alishiam arkadaş netten araştırırsa denk gelir die sildim konuyu.
erkekler ne kadar düşkün oluyo arabaya ya benmki de öle 15-20 binlik neyimize yetmiyosa her akşam sahibinden de araba bakıyo lüks lüks
söyledim de canım olayın ciddiyetini anlatamadığım için ayrıntılı pahalı girmeyim falan diyo
evet malesef.
çarşamba gnleri nişanlsı kalıyo, eşimle halı sahaya gidiyolar, kasabada oturduğu için geri dönemiyo, hafta sonu da buraya gezmeye geliyo ya bizle ya ayrıca işi oluyo, e yine dönemiyo yoruluyorum valla,a tamam bana bi yükü yok yatağını kendi topluyo falan ama yine de yatılı zor ya
kızlar dün akşam eşim ağlamaklı oldu,
seni asla suçlamıyorum yanlış anlama dedi.
Annesi konusunda olayların böyle olmasından çok rahatsız, tamam sen bana annenlere git diyosun ama seni evde bırakıp gitmek hiç içime sinmiyo orda ne oturduğumdan bişe anlıyorum ne yediğimden diyo, annesine defalarca sölemiş ama anlatamıyorum anlamıyor kendini geliştirememiş ki ne zaman düzelecek diyo. çocuk olacak ben küçücük bebeği annesinden alıp mı götürecem annemgil sevsin diye diyo. Doğum yaptığın gün annem de gelecek annenlerde gelecek ben arada kalacam annem kıskançlıktan kavga çıkaracak diyo. çok çıkmaza girmiş anlattıklarıdan çıkan bu. Bu akşam oraya gidecek babasının ayağı çatlamış kaç gündür seni bırakıp gidemedim içime sinmedi diyo, ben de baban o senin tabii gideceksin dedim. çok huzursuz ya, ama en azından artık bana sen haklısın gel diyemem diyo.
özge yazcaktım kaynadı, allah kavuştursun canım
hastane yoruyo malesf
ya peki kendi dr sölememişmi durumun ciddi olduğunu
bence söyle nekadar pahalı da olsa evladı için yaptırır bulur buluşturur ,bilse düşünmezdi parayı ..ben halen dru anlamış değilim tehlikeden neden bahsetmedii
gene de zor canım yaa
eşin haklı olabilir ama en en enn haklı sensin çoookkk nedenin var ,hiçbişey bastıramaz bunedenleri ..istediği kadar da çatlasın patlasın ,okendini düzeltmedikçe sen ne yapsan gene aynı şeyleri yaşıcaksın
gerekiyosa da tek götürsün getirsin eşin
Haa bakarsın azcık düzelme var kadında torundan sonra ,sende mesafeni bozmadan sohbet etmeden gider gelirsin eşin için ama onun dışında olucak şey değil malesef
canıam kızlar da özelden yazıyor aramızda para toplayıp yollayalım gitsin diye. eşi de ailesi de istemiyo bebeği 1er yaş arayla 3. çocuğu zaten.Dilşatt söyle ya mutlaka olmaz bak netten araştır önemli bi konu bu mutlaka gitmen gerek de doktoru bişe dememişmi anlamadım ben ya hayati önemi var de evt çok zor bi durum ama belki bi önlemi vardır nebilim(
Şükür geliyo yani cadı gökçenaz hadi bakalım sağlıkla gelsn inşallah..
