dilekkdeli kız çok sarma oyunlara ,bende hoşuma gideni bi sarıyom ama bizamn sonra sıkılıyom bırakıyom ..
haa sorcam sorcam soramadım ,nasıl oldu da feys açtın hemde ikinize birden :))
valla hiç konsantre değilim işe.. canım çalışmak hiçç istemiyo
ben de aynı durumdayımvalla hiç konsantre değilim işe.. canım çalışmak hiçç istemiyo
noluyo kuzum sanaçok sıkıldım ama ben yaaaaa, bugün biter mi:44:
kendimi de bi bastıbacak hissediom bugün nedense
viliş naptı ki arasam mı diom eşi yanındadır die de çekiniom:26:
çizelgem de beni tebrik edio saolsun 4 aylık olmuşum
ben anlamıom bu işleri yaaa oysa hesaplamalara göre bi hafta sonra 5. ayıma giricem ben ozaman ne dicem 5.ayıma girdim mi dicem 4 aylığım mı dicem hala:26:
anlatıcamvilişşş eşinle ilgili meraklarım var
kontrolünde süpermiş bebiş inmiş birazdaha demek ..sen gene devam et yürüyş faln evde de yürü bolbol işim bitti diye oturma :) hayırlı zamanda sağlıcakla doğsun inşallahh
benim kardeşim de 10 aylık doğmuş,anama mı çektim nevilişim benm ablamda ilkini 41+ larda doğurdu 40. haftadan sonra bebek 4 kilonun üstünde oluyo 4300 doğmuştu bizim sıpa.darısı sizinkine.
piazza ya mı gittiniz? ablamlarda hafta sonu ordaydı çok güzel her şey var diyo.
tşk ederiz canım kızım ve benevet keremde böyle değildik bunda yanlardan geliyo karın,a kaslarda gevşedi zaten belli
sezeryanda çok para alıyo ya o yüzden çoğu sezeryan tercih ediyo,
bize önceki gün gittiğimizde yine, dilşad senin sezeryan yapmanı istemiyorum normale zorlıycaz dedi, kesinlikle hayır dedim. ilkindeki zorlanmayı anlatmıştım tamam o zaman ama belki kararın değişir o korkuyla zaten normal olmaz diyo, değişmicekhastanede isteğe bağlı sezeryan yapmayabilirler dedi. özelde gittiğimiz doktor bi özel hastaneyle anlaşmış ona yaptırıcaz heralde sezeryanı biz de.
heee dilek,beni sormuş arkim,sanki keyfi yazmış,ben de dövücem eltinibekarken orda çalışmıştı o patronuyla da çok samimi çıkın gelin hava güzel demiş, eşim geldi öğle yemeğini yedik çıktık. gezdik geldik o kaa boşa yoruldum yaa
eltini dövüceeem
sanki keyfi yazdık
vilişimi sorduum
sana da kızıcam zuzuşa dediğim gibi hafta sonu oynaıyın oyunlarınızı, ikinizde yoğun çalışıyorsunuz gece bari dinlenin :)
aaa burda bugün de çok güzel havagünaydınnnnn
uykusuzummmm
valla geç mi gelsem dedim ama hava da yağmurlu
içim daraldı ya kaç gündür mutluydum sıcacık havalarla benn
vilişimm bence de fazla bekletmez artık sen zaten bol bol yürüyüş yapıosun bi haftaya çıkıcak minik zeynep
şu olayı da merak ettim yaz bi ara
ben de aynı durumdayım
noluyo kuzum sana
bebiş yine seni karmaşık duygular içerisine sürükledi galiba, hep hormonların oyunu bunlar.
Hem sen kimm bastıbacak olmak kimgüldürdün beni
Bakk öğlen oldu bile, akşam da olucak böyle (aynı zamanda kendime de moral veriyorum ama)
sen öyleysen 1,63 boy,top gibi karınla ben ne oluyorum bacımçok sıkıldım ama ben yaaaaa, bugün biter mi:44:
kendimi de bi bastıbacak hissediom bugün nedense
noldu kız,geçen haftalarda topiğe bile uğramayıp şevkle çalışıyodun,nazar mı değdi kumazbaz senivalla hiç konsantre değilim işe.. canım çalışmak hiçç istemiyo
kendi çalışmıyo kızı da rahat bırakmıyohıı ondan 1 saattir bana yazıon msnden
valla kuzum bu hafta hesaplarından ben de hiçbi şey anlamıyodum...benim bu soruma cevap verebilecek bir arkadaş arıyoruuuuuuum
aa yani viliş olayın seninle hiçbi alakası yokmuş
ay bu kadın şişirdi beni haaaa, bi de eşin hala dönüp dönüp onu koruo yaa olaylar durulduğu zaman
valla ne güzel olur cnm bu radikal kararları eşin uygulayabilir mi tabi o da ayrı konu, onlardan ne kadar uzak olursanız o kadar ii
kv de saçmalamış cidden ayarsız ya dilinin kemiği yok
peki bu durumda isim konusu da kapanmıştır heralde
sen nie ağladın cnm yaaaüzmeseydin o kadar kendini keşke
valla kuzum ben her zaman her şeyimizi kendimiz almamızdan yanayım...vilişim eşin haklı tabii kızmakta.
