Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Hakkaten senin kv samimi olmaya gelmiyo..Eşine de bişey demiyorummYa karım üzülcek diye hiç mi düşünmüyo banta sarar gibi sarıyo...Senin yerinde olsam sadece zeyneb koyucam yanına başka isim falan koymucam derim..Sen eşinin hatrına ısınamadığın bi ismide eklicektin ama o seni düşünmüyo..Sinir oldum

İyi pazarlarrrr bu aradaBizde kv leri kahvaltıya çağırdık..Yedik içtik 3 gibi eşim işe gitcek .Bende kına yapcam diplerime yarın sabaha kadar beklicem inş bu sefer tutar.Yoksa koyu hint kınası yapıcam

kv'lerin apartmanındaki daire mi boşalıyomuş canım?
yoksa bu daire başka apartmanda mı?

inan koras artık o kadar sıkıldım ki isim konusu açıldığında ''benim fikrimin bi önemi yok ki ne diye bana soruyosunuz dicem...önemi olsaydı bebeğin ismi çoktaaan konmuş alacaktı...''

bizimkisi yanaşmaya çalışıyo...
yüz vermedim...
aslında pikniğe de gitmek istemiyorum...
ama kızım için gitmeliyim...
onlar otursunlar,ben gidip yürüyüş falan yapıcam...
yanlarında durmicam...

Bence git cnm ..Kenara ayda 1000 atsanız yılda 12000 tl para yapar..iyi para ..Eşinde güvence vermiş ama yine de sen bilirsin tabi..

haklısın cnm bu isim konusu çok uzadı.Çokta canını sıktılar.Pek yüz veme kv neBol bol temiz hava al cnm tüm stresini ormana bırakk

Kv lerin alt katı canım . Kaynımın dairesi tadilat yapıldı sıfırlandı bizimkinde kiracı var.

Evet kendi için zor olucak zaten işe uzak olucak . Ecenazı ben büyütmek istiyorum diyorum çalışma sen ecenaza bak diyor . Çalışmasan bile para atıcaz diyor . Oraya gidince her türlü masrafta azalacak diyor .

Düşünücem işte düşününce mantıklı geliyor

tüm stresimi değilde kv ile eşimi ormana bıraksam olmaz mı

VilinEki Görüntüle 673005

Evet cnm düşününce mantıklı tabi..Ciddi para birikir..Kiraya verilen paraya üzülüyorum ben

kızlar iş yerindeyim patron aradı hocaya bi işi atmam lazımdı bende giderim dedim zaten eşimde çalışıodu geldim 1 saattir burdayım maili atıp çıkcam
eşimin yanına gitcem yemek yicez bugünümde böyle anlamsız geçti ama patronum araba gönderiyim seni aldırıyım geri bıraksınlar incelikleri yaptı sağolsun
ben yok gelirim dedim sevindi adam
bende nedense bu sefer ona sinirlenmedim

vilişim eşin de mi yanaşmıo bu sefer?
gittiniz mi acaba merak ettim, ya aslında kv yanıında öle eşinden uzak durup onun eline koz vermesen ii olurdu ya bilemedim valla:44:ne inat kadınmış yaaa kimbilir yine nası işledi eşini

enkicim valla düşündüğün zaman bence de mantıklı az para diil 900tl vericeksiniz yazık her ay o kadar para boşa gidio.
eşin de sana o güveni veriosa bi dene derim, gerçi eşine zor olcak her gün karşıya git gelama böylelikle sein çalışmana da gerek kalmaz ecenazı rahat rahat büyütürsün, hem de dediğin gibi epey para birikir, ama nası olsa kira vermioz die eşin o paraları bişeyle değerlendirmeye kalkmaz dimi, her ay kira verir gibi kenara ya da bankaya koysun mutlaka

