bn hiç ıslatmıyorum çünkü zaten yumuşak oluyor ıslatınca iyice köpüyor
muhallebiyi sıcak dökünce sıcağıyla zaten yumuşuyor. Bir de kedidilini kelepçeli kalıpta kenarlarına getiriyorlar alt tabana da
Kedi Dili Pasta |
şöyle bir görüntü orataya çıkıyormuş.
Sirken kendi tarifini gönder bana
Özgiş sence bence uygulaması nasıl.Ödülleri neler katılmayı düşünüyorum da..
Bide bifincan üyelüğün varsa davet gönderebilirmisin cnm
Canım sence benceye yeni katıldım bende ödülleri indirim çekleri falan var bide az puana tişört veriyolar. istersen davet yollayım sana sence bence için.
Fincana üyeydim maalesef attılar siteden çok saçma bi nedenden herkes de öyle diyo zaten. Tavsiye etmiyorum onuç Hiç bulaşma bence. Hızlı puan toplayanları atıyolar genelde
kızlar 1 saat olmuştur viliş aradı suyu aazalmaya başlamışa hastaneye yatışaa yapmışlar çok slm ı var sabaha akarşı 5 gbi olur doğum demiş doktor
kızlar 1 saat olmuştur viliş aradı suyu aazalmaya başlamışa hastaneye yatışaa yapmışlar çok slm ı var sabaha akarşı 5 gbi olur doğum demiş doktor
Kızlarrr;
Babaannemi hastaneye yatırmışlariş çıkışı eşimle gittik tlf da göremiyorum ne zamandır sizi diyordu sevindi babam refakatçi kalacakmış yanındaordan eşim beni evi bıraktı çamaşırları topladım hepsi kurumuş yazın en güzel tarafı 1güne kuruyan çamaşır
Ağlayan pasta yaptım ve peyniri börek pişiyor şimdi
Yığınla ütü var onları yapmalıyım hiç gözüm kesmiyor
Vildanla ilgili son dakika haberi var mı?
Alishia seni feyste rencide etmedimama 175. Level'a nası geldin acaba
Çamaşırları katlamayıp, balkonu 3 aydır yıkamayarak di'mi
alishia tekrar yazcaktım aslında
pardon toplayıp katlamadığın için dieama eşim geldi oyuna daldık yemekti falan derken bi daha elime almadım tableti.
viliş doğumu yapmıştır dimi kimseye msj atmamış mı ya :26:
şu gribimi bi atlatamadım ya
patronun da ortağı gelmiş bugün burda sanırım
şu cmtsi olayını adamla hiç konuşmadım ya her haltta tedirgin oluoum oysa 3 ay oldu yani neyse
maaş alamadık dün istedim bana pazar lazım pztsiyi bekleyemem dedim çaycıda ortada konuşuo para yok die
banane yoksa ben çalışcak halim yok dio muyum kimsede bana para yok demesin dedim
birde regl oluoum galiba karnım ağrıo
yarın eltimle eskişehire gitme planımız var ama tam karar veremedik bi türlü geçen pazar çok kararlıydık tamam gidiouz die
ama abim işten çıktı eltim yanında oluyum pazar dio maaşını bitirmiş 3 günde o var ben regl olcam maaşı almadım bu pazar eşim evde sanırım
bilemedim yani muallakta kaldık
zaten şu her yaptığım şehirler arası planımın bozulması çok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?