evlatlarına verdikleri şeyi bile laf ediyorlar.
nasıl bi zihniyet ya.
benm karnım büyük canım ya taze taze hırkasız foto koyayım da net görünsün :)
Eki Görüntüle 675214
valla kuzum ben her zaman her şeyimizi kendimiz almamızdan yanayım...
miras işleri falan bana göre değil...
evi de hiç istemiyodum zaten daha önce de eşime söylemiştim...
sen yine haklı çıktın diyo...
gözün varsa niye veriyosun?
dilşad,bence karnın büyük görünmüyoooooo...
yanlara doğru yayılmış çünkü,sivri değil...
ama benim o aylarda daha küçüktü tabi...
benimkiyle kıyaslanınca büyük kalıyo...
ama ayşinimin haftalarındayken de benim karnım onunkinden daha büyüktü...
böyle giderse ayşinimin göbüşü minik top gibi olucak
dün hastanede kadınlar 7 aylık mı diye sordular bana
selam kızlar
bademciklerimi şişirmişim sabah kalkamadım yerimden bir duşla kendime zor geldim işe de yeni geldim sayılır. İşim olmasa hiç gelmeyecektim limon açtı biraz gözümü
vilin senin bu k valide hiç yaşının adamı gibi davranmıyor densizin dengesizin teki. Eşine de böyle davranmasına sevindim ohh pek iyi olmuş eşin de görsün işte anasının ne kadar dengesiz biri olduğunu güvenmsin hiç ona göre baksın başının çaresine. Uzak olsanız daha kıymetli olursunuz. Hni derler ya her şerde vardır bir hayır bu durumla eşin kpss ye asılır o da devlete geçer ve siz özgürce hareket edersiniz. K valideni de bayramdan bayrama görürsünüz...
Vilin eşin kırılmakta haklı. Kvne dicek bişe bulamıyorum insan kendi öz evladı için nasıl bu şekilde düşünebilirAma sen şanslısın ki rol yapmayan bi kvden var. Dilşadınkide öyle. Rol yapıp oğluna iyi görünen yapacağını yine yapan bi kv olsaydı ya. İnş. eşin bu düşüncesinde kararlıdır.
Kızlar ben bu aralar aşırı iştahlıyım yaa.Yemek yiyorum, çok geçmeden acıkıyorum. Gecede uyandım lavaboya kalktım acıkmıştım yine atıştıracak bişi bulamadım kendime göre geri yattım. Sanırım kendime atıştıracak bişiler hazırlamam lazım elimin altında.
Ayşam bu hafta ay olayını bende anlamıyorum yaa.
Şunu paylaşmıştı dilşad sanırım buna göre bakıyorum bende.
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
sirken geçmiş olsun canım...selam kızlar
bademciklerimi şişirmişim sabah kalkamadım yerimden bir duşla kendime zor geldim işe de yeni geldim sayılır. İşim olmasa hiç gelmeyecektim limon açtı biraz gözümü
vilin senin bu k valide hiç yaşının adamı gibi davranmıyor densizin dengesizin teki. Eşine de böyle davranmasına sevindim ohh pek iyi olmuş eşin de görsün işte anasının ne kadar dengesiz biri olduğunu güvenmsin hiç ona göre baksın başının çaresine. Uzak olsanız daha kıymetli olursunuz. Hni derler ya her şerde vardır bir hayır bu durumla eşin kpss ye asılır o da devlete geçer ve siz özgürce hareket edersiniz. K valideni de bayramdan bayrama görürsünüz...
aman kuzum kiloyu vermek kolay...ilkinde benm de kibardıdoğumdan sonra sen hamile miydin dien çok oldu ama bu şimdiden aldı başını gidiyo bakalım son ay ne halde olcam
ama tabii ondan sonra kilo da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?