özge bunlar sizeGünaydın kızlarrEnerjik hissediyorum bugün kendimi hava süpeerrrr
Sabah kociş de öperek uyandırdı onun da etkisi vardırrOğluşumda babasına tekmeyi attığına göre herşey mikemmelllll
Annemle kardeşime gidicez bugün geçen hafta gidememiştim kargo bekliyorum dye. Bizim bıdığı çok özledimm. Eşimde 4 de çıkıyo bugün o yüzden erken gidip dönmem lazım..
nigar dün aklımdan geçtin napıo acaba diye gelmişsin kuzumİyice cozuttu bu iş yeri de, bu kadar strese kim nasıl dayanır ki. Verimde beklemesinler sizden.. Vee maşallah diyorumm 3 randevu üstüste.
Kızlar
Kızlar
Kızlar....
Yorgunun eve geldim temizlik yaptım ton balıklı salata yaptım ve banyomu da yaptım
Eltim geldi yedik çay içtik sonra şarap almıştım onu içtik eşim 11 de geldi tek olsam geç gelir garezi var bize geçen hafta da beni oradan almıştı
Neyse az önce gittiler evi topladım kıyafet hazırladım yatcam
Yarın için temizlikten kurtuldum kardeşimle bazı planlarım var bakalım
İyi geceler
kızlar feys açtım
istekler gönderdim, atladığım varsa kusura bakmayın
Dileğim hayırlı olsun face in
DİLŞAD hayırlısı olsun canım hakkında .
Bugün babam geldi.halamın oğlu ailesiyle ingiltereye gitti onu yolcu etmeye geldi .yarında Fenerbahçe'nin maçı varmış kardeşimle maça gidecek.bize geldi girmeyle ecenazın yanına gitti beni hiç görmüyor kahvaltı hazır diye çağırdım ozaman diyorum beni görmüyosun artık ecenaz var diyor .öyle olsun dedim. Hep beraber Eminönü'ne gittik sonra ben geldim . Hava çok güzeldi bahar havası gibi
Ayşem anneleri gelmiş buluşmuşlar ya daha iyi sen hamilesin bi zaman sonra sanada zarar .
ee artık torun olunca seni gözü görmez cnm kimsenin normaldir yani, özlemiştir de ne zamandırDileğim hayırlı olsun face in
DİLŞAD hayırlısı olsun canım hakkında .
Bugün babam geldi.halamın oğlu ailesiyle ingiltereye gitti onu yolcu etmeye geldi .yarında Fenerbahçe'nin maçı varmış kardeşimle maça gidecek.bize geldi girmeyle ecenazın yanına gitti beni hiç görmüyor kahvaltı hazır diye çağırdım ozaman diyorum beni görmüyosun artık ecenaz var diyor .öyle olsun dedim. Hep beraber Eminönü'ne gittik sonra ben geldim . Hava çok güzeldi bahar havası gibi
Ayşem anneleri gelmiş buluşmuşlar ya daha iyi sen hamilesin bi zaman sonra sanada zarar .
bence de Alishia, hem sokak kedisi onlar nolur nolmaz.
eşim yok kendimi temizliğe vurdum ama sabah 3 saat ayakta bekleyiş sonra annemle tempolu bi yürüyüş yaptık şimdi de eve geldim geleli temizlik yapıyorum 3 makina çamaşırım vardı 1 i bitmek üzere balkona asıcam balkonu temizledim ipleri sildim ora tamam
nevresim değiştirdim bu hafta 3. nevresim canım çıktı ama kendim ilk kez yorgan kılıfı geçirdim maşallah bana
evi topladım süpürdüm
dün yıkadığım çamaşırlar kurumuş onları katlıycam
nazlının nişanlısının yatağı serili duruyordu çarşambadan beri bi elim değmedi onu da oturma odamı da topladım bebişin eşyalarını derleyip toplayıp paketledim oturma odasına istifledim
daha yeni yemeğe oturdum ilaçlarımı almam gerek artık yoksa sancım başlıcak
çok yorgunum ama gece boyu çamaşır yıkayıp asıcam hatta yarına da kalıcak
ee artık torun olunca seni gözü görmez cnm kimsenin normaldir yani, özlemiştir de ne zamandır
hayırlısı olsun iş konusunda cnm sen zaten yerinden memnunsun dediğin gibi
aynen evet maşallah sanaçok yorgunum diosun bi de hala yapıcak iş sayıosun kendine dilşad yaaaa
ama kızlar yaa o kedicikler daha toprak yüzü görmemiş ki nerden pislik bulaşıcak ay bi görseniz hepsi bi avuç koynuma soktum hepsini
banyoya girdim çıktım ben de bi güzel saç bakım kremleri yüz temizleyiciler banyonun üstüne bebek yağları falan ay mis gibim oldummmm
bu hafta resmen hamarat oldum ben haaa
kuru fasulye yapıom şimdi yanına da azcık pilav yapıcam eşim aç gelicek yeriz beraber
ya sizce kaç dk haşlıyım 15-20?
