Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Özgem korasın alıntısında gördüm
Annen resmen laf vermiş kv'ye
Zaten duramaz gelir bence de
İnşallah kötü olmazsın öyle düşünme

Benim tosun geldi
Bensiz başlamışsın dio
Arada kaçarım yanınıza

Günde kaç öğüne çıktın yani 6-7:44:

size ii keyifler mutlu mutlu içmenin tadını çıkarın son bikaç ay kaldı

valla belli olmuo cnm bazen sabah 7-8 gibi karnım kazınarak uyanıom bi iki lokma bişi atıp ağzıma tekrar yatıom sık acıkır oldum

eşime gözleme yapıom dedim şoklara girdi

bak,sadece ben değil adam da şoke girmiş kız
hamarat hatun seni
topiğin hamişlerine bi haller oluyo,hamile olan hamaratlaşıyo
bu durumda korası ve dileği hamileyken düşünemiyorum

kızlar,yürüyüşe gittik kvlerle...
gelince et sote,pilav,salata yaptım,meyve suyu açtım,masayı biiir güzel hazırladım...
güzel güzel yedik...
sonra eşim maç izledi içerde...
bi ara yanına gittim...
maç bitmişti...
bu kezde eline almış teli oyun oynuyo...
bir iki laf attım,tık yok...
kızımızın ismi neydi babası diye sordum...
cevap: neslişah zeynep
şakayı bırak,gerçekten soruyorum dedim...
cevap: işim var,sonra konuşuruz...
sinir oldum...
o tv izlerken aldım battaniyemi yattım,oda gitti yatak odasına yattı...
yarın için kvlerle pikniğe gidicektik,gitmicem
hastayım sen git dicem...
az samimi olmaya gelmiyo yaaa,hemen dilşadın eşi gibi annesinin tarafına kayıveriyo
3-5 gündür iyiydi yaa yine aybaşısı tutmaya başladı adamın

Günün ne güzel geçmiş canım ama devamı güzel bitmemiş bunlara yüz vermeye gelmiyor . Hemen ana tarafına geçiyorlar . Boş ver aybaşısı geçince normale döner . Sen artık isme karar verelim de kızımız doğdu doğacak de .

İnsan hamile olunca herşeyi yapası geliyor. Bir dönem bişe yapası gelmiyor bir dönem hiç durmuyor. Bizim topiktekiler maşallah.

Dilşadcığım kendini çok yorma eşinle beraber yaparsınız .gerçi sezon başlayınca işleri yoğun olur eşinin ama olsun kazancı bol olsunda iş bir şekilde yapılır.sen kendine dikkat et yinede

sürekli isim bulup değiştirmesinden sıkıldım artık canım...
hele papağan gibi başa dönüp annesinin dediği ismi söylemesinden daha çok sıkıldım...

haklısın,bi ara hiiiiç iş yapasım yoktu...
sonra coştum...
baban sizde mi kalıcak,kardeşinde mi canım?

sırtımda,kürek kemiklerimin ortasında bi ağrı var...
üşüttüm mü ne?
boğazlarım da acıyo...
ıhlamur kaynattım kendime,içicem birazdan...

Son düzenleme:
alishiaa eşin bile şaşmış kız

dilek afiyet olsun

vilişim boşboş konuşuyorlar işte arada takma canım.

enkim saol canım daha bitmedi işim, makinayı bekliyorum bugün nazlının nişanlısının yatağını topladım. aksi gibi 11 de aradı size gelcem eve dönemedim bugün diye. tekrar yatak yapıcam yatmadan.
eşim de yarın balkonu yıkıcak
sonra bütün işimiz bitiyo. çok şükür.

