- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
teşekkürler zuzu
aslında lens istiyordum ama gözüm lens takmak için şu anda pek uygun değilmiş yeteri kadar göz yaşı üretemiyormuşum yapay göz yaşı verdi dr 3 ay sonra tekrar görecek. Bu arada da gözlük kullanmak zorundayım o gazla gittim bi normal takmak için gözlük aldım bir de numaralı güneş gözlüğü aldım
dilşad şimdiden sıcak mı oluyor ev? Biriniz bana vilin in numarasını gönderebilir misiniz ben de mesaj atayım
gördüm ama görüntüleyemedim mesajını benim telefon iyice komplekse girmeye başladı akıllı telefonlardan gelen mesajları bazen açamayabiliyorcanım msjladım numarayı cebine
güle güle kullan gözlüklerini canım geçmiş olsun
çok sıcak olmaya başladı ev bütün odalarda 2şer cam açık üstten açılım ama hala ateş atıyor hafta sonu çok sıcaktı bura.
Gunaydin kizlar. Hayirli haftalar hepimize. Cumartesi gunu mulakata girdim ama kotu gecti( hayirlisi artik. Pazar gunu de yegenimi dogum gunu vardi. Mulakatin stresini attim iyi geldi. Minnaklarim pek tatli olmuslardi.
Dilekcim gecmis olsun babaannene. Maasini da gule gule harca.
Sirken gozluklerin icin ne diyim bilemedim ama iyi ki daha fazla bozulmadan mudahale etmissinz.
Vilisimi aradim iki kere ama mesgule aldi. Indallah uyudugu zamana denk gelip de uyandirmamisimdir. Bebisin de ismi yokmus hala. En cok onu merak ediyorum :)))
Oglusumun 6. ay kontrolu ve asilari var bugun. Annem de koye doncek. Bakalim bu ay kesin donus yapabilecekler mi...
Dilsad unutuyodum, bu yaz sana coj zir gecer canim. Hamisken iyice bayiltiyor sicaklar. Ben hayatimda ilk defa gecen sene havanin sicakligindan sikayet ettim. Milletin hissetiginden en az 5 derece daha sicak geliyo hamislere :)))
gunaydın kızlar
cumartesi göze gittim birinde 1 diğerinde 1.25 miyop varmış yani miyopum 0.5 değilmiş lens de kullanamayacağım ilk başta
artık hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakacağım
bir ünversite hastanesine gittim orda 0.5 demişlerdi ama beni alan asistan çok yogundu ve yorgundu şimdi gittiğim uzman 1 ve 1.25 miyop dedi geçici mi nasıl bilmiyorum ancak müdahele gerektirerek yapılacak bir şeyi tam araştırmadan kabul edemem. Bu arada son muayenemi orda oldum güvendiğim bir dr un tavsiyesiyle oraya gittim çok ticarethane havası vardı. biz A plus ız demeyi biliyorlar ama gösterdikleri ilgi hiç de A plus değilDünya göze gitsen mercek takıyolar ameliyatla yararı olmazmı gözlükten kurtulursun yoksa geçicimi seninki?
isim GÖKÇENAZ'dı en son hastanede beklerken karar değiştirmedilerse
sirken geçmiş olsun canım gözlük ilerlemesini engeller dimi hep bu bilgisayarlar mahvedio bizi
teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni
teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni
Hoşgeldin canımmGözünaydın Kızını sağlıkla kucağına aldın.. Maşallah zeyneb ülkü hanıma da 3400gr doğmuş.. Güle güle büyüt canım. Allah bana da kısmet eder inşallah o günleri görmeyi.. fotoları merakla bekliyoruz kime benziyo onuda merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?