- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
geç mi geldin sen nerdeydin :26:
evt bu seferde temizlik yaparken üşüttüm maalesef:2:
yürüyüşüne bayıldım arabayla git sonra 2 tur at
kıyamam yaa adam nası ısrar etmiş keşke gitsiydin ya onunla
düşünmiycen işte kimseyi canım bak onlar seni düşündü mü ders olsun hepimize.İşte kabahat işlwdim onu düşünerek.
Aynn öyle daha 2 ay önce bu çaycıyı kimse istemiyodu başkası alınacaktı yerine müdür bana bırakmıştı dedimki çocukları var bırçları var ortada kalmasın düşündüğümle kaldım ama keşke ben yollasaymışım onu.
Evt bende durmk istemiyorum ztn bekliyorum öyle( bakıyorum bikaç yere başvurdumda nebilim artık ya o hastane olmaz artık cnm baya oldu bide bana yardmcı olan kızda ayrıldı ztn olmaz orası hsyırlısı artık nolacaksa olsun..
sabah doktor doktor gezdim
geçmiş olsun canım, rüzgarda mı kaldın :26:
düşünmiycen işte kimseyi canım bak onlar seni düşündü mü ders olsun hepimize.
hayırlısı olsun canım nasibimiz nerdeyse ora olur tabii hepimiz için.
kızlar doktora gittim bizim sıpa çok ii çok şükür, elini ağzına götürdü bacaklarını yitti çekti, 552 gr 29 cm, ayak tabanına da baktık düz taban değil :) çok şükür içim rahatladı eşim de sana sölemedim ama çok korktum ben de dedi.
adliyenin sınav sonuçları açıklanmış kızlar. başarılı olmuşumama kaç kelime yazdığımız yok listelerde. yarın 12'ye kadar belgeleri istiyorlar. eşime telefon açtım, yarın sabah için izin alacak işten. 436 kişi başarılıymış. 90 kişi alınacak. hakkımızda hayırlısı, dualarınızı esirgemeyinnnn
adliyenin sınav sonuçları açıklanmış kızlar. başarılı olmuşumama kaç kelime yazdığımız yok listelerde. yarın 12'ye kadar belgeleri istiyorlar. eşime telefon açtım, yarın sabah için izin alacak işten. 436 kişi başarılıymış. 90 kişi alınacak. hakkımızda hayırlısı, dualarınızı esirgemeyinnnn
tebrikler canımadliyenin sınav sonuçları açıklanmış kızlar. başarılı olmuşumama kaç kelime yazdığımız yok listelerde. yarın 12'ye kadar belgeleri istiyorlar. eşime telefon açtım, yarın sabah için izin alacak işten. 436 kişi başarılıymış. 90 kişi alınacak. hakkımızda hayırlısı, dualarınızı esirgemeyinnnn
maşallah size canımkızlar doktora gittim bizim sıpa çok ii çok şükür, elini ağzına götürdü bacaklarını yitti çekti, 552 gr 29 cm, ayak tabanına da baktık düz taban değil :) çok şükür içim rahatladı eşim de sana sölemedim ama çok korktum ben de dedi.
valla canım biz de anlamadık kiVilişşş eşin ne nazı yapıyo böle yaa :) anlamadım valla gerçi kimse anlamamışş annesi bile
seni işten çıkarmaya niyeti olsaydı çoktaaan çıkarmıştı canım...Olayların en başından başlıyorum biraz uzun amA.
Müdürün misafiri gelmişti adam lahmacun getirmiş bende şöföre git yanına domates,limon bişe al dedim müdürün kapsının önünde duruyo adam acıkmış içerde hemn getirin dedi şöför gözünü ayırmış bana bakıyo hadi adam acıktı dedim hala duruyo sonra bağırdım hadisene adam acıkmış çabuk diyorum hala bakıyosun dedim çıktı asansörünn orda çaycı kadında arkasından gitti bağırıyo elini kolunu kaldırmış
ona söle benimle böle emrivaki konuşsmaz ne sanıyo kendini bilmm ne bağırıyo bende baktım susmıyo gittim yanına noluyo nediyosun ne bağırıyosun
Sen benimle böle konuşamazsın diyo
Üstüme yürüyo benimi döveceksn dedim
Sen kimsin seni dövecem diyo
O sıra asansörün içindeyz kapı sçık ama neyse o bağırdı ben bağırdım defoldu gitti
İçeri girerknde öaycıya bağırdım öğleden kalma turşu,limın felan oluyodu temiz kutuda onları Atma diye kaç kere dedim sanada dedim oda ne bsna saldırıyosun dedi bunların hepsi herkesin önünde oluyo.
