yok sağlıkla ilgili değil şükür
kaynımın işyeriyle ilgili yüksek bi miktar açık çıktı hesaplarda bunu ya kredi çekip ödücez ya da mahkeme yoluna gidicez detay vermek istemiyorum burada biraz karışık bidurum
hayırlısı diyoruz
offf ne olacak senin bu patronun yaagünaydın
dün sıkıntılı bi iş günü yaşadım
akşam çıktım gittim o beğenip bi gün önce almadığım montu aldım
botumla takım yaptım birde çanta beğenmiştim oda bitmiş konyadan getirtcekler onu da aldım
Eki Görüntüle 671508
Eki Görüntüle 671509
sonra eski iş arkadaşım vardı ya onunla buluştum eşimde geldi dün işte bunaldığımı görünce çık o zaman demişti
bide bana dio ki beni yine sinirlendirdin sen nie sinirleniosun nası mantıksız bişi anlık ben susuyum die verilmiş bi tepki seninki dedim
zaten senin doğruların hep doğrudur ona göre yaşarsın dedi
aynen öyle dedim neyse onu söylerim kralı gelse budur yapcam dedim
seninle zaten uymuo işte kafamız dedim tabii o erkek arkadaşımda yanımızda
onun yanında benimki bozulmuş peki onun yanında söylediğim için özür dilerim dedim eve giderken haklıydı çünkü
sanki özür dileyen ben diilim bi tripler bişiler bende yatıp kitap okudum sonra gelmiş iyi geceler dio cvp vermedim
sabah kaldırmadım kendi uyandı becerebiliomuş demek ki
günaydın dio yine cvp vermedim
cins yaa oda beni üzüo gelio öpüo ben uzatmıoum
benim özür dilememe rağmen neyin tribindesin be sen
sabah pastaneden simit alcaktım önden girdim içerde biriside beni yalnız sandı bana bi bakıo
bu geldi hemen elimi tutmalar falan çocuğun sırtından kenara itmeler hiç oralı olmadım
konuşmıcam bugünde onunla gıcık
işede geldim iki iş var dün diğer firmada yapılan iş bana verildi
düzeltcekmişim
ve elimdeki kitapta bugüne yetişcekmiş patronla zaten tartıştım mesaiye kal dedi kalmadım
bugün sabah ikisinide bugün yapalım dio bakarız dedim
makine miyim ben yaa ikisi nası bitsin yani akıl var mantık var biri yapılırsa öteki kalır
öğleye kadar birini öğleden sonra ötekini yapalım dio
Günaydın bu arada yine tüm öfkemle geldim dimi
ne dolunayı kızGüle güle kullan dilekcim aldıklarını dün o sinirle topladım ne varsa etrafta diyosun yanii
Eşinle niye tartıştığını anlamadım ben:26: Ama evet zoruna gitmiş arkadaşının yanında söylemen sabahta uzatmamış. iş içinde hiiç acele etme yaa ne sen robotmusun öğlene kadar birini öğleden sonra biriniymiş. Herşey söylendiği gibi sanıyolar
Dolunayın etkisi heppsi anacım
zuzumGünaydınn
giremiyom kızlar ,canım pek istemiyo bi sıkıntımız var ailecek yani esas oğlan kaynım şu 10bin meselesi artıı daha büyük bişey net üzerinden yazmayım üzüntülüyüz sıkıntılıyız
siz mi çekiceksiniz krediyi :26:yok sağlıkla ilgili değil şükür
kaynımın işyeriyle ilgili yüksek bi miktar açık çıktı hesaplarda bunu ya kredi çekip ödücez ya da mahkeme yoluna gidicez detay vermek istemiyorum burada biraz karışık bidurum
Vilişş dikkat et artık kendine 10 nisandamıydı kontrolün kaçındaydı
özge halı filan silip yorma kendiniAnladım şimdi. Ama eşin de seni düşünüp çık diyo kuzum ya tamam geleceği düşünmüyo ama senin stres içinde olup üzüldüğünü biliyo. Bi şekilde ben idare ederim diye düşünüyodur. Başka kocalar ne olurda olsun çık demiyolar yani bi de öyle düşün
Amann yazmadım kuzum yaa boşverdim artık. Uğraşamıyorum her zaman ki halleri işte. Eşimde yapacak bişi yok ne derlerse desinler hıı de geç diyo biz yine bildiğimiz yaparız diyo. İdare ediyoruz işte insanları
Çok işim var bugün holdeki halıfleksleri silmek istiyorum bayaa kirli ama korkuyorum yine ağrım olur mu diye. Evi süpürmem silmem toz almam lazım. Annemle anca odayı boşalttık sobayı söktük o kadar. Halılar duruyo kaldıracağım zaman yıkamaya veririm artık napim.
canım belediyede rahatsın ama memurluk da rahat...hem maaşı daha iyi...
