Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım msjladım numarayı cebine

güle güle kullan gözlüklerini canım geçmiş olsun

çok sıcak olmaya başladı ev bütün odalarda 2şer cam açık üstten açılım ama hala ateş atıyor hafta sonu çok sıcaktı bura.

Son düzenleme:
gördüm ama görüntüleyemedim mesajını benim telefon iyice komplekse girmeye başladı akıllı telefonlardan gelen mesajları bazen açamayabiliyor

bu arada kpederimin 2 ay önce 1700 e aldığı telefon 990 liraya düşmüş eşim de eee baba bunu bilmenin sana ne faydası var diyordu

Gunaydin kizlar. Hayirli haftalar hepimize. Cumartesi gunu mulakata girdim ama kotu gecti( hayirlisi artik. Pazar gunu de yegenimi dogum gunu vardi. Mulakatin stresini attim iyi geldi. Minnaklarim pek tatli olmuslardi.

Dilekcim gecmis olsun babaannene. Maasini da gule gule harca.

Sirken gozluklerin icin ne diyim bilemedim ama iyi ki daha fazla bozulmadan mudahale etmissinz.

Vilisimi aradim iki kere ama mesgule aldi. Indallah uyudugu zamana denk gelip de uyandirmamisimdir. Bebisin de ismi yokmus hala. En cok onu merak ediyorum :)))

Oglusumun 6. ay kontrolu ve asilari var bugun. Annem de koye doncek. Bakalim bu ay kesin donus yapabilecekler mi...
Dilsad unutuyodum, bu yaz sana coj zir gecer canim. Hamisken iyice bayiltiyor sicaklar. Ben hayatimda ilk defa gecen sene havanin sicakligindan sikayet ettim. Milletin hissetiginden en az 5 derece daha sicak geliyo hamislere :)))

canım mülakat konusunda belli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun
fotolarını gördüm miniğin ilk yaşı kutlu olsunn niceee güzel yıllarınız olsun hep birlikte.
çok tatlı olmuş bebişler.
İlker de traş olmuş nası yakışmış öle :) maşallah.
şimdiden yanmaya başladım zaten canım. bi de ev en üst kat tüm gün güneş alıyo çok sıcak oluyo.

Günaydın kızlar...

Çok yorgun ve bitkinim...Haftasonu alışverişle geçti pazarda nişanlı görümcemler geldiler akşam mangal yaptık 12 gibi gittiler zaten gündüzde dışardaydık eşimle ikimizde çok yorulduk daha yeni kalkabildim.. Gece boyu döndüm durdum sırtım karnım heryerim ağrıyo..

Vilişimizin cadısı gelmişşşş Aklımdaydı hafta sonu aramadım şimdi bende saat biraz ilerlesin arayım inş. uyumuyodur.. Fotoları çook merak ediyoruummmm

viln bebek uyuyordur ya da sen uygun değilsindir diye aramak yerