evett eskişehir işimizde iptal oldu ben regl oldum eltimde 1 haftadır olamıodu test yaptırmıştı hormanlarla ilgiliymiş
hormaları; mevsim, uykusuzluk, yorgunluk etkilermiş ee bizde zaten gece 1e 2ye kadar oturup sabah 7-8de kalkan insanlarız
oda ben gibi hiç oturup dinlenmez
önümüzdeki ay maaşımı alınca dedi du bakalım kısmet alıştım zaten şehirler arası planlarımın tutmamasına
Zeynep kv nlerdeymişsin,güzel vakit geçirirsin umarım ev konusunuda detaylı konuşursunuz..
Bende dün iki odanın camını sildim,iki makine çamaşır vardı onları katladım yerleştirdim,evi süpürdüm sildim balkonu yıkadım.Cumartesilerim baya verimli geçiyoSonra eşimle tek katlı avm mize gittik Lcw den kıyafet baktım..ELbise çeşidi yoktu pek..Hamile reyonunda bi elbise beğendim ama hamile elbisesi gibi değil etikete baktım 44 tl den 19.90 a inmiş onu aldık ..Gömlerkleri beğendim kot yakası taşlı falan ama 50 liraydı o kadar veremem bi gömleğe ama hoşuma gitti.. Marketten abur cubur aldık buzlukta köfte vardı onu kızarttım yedik..
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr :119: size mutlu bi haber
vilişim aradıııııııııgelmiş bizim cadıııııı
Çok sancı çektim, çok yorgun düştüm, fenalaştım kustum felan diyo amaa doğum çok kolay olmuş, 15 dk da çıkmış minik cadı
Eşi fln kavga etmiş doktorlarla, çünkü ikidebir kontrol ediyolarmış adam da korkmuş, panik yapmış, ama neyse ki olay tatlıya bağlanmış.
Görsen nigaar, parmağını uzatanın parmağını nassıl kavrayıp kalkmaya çalışıyo diyotam cadı yaaa
emiyomuş güçlü güçlü
Vilişimin sesi de süppper geliyodu, çok iyim diyo, annesi yanında. Dikişi varmış içten de dıştan da ama olsun, ıkınmaya gücüm kalmamıştı mecbur kestiler diyo :105: olucak artık okadar..
Ayrıntıları bebişin fotolarıyla vilişten alıcaz
Şükür yaaa, çoook mutlu oldum aramasıyla
darısı tüm hamişlere ve hamiş adaylarına
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr :119: size mutlu bi haber
vilişim aradıııııııııgelmiş bizim cadıııııı
Çok sancı çektim, çok yorgun düştüm, fenalaştım kustum felan diyo amaa doğum çok kolay olmuş, 15 dk da çıkmış minik cadı
Eşi fln kavga etmiş doktorlarla, çünkü ikidebir kontrol ediyolarmış adam da korkmuş, panik yapmış, ama neyse ki olay tatlıya bağlanmış.
Görsen nigaar, parmağını uzatanın parmağını nassıl kavrayıp kalkmaya çalışıyo diyotam cadı yaaa
emiyomuş güçlü güçlü
Vilişimin sesi de süppper geliyodu, çok iyim diyo, annesi yanında. Dikişi varmış içten de dıştan da ama olsun, ıkınmaya gücüm kalmamıştı mecbur kestiler diyo :105: olucak artık okadar..
Ayrıntıları bebişin fotolarıyla vilişten alıcaz
Şükür yaaa, çoook mutlu oldum aramasıyla
darısı tüm hamişlere ve hamiş adaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?