Yarenim sağol cnmİnş sınavıda mülakatıda geçersin cnm..Dua edicem senin için bol bol
Viliş Kuran dinletmekle ne iyi edersinMaşallahh tekrardan sana ne güzel geçiyo hamileliğin Eşinede
Dilşad cnm bencede şuan bulunduğun yerden daha rahat edemezsin kesinliklle..Ama maaşın daha yüksek olur..Hayırlısı olsun inş cnm
Ayşam bi akkap alsaydın kendicinee
Öğleden şu saate elektrik yoktu. Daha yeni geldi kaç kere aradım tedaşıBi yağmur yağdı heryer felç oldu. Elektrik faturasına gelince ödüyoruz gereken ek ücretleri de.
Annemle biraz iş yaptık bebişin odasını boşalttık sayılır. Sonra kv ve eşimin teyzesi geldi işler kaldı oturduk yarına çok işim var annemde gitti kal dedim durmadıZaten kvler canımı sıkmaktan başka bişi yapmaya gelmiyolar.
Eşimde traşa gitti balık almış onu kızartıcam yanına salata yapıcam bende şimdi.:104: inş. gitmez yine elektrikler evde tekim:18: Çok stresliyim ya kociş gelsede rahatlasam anlatıp. Zaten tlfda dayanamadım anlattım takma diyo o da çünkü yapıcak bişi yok her zaman ki şeyler..
öyle de canım ne biliyim ben o disipline giremem sanırım, kazanmışım gibi de konuşuyorumIyi dilekleriniz icin saolun kizlar. Adliyenin maaslari iyiymis. Cocuk yardimi falan 1900u buluyormus. Daha ne isterim ben.
Ozgecim niye moralini bozdular yine??
Dilsad belediye babanin yani, o kadar rahat hic bir yer zaten bulamazsin. Ama sartlari ve ucreti daha iyi adliyenin.3 yilda bir tayin yapamazlar bence ya. Cogu kisi problem yasar yani. Benim esim esnaf diil ama o da is konusunda sorun yasar. Insallah oyle bir sacmalik yapmazlar.
belediyelere düzenleme gelirse çok ii olacak canımYarenim inşallah kazanırsın yaa ne şahane olur maaş epey iyimiz hayırlısyla kazan inşallah canım
ÖZGE neden bunalttı kv seni şu halinle bile laf söylüo kadın
Alishia ama haklıyım benim göbüş daha fena
Nigarda benim gibi demiş baksana
Vilin maşallah arada kocanın muayen günleri olduseni üzdü ama yinele çok güzel geçirdin bu süreci: nazar:
İnşallah kolay geçer doğumun sağlıcakla alırsın Zeyneb'i kucağına
Dilşad senin işin çok iyi ama garanti değil diyorsun:26: hepimiz için hayırlı işler olsun inşallah ve eşlerimiz içinde
Zuzu nerde koket yok seda giremiyor Nigar da öyle
evet giremeyince insanın aklı burda kalıyoartık kimse giremiyo topiğe
ben doğurunca çok yazarsanız bozuşuruz valla
geçmişi de okuyamam meraktan çatlarım
ya şimdi de yazın ya da ben doğurunca da az yazmaya devam edin
çok fesat gördüm kendimi yaa
kızlar gündüz giremiyolar ama akşam da girmiyolar hiç
özlüyorum herkesi,eski sohbetleri
zuzuyla koket zillisi nerde gerçekten
sedamın olayınıda biriniz anlatmadınız
günaydın kızlar...
erkenciyiz biz bu sabah...
dün gece yine mutfakta uyuduk kızımla...sabah babamız gelip aldı bizi
sarılıp uyuyalım,özledim sizi dedi
uzun bi aradan sonra ilk defa sarıldık,ikimiz de uyuyamadık,konuştuk...
ben kalktım kahvaltı hazırladım,kocişim uyuyakaldı...
birazdan uyandırıcam kahvaltı yapıcaz birlikte
adamcaaz 10 gündür falan kahvaltı yapmadan gidiyo
bugün bari aç gitmesin,çoruma gitcek,3 tane geyik götüreceklermiş...
ii gezmeler kkoras
Gunaydinnnnn..
Oo Vilisim sonunda kavusabilmissiniz
Bende geri yatmicam kvyle ordan orayaordan oraya dolancaz.ilk once dis, sonra diger doktor ..sonra hastanesine yakin arkisine gitcezz...
aynı biz de öyleyiz özgeyarenim iş konusunda umarım şansın bol olur parası ve şartları çok iyi gerçekten. İnş. kazanırsın İlkerin şanşına canım.. bu arada rüyamda seni gördüm bana misafirliğe geliyomuşsun, çok gerçekçiydi
Kızlar sabah sabah başınızı ağrıtmıcam artk takmamaya çalışıyorum. Onlara cvp vrmeye mecalim kalmadı kendi hallrine bıraktım..
ne güzel yapmış eşin vilişim çok az bi zaman sonra 3 ünüz 1 sarılıp uyursunusunuz artık
benim kociş de artık heyecanlanıyo, akşamları tekmeleri hissettikçe sabırsızlanıyo :) sabah uyuyodum eşim uyandırdı ama nasılelimi yumruk yapmışım parmağını koyuyo araya benim bebeğimde böyle yapıcak dimi elimi sıkacak mı sımsıkı diyo yumuk ellim gelsin de özlüyoruz artık
dileek güle güle kullan canım ben çanta hariç hepsini çook beğendim.günaydın
dün sıkıntılı bi iş günü yaşadım
akşam çıktım gittim o beğenip bi gün önce almadığım montu aldım
botumla takım yaptım birde çanta beğenmiştim oda bitmiş konyadan getirtcekler onu da aldım
Eki Görüntüle 671508
Eki Görüntüle 671509
sonra eski iş arkadaşım vardı ya onunla buluştum eşimde geldi dün işte bunaldığımı görünce çık o zaman demişti
bide bana dio ki beni yine sinirlendirdin sen nie sinirleniosun nası mantıksız bişi anlık ben susuyum die verilmiş bi tepki seninki dedim
zaten senin doğruların hep doğrudur ona göre yaşarsın dedi
aynen öyle dedim neyse onu söylerim kralı gelse budur yapcam dedim
seninle zaten uymuo işte kafamız dedim tabii o erkek arkadaşımda yanımızda
onun yanında benimki bozulmuş peki onun yanında söylediğim için özür dilerim dedim eve giderken haklıydı çünkü
sanki özür dileyen ben diilim bi tripler bişiler bende yatıp kitap okudum sonra gelmiş iyi geceler dio cvp vermedim
sabah kaldırmadım kendi uyandı becerebiliomuş demek ki
günaydın dio yine cvp vermedim
cins yaa oda beni üzüo gelio öpüo ben uzatmıoum
benim özür dilememe rağmen neyin tribindesin be sen
sabah pastaneden simit alcaktım önden girdim içerde biriside beni yalnız sandı bana bi bakıo
bu geldi hemen elimi tutmalar falan çocuğun sırtından kenara itmeler hiç oralı olmadım
konuşmıcam bugünde onunla gıcık
işede geldim iki iş var dün diğer firmada yapılan iş bana verildi
düzeltcekmişim
ve elimdeki kitapta bugüne yetişcekmiş patronla zaten tartıştım mesaiye kal dedi kalmadım
bugün sabah ikisinide bugün yapalım dio bakarız dedim
makine miyim ben yaa ikisi nası bitsin yani akıl var mantık var biri yapılırsa öteki kalır
öğleye kadar birini öğleden sonra ötekini yapalım dio
Günaydın bu arada yine tüm öfkemle geldim dimi
canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu durumlarıGünaydınn
giremiyom kızlar ,canım pek istemiyo bi sıkıntımız var ailecek yani esas oğlan kaynım şu 10bin meselesi artıı daha büyük bişey net üzerinden yazmayım üzüntülüyüz sıkıntılıyız
Anladım şimdi. Ama eşin de seni düşünüp çık diyo kuzum ya tamam geleceği düşünmüyo ama senin stres içinde olup üzüldüğünü biliyo. Bi şekilde ben idare ederim diye düşünüyodur. Başka kocalar ne olurda olsun çık demiyolar yani bi de öyle düşün
Amann yazmadım kuzum yaa boşverdim artık. Uğraşamıyorum her zaman ki halleri işte. Eşimde yapacak bişi yok ne derlerse desinler hıı de geç diyo biz yine bildiğimiz yaparız diyo. İdare ediyoruz işte insanları
Çok işim var bugün holdeki halıfleksleri silmek istiyorum bayaa kirli ama korkuyorum yine ağrım olur mu diye. Evi süpürmem silmem toz almam lazım. Annemle anca odayı boşalttık sobayı söktük o kadar. Halılar duruyo kaldıracağım zaman yıkamaya veririm artık napim.