burda hava çok sıcak ama kapalı, boğuk yani bi değişik
eşim kahvaltıdan sonra tlf.unu temizlerken bozdu çalışmıo şimdi, morali bozulduneyse ona mutfak balkon cam kapılarını sildirdim ben de evi süpürdüm pazara gittik biraz hava aldık geldik
camları silerken artık pencerelerin ne kaa eskidiğini farketti.bi ara pimapenciyle konuşcak ne tutar falan bi hesap yaptırcak.ben ona hep diodum ama yanaşmıodu kendi görünce anladı.gerçi dio ki "ben de farkındayım eski olduğunun ama ev yapılırken o kadar emek harcadınız bu camları adam etmek için(zımpara cila falan yaptık kendimiz, eşim askerdeydi o ara) o yüzden az daha dursun diodum"
ama yok yani kızlar cidden eskidi artık

akşama şakşuka yapıciim

Vilin eşine
Hayırdır noluouz ne bu annesinin söylediği ismi yine önüne getirmiş
Sanki onlar çekti onlar taşıdı sakın taviz verme
Bana düşer ve ben Zeyneb koycam de

Alishia iyi olunda 10 öğün yiyin

Kamile o kınada şaçın boya tutmıcak bi daha

ÖZGE halanız alacakmış bazı kıyafetleri inşallah birlikte beğenirsiniz bıdığın kıyafetlerini

Zeynebim kira vermemek iyiy güzel senin eşinizde birikim yapabileceğini düşünüyorum
Ama aranız o tarafla hiç iyi olmadı ki biraz endişe ettim doğrusu:26:

Dilşad aksiliğe bak sen yatağı topladın yıkadın çocuk aradı

Bn işten çıktım koçişle kumpir yedim eve geldim yattım size bakıyorum işte geçmişi okudum
Bademciğim şiş dün burası müthiş güneşli balkonu yıkadım sonra bi bozdu hava fırtına yağmurher yer açıktır üşürüm galiba
Akşam eşim gelince 9-10 gibi kv gitmez 2-3 ay oluyor sanırım gitmeyeli

Bol yazmadı zaten belirsiz iş durumu yarın yine gitcek bakalım ne dicekler:18:

mrb kızlar çok yorucu bi günün ardından sonunda evimizdeyiz.
bugün öğleye kadar fatihin yattığı nevresimleri falan attım yıkandı çıktık vee fatih yine arabayı kaçırdı bizde iki gündür onun nevresimlerini yıkıyorum ama yine bi başkasını kullanmak zorunda kalıyoruz
çarşıdaydık ablamlar aradı çay bahçesine gidiyoruz gelin diye nazlıgille oraya gittik ordan tekrar çarşıya ve bağa gitmeye karar verdik annemgil ordaydı sürpriz yapalım dedik. mangal yaptık annemler ablamlar nazlıgille.
biraz önce girdik eve, eşim duş aldı şimdi fatih girdi peşine de ben giricem. çok yorulduk açık havada dolaşmaktan.

enkim düşünülebilir bence de canım.

dilek ii yapmışsın canım acaba dün akşam da mı onun için aramıştı :26:

vilişş bıraktınn mı ormanda seninkileri

kızlar merak etmişsiniz...
pikniğe gittik ama kvlerin başka arkadaşları da vardı...
bizimkisi evde yanaşmaya çalışınca ben yüz vermemiştim...
her zamanki gibi ben yüz vermeyince o küstü bu kez de...
piknikte hep surat astı durdu...
kvler de bozuldular tabi...
bana neyi var bunun diye sordular...
bilmiyorum,arada geliyolar işte dedim...
bizim tosun bu kez annesi doldurmadan kendisi açmış isim konusunu meğer
kvnin arkadaşı isim konusunu açtı...
bende henüz bulamadığımızı söyledim...
kv de yanımızdaydı ama hiçbi şey söylemedi...
başka zaman olsa ben buldum isim falan diye atlardı...
eve gelince de konuşmadı bizimki...
balkondan hiç gelmedi yanıma...
bende yatağa gitmedim zaten...
ayrı yatıcaz yine...
bugün en çok kızıma yaradı...
o kadar çok yürüdüm ki anlatamam...
bakalım bizim kuzu kanala indi mi
eşimide takmıyorum hiiiiiç
şimdi yatıp güzeeeel bi uyku çekicem...
tabi bizim kız rahat verirse,içerde tepinip duruyo,sanırsın doğacak ama sancı falan yok bende

selam kızlar ben geldim urfadan dün gündüz ama zaman bulup yazamadım neler yapmışsınız hepsini okudum

