Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

viliş naptı ki arasam mı diom eşi yanındadır die de çekiniom:26:

çizelgem de beni tebrik edio saolsun 4 aylık olmuşum
ben anlamıom bu işleri yaaa oysa hesaplamalara göre bi hafta sonra 5. ayıma giricem ben ozaman ne dicem 5.ayıma girdim mi dicem 4 aylığım mı dicem hala:26:

Evet baya işin hakkından geldim bugün
Ayşam baya gezmişsiniz aldıklarını güle güle kullan cnm
Bende geçen aylarda bordo renkli hamiş pantolonu almıştım.17 tl ye inmişti.Kullanıyorum şimdilik hamile kamadan eskitcem.40 bedenini almıştım.Çok fafif bollaştı gibi.Sende 36 sını dene bakalım olursa onu al.Nasıl olsa kilo almıyonki bacım

bende tebrik ediyorum seni

bazen çok uygun fiyata inio evet takip etmek lazım, şu karın kısmı penye olanlardan dimi?
36sı yok ki cnm 38 bile bi tane kalmıştı 36 hamile pantolonuna hiç denk gelmedim

bazen çok uygun fiyata inio evet takip etmek lazım, şu karın kısmı penye olanlardan dimi?
36sı yok ki cnm 38 bile bi tane kalmıştı 36 hamile pantolonuna hiç denk gelmedim

Nette var cnm lcw mağazasında ama denemeden alırsan sorun olabilir belki

Viline ne oldu alishia aradın mı kimse birşey yazmadı bugün
Ayşem güle güle kullan aldıklarını

gunaydın kızlar vilinden bir ses var mı?
Vilişten hbr yokmu şimdi okudum daha?
evet yaa viliş gelmedi hala kontrolde heralde. ne dicek doktoru acaba
viliş naptı ki arasam mı diom eşi yanındadır die de çekiniom
Viline ne oldu alishia aradın mı kimse birşey yazmadı bugün
ya arayamadım eşi yanındadır çünkü rahat konuşamaz falan diegelmedi de yaaa, yattı mı ki hastaneye acaba üffff:26:
Ama bi arasak mı ki geçte oldu:26:
Ama oda yazardı yaa:44:
yazarım tabisi,sizi merakta bırakmam ki
ama doğum falan olmadı...
dünkü sancılar boşa değilmiş,açılmaya ve yumuşamaya başlamış rahim ve bebek biraz aşağıya inmiş
dr 42. haftaya kadar yolu var,bazı bebekler geç doğabilir,seninki de öyle olucak galiba dedi
bugün fazla sancım olmadığı halde nst'de 70'i gördük,dün kimbilir kaçtı
eğer acil bi durum olmazsa haftaya salıya kadar evdeyim,yürüyüşe devam dedi dr...
tahminen 10 günü bulabilir doğumun dedi...
bizim kız 3400 gr olmuş,10 günde fazla kilo almasa bari :18:
böyle giderse çok güzel normal doğum yaparsın ama bol bol yürüyüş yap mutlaka dedi...
kociş eğer sancım olursa samsuna bırakıcak beni...
olmazsa da salı günü gittiğimde bırakıcak...
arkisinin eşi samsuna yetişemeyip yolda doğurmuş,sanırım ondan korktu
yeni bi alışveriş merkezi açılmış...
oraya gittik...
çok güzel şeyler vardı,doğumdan sonra alırım diye almadım...
kocişime alışveriş yaptık,koltuklarım için örtü aldım...
annemlere uğradık,eve yeni geldik...
yarın anlatıcaklarım var...
kociş bana kızmamış meğerse,bugün annemle konuşurken başladı anlatmaya...
epey radikal kararlar almış yine
bakalım bu kez yapıcak mı

enkim msj atmış ama yeni gördüm,saat de geç oldu,cvp yazamadım kıza :26:

Birazcııık uyurum dedim eve gelir gelmez yatmıştım, gözlerimi bi açtım 22:15
kalktım hızlıca bişiler hazırladım 10 dk ya eşim evde olur.
Vilişi merak ettim ben de, neyse ki üstte güzel haberlerini yazmış.
İnş zamanında gelir minik zeyneb, vilişim yaa 42. haftaya kadar beklendiğini hiç duymadım en son 40+ ları duydum :26:
o ka beklemeyin yaa, o da iyi değil biliyosun ki. İnş çok bekletmez de çizelgendeki tarihte geliverir kollarınıza

Ayşam güle güle kullan aldıklarını :))
ben çok seviyorum H&M i..
Burda da yeni avmlerde 2 kat ayırıyolar o markaya gez gez bitmiyo..

Son düzenleme:
Diloşum maşallah size de kızınla, çok tatlı oluyo kız bebişlerin büyüdüğü göbişler, yusyuvarlak

canım 42. haftaya kadar beklenmesi normalmiş...tabi ters bi durum yoksa...
doğumların pek azı 40-42. haftalar arasında olurmuş...
bizimki de öyle olacak...
41. haftada doğar gibime geliyo dedi dr...
tabi ben yürümeye devam edersem...
ama bugün nst'deyken olmayan sancım yine geldi...
eşim,bence o kadar beklemezsin diyo...
bana da öyle geliyo...
nisan annelerinin % 80'i sezaryenle doğurdu...
artık dr'ların daha kolayına geliyo böylesi...
normal doğum yanlısı benim dr'um o yüzden şanslıyım canım...
dr,bu şekilde giderse çok kolay doğum yaparsın,niye sezaryenle alıyım ki bebeği dedi...
halbuki sezaryen,normal doğumdan daha kolaymış dr için...
hayırlısı işte canım,beklicez biraz daha

Günaydın......
Vilin güzel haberlerle gelmişsin canım.. İnş. fazla bekletmez sizi kızınız. Hayırlısıyla gelir inşşş...

Koras o dediğin pantolonun 36sı var bende giyiyorum şuan ama bel kısmı sıkmaya başladıAma alt kısımlar bacak bölümü tam oturuyo çok hoş.. Bide mavisinin 38i var o çok rahat oluyo biraz bol bacaklardan. Ayşam al bence canım bulursan çok rahat oluyo karın kısmı.

hakkınızda hayırlısı canım, inş sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kollarınıza
ben yine de inş beklemez bu hafta gelir kızın diye dua edicem
su gibi bir doğum olsun Allahım inşallah

Günaydınnn herkese

günaydınn

uykuluğum gene :/ 2gecedir okey oynuyoruz kardeşim ben eşim kardeşi ,ama ikisinde de onlar yendi :) 12yi geçiyo yatmamız zor kalkıyom 2gündür

vilişşş eşinle ilgili meraklarım var

kontrolünde süpermiş bebiş inmiş birazdaha demek ..sen gene devam et yürüyş faln evde de yürü bolbol işim bitti diye oturma :) hayırlı zamanda sağlıcakla doğsun inşallahh

var canım onların 36 ları

vilişim benm ablamda ilkini 41+ larda doğurdu 40. haftadan sonra bebek 4 kilonun üstünde oluyo 4300 doğmuştu bizim sıpa. darısı sizinkine.
piazza ya mı gittiniz? ablamlarda hafta sonu ordaydı çok güzel her şey var diyo.

var canım 41+ lar
Diloşum maşallah size de kızınla, çok tatlı oluyo kız bebişlerin büyüdüğü göbişler, yusyuvarlak
tşk ederiz canım kızım ve ben evet keremde böyle değildik bunda yanlardan geliyo karın,a kaslarda gevşedi zaten belli

sezeryanda çok para alıyo ya o yüzden çoğu sezeryan tercih ediyo,
bize önceki gün gittiğimizde yine, dilşad senin sezeryan yapmanı istemiyorum normale zorlıycaz dedi, kesinlikle hayır dedim. ilkindeki zorlanmayı anlatmıştım tamam o zaman ama belki kararın değişir o korkuyla zaten normal olmaz diyo, değişmicek hastanede isteğe bağlı sezeryan yapmayabilirler dedi. özelde gittiğimiz doktor bi özel hastaneyle anlaşmış ona yaptırıcaz heralde sezeryanı biz de.

günaydınn

uykuluğum gene :/ 2gecedir okey oynuyoruz kardeşim ben eşim kardeşi ,ama ikisinde de onlar yendi :) 12yi geçiyo yatmamız zor kalkıyom 2gündür

hafta sonu oynasanızaa uykusuz kalıyosun zaten işte de yoruluyorsun

günaydın kızlar
dün eşimin ani kararıyla tokat / erbaaya gittik 9 gibi döndük.
yorgunum yaa sabah çok zor kalktım

dün eşimin ani kararıyla tokat / erbaaya gittik 9 gibi döndük.
yorgunum yaa sabah çok zor kalktım

canım dün feystende yazdın gittiğinizi ama ben hiç soramamıştım
eltim yanımdaydı
tünele girioum çekmio yazamıcam de dio kendiyle ilgilenirsin ister ben misafir die :)
onun için uzun uzun konuşamadım gezmeye mi gittiniz önemli bişi yok dimi

günaydın kızlar
dediğim gibi akşam misafir vardı 2ye doğru yattım bende uykusuzum zuzumm
bizde eşimle feyste şeker fabrikasını oynuouz yatağın içinde hep uykusuz kalıoum

naptınız erbaa'da dilşadd

dilekk deli kız çok sarma oyunlara ,bende hoşuma gideni bi sarıyom ama bizamn sonra sıkılıyom bırakıyom ..
haa sorcam sorcam soramadım ,nasıl oldu da feys açtın hemde ikinize birden :))

bekarken orda çalışmıştı o patronuyla da çok samimi çıkın gelin hava güzel demiş, eşim geldi öğle yemeğini yedik çıktık. gezdik geldik o kaa boşa yoruldum yaa
eltini dövüceeem
sanki keyfi yazdık

vilişimi sorduum
sana da kızıcam zuzuşa dediğim gibi hafta sonu oynaıyın oyunlarınızı, ikinizde yoğun çalışıyorsunuz gece bari dinlenin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…