Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hadi inşallah yarenim.
ben de 96 saymıştım ama 81 görünüyor duyuruda.
bizim burda imla önemli değil. sizin imla mı istediler

dilek kızcam valla hiç kusura bakma sadece meyve yemekle olmuo bu işler. üşütüosun işte kendini, dikkat etmiosun hiç

dolapta kırmızı biberler vardı dolma yaptım ben de, pişsin hazırlanıp anneme geçicem

özgee en kolay dondurulacak sebze bezelyeyle barbunya, ayıkla yıka at dolaba.

biz birazdan doktora gidecez dünden beri hissetmiyrum ben bebeği.
sabah önce sağlık ocağaına gittim burda net duyamayız bebeğin sakin günüyse dedi hiç korkutmayalım hastaneye gidin nst ye bağlasınlar dedi
çıktım moralim bozuk eşim aradı bırak hastaneyi özele gidelim baksınlar dedi, gittik nst ye bağladı bebeğin kalp atışları var
ama doktor yoktu öğleden sonra 2:20de gel için rahatlar bebeğini görüp dedi. 1 saat sonra gidicez

Canım dondurmaktan korktuğum için yapmadım öyle söyleme tarzlarına yaptım :18: bunu Öyle yapicam.

Niye bu kadar telaş yaptın ki kuzum. Senin haftalarda olur öyle. Hafif kıpırtı hissediyosan normaldir zaten. Neyse git için rahatlasın

endişelenme cnm ya kalp atışları varmış ya, korkma bişicik yoktur uyku moduna geçmiştir fıstık

ben de daha hiç hissedemedim die dertleniom hissetmeye başlayınca da ayrı bi dert dimi, hiç bitmicek bu telaşlar
dün karnımda bişiler oluodu ama gaz mıydı bebek miydi çözemedim sanki gaz hareketleriydi yaa:26:

dilşadd ondan mı sabah yazmadın pek moralinmi bozk senin korkma hiçç bak kalp atışlarını duymuşun inşş gidip de görürsün için rahatlar ..çiko miko yedin mii

Hmm sanki facede okudum hafif kıpırtı hissediyorum ama tekme hissetmiyorum yazmıştın canım:26: Kalp atışı varsa korkma.

onlar alishia nın dediği gibi bebek mi bağırsak hareketi mi ayırt edebilceğim gibi değil ki, hafiften hafiften

dilşadd ondan mı sabah yazmadın pek moralinmi bozk senin korkma hiçç bak kalp atışlarını duymuşun inşş gidip de görürsün için rahatlar ..çiko miko yedin mii

moralim 0 gibi bişe.
2 tane coco star yedim nst ye girmeden önce canım, gitmeden de yerim belki.

benm de 2 gündür öle işte, gaz mı bebek mi ne anlamıyorum normalde vura vura uyandırıyordu, bişe yeyince vuruyordu ha müzik dinleyince de ama şimdi öle oturuyoruz bakalım :26:

Olayların en başından başlıyorum biraz uzun amA.
Müdürün misafiri gelmişti adam lahmacun getirmiş bende şöföre git yanına domates,limon bişe al dedim müdürün kapsının önünde duruyo adam acıkmış içerde hemn getirin dedi şöför gözünü ayırmış bana bakıyo hadi adam acıktı dedim hala duruyo sonra bağırdım hadisene adam acıkmış çabuk diyorum hala bakıyosun dedim çıktı asansörünn orda çaycı kadında arkasından gitti bağırıyo elini kolunu kaldırmış
ona söle benimle böle emrivaki konuşsmaz ne sanıyo kendini bilmm ne bağırıyo bende baktım susmıyo gittim yanına noluyo nediyosun ne bağırıyosun
Sen benimle böle konuşamazsın diyo
Üstüme yürüyo benimi döveceksn dedim
Sen kimsin seni dövecem diyo
O sıra asansörün içindeyz kapı sçık ama neyse o bağırdı ben bağırdım defoldu gitti
İçeri girerknde öaycıya bağırdım öğleden kalma turşu,limın felan oluyodu temiz kutuda onları Atma diye kaç kere dedim sanada dedim oda ne bsna saldırıyosun dedi bunların hepsi herkesin önünde oluyo.
Neyse adam gitti bende müdüre söledim olanları oda gidip kızdı bunlara.akşmda iş çıkışında burdan bikaçkişiyi arabasına slmış eve bırakmaya yol üstü arabada beni şikayet etmişler bol haksızdı herkesn içinde bağırdı ama kimse onun bağırmasından bahsetmemiş tabi işte burda insanları dövecek gibi konuşuyo tekefonda bağırıyo herkese vs burda müdürün arasının çok ii oldupu bi kız var urfadan gelirkn onuda getirtti burda ne olsa yetiştirir müdüre okız var şikayet edenler içinde .y diyelim adına
Sabah geldi müdür surat beş karış herkes seni şikayet etti sen hakszmışsın dedi anlatıyorum anlamıyo şöförle çaycıyı çağırdı içeri duyuyorum konuştuklarını nasıl yaln sölüyolar sürekli bana bağırıyo azarlıyo diyor çaycı ki bir ogün kızmıştım oturup çoğu şeyimi anlatırım ben o kadına herşeyimi bildiği halde bu şekilde iftira atmasına ağzım açık kaldı.
Burda birde samimi olduğum benim müdürüm bi altı bir bayan müdür var adına x deyim herşeyi konuşurum ben onla oda benim gün içinde müdürle konuştumu faln görünce sorun var herslde diye düşünüp beni çağırdı noldu diye bende anlattım bu y sürekli şikayet ediyo beni nezamn ii olsak bişe uydurup anlatıyo herkes hakkında konuşuyo ztn dedim
X hanımda ya benm hakkımdada konuşuyomu dedi evr herkesn hakkında konuşuyo siz müdürün odasına girdiniDe öflüyo yşnemi girdi çıkmadı diyo dedim cuma akşm oluyo bunlar geçn hafta sonra pztsi sabah gelince x hanım müdürün yanına gidiyo ben çok rahatsz oldum bu y benm hakkında konuşuyomuş demiş tabi benm sölediğimide sonra müdürde çom sinirlrniyo tabi çünkü işin içinde y var o işin içine girdimi bitmiştir artık neyiyse ilişkileri ne boyutta bilmiyorum böle olunca işten çıkarma boyutuna geldi tabi önce çaycıyla şöförün önünde yerin dibine soktu çıkardı sonra y pisliği içeri girdi tabiki inkar etti sölediğini onun önünde bide bana gıcık başka bi erkk müdür var z onun önünde apzıma etti bıraktı x hanım savundu beni içerde ama müdür tabiki dinlemedi resmen ya burdan çıkacaksın haklarını verecez sana yada burda kalıp herkesn gönlünü alacaksın dedi bende bukadar rezil olduktan sonra kalmak istemedim siz çıkarın dedim hala bekliyorum eziyet ediyo resmen bu arada y pisliği olaykarın olduğu ertesi gün gelmedi sinir krzi geçirmiş sözde 4 gün rapor aldı sonra cuma günüde acil olarak apandistten ameliyat oldu 15 gün faln gelmez heralde daha bende yinede kızımı dşündüğüm için gidip özür diledim müdürden benim çok tehlikeli bir kadın oldumu söleyip durdu pislik