yarın sabah için de yufka aldım onları şimdiden gözlemelik hazırlıyım sabah hazır olur pişirmesi
Hayat dinlenmem için fırsat vermiyor sanırımçok mu yoruyosun kendini sen :26: hiç dinlenmiyosun ki
Cnm ağrıdı mı böbreği pimpirikleniyo doğal olarak ondan gidiyoz işte..Tahlilleri beklerkende arkisine uğradık..kkoras senin kv ne çok sevio gezmeyi yaa, hastaneye gitmeyi bile gezme sayıo heralde. bi insan bu kadar hastaneye gitmekten nası mutlu olur kiiki ayda bi üroloğa gidiomuş baksana
dün hastneye gittik biz de kontrole, paşacık büyümüşultrason çıktılarının netliği gitgide bozuluo, 3 boyutlu gördük ilk defa, uzaylı görmüş gibi oldum ne garip bişimiş
5,5 aylıkken organ taraması varmış detaylı ultrason dedi.ama orda yapılıo mu die sormayı unuttum. dün kokiş de korkuttu beni antalya da hep hastanelerin yönlendirdiği bi yer varmış benim bu hastane de oraya yönlendiriomuş sapık doktor falan dedi
gerçi geçen gittiğimde doktoru beklerken bi kadınla konuştum geçenlerde burda detaylı yaptırdım falan demişti sanki:26:
ben evdeyim bu arada.
sınav vardı yaptım geldim beklemedim daha fazla okulda. ortalık allak bullaktı tabi, biraz toparladım lavabo ayna temizliği yaptım 2 dkuykum da geldi uyusam mı:26:
kızlar yaaa aşağıda 4 tane annesiz kedi yavrusu var,sabah seslerini duyduk baktık eşimle alt komşu sebze kasasına koymuş neyse acelemiz vardı fazla ilgilenemedim.
öğlen gelince baktım aynen duruolar miyak miyak bağırıolar bi tabak süt koydum yanlarına bi iki soktular kafalarını ama hala bağırıolar bişi yapamadım bıraktım.
az önce seslerini duydum yine komşunun kızları amış beslemeye çalışıolar.
koştum hemen sırınga getirttim o arada burun spreyişişesi buldular evden ona süy koyup onunla fısfısladık sütü ağızlarına.
sonra da ıslak mendille popolarını silip çişlerini yaptırdım evde giymediğim bi iki kıyafet vardı kutuya koyduk onlarla beraber.
anneleri bırakmış gitmiş 3 gündür yalnızlarmış
ölürüm ben onlara yaaaaa, koynuma soktum hepsini
yapmadım zaten halıfleksleri canımdiğer işlerimi hallettim bulaşığım vardı balık kızarttım diye bayağı batırmıştık dün onalr temizledim çamaşırları topladım beyazları attım evi süpürdüm. Bi lavabo kaldı onuda akşam yaparım artık. Uzattım ayaklarımı valla:126: Halıfleksleri annem bırakmadı yapmam için, tlfda yapma dedi. Kendi gelirim yine yaparız dedi gitmeden. Kadın helak oldu yollarda bi bana bi kardeşime gidiyo. Geldide mi duramıyo ki hiçbiyerde. Sığamıyorum bi yere diyo Dünde artık gidene kadar gelmem buraya diyo kvlerin yanında. Doğumada izin alabilrsem gelirim alamazsam size emanet diyo. Biliyorum gelmeden duramıcak gerekirse işi bırakıp gelirim diyodu bana çünkü ama neden böyle konuşuyo anlamıyorum yaa. Bide kvlere koz veriyo resmen. Kv de sabahtan akşama kadar dururum yanında sen merak etme diyo O kadar kötü olmam inş. dedim istemiyorum ya inş. kötü olmam o kadar kızlar
ayşin napim yaaa aniden doğuma falan gidersem her yer derli toplu olsun istiyorum
bi de maksat hareket etmek işte
özgeeeee sende kendimi görüyorum kuzum
iş yapma diye bana kızıyosunuz yaa sen de benim gibi olcaksın gibi geliyo bana
ayşin,yemek mi yaptın
Kızlar saoln ya merakta bıraktım sizide işyernde yazamıyorum herşey kontrollernde artık yarın evden anlstcam size olayları hala sılıntı stres bekliyorum sabah girdim suçsuz olduğum halde özür diledim sen çok tehlikeli bi kadınsın allah annenn babanın eşinin yardımcısı olsun dedi biton kaf saydı yine sonuca bağlayamadan çıktım kalmk istemiyorum ztn okadar laftan sonra artık böle stres bekliyom
yok kız tavandakiler değilonu yapan koras
mutfakla koridorda var yaa,oralarda toz birikmişti,onların tozunu aldım
afiyet olsun yemeklerin canım
iş yapmadan duramaz oldum kız bana bi şeyler oldu
evi toparladım,süpürdüm,sildim,tuvaleti yıkadım,kartonpiyerlerin tozunu aldım,balkonumu yıkıycam şimdi...sonra da elektrik düğmelerinin tozunu alıcam...akşamda yürüyüşe giderim...bu kadar hareket bugünlük yeter
evimin böyle temiz olduğu bi anda doğursam keşke...
bu kadar temizlik yapıp ev dağınıkken doğuma gitmek istemiyorum :30
özgee maşallah size canım
sınava girdim stres oldum hiç istemiyorum derken :) tam 3 saat ayakta bekledik oturunca da titreme geldi stresten.
