Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Kızlar
Kızlar
Kızlar....
Yorgunun eve geldim temizlik yaptım ton balıklı salata yaptım ve banyomu da yaptım
Eltim geldi yedik çay içtik sonra şarap almıştım onu içtik eşim 11 de geldi tek olsam geç gelir garezi var bize geçen hafta da beni oradan almıştı
Neyse az önce gittiler evi topladım kıyafet hazırladım yatcam
Yarın için temizlikten kurtuldum kardeşimle bazı planlarım var bakalım

İyi geceler

Günaydın kızlarr Enerjik hissediyorum bugün kendimi hava süpeerrrr
Sabah kociş de öperek uyandırdı onun da etkisi vardırr Oğluşumda babasına tekmeyi attığına göre herşey mikemmelllll
Annemle kardeşime gidicez bugün geçen hafta gidememiştim kargo bekliyorum dye. Bizim bıdığı çok özledimm. Eşimde 4 de çıkıyo bugün o yüzden erken gidip dönmem lazım..

nigar dün aklımdan geçtin napıo acaba diye gelmişsin kuzum İyice cozuttu bu iş yeri de, bu kadar strese kim nasıl dayanır ki. Verimde beklemesinler sizden.. Vee maşallah diyorumm 3 randevu üstüste.

özge bunlar size
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım

günaydın...
bugün hiç işim yok,kendimi tuhaf hissettim,boşlukta gibiyim

günaydın kızlarr
o kadar zor kalktım ki eziyet gibi geldi işe gelmek
dün de ismi lazım diil uyuz kız tlfda konuşuo birisiyle (her zamanki gibi)
haftayı da bitirdik artık 2 gün deşarj olmaya çalışcaz
ben şimdi seni paralayım deşarj olcam dicektim gıcık gıcık konuşmalar falan.
saat 3 olsun ve gidiyim

gece gece herkes ayaktaymış anlaşılan

kediciklerimi eve aldım ben,bahçede besliyim die indim mahallenin bütün çocukları başıma üşüştü.koliyi aldığım gibi eve çıktım ben de.bikaç kere besledim çişlerini yaptrdım annem geldi gitti o da yardım etti, hem üff bunlar da ne dio hem de benden önce koşuo beslemek için
az önce kv aşağıdan zile bastı anneleri gelmiş kedileri indir die, ayrıldım artık yavrucaklarımdan

intikamı izliyim bari netten diom

özgee maşallah size canım

sınava girdim stres oldum hiç istemiyorum derken :) tam 3 saat ayakta bekledik oturunca da titreme geldi stresten.
96 saymıştım ben 81 yazmışım görünüyor :26:

amaan ben işimden memnunum :) 96 bile yazmış olsam az zaten almıcaktı
kuzum kasıldığıyla kaldı
annemdeydik ablamla anneciğim bıraktı beni eve. akşam yine eşim yok arkisinin düğününde olacak ben de temizlik yaparım ii tatiller kızlar

Dileğim hayırlı olsun face in

DİLŞAD hayırlısı olsun canım hakkında .

Bugün babam geldi.halamın oğlu ailesiyle ingiltereye gitti onu yolcu etmeye geldi .yarında Fenerbahçe'nin maçı varmış kardeşimle maça gidecek.bize geldi girmeyle ecenazın yanına gitti beni hiç görmüyor kahvaltı hazır diye çağırdım ozaman diyorum beni görmüyosun artık ecenaz var diyor .öyle olsun dedim. Hep beraber Eminönü'ne gittik sonra ben geldim . Hava çok güzeldi bahar havası gibi

Ayşem anneleri gelmiş buluşmuşlar ya daha iyi sen hamilesin bi zaman sonra sanada zarar .

çok mu yoruyosun kendini sen :26: hiç dinlenmiyosun ki

kızlar feys açtım
istekler gönderdim, atladığım varsa kusura bakmayın

hayırlı olsuun canım

saol canım, byükler öyle torun varken kendi evlatlarını unutuyorlar

bence de Alishia, hem sokak kedisi onlar nolur nolmaz.

eşim yok kendimi temizliğe vurdum ama sabah 3 saat ayakta bekleyiş sonra annemle tempolu bi yürüyüş yaptık şimdi de eve geldim geleli temizlik yapıyorum 3 makina çamaşırım vardı 1 i bitmek üzere balkona asıcam balkonu temizledim ipleri sildim ora tamam
nevresim değiştirdim bu hafta 3. nevresim canım çıktı ama kendim ilk kez yorgan kılıfı geçirdim maşallah bana
evi topladım süpürdüm
dün yıkadığım çamaşırlar kurumuş onları katlıycam
nazlının nişanlısının yatağı serili duruyordu çarşambadan beri bi elim değmedi onu da oturma odamı da topladım bebişin eşyalarını derleyip toplayıp paketledim oturma odasına istifledim
daha yeni yemeğe oturdum ilaçlarımı almam gerek artık yoksa sancım başlıcak
çok yorgunum ama gece boyu çamaşır yıkayıp asıcam hatta yarına da kalıcak

ee artık torun olunca seni gözü görmez cnm kimsenin normaldir yani, özlemiştir de ne zamandır

hayırlısı olsun iş konusunda cnm sen zaten yerinden memnunsun dediğin gibi
aynen evet maşallah sanaçok yorgunum diosun bi de hala yapıcak iş sayıosun kendine dilşad yaaaa

ama kızlar yaa o kedicikler daha toprak yüzü görmemiş ki nerden pislik bulaşıcak ay bi görseniz hepsi bi avuç koynuma soktum hepsini

banyoya girdim çıktım ben de bi güzel saç bakım kremleri yüz temizleyiciler banyonun üstüne bebek yağları falan ay mis gibim oldummmm

şu seyfi dursunoğluna allah uzun sağlıklı ömürler versin adama maşallahhhh ne enerji yaaa kaç yaşına gelmişşş

evet canım

az işim kaldı yaa onları da bitiriyim yarın yapamam büyük ihtimal
ohh mis gibi olmuşsundur valla. yumuşacık olmuştur göbüşün dee oğluşun daaa :)

bu hafta resmen hamarat oldum ben haaa
kuru fasulye yapıom şimdi yanına da azcık pilav yapıcam eşim aç gelicek yeriz beraber
ya sizce kaç dk haşlıyım 15-20?
yarın sabah için de yufka aldım onları şimdiden gözlemelik hazırlıyım sabah hazır olur pişirmesi

Kendin boğaz derdine düştün de ondan Hamarat oldun
Bende barbunya yaptım yarım saat pişirdim düdüklü de

çok mu yoruyosun kendini sen :26: hiç dinlenmiyosun ki
Hayat dinlenmem için fırsat vermiyor sanırım

Hıı ben bugün 3 de çıktım yine
Patronları konuşulmamış birşey bu biliyorsunuz ama 2-3 ay oldu duydu birşey demiyor diye düşünüyordum
Bugün 6 da aradı
Açmadım geri de dönmedim hiç çekmedim onu ama içime de bi şüphe düştü:18:

Cnm ağrıdı mı böbreği pimpirikleniyo doğal olarak ondan gidiyoz işte..Tahlilleri beklerkende arkisine uğradık..
Maşallah cnm minişeKedileride doyurmuşsun uğraşmıssın Allah razı olsun..Ama ben hayatta elime alamam:26:

bence de cnm yıkamaya ver halıflexleri..Ağrı çekme boşuna:26:Annen niye gelmem dedi ki anlamadım..Doğumda kötü olmazsın ama yanında birileri bulunması lazım bikaç gün..

Cnm whatsapptada yazdığım gibi herşeyin hayırlısı olsun..Haksızlık yapan muhakkak bigün cezasını görür çok gördüm çevremde kimsenin ahı kimsede kalmaz.Sana bunları yaşatanlaradada kalmasınHer iki durumda eksilri artıları var..Sonucunda hangisi seni mutlu edecekse o olsun cnm

Tavan benden sorulurYa canım senin evin mi dağınık olcak güldürme beniYine birsürü iş yapmışsın ama bu kez kızmıyorum
Viliş katılıyorum sana cnm sana çok iş yaptın diye kızıyoz ama bizde öyle oluruz kesin

Hayırlısı olsun cnm ..Senin işin süper zaten hiç kımıldamaİnş kadroyada girersin..2500 süper bi rakam
Çok yormuşsun sende kendini cnm..Eşine bıraksaydın dip köşe yapsaydı

Bizde cuma hastaneye gittik kv idrarında enfeksiyon varmış biraz.Normalde çok su için diye gönderiyolar insanları ama kv tek böbrekli olduğundan araştıralım dediler..Çarşamba tekrar gidilecek.Uğraştık tahlillerle öğle arasında kv arkisine gittik dr sırası vs derken saat 5 oldu..Benimde hastanede çalışan ark var kv doktoru bekleyene kadar onunla sohbet ettik ....Ama yorulmama rağmen güzel geçti.Eşim kv Allah razı olsun Yoruldun akşama kadar dediler..Önemli değil dedim dinlenirim geçer sağlıklı olalım o önemli dedim..Akşamına da kocişle yürüyüş yaparak tiyatroya git beklentisiz gittim ama süperdi..Gül gül gözümde yaş eksik olmadıGecede pestilim çıkmış olarak yattım
Bugünümde çok güzel geçti ..Tüm işlerimi yaparak eşimle romantik bir gün geçirerek Havada süperdi sonra sağanak yağış vardı ama o da değişik bi ambiyans oldu

Allah ağzımızın tadını bozmasın inşş

Son düzenleme:

afiyet olsun canım
fasulyeden fasulyeye değişiyo bilemedim ki şimdi şeker fasulyeyse çabuk pişiyo.
ıslamış mıydın önceden?

Ve yine bir cmt'si
Ben, yalnızım ve şarabım
Şerefinize
ben de hala yalnızım yarım saat önce geliyorum dedi hala yok ortada
ahh bu kocalar kocattılar valla bizi

arama boşver bişi derse biliyosunuz sanıyordum dersin
hzurunu kaçırma zaten bi pazarın var rahat.

Aa evet ıslattın mı ben dün sabah ıslattım ama dün yapamadım bugüne kalmıştı
Bazıları hala sert hatta karışıkmış sanki:26:

Seninki düğüne iş için mi gitti:44:

Bnd öyle düşündüm pztsi konuşurum şimdi ne yapabilirim ki

Kendin boğaz derdine düştün de ondan Hamarat oldun
Bende barbunya yaptım yarım saat pişirdim düdüklü de
hadi be sen de
ben kendimi oğlumu zaten doyurdum çorba peynirli makarna ve salatam vardı.bu gece menüsü

15 dk. tuttum tam kıvamında haşlanmış, sabahtan ıslatmıştım
bişi sormak için falan aramıştır erken çıkmanla ilgili diil bence dediğin gibi ne zamandır erken çıkıosun zaten bişi dese şimdiye kadar derdi

oh miss ne iyi yapmışsınız amin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…