Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

İyi geceler kızlarr..
Herkes burda sayılır maşallah

Ben dr a gidicektim biliyosunuz şeker yüklemesi için. Şükür temiz çıktı ama nerdeyse tüm günümüz hastanede geçti annemle :105: Sonuçları almamızla falan bayaa zamanımız gitti. Yazık annemde yoruldu benle. Vee annemi bindirdik kızlar gitti annemm.. Hayırlısıyla varır inşAllah...

Kız vilin bu ne rahatlık bacımm yaa Ben senin yerinde olsam heyecandan doğururdum kesin Naptın acaba???

Kociş uyudu bende sokulim yanına çok yoruldum zaten topuklarım ağrıyo..

kurdum da canım evdeki nete bağlanamadım telden bağlantı kurulamadı diyo. net gerekiyo mu onun için?
bişe çıkmaz canım sadece olasılıkla istemiş nasılsa içini ferah tut
evet dilşadım net gerekio onun için :26:
internet paketin var mı senin?

maşallah bu arada 99 gün kalmış, nasıl çabuk geçiyo zaman yaa :)))

Sedacım yazmışsın bebeyim bana whatsapptan
netimi kapatmıştım gündüz şarjım bitiyo diye, akşam uyanınca gördüm..
yarın yazışırız artık tabi benim işler birikmiştir şimdi, zaten doluydu yığılmıştır iyice

kocişim geldi 10 dk önce, yemeğini verip duşa giriyim ben de
randevumuz vardı göya, unutmuşum kocişim hatırlatıyo çok yorgunum walla iptal ettim gitti..
yarın giyeceklerimi hazırlicam daha 1 den önce yatamam yine

Vilin naptın iyimisin sancın falan kesilmiş ama gece noldu doğum falan oldumu .uyuyup uyanıyorum hep aklımdasın işallah Gökçenaz sağlıkla gelmiştir .

Dileğim arabanızı satmışsınız.işallah ilerde daha iyisini alırsınız.

Özge hadi gözün Aydın şeker yüklemesi normal çıkmış.Allah kavuştursun annende gitmiş

Nekim çok geçmiş olsun sana eşine .işallah eşinin ekg şinde bişe çıkmaz.

Son düzenleme:

özgem gözün aydın canım sonuçlar güzel çıkmış.
anneciğin de hayırlısıyla inmiştir inşallah, Allah kavuştursun canım, ayın 10u gbi gitmicek miydi? :26:

anladım canım evde net var diye tele almamıştım alırım o zaman
benm sabaha kadar kontörüm düşmüş ya 25 liradan 7 lira kalmış :26:

evett zaman farkettirmeden akıp gidiyo
randevun hafta sonuna kaldı nasılsa yarın hafta sonu öbür gün hafta sonu die uzar gider, işini çoğalttın sen

enkimm ecenaz napıyo sen nasılsın?

günaydın kızlar benm de aklım viliş de erkenden girdim nete meraktan.

Enkim teşekkür ederim tatlım, inş çıkmaz kötü bişi :)

Diloşş, netini kapat bari cnm kullanmican zamanlarda
neden öyle olmuş acaba :26:
whatsapp çok kontör yemez ama, misal benim 300 mb internet paketim var, 1 haftada 10 mb gidiyo anca
yetiyo da artıyo bile, 50 mb den fazla kullanmıyorum, gerisi hep kalıyo..

Günaydın herkese

Dileğim senin de hep miden ağrıyo, bak yenmesi ve yenmemesi gereken yicekler
gerçi ben buna hayatta uyamam, herşey yasak maşallah

Günaydınnn

nekim sana da eşine de geçmiş olsun kalple ilgili haniginiz için konuştu dr onu anlamadım ama inşş sorun çıkmaz,o listeye de uyulmaz bence

Dilşad tlfnun güle güle kullan dilek hayırlısı canım araba için

dün sızmışız eşimle koltukta Randevu olmadı ... Dilekkk dün sende 3makina yıkamışsın bende yıkadım bi banyo takımlarımı attım bi renklileri bide nevresim takımı yıkadım, c.ertesi yatılı misafirim çıktı , arkiler gelcek (1çift) dönüş zor oluyo önceden arabaları vardı şimdi yok ,2 vesayitle gelinp gidiliyo ...oyüzden cmt akşam yemeğe gelcekler pazara kadar (inş pazar erkn giderler )

amin kızlar saolun şuan borç varken daha iyisi olmaz ama yinede bişi bakcaz galiba gerçi eşime sabah ne zaman alcaz dedim alcaz mı ki dio
ben direksiyon dersine başlıcaktım bu ay bana inatmı yapıosun dedim

şuan kız yeni geldi uzaktan gelioum da dio allah allah buraya taaa nerden gelen var adam 8de gelio
hergün ama hergün 9,20den önce gelmio bende bugün 9,15te geldim hiçte kasmadım eşimide sıkıştırmadım geç kalıoum die az bile gecikmişim

yorgunum bugün yaa ve cmtsi sanıodum :44: banyoyu sabah yaptım akşam çamaşır as bulaşığı yerleştir kocişle ilgilen derken yapamadım

zeynepcim inşallah ecenaz sadece fazla yediği için kusuodur bişi çıkmaz

dilşad kablosuz modem olması lazım tlfnun görmesi için :26:

nigar çok pardon da ne yicem sadece ot mu kepek ekmeğide yok dio ayran yok sosis sucuk nohut

Günaydınn,
Biz dokuz doğurduk vilin doğuramadı daha

Nigarım korkma ya bişe çıkmaz inş eşinde sağlık versin allahım kalp ritmine bakcaklarmış sadece..

