Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sıcak dökmüyo ki ona kolay olsun diye katı kremoleyle yapıyo zaten.

Sirken kendi tarifini gönder bana

akşam buraya yazsam olur dimi? diyordum ki buldum

2 yumurta
1 lt süt
1 pk vanilya
10 yk şeker (10 az gelirse biraz daha ekle)
4 yk tepeleme un (daha çok da olabilir sen 5 yap)
bunları pişir kaynayınca da 2 yk margarin ekle çırp kedidilinin üstüne dök.

Ben kare borcamlar oluyor ya onun altını ıslatıyorum suyla sonra kedidilini yayıyorum kedidillerini ıslatmadan bu yaptığım muhallebiyi döküyorum sıcak sıcak üstüne de dr oetker in hazır çikolata soslarından pişirip döküyorum buzdolabında bu gece beklet

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Vilişin bebişi geliyomuş sonunda

Dilşad kızlara katılıoyorum.Eşinin üzülmesi normal ama bu durumu değiştirmez.Çok dengesiz hareketleri oldu..Zuzunun dediği gibi ha denk geldi aklı başına geldi yine muhatap olmadan arada gider gelirsiniz..Kp aran iyiyse arayabilirsin geçmiş olsun diye..yatılı misafirde gelmesi ya evin otel miBana da gelmiştir ama sürekli olmaz..Her hafta her hafta sıkar insanı
Diğer konuyuda okuyamadığım için yorum yapamıcam ama Allah kolaylık versin
Eşim kullandığım teli aldığında ben ilk internetini kapattım..Çok angarya özellikleri olduğu için nete girmeden bile gidiyo malesef..Senin kapattığında iyi olmuş

Dilek bence direk borçları kapatın sattığınıza değsin..

Ayşam sende aç kalıcaksan

Özgiş halletmişsin dr işini şükür..Annende gitmiş .Allah kavuştursun..

Nigar geçmiş olsun..

Zuzuş tatlı olarak kurabiye ve kremalı havuçlu kek yada kıbrıs tatlısı yapabilirsin.
fırında köfte patates bezelye,mücver,bulgur pilavı mercimek köftesi..

kızlar 1 saat olmuştur viliş aradı suyu aazalmaya başlamışa hastaneye yatışaa yapmışlar çok slm ı var sabaha akarşı 5 gbi olur doğum demiş doktor

Özgiş sence bence uygulaması nasıl.Ödülleri neler katılmayı düşünüyorum da..

Bide bifincan üyelüğün varsa davet gönderebilirmisin cnm

Slm kkızlar..

Teşekkür ederim annem için dileklerinize.. Bana giderken msj atmış yatarken okudum çok duygulandım baya yatamadım sonrada. Eşim uyandı noldu niye yatmıyosun diye. Öyle sarıldı da uyuyabildim.

Bugün kardeşimin ayrıtılısı vardı dr a gittiler eşiyle kuzucuğu bana bıraktılar. Sonra da gezin dedim ben bakıyorum akşama kadar. Şimdi uyuyo kalkınca mamasını hazırlıcam. Bende bakim size dedim.

Vilin naptı acaba en son durum ne haberiniz var mı???

Özgiş sence bence uygulaması nasıl.Ödülleri neler katılmayı düşünüyorum da..

Bide bifincan üyelüğün varsa davet gönderebilirmisin cnm

Canım sence benceye yeni katıldım bende ödülleri indirim çekleri falan var bide az puana tişört veriyolar. istersen davet yollayım sana sence bence için.

Fincana üyeydim maalesef attılar siteden çok saçma bi nedenden herkes de öyle diyo zaten. Tavsiye etmiyorum onuç Hiç bulaşma bence. Hızlı puan toplayanları atıyolar genelde

Sence benceyi yolla cnm..
Hımm güzel hediyeleri vardı bifincanın zamanımda var ama dediğin gibi atıyolarmış..

kızlar 1 saat olmuştur viliş aradı suyu aazalmaya başlamışa hastaneye yatışaa yapmışlar çok slm ı var sabaha akarşı 5 gbi olur doğum demiş doktor

nası yaa sabah 5 gbi saati oluo mu bunun
ben anlamadım ki yani bilmioum ki
ayy saat beklemekte ne kötü olur heleki eşi için :18:

Ani doğum olmıcak vilişin ağrısız kolaylıkla doğurur inşDuygulandım
Kuran okuyım vilişe..

