artık bu tempoyu bünyen kaldırmıyo kuzumkızlarr iyice kötü oldum yaa burnum falan tıkalı nefessizim patronda vitamin veriyim enişte sana bakamıo ki yaa die
benim artık bünyem dayanmıo ki eşimle ilgisi yok dedimpek fenayım sanırım
birazdan çıkcam kardeşimle kuaför randevumuz var birde çanta almıştım o gelmiş aradılar gelip alabilirsiniz die
görüşürüz yarın kızlarr by byee
bu haftalarda halsizlık,yorgunluk çok oluyo kuzum...eve geldim açım yorgunum uykum var
pattis kavuruom soğanla, en kolayıma o geldi, ayaklarımın altı sızlıo resmen yaa düz giymiştim üstelik
yer yemez uyumayı planlıom
Günaydın herkese
Bugün hava bozuk yağmurlu soğuk insanın yataktan çıkası gelmiyor
artık bu tempoyu bünyen kaldırmıyo kuzum
ufacık şeyde hasta olmaya başladın
çok geçmiş olsun...
inşallah alşam dinlenmişsindir
günaydın herkese(henüz kimse yok ama)
kahvaltı yapıp babamızı gönderdik...
nette takılıyoruz kızımla...
hava kapalı bugün
yağmur yağmadan yürüyüşe gidip gelsem iyi olur
kızımıza yine isim bulduk
'GÖKÇENAZ' olucak kısmetse...
ama kulağına 'zeyneb' ismi de okunucak...
akşam maç için kp eşimi aradı...
bizim tvde izlenmiyodu,onlarınkinde izleniyodu...
eşim teli bile açmadı,izlemeye de gitmedi...
halbuki gs için ölür ve maç da çok önemliydi...
viliş bi uyumuşum ki sormabu haftalarda halsizlık,yorgunluk çok oluyo kuzum...
yakında geçer,azıcık daha dayan...
hava kapalı bugün
ben yoruluoum gerçekten
ama dünde hiç dinlemedim
akşam kuaföre gittim kardeşim ağdaya girdi ben saçımı boyattım siyaha yakın koyu kestane artık binlerce ton kapanıp gitsin istedim tam alışamadım
ama sabah makyaj yapınca biraz daha içime sindi nigar şoka gel die yorum yaptı eltim beğendi eşim hiç bu kadar koyu boyatmazdın ama her halinle güzelsin dedi
işyerinde sevdiğim bi arkadaş var güvenirim fikrini karısının kıyafetlerini falan alır netten beğeniryok yakışmış beğendim dedi
yoksa akşam gidip açtırmayı düşünüodum 2-3 ton hala da düşünebilirim aklım gelip gidioama zaten akacak oda var
velhasıl sonra ben ağdaya girdim manikür yaptırdım ojelerimi sürdürdüm falan derkensaat 22,30 oldu çıktık kuaförden
eşim geldi 23,30da yatmayalım oturalım dio hay allam saat 01,30a kadar oturduk
GÜNAYDINNNN
kız bi de k..çının üstüne otur da dinlen yaaa...evet nası yağmur var burda da
çok sıkıcı
GÖKÇENAZ ismini beğendim güzel bence
eşine şaşırdım ama çok çok iyi etmiş valla yeter yapıolar ediolar sizi üzüolar siz hemen affediosunuz
sonra yine aynı şeyleri yaşatıolar
ben yoruluoum gerçekten
ama dünde hiç dinlemedim
akşam kuaföre gittim kardeşim ağdaya girdi ben saçımı boyattım siyaha yakın koyu kestane artık binlerce ton kapanıp gitsin istedim tam alışamadım
ama sabah makyaj yapınca biraz daha içime sindi nigar şoka gel die yorum yaptı eltim beğendi eşim hiç bu kadar koyu boyatmazdın ama her halinle güzelsin dedi
işyerinde sevdiğim bi arkadaş var güvenirim fikrini karısının kıyafetlerini falan alır netten beğeniryok yakışmış beğendim dedi
yoksa akşam gidip açtırmayı düşünüodum 2-3 ton hala da düşünebilirim aklım gelip gidioama zaten akacak oda var
velhasıl sonra ben ağdaya girdim manikür yaptırdım ojelerimi sürdürdüm falan derkensaat 22,30 oldu çıktık kuaförden
GÜNAYDINNNN
şimdiden gezmeye başlama yavrum sonunu zor getirirsingünaydın kızlarrr
viliş bi uyumuşum ki sorma
akşam 9.30 gözlerim kapanıo hemen tv kapattım bi güzel uyumuşum.