Dilek hayırlısı olsun cnm üzülme inş daha ii az yakan bişe alırsınız boşa masraftı sizin için..

netten baktım vodafone da oluyomuş böle, internet ayarlarından vpn ayarlarını kapattım gitmiyo 2 saattir canım

oyy geçmiş olsun canım neyseki çözümü kolaymış başka bişe olmasın da
sağol canım, yatılı misafir zor oluyo yaa bende her hafta olduğu için yoruldum artık kolay gelsin

aman gecik nolcak herkes keyfinde sen de boşver hem nasıl alıştırırsan öyle gidiyo iş yerini.
canım kablosuz zaten, komşuyla ortak kullanıyoruz ya, görüyor bağlantıyı ama şifreyi kabul etmiyor.

VİLİŞİN MESAJI :: "CANIM AÇILMAM BAŞLAMIŞ,BEBEK KANALA YERLEŞMİŞ,SAMSUN'A GİDİYORUZ ŞİMDİ.BEN SİZE HABER VERİRİM DOĞUMDAN SONRA"

Dilşadd sen kimi ağırlıyon herhafta bu halinlee
Nazlılarmı ,kim kalıyo yatılı olmaz canım böylee aaa Hamile insana bukaa yük

canmm niye sessiz kalasın kii
şuan onun için her cümle bir umuttur söyle bence ...

söyledim de canım olayın ciddiyetini anlatamadığım için ayrıntılı pahalı girmeyim falan diyo

Dilşadd sen kimi ağırlıyon herhafta bu halinlee
Nazlılarmı ,kim kalıyo yatılı olmaz canım böylee aaa Hamile insana bukaa yük

evet malesef.
çarşamba gnleri nişanlsı kalıyo, eşimle halı sahaya gidiyolar, kasabada oturduğu için geri dönemiyo, hafta sonu da buraya gezmeye geliyo ya bizle ya ayrıca işi oluyo, e yine dönemiyo yoruluyorum valla,a tamam bana bi yükü yok yatağını kendi topluyo falan ama yine de yatılı zor ya

kızlar dün akşam eşim ağlamaklı oldu,
seni asla suçlamıyorum yanlış anlama dedi.
annesi konusunda olayların böyle olmasından çok rahatsız, tamam sen bana annenlere git diyosun ama seni evde bırakıp gitmek hiç içime sinmiyo orda ne oturduğumdan bişe anlıyorum ne yediğimden diyo, annesine defalarca sölemiş ama anlatamıyorum anlamıyor kendini geliştirememiş ki ne zaman düzelecek diyo. çocuk olacak ben küçücük bebeği annesinden alıp mı götürecem annemgil sevsin diye diyo. doğum yaptığın gün annem de gelecek annenlerde gelecek ben arada kalacam annem kıskançlıktan kavga çıkaracak diyo. çok çıkmaza girmiş anlattıklarıdan çıkan bu. bu akşam oraya gidecek babasının ayağı çatlamış kaç gündür seni bırakıp gidemedim içime sinmedi diyo, ben de baban o senin tabii gideceksin dedim. çok huzursuz ya, ama en azından artık bana sen haklısın gel diyemem diyo.

selammm

allah kavuştursun özgimmm

nek bence eşinde de bişi çıkmıcak içn rahat olsun tedbir amaçlı yaptırın ama mutlaka es geçmesin.
geçmiş olsun ikinize de

dileğim hayırlısı olsun inş. daha iilerini alırsınız ilerde. dün eşim de 44.000e bmw bulmuş otomatik vites sen de sürersin falan dio.saçma saçma konuşma dedim açlıktan ölelim mi onu alıp

VİLİŞİN MESAJI :: "CANIM AÇILMAM BAŞLAMIŞ,BEBEK KANALA YERLEŞMİŞ,SAMSUN'A GİDİYORUZ ŞİMDİ.BEN SİZE HABER VERİRİM DOĞUMDAN SONRA"
ahaaaaaaa gidiolar mıymışşşşş ayy hayırlısıyla doğsun artık gökçenaz, üff heyecanlanmıştır artık heralde vilin, eşini zaten düşünemiom

olayın ne olduğunu kaçırdım silmişsin

ama evet yani hamile halinle seni biraz düşünmeleri lazım ne kadar yardım ederse etsin sonuçta sana ekstra bi yük bu, bi de çok sık kalıolar, ama tabi bişi de denmez ki

alishiam arkadaş netten araştırırsa denk gelir die sildim konuyu.

erkekler ne kadar düşkün oluyo arabaya ya benmki de öle 15-20 binlik neyimize yetmiyosa her akşam sahibinden de araba bakıyo lüks lüks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…