haklısın valla canım
üşütmüşsündür ben de bugün iş yaparken fark etmeden üşütmüşüm heralde biraz önce midem bulandı az bişe atıştırmıştım o da gitti

haklısın valla canım
üşütmüşsündür ben de bugün iş yaparken fark etmeden üşütmüşüm heralde biraz önce midem bulandı az bişe atıştırmıştım o da gitti

haklıyım ama kimin umrunda
adam k..çını devirmiş horul horul uyuyo...
sinirden uyuyamayan ben

akşamları yürüyüşe gidiyorum yaa sanırım üşüttüm canım...
sen de dikkat et kendine...
eşin temizliğinizi yapıyo zaten sen de niye yoruyosun kendini
benimkisi yapsa ben elimi bile sürmem valla

Doğrudur canım isim beğenmiyor sürekli değiştiriyor .anneside aklına giriyordur annesi.kardeşimde kalıyor canım . Onlar kafalarına göre geziyorlar baya gezmişler .kardeşimde kalıyor canım.aman dikkat et kendine canım havalar aldatıyor .

Bidaha yatak sericen yani .bida iş çıktı. İyi yarın bitiyorsa.

hepsi aynı canım ben de kzınca uyuyamam erkekler umursuzlar malesef
eşim yapıyo da pazarımız temizliğe gitmesin dedim ii oldu bi balkon kaldı sildim ama yıkanması lazım. ii ce dolabı falan çekip.
ön balkonda çamaşır var arka balkonun ipi yüksek nasıl asıcam dedim çamaşırımı da astı saolsun

evet enkim serdik yeniden sermek toplamak bişe değil de daha yeni astık çarşafını nevresimini yenisini serdim gelceğini bilsem toplamazdım onları nasılsa kendi yatmıştı 1 sefer daha yatardı.

ii gceler kızlar biz yatarız heralde birazdan

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr... Kahvaltımı yapıyorum şuann.. Evim temiz işim yok sadece elmalı kurabik yapmak istiyorum bugün için..

Dün kardeşime gittim annemde evden geldi oturduk falan sevdim bıdığımı yürümemeye başlamışşş Top peşinden koşuyoo
Sonra dönüşte eşimle buluştum azcık dolaştık yemek ısmarlattım kendime. Sonra eşimin maçı vardı oraya gitti görümcemin eşi diğerinin nişanlısı hep beraber.. bizde okey oynadık bi cumartesi klasiği olarak :) Eve geçtiğimizde saat 12ye geliyodu.. Tam yatıyoduk saat 1 gibi eşimin tlfnuna uyandıkk Ünv.den arkadaşı arıyoo Saat 1 Açmadı, sonra tekrar arıyo aç dedim yine açmadı.. Bekar erkek bilmiyo evli adamın bu saaatte aranmıcağını diyo. İyi dedim yattık

Bugünde kociş mesaide yine 4de çıkıcak Evli görümcemle oğluşuma kıyafet almaya çıkıcaz. Halası almak istedi kıyafetlerini. Ben bişi diyemem tabi kendi ne isterse onu alıcak geri kalanınına ben alıcam..

Dileğimm face açmışsınn çok sevindim vallaaaa Ama nasıl ark. isteğini kabul etti yazdı anlamadım:26: Ben istek yollamadım ki.. Ve annem konusunda evet hiç anlayamadığım bi tavır oldu kvlerin yanında. Biliyorum ne olursa olsun geleceğini ama öyle söyledi.. Şimdiden bunları düşünmek istemiyorum ozamanlar yeterince stres çekeceğimi düşünüyorum zaten

Seda yazmamış hiç, anlatıcam diyodu haftasonu:26:

Vilin eşine nazar mı değdi.. Biraz iyiyse muhakkak böyle oluyo. İnş. uzatmazsınız da haftasonunuz güzel geçer..

