Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Öğleden şu saate elektrik yoktu. Daha yeni geldi kaç kere aradım tedaşı Bi yağmur yağdı heryer felç oldu. Elektrik faturasına gelince ödüyoruz gereken ek ücretleri de.

Annemle biraz iş yaptık bebişin odasını boşalttık sayılır. Sonra kv ve eşimin teyzesi geldi işler kaldı oturduk yarına çok işim var annemde gitti kal dedim durmadı Zaten kvler canımı sıkmaktan başka bişi yapmaya gelmiyolar.

Eşimde traşa gitti balık almış onu kızartıcam yanına salata yapıcam bende şimdi.:104: inş. gitmez yine elektrikler evde tekim:18: Çok stresliyim ya kociş gelsede rahatlasam anlatıp. Zaten tlfda dayanamadım anlattım takma diyo o da çünkü yapıcak bişi yok her zaman ki şeyler..

Ne oldu cnm, yine ne dediler

yine ne yaptılar yaa bi huzur vermediler sana

Iyi dilekleriniz icin saolun kizlar. Adliyenin maaslari iyiymis. Cocuk yardimi falan 1900u buluyormus. Daha ne isterim ben.
Ozgecim niye moralini bozdular yine??
Dilsad belediye babanin yani, o kadar rahat hic bir yer zaten bulamazsin. Ama sartlari ve ucreti daha iyi adliyenin.3 yilda bir tayin yapamazlar bence ya. Cogu kisi problem yasar yani. Benim esim esnaf diil ama o da is konusunda sorun yasar. Insallah oyle bir sacmalik yapmazlar.

Yarenim inşallah kazanırsın yaa ne şahane olur maaş epey iyimiz hayırlısyla kazan inşallah canım

ÖZGE neden bunalttı kv seni şu halinle bile laf söylüo kadın

Alishia ama haklıyım benim göbüş daha fena
Nigarda benim gibi demiş baksana

Vilin maşallah arada kocanın muayen günleri oldu seni üzdü ama yinele çok güzel geçirdin bu süreci: nazar:
İnşallah kolay geçer doğumun sağlıcakla alırsın Zeyneb'i kucağına

Dilşad senin işin çok iyi ama garanti değil diyorsun:26: hepimiz için hayırlı işler olsun inşallah ve eşlerimiz içinde

Zuzu nerde koket yok seda giremiyor Nigar da öyle

artık kimse giremiyo topiğe
ben doğurunca çok yazarsanız bozuşuruz valla
geçmişi de okuyamam meraktan çatlarım
ya şimdi de yazın ya da ben doğurunca da az yazmaya devam edin
çok fesat gördüm kendimi yaa
kızlar gündüz giremiyolar ama akşam da girmiyolar hiç
özlüyorum herkesi,eski sohbetleri
zuzuyla koket zillisi nerde gerçekten
sedamın olayınıda biriniz anlatmadınız

günaydın kızlar...
erkenciyiz biz bu sabah...
dün gece yine mutfakta uyuduk kızımla...sabah babamız gelip aldı bizi
sarılıp uyuyalım,özledim sizi dedi
uzun bi aradan sonra ilk defa sarıldık,ikimiz de uyuyamadık,konuştuk...
ben kalktım kahvaltı hazırladım,kocişim uyuyakaldı...
birazdan uyandırıcam kahvaltı yapıcaz birlikte
adamcaaz 10 gündür falan kahvaltı yapmadan gidiyo
bugün bari aç gitmesin,çoruma gitcek,3 tane geyik götüreceklermiş...

Gunaydinnnnn..
Oo Vilisim sonunda kavusabilmissiniz
Bende geri yatmicam kvyle ordan oraya ordan oraya dolancaz.ilk once dis, sonra diger doktor ..sonra hastanesine yakin arkisine gitcezz...

