Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Siz mi ödüceksiniz:26: Amaan bu kaynında ne kadar boş gereksiz bi insanmış canım ya. Kredi çektiği yetmiyo gibi bide bu çıkmış başınıza. Sizin ev olayı yattı gibi duruyo şimdi dimi

offf ne olacak senin bu patronun yaa
anca yapalım yani yap demesini biliyo...
tek başına o kadar işi bu kız nasıl yetiştircek demiyo hiç...
şu gereksiz 2 elemanı alana kadar sana yardım edecek birilerini alsaydı ne olurdu sanki
bu arada aldıklarını çok beğendim kuzum...
güle güle giyin inşallah...

ne dolunayı kız

zuzum canım benim inşallah sıkıntınızı çabucak atlatırsınız

siz mi çekiceksiniz krediyi :26:
benim kontrolüm 2 nisanda canım...

özge halı filan silip yorma kendini
ağrın filan olur kuzum yapma
bak ben halı silme işini bebek aşağıya insin diye yaptım,o kadar etkili bi şey yani :26:

bu aralar herkesin bi sıkıntısı var...
okudukça üzülüyorum
allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar...
o kadar alışmışım ki size,siz üzülünce ben de dayanamıyorum...
inşallah kısa zamanda biter sıkıntılı günler
geçen haftalarda da annemlerin başında vardı böyle bi durum...
yazmadım ben de ama üzüldük biz de...
şükür biraz atlatıldı...
gelince peş peşe geliyo hep...
inşallah bol ve zuzu da atlatır...
dileğim inşallah güzel bi iş bulur artık...
hiçbirinizin üzülmesini istemiyorum

Son düzenleme:
canım belediyede rahatsın ama memurluk da rahat...hem maaşı daha iyi...

belediye çalışanları için de düzenlemeler yapılacak gibi görünüyor kızlar, yasa taslakları bakanlar kurulundan geçmiş. hayırlısı hakkımızda, ama açıkçası ben zaten çalıaşmak istemiyorum kii sabah da eşime söledim ben çalıaşmak istemiyorum diye, sabret aşkım emekli olunca çalışmıcan diyo

afiyet olsun özgem yarasın bebişe.
kv olayını takma boşver ben taktım da noldu şimdi görüşmüyorum huzurum var. sen de sölediklerini düşünme duymazdan gel kolay değil ama kendin ve bebeğin için salla gitsin.

öyle de canım ne biliyim ben o disipline giremem sanırım, kazanmışım gibi de konuşuyorum
bizima maaşlara söylenen düzenleme gelirse eşit işe eşit maaş olayı, 2500 maaş alıyo bizim burdakiler. artı ikramiyeler var 2 maaşta bir.

belediyelere düzenleme gelirse çok ii olacak canım

evet giremeyince insanın aklı burda kalıyo

sen de yat artık kocanlaa

ii yapmış o almasa yatıyosunuz ayrı ayrı

Gunaydinnnnn..
Oo Vilisim sonunda kavusabilmissiniz
Bende geri yatmicam kvyle ordan oraya ordan oraya dolancaz.ilk once dis, sonra diger doktor ..sonra hastanesine yakin arkisine gitcezz...
ii gezmeler kkoras

aynı biz de öyleyiz özge akşam koltukta uyumuşum öptü uyandırdı, kızımı mı uyutuyosun annesi diyo
eminim çok süslü olacak kızım diyo, hayal üstüne hayal kuruyo

önce baba diycek diyo, desin gurur duyarım diyorum her gün aynı mevzuyu yapıyo en sonunda dedim ben de tamam kabul kıskanırım sen gelene kadar öğretirim 200 kere anne anne derim öğrenir diyorum

dileek güle güle kullan canım ben çanta hariç hepsini çook beğendim.
eşin biraz haklı, arkadaşının yanında sölediğin için haklı ama o kadar uzatmasına gerek yok

iş konusunda ne güzel seni destekliyo kötü düşünme sana kıyamıyo demekki.

iş çok aceleyse sana yardımcı birini alsın artık. oturup kahvaltı yapacağı birini değil

canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu durumları

canımm silme sen sallama kendini, annem bana çok kızıyor rende falan yapma diye. ver yıkansın gelsin.