çok güzel iki gün geçirdik urfada dün de havaalanından kpederim aldı evimize geldik dinlendik akşam k validemlere geçtik orda ananne bize yemek hazırlamış yemek yedik hep birlikte fotograflara baktık gece geldik saat değişiminden de etkilendik bugün geç başladık güne akşam üzeri bir pazar yaptık biraz evi toparladık akşam da yemeğe bizimkiler geldiler onlarla da resimlere videolara baktık az önce uğurladım size bi bakayım dedim

bebek çoook tatlı çok minik hep anneye bağımlı sürekli emiyor gazı çıkıyor altını dolduruyor altı temizleniyor sonra yine emiyor gazı çıkıyor sızıyor uyuyor yine uyanıyor.... bu döngü habire devam edip duruyor. Ben baya süre bebeğe hazır değilim onu anladım

VilinEki Görüntüle 673005
Evet cnm düşününce mantıklı tabi..Ciddi para birikir..Kiraya verilen paraya üzülüyorum ben

[QUOTE
Zeynebim kira vermemek iyiy güzel senin eşinizde birikim yapabileceğini düşünüyorum
Ama aranız o tarafla hiç iyi olmadı ki biraz endişe ettim doğrusu:26:[/QUOTE]

enkim düşünülebilir bence de canım.

Rahatlığımızı keyfimizi düşünürsek burdaki gibi olmucak belki ama artık 3 kişi olduk biran önce kendi evimizi almamız lazım .kp lerin evide yıkılacak zaten .en azından orda bir şansımız varken değerlendirmek istiyorum .3 sene liraya nerdeyse 30 bin para verdik .

Ayşem 3. Sene kiramız 970 olacak . Nerdeyse 1 milyar .senede 12 milyar. O parayı her ay ben alıcam bankaya atıcam .eşimede dedim kira vermiyorz diye parayı çarçur edersin diye . Yok dedi borç listemizde kira yazılı olacak ve o para kenara atılacak .maaşı alıp sana veiyorum zaten diyor . Maaşta alsa ekstra parada alsa bana veriyor zaten.evet ona zor olacak kendide hiç istemiyor ama ecenaz için bişiler yapmak zorundayız diyor bişeylerde. Feragat etmemiz lazım diyor. Gerekirse Sultanahmet'te tek göz bi yer Kiralarız diyor kışın ben orda kalırım diyor sen istediğinde orda kalırsın diyor . Gerçi orasıda ayrı bir masraf olacak diyorum ama orayı aldığım ekstralarla döndürürüm diyor .ecenazı kendim büyütmek istiyorum.
2014 tede KPSS var ona giricem çalışmak için çok güzel fırsat üst katta dedesigil olacak günde belirli saatler onu oraya bıraksam derste çalışırım .4. Sınıf işletmeyi dondurmuştum onada başlar aradan çıkartırım . Belki iyi bir puan alırım kpssden bir yerlere yerleşirim . 2015 tede çalışmaya başlasam eski iş yerime geride dönebilirim ozamanda ecenaz 2 yaşını bitirmiş olur . Kv kp bakar ona bayıla bayıla . Bende çalışmaya başlarsam 2 sene sonra çok güzel para birikir .eşimin maaşı güzel ama şuan kenara hiç para atamıyoru aldığımız gidiyor . Hem eşim baktık yapamıyoruz Göçü alıp geri gideriz dedi . Bide evin bahçesi var daha sakin ev geniş yatak odası ecenazın odası salon misafir odası bide kocaman holü olacak . Evde çok güzel rahat rahat .15-20 dakika mesafede Park'ta var ecenaz için iyi olacak . Eşimede söyledim kabul edersem sizinkilerle konuşacaksın bana hiç bir şekilde karışmıcaklar dedim müdahale etmicekler dedim beni sen sıkmadın onlar sıkarlarsa ters teper huzur kalmaz evde dedim . Ecenazında öle bir ortamda büyümesini istemeSin dedim. Eylül'e kadar düşünücem bakalım hayırlısı olsun işallah.sonundada istediğimiz gibi 3 artı 1 ev alabilicez.