Ayşamm hamarat oldun heaaa :)) Gerçekten hamişlere bi enerji geliyo buna inanıyorum ben

günaydınnnnn

vilişim gıcıklık döneklik yapmasın o kocancidden iki yüz bulunca hemen dönüveriolar yaaaaa

özge ii alışverişler cnmm, ben daha bi çöp almadım, eşim aldırtmıo azcık bekle nolur nolmaz dio, bekliom mecbur

ben de az öncce kalktım geleneksel atıştırmamı yaptım şimdi de eşim uyandı kahvaltı edicez
havalar hani güzel olcaktı h.sonu yaaaaa, bütün ümitlerim yıkıldı 2 gündür kapalı, napsak bugün acabaa:26:

Burda hava güzel ayşamm, orda niye öyle ki.. Belki düzelir öğleden sonra..
Yavaş yavaş alıyoruz biz canım işte sonra bi bakmışsın doğum gelmiş. Zaten öyle çok yürüyemiyorum hemen karnım batmaya başlıyo O yüzden fazla ağırlaşmadan halletmem lazım herşeyii. Senin kocanın her zamanki halii Sen al yinede beğendiklerinden canım insan heves ediyo

kız daha dur ne ağırlaşması
ama yavaş yavaş alırsan sona bırakmamış olursun,daha rahat olur sizin için...diğer türlü toptan epey bi para gidiyo,böyle azar azar daha kolay size yardımcı olmaları da çok güzel ayrıca...bence görümcen sana seçtirir
hava burda da çok güzel...

ayşinim günaydın canım...
gözleme yiceksiniz di mi
afiyet olsun kuzum...

kızlar biz konuşmuyoruz eşimle...
kahvaltı yaptık,o işe gitti...
bende yatak odasını falan toplicam şimdi...
bugün pikniğe gidilecekti,bakalım ne olacak?

bolu ben de merak ettim,haftasonu girip yazarım demişti ama müsait olamadı galiba

Ayşem burdada hava çok güzel bahar havası camları açtım ev havalanson diye.

Biz evdeyiz bir yere gitmeyiz heralde.eşim işe gidicem dedi ay sonu olduğu için özgeçmişim halası alsın sanada sorar beğenip beğenmediğini geri kalanında siz alırsınız .

Vilin sen takma eşini canım bir kaç güne düzelir .nazar değdi galiba eşine.

Bizde eşimle dün gece ev meselesini konuştuk .şuan kiramız 880 ama demirleri biz yaptırdık o yüzden 800 veriyoruz Eylül'de tekrar zam gelicek 88 tl daha koyucak .karşıda kp lerin dairelerinden biri boşalacak orayamı gitsek diye. Ben düşünücem istemiyorum ama ecenaz için o parayı kenara atıp 2-3 sene biriktirip kendi evimizi alabiliriz. Eşim garanti veriyor asla ezdirmem sana karıştırtmam diyor güven bana diyor.eylüle kadar düşünücem artıları eksileri birilerinden fikir almam lazım dedim.daha ayrıntılı yaZıcam kendim bir analiz edeyim de

Canım ben daha şimdiden çok çabuk yoruluyorum dışarda tansiyonum düşüyo yürüyünce taşikardiden dolayı. 15 dk yol yürüyorum hemen karnım batıyor. Rahmin içindeki damarlar baskı yaptığından olur demişti hemşire. Herkes sen mi anacımm Zaten ben seçicem kuzum o yüzden bende gidiyorum Yoksa kendi alır gelirdi ama düşüncesiz davranmıyolar neyseki Ben bişi diyemem diye ona demedim yani hani şunu da alalım bunuda al demem. Kendi nesini almak isterse onu alsın geri kalanını biz tamamlıcaz anlamında dedim kuzum

:105:

Kulağa hoş geliyo canım düşün bencede iyice. Hem dairelerden birinde oturacaksınız aynı evde değil ki ecenaz için sende biraz fedakarlık yapmalısın bi süre. Sonra kendi evinize geçtiniz mi rahatınıza bakarsınız. Böyle fırsatınızın olması çok güzel

Ben giyindim süslendim çamaşır atmıştım renkliler onu asıcam sonra da kurabiğimi yapim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…