Son düzenleme:
Siz mi ödüceksiniz:26: Amaan bu kaynında ne kadar boş gereksiz bi insanmış canım ya. Kredi çektiği yetmiyo gibi bide bu çıkmış başınıza. Sizin ev olayı yattı gibi duruyo şimdi dimi

şimdilik beklemedeyiz ev için canım,yardım etmemiz gerekirse edicez tabiki

biz değil kp çekicek canım ama ödeme gücünü zorlarsa el atıcaz tabii,ama daha belli bişey yok bakalım anlaşcazmı dava mı açcaz tabi işveren şikayetci olursa dava açılcak ,parayı asıl yürüten başkası ama kaynımda sorumlu çünkü göz yummuş

uyanık koca

amin canım atlatcaz elbet

neysee

çok acıkmışım yaa bayaa yedim şiştim

dilşad,geceleri çok uyanıyorum,sürekli dönüyorum...kocişim sabah işe gidicek,onu da rahatsız etmiyim,o bari uyusun diye kalkıyorum yanından bu sabah saat 5'e geliyodu geldi beni götürdü...ben zaten uyanıktım...onun da uykusu kaçtı...uyuyamadı uzun bi süre...ben kahvaltı hazırlarken uyumuş ama yine de uykusu bölündü,uykusuz kaldı benim yüzümden kıyamıyorum napim

belediyelere düzenleme gelicekse bi an önce gelse bari...bi de sınavı kazanırsın,çıkarsın ordan,düzenleme yapılırsa peşinden üzülürsün gerçekten,çünkü çok rahatsın orda...hayırlısı olsun hakkında...

akşam yürüyüşe gittim kvlerle...bugün hava çok güzel...evi süpürüp silip yine gidesim var...

dün akşam markete gittik...yenidoğan için bez ve hasta bezi bulamadık yaa
çıkıp almam lazım...
çantaya bi tek onları koymadım...

Dileğim güle güle kullan canım aldıklarını rengarenk ne güzeller.
Eşin arkadaşının yanında söylediğin için bozulmuştur haklı ama özür dilemişsin niye sürdürüyorki.
O patronunda boş boş adamlar alıyor alsaya sana yardım edecek işi bilen birini bide mesaiye kalacak oldu

Özgeciğim halın falan silme o halinle yıkamaya ver.
Kv yide takma kafaya boşver konuşsun dursunlar.

Dilşadcığım işallah belediyeye düZenleme gelir sende orda devam edersin.

Yarenim işallah sınavın iyi geçer kazanırsın .bize bundan sonra özel sektör olmaz .bebişler için

anladım canım özlüyo babanız sizi sen de güzel düşünüyosun tabii.

eveet çok pişman olurum o zaman. çok rahatım gerçekten Allah a şükür. önceki yıl daha hızlı yazıyordum şimdi okuduğum metinde uzun cümle tutamıyorum aklımda sık sık bakıyorum vakit kaybı oluyo.

zuzuum afiyet olsun bizim burda da karmakarışık menü yapmışlar bugün.
pırasa yemeği, ıspanaklıbörek, tavuk çorbası, sütlaç
çorbayla sütlacı yedim geldim, böreği de yanıma aldım akşam üstü yicem.

anam menüye baaaaak
bi sirkenin bi de sizin oranın yemekleri çok güzel oluyo...
acıktım sanırsam ben de yemek yiyip işlerime girişiyim...
kızlar bol ne yaptı en son,haberi olan var mı,patronla konuşcam demişti :26:

off işin birini bitirdim ama kontrolden sonra tekrar düzeltme çıkabilir
öbür işe geçioum patronum bana meyve tabağı hazırlamış getirmiş
bazen gülüoum adama yaa aslında bana kötü bişi yapmıo ama yoğunuz işte
hocalardan biri bunaltıodu onunla konuştu dilek hanım bakamaz bu aralar die
ne bilim yaa

akşam koltukta uyumuşum öptü uyandırdı, kızımı mı uyutuyosun annesi diyo
eminim çok süslü olacak kızım diyo, hayal üstüne hayal kuruyo
canım ya tüm hayalleriniz gerçekleşsin inşallah
ama şaşırdım eşine sen öyle kokoş bi hatun diilsin ki kızınızın nie öyle olacağını düşünüo ki

canım ya tüm hayalleriniz gerçekleşsin inşallah
ama şaşırdım eşine sen öyle kokoş bi hatun diilsin ki kızınızın nie öyle olacağını düşünüo ki

inşallahh
kız çocuk kıyafetlerine bakıyoruz hep netten, çok güzel saç bantlarına falan.
heves ediyo demekki canm
hem biz güzel giydirmeyiz mi çocuğu