şuanki durum ise ben yokm uşum gibi davranıyo bilmiyorum beyapmaya çalıştığını çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın(

seduş hala mı bekletiolar seni
bunların seni çıkarmaya niyeti yok sanırım yoksa olayın üstünden kaç gün geçmiş bu kadar bekletmezlerdi

seduş hala mı bekletiolar seni
bunların seni çıkarmaya niyeti yok sanırım yoksa olayın üstünden kaç gün geçmiş bu kadar bekletmezlerdi

Cnm bilerek yaptını düşünüyorum artık ben bu şekilde beni daha çok üzeceğini bildiği için belkide bilmiyorumki adam gibi bişede demedi ortada kaldım öle..

Diloşş arada olur cnm öyle korkma sen tabi git yinede strs yapma ama sakin ol sıpalar şimdiden parmaklarında oynatıyolar işte:)

Seda ne kadar saçma bi neden bu böylee yaa.. Çıkartacaksa çıkartsın böyle hergün eziyet çekiyosun diken üstünde oturuyosun. Bişi de diyemiyosun dimi. Başka bi iş baktın mı? Hani bi ara hastanede bi iş bulmuştun muhasebe diye hatırlıyorum.

bol um çıkaracaksa madem daha neden bekletiyor acaba ortalık sakinleşsin de her şey eskiye dönsün diye mi, yani vaz mı geçti acaba :26: ya da senin çıkmanı mı bekliyo tazminat falan vermemek için. :26:

sen adamı düşünmüşsün o neler sölemiş yazık günah ya
aslında canım suç bizde aman çaycıyı küçük görüyomuş gibi olmasın konuşalım şöle böle diyoruz sonra üste çıkıyorlar

bilerek yapıyodur tabii.

öle canım gidip bi bakalım vakit geldi

saol canım
dün neler aldınız eklesene kıyafet bakcaktınız
yazdın mı yoksa kaçırdım mı

günaydın kızlar
geç mi geldin sen nerdeydin :26:

evt bu seferde temizlik yaparken üşüttüm maalesef:2:
yürüyüşüne bayıldım arabayla git sonra 2 tur at

kıyamam yaa adam nası ısrar etmiş keşke gitsiydin ya onunla

İşte kabahat işlwdim onu düşünerek.
Aynn öyle daha 2 ay önce bu çaycıyı kimse istemiyodu başkası alınacaktı yerine müdür bana bırakmıştı dedimki çocukları var bırçları var ortada kalmasın düşündüğümle kaldım ama keşke ben yollasaymışım onu.

Evt bende durmk istemiyorum ztn bekliyorum öyle( bakıyorum bikaç yere başvurdumda nebilim artık ya o hastane olmaz artık cnm baya oldu bide bana yardmcı olan kızda ayrıldı ztn olmaz orası hsyırlısı artık nolacaksa olsun..

bol her an çıkartabiliriz haaa diyerek seni bu yöntemle sindirmeye çalışmışlar
çıkarmak isteyen adam hemen işine son verebilirdi
ne diyelim Allah ıslah etsin onları...

Canım almadık kıyafet görümcem rahatsızdı bende sonra gideriz dedim haftaya diye konuştuk ama bakalım ne zaman gideriz alınca eklerim kıyafetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…