ayıkla yıka suyu süzülsün buzdolabı poşetiyle at buzluğa
ayıkla yıka direk buzluğa at haşlama
Tamamm :18:
özgee en kolay dondurulacak sebze bezelyeyle barbunya, ayıkla yıka at dolaba.
biz birazdan doktora gidecez dünden beri hissetmiyrum ben bebeği.
sabah önce sağlık ocağaına gittim burda net duyamayız bebeğin sakin günüyse dedi hiç korkutmayalım hastaneye gidin nst ye bağlasınlar dedi
çıktım moralim bozuk eşim aradı bırak hastaneyi özele gidelim baksınlar dedi, gittik nst ye bağladı bebeğin kalp atışları var
ama doktor yoktu öğleden sonra 2:20de gel için rahatlar bebeğini görüp dedi. 1 saat sonra gidicez
Niye bu kadar telaş yaptın ki kuzum. Senin haftalarda olur öyle. Hafif kıpırtı hissediyosan normaldir zaten. Neyse git için rahatlasın
özgee en kolay dondurulacak sebze bezelyeyle barbunya, ayıkla yıka at dolaba.
biz birazdan doktora gidecez dünden beri hissetmiyrum ben bebeği.
sabah önce sağlık ocağaına gittim burda net duyamayız bebeğin sakin günüyse dedi hiç korkutmayalım hastaneye gidin nst ye bağlasınlar dedi
çıktım moralim bozuk eşim aradı bırak hastaneyi özele gidelim baksınlar dedi, gittik nst ye bağladı bebeğin kalp atışları var
ama doktor yoktu öğleden sonra 2:20de gel için rahatlar bebeğini görüp dedi. 1 saat sonra gidicez
ama hiç hissetmiyorum ki :26:
Hmm sanki facede okudum hafif kıpırtı hissediyorum ama tekme hissetmiyorum yazmıştın canım:26: Kalp atışı varsa korkma.
dilşadd ondan mı sabah yazmadın pek moralinmi bozk seninkorkma hiçç bak kalp atışlarını duymuşun inşş gidip de görürsün için rahatlar ..çiko miko yedin mii
endişelenme cnm ya kalp atışları varmış ya, korkma bişicik yoktur uyku moduna geçmiştir fıstık
ben de daha hiç hissedemedim die dertleniom hissetmeye başlayınca da ayrı bi dert dimi, hiç bitmicek bu telaşlar
dün karnımda bişiler oluodu ama gaz mıydı bebek miydi çözemedim sanki gaz hareketleriydi yaa:26:
seduş hala mı bekletiolar seni
bunların seni çıkarmaya niyeti yok sanırım yoksa olayın üstünden kaç gün geçmiş bu kadar bekletmezlerdi
Cnm bilerek yaptını düşünüyorum artık ben bu şekilde beni daha çok üzeceğini bildiği için belkide bilmiyorumki adam gibi bişede demedi ortada kaldım öle..
Diloşş arada olur cnm öyle korkma sen tabi git yinede strs yapma ama sakin ol sıpalar şimdiden parmaklarında oynatıyolar işte:)
saol canımSirken ne güzell gezmişsiniz değişşiklik de olmuş, bende istiyorum urfaya gitmeyi...
Dilek geçmiş olsun canımm
Ben ortalığı hızlıca topladım eşimin iş kıyafetlerini astım. Dün kv. bezelye almış bize 1 kgdan fazla. Ayıklanmamış, şimdi onları ayıklıcam ama sonra kötü olurmu bilemedim:26: Acaba ayıklamadan mı bekletsem dolapta yoksa ayıklayıp dondurucuyamı atsam. Atıcaksam da haşlamam mı lazımm
geç mi geldin sen nerdeydin :26:günaydın kızlar
günaydın kızlarr
dileğim geçmiş olsun dün diodun işte üşüttün dimi yine
biz de dün kocişle yürüyüşe çıktık yemekten sonra.yürüyüş dediysem arabayla çarşıya gittikord park etik bi yere bi iki gezindik dondurma yedik azcık oturduk hava aldık geldik yani
evdeyim şimdi de 3 gibi falan çıkarım. eşimde çıktı az önce ısrar kıyamet sen de gel yanıma die tutturu rahat rahat evimde yuvarlanmak varken napıcam orda yaaa.bi vaatlerde bulunuo ki amanetten alışveriş yaparız çocuğ< bişiler bakarız börekler çörekler alırım sana falan
bol um çıkaracaksa madem daha neden bekletiyor acaba ortalık sakinleşsin de her şey eskiye dönsün diye mi, yani vaz mı geçti acaba :26: ya da senin çıkmanı mı bekliyo tazminat falan vermemek için. :26:
sen adamı düşünmüşsün o neler sölemiş yazık günah ya
aslında canım suç bizde aman çaycıyı küçük görüyomuş gibi olmasın konuşalım şöle böle diyoruz sonra üste çıkıyorlar
Seda ne kadar saçma bi neden bu böylee yaa.. Çıkartacaksa çıkartsın böyle hergün eziyet çekiyosun diken üstünde oturuyosun. Bişi de diyemiyosun dimi. Başka bi iş baktın mı? Hani bi ara hastanede bi iş bulmuştun muhasebe diye hatırlıyorum.
saol canım
dün neler aldınız eklesene kıyafet bakcaktınız
yazdın mı yoksa kaçırdım mı
geç mi geldin sen nerdeydin :26:
evt bu seferde temizlik yaparken üşüttüm maalesef:2:
yürüyüşüne bayıldım arabayla git sonra 2 tur at
kıyamam yaa adam nası ısrar etmiş keşke gitsiydin ya onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?