kuzum her şey yolunda çıktı dün kontrolde...
rahim yumuşamaya ve açılmaya başlamış...
bu hafta da yürüyüşe devam dedi dr...
bi durum olursa hemen gidicez,olmazsa 9 nisanda gidicez...
şimdilik normal doğum gibi görünüyo ve doğum gününü geçicek galiba...
3400 gr olmuş kızım,daha fazla büyümeden gelirse iyi olur...
İyi geçiyo canım, şükür bi problem yok. Evet heyecan artıyo sona yaklaştıkça.
Kızlar ben yarın dr a gidicem şeker yüklemesi için. Ama dr bana demedi aç yada tok geleceğimi. Aç gidiliyo dimi bide götürmem gereken bişi varmı?
nasılsa k valideden geleceğini biliyorlar ya ondan bu kadar rahat harcama yapıyorlar demek.. eğer k validen vermese eviniz de kira değil bu ne masrafı dese biraz daha dikkatli olurlardı para yönetiminde.. Eltinin İstanbulu seçmesine hak veriyorum. İnşallah eşin önümüzdeki sene atanır da gidersiniz Anadoluda bir şehire . K valide hanıma da kapak olurVeteriner hekim bir arkadaşım var 70 mi ne almıştı Konyaya atandı yenileyin.
Bu arada kızım 3400 gram oldu diye endişelenme bizim yeğen 3500 doğmuş biz gittiğimizde 3650 idi pek minikti
yaa ben şimdiden özledim tosunu
yaptı çatı muayenesi tekrar canım...
açılma ve yumuşama başladığı için biraz daha bekleyelim dedi...
normal doğuma müsaitmiş benim miçoo
çağan maşallah kuzum epey tombulmuş,benim kız da o kilolara gelirse belki benimki de sezaryene doğru gider...
miçoyu fazla zorlamanın da anlamı yok
sirkencim 53 puanla bile atanan olmuş geçen sene canım...
kuzum kucağa alınca minik gelebilir ama onu bi de çıkarması var
gerçi benimki de 3500 gr falan doğacakmış gibi geliyo bana...
ay bi geleydi şu kız hayırlısıyla
canım,eşim devlette çalışmıyo,kendi kliniği var...vilin eşine çok üzüldüm nasıl bi anne o yaa bencil karakter evini alsın .... töbeeee
eşinin çok zoruna gitmiştir biz bile annemiz bişi dese zorumuza gidiyor:26::26: isim konusunda ne oldu ben bilmiyorum ne istiyor?
eşin neden kpss ye gircek veteriner değilmiydi kamu mu istiyo? sen napcaksın giderseniz öğretmenliğini yapabilcekmisin gittiğin yerde?:44::44:
odalarda gece lambası hep var canım...maşallah kızına sağlıkla gelsin inş. çok bekletti sizi büyünce naza çekecek kendini herhalde
rahim açılmaya başladıysa iyi sevindim inş. normal doğurursun.normal olmazsa sez.olursa mutlaka bebeğini gör çıkarken komple anestezi alma sakın o an önemli
herşey hazırmı? gece lambası almışmıydın?
kız zilli kızın gözünü niye korkutuyosunaç gideceksin cnm miden bulancak ama idare et 12 den sonra bişi yeme gece...
götürmen gereken bişi yok orda yapıyolar açken kan alıyorlar açlık şekeri şekerli su içiryolar kan alıyorlar tokluk şekeri...ve miden berbat bulanıyorrr bişi yemek istmeiyosun bi süree :26:
okumuş insanın çirkefliği daha bi başka gerçekten...koketa okumuş olmak kültürlü olmak bir yere kadar oluyor bazı insanların mayasında var ne kadar okusa da eşekliği baki kalıyor. Etrafımda çok hoca takımı var entelin çirkefliği de daha bir ayrı oluyor.
kuzum şimdi ananeye düşkün olabilir ama büyüyünce gözü senden başkasını görmicek merak etmeyok cnm yaa 3800 tombul göstermiyo gerçi arkdaşları hep 3200 3 kilo yada 3400 doğdu gördüğümde bizimki iriydi ama 4 ü geçseydi keşke diye düşünmüştüm bacaklar uzundu ayaklar kocaman
şimdi bakıyorumda o minik pıtırcık sıralıyor karıştırıyor çığlık atıyo...
en acı verici de anne demiyor ama anneanne diyo ağladığında bana değil anneme bakıyo annem gidip öpüyor susuyor çok kıskandım ne kötü oldu bu benim için
Deme yaaaç gideceksin cnm miden bulancak ama idare et 12 den sonra bişi yeme gece...
götürmen gereken bişi yok orda yapıyolar açken kan alıyorlar açlık şekeri şekerli su içiryolar kan alıyorlar tokluk şekeri...ve miden berbat bulanıyorrr bişi yemek istmeiyosun bi süree :26:
kız zilli kızın gözünü niye korkutuyosun
özgecim rahat ol kuzum
sabah bi şey yemeden erkenden git hastaneye...
geç gidersen açlık arttıkça miden bulanabilir...
ben erken gitmiştim o yüzden ve midem bulanmadı...
bi açken bi de şekerli sudan sonra kan alıcaklar o kadar tatlım...
ayrıca karnın aç olduğu için o şekerli su bal börek gibi geliyo
ay yoruldum yaaa...
aldığım örtüleri sermeye çalışıyorum,koltuk köşeli yaa canım çıktı yaa...
yürüyüşe de gidemedim...
kocişim akşam ben seni götürürüm dedi
Vilişim sabsh yazamadım zilli yeter beklettiği gelsin artık yani inş 42 ye kadar beklemezsn cnm çok uzun kaldımı korkuyorum ben tedirgn oluyo insan sağlıkla gelsn inş eşine çok güldüm ya hem biliyo aşına bişe gelck hem yapıyo inş dediğini uygularda sizde gidersnz ordan.
