dün gece nöbetçi eczaneden aldı eşim sağolsun var yani emerim birazdanGünaydın canım
Çok geçmiş olsun canım . Gün boyu sıcak bişiler iş pastilin falan varsa em
Dikkat et kendine
yanımda getirdim limon öğlen sıkıp içiyim onudagunaydın kızlar
dilek geçmiş olsun limonu sıkıp suyunu içsene bademciklerine iyi gelir.
günaydınnn
ay çok fenayım uykum var bu saat ileri alma durumu kötü oldu ilkçalışma günü için
cumartesi öğlen çıktım 12de ,eşimin yanına gittim ayakkabımı vermiştik değişme onu almaya gittik motorla ama eşimn patronu bırakmadı tam yemk vakti yiyin öyle gidin dedi yemk ye kahve iç saat oldu 2 .. 2,30da evdeydim azcık kvye çıktım bakayım dedim nasıl , indim aşağı temizlik yaptım (banyo hariç) kasaba gittim kıyma aldım kızartma köfte havuç tarator yaptım kv de közlenmiş patlıcan biber çıkardı hepberaber yedik ..he bide tiramisu yaptım çaya da komşuları geldi iyi oldu denk geldiama hep ayakta olduğumdan yoruldum
pazar sabh 11 gibi kalktım çamaşır astım topladım kahvaltı yaptık eşimin babanesi gelmiş ankaradan ona hoşgeldine gittik gitmeseydim keşke :// temizlik yaptım orda da ,kadın tutmuş ama mutfak temizliğine karışmıyomuş kadın ...kv ile tüm mutfakl dolaplarını indirdik sildik yıkadık herrrşeyii ,ev kapalı kalınca küf yapmış hep ..kollarım omzum tutmuyo ,işte böle tempolu geçti haftasonum
ayıkla yıka suyu süzülsün buzdolabı poşetiyle at buzluğaSirken ne güzell gezmişsiniz değişşiklik de olmuş, bende istiyorum urfaya gitmeyi...
Dilek geçmiş olsun canımm
Ben ortalığı hızlıca topladım eşimin iş kıyafetlerini astım. Dün kv. bezelye almış bize 1 kgdan fazla. Ayıklanmamış, şimdi onları ayıklıcam ama sonra kötü olurmu bilemedim:26: Acaba ayıklamadan mı bekletsem dolapta yoksa ayıklayıp dondurucuyamı atsam. Atıcaksam da haşlamam mı lazımm
dün gece nöbetçi eczaneden aldı eşim sağolsun var yani emerim birazdan
Bak bak cmtsi 12de mi çıktın sen
zaar ondan hiç bana seslenmedin
Evi temizlemişsin iyi olmuş üstelik pekte hamaratmışsın ellerine sağlık
ama babanenin ev seni biraz yormuş keşke gitmeseydin
Umarım bugünü rahat ve çabuk atlatırsın.
dilek istediğin detay olsun vereyim hemen
Perşembe günü yola çıktık akşam üzeriydi uçağımız güya otoparka aracımızı parkedip öyle gidecektik ama otoparkta yer kalmamış mecburen havaş ın servisleriyle gittik
urfaya inince de damat bizi karşıladı eve vardığımızda sofrayı hazırlamışlar bizi bekliyorlardı tüm akşam bebeği çektik izledik filan. Cuma sabah da kahvaltı sonrası k validem eşim ben gezmeye çıktık balıklı gölü ve hz. Ibrahim in makamını ziyaret ettik tabi bunlar 5-6 saatimizi aldı sonra da yürüye yürüye eve geldik. Urfa çok kolay bi şehir insanları çok sıcakkanlı. çarşısı çok hareketli kıpır kıpır.. Cuma akşam da bebeği banyo yaptırdık yine bi sürü resim video faslımız oldu ctesi sabah da kahvaltı sonrası uçağımız vardı bindik doğru eve geldik.
