Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydın canım
Çok geçmiş olsun canım . Gün boyu sıcak bişiler iş pastilin falan varsa em
Dikkat et kendine
dün gece nöbetçi eczaneden aldı eşim sağolsun var yani emerim birazdan

gunaydın kızlar

dilek geçmiş olsun limonu sıkıp suyunu içsene bademciklerine iyi gelir.
yanımda getirdim limon öğlen sıkıp içiyim onuda

canım hoşgeldin bu arada güzel geçmiş sanırım urfa pek detay vermemişsin ama sizin içinde iyi olmuştur farklı şehir kısada olsa bi gezi ben bayılırım

bak bak cmtsi 12de mi çıktın sen
zaar ondan hiç bana seslenmedin
evi temizlemişsin iyi olmuş üstelik pekte hamaratmışsın ellerine sağlık
ama babanenin ev seni biraz yormuş keşke gitmeseydin
umarım bugünü rahat ve çabuk atlatırsın.

enkidu madem zamanın var eylüle kadar düşünmek için iyice ölç biç ona göre karar ver ne güzel aceleye getirmemiş olacaksın
orda olmanın iyi yönleri de var kötü yönleri de biz ne desek boş önemli olan senin içine sinecek bir karar vermen.
zuzu zaten bir günün var onda da mutfakta tencere tava temizlikle uğraşmışsın ellerinize sağlık

bol neler yaptı acaba merak ettim buraya da gelip yazmamış siz görüşüyor musunuz?

dilek istediğin detay olsun vereyim hemen

perşembe günü yola çıktık akşam üzeriydi uçağımız güya otoparka aracımızı parkedip öyle gidecektik ama otoparkta yer kalmamış mecburen havaş ın servisleriyle gittik
urfaya inince de damat bizi karşıladı eve vardığımızda sofrayı hazırlamışlar bizi bekliyorlardı tüm akşam bebeği çektik izledik filan. Cuma sabah da kahvaltı sonrası k validem eşim ben gezmeye çıktık balıklı gölü ve Hz. İbrahim in makamını ziyaret ettik tabi bunlar 5-6 saatimizi aldı sonra da yürüye yürüye eve geldik. Urfa çok kolay bi şehir insanları çok sıcakkanlı. Çarşısı çok hareketli kıpır kıpır.. Cuma akşam da bebeği banyo yaptırdık yine bi sürü resim video faslımız oldu ctesi sabah da kahvaltı sonrası uçağımız vardı bindik doğru eve geldik.

Urfa da kadın olarak yemek hazırlamak çok kolay tepsiye diziyorlar patlıcanları etleri yolluyorlar fırına fırın ücretsiz pişirip çırağıyla eve kadar getiriyor. Hiç evde köz biber patlıcan için fırın ocak çalıştırmıyorlar. Lahmacunların tanesi 50 kuruşa pişiriliyor filan
tatlıların fiyatları daha uygun ve tabi çok lezzetli bizim Ankarada gidip fahiş fiyatlara aldığımız tatlılara bir kez daha içim acıdı.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

dileğim geçmiş olsun dün diodun işte üşüttün dimi yine

zuzum bütün h.sonu temizlikle geçmiş yaaa

sirken hoşgeldinn güzel vakit geçirmişsiniz

viliş boşver cnm eşini hiç alttan alma küsüp küsüp sana istediklerini yaptıramaz, bi öle bi böle konuşuo azcık kendini bilir insan

biz de dün kocişle yürüyüşe çıktık yemekten sonra.yürüyüş dediysem arabayla çarşıya gittikord park etik bi yere bi iki gezindik dondurma yedik azcık oturduk hava aldık geldik yani
evdeyim şimdi de 3 gibi falan çıkarım. eşimde çıktı az önce ısrar kıyamet sen de gel yanıma die tutturu rahat rahat evimde yuvarlanmak varken napıcam orda yaaa.bi vaatlerde bulunuo ki amanetten alışveriş yaparız çocuğ< bişiler bakarız börekler çörekler alırım sana falan