Özge korkma oksdar evt aç karnına onu içmek pek hoş değil ama geçiyo hemn inş ii çıkar sonucun şekeri etkilicek şeyler yememeye çalış bugünde..
Sirkn geçmiş olsun cnm havalar çok değişkn. Dikkat etmk gerek..
Slm kızlar buarada çok bakamıyorum buraya bilgisayardan açmıyorum ztn teldende zor oluyo..
kimsecikler kalmamış :26:
ben de öğleden sonra çıktım dolaştım biraz kızıma tulum aldım iki tane 8.50
eşimin yanına gittim orda az takıldım ablama gittim yeğenimi sevdim pazara uğradım fark etmeden bi sürü şey almışım :26: çok zor getirdim eve.
şimdi karnabahar yemeği yapıcam kıymalı
patates çorbası yapıcam ev süpürücem çamaşır bitmek üzere onları asıcam off işim çok yine.
özgem randevun 10.30da da olsa sen erken git şeker yüklemesi için geldim de.
istersen yanında limon götür sıkarsın içine.
75 lik yapıyorsa açlık tokluk ve tokluk şeklinde 3 kere vereceksin canım
Limon mu? Etkilemez mi kan şekerini falan kuzum :/ Amann gidim de bitsin bu işkence daha düşünürken nası zoruma gidiyo.
Belki annem de gelicek benle yarın akşam binecek bu aradaValizini tura bırakıcak, işlerimizi halledecez ordan bize geçeriz akşamda bindiririz eşimle
O bendede oluyo alırken farketmiyorum bi bakıyorum götürürken sürüklüyorumYavaş yavaş yap işlerini canım yormadan.
Bende bugün güyaa iş yapmıcaktım:) Renklileri attım astım klozet takımını yıkadım, tuvaleti klozeti temizledim. Yerlerini sildim. Bizim binayı süpürdüm aşağıya kadar 2 katı. Yemek yapmadım allahtan dün kv de gönderdi bişi yapmış (söylemiyorum canınız çekmesin diye) onu yeriz bugün..
eve geldim açım yorgunum uykum var
pattis kavuruom soğanla, en kolayıma o geldi, ayaklarımın altı sızlıo resmen yaa düz giymiştim üstelik
yer yemez uyumayı planlıom
Günaydın......
Vilin güzel haberlerle gelmişsin canım.. İnş. fazla bekletmez sizi kızınız. Hayırlısıyla gelir inşşş...
Koras o dediğin pantolonun 36sı var bende giyiyorum şuan ama bel kısmı sıkmaya başladıAma alt kısımlar bacak bölümü tam oturuyo çok hoş.. Bide mavisinin 38i var o çok rahat oluyo biraz bol bacaklardan. Ayşam al bence canım bulursan çok rahat oluyo karın kısmı.
bu kez pek kararlı gördüm eşimi canım...
hatta ben de dedim olaylar durulunca vazgeçersin kesin sen diye...
ama daha önce ''kovarım''dememişlerdi diyo...
bu kez çok farlı diyo kendileri...
bakalım görcez
kuzum bu kadar ağlamazdım da ,adamın daha önce bağırdığını bile duymamıştım...
hem bağırıp hem de camları yumruklayınca sinirlerim boşaldı :26:
o da pişman oldu ama iş işten geçti...
2-3 günün patlamasını yaşadı...
isim konusunda da şaka yapmıştım,senin istemediğin bi ismi koyar mıyım hiç dedi...
selam kızlar
bademciklerimi şişirmişim sabah kalkamadım yerimden bir duşla kendime zor geldim işe de yeni geldim sayılır. İşim olmasa hiç gelmeyecektim limon açtı biraz gözümü
.
yok cnm yaa 3800 tombul göstermiyo gerçi arkdaşları hep 3200 3 kilo yada 3400 doğdu gördüğümde bizimki iriydi ama 4 ü geçseydi keşke diye düşünmüştüm bacaklar uzundu ayaklar kocaman
şimdi bakıyorumda o minik pıtırcık sıralıyor karıştırıyor çığlık atıyo...
en acı verici de anne demiyor ama anneanne diyo ağladığında bana değil anneme bakıyo annem gidip öpüyor susuyor çok kıskandım ne kötü oldu bu benim için
kızlarr iyice kötü oldum yaa burnum falan tıkalı nefessizim patronda vitamin veriyim enişte sana bakamıo ki yaa die
benim artık bünyem dayanmıo ki eşimle ilgisi yok dedimpek fenayım sanırım
birazdan çıkcam kardeşimle kuaför randevumuz var birde çanta almıştım o gelmiş aradılar gelip alabilirsiniz die
görüşürüz yarın kızlarr by byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?