Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alishiam arkadaş netten araştırırsa denk gelir die sildim konuyu.

erkekler ne kadar düşkün oluyo arabaya ya benmki de öle 15-20 binlik neyimize yetmiyosa her akşam sahibinden de araba bakıyo lüks lüks

tamam cnm

seninki de mi öleşuan için mümkün diil yani, belki ilerde biraz birikimimiz olursa neden olmasın diom ben de, gerçi o can sıkıntısından bakıoöle tutku derecesinde diil şimdilik

takviminin tarihini değiştirsene cnm tarih öne kaydıysa?
benimkinin sağdaki resme bi bakın allaşkına eli ayağı birbirine karışmış

özge yazcaktım kaynadı, allah kavuştursun canım
hastane yoruyo malesf

ya peki kendi dr sölememişmi durumun ciddi olduğunu
bence söyle nekadar pahalı da olsa evladı için yaptırır bulur buluşturur ,bilse düşünmezdi parayı ..ben halen dru anlamış değilim tehlikeden neden bahsetmedii

gene de zor canım yaa

eşin haklı olabilir ama en en enn haklı sensin çoookkk nedenin var ,hiçbişey bastıramaz bunedenleri ..istediği kadar da çatlasın patlasın ,okendini düzeltmedikçe sen ne yapsan gene aynı şeyleri yaşıcaksın
gerekiyosa da tek götürsün getirsin eşin
Haa bakarsın azcık düzelme var kadında torundan sonra ,sende mesafeni bozmadan sohbet etmeden gider gelirsin eşin için ama onun dışında olucak şey değil malesef

Dilşatt söyle ya mutlaka olmaz bak netten araştır önemli bi konu bu mutlaka gitmen gerek de doktoru bişe dememişmi anlamadım ben ya hayati önemi var de evt çok zor bi durum ama belki bi önlemi vardır nebilim(

Şükür geliyo yani cadı gökçenaz hadi bakalım sağlıkla gelsn inşallah..

vilin için hayırlısı olsun acısız sorunsuz bi doğum geçirip kızını kucağına alsın inşallah mübarek gün gelio kız o kadar kuran dinletti kızına ne iyi etti
tebrik edioum valla vilişi iyi bi süreç geçirtti kendine de kızına da

dilşad bencede özelden yazarak söyleyebilirsin ama çok dikkatli kelimeler seçmelisin :18:

eşin bunalıodur tabii ama lütfen o üzülüo die yelkenleri suya indirme çünkü sonra yine son üzülürsün
sakın ama sakın aynı şeyleri sana yaşatması için ona fırsat verme eşin zaten bilio artık zorlamıo sende yumuşama

zuzu arabayı 11,500e sattık borç zaten 4000 kaldı bilmioum ki nası yaparız ama ufak tefek başka şeylerde var
eşimin yanında çırak askere gidio tek kalcakmış onun parası kalıo tezgahlardan birini boşaltcakmış 1-1,5 bin arası ordan kar etcek gbi bilmioum hayırlısı bakalım

sirken nerde yaa dün hastaydı oda dimi iyice kötü mü oldu ki gelmedi:26:

doktoru sadece ayrıntılıya girmen gerekiyor demiş. o kaa

eşim de gel falan demiyoda babama geçmiş olsuna gidecem ama sen olmayınca içime sinmiyo annemi affedemiyorum gibisine konuştu şimdilik gimeyi düşünmüyorum canıam bayram da dahil olmak üzere.

canıam kızlar da özelden yazıyor aramızda para toplayıp yollayalım gitsin diye. eşi de ailesi de istemiyo bebeği 1er yaş arayla 3. çocuğu zaten.

canım ya öle hassas konu ki... zaten hamile aile eşi çocuğu istemiyor.
napıcaz bilmiyorum. ne demeliyim konusunda da tıkanıyorum zaten.

dilekcim öle bi tasarruf durumu oluştuysa 2 aya kalmaz o kalan bakiye de biter.
ii olmuş satmanız daha iisi olur inşallah.

amaan hepsi aynı eniştem de öle, ikisi bi araya gelince hemen araba bakıyolar.
takvimim normal doğuma göre ama benm kesin sezeryan olcak. tarih kesin değişecek de çocuğun gelişimi buna göre gidiyo ya. değiştirirsem çcuk daha büyük ve gelişimi farklaı yazıcak benm takip etmem zor olur.

dilek ofise geç geldim eşim bıraktı işlerden de başımı kaldıramadım bi türlü arabanızı satmışsınız hayırlı olsun çok daha güzelini alırsınız inşallah. Peki şu an araçsız zor olmayacak mı size?
dün her şeye rağmen spora gittim lasitkle çalışmıştık her yanım feci acıyor lastikten mi hastalıktan mı anlamadım

gökçenaz hanım geliyor demek umarım vilin de bebek de sağlıkla bize haber veririler.

dilşad kim hsta kimin doktora gitmesi lazım? yatılı misafir konusunda arkadaşlara katılıyorum sen bebek beklediğin için biraz daha anlayışlı olunmalı spor maç bunlar keyfi şeyler hadi hastalık vs zorunlu haller olsa tolere edilebilir de her çarşamba her çarşamba çekilmez.

ben de netten habire ev ilanlarına bakıyorum eşininin ki de o hesap olmuş

zuzu senin k biraderinin borçları noldu? eşinle sigorta durumunu konuşabildin mi?

