Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

artık bu tempoyu bünyen kaldırmıyo kuzum
ufacık şeyde hasta olmaya başladın
çok geçmiş olsun...
inşallah alşam dinlenmişsindir

eve geldim açım yorgunum uykum var
pattis kavuruom soğanla, en kolayıma o geldi, ayaklarımın altı sızlıo resmen yaa düz giymiştim üstelik
yer yemez uyumayı planlıom
bu haftalarda halsizlık,yorgunluk çok oluyo kuzum...
yakında geçer,azıcık daha dayan...

koras yine mi oturmaya gittin
gelin,kaynana toprağından olur diye boşa dememişler desene

günaydın herkese(henüz kimse yok ama )
kahvaltı yapıp babamızı gönderdik...
nette takılıyoruz kızımla...
hava kapalı bugün
yağmur yağmadan yürüyüşe gidip gelsem iyi olur
kızımıza yine isim bulduk
'GÖKÇENAZ' olucak kısmetse...
ama kulağına 'zeyneb' ismi de okunucak...
akşam maç için kp eşimi aradı...
bizim tvde izlenmiyodu,onlarınkinde izleniyodu...
eşim teli bile açmadı,izlemeye de gitmedi...
halbuki gs için ölür ve maç da çok önemliydi...

evet nası yağmur var burda da
çok sıkıcı
GÖKÇENAZ ismini beğendim güzel bence
eşine şaşırdım ama çok çok iyi etmiş valla yeter yapıolar ediolar sizi üzüolar siz hemen affediosunuz
sonra yine aynı şeyleri yaşatıolar

ben yoruluoum gerçekten
ama dünde hiç dinlemedim
akşam kuaföre gittim kardeşim ağdaya girdi ben saçımı boyattım siyaha yakın koyu kestane artık binlerce ton kapanıp gitsin istedim tam alışamadım
ama sabah makyaj yapınca biraz daha içime sindi nigar şoka gel die yorum yaptı eltim beğendi eşim hiç bu kadar koyu boyatmazdın ama her halinle güzelsin dedi
işyerinde sevdiğim bi arkadaş var güvenirim fikrini karısının kıyafetlerini falan alır netten beğenir yok yakışmış beğendim dedi
yoksa akşam gidip açtırmayı düşünüodum 2-3 ton hala da düşünebilirim aklım gelip gidio ama zaten akacak oda var

velhasıl sonra ben ağdaya girdim manikür yaptırdım ojelerimi sürdürdüm falan derken saat 22,30 oldu çıktık kuaförden
eşim geldi 23,30da yatmayalım oturalım dio hay allam saat 01,30a kadar oturduk

GÜNAYDINNNN

Günaydınn

vilişş kim buldu ismi güzelmiş hayırlı olsun:) eşine de tebrikler tavır koysun işte böylee

dilekk güle güle kulan saçını görmedm ben daha ,negüzel kuaför işini halletmişsin ben gidemedim çünkü tüm gün durmaksızın yağmur yağdı hemde sağnakk :26: şemsiyem de yoktu patron bıraktı arabasıyla durağa kadar kılpayı yetiştim,zaten arabaya gidene kadar bile biton ıslandık
akşam kv de misafir vardı (bize gelceklerde kvye çıktılar) ,yemek çay falan 10,30gibi gittiler ..bizde 11 de uyuduk ,uyku problemim yok bugün
Ama günlerdir bi banyoyu yıkayamadım yaa

günaydın kızlarrr

viliş bi uyumuşum ki sorma
akşam 9.30 gözlerim kapanıo hemen tv kapattım bi güzel uyumuşum.
eşim de maça gitmişti çıkışta da arkadaşlarıyla oturmuş 2ye geliodu geldi o saate kadar deliksiz uyumuşum
sonra kalktım yatak odasına geçtik 1 saat falan eşim nette takıldı ben de onunla oyalandım sonra uykuya geçti ama benim uyku yok tabi, yine midem bulanıo gibi bişiler oluokalktım geldim salona burda uyumuşum saat 7ye geliodu uyandım tekrar yatak odasına. sonra da bi yarım saat önce kalktım işte tamamen, senin şimdiki evi dört dönme hallerin bende de başladı

burda da hava açık ama soğuk:18:dün baya yağmur yağmış ben duymamışım bişi tabi eşimin ayakları ıslanmış üşümüş falan

gökçenaz ı ben de sevdimmm ama ikisi birlikte söylenmesi uzun mu acaba:26:

aferin eşine de, acaba annesi eşinin kırgın olduğunun ve nedeninin farkında mıdır?

