Ayyy viliş Zeyneb geliyor sanırım
Hadi sağlıcakla inşallah
viliinağrın artarsa, doğum başlarsa çaldır birimizi fırsatın olursa.
enkim bence ev işi çok mantıklı. sen zaten karıştırmazsın kvleri kendi işine. eşine çok da bi iş düşmez bu konuda. dediğin gibi o parayı kira sayıp kenara koyarsanız, harika bir birikim olur. ecenaz hanıma da zorlanmadan kendin bakmış olursun. kvler istediğin zaman çocuğa bakar, bunalmazsın. artıları çok fazla görünüyor canım. böyle bir şansın varken değerlendir derim ben.
enkidu madem zamanın var eylüle kadar düşünmek için iyice ölç biç ona göre karar ver ne güzel aceleye getirmemiş olacaksın
orda olmanın iyi yönleri de var kötü yönleri de biz ne desek boş önemli olan senin içine sinecek bir karar vermen. ?[
Aynen yarenim bu 3 sene istediğimizi yaptık . Keyfimize baktık oraya gidersek gerçekten güzel bir birikim olacak . Ecenaz okula başlamadan ev alma işi bitecek belki borcuda bitmiş olacak . Ev yıkılmadan elindeki fırsatı değerlendirmek en mantıklısı sanırım çalışmak istesem bile ecenaza bakacak birileri olacak. Herşey bana bağlı gitmek istemezsem gitmicez ama ilerde pişman olmak istemiyorum . Hayırlısı olsun diyorum .
Doğru söylüyorsun canım ama fikirleriniz benim için önemli sonuçta olan biten herşeyi biliyorsunuz ama biyerden sonra insan onları da görmüyor sadece ecenaz için bunu yapıcaz yaparsak .artılarıda var eksileride var artıları ecenaz için ağır basıyor . Zaten ordaki evde yıkılacak 3-5 seneye . Elimizde fırsat varken kullanmak istiyoruz . Bu aklımızdaki yeni bişede değil ama ecenaz olunca dahada ağır bastı . Eylül'e kadarda beklemicez eşim 1-2 aya söyleriz diyor karar verirsek . Onlarda kiracı falan almasınlar diyor.
dilşad çoook sevmli çıkmışsınız ana kız
bu arada bebişle ilgili herhangi bir sorun yokmuş gözümüz aydın.
Slm kızlar,
Vilişten hbr yokmu şimdi okudum daha?
Diloş göbişini yesinler:)
tşk ederim canım çok şükür
evet yaa viliş gelmedi hala kontrolde heralde. ne dicek doktoru acaba
saol canım
senin düzen nasıl aynen devam mı?
günaydın kızlar
tşk ederim enkimm kkorasım
bu sabah kahvaltıyla birlikte tepişmeye başladı çok şükür :)
bugün cuma olsaydı nolurdu yaa
salıları hiç sevmioum
günaydın kızlar
tşk ederim enkimm kkorasım
bu sabah kahvaltıyla birlikte tepişmeye başladı çok şükür :)
Selammm
Annemle temizliğe tam gaz devam kızlar camlar halılar falan sağolsun... bi mola verelim dedik size bakim dedim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?