Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Merhaba kızlar
Dilek hamilelikte boyayamam diye kınaya döndüm .Ama saçımı baya kendine getirdi dökülmesi durdu,uçları çok yıpranmıştı onlar düzleşti..çok memnun kaldım ama dipleri ,yani boya olmayan kısımlar tutmuyo,koyu kalıyo..Bi seferlik boyamayı düşünüyorum kahveye bakalım nasıl olacak..Geçmiş olsun bu arada..

Viliş takma eşini kendi kendine trip atsınAma kandırıktan bişe söyleme eşine cnm gerçekten oluverir mazallah:26:Mis gibide olmuşsun, olekeler de güzelliğine nazar olsun cnm

Sirken ne güzel gezmissinn..Bebek olduktan sonra yine en iyi döngü bu..Sonrasında uykusuzluk,diş çıkarmalar vs

Zeynepcim valla ev varmış,güzelmişte keske orda otursaymıssınız hep, şimdiye kadar kira vermemiş olurdunuz..Bizde altlı üstlüyüz hergün görüşürüz ama kv kp ama öyle karışmazlar. Sende başlardan tavrını belli edersin cnm..

Zuzuş pazar gününü evde geçir diyom sana geziyon bak yorulmuşsun

Ayşam eşin elini cebine sokacakmış haNetten alışveriş yaparız diyo bide

Yarenim aksilik olmuş ama kazanmışsın tebrikler cnmm

Dilşadcım boşu boşuna telaşlanmışsın ,maşallah prenseseNe tatlısınız bu arada

Burdada dün hava süperdi bugün sağanak yağış bekleniyomuş,şuan yağıyo zaten..Çamaşırlarımda kurumadı 1 nevresim takımı makinede diğeride askıda3 günde iki nevresim takımı..Askıdaki kurusa bari

Viliş çok heyecanlandım

Son düzenleme:
Ayyy viliş Zeyneb geliyor sanırım
Hadi sağlıcakla inşallah

viliin ağrın artarsa, doğum başlarsa çaldır birimizi fırsatın olursa.

haber veririm kızlar merak etmeyin
ara ara sancım oluyo...
sanırım bizim zilli kanala yerleşmeye çalışıyo...
alt tarafta acayip bi baskı oluyo ayağa kalkınca...
yarın randevumun olması iyi oldu...
bakalım sancım devam edicek mi

Dilşadcığım hadi gözün Aydın . Fıstık gayet iyiymiş. Doğmadan bizi parmaklarında oynatıyor bunlar . Ben bile kaç kere SAĞLIK Ocağı'na gittiğimi bilirim.

Vilin sancıların başlamış sanırım canım . İşallah sağlıkla alırsın canım Zeyneb'i kucağına

günaydın kızlar
tşk ederim enkimm kkorasım
bu sabah kahvaltıyla birlikte tepişmeye başladı çok şükür :)

dilşad çoook sevmli çıkmışsınız ana kız
bu arada bebişle ilgili herhangi bir sorun yokmuş gözümüz aydın.

dilşad çoook sevmli çıkmışsınız ana kız
bu arada bebişle ilgili herhangi bir sorun yokmuş gözümüz aydın.

tşk ederim canım çok şükür

Slm kızlar,
Vilişten hbr yokmu şimdi okudum daha?
Diloş göbişini yesinler:)

evet yaa viliş gelmedi hala kontrolde heralde. ne dicek doktoru acaba
saol canım

senin düzen nasıl aynen devam mı?

Dilşadcığım maşallah kızın ve sana .sonuna kadar sağlıkla gider işallah ve kucağına alırsın prensesi

Selammm
Annemle temizliğe tam gaz devam kızlar camlar halılar falan sağolsun... bi mola verelim dedik size bakim dedim bende..

günaydın kızlar
tşk ederim enkimm kkorasım
bu sabah kahvaltıyla birlikte tepişmeye başladı çok şükür :)

Maşallah cnm size çok tatlısınız

Selammm
Annemle temizliğe tam gaz devam kızlar camlar halılar falan sağolsun... bi mola verelim dedik size bakim dedim bende..

kolay gelsin özgiş ..

Bende baya iş yaptım bugün.Gardorabın bana ait olan kısmını düzenledim kazakları kaldırdım.2 makine çamalşır katladım 3 makine astımArka balkonumu düzelttik kv ile.Fazlalıkları aşağı indirdik.Evin bazı yerlerini süpürdüm sildimPazara gittik.
Bugün pek kimse yazmamış..Vilişin de muayenesi iyi geçer inş.

kızlar yaa kimse yazmamış mı bugün:26:

dilşadcım çok tatlısınnn

kkoras üf bi sürü iş yapmışsın ha

biz de bugün annemle yeni bi avm açıldı orayı gezdik buraya ilk defa H&M açıldı sadece orayı gezmemiz 2 saatimizi aldı zaten2 gömlek bi yazlık badi bi babet aldım kendime.
lcw'de de bi hamile pantolonu denedim nar çiçeği cıvıl cıvıl ama 38i bile bol geldi, gerçi sıkılabiliomuş aklım kaldı bi ara eşimle tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…