heyecanlanıyo, akşamları tekmeleri hissettikçe sabırsızlanıyo :) sabah uyuyodum eşim uyandırdı ama nasılelimi yumruk yapmışım parmağını koyuyo araya benim bebeğimde böyle yapıcak dimi elimi sıkacak mı sımsıkı diyo yumuk ellim gelsin de özlüyoruz artık
Evet bütün duyguları birarada yaşıyosunuz çok heyecanlıbi de bizi düşün nasıl sabırsısız
son günler hiç geçmiyo sanki
özgeee adanayı gösteriyo kanal D'de...yağmuru...
kv olayını iyi yaptın,anlatsan daha çok moralin bozulacak,en iyisi hiiiç takmamak
amin canım....Daha çıkaramadı cnm çıkarsa hergün biyerlere götürür vallaAma gidilcek kişilere gidiyorum tabi
üroloji dr cnm..Böbreğinden ötürü 6 ayda bir kontrole gitmesi lazım ama nerdeyse 2 ayda bi gidiliyo
Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm..Bellli ki canını çok sıkmışlar boşver boş teneke gibi ses çıkarsınlar..Onları düşünme sen ,yarışmalara katıl bol bol hediye kazan
Güle güle kullan dilekcim aldıklarını dün o sinirle topladım ne varsa etrafta diyosun yaniigünaydın
dün sıkıntılı bi iş günü yaşadım
akşam çıktım gittim o beğenip bi gün önce almadığım montu aldım
botumla takım yaptım birde çanta beğenmiştim oda bitmiş konyadan getirtcekler onu da aldım
Eki Görüntüle 671508
Eki Görüntüle 671509
sonra eski iş arkadaşım vardı ya onunla buluştum eşimde geldi dün işte bunaldığımı görünce çık o zaman demişti
bide bana dio ki beni yine sinirlendirdin sen nie sinirleniosun nası mantıksız bişi anlık ben susuyum die verilmiş bi tepki seninki dedim
zaten senin doğruların hep doğrudur ona göre yaşarsın dedi
aynen öyle dedim neyse onu söylerim kralı gelse budur yapcam dedim
seninle zaten uymuo işte kafamız dedim tabii o erkek arkadaşımda yanımızda
onun yanında benimki bozulmuş peki onun yanında söylediğim için özür dilerim dedim eve giderken haklıydı çünkü
sanki özür dileyen ben diilim bi tripler bişiler bende yatıp kitap okudum sonra gelmiş iyi geceler dio cvp vermedim
sabah kaldırmadım kendi uyandı becerebiliomuş demek ki
günaydın dio yine cvp vermedim
cins yaa oda beni üzüo gelio öpüo ben uzatmıoum
benim özür dilememe rağmen neyin tribindesin be sen
sabah pastaneden simit alcaktım önden girdim içerde biriside beni yalnız sandı bana bi bakıo
bu geldi hemen elimi tutmalar falan çocuğun sırtından kenara itmeler hiç oralı olmadım
konuşmıcam bugünde onunla gıcık
işede geldim iki iş var dün diğer firmada yapılan iş bana verildi
düzeltcekmişim
ve elimdeki kitapta bugüne yetişcekmiş patronla zaten tartıştım mesaiye kal dedi kalmadım
bugün sabah ikisinide bugün yapalım dio bakarız dedim
makine miyim ben yaa ikisi nası bitsin yani akıl var mantık var biri yapılırsa öteki kalır
öğleye kadar birini öğleden sonra ötekini yapalım dio
Günaydın bu arada yine tüm öfkemle geldim dimi
Günaydınn
giremiyom kızlar ,canım pek istemiyo bi sıkıntımız var ailecek yani esas oğlan kaynım şu 10bin meselesi artıı daha büyük bişey net üzerinden yazmayım üzüntülüyüz sıkıntılıyız
noldu zuzuş yaa:105: Herkese bişiler oluyoo inş. Kötü bişi değildir sağlık falan :105:
dolunay mı kurt adam patron mu bilemedim
eşiminde işle ilgili bişi söylediğimde ÇIK ozaman demesi beni uyuz edio
çıkıyım da sen kazanamıosun ee bide ben para kazanmazsam nolcak kim bakacak bize.
bunu dicen işte denmio ben o kırılmasın die demioum o fikir ayrılığı yaşıouz dememe bozuluo
benim bozulduklarımı bi döksem utanır da neyse erkek rencide olmasın diouz işte
sen nie kv sinirlendin dün yazmışsın ama devamı yok yada ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?