Siz mi ödüceksiniz:26: Amaan bu kaynında ne kadar boş gereksiz bi insanmış canım ya. Kredi çektiği yetmiyo gibi bide bu çıkmış başınıza. Sizin ev olayı yattı gibi duruyo şimdi dimi
zuzumcanım benim inşallah sıkıntınızı çabucak atlatırsınız
siz mi çekiceksiniz krediyi :26:
benim kontrolüm 2 nisanda canım...
bu aralar herkesin bi sıkıntısı var...
okudukça üzülüyorum
allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar...
o kadar alışmışım ki size,siz üzülünce ben de dayanamıyorum...
inşallah kısa zamanda biter sıkıntılı günler
geçen haftalarda da annemlerin başında vardı böyle bi durum...
yazmadım ben de ama üzüldük biz de...
şükür biraz atlatıldı...
gelince peş peşe geliyo hep...
inşallah bol ve zuzu da atlatır...
dileğim inşallah güzel bi iş bulur artık...
hiçbirinizin üzülmesini istemiyorum
belediye çalışanları için de düzenlemeler yapılacak gibi görünüyor kızlar, yasa taslakları bakanlar kurulundan geçmiş. hayırlısı hakkımızda, ama açıkçası ben zaten çalıaşmak istemiyorum kiisabah da eşime söledim ben çalıaşmak istemiyorum diye, sabret aşkım emekli olunca çalışmıcan diyo
canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu durumları
dilşad,geceleri çok uyanıyorum,sürekli dönüyorum...kocişim sabah işe gidicek,onu da rahatsız etmiyim,o bari uyusun diye kalkıyorum yanındanbu sabah saat 5'e geliyodu geldi beni götürdü...ben zaten uyanıktım...onun da uykusu kaçtı...uyuyamadı uzun bi süre...ben kahvaltı hazırlarken uyumuş ama yine de uykusu bölündü,uykusuz kaldı benim yüzümden kıyamıyorum napim
belediyelere düzenleme gelicekse bi an önce gelse bari...bi de sınavı kazanırsın,çıkarsın ordan,düzenleme yapılırsa peşinden üzülürsün gerçekten,çünkü çok rahatsın orda...hayırlısı olsun hakkında...
akşam yürüyüşe gittim kvlerle...bugün hava çok güzel...evi süpürüp silip yine gidesim var...
dün akşam markete gittik...yenidoğan için bez ve hasta bezi bulamadık yaa
çıkıp almam lazım...
çantaya bi tek onları koymadım...
anladım canım özlüyo babanız sizisen de güzel düşünüyosun tabii.
eveet çok pişman olurum o zaman. çok rahatım gerçekten Allah a şükür. önceki yıl daha hızlı yazıyordum şimdi okuduğum metinde uzun cümle tutamıyorum aklımda sık sık bakıyorum vakit kaybı oluyo.
zuzuum afiyet olsun bizim burda da karmakarışık menü yapmışlar bugün.
pırasa yemeği, ıspanaklıbörek, tavuk çorbası, sütlaç
çorbayla sütlacı yedim geldim, böreği de yanıma aldım akşam üstü yicem.
canım ya tüm hayalleriniz gerçekleşsin inşallahakşam koltukta uyumuşum öptü uyandırdı, kızımı mı uyutuyosun annesi diyo
eminim çok süslü olacak kızım diyo, hayal üstüne hayal kuruyo
canım ya tüm hayalleriniz gerçekleşsin inşallah
ama şaşırdım eşine sen öyle kokoş bi hatun diilsin ki kızınızın nie öyle olacağını düşünüo ki
inşallahh
kız çocuk kıyafetlerine bakıyoruz hep netten, çok güzel saç bantlarına falan.