Son düzenleme:
BAYANLAR YENİ BLOG AÇTIM ZİYARET EDERSENİZ SEVİNİRİM

Kadınların Dünyası

çookk güzel bi yazı

Hergün camlarda annesini bekleyen, kendisini bırakıp işe giden annesine miniğimiz mektup yazmış

Tam 1 yıl önce bu saatlerde karnındaydım ve istemesem de dünyaya gelmeyi bekliyordum. İstemiyordum çünkü korkuyordum. Kendimi karnında çok güvende hissediyordum. Dünyada beni kim saracak, kim kollayacak, kim doyuracak diye düşünüyordum.

Vakit geldiğinde dünyanızda ve sıcacık kollarındaydım. Hiç de korktuğum gibi değilmiş dedim. Annem her şeyi ile hazır sabırsızlıkla beni bekliyormuş meğerse. Beni sardı, kolladı ve doyurdu.

Oh Allah’ım ne güzel saadet bu. Annemin kollarındayım, huzurluyum. Ne zaman gözümü aralasam annem yanımda. Ne zaman acıksam sütü damaklarımda. Kokusu ise hep burnumda.

Daha miniciğim ama hislerim çok kuvvetli. Bu yüzden de anne kokusunu alamadığımda tedirgin olurum.

Bir sabah daha gözümü açmadan annemi arıyorum, kokusunu alamıyorum. Ellerimle yokluyorum bulamıyorum.Gözlerimi aralayıp bakıyorum ama göremiyorum. Anlıyorum ki annem yok ve ben başka bir yerdeyim.

Sonra birden damaklarımda değişik bir şey hissediyorum. Annemin sütü değil bu diyorum. Üstelik damaklarımdaki annemin göğsü de değil. Ne veriyorlar bana diyorum ama acıktığım için de bir yandan emiyorum.

Bütün gün böyle annesiz geçiyor. Gün içinde kaç kere uyuyup uyandığımı bilmiyorum. Her uyanmama aynı şeyi yapıyor annemi arıyorum. Arıyorum ama bulamıyorum.

Başkası kucaklıyor beni, başkası sarıyor. Uyandığımda başkasını buluyorum yanı başımda. Babaannemmiş meğerse. Annem gibi değil ama o da seviyor beni. Ne kadar sevse de ben annemi istiyorum. Onun kokusunu, onun sıcaklığını özlüyorum.

Annem işe gitmiş çalışıyormuş. Onu benden alıkoyan bu iş dedikleri şey ne acaba çok merak ediyorum. Benden daha mı sevimli, daha mı kıymetli, daha mı sıcak ki onu bana tercih ediyor merak ediyorum?

Oysa ben annemin karnındayken dünyaya gelmeye korktuğumda “orada annen seni çok sevecek hiç bırakmayacak” demişlerdi. Ne çabuk da bıraktı gitti.

Böyle düşünürken uyuya kalıyorum. Sonra bir koku geliyor burnuma “Allah’ım bu annemin kokusu mu” diye düşünürken kendimi onun kollarında buluyorum. Huzur doluyor içime. Uyanmadan usulca gülümsüyorum ona.

“Oh be iş denen şey her neyse onu bıraktı, bana geldi işte” diye seviniyorum. Bütün gece onunla yatıyor, onu doya doya kokluyorum.

Derken yine hasret kalıyorum o kokuya. Bir uyanıyorum ki annemin ne kokusu kalmış, ne de kendisi. Meğerse iş denen o şeye gitmiş.

“Anne beni çaresizce neden bırakıp gidiyorsun, neden beni sıcaklığından, teninden, kokundan, sevginden mahrum bırakıyorsun” demek istiyorum ama konuşamıyorum. Konuşamadığım içinde ağlıyorum. Ağlamalarımı duyuyor ama onun için ağladığımı anlamıyor.

Günler böylece gelip geçiyor. Ben büyüyorum. Büyürken de günlerimin büyük kısmında annemi göremiyorum.

Bazı günler iki gün üst üste benimle oluyor. O günleri çok seviyorum. O günlerde de korkarak uyanıyorum ama annemi yanımda görünce çok mutlu oluyorum. “Oh be diyorum annem yanımda, sarılıp yatıyorum.”

Sonra o güzel iki gün de bitiyor ve ben anneme doyamadan yine kendimi babaannemde buluyorum.

