Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Kızlar saoln ya merakta bıraktım sizide işyernde yazamıyorum herşey kontrollernde artık yarın evden anlstcam size olayları hala sılıntı stres bekliyorum sabah girdim suçsuz olduğum halde özür diledim sen çok tehlikeli bi kadınsın allah annenn babanın eşinin yardımcısı olsun dedi biton kaf saydı yine sonuca bağlayamadan çıktım kalmk istemiyorum ztn okadar laftan sonra artık böle stres bekliyom

ama bişi yapmıyorum ki kuzum yaa :105: günlük işler işte mutfak kesin dağılıyo yemek yapıyorum, mecbur yerler süpürülmek zorunda zaten en geç 2 güne 1, e kıyafetlerde çıkıyo yıkanmasa dağ gibi oluyo, banyo tuvaletide 2-3 güne 1 domestosla temizliyorum.
Eşim yardımcı değil hiç güya kendince yapıyoo da Dün mutfakta ben balık kızartırken oda halının üstüne dökülmüş 3-5 ekmek kırığını toparlıyo güyaa yardımcı oluyo

Artık tehdit ediyorum bişi diyip yapmayınca, bana kendini yorma deme bidaha dediğimi yapmıyosun dedim. Nolduysa yataktan kalkıp dediğimi yaptı

doğru cnm benim de o aklıma gelmişti ama daha önce hiç bahsetmediğin için bişi demedim. aman sağlıkla doğsun da normalmiş diilmiş farketmez.
ben de dün doktora sordum doğum nası olur die.kist küçülürse normal doğuma müsaitsen normal doğurursun doğumdan sonra ufak bi operasyonla kisti alırız dedi.
küçülmezse sezaryen yapıp hem bebeği hem kisti alırız dedi.
e bu durumda hem normalde acı çekip hem bi daha operasyon olcaksa sezaryeni tercih ederim tabi ben de

bütün salata malzemeleri ben de mevcut, ben de öle bi karışık yapıyım bugün ortaya

inanamadın mıııı
henüz yapmadım cnm yapıyorum ve de yapıcam inş mercimeği fazla haşlamışım dibini tutmuş azcık onunla uğraştım az önce.

hadi hadi hareket bahane senin maksat ev işi yapmak

kızlar yaaa aşağıda 4 tane annesiz kedi yavrusu var,sabah seslerini duyduk baktık eşimle alt komşu sebze kasasına koymuş neyse acelemiz vardı fazla ilgilenemedim.
öğlen gelince baktım aynen duruolar miyak miyak bağırıolar bi tabak süt koydum yanlarına bi iki soktular kafalarını ama hala bağırıolar bişi yapamadım bıraktım.
az önce seslerini duydum yine komşunun kızları amış beslemeye çalışıolar.
koştum hemen sırınga getirttim o arada burun spreyişişesi buldular evden ona süy koyup onunla fısfısladık sütü ağızlarına.
sonra da ıslak mendille popolarını silip çişlerini yaptırdım evde giymediğim bi iki kıyafet vardı kutuya koyduk onlarla beraber.
anneleri bırakmış gitmiş 3 gündür yalnızlarmış
ölürüm ben onlara yaaaaa, koynuma soktum hepsini

canım sen ii ol da
ne demek ya çok tehlikeli bia kadınsın onun nası bi adam olduğu ortada ya neyse canım sıkma sen canını her şey olacağına varır Allaha havale et canım

allahlarından bulsunlar sana çektirdiklerini kat kat çeksinler inşallah terbiyesiz öküz dediği laflara bak

Yarın beklicem canım yazmanı.. Sana bu kadar lafları söylicek ne oldu neden suçsuz olduğun halde bu denli konuşabiliyo eşin ne diyo merak ediyorum.

Selam kizlar. Havalar duzeldi icim acildi biraz. Bugun oglumla yuruyuse ciktik. D vitamini aldik. Yarin sabahtan ablamlara giderim muhtemelen. Tiramisu yaptim bi de. Yaz gelince ben daha enerjik oluyom ya kisib kanim donuyo yerimden kalkmak istemiyom.

Dilekkk esin gec sakinlesmis canim. Sen de uzatma. Bak hafta sonu geliyor. Guzel guzel vakit gecirin.

Ozge afferin canim. Takma kvyi, uzme kendini de bebisi de bos yere.

Dilsad soyledigin duzenleme yapilirsa harika olur canim. Insallah en kisa surede netlesir. Sizin adliyeye kac kisi alacaklarmis? Bu sene torpilsiz mi gircen :)))

Vilisss zeyneb saglikla gelsin canim. Biz de sabirsizlikla bekliyoruz yegenimizi.

pislik adam yaaa ne demek tehlikeli kadınsın o kendine baksın önce...
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
sıkma sen canını

eneeeem ne iyi yapmışsın kedileri beslemekle...
anneleri gelse keşke yaa minnakların :26:

az önce senin minnağa da maşallah dicektim unutmuşum
yerim onu ben...
gerçi yavaş yavaş minnaklığı kaybolmaya başlamıştır onun

sezaryen bana da daha mantıklı geldi ayşinim...
iki kez operasyon geçirmektense tek seferde kurtulmuş olursun...

iş yapmadan duramaz oldum kız bana bi şeyler oldu
evi toparladım,süpürdüm,sildim,tuvaleti yıkadım,kartonpiyerlerin tozunu aldım,balkonumu yıkıycam şimdi...sonra da elektrik düğmelerinin tozunu alıcam...akşamda yürüyüşe giderim...bu kadar hareket bugünlük yeter
evimin böyle temiz olduğu bi anda doğursam keşke...
bu kadar temizlik yapıp ev dağınıkken doğuma gitmek istemiyorum

vilin şakasın sennnnnnkartopiyerlerin tozunu aldım dio yaaaaaaa, tavandakileri kastetmedim de gözünü seviiiim

ben çıkıom yavaştan yemeklere devam ediim eşim de gelir yarım saate falan heralde
görüşürüzz kızlarrr

Eşimde sinirli tabiki dövmek istiyo saddce onları çıkarsanda üzülme dünyanın sonu değil diyo nedesin.