Özge üye oldum cnm :)

Son düzenleme:
Kızlarrr;
Babaannemi hastaneye yatırmışlariş çıkışı eşimle gittik tlf da göremiyorum ne zamandır sizi diyordu sevindi babam refakatçi kalacakmış yanında ordan eşim beni evi bıraktı çamaşırları topladım hepsi kurumuş yazın en güzel tarafı 1güne kuruyan çamaşır

Ağlayan pasta yaptım ve peyniri börek pişiyor şimdi
Yığınla ütü var onları yapmalıyım hiç gözüm kesmiyor

Vildanla ilgili son dakika haberi var mı?

Alishia seni feyste rencide etmedim ama 175. Level'a nası geldin acaba
Çamaşırları katlamayıp, balkonu 3 aydır yıkamayarak di'mi

geçmiş olsun cnm babannene neden yatmış hastaneye?kıyamam yaa hastaneye yattığına sevinmiş kadıncağız:

bak bi daha sölemicem haaaaaaaaaaaaaaaaa ben çamaşırları toplarken katlıom canikom ama yerleştirme problemim var
kıskanma taam mı çalış senin de olur, ben eşimle yarışcam die gaza geliom

vilişime yarın bi mesaj da ben atiim doğurmuş olur o zaman çok heyecanlı yaaaaaaaa

çok yoruldum bugün yaaaa, şu derslerim özellikle gecelerim bi bitseydi artık...son bi buçuk iki ay

alishia tekrar yazcaktım aslında
pardon toplayıp katlamadığın için die ama eşim geldi oyuna daldık yemekti falan derken bi daha elime almadım tableti.

viliş doğumu yapmıştır dimi kimseye msj atmamış mı ya :26:

şu gribimi bi atlatamadım ya
patronun da ortağı gelmiş bugün burda sanırım
şu cmtsi olayını adamla hiç konuşmadım ya her haltta tedirgin oluoum oysa 3 ay oldu yani neyse
maaş alamadık dün istedim bana pazar lazım pztsiyi bekleyemem dedim çaycıda ortada konuşuo para yok die
banane yoksa ben çalışcak halim yok dio muyum kimsede bana para yok demesin dedim

birde regl oluoum galiba karnım ağrıo
yarın eltimle eskişehire gitme planımız var ama tam karar veremedik bi türlü geçen pazar çok kararlıydık tamam gidiouz die
ama abim işten çıktı eltim yanında oluyum pazar dio maaşını bitirmiş 3 günde o var ben regl olcam maaşı almadım bu pazar eşim evde sanırım
bilemedim yani muallakta kaldık

zaten şu her yaptığım şehirler arası planımın bozulması çok can sıkıcı

Günaydınn kızlar..

kaç günden beri bi halsizlik bitkinlik var üstümde. Gündüzleri de sürekli uykum geliyo..

Vilin naptı acaba bende merak ettim. Doğdu mu Gökçenaz hanım

günaydın kızlar
vilişi aradım şimdi çok çaldırmadım bebiş uyuyorsa ya da emziriyorsa diye, viliş açmadı
olmuştur doğum hayırlısıyla

kahvaltı yaptık eşimi yolcu ettim gözlerim gidiyo hala, azcık daha uyuyum

ay hala aynı şeyi sölüo yaaa şiştim vallaaaaKATLIYORUM diorummmmm

inş. verirler cnm maaşını, eskişehir olayı da olursa çok ii olur hem havalar da ii artık, yakın dimi size, ne güzel gezer gelirsinizeşleri de alın yanınızaa

ben de eşimle beraber kalktım, sulak kesik yaaaabi sürü çamaşır yıkama planım vardı oysa bugün

epilasyon işine giriim bari, hamilelikten beri bacaklarımdakiler azaldı sanki

ben de mesaj atiim bi viline

evett eskişehir işimizde iptal oldu ben regl oldum eltimde 1 haftadır olamıodu test yaptırmıştı hormanlarla ilgiliymiş
hormaları; mevsim, uykusuzluk, yorgunluk etkilermiş ee bizde zaten gece 1e 2ye kadar oturup sabah 7-8de kalkan insanlarız
oda ben gibi hiç oturup dinlenmez
önümüzdeki ay maaşımı alınca dedi du bakalım kısmet alıştım zaten şehirler arası planlarımın tutmamasına

alishia KATLAYIP yerleştirmediğin için :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…