Oysa annem bile bu soğuk havalarda sıcak yatağından çıkmaya zorlanırken nasıl oluyor da bana kıyıp, sıcacık kollarından ve yatağımdan ayrı koyuyor beni anlayamıyorum

Acaba herkesin annesi mi böyle yapıyor. Yoksa bir tek benim annem mi böyle. İş denen şu şey herkesi mi ayırıyor annesinden yoksa bir tek beni mi?

Her gün bunları düşünüyorum. Yine bir gün bu şekilde düşünürken bir haber alıyorum ve dünyalar benim oluyor.

Annem şu iş denen şeyi bırakıyormuş, artık hep benimle olacakmış. O da beni özlüyor, bensiz yapamıyormuş.

Bir hafta sonra benim doğum günüm. Ve annem bana en büyük, en güzel, en sıcak doğum günü hediyesini verecek, hep benimle olacak, beni saracak, beni sevecek.

Artık sabahları onunla uyanacağım. Uyandığımda yanağını okşayacak, ona gülücükler vereceğim. Çok heyecanlıyım. Annem bir an önce şu iş denen şeyi bıraksa da hep benimle olsa. Doysam ona, doya doya sarılsam.

Canım anneciğim işi bırakıp beni tercih ettiğin için sana teşekkür ediyorum. Fedakarlık yapıyorsun anlıyorum. Ama ben buna değerim. Bak göreceksin benimleyken çok daha mutlu olacaksın.

HAYDİ ANNE ÇIK GEL BEKLİYORUM SENİ .

inşallahh
kız çocuk kıyafetlerine bakıyoruz hep netten, çok güzel saç bantlarına falan.
heves ediyo demekki canm
hem biz güzel giydirmeyiz mi çocuğu

yok öyle demek istemedim haklısınız o bebek kıyafetleri mükemmel yaa botları bile harika
doğanın kot şortu ve yeleği beni bitirio minik kokoş yaa
seninkide öyle olacak yani

ay viliiiiiiş doymadın evi süpürmeye silmeye yeter artık beee

havalar h.sonu da güzel olcakmış bol bol yürüyüş yaparsın o zaman da, özledim artık içimi ısıtan güneşi

dilşadcım çalışmıcam deme yaaa işinde zaten gayet rahatsın hele bi de o bahsettiğin düzenlemeler yapılırsa değme keyfine

özgim kv takma boşver her zamanki tripleri işte, yorma da kendini, ay hamişler size laf diye diye bi hal oldum haaa, dikkat edin kendinize

kkoras senin kv ne çok sevio gezmeyi yaa, hastaneye gitmeyi bile gezme sayıo heralde. bi insan bu kadar hastaneye gitmekten nası mutlu olur kiiki ayda bi üroloğa gidiomuş baksana

dileğim güle güle kullan aldıklarını cıvıl cıvıl çok güzellermiş
patronun da insafa mı gelmiş ne, meyve tabakları falan

ımmm ne dicektim ki başka:26:

dün hastneye gittik biz de kontrole, paşacık büyümüş ultrason çıktılarının netliği gitgide bozuluo, 3 boyutlu gördük ilk defa, uzaylı görmüş gibi oldum ne garip bişimiş
5,5 aylıkken organ taraması varmış detaylı ultrason dedi.ama orda yapılıo mu die sormayı unuttum. dün kokiş de korkuttu beni antalya da hep hastanelerin yönlendirdiği bi yer varmış benim bu hastane de oraya yönlendiriomuş sapık doktor falan dedi
gerçi geçen gittiğimde doktoru beklerken bi kadınla konuştum geçenlerde burda detaylı yaptırdım falan demişti sanki:26:

ben evdeyim bu arada.
sınav vardı yaptım geldim beklemedim daha fazla okulda. ortalık allak bullaktı tabi, biraz toparladım lavabo ayna temizliği yaptım 2 dkuykum da geldi uyusam mı:26:

yapmadım zaten halıfleksleri canım diğer işlerimi hallettim bulaşığım vardı balık kızarttım diye bayağı batırmıştık dün onalr temizledim çamaşırları topladım beyazları attım evi süpürdüm. Bi lavabo kaldı onuda akşam yaparım artık. Uzattım ayaklarımı valla:126: Halıfleksleri annem bırakmadı yapmam için, tlfda yapma dedi. Kendi gelirim yine yaparız dedi gitmeden. Kadın helak oldu yollarda bi bana bi kardeşime gidiyo. Geldide mi duramıyo ki hiçbiyerde. Sığamıyorum bi yere diyo Dünde artık gidene kadar gelmem buraya diyo kvlerin yanında. Doğumada izin alabilrsem gelirim alamazsam size emanet diyo. Biliyorum gelmeden duramıcak gerekirse işi bırakıp gelirim diyodu bana çünkü ama neden böyle konuşuyo anlamıyorum yaa. Bide kvlere koz veriyo resmen. Kv de sabahtan akşama kadar dururum yanında sen merak etme diyo O kadar kötü olmam inş. dedim istemiyorum ya inş. kötü olmam o kadar kızlar

Bu arada paşanızaa :) 3 boyutlu nasıl uzaylı kızz :)
Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için devlete gidicem sonra sonuçlarımı alıp özele gidicem doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye orda 4 boyutlu görücemm Eşimde ne zaman gidiceksin diye soruyo 4 boyutlu görmek için

yok yok kötü olmazsın merak etme, normal doğumu bilmiom da sezaryende ilk gece yanında kalsın sonrasında eşin falan da yardım eder zaten.ihtiyaç duymazsan çağırmazsın zaten ama o duramaz ki torun görmeye gelir her gün

hadi bakalım seninkinin yüzü gözü her şeyi tamamen belli olmuştur artık bi güzel görürsünbenim fasulyem daha minnak ya o yüzden suratı falan bi değişik görünüodu

yemek hazırlıklarına başladım ben de yavaştan.evde yemek yapmaz oldum artık
mercimek koydum düdüklüye çorba olsun die.yanına da tavuk şiş ve elma dilim pattis yapıcam fırında.bi de salata, yoğurt turşu falan ohh baya menü oldu yaa

Orası kesin canım bişi olmasa da hergün gelir torun görmeye evet. Gelsin ona bişi demem de inş. muhtaç olmam dediğin gibi sezeryan olucam büyük ihtimal zaten.

Evet bellidir artık bizimki. Yüzünü falan görürüz kime benziyo bakarız (eşimin en merak ettiği)

OO menü baya güzel kuzu bende mi tavuk şiş yapsam vee fırında pattis Çorba içilmiyo bizde maalesef o yüzden yapmiciim. Dünkü salatam nefis olmuştuuu Yine yaparım yanına oh mis işte yaa menüm çıktı benimde Damak zevklerimiz uyuyo senle geçende dediğin bi yemeği yapmıştım Nede olsa Akdenizliyiz damaklarımız benziyo.

Seda naptı acaba yaa o aklımda hep

ben de onu merak ediom kime benzicek acaba huyu suyu nası olcak ay daha çok var yaaaa

neden büyük ihtimal sezeryan diosun:26:

akşama aynı menü mü var yanidimi dimi benzio baya damaklarımız
ya çorbayı ben kendim için yapıcam sıvı almam lazım okulda falan da doğru dürüst yemek yiyemiom çoğu zaman hem mercimek bağırsaklarımı da yumuşatır dimi ii gelir

salata değişik bişi miydi anlatsana bakiim ben de senden onu çalarım belki malzemem varsa

seduş en son bekliodu hala watsapta gördüğüm kadarıyla, evde giremiom çok rahat son durumdan haberim yok yani

Kuzum benim taşikardim varya o yüzden heyecanlanmamam lazım doğumda normalde hızlı atıyo zaten nabzım. Doğumda daha çok artar. Epidural bile omayabilir hatta anestezi uygulayıp tümden uyutabilirler canım. Bu özeldeki dr'um artık ne dicek bakalım.

Evet iyi olur senin için sıvı almış olursun.

yok değişik değildi canım ne varsa ekledim içine marul, kırmızı lahana, domates, yeşil soğan bide limon sos nane ve azcık pulbiberli

Neyi bekletiyolar ki ya yazık kıza stres içinde diken üstünde bekliyor. İnş. hakkında hayırlısı olur her ne kadar konuyu bilmesem de.

ayşin napim yaaa aniden doğuma falan gidersem her yer derli toplu olsun istiyorum
bi de maksat hareket etmek işte

özgeeeee sende kendimi görüyorum kuzum
iş yapma diye bana kızıyosunuz yaa sen de benim gibi olcaksın gibi geliyo bana

ayşin,yemek mi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…