Viliş cnm hiç sancın yokmu gerçekten ya bukadar işe bu cadının gelmeye niyeti yok anlaşılan:)

Özge takma sende şu kv yi boşver annende yazın çok yoğun olur diye öle demiştir izin almakta zor olur sezon sonuçta tabiki öyle söylemesi ii olmamış onların yanında takma sen

yok kız tavandakiler değil onu yapan koras
mutfakla koridorda var yaa,oralarda toz birikmişti,onların tozunu aldım

afiyet olsun yemeklerin canım

iki kitabıda bitirdim ama bende bittim sanırım
şimdi maillerini atıp düzeltme beklicem patron ise yarın matbaaya vereceğimizi sanıo
ama gerisi hocalara kalmış benden çıktı artık

siz naptınız hiç okuyamadım şimdi güncel olmayan sayfaya cevap ver dedim
gündemden haberim yok sizi ihmal edioum die çok üzülüosunuzbilioum
ama ekmek parası işte

üzülüyoruz tabisi ...
hep ayrı kaldık zaten
neyse işlerini halletmişsin en azından,buna da şükür...

Kociş 9 da çıkıcakmış bugün işten mesaiye kalıyo Yemek de yapmıcam sanırım. Orda yiyo çünkü bende evde bişiler atıştırırım

kışın ben de çok durgun oluyorum insanın tadı olmuyo ki ii yapmışsınız canım ohh gezin ilkercikle :)

evet torpil yok bu sene aramadık iyimaya'yı. babam aradı biraz önce ne zaman olur bilmiyorum ama kadro gelecekmiş dedi. hayırlısı hakkımızda nasibimiz nerdeyse ora olur elbet. çok da gitmek istemiyorum sınava, eşim zorlamasaa
5 kişi canım.

Kociş 9 da çıkıcakmış bugün işten mesaiye kalıyo Yemek de yapmıcam sanırım. Orda yiyo çünkü bende evde bişiler atıştırırım
benm eşim de yok canım dükkan komşusunun kına gecesi var oraya gitti ben de patates haşlıyorum salatasını yapıcam

Tek mi gitti kınaya canım sen niye gitmedin? Ben de tost yaptım kaşarlı domatesli onu yedim aslında üşenmesem kısır yapmak istiyorum

Tek mi gitti kınaya canım sen niye gitmedin? Ben de tost yaptım kaşarlı domatesli onu yedim aslında üşenmesem kısır yapmak istiyorum

canım erkek kınası kasabada.
yarın düğünü de orda ben gitmicem. bunların bi değişik oluyo düğünü pazar sabahı da gelin alması var :26:
afiyet olsun canım

Az önce elektrikler gitti, yazıyodum yine gitti /bunları çevrimdışı yazıyorum/ inş. gelir yaaa:18: kocam 1 saate anca gelir çünkü. Mumum kocamın gelmesine yetişse bariiiii:18:
Başlıcam bunların elektrik sistemlerine yaaa

Ohh geldiiiiii gitmeden yollim hemen

ne çok yazıyosunuz yaa :26: hiç okuyamıyorum zaten bide uzun uzun
herkes iyi ama genel olarak, viliş için heyecanlıyız hepimiz. Ülkü ismini sevmedim ben sanki yaa, zeyneb o

Ayşam telden atmışsın fotoyu sonra da gelmedin, yazamadım sana.
Şeref bebişi gördüm, herşeyi nekadar net yaaa çok şükür yolunda herşey

Çok fenayım ben bu hafta, işte garip olaylar yaşıyoruz yine
işten çıkanlar, tavırlar, laf sokmalar full devam ediyo. Tüm gücüm emilmiş gibi hissediyorum eve geldiğimde,
eve gelince de kociş başlıyo. Şaka gibi yaaa bu akşam 3. gece beni karşılıyo "aman aşkımmı gelmiş, aman bebeyimi özledim, gel bi koklıyım azcık, soyunmana yardım edim" derken 3. akşam randevu ile sonuçlanıyo.
Sıkıldım bu işten hafta sonu çokkk bekler, resmen yorgunum yaa
yarın da kardeşimle sinemaya gitcektik yine haftalık yokmuş
bakalım napıcaz.. öyle işte bendeki durumlar..
şimdi kalkıp şu iki tencereyi yıkayıp, giyeceklerimi hazırlayıp yatıcam
Öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:
ben de sevmedim zaten ülkü ismini canım...maksat eşimin gönlü olsun işte...zeyneb derim ki ben ona
3 gün peş peşe randevu mu
bizde pazar günü jübile yaptık iki kez parise gitmişiz pazar günü
kocişim şimdiden doğum sonrası için şafak saymaya başladı

offf,işyerlerinizdeki problemler ne zaman düzene girecek
hepiniz sıkıntıdasınız yaa
allahım hayırlı kapılar açsın hepinize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…