Gunaydinnnnn..
Oo Vilisim sonunda kavusabilmissiniz
Bende geri yatmicam kvyle ordan oraya ordan oraya dolancaz.ilk once dis, sonra diger doktor ..sonra hastanesine yakin arkisine gitcezz...

sorma canım valla kavuştuk sonunda
kız bu kv seni de baştan çıkarmaya başladı iyice
diğer dr ne dr'u?

Ne oldu cnm, yine ne dediler

yine ne yaptılar yaa bi huzur vermediler sana

yarenim iş konusunda umarım şansın bol olur parası ve şartları çok iyi gerçekten. İnş. kazanırsın İlkerin şanşına canım.. bu arada rüyamda seni gördüm bana misafirliğe geliyomuşsun, çok gerçekçiydi

ÖZGE neden bunalttı kv seni şu halinle bile laf söylüo kadın
Kızlar sabah sabah başınızı ağrıtmıcam artk takmamaya çalışıyorum. Onlara cvp vrmeye mecalim kalmadı kendi hallrine bıraktım..

sedamın olayınıda biriniz anlatmadınız

ne güzel yapmış eşin vilişim çok az bi zaman sonra 3 ünüz 1 sarılıp uyursunusunuz artık

benim kociş de artık heyecanlanıyo, akşamları tekmeleri hissettikçe sabırsızlanıyo :) sabah uyuyodum eşim uyandırdı ama nasıl elimi yumruk yapmışım parmağını koyuyo araya benim bebeğimde böyle yapıcak dimi elimi sıkacak mı sımsıkı diyo yumuk ellim gelsin de özlüyoruz artık

bi de bizi düşün nasıl sabırsısız
son günler hiç geçmiyo sanki

özgeee adanayı gösteriyo kanal D'de...yağmuru...

kv olayını iyi yaptın,anlatsan daha çok moralin bozulacak,en iyisi hiiiç takmamak

Son düzenleme:
sorma canım valla kavuştuk sonunda
kız bu kv seni de baştan çıkarmaya başladı iyice
diğer dr ne dr'u?

Daha çıkaramadı cnm çıkarsa hergün biyerlere götürür vallaAma gidilcek kişilere gidiyorum tabi
üroloji dr cnm..Böbreğinden ötürü 6 ayda bir kontrole gitmesi lazım ama nerdeyse 2 ayda bi gidiliyo
Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm..Bellli ki canını çok sıkmışlar boşver boş teneke gibi ses çıkarsınlar..Onları düşünme sen ,yarışmalara katıl bol bol hediye kazan

Evet bütün duyguları birarada yaşıyosunuz çok heyecanlı

açtım ama göremedim kuzum geç kaldım. dün çok yağdı gerçekten..

hıhııı

amin canım....

şimdi kanal d de romanların evlerini gösteriyolar yıkım yapıyolar yazık kış günü evsiz kaldılar.. eşyalarını almaya bile bırakmamışlar

günaydın
dün sıkıntılı bi iş günü yaşadım
akşam çıktım gittim o beğenip bi gün önce almadığım montu aldım
botumla takım yaptım birde çanta beğenmiştim oda bitmiş konyadan getirtcekler onu da aldım

sonra eski iş arkadaşım vardı ya onunla buluştum eşimde geldi dün işte bunaldığımı görünce çık o zaman demişti
bide bana dio ki beni yine sinirlendirdin sen nie sinirleniosun nası mantıksız bişi anlık ben susuyum die verilmiş bi tepki seninki dedim
zaten senin doğruların hep doğrudur ona göre yaşarsın dedi
aynen öyle dedim neyse onu söylerim kralı gelse budur yapcam dedim
seninle zaten uymuo işte kafamız dedim tabii o erkek arkadaşımda yanımızda
onun yanında benimki bozulmuş peki onun yanında söylediğim için özür dilerim dedim eve giderken haklıydı çünkü
sanki özür dileyen ben diilim bi tripler bişiler bende yatıp kitap okudum sonra gelmiş iyi geceler dio cvp vermedim
sabah kaldırmadım kendi uyandı becerebiliomuş demek ki
günaydın dio yine cvp vermedim
cins yaa oda beni üzüo gelio öpüo ben uzatmıoum
benim özür dilememe rağmen neyin tribindesin be sen
sabah pastaneden simit alcaktım önden girdim içerde biriside beni yalnız sandı bana bi bakıo
bu geldi hemen elimi tutmalar falan çocuğun sırtından kenara itmeler hiç oralı olmadım
konuşmıcam bugünde onunla gıcık

