ayşin napim yaaa aniden doğuma falan gidersem her yer derli toplu olsun istiyorum
bi de maksat hareket etmek işte
özgeeeee sende kendimi görüyorum kuzum
iş yapma diye bana kızıyosunuz yaa sen de benim gibi olcaksın gibi geliyo bana
ayşin,yemek mi yaptın
doğru cnm benim de o aklıma gelmişti ama daha önce hiç bahsetmediğin için bişi demedim. aman sağlıkla doğsun da normalmiş diilmiş farketmez.Kuzum benim taşikardim varya o yüzden heyecanlanmamam lazım doğumda normalde hızlı atıyo zaten nabzım. Doğumda daha çok artar. Epidural bile omayabilir hatta anestezi uygulayıp tümden uyutabilirler canım. Bu özeldeki dr'um artık ne dicek bakalım.
Evet iyi olur senin için sıvı almış olursun.
yok değişik değildi canım ne varsa ekledim içine marul, kırmızı lahana, domates, yeşil soğan bide limon sos nane ve azcık pulbiberli
Neyi bekletiyolar ki ya yazık kıza stres içinde diken üstünde bekliyor. İnş. hakkında hayırlısı olur her ne kadar konuyu bilmesem de.
ayşin napim yaaa aniden doğuma falan gidersem her yer derli toplu olsun istiyorum
bi de maksat hareket etmek işte
özgeeeee sende kendimi görüyorum kuzum
iş yapma diye bana kızıyosunuz yaa sen de benim gibi olcaksın gibi geliyo bana
ayşin,yemek mi yaptın
Kızlar saoln ya merakta bıraktım sizide işyernde yazamıyorum herşey kontrollernde artık yarın evden anlstcam size olayları hala sılıntı stres bekliyorum sabah girdim suçsuz olduğum halde özür diledim sen çok tehlikeli bi kadınsın allah annenn babanın eşinin yardımcısı olsun dedi biton kaf saydı yine sonuca bağlayamadan çıktım kalmk istemiyorum ztn okadar laftan sonra artık böle stres bekliyom
Kızlar saoln ya merakta bıraktım sizide işyernde yazamıyorum herşey kontrollernde artık yarın evden anlstcam size olayları hala sılıntı stres bekliyorum sabah girdim suçsuz olduğum halde özür diledim sen çok tehlikeli bi kadınsın allah annenn babanın eşinin yardımcısı olsun dedi biton kaf saydı yine sonuca bağlayamadan çıktım kalmk istemiyorum ztn okadar laftan sonra artık böle stres bekliyom
pislik adam yaaaKızlar saoln ya merakta bıraktım sizide işyernde yazamıyorum herşey kontrollernde artık yarın evden anlstcam size olayları hala sılıntı stres bekliyorum sabah girdim suçsuz olduğum halde özür diledim sen çok tehlikeli bi kadınsın allah annenn babanın eşinin yardımcısı olsun dedi biton kaf saydı yine sonuca bağlayamadan çıktım kalmk istemiyorum ztn okadar laftan sonra artık böle stres bekliyom
doğru cnm benim de o aklıma gelmişti ama daha önce hiç bahsetmediğin için bişi demedim. aman sağlıkla doğsun da normalmiş diilmiş farketmez.
ben de dün doktora sordum doğum nası olur die.kist küçülürse normal doğuma müsaitsen normal doğurursun doğumdan sonra ufak bi operasyonla kisti alırız dedi.
küçülmezse sezaryen yapıp hem bebeği hem kisti alırız dedi.
e bu durumda hem normalde acı çekip hem bi daha operasyon olcaksa sezaryeni tercih ederim tabi ben de
bütün salata malzemeleri ben de mevcut, ben de öle bi karışık yapıyım bugün ortaya
inanamadın mıııı
henüz yapmadım cnm yapıyorum ve de yapıcam inşmercimeği fazla haşlamışım dibini tutmuş azcık onunla uğraştım az önce.
hadi hadi hareket bahane senin maksat ev işi yapmak
kızlar yaaa aşağıda 4 tane annesiz kedi yavrusu var,sabah seslerini duyduk baktık eşimle alt komşu sebze kasasına koymuş neyse acelemiz vardı fazla ilgilenemedim.