Evet dileğim bende o yüzden endişe ediyorum. Gitmediler gelmediler düğündekiler olaylardan soğukluk oldu ama oraya gitsem bile çok samimi olmayı düşünmüyorum .bide düşünüyorum ecenaz büyüdükçe onu daha fazla görmek isticekler daha sık gitmek zorunda kalıcaz mecburen gitmezsem eşimle ister istemez tartışacağız biz gitmeSek onlar gelicek . Orda okursak öle bişede olmayacak .3 sene rahatımızı düşündük kira da kaldık bi 3 sende ecenaz için dayansam ecenazı düşünmeden bakarsam gitmek istemiyorum ama onu düşündüğümde onun için iyi oacak ve gitmek istiyorum . Hem kreşe vermeyi düşünüyodum eşim onuda kabul etmiyor . Onun yerine sen bak diyor . Aldığın maaşı kreşe vericeksin yine birikim olmayacak diyor. Eylül'e kadar düşünme zamanım var . Eşime dedim bir sorayım fikir alayım dedim . Kimden diyor arkadaslardan büyük ablalarda dedim tamam diyor .zorlama yok sen ne istersen o olacak diyor.

Evet dilşadcığım düşünülebilir. Orda bir fırsat varken değerlendirilebilir. Orasıda yıkılacak zaten ozamana kadar bişey yaptık yaptık . Sonra istanbulda ev alabilmek için birikim yapmamız çok uzun sürücek

Vilin sanki suçsuz gibi bide o küsüyor seni şu halde üzmemesi lazım ama bizim erkeklerde odunluk var işte . Sen hiç takma üzülme Zeyneb'i düşün gerisini boşver.kv dede arkadaşının yanında susmuş yani . Kv karışmıyor dicekler güya ne kadar fena bişe .

Sevindim canım güzel geçmesine . Evet bebekler maalesef öyle anneye bağımlı komple o yüzden annenin hiç zamanı olmuyor onu bırakıp bişeler yapmaya .

Günaydınnnn

Hiç ama hiç işe gidedim yok
Bademciklerim çok şiş gece uyutmadılar yani

günaydınnn
ay çok fenayım uykum var bu saat ileri alma durumu kötü oldu ilkçalışma günü için

cumartesi öğlen çıktım 12de ,eşimin yanına gittim ayakkabımı vermiştik değişme onu almaya gittik motorla ama eşimn patronu bırakmadı tam yemk vakti yiyin öyle gidin dedi yemk ye kahve iç saat oldu 2 .. 2,30da evdeydim azcık kvye çıktım bakayım dedim nasıl , indim aşağı temizlik yaptım (banyo hariç) kasaba gittim kıyma aldım kızartma köfte havuç tarator yaptım kv de közlenmiş patlıcan biber çıkardı hepberaber yedik ..he bide tiramisu yaptım çaya da komşuları geldi iyi oldu denk geldi ama hep ayakta olduğumdan yoruldum

pazar sabh 11 gibi kalktım çamaşır astım topladım kahvaltı yaptık eşimin babanesi gelmiş ankaradan ona hoşgeldine gittik gitmeseydim keşke :// temizlik yaptım orda da ,kadın tutmuş ama mutfak temizliğine karışmıyomuş kadın ...kv ile tüm mutfakl dolaplarını indirdik sildik yıkadık herrrşeyii ,ev kapalı kalınca küf yapmış hep ..kollarım omzum tutmuyo ,işte böle tempolu geçti haftasonum

Zuzum yorucu geçmiş haftasonun zaten bir günün var oda dolu dolu geçmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…