canım ya öle hassas konu ki... zaten hamile aile eşi çocuğu istemiyor.vilin için hayırlısı olsun acısız sorunsuz bi doğum geçirip kızını kucağına alsın inşallah mübarek gün gelio kız o kadar kuran dinletti kızına ne iyi etti
tebrik edioum valla vilişi iyi bi süreç geçirtti kendine de kızına da
dilşad bencede özelden yazarak söyleyebilirsin ama çok dikkatli kelimeler seçmelisin :18:
eşin bunalıodur tabii ama lütfen o üzülüo die yelkenleri suya indirme çünkü sonra yine son üzülürsün
sakın ama sakın aynı şeyleri sana yaşatması için ona fırsat verme eşin zaten bilio artık zorlamıo sende yumuşama
zuzu arabayı 11,500e sattık borç zaten 4000 kaldı bilmioum ki nası yaparız ama ufak tefek başka şeylerde var
eşimin yanında çırak askere gidio tek kalcakmış onun parası kalıo tezgahlardan birini boşaltcakmış 1-1,5 bin arası ordan kar etcek gbi bilmioum hayırlısı bakalım
sirken nerde yaa dün hastaydı oda dimi iyice kötü mü oldu ki gelmedi:26:
tamam cnm
seninki de mi öleşuan için mümkün diil yani, belki ilerde biraz birikimimiz olursa neden olmasın diom ben de, gerçi o can sıkıntısından bakıoöle tutku derecesinde diil şimdilik
takviminin tarihini değiştirsene cnm tarih öne kaydıysa?
benimkinin sağdaki resme bi bakın allaşkına eli ayağı birbirine karışmış
VİLİŞİN MESAJI :: "CANIM AÇILMAM BAŞLAMIŞ,BEBEK KANALA YERLEŞMİŞ,SAMSUN'A GİDİYORUZ ŞİMDİ.BEN SİZE HABER VERİRİM DOĞUMDAN SONRA"
vilin için hayırlısı olsun acısız sorunsuz bi doğum geçirip kızını kucağına alsın inşallah mübarek gün gelio kız o kadar kuran dinletti kızına ne iyi etti
tebrik edioum valla vilişi iyi bi süreç geçirtti kendine de kızına da
Zuzu arabayı 11,500e sattık borç zaten 4000 kaldı bilmioum ki nası yaparız ama ufak tefek başka şeylerde var
eşimin yanında çırak askere gidio tek kalcakmış onun parası kalıo tezgahlardan birini boşaltcakmış 1-1,5 bin arası ordan kar etcek gbi bilmioum hayırlısı bakalım
zuzu senin k biraderinin borçları noldu? Eşinle sigorta durumunu konuşabildin mi?
Kızlar yaa yarın akşama neyemeh yapsamkiii
ağlayan pasta ya da tiramisu yada browni yapıcamTatlı olarak daha onlara bilem karar veremedim
ee yemeğe ne yapayım ... Zor şeyler sölemeyin ama lüffen :)
mercimek çorba,
patlıcan kebap/tavuk kelebek pirzola ya da köfte patates kızartma, yarım domates+biber közleme ile :)
pilaaav
mevsim salata
cacık ya da hoşaf :)
tatlına zaten karar vermişsin
zuzu yarın kim geliyor yemeğe?
Mercimek çorba
izmir köfte fırında olur seni üzmez servisi de kolaydır bereketlidir
pilav
yanına bir de sebzeli bi şey
tatlı olarak kedidiliyle pasta yapsana ben de yapacam hem kolay hem hafif
zuzu patronu sigorta başlatmak istediği için mi kamu davası açılmış? Neden? şimdiye kadar sigortasız çalıştırdığı için mi mahkemeye gitmiş olay? Tam anlayamadım:26:
köfteyi direk fırında pişirince seviyo musunuz :26:
Ben fırında da yapsam önce kızartıyorum
öyle çok zahmet oluyo ki canımcım
fırında yaptım mı üstü kızarınca çeviriyom diğer yüzüde kızarıyo gayette severek yiyorum
evet pişince güzel oluyor suyu da lezzeti de yağa kalmıyor hem de daha hafif oluyor.köfteyi direk fırında pişirince seviyo musunuz :26:
ben fırında da yapsam önce kızartıyorum
evet pişince güzel oluyor suyu da lezzeti de yağa kalmıyor hem de daha hafif oluyor.
zuzu sana kedidilini bulup yazacam
bn hiç ıslatmıyorum çünkü zaten yumuşak oluyor ıslatınca iyice köpüyorkedidilini annem neskafeyle ıslatıyor ımm belki sütle neskafedir tam emin değilim
üstüne krema üstüne de çiko sos istersen süzgeçle kakao elersin çiko yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?