Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ayy vilişş bende inanmıyom sana kızım biz senden beter panik yaptık sanki 3 çocuk anası tecrübeli rahatlığa bak

kızlar bi durun bana da panik yaptırmayın
öğlen arkadaşım geldi,1 saat oturdu...
o gitti,tam evi süpürecekken başka bi arkadaşım geldi...
şimdi gitti...
ne kadar rahatsın diyo ikisi de
sancı geliyo arada,akıntım da arttı,kasıklarımda hafif bi ağrı var...
benimki gelecek galiba...
panik yapsam ne olacak ki,ne zaman doğacağı belli değil...
kocişim panik yapıyo,sanki o doğuracak
bu arada benim dolaptakiler şimdiden işe yaramaya başladı
evi süpürücem şimdi...
bebek yerlere pasta kırıntısı döktü hep...

Sen panik yapma cnm biz yaparızNe güzel geçirdin hamişliği darısı bize
Gelsin miniş artık

Cnm dikkat et akıntıyla suyun azalabilir farkında olmadan susuz kalmasn allah korusun bi gitsenz keşke doktora suyuna baksa

Cnm dikkat et akıntıyla suyun azalabilir farkında olmadan susuz kalmasn allah korusun bi gitsenz keşke doktora suyuna baksa

ama öyle sıvı bi akıntı değil ki canım...
daha koyu :26:
biraz bekliyim,akşam giderim büyük ihtimalle...
sancım artacağa benziyo çünkü...

viliiiş naptın canım nasıl son durumun
kızlar hepiniz iisinizdir inşallah

slm kızlar bugün izinliydim gezmeye gittik eve yeni geldik eşimle
babam tel aldı bana hediye :)
beni de katın sohbete :)

aaaa çok sevindim güle güle kullan telefonunuu

vilişim naptın kiii senin kociş durmamıştır kesin gitmişsinizdir doktora, ay merak ettim yaa bugün yarın gelio prensesssss

vilişim naptın kiii senin kociş durmamıştır kesin gitmişsinizdir doktora, ay merak ettim yaa bugün yarın gelio prensesssss

ona kalsa şu an samsun yolundaydık
kovdum onu evden,panik yaptırıyo bana...
köyden aramışlardı,git dedim
zooooorla gitti
ara sıra hafif bi sancı geliyo o kadar kızlar...
kasıklarımdaki ağrı da gitti yaa
ara sıra müzik açıp oynuyorum,hareket yapıyorum kocişim yokken
akıntı da yok denecek kadar az ve arada oluyo...
ama bizim kız inanılmaz hareketli,çıkıcakmış gibi

dilşad telin hayırlı olsun canım...

Oo süper güle güle kullan cnm..

Kız vilin eşini niye gönderiyosun ne olur ne olmazAnnesi gibi o da hareketli deseneAllah iyiğliğini versin oynuyomuş bide

Ayy vilişş bende inanmıyom sana kızım biz senden beter panik yaptık sanki 3 çocuk anası tecrübeli rahatlığa bak

vilişşş delisin sen yaa Hadin Allah'a emanett dikkat et bari ,yalnız kalmayaydın iyiydi

selam canlar ,banyomu yıkadım yemeğimizi yedik eşim traşa gitti saç/sakal parlayıp gelcek :) uyanık randevu kapcak tabii

Dilşad güle güle kullan canım

Viliş nie gönderdin eşini

Ben işten çıkınca eşimin yanına gittim tlf etmişti üzgünüz gittim boynu bükük noldu dedim arabayı sattım dedi
Masrafı vardı ve çok yakıyordu zaten konuşmuştuk ama üzülmüş işte bende üzüldüm aslında

Balık istiyordum gittik yemek yedik ben eve geldim iki makine çamaşır yıkadım 3. İçin eşimi bekliyorum gerçi 2de henüz bitmedi banyoyu çamaşır suyu cif ile resmen ilaçladım bekliyor yıkanacak banyo yaparken tellicem küverti falan
Şimdi mutfaktayım fayansların yarısını sildim kalanını silcem ve dolapları
Cmt'si misafirim gelebilir

Kız vilin eşini niye gönderiyosun ne olur ne olmazAnnesi gibi o da hareketli deseneAllah iyiğliğini versin oynuyomuş bide

napim süreci hızlandırmaya çalışıyorum
ağrım sancım gitti zaten
bi tek benim kızın tünel çalışması var yine

oooooo sabahlar olmasın zuzu :92:

ağrım falan yok şu an diye gönderdim
kız sen hani bu gece dinlenicektin
iyileşmeden niye yoruyosun kendini

Sende hazırlık yapBanyoyuda yıkamışsın aferim

Hayırlısı olsun üzülme

napim süreci hızlandırmaya çalışıyorum
ağrım sancım gitti zaten
bi tek benim kızın tünel çalışması var yine

Çok cesursun cnm ben gönderemezdim eşimi Çalışsın Gökçe hanım

vilişim ii cesaret valla nie yolladın kocanı

dilekcim daha güzellerini alırsınız inşallah canım, insan buruk oluyor tabii ama daha ii leri nasip olsun inşallah

zuzuuş ben traş olunca sevmiyorum eşimi yaa, çocuk gibi çıkıyo size kolay gelsin biz de biraz önce gördük o işi

tşk ederim kızlar

canım, whatsapp kurdun mu? eğer kurduysan yaz bana, grubu ben kurduğum için kişi ekleme ve şutlama yetkisi bende
yaz eklim seni de

Vilişşşş, rahatlık ve sakinliğini övsemmi kızsammı bilemedim
deli kız yaa, hadi inş sağlıcakla gelir bebişiniz İsim de seçmişsiniz, severim Gökçe ismini.
Arkimin adı :) Haberdar et bizi de :18:

Biz de doktora gittik bugün, midemde sancı oluyodu benim ara ara
Dr baktı, ilaç yazdı. Bademciklerim batıyodu çok fazla boğazın için de ilaç yazıyorum dedi..
Sonra eşim için olan bölüme gittik, akciğer filmi çektirecekti o, ara ara batma ve hırıltı oluyo çünkü
solunum testi de istediler, yaptırdık. Şükür ciğerleri tertemiz, ama burun röngeni kapalı çıktı, et yada kemik var dedi adam KBB den randevu alıcaz şimdi.
Bide; atletik yapılısın bu vücuda göre kalbin biraz büyük görünüyo. Ben demiyorum ki bi sorun var ama kalp kapakçığında bişi de olabilir, tedbir amaçlı ekg mi ne onu yaptır dedi.
Üzüldük tabi, moralim çok bozuldu, onu yaptırıcaz inş kötü bişi yoktur. Saat 5 e geliyodu evdeydim, 8 de çıktık evden tüm günüm hastanede geçti..
Yolda hep uyudum minibüste, eve gelince de yattım 2 buçuk saat uyumuşum. İşie de gitmedim, yarın da dişçi için 5 te çıkmam lazım inş sorun yaşamam :26:
Hastane ne büyük yaa, mükemmel bi hastane yapmışlar minik bi köy sığar içine o ka dev gibi yani

Dileğim arabanız gitmiş, yeni araba bakmaya başlicak mısınız

Son düzenleme:
ayy imzamı gördüm şimdi doğum nasip olursa 15 gün önce olacak normal tarihinden. e bu durumda 99 günüm kalmış

kurdum da canım evdeki nete bağlanamadım telden bağlantı kurulamadı diyo. net gerekiyo mu onun için?
bişe çıkmaz canım sadece olasılıkla istemiş nasılsa içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…