öğlen gelince baktım aynen duruolar miyak miyak bağırıolar bi tabak süt koydum yanlarına bi iki soktular kafalarını ama hala bağırıolar bişi yapamadım bıraktım.
az önce seslerini duydum yine komşunun kızları amış beslemeye çalışıolar.
koştum hemen sırınga getirttim o arada burun spreyişişesi buldular evden ona süy koyup onunla fısfısladık sütü ağızlarına.
sonra da ıslak mendille popolarını silip çişlerini yaptırdım evde giymediğim bi iki kıyafet vardı kutuya koyduk onlarla beraber.
anneleri bırakmış gitmiş 3 gündür yalnızlarmış
ölürüm ben onlara yaaaaa, koynuma soktum hepsini
vilin şakasın sennnnnnkartopiyerlerin tozunu aldım dio yaaaaaaa, tavandakileri kastetmedim de gözünü seviiiim
ben çıkıom yavaştan yemeklere devam ediim eşim de gelir yarım saate falan heralde
görüşürüzz kızlarrr
iki kitabıda bitirdim ama bende bittim sanırım
şimdi maillerini atıp düzeltme beklicem patron ise yarın matbaaya vereceğimizi sanıo
ama gerisi hocalara kalmış benden çıktı artık
siz naptınız hiç okuyamadım şimdi güncel olmayan sayfaya cevap ver dedim
gündemden haberim yok sizi ihmal edioum die çok üzülüosunuzbilioum
ama ekmek parası işte
Selam kizlar. Havalar duzeldi icim acildi biraz. Bugun oglumla yuruyuse ciktik. D vitamini aldik. Yarin sabahtan ablamlara giderim muhtemelen. Tiramisu yaptim bi de. Yaz gelince ben daha enerjik oluyom ya kisib kanim donuyo yerimden kalkmak istemiyom.
Dilekkk esin gec sakinlesmis canim. Sen de uzatma. Bak hafta sonu geliyor. Guzel guzel vakit gecirin.
Ozge afferin canim. Takma kvyi, uzme kendini de bebisi de bos yere.
Dilsad soyledigin duzenleme yapilirsa harika olur canim. Insallah en kisa surede netlesir. Sizin adliyeye kac kisi alacaklarmis? Bu sene torpilsiz mi gircen :)))
Vilisss zeyneb saglikla gelsin canim. Biz de sabirsizlikla bekliyoruz yegenimizi.
benm eşim de yok canım dükkan komşusunun kına gecesi var oraya gitti ben de patates haşlıyorum salatasını yapıcamKociş 9 da çıkıcakmış bugün işten mesaiye kalıyoYemek de yapmıcam sanırım. Orda yiyo çünkü bende evde bişiler atıştırırım
kışın ben de çok durgun oluyorum insanın tadı olmuyo ki ii yapmışsınız canım ohh gezin ilkercikle :)
evet torpil yok bu sene aramadık iyimaya'yı. babam aradı biraz önce ne zaman olur bilmiyorum ama kadro gelecekmiş dedi. hayırlısı hakkımızda nasibimiz nerdeyse ora olur elbet. çok da gitmek istemiyorum sınava, eşim zorlamasaa
5 kişi canım.
benm eşim de yok canım dükkan komşusunun kına gecesi var oraya gitti ben de patates haşlıyorum salatasını yapıcam
Tek mi gitti kınaya canım sen niye gitmedin? Ben de tost yaptım kaşarlı domatesli onu yedim aslında üşenmesem kısır yapmak istiyorum
ben de sevmedim zaten ülkü ismini canım...maksat eşimin gönlü olsun işte...zeyneb derim ki ben onane çok yazıyosunuz yaa :26: hiç okuyamıyorum zaten bide uzun uzun
herkes iyi ama genel olarak, viliş için heyecanlıyız hepimiz. Ülkü ismini sevmedim ben sanki yaa, zeyneb o
Ayşam telden atmışsın fotoyu sonra da gelmedin, yazamadım sana.
Şeref bebişi gördüm, herşeyi nekadar net yaaaçok şükür yolunda herşey
Çok fenayım ben bu hafta, işte garip olaylar yaşıyoruz yine
işten çıkanlar, tavırlar, laf sokmalar full devam ediyo. Tüm gücüm emilmiş gibi hissediyorum eve geldiğimde,
eve gelince de kociş başlıyo. Şaka gibi yaaa bu akşam 3. gece beni karşılıyo "aman aşkımmı gelmiş, aman bebeyimi özledim, gel bi koklıyım azcık, soyunmana yardım edim" derken 3. akşam randevu ile sonuçlanıyo.
Sıkıldım bu iştenhafta sonu çokkk bekler, resmen yorgunum yaa
yarın da kardeşimle sinemaya gitcektik yine haftalık yokmuş
bakalım napıcaz.. öyle işte bendeki durumlar..
şimdi kalkıp şu iki tencereyi yıkayıp, giyeceklerimi hazırlayıp yatıcam
Öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?