günaydın kızlar...
sabaha kadar gezdim yine de uyuyamadım bu gece...
bizim kız fırıl fırıl döndü durdu,sanki aşağıya doğru indi gibi geldi bana...
yarın belli olur artık inip inmediği...
ama dün çok yürüdüm,indiyse onun etkisindendir kesin...
eşime yüz vermiyorum...
ama dün gece mecbur gittim yatağa,çünkü diğer odalar çok sıcaktı...
eşim de öyle bi sarıldı ki daha çok bunaldım,kaçtım yanından
sabaha karşı yine gittim...
sıkı sıkı sarılıyo,kaç gündür ayrı yatıyoruz yaa özlemiş galiba ama uyanıkken çaktırmıyo
ama sabah ikimiz de soğuktuk yine
dün gece kvler aradılar bu niye surat asıyo diye,açmadı telini,dün onlara da surat astı,arkilerinin yanında mahcup oldular...
bende aybaşısı tuttu,arada geliyolar oğlunuza dedim

ayşiiiin kız adam o kadar vaadde bulunmuş git bari
börek yersin
butikbebe var site ordan şerefe ciciler bakarsınız

yaren sınavın nasıl geçti canım?

bol hafta sonu uğrayamadı hiç :26: inşallah işler yolundadır

sirken,urfaya gidince bebek konusundaki düşüncen değişir sanmıştım,yanılmışım sanki gözün daha bi korkmuş gibi geldi bana

dileğim geçmiş olsun kuzum keşke gece limon suyu içseydin,sabaha kadar şişmeden geri inerdi bademciklerin...

süper bi hava var...
kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem yine
gelincede son bi ağda operasyonum daha var...
geçen sefer çıkmadı diye bacaklarımı almamıştım...
tek tek çıkanlar var onları almam lazım...
malum,yarın bi çatı muayenem daha var...
sinek kaydı olmam lazım

vilin doğru anlamışsın benim bebekten gözüm korktu ki bebek öyle mızmızlanıp ağlayan bir bebek de değildi
hiç bana göre değil uzunca bir süre düşünmek bile istemiyorum

günaydın kızlar.

biz yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdik. öncelikle cuma akşamı regl oldumcumartesi günü sabah eniştem geldi aldı bizi. onlara geçtik. kahvaltı edip gezmeye çıktık. çok fazla yürümüşüz güzel havayı bulunca fark etmedik. eşim de bize katılınca oturduk bir yerde birşeyler içtik. sonra ablamlara döndük, orda kaldık. pazar sabah sınavım vardı. oraya gittim. ama sinir oldum. listeye göre benim sınavım 9,30 de olacaktı. saat 9,10 da adliyeye girmek üzereyken adliyede çalışan bir arkadaşım aradı (ekim annelerinden) benim grubu alıyorlarmış içeriye ben tabii bi telaş indim arabadan, oğlumu öpemedim, eşimin telini almışım telaşla, kendi telim kalmış arabada falan. neyse yetiştim içeri alırlarken. ama tabii tam 4 kez yoklama aldılar bekletip durdular. o kadar telaş yaptırdılar salaklar. hem geç kaldım diye telaş ve korkudan hem de içerde o kadar beklettikleri için sinirden normalde yazdığımın altında yazdım. yanlış saymadıysam hatasız 110 yazdım. noktalamalı, imlalı. bugün adliyenin sitesinde resmi sonuçlar açıklancakmış, bekliyoruz bakalım. hayırlısı olur inşallah. neyse sınavdan sonra kvlere gitcektik, bekar olan görümcemi aradık. o da diğer görümcemdeymiş, pikniğe gitcez hadi siz de gelin dediler. hava güzeldi hadi gidelim dedik. ama gittiğimiz yer çok kötüydü. benim de fobim var malum. o yüzden hiç eğlenemedim, pişman oldum gittiğimize. onları bırakıp dönemedik de. Allah'tan erken döndük. dönerken kipaya uğradık. oğluşuma keçi sütü aldım. eve gelince hemen yoğurt mayaladım. tutmuş gibi görünüyor. şuan dolapta. öğleden sonra yedircem. inşallah beğenir oğluşum...

sirken yolculuğunuzun güzel geçmesine sevindim canım. dün dinlenecek vakit de bulmuşsunuz, anane yemeği halletmiş. iyi olmuş canım.

arzummm pek hamarat olmuşsun kuzum. kendi evin yetmemişşş babaanneye de yardım etmişsin. Allah razı olsun.

dilekkk geçmiş olsun canım ya. sen kurtulamadın hastalıklardan.

viliş eşin bi iyi bi kötü çözemedim valla. neslişah nerden çıkmış yine piknik zeyneble sana yaramıştır, iyi yapmışsın gitmekle canım. kontrolün ne zamandı?