Mesj attı öğlen sancıları yokmuş hastanede beklememek için annesine geçmişler ,sancılanınca gitceklermiş ,haber veririm merak etmeyin diyo ,hayırlısı ..

Kuzu yeni araba alsanız o da masrafkii ne farketcek he önceki çok masraftı şimdiki az masraf deme masraf masraftır ..bence 4bini kapatın ,ufak tefekler zaten ödeniyodur ama 4bin çok stresi de daha çok

zuzu senin k biraderinin borçları noldu? Eşinle sigorta durumunu konuşabildin mi?

patronu sigortaya başvurmuş ,sigortadan alcak parasını..ama sigortada dava açmış kamu davasıymış..mahkemeye çıkıcaklar yani
avukatla görüştük ,şuan ifadeleri bilmediği için nasıl biyol çizceğimizi söyleyemedi ..mahkemeden ya celp gelir yada tutuklama her iki durumda da bana ulaş mutlaka dedi

patronu şikateçi değilmiş ama kamu davasına dönmüş iş ...bugün son olarak gidicek kaynım işe,bırakcak bugün

Kızlar yaa yarın akşama neyemeh yapsamkiii

ağlayan pasta ya da tiramisu yada browni yapıcam Tatlı olarak daha onlara bilem karar veremedim

ee yemeğe ne yapayım ... Zor şeyler sölemeyin ama lüffen :)

Kızlar yaa yarın akşama neyemeh yapsamkiii

ağlayan pasta ya da tiramisu yada browni yapıcam Tatlı olarak daha onlara bilem karar veremedim

ee yemeğe ne yapayım ... Zor şeyler sölemeyin ama lüffen :)

mercimek çorba,
patlıcan kebap/tavuk kelebek pirzola ya da köfte patates kızartma, yarım domates+biber közleme ile :)
pilaaav
mevsim salata
cacık ya da hoşaf :)

tatlına zaten karar vermişsin

zuzu patronu sigorta başlatmak istediği için mi kamu davası açılmış? neden? şimdiye kadar sigortasız çalıştırdığı için mi mahkemeye gitmiş olay? tam anlayamadım:26:

zuzu yarın kim geliyor yemeğe?

mercimek çorba
izmir köfte fırında olur seni üzmez servisi de kolaydır bereketlidir
pilav
yanına bir de sebzeli bi şey

tatlı olarak kedidiliyle pasta yapsana ben de yapacam hem kolay hem hafif

mercimek çorba,
patlıcan kebap/tavuk kelebek pirzola ya da köfte patates kızartma, yarım domates+biber közleme ile :)
pilaaav
mevsim salata
cacık ya da hoşaf :)

tatlına zaten karar vermişsin

ikinizde mercimek çorbasıyla başlamış

Taam çorbaya okey ... Köfte pattis aklıma geldi ama kokmasın diye şeyttim ama bak sirken fırında olabilir evet ..

Ozamn şöle yapim m.çorbası fırında köfte/pattis (klasik olcak ama napim) pilav ,bide havuş tarator yaparım bayaa bi havuç almış eşim bozulmasın salatada yaparım zaten
arkim gelcek eşiyşe sirken çok da yabancı değiller

kedidili yapmadım hiç,bilmediğim oyalamasın beni diye üçünden birini yapıyım diye düşündüm

zuzu patronu sigorta başlatmak istediği için mi kamu davası açılmış? Neden? şimdiye kadar sigortasız çalıştırdığı için mi mahkemeye gitmiş olay? Tam anlayamadım:26:
Iyice karışmış kafan

işyerin sigortasından bahsettiö,hani sigortalatıyolar ya işyerlerini o sigorta ... Hırsızlık oldu diye sigortadan para alıcak anlatabildim mii
sigortada para ödeyeceği için peşine düşüyo

köfteyi direk fırında pişirince seviyo musunuz :26:

ben fırında da yapsam önce kızartıyorum

köfteyi direk fırında pişirince seviyo musunuz :26:

ben fırında da yapsam önce kızartıyorum
evet pişince güzel oluyor suyu da lezzeti de yağa kalmıyor hem de daha hafif oluyor.

zuzu sana kedidilini bulup yazacam mailimde var sanıyordum yokmuş akşama olursa yazabilirim çok pratik oluyor.

Son düzenleme:
kedidilini annem neskafeyle ıslatıyor ımm belki sütle neskafedir tam emin değilim
üstüne krema üstüne de çiko sos istersen süzgeçle kakao elersin çiko yerine

kedidilini annem neskafeyle ıslatıyor ımm belki sütle neskafedir tam emin değilim
üstüne krema üstüne de çiko sos istersen süzgeçle kakao elersin çiko yerine
bn hiç ıslatmıyorum çünkü zaten yumuşak oluyor ıslatınca iyice köpüyor
muhallebiyi sıcak dökünce sıcağıyla zaten yumuşuyor. Bir de kedidilini kelepçeli kalıpta kenarlarına getiriyorlar alt tabana da
Kedi Dili Pasta |
şöyle bir görüntü orataya çıkıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…