Urfa da kadın olarak yemek hazırlamak çok kolay tepsiye diziyorlar patlıcanları etleri yolluyorlar fırına fırın ücretsiz pişirip çırağıyla eve kadar getiriyor. Hiç evde köz biber patlıcan için fırın ocak çalıştırmıyorlar. Lahmacunların tanesi 50 kuruşa pişiriliyor filan
tatlıların fiyatları daha uygun ve tabi çok lezzetli bizim ankarada gidip fahiş fiyatlara aldığımız tatlılara bir kez daha içim acıdı.
zuzum bütün h.sonu temizlikle geçmiş yaaa
Evdeyim şimdi de 3 gibi falan çıkarım. Eşimde çıktı az önce ısrar kıyamet sen de gel yanıma die tutturu rahat rahat evimde yuvarlanmak varken napıcam orda yaaa.bi vaatlerde bulunuo ki amanetten alışveriş yaparız çocuğ< bişiler bakarız börekler çörekler alırım sana falan
ben ortalığı hızlıca topladım eşimin iş kıyafetlerini astım. Dün kv. Bezelye almış bize 1 kgdan fazla. Ayıklanmamış, şimdi onları ayıklıcam ama sonra kötü olurmu bilemedim:26: Acaba ayıklamadan mı bekletsem dolapta yoksa ayıklayıp dondurucuyamı atsam. Atıcaksam da haşlamam mı lazımm
geçmiş olsun canımm
Yazıcaktım ama yetişemedim elimde de iş vardı anca otobüse yetiştim,yoksa yapıcaktım havamı
Inşş çabuk geçer iş var resmi defter yazdırıyorum :126:
ohh ne güzel foto çekmişindr gezdiğin yerleri eklesene
yaa o fırın muhabbetini ilk funda dan duymuştum çok şaşırmıştım ne ala ohh
Eşine de
ayıkla yıka direk buzluğa at haşlama
yarenim kötü olmuş yaa çok telaş yapmışın haklı olarak,hakkında hayırlısı ...
naz filan değil onun yaptığı bildiğiniz fıldır fıldır dönüyor hiç yüz vermeye gelmiyor.Vilişşş eşin ne nazı yapıyo böle yaa :) anlamadım valla gerçi kimse anlamamışş annesi bile
sirkenn
valla eşimin babanesiyle dedesi de gitmişti 1 yada 2sene önce ordan bize tablo getirmişlerdi balıklı göl'ün çok güzell .. onlarda metedip durdu şehri
canım ya bi telaşla girmişsin sınava ama iyi gibi sonucun dimi inşallah kazanmışsındır kuzum yaa oğlunun şansına olur bu iş umarımgünaydın kızlar.
biz yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdik. öncelikle cuma akşamı regl oldumcumartesi günü sabah eniştem geldi aldı bizi. onlara geçtik. kahvaltı edip gezmeye çıktık. çok fazla yürümüşüz güzel havayı bulunca fark etmedik. eşim de bize katılınca oturduk bir yerde birşeyler içtik. sonra ablamlara döndük, orda kaldık. pazar sabah sınavım vardı. oraya gittim. ama sinir oldum. listeye göre benim sınavım 9,30 de olacaktı. saat 9,10 da adliyeye girmek üzereyken adliyede çalışan bir arkadaşım aradı (ekim annelerinden) benim grubu alıyorlarmış içeriye ben tabii bi telaş indim arabadan, oğlumu öpemedim, eşimin telini almışım telaşla, kendi telim kalmış arabada falan. neyse yetiştim içeri alırlarken. ama tabii tam 4 kez yoklama aldılar bekletip durdular. o kadar telaş yaptırdılar salaklar. hem geç kaldım diye telaş ve korkudan hem de içerde o kadar beklettikleri için sinirden normalde yazdığımın altında yazdım. yanlış saymadıysam hatasız 110 yazdım. noktalamalı, imlalı. bugün adliyenin sitesinde resmi sonuçlar açıklancakmış, bekliyoruz bakalım. hayırlısı olur inşallah. neyse sınavdan sonra kvlere gitcektik, bekar olan görümcemi aradık. o da diğer görümcemdeymiş, pikniğe gitcez hadi siz de gelin dediler. hava güzeldi hadi gidelim dedik. ama gittiğimiz yer çok kötüydü. benim de fobim var malum. o yüzden hiç eğlenemedim, pişman oldum gittiğimize. onları bırakıp dönemedik de. Allah'tan erken döndük. dönerken kipaya uğradık. oğluşuma keçi sütü aldım. eve gelince hemen yoğurt mayaladım. tutmuş gibi görünüyor. şuan dolapta. öğleden sonra yedircem. inşallah beğenir oğluşum...
dilekkk geçmiş olsun canım ya. sen kurtulamadın hastalıklardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?