96 saymıştım ben 81 yazmışım görünüyor :26:
amaan ben işimden memnunum :) 96 bile yazmış olsam az zaten almıcaktı
kuzum kasıldığıyla kaldı
annemdeydik ablamla anneciğim bıraktı beni eve. akşam yine eşim yok arkisinin düğününde olacak ben de temizlik yaparım ii tatiller kızlar
çok mu yoruyosun kendini sen :26: hiç dinlenmiyosun ki
eşim yok kendimi temizliğe vurdum ama sabah 3 saat ayakta bekleyiş sonra annemle tempolu bi yürüyüş yaptık şimdi de eve geldim geleli temizlik yapıyorum 3 makina çamaşırım vardı 1 i bitmek üzere balkona asıcam balkonu temizledim ipleri sildim ora tamam
nevresim değiştirdim bu hafta 3. nevresim canım çıktı ama kendim ilk kez yorgan kılıfı geçirdim maşallah bana
evi topladım süpürdüm
dün yıkadığım çamaşırlar kurumuş onları katlıycam
nazlının nişanlısının yatağı serili duruyordu çarşambadan beri bi elim değmedi onu da oturma odamı da topladım bebişin eşyalarını derleyip toplayıp paketledim oturma odasına istifledim
daha yeni yemeğe oturdum ilaçlarımı almam gerek artık yoksa sancım başlıcak
çok yorgunum ama gece boyu çamaşır yıkayıp asıcam hatta yarına da kalıcak
bu hafta resmen hamarat oldum ben haaa
kuru fasulye yapıom şimdi yanına da azcık pilav yapıcam eşim aç gelicek yeriz beraber
ya sizce kaç dk haşlıyım 15-20?
yarın sabah için de yufka aldım onları şimdiden gözlemelik hazırlıyım sabah hazır olur pişirmesi
ben de hala yalnızım yarım saat önce geliyorum dedi hala yok ortadaVe yine bir cmt'si
Ben, yalnızım ve şarabım
Şerefinize
Hayat dinlenmem için fırsat vermiyor sanırım
Hıı ben bugün 3 de çıktım yine
Patronları konuşulmamış birşey bu biliyorsunuz ama 2-3 ay oldu duydu birşey demiyor diye düşünüyordum
Bugün 6 da aradı
Açmadım geri de dönmedim hiç çekmedim onu ama içime de bi şüphe düştü:18:
afiyet olsun canım
fasulyeden fasulyeye değişiyo bilemedim ki şimdi şeker fasulyeyse çabuk pişiyo.
ıslamış mıydın önceden?
ben de hala yalnızım yarım saat önce geliyorum dedi hala yok ortada
ahh bu kocalar kocattılar valla bizi
arama boşver bişi derse biliyosunuz sanıyordum dersin
hzurunu kaçırma zaten bi pazarın var rahat.
hadi be sen deKendin boğaz derdine düştün de ondan Hamarat oldun
Bende barbunya yaptım yarım saat pişirdim düdüklü de
bişi sormak için falan aramıştır erken çıkmanla ilgili diil bence dediğin gibi ne zamandır erken çıkıosun zaten bişi dese şimdiye kadar derdiHayat dinlenmem için fırsat vermiyor sanırım
Hıı ben bugün 3 de çıktım yine
Patronları konuşulmamış birşey bu biliyorsunuz ama 2-3 ay oldu duydu birşey demiyor diye düşünüyordum
Bugün 6 da aradı
Açmadım geri de dönmedim hiç çekmedim onu ama içime de bi şüphe düştü:18:
Bizde cuma hastaneye gittik kv idrarında enfeksiyon varmış biraz.Normalde çok su için diye gönderiyolar insanları ama kv tek böbrekli olduğundan araştıralım dediler..Çarşamba tekrar gidilecek.Uğraştık tahlillerle öğle arasında kv arkisine gittik dr sırası vs derken saat 5 oldu..Benimde hastanede çalışan ark var kv doktoru bekleyene kadar onunla sohbet ettik ....Ama yorulmama rağmen güzel geçti.Eşim kv Allah razı olsun Yoruldun akşama kadar dediler..Önemli değil dedim dinlenirim geçer sağlıklı olalım o önemli dedim..Akşamına da kocişle yürüyüş yaparak tiyatroya git beklentisiz gittim ama süperdi..Gül gül gözümde yaş eksik olmadıGecede pestilim çıkmış olarak yattım
Bugünümde çok güzel geçti ..Tüm işlerimi yaparak eşimle romantik bir gün geçirerekHavada süperdi sonra sağanak yağış vardı ama o da değişik bi ambiyans oldu
Allah ağzımızın tadını bozmasın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?