Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bu çizelge beni yanıltıo yaa 4 aylık oldun dio uydurmasın
bence de ben 4,5 aylığım şuan, 2 hafta sonra da 5.aya girmem lazım
alishiam benm doktorum şu şekilde anlattı:
gebelikte aylar 4 haftadan hesaplanıyor
ve toplam 9 ay 10 gün sürüyor.
bu durumda 20. hafta bittiğinde 5 ay bitmiş oluyor

bunu benim de doktoruma sormam lazım sanırım, bakalım o hangi yorumu yapıcak

ayrıca vilişin dediği gibi çok abarlıtı bi göbeğin yok kii, çok tatlı bence gören hamilesin dio işte ne güzel, beni adam yerine koyan yok henüz

özge ben geceleri acıkınca yoğurt,süt,meyve bazen de çerez yiyodum canım...
bebeğin kilo almasına da faydalı hem

kesinlikle cnm hazırda bişiler bulundurmak şart, gece ben de bişi bulamadım ekmekle roka yedim düşün

evet o haftalara bakarak yorum yapıom ben de, dlşad paylaşmıştı ya

aa eğer yüksek puan da aramıolarsa süperne kadar uzak o kadar ii, yoksa her geçen gün yeni bi icat çıkarıcak bu kadın

evet dilşad eylül annelerinde biri yazmış 42 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğurdum 2 ay içinde 45e düştüm dioemrizcen koşturcan derken gidio kilolar

midem yine bulanmaya başladı yaaa, gece üşüttüm mü acaba ondan mı ki:26:

yemeğe gidip azcık atıştırıyım bari, görüşürüz kızlarr....

vilin kv çok ayıp etmiş yaa
ötekine bi ev parası vermişlerdir zaten
umarım planladığı gibi olur
birde hep bi işe adım atarsın sonradan olaylar değişir ya gıcık olurum sizinde dükkan öyle oldu
neyse canım belkide daha iyi olur onu elden çıkarır ev alır gidersiniz ikiniz sakince ve bir de bebiş tmm
ee senin işin garanti eşinde halledebilirse kpssyi sırtınız yere gelmez Allah'ın izniyle

aman kuzum yaa ötekine ne verdikleri umrumuzda değil...
biz onlardan ev de istemedik,kendileri verdiler...
ama benim düşünceme göre kv evi verdiğine pişman oldu...
çünkü o vermeseydi de biz ev alabilirdik...
kısa zamanda bu kadar birikim yapabileceğimiz aklına gelmedi...
daha öncede arsa aldığımızda sorun çıkarmıştı...
sanırım bizim oturduğumuz yeri hasta olan torununa saklamak istiyo,onun geleceğini garanti altına almak için...
ama bunu direkt söyleyemiyo...
inşallah eşim de memurluğa geçer de gideriz burdan...
dua edin bize...
büyük kavgalarımızın altından hep kvnin çıkmasından sıkıldım artık

kızlaaaar
eşim aradı az önce...sabah yine inek tepmiş
seni ne zaman üzsem başıma bi şey geliyo diyo
artık kendi de farkına varmış

vilin ayaklarına sağlık o ineğin
eşinin kardeşi ne iş yapıyor ki parası yetmiyor habire k validenlerden para zındıklayıp duruyor? Eltin çalışmıyor mu? Neden İstanbul da yaşıyorlar?

vilin ayaklarına sağlık o ineğin
eşinin kardeşi ne iş yapıyor ki parası yetmiyor habire k validenlerden para zındıklayıp duruyor? Eltin çalışmıyor mu? Neden İstanbul da yaşıyorlar?

eşim bile gülüyo telefonda
dua et beddua etmedim,bi de beddua etseydim kim bilir şu an ne halde olurdun dedim

kuzum ikisi de itü tarih mezunu ama eltim ev hanımlığını seçmiş,çalışmayı sevmiyo...
formasyonları da var bildiğim kadarıyla,öğretmenlik yapabilirler aslında...
ama kaynım da öğretmenlik yapmıyo,bi güvenlik şirketinde çalışıyo...
aslında paraları yeter kuzum ama gereksiz yere para harcayıp duruyolar...
ev kirası onlar da vermiyo,yol masrafı da yok,burdan sürekli yiyecek de gönderiliyo ama kaynımın borç hep gırtlakta...
eltimin ailesi istanbulda olduğu için buraya gelmeyi kabul etmiyo canım...

amaaaan naparlarsa yapsınlar,bizim huzurumuzu bozmasınlar da
hayırlısıyla gidelim de şurdan...
kendimden çok eşim için istiyorum bu kez...
çünkü gerçekten çok üzüldü ve her seferinde bu konular yüzünden üzülücek...

merhaba kızlar nasılsınız işten fırsat bulup gelemiyorum müdür çok bakıyo masama direk bilg. görülyo olur olmaz iş veriyo zaten yapana kadar çıkış vakti geliyo:26:

vilin nasılsın doğum belli oldumu nasıl olcak buarada senin hamişlik takvimin doğrumu 5 gün var diyo? 8 inde doğum felan yazıyo günü geçircekmi doktor napcak?

sirken ve dilşad nasılsnız?

dilek işler nasıl o uyuz kız çıktımı devammı? tatil programın iptalmi?

özge hamişliğin iyi geçiyordur umarım doğum yaklaştıkça heyecan artar

kuzum her şey yolunda çıktı dün kontrolde...
rahim yumuşamaya ve açılmaya başlamış...
bu hafta da yürüyüşe devam dedi dr...
bi durum olursa hemen gidicez,olmazsa 9 nisanda gidicez...
şimdilik normal doğum gibi görünüyo ve doğum gününü geçicek galiba...
3400 gr olmuş kızım,daha fazla büyümeden gelirse iyi olur...

çatı mauyenesini tekrar yaptımı açılma varmı normal diyo? 40.haftada açılmazsa hiç açılmaz gibime geliyo ama tabii doktorun daha iyi bilir...

benim dr. beklemedi 39. hafta sonunda aldı açılmaz kemik var die tak tak vurdu çatı muayenesinde ben çok istedim normali çokk ama olmadı napalım kısmetmiş dedim baya ağlamıştım sezeryan diyince :26:

zaten çağan 3800 du 4 ü geçerse normal doğum yapamazdım çok darmış benim miçoo (nigar )

İyi geçiyo canım, şükür bi problem yok. Evet heyecan artıyo sona yaklaştıkça.

Kızlar ben yarın dr a gidicem şeker yüklemesi için. Ama dr bana demedi aç yada tok geleceğimi. Aç gidiliyo dimi bide götürmem gereken bişi varmı?

nasılsa k valideden geleceğini biliyorlar ya ondan bu kadar rahat harcama yapıyorlar demek.. eğer k validen vermese eviniz de kira değil bu ne masrafı dese biraz daha dikkatli olurlardı para yönetiminde.. Eltinin İstanbulu seçmesine hak veriyorum. İnşallah eşin önümüzdeki sene atanır da gidersiniz Anadoluda bir şehire . K valide hanıma da kapak olur Veteriner hekim bir arkadaşım var 70 mi ne almıştı Konyaya atandı yenileyin.

Bu arada kızım 3400 gram oldu diye endişelenme bizim yeğen 3500 doğmuş biz gittiğimizde 3650 idi pek minikti
yaa ben şimdiden özledim tosunu

hıı ondan 1 saattir bana yazıon msnden

ben çalışamıyom dedim, o çalışmak mı

benim bu soruma cevap verebilecek bir arkadaş arıyoruuuuuuum

ben bilmem kiii

kendi çalışmıyo kızı da rahat bırakmıyo

sus kızzz

sirkenn geçmiş olsun,erken bitir işini de git eve hemen

vilişş inşş eşin kendi lafından dönmez, hiç hoş bişey değil çok haklı ama seni yok yere üzmüş o konuda haksız ki zaten inekcik cezasını vermiş onun

sağol zuzu çalıştıkça biraz daha iyi oldum sanırım ne erken bitmesi önümüzdeki 2 hafta boyunca sıkı çalışmalıyım bir de bu akşama tiyatro için bilet almıştım yemek olayını dışarda halledip oyuna geçeceğiz 8 de; çıkışta da maç var biliyorsun teyzemlerde d smart varmış eşimi oraya götüreyim diye düşünüyorum. Geçen enişte bey davet etmişti bizi.

yaptı çatı muayenesi tekrar canım...
açılma ve yumuşama başladığı için biraz daha bekleyelim dedi...
normal doğuma müsaitmiş benim miçoo
çağan maşallah kuzum epey tombulmuş,benim kız da o kilolara gelirse belki benimki de sezaryene doğru gider...
miçoyu fazla zorlamanın da anlamı yok

sirkencim 53 puanla bile atanan olmuş geçen sene canım...

kuzum kucağa alınca minik gelebilir ama onu bi de çıkarması var
gerçi benimki de 3500 gr falan doğacakmış gibi geliyo bana...
ay bi geleydi şu kız hayırlısıyla

vilin eşine çok üzüldüm nasıl bi anne o yaa bencil karakter evini alsın .... töbeeee

eşinin çok zoruna gitmiştir biz bile annemiz bişi dese zorumuza gidiyor:26::26: isim konusunda ne oldu ben bilmiyorum ne istiyor?

eşin neden kpss ye gircek veteriner değilmiydi kamu mu istiyo? sen napcaksın giderseniz öğretmenliğini yapabilcekmisin gittiğin yerde?:44::44:

geçmiş olsun cnm adaçayı ıhlamur felan iç yumuşatsın..

hakikaten kadın fena yaa bide okumuş kültürlü bilgili belkide oyle olduğu için çetin ceviz herşeye muhalefet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…