işede geldim iki iş var dün diğer firmada yapılan iş bana verildi
düzeltcekmişim
ve elimdeki kitapta bugüne yetişcekmiş patronla zaten tartıştım mesaiye kal dedi kalmadım
bugün sabah ikisinide bugün yapalım dio bakarız dedim
makine miyim ben yaa ikisi nası bitsin yani akıl var mantık var biri yapılırsa öteki kalır
öğleye kadar birini öğleden sonra ötekini yapalım dio

Günaydın bu arada yine tüm öfkemle geldim dimi

Güle güle kullan dilekcim aldıklarını dün o sinirle topladım ne varsa etrafta diyosun yanii

Eşinle niye tartıştığını anlamadım ben:26: Ama evet zoruna gitmiş arkadaşının yanında söylemen sabahta uzatmamış. iş içinde hiiç acele etme yaa ne sen robotmusun öğlene kadar birini öğleden sonra biriniymiş. Herşey söylendiği gibi sanıyolar

Dolunayın etkisi heppsi anacım

Günaydınn

giremiyom kızlar ,canım pek istemiyo bi sıkıntımız var ailecek yani esas oğlan kaynım şu 10bin meselesi artıı daha büyük bişey net üzerinden yazmayım üzüntülüyüz sıkıntılıyız

dolunay mı kurt adam patron mu bilemedim
eşiminde işle ilgili bişi söylediğimde ÇIK ozaman demesi beni uyuz edio
çıkıyım da sen kazanamıosun ee bide ben para kazanmazsam nolcak kim bakacak bize.
bunu dicen işte denmio ben o kırılmasın die demioum o fikir ayrılığı yaşıouz dememe bozuluo
benim bozulduklarımı bi döksem utanır da neyse erkek rencide olmasın diouz işte

sen nie kv sinirlendin dün yazmışsın ama devamı yok yada ben mi kaçırdım

Noldu zuzuş yaa:105: Herkese bişiler oluyoo inş. kötü bişi değildir sağlık falan :105:

noldu zuzuş yaa:105: Herkese bişiler oluyoo inş. Kötü bişi değildir sağlık falan :105:

yok sağlıkla ilgili değil şükür

kaynımın işyeriyle ilgili yüksek bi miktar açık çıktı hesaplarda bunu ya kredi çekip ödücez ya da mahkeme yoluna gidicez detay vermek istemiyorum burada biraz karışık bidurum

hayırlısı diyoruz

..

Dilek güle güle kullan aldıklarını

ayşam "şeref"mi koycaksınız kesin..nerden çıktı kim istedi başka seçenekleriniz yokmuu

Vilişş dikkat et artık kendine 10 nisandamıydı kontrolün kaçındaydı

Anladım şimdi. Ama eşin de seni düşünüp çık diyo kuzum ya tamam geleceği düşünmüyo ama senin stres içinde olup üzüldüğünü biliyo. Bi şekilde ben idare ederim diye düşünüyodur. Başka kocalar ne olurda olsun çık demiyolar yani bi de öyle düşün

Amann yazmadım kuzum yaa boşverdim artık. Uğraşamıyorum her zaman ki halleri işte. Eşimde yapacak bişi yok ne derlerse desinler hıı de geç diyo biz yine bildiğimiz yaparız diyo. İdare ediyoruz işte insanları

Çok işim var bugün holdeki halıfleksleri silmek istiyorum bayaa kirli ama korkuyorum yine ağrım olur mu diye. Evi süpürmem silmem toz almam lazım. Annemle anca odayı boşalttık sobayı söktük o kadar. Halılar duruyo kaldıracağım zaman yıkamaya veririm artık napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…