süslü seniiiio saate kadar kuaförde takılırsan dinlenemezsin tabigüle güle kullan saçlarını foto mu ekledin bi yerlere ben de görmek istiom, bence yakışmıştır
bugün nasılsın cnmm?

kız bi de k..çının üstüne otur da dinlen yaaa...
sık sık hasta oluyosun sonra...
bari bugün gidince erkenden yat da dinlen...
saçlarını merak ettim...
foto istiyorum...
gökçe ismini kocişim buldu...
biliyosunuz soyadımız da gökçe...
nazı da ekledik ki adı soyadı aynı olmasın diye...
ben de sevdim...

şimdiden gezmeye başlama yavrum sonunu zor getirirsin
maşallah güzel uyku çekmişsin ama...
ben de yatağımda dönmekten uyuyamıyorum ama mutfakta geç de olsa uyuyabiliyorum...
mutfak benim mekan oldu
zeyneb ismini kulanmicaz canım...
göbek adı olacak o...

kızlar 2 foto ekledim...
son halimi ve saçlarımı görün diye
hala 66 kilodayım ama göbek biraz daha büyüdü sanki
bu arada 1,5 saat önce falan çok feci midem bulandı...
peşinden bi şeyler geldi,sanırım nişanım
bakalım doğum ne zaman olacak...
kocişime nişanım geldi dedim,adam panik oldu
bi kaç gündür evi süpürmemiştim,şimdi evi bi süpürücem...
olur da aniden doğuma falan gidersem evim temiz kalsın...

vilin yoksa doğum başlıyor mu evi filan boşver temizdir süpürgeyle uğraşma şu halde.

Fotograflarına baktım ana kız süper çıkmışsınız

vilin yoksa doğum başlıyor mu evi filan boşver temizdir süpürgeyle uğraşma şu halde.

Fotograflarına baktım ana kız süper çıkmışsınız

olabilir
evim temiz kuzum da maksat hareket etmek
nişandan sonra doğum hemen olmayabiliyomuş ama bizim kız bugün bi başka sanırım gelmesi yaklaştı
evle falan uğraşıyım da vakit geçsin biraz...
akşam üstü de yürüyüşe giderim belki

Kız nişandan kaç saat/kaç gün sonra geliyokiii

Kız nişandan kaç saat/kaç gün sonra geliyokiii

bende onu araştırıyodum
herkeste farklı oluyomuş zuzum...
bi kaç saat sonra suyu gelen de var,geceyi bekleyen de, 2-3 sonra sancısı gelen de...
bakalım bizimki ne zaman olacak
kocişim nasıl heyecan yaptı
az önce benimle aynı dönemde hamile olan velim aradı,1 ay önce doğum yapmış kadın

Son düzenleme:
bu vilin beni öldürecek yaa
hala evi süpürüyüm yürüyüş yapıyım bilmem napıyım nedir arkadaşım bu rahatlığın biz panik olduk burda
yani belkide gece doğumdasın olabilir dimi nişan geldiğine göre

Vilin kızının adını sevdim güzel hayırlı olsun. Zeynebide benin gibi göbek adı koycakmışsın.

Vilin yanına birini çağırsana nolur nolmaz. Süpürgeyi falan bırak canım yada eşin gelsin ayyyy ben heyecan yaptım yazamıyorum

Ayy vilişş bende inanmıyom sana kızım biz senden beter panik yaptık sanki 3 çocuk anası tecrübeli rahatlığa bak

Cnm birlikte gitmiştik ya hastaneye kv gidecekti bana da ısrar etmişlerdi sende gel diye..Ondanİsmi beğendim cnm ama soyisimle bir oluncai dddalı gibi geldi bana:26:Eşinde iyi yapmış

Ay senden çok ben heyecanlıyım viliş ya.Hayırlısıyla gelziş miniş

Bende dönücem koyu bi renge.İnsan bazen değişiklik arıyor iyi yapmışsın kötü durmamış bencede..Güle güle kullan saçlarını ..

İyi yapmışsın uyuyarak başka zaman yıkarsın zuzu dert etme

Ayy vilişş bende inanmıyom sana kızım biz senden beter panik yaptık sanki 3 çocuk anası tecrübeli rahatlığa bak
Aynen ya

Merhaba kızlar,

2-3 ay önce komşuda fırında patatesli lahana sarması yemişti bugün yapıyım dedim onu yaptım..Değişik ve güzel oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…