Neyse adam gitti bende müdüre söledim olanları oda gidip kızdı bunlara.akşmda iş çıkışında burdan bikaçkişiyi arabasına slmış eve bırakmaya yol üstü arabada beni şikayet etmişler bol haksızdı herkesn içinde bağırdı ama kimse onun bağırmasından bahsetmemiş tabi işte burda insanları dövecek gibi konuşuyo tekefonda bağırıyo herkese vs burda müdürün arasının çok ii oldupu bi kız var urfadan gelirkn onuda getirtti burda ne olsa yetiştirir müdüre okız var şikayet edenler içinde .y diyelim adına
Sabah geldi müdür surat beş karış herkes seni şikayet etti sen hakszmışsın dedi anlatıyorum anlamıyo şöförle çaycıyı çağırdı içeri duyuyorum konuştuklarını nasıl yaln sölüyolar sürekli bana bağırıyo azarlıyo diyor çaycı ki bir ogün kızmıştım oturup çoğu şeyimi anlatırım ben o kadına herşeyimi bildiği halde bu şekilde iftira atmasına ağzım açık kaldı.
Burda birde samimi olduğum benim müdürüm bi altı bir bayan müdür var adına x deyim herşeyi konuşurum ben onla oda benim gün içinde müdürle konuştumu faln görünce sorun var herslde diye düşünüp beni çağırdı noldu diye bende anlattım bu y sürekli şikayet ediyo beni nezamn ii olsak bişe uydurup anlatıyo herkes hakkında konuşuyo ztn dedim
X hanımda ya benm hakkımdada konuşuyomu dedi evr herkesn hakkında konuşuyo siz müdürün odasına girdiniDe öflüyo yşnemi girdi çıkmadı diyo dedim cuma akşm oluyo bunlar geçn hafta sonra pztsi sabah gelince x hanım müdürün yanına gidiyo ben çok rahatsz oldum bu y benm hakkında konuşuyomuş demiş tabi benm sölediğimide sonra müdürde çom sinirlrniyo tabi çünkü işin içinde y var o işin içine girdimi bitmiştir artık neyiyse ilişkileri ne boyutta bilmiyorum böle olunca işten çıkarma boyutuna geldi tabi önce çaycıyla şöförün önünde yerin dibine soktu çıkardı sonra y pisliği içeri girdi tabiki inkar etti sölediğini onun önünde bide bana gıcık başka bi erkk müdür var z onun önünde apzıma etti bıraktı x hanım savundu beni içerde ama müdür tabiki dinlemedi resmen ya burdan çıkacaksın haklarını verecez sana yada burda kalıp herkesn gönlünü alacaksın dedi bende bukadar rezil olduktan sonra kalmak istemedim siz çıkarın dedim hala bekliyorum eziyet ediyo resmen bu arada y pisliği olaykarın olduğu ertesi gün gelmedi sinir krzi geçirmiş sözde 4 gün rapor aldı sonra cuma günüde acil olarak apandistten ameliyat oldu 15 gün faln gelmez heralde daha bende yinede kızımı dşündüğüm için gidip özür diledim müdürden benim çok tehlikeli bir kadın oldumu söleyip durdu pislik
şuanki durum ise ben yokm uşum gibi davranıyo bilmiyorum beyapmaya çalıştığını çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın(
arada dinlenmeye çekiliyolar dilşadkızlar doktora gittim bizim sıpa çok ii çok şükür, elini ağzına götürdü bacaklarını yitti çekti, 552 gr 29 cm, ayak tabanına da baktık düz taban değil :) çok şükür içim rahatladı eşim de sana sölemedim ama çok korktum ben de dedi.
canım benim çok sevindimadliyenin sınav sonuçları açıklanmış kızlar. başarılı olmuşumama kaç kelime yazdığımız yok listelerde. yarın 12'ye kadar belgeleri istiyorlar. eşime telefon açtım, yarın sabah için izin alacak işten. 436 kişi başarılıymış. 90 kişi alınacak. hakkımızda hayırlısı, dualarınızı esirgemeyinnnn
valla canım biz de anlamadık ki
bugün arayıp durdu sancım var dedimkorkuttum...
hep o mu bana çektircek,biraz da o çeksin dedim...
biliyosunuz sadece bu dilden anlıyo
sürekli aradı,çantan hazır mı,alınacak bi şey var mı,suyun geldi mi........
bende çaktırmadan gülüyorum tabi
kızlar,artık kıl tüy işim kalmadı
cilt bakımı falan da yaptım kendime...
duş aldım,kremlendim,mis gibi oldum...
artık kızım gelebilir
zaten dünki yürüyüş işe yaradı galiba,sabah hafif hafif ağrı vardı kasıklarımda...
ama şu cildimdeki lekeler canımı sıktı
az da olsa kötü duruyo...
doğumdan sonra geçermiş ama kim bilir ne zaman
aaa bu arada kaçtır sorcam diyorum unutuyorum koket nerelerde?
ii yapmışsın cnmm, yarındı dimi kontrolün, bakalım döndü mü zeynepcik
yüzünde mi cnm lekeler, eltimde de olmuştu geçti zamanla, oluomuş öyle ya
koket de müdürden dertli, nete falan giremiomuş pek sanırım
okula geldim ben.gerçi baya oldu ama işlerim vardı onları hallettim derse son yarım saat
dilşadcım gözün aydın bak korkulcak bişi yokmuş maşallah ayrıca miniğine
yarennnnnnçok sevindim inş.sonu da ii olur da girersin şu işe cnmmmm
valla canım biz de anlamadık ki
bugün arayıp durdu sancım var dedimkorkuttum...
hep o mu bana çektircek,biraz da o çeksin dedim...
biliyosunuz sadece bu dilden anlıyo
sürekli aradı,çantan hazır mı,alınacak bi şey var mı,suyun geldi mi........
bende çaktırmadan gülüyorum tabi
seni işten çıkarmaya niyeti olsaydı çoktaaan çıkarmıştı canım...
belli ki çıkarmicak...
allahın acımadığına sen de acımıycaksın diye boşa söylememişler...
sen çaycıya acıdın ama o senin iyi niyetini kötüye kullanmış
allah o yalancıları ıslah eyleyin inşallah canım...
allahım sana da hayırlı kapılar açsın inşallah da bi an önce kurtul ordan canım
arada dinlenmeye çekiliyolar dilşadçok şükür bi şey yokmuş,korkutma artık kendini
canım benim çok sevindim
inşallah alınacaklar arasında sen de olursun canım...
ilkerinin şansına inşallah...
kızlar,artık kıl tüy işim kalmadı
cilt bakımı falan da yaptım kendime...
duş aldım,kremlendim,mis gibi oldum...
artık kızım gelebilir
zaten dünki yürüyüş işe yaradı galiba,sabah hafif hafif ağrı vardı kasıklarımda...
ama şu cildimdeki lekeler canımı sıktı
az da olsa kötü duruyo...
doğumdan sonra geçermiş ama kim bilir ne zaman
aaa bu arada kaçtır sorcam diyorum unutuyorum koket nerelerde?
adama sancım var diye yalan konuştum şu an gerçekten sancım var yaaa
hem de baya baya sancım var
vilişşş iyi misinnnn? ay heyecan yaptım bak şimdiii
ayyy sancın mı başladı, geliyo mu yoksa kızçen çok heyecan yaptım hayırlı zamnda hayırlısıyla gelsin inşallah bi avazda.
kızlar valla hafif hafif sancım var :18:
ara ara giriyo karnıma,midem de bulanıyo :18:
yatınca biraz daha rahatım ama oturtmuyo :18:
bu kadarla doğurulmaz sanırım,ama eskiden hiç yoktu sancım,galiba artık sona yaklaşıyorum :18:
otururken de var biraz canım...vilişim hazırlıklı ol canım otururken de sancın oluyorsa kanala giriyordur
hadi hayırlısı
viliiin imzanda da bulantı doğum belirtisi olabilir yazıyo
Uyumuşum yeni uyandım hava çok mayıştırdı Eki Görüntüle 673815
vilin nasılsın şuan sancın var mı hala, ay geliyomu yoksa zeyneb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?