enkim bence ev işi çok mantıklı. sen zaten karıştırmazsın kvleri kendi işine. eşine çok da bi iş düşmez bu konuda. dediğin gibi o parayı kira sayıp kenara koyarsanız, harika bir birikim olur. ecenaz hanıma da zorlanmadan kendin bakmış olursun. kvler istediğin zaman çocuğa bakar, bunalmazsın. artıları çok fazla görünüyor canım. böyle bir şansın varken değerlendir derim ben.

aksilik olmuş yarenim yaaa ama inş. ii bi sonuç gelir merakla bekliom

viliş seninki yanaşmaya mı çalışıo acaba gece sarılarak falan
geçti artık eşim çoktaaaan gittihem saat 3e kadar napıcam orda sandalye başında yorucu oluo
anneme giderim 1-2 gibi ordan da okula geçerim

Sirken ne güzell gezmişsiniz değişşiklik de olmuş, bende istiyorum urfaya gitmeyi...

Dilek geçmiş olsun canımm

Ben ortalığı hızlıca topladım eşimin iş kıyafetlerini astım. Dün kv. bezelye almış bize 1 kgdan fazla. Ayıklanmamış, şimdi onları ayıklıcam ama sonra kötü olurmu bilemedim:26: Acaba ayıklamadan mı bekletsem dolapta yoksa ayıklayıp dondurucuyamı atsam. Atıcaksam da haşlamam mı lazımm

ayıkla yıka suyu süzülsün buzdolabı poşetiyle at buzluğa

geçmiş olsun canımm

Yazıcaktım ama yetişemedim elimde de iş vardı anca otobüse yetiştim,yoksa yapıcaktım havamı

Inşş çabuk geçer iş var resmi defter yazdırıyorum :126:

ohh ne güzel foto çekmişindr gezdiğin yerleri eklesene

yaa o fırın muhabbetini ilk funda dan duymuştum çok şaşırmıştım ne ala ohh

Eşine de

ayıkla yıka direk buzluğa at haşlama

yarenim kötü olmuş yaa çok telaş yapmışın haklı olarak,hakkında hayırlısı ...

Vilişşş eşin ne nazı yapıyo böle yaa :) anlamadım valla gerçi kimse anlamamışş annesi bile

benim bilgisayar hafıza kartını tanımaz oldu eşimin bilgisayarında bikaç tane alır akşam atarım

dedim ya urfada yemek hazırlmak çooook kolay diye bir de masrafsız bir şehir; burda yediğimiz kebaplar tatlılar kesinlikle çok kötü...
en kısa zamanda bir de hatay a gitmek istiyoruuz

sirkenn

valla eşimin babanesiyle dedesi de gitmişti 1 yada 2sene önce ordan bize tablo getirmişlerdi balıklı göl'ün çok güzell .. onlarda metedip durdu şehri

sirkenn

valla eşimin babanesiyle dedesi de gitmişti 1 yada 2sene önce ordan bize tablo getirmişlerdi balıklı göl'ün çok güzell .. onlarda metedip durdu şehri

aslında kısa bir gezi oldu bir gün daha kalsaydınız sizi Halfeti ye götürseydik dediler ama bizim amaç belliydi biz oraya bebek görmek için gitmiştik daha uzunu hem onlara zor olurdu hem de biz hiç dinlenemeden haftaya başlamış olurduk. Ben sadece fıstık ve tatlı getirdim ordan; bir de spor hocama ayna ve tarak aldım geçen ayna lazım olmuştu ben uzattığımda çok hoşuna gitmişti minik bir jest yapmak istedim

canım ya bi telaşla girmişsin sınava ama iyi gibi sonucun dimi inşallah kazanmışsındır kuzum yaa oğlunun şansına olur bu iş umarım
2 günde hep dışardaymışsın yorucu geçmiş hftasonu senin için ama tüm hafta da eve kapanıodun zaten iyi olmuştur
artık daha çok gezersin oğluşunla havalar düzelmeye başladı

ben bi türlü atlatamıoum maalesef bünyem hep zayıf düşüo
oysa eskiden hiç meyve yemezdim bu kış epey elma portakal yedim yok yinede olmuo işte

dilek vücut sadece dışardan alınan takviyelere değil dinlenmeye de ihtiyaç duyar
sen doğru dürüst dinlenemiyorsun ondan dolayı da bünyen çabuk sarsılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…