heves ediyo demekki canm
hem biz güzel giydirmeyiz mi çocuğu
özgim kv takma boşver her zamanki tripleri işte, yorma da kendini, ay hamişler size laf diye diye bi hal oldum haaa, dikkat edin kendinize
dün hastneye gittik biz de kontrole, paşacık büyümüşultrason çıktılarının netliği gitgide bozuluo, 3 boyutlu gördük ilk defa, uzaylı görmüş gibi oldum ne garip bişimiş
5,5 aylıkken organ taraması varmış detaylı ultrason dedi.ama orda yapılıo mu die sormayı unuttum. dün kokiş de korkuttu beni antalya da hep hastanelerin yönlendirdiği bi yer varmış benim bu hastane de oraya yönlendiriomuş sapık doktor falan dedi
gerçi geçen gittiğimde doktoru beklerken bi kadınla konuştum geçenlerde burda detaylı yaptırdım falan demişti sanki:26:
ben evdeyim bu arada.
sınav vardı yaptım geldim beklemedim daha fazla okulda. ortalık allak bullaktı tabi, biraz toparladım lavabo ayna temizliği yaptım 2 dkuykum da geldi uyusam mı:26:
yapmadım zaten halıfleksleri canımdiğer işlerimi hallettim bulaşığım vardı balık kızarttım diye bayağı batırmıştık dün onalr temizledim çamaşırları topladım beyazları attım evi süpürdüm. Bi lavabo kaldı onuda akşam yaparım artık. Uzattım ayaklarımı valla:126: Halıfleksleri annem bırakmadı yapmam için, tlfda yapma dedi. Kendi gelirim yine yaparız dedi gitmeden. Kadın helak oldu yollarda bi bana bi kardeşime gidiyo. Geldide mi duramıyo ki hiçbiyerde. Sığamıyorum bi yere diyo Dünde artık gidene kadar gelmem buraya diyo kvlerin yanında. Doğumada izin alabilrsem gelirim alamazsam size emanet diyo. Biliyorum gelmeden duramıcak gerekirse işi bırakıp gelirim diyodu bana çünkü ama neden böyle konuşuyo anlamıyorum yaa. Bide kvlere koz veriyo resmen. Kv de sabahtan akşama kadar dururum yanında sen merak etme diyo O kadar kötü olmam inş. dedim istemiyorum ya inş. kötü olmam o kadar kızlar
Bu aradapaşanızaa :) 3 boyutlu nasıl uzaylı kızz :)
Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için devlete gidicem sonra sonuçlarımı alıp özele gidicem doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye orda 4 boyutlu görücemmEşimde ne zaman gidiceksin diye soruyo 4 boyutlu görmek için
yok yok kötü olmazsın merak etme, normal doğumu bilmiom da sezaryende ilk gece yanında kalsın sonrasında eşin falan da yardım eder zaten.ihtiyaç duymazsan çağırmazsın zaten ama o duramaz ki torun görmeye gelir her gün
hadi bakalım seninkinin yüzü gözü her şeyi tamamen belli olmuştur artık bi güzel görürsünbenim fasulyem daha minnak ya o yüzden suratı falan bi değişik görünüodu
yemek hazırlıklarına başladım ben de yavaştan.evde yemek yapmaz oldum artık
mercimek koydum düdüklüye çorba olsun die.yanına da tavuk şiş ve elma dilim pattis yapıcam fırında.bi de salata, yoğurt turşu falan ohh baya menü oldu yaa
Orası kesin canım bişi olmasa da hergün gelir torun görmeye evet. Gelsin ona bişi demem de inş. muhtaç olmam dediğin gibi sezeryan olucam büyük ihtimal zaten.
Evet bellidir artık bizimki.Yüzünü falan görürüz kime benziyo bakarız (eşimin en merak ettiği )
OO menü baya güzel kuzu bende mi tavuk şiş yapsam vee fırında pattisÇorba içilmiyo bizde maalesef o yüzden yapmiciim. Dünkü salatam nefis olmuştuuu Yine yaparım yanına oh mis işte yaa menüm çıktı benimde Damak zevklerimiz uyuyo senle geçende dediğin bi yemeği yapmıştım Nede olsa Akdenizliyiz damaklarımız benziyo.
Seda naptı acaba yaa o aklımda hep
ben de onu merak ediom kime benzicek acaba huyu suyu nası olcak ay daha çok var yaaaa
neden büyük ihtimal sezeryan diosun:26:
akşama aynı menü mü var yanidimi dimi benzio baya damaklarımız
ya çorbayı ben kendim için yapıcam sıvı almam lazım okulda falan da doğru dürüst yemek yiyemiom çoğu zaman hem mercimek bağırsaklarımı da yumuşatır dimi ii gelir
salata değişik bişi miydi anlatsana bakiim ben de senden onu çalarım belki malzemem varsa
seduş en son bekliodu hala watsapta gördüğüm kadarıyla, evde giremiom çok rahat son durumdan haberim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?