Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

maşallah kızına sağlıkla gelsin inş. çok bekletti sizi büyünce naza çekecek kendini herhalde

rahim açılmaya başladıysa iyi sevindim inş. normal doğurursun. normal olmazsa sez.olursa mutlaka bebeğini gör çıkarken komple anestezi alma sakın o an önemli

herşey hazırmı? gece lambası almışmıydın?

aç gideceksin cnm miden bulancak ama idare et 12 den sonra bişi yeme gece...

götürmen gereken bişi yok orda yapıyolar açken kan alıyorlar açlık şekeri şekerli su içiryolar kan alıyorlar tokluk şekeri...ve miden berbat bulanıyorrr bişi yemek istmeiyosun bi süree :26:

koketa okumuş olmak kültürlü olmak bir yere kadar oluyor bazı insanların mayasında var ne kadar okusa da eşekliği baki kalıyor. Etrafımda çok hoca takımı var entelin çirkefliği de daha bir ayrı oluyor.

3500 bi kız çocuğu için mükkemmel bir kilo cnm kızlar 3 kiloyu geçerse sağlıklı oluyorlarmış erkeklerde kemik iriliği olduğundan 3800 kilo iri göstermiyodu 4 ü geçse iyi olurdu aslında çağan bekletmedi 1 hafta bunada şükür 300 gr düşüş yaşadık sarılıktan 1 hafta sonra tekrar aldı kiloyu ilk 5 gün şişlik iniyor kiloda veriyolar sarılık yüzünden..

yaa evet abajur gece lambası gibi loş ışık yayan bir aydınlatma çok önemli
bizim minik ışıktan çok etkileniyordu
görümcemler de alamamışlar henüz
içim gidiyordu hep ben gölge yapmaya çalışıyordum kuzuya
bilseydim buradan alır bir şeyler ben götürürdüm :26:

yok cnm yaa 3800 tombul göstermiyo gerçi arkdaşları hep 3200 3 kilo yada 3400 doğdu gördüğümde bizimki iriydi ama 4 ü geçseydi keşke diye düşünmüştüm bacaklar uzundu ayaklar kocaman

şimdi bakıyorumda o minik pıtırcık sıralıyor karıştırıyor çığlık atıyo...

en acı verici de anne demiyor ama anneanne diyo ağladığında bana değil anneme bakıyo annem gidip öpüyor susuyor çok kıskandım ne kötü oldu bu benim için

canım,eşim devlette çalışmıyo,kendi kliniği var...
ama şimdi devlete geçmeye karar verdi...
ikimiz de memur olucaz allah izin verirse...
onun atamasının olduğu yere tayin isterim bende,bi sorun olmaz inşallah...
annesi konusunı dünden sonra hiç konuşmadık canım,gerçekten morali bozuluyo çünkü
inanılmaz zoruna gitmiş

odalarda gece lambası hep var canım...
olmasaydı alırdım ama iyi aklıma getirdin
kırk yıl düşünsem gece lambası aklıma gelmezdi...
humana çay da aldırıcam zaten,sen söylemiştin onu da

kız zilli kızın gözünü niye korkutuyosun
özgecim rahat ol kuzum
sabah bi şey yemeden erkenden git hastaneye...
geç gidersen açlık arttıkça miden bulanabilir...
ben erken gitmiştim o yüzden ve midem bulanmadı...
bi açken bi de şekerli sudan sonra kan alıcaklar o kadar tatlım...
ayrıca karnın aç olduğu için o şekerli su bal börek gibi geliyo

okumuş insanın çirkefliği daha bi başka gerçekten...
kvnin hangi arkisini görsem şakayla karışık cadı kv napıyo diye soruyolar,ya da hala kavga etmediniz mi siz sen ne sabırlıymışsın diye şaka yapıyolar ama her şakanın altında bi gerçeklik payı da vardır yani

kuzum şimdi ananeye düşkün olabilir ama büyüyünce gözü senden başkasını görmicek merak etme
bizim komşunun gelini 2 çocuğunu bırakıp boşandı...hatta biri 15 günlüktü,babanne büyüttü...
kadın çokta güzel baktı allah için...
ama çocukların ikisi de anne diye ölüyolar...
hem de anne doğru dürüst arayıp sormamasına rağmen...

kız gözün doysun
3800 gr ne demek

ay yoruldum yaaa...
aldığım örtüleri sermeye çalışıyorum,koltuk köşeli yaa canım çıktı yaa...
yürüyüşe de gidemedim...
kocişim akşam ben seni götürürüm dedi

Deme yaa Randevum 10.30 da geç mi kalırım acaba:26:

Gözümü korkuttu vilişim dimi öyle diildirr Randevumda 10.30da daha erkene kalmamıştı mecbur 10.30a aldım. Tek gidicem bide

Kolay gelsin sana da canım. Akşam kocişinle gezersiniz bi güzell Ay aklıma ne geliyo biliyomusun.. Şu kv piknikte bide sana neyi var diyodu eşin içinn Bilmiyomuş gibiii. Sinir.

Uyumuşum bende (şu sıralar pek uykucuyum zaten) kargocunun tlfnuna uyandım.. Maviden kazandığım fosforlu kalem setim geldii. geleceğini beklemiyodum hiç Doldurulabiliyomuş bide.

Vilişim sabsh yazamadım zilli yeter beklettiği gelsin artık yani inş 42 ye kadar beklemezsn cnm çok uzun kaldımı korkuyorum ben tedirgn oluyo insan sağlıkla gelsn inş eşine çok güldüm ya hem biliyo aşına bişe gelck hem yapıyo inş dediğini uygularda sizde gidersnz ordan.

Özge korkma oksdar evt aç karnına onu içmek pek hoş değil ama geçiyo hemn inş ii çıkar sonucun şekeri etkilicek şeyler yememeye çalış bugünde..

Sirkn geçmiş olsun cnm havalar çok değişkn. Dikkat etmk gerek..

Slm kızlar buarada çok bakamıyorum buraya bilgisayardan açmıyorum ztn teldende zor oluyo..

Sağol canım. Durumlar nasıl orda.

bolca hindiden yemek kitabı geldi bugün 1 saat içinde 2. kargom Mahallellide bön bön bakıyo kargoculara bu gidişle yarışmaları bırakırım sanırım

özgeee mahalle baskısına boyun eğmee
çok bakmayın siz de katılın kazanın size de gelsin kargocular de

kızlarr iyice kötü oldum yaa burnum falan tıkalı nefessizim patronda vitamin veriyim enişte sana bakamıo ki yaa die
benim artık bünyem dayanmıo ki eşimle ilgisi yok dedim pek fenayım sanırım

birazdan çıkcam kardeşimle kuaför randevumuz var birde çanta almıştım o gelmiş aradılar gelip alabilirsiniz die
görüşürüz yarın kızlarr by byee

kimsecikler kalmamış :26:
ben de öğleden sonra çıktım dolaştım biraz kızıma tulum aldım iki tane 8.50
eşimin yanına gittim orda az takıldım ablama gittim yeğenimi sevdim pazara uğradım fark etmeden bi sürü şey almışım :26: çok zor getirdim eve.
şimdi karnabahar yemeği yapıcam kıymalı
patates çorbası yapıcam ev süpürücem çamaşır bitmek üzere onları asıcam off işim çok yine.

özgem randevun 10.30da da olsa sen erken git şeker yüklemesi için geldim de.
istersen yanında limon götür sıkarsın içine.
75 lik yapıyorsa açlık tokluk ve tokluk şeklinde 3 kere vereceksin canım

Limon mu? Etkilemez mi kan şekerini falan kuzum :/ Amann gidim de bitsin bu işkence daha düşünürken nası zoruma gidiyo.

Belki annem de gelicek benle yarın akşam binecek bu arada Valizini tura bırakıcak, işlerimizi halledecez ordan bize geçeriz akşamda bindiririz eşimle

O bendede oluyo alırken farketmiyorum bi bakıyorum götürürken sürüklüyorum Yavaş yavaş yap işlerini canım yormadan.

Bende bugün güyaa iş yapmıcaktım:) Renklileri attım astım klozet takımını yıkadım, tuvaleti klozeti temizledim. Yerlerini sildim. Bizim binayı süpürdüm aşağıya kadar 2 katı. Yemek yapmadım allahtan dün kv de gönderdi bişi yapmış (söylemiyorum canınız çekmesin diye) onu yeriz bugün..

ben şekere yüklemesindeki şekeri içebiliyorum ama içemeyenler sıkıyor canım
etkilese o kadar kişi limon kullanmazdı sanmıyorum
annen de gelsin tek olmaman dahaa ii zaten aç kalıyoruz sonuçta
çamaşırımı astım yemeğimi de yarıladım ama nevresim değiştirmem gerek. 4 mevsimi çıkardım ama sanki dolap kokusu olmuş onu da attım makinaya
afiyet olsuun sen de yormuşsun bugün kendini.

eve geldim açım yorgunum uykum var
pattis kavuruom soğanla, en kolayıma o geldi, ayaklarımın altı sızlıo resmen yaa düz giymiştim üstelik
yer yemez uyumayı planlıom

eve geldim açım yorgunum uykum var
pattis kavuruom soğanla, en kolayıma o geldi, ayaklarımın altı sızlıo resmen yaa düz giymiştim üstelik
yer yemez uyumayı planlıom

yat dinlen canım uyusun pıtırcık da
benm de bi türlü pişmedi yemekler yaa bekliyorum ya pişmez zaten

Evet rahat oluyo baya..Hamilelikten sonra da kullanabilirsin..Cnm her yarışmaya katılma mesela işine yarayacak şeylere katıl.Ben öyle yapıyorum.Kısıtlı katılıyorum..Kargoda ona göre geliyo..Gerçi komşulara ne de insanın canını sıkar..
Şeker yüklemesini de dert etme hemencik bitiverir

Ayy vilişimm paradan başka bişey göremez olmuş kv n..Ne demek kira almıyorum,kovarım Siz isteseniz kaç ev alırsınız kendi paranızlaAğlamışsın cnm benimde eşim bana hiç sesini yükseltmedi daha doğrusu bulunduğumuz ortamda duymadım hiç ..Ondan tuhaf olmuşsundur bende olurdum gerçi sana karşı yapılmış bi tutum değilmiş:26:Eşinde çok içerlenmiş normal olarak ..Annesinin içini bilmiş oldu en azındanZeynebi bekliyoruz sabırsızlıkla

selam kızlar

bademciklerimi şişirmişim sabah kalkamadım yerimden bir duşla kendime zor geldim işe de yeni geldim sayılır. İşim olmasa hiç gelmeyecektim limon açtı biraz gözümü

.

Geçmiş olsunn:2:

Kıyamam kokişÇağan anneni daha çok gördüğü için öyle yanaşıyo cnm.Sende zamanını kendine ayırmıyosun evladına ayırıyosun hep ,kötü olma kokişim

Bizde dr a gittik ordan misafirliğe..Nasıl uykum geldi ama,bugün yarın regl olucam ondan midem bulanıyo azcık

Son düzenleme:
Bugün avmye gittik kardeşimle .hava bozuktu dönüşte baya yağmur yağdı.kilotlu çorap almıştı. Büyüktü onu değiştirdim.yemek yedik geldik .bizim cimcime dışarıya çok fena alıştı.

Vilişim eşin baya içerlenmiş annesine . Bu kez Baya ileri gitmiş.işallah dediği gibi kpss ye girer gidersiniz. Uzakta olunca daha kıymete binersiniz.
Zeyneb'e de maşallah işallah seni fazla bekletmeden sağlıkla gelir.

DİLŞAD maşallah size karnın çok büyük değil sağlıklı olsunda prenses karnın nasıl olursa olsun.

Sirken geçmiş olsun. Mevsim geçişleri dikkat et kendine . 2 haftada sıkı çalışman lazımmış bak.

Dileğim sanda geçmiş olsun senin vücut dayanamıyor artık .dinlenmen lazım sürekli hastalanıyorsun .

Özge şeker yüklemesinden korkma 100lük biraz kötü yapıyor . İlki iyi çıkarsa yüzleşe gerek yok zaten .
Valla ben doğurdum hala çok acıkıyorum yediğimin hesabı yok . Eşim şaşırıyor ama napim acıkıyorum.
Elimde değil emzirdiğim için sanırım.

Koketa üzülme canım şimdi annenle vakit geçirdiği için akıllandığı zaman seni hiç bırakmıcak .

geçmiş olsun bu sene sen hastlıkla uğraştın kendine iyi bak biraz cnm...çok çalışmakta yıpratıyor seni vitanmin temiz hava felan iyi gelir bol bol yürüyüş yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…