Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

iyi olduğum müdür maaşımı ayarlamış yaa saçında 10 numara dio moralimi yerine getirdi :119:

Tünaydın kızlar
Dileğim geçmiş olsun babanene
Hadi gözün Aydın maaşınıda ayarlamış müdür

yaa gitmicenmii olsun hadi regliyken güzel olmazdı zaten iyi olmuş :)
geçmiş olsun hadi olmuşun regl ben beklemedeyim ,pazar misafirler gidince gelsin bari

son 25 dk

hee viliş doğuramadı halen ..kendi sancılarını bekliyor , öğleye doğru böyle konuştuk ama artıyo sancılar dedi 99u görmüşler azdaha bekliceklermiş ,haber vercem merak etmeyin diyo :) iyi geliyodu sesi

Ben anlamadım sürekli açık benimki.beni hiç sistem atmıyor dışarı .ne zaman girersem gireyim yazıp çıkıyorum.

Biz kvlerdeyiz.geldik rahat rahat yemeğimi yedim çayımı içtim .bizimki 11 de uyudu geri uyanır sandım ama uyanmadı . Bende odamıza aldım geldim.

Merhaba kızlarr

Viliş doğurdu mu acaba:26:Mesaj hakkım yok arasam müsait değildir:26:Bi haber olursa bilgilendirin kızlarr..

Özgiş normaldir bebek beslendiği için halsiz kalıyosun bol bol dinlen cnm..

Dilek iyi olmuş maaşı aldığın,babannene geçmiş olsun

Zeynep kv nlerdeymişsin,güzel vakit geçirirsin umarım ev konusunuda detaylı konuşursunuz..

Bende dün iki odanın camını sildim,iki makine çamaşır vardı onları katladım yerleştirdim,evi süpürdüm sildim balkonu yıkadım.Cumartesilerim baya verimli geçiyoSonra eşimle tek katlı avm mize gittikLcw den kıyafet baktım..ELbise çeşidi yoktu pek..Hamile reyonunda bi elbise beğendim ama hamile elbisesi gibi değil etikete baktım 44 tl den 19.90 a inmiş onu aldık ..Gömlerkleri beğendim kot yakası taşlı falan ama 50 liraydı o kadar veremem bi gömleğe ama hoşuma gitti..Marketten abur cubur aldık buzlukta köfte vardı onu kızarttım yedik..

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr :119: size mutlu bi haber
vilişim aradııııııııı gelmiş bizim cadıııııı
Çok sancı çektim, çok yorgun düştüm, fenalaştım kustum felan diyo amaa doğum çok kolay olmuş, 15 dk da çıkmış minik cadı
Eşi fln kavga etmiş doktorlarla, çünkü ikidebir kontrol ediyolarmış adam da korkmuş, panik yapmış, ama neyse ki olay tatlıya bağlanmış.
Görsen nigaar, parmağını uzatanın parmağını nassıl kavrayıp kalkmaya çalışıyo diyo tam cadı yaaa
emiyomuş güçlü güçlü
Vilişimin sesi de süppper geliyodu, çok iyim diyo, annesi yanında. Dikişi varmış içten de dıştan da ama olsun, ıkınmaya gücüm kalmamıştı mecbur kestiler diyo :105: olucak artık okadar..
Ayrıntıları bebişin fotolarıyla vilişten alıcaz
Şükür yaaa, çoook mutlu oldum aramasıyla
darısı tüm hamişlere ve hamiş adaylarına

hepinize teşekkür ediyo, aradılar sordular, mesaj attılar diyo..
iletmemi istedi :))))

Cadı yaa demek kalkmaya çalışıyormuş ikisi de iyiymiş çok şükür çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına

Misafir vardı canım ecenazı görmeye Gelmişler . Benimde midem ağrıyor ne dokundu bulamadım.ev konusunu konuşmadık canım tam karar veremedik .söylersek dönüşü yok .hem kiracılar kesin çıkacakmı bi bakalım dedim ona göre söyliceZ.

Geçmiş olsun Maşallah viline şükür sağlıkla geldi cadı kız .artık isminide koysunlar .işallah kv karışmaz.

vilinden bir haber alır mıyım diye aklımda geçiyordu ki nektar ın yazısını okudum

bizim minik cadı gelmiş demek Allah analı babalı büyütsün

Günaydın

çok sevindim cnm whtspptan da okudum dün msj attım yorgundur die aramadım bugün ararım bende sesini duyarım

çok güzel anlatmışsın

günaydın herkese,vilişime çok sevindim çok nazlandı ama gelmiş şükür akşam msj attım bende şimdi telefonla konuşması zor olur bebişle ilgilenmekten sıpa çok bekletti ama geldi sonunda.

bizde güzel bir haftasonu geçirdik,cmtsi bara gittik arkadaşlarla yedik içtik çıkışta çorbacı falan yaptık 2.30 du geldik eve dünde pikniğe gittik hava yaz gibi sıcaktı güzel geçti dinlenemedik ama değişiklik ii geldi doğrusu.

dilekk babaanne nasıl oldu cnm?

gunaydın kızlar
cumartesi göze gittim birinde 1 diğerinde 1.25 miyop varmış yani miyopum 0.5 değilmiş lens de kullanamayacağım ilk başta
artık hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakacağım

günaydın kızlar
akşam telden okudum ama yazamadım hemen vilişe msj attım geç oldu rahatsız etmiyim diye. gözümüz aydın, yeni bebişimiz sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah

gece boyu eşimle uyuyamadık 1 de yattık dön Allah dön, dün hava çok sıaktı ev aşırı ısınmış, camları açıyoruz rüzgar ceryan yapıyor, kapatıyoruz sıcaktan uyuyamıyoruz ta 4 tü hala konuşuyorduk. 7de de kalktık

aşırı yorgun hissediyorum kendimi

Günaydınn

valla tam bi pazartesi benim için..keyfim yerinde ama yatsam hiiiçç kalkmam o moddayım

seduş sonunda gittiniz bara sevindim valla iyi olmuş ne güzel
dün bizim bura kapalıydı gece de yağmur yağdı zaten ,pikniğe gitcektik oysa ,olsun napalım akşam kipaya gittik bizde alışveriş yaptık inanamadım hiçbişey almamışım sadece 30lira tuttu Arkim 80liralık alışveriş yaptı ..eşim onu görünce sevindi garibimö sarılıyo öpüyo

Sirekn geçmiş olsun mu diyim güle güle tak mı diyim bilemedim ya:/:)

teşekkürler zuzu
aslında lens istiyordum ama gözüm lens takmak için şu anda pek uygun değilmiş yeteri kadar göz yaşı üretemiyormuşum yapay göz yaşı verdi dr 3 ay sonra tekrar görecek. Bu arada da gözlük kullanmak zorundayım o gazla gittim bi normal takmak için gözlük aldım bir de numaralı güneş gözlüğü aldım

dilşad şimdiden sıcak mı oluyor ev? Biriniz bana vilin in numarasını gönderebilir misiniz ben de mesaj atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…