eşim de maça gitmişti çıkışta da arkadaşlarıyla oturmuş 2ye geliodu geldi o saate kadar deliksiz uyumuşum
sonra kalktım yatak odasına geçtik 1 saat falan eşim nette takıldı ben de onunla oyalandım sonra uykuya geçti ama benim uyku yok tabi, yine midem bulanıo gibi bişiler oluokalktım geldim salona burda uyumuşum saat 7ye geliodu uyandım tekrar yatak odasına. sonra da bi yarım saat önce kalktım işte tamamen, senin şimdiki evi dört dönme hallerin bende de başladı
burda da hava açık ama soğuk:18:dün baya yağmur yağmış ben duymamışım bişi tabi eşimin ayakları ıslanmış üşümüş falan
gökçenaz ı ben de sevdimmm ama ikisi birlikte söylenmesi uzun mu acaba:26:
aferin eşine de, acaba annesi eşinin kırgın olduğunun ve nedeninin farkında mıdır?
vilin yoksa doğum başlıyor muevi filan boşver temizdir süpürgeyle uğraşma şu halde.
Fotograflarına baktım ana kız süper çıkmışsınız
olabilir
Evim temiz kuzum da maksat hareket etmek
Nişandan sonra doğum hemen olmayabiliyomuş ama bizim kız bugün bi başkaSanırım gelmesi yaklaştı
Evle falan uğraşıyım da vakit geçsin biraz...
Akşam üstü de yürüyüşe giderim belki
Kız nişandan kaç saat/kaç gün sonra geliyokiii
bu vilin beni öldürecek yaa
hala evi süpürüyüm yürüyüş yapıyım bilmem napıyım nedir arkadaşım bu rahatlığın biz panik olduk burda
yani belkide gece doğumdasın olabilir dimi nişan geldiğine göre
koras yine mi oturmaya gittin
gelin,kaynana toprağından olur diye boşa dememişler desene
hava kapalı bugün
ben yoruluoum gerçekten
ama dünde hiç dinlemedim
GÜNAYDINNNN
Günaydınn
vilişş kim buldu ismi güzelmiş hayırlı olsun:) eşine de tebrikler tavır koysun işte böylee
dilekk güle güle kulan saçını görmedm ben daha ,negüzel kuaför işini halletmişsin ben gidemedim çünkü tüm gün durmaksızın yağmur yağdı hemde sağnakk :26: şemsiyem de yoktu patron bıraktı arabasıyla durağa kadar kılpayı yetiştim,zaten arabaya gidene kadar bile biton ıslandık
akşam kv de misafir vardı (bize gelceklerde kvye çıktılar) ,yemek çay falan 10,30gibi gittiler ..bizde 11 de uyuduk ,uyku problemim yok bugün
Ama günlerdir bi banyoyu yıkayamadım yaa
Aynen yaAyy vilişş bende inanmıyom sana kızım biz senden beter panik yaptık sanki 3 çocuk anası tecrübeli rahatlığa bak
Bende dönücem koyu bi renge.İnsan bazen değişiklik arıyor iyi yapmışsın kötü durmamış bencede..Güle güle kullan saçlarınıEki Görüntüle 676391 ..
face te........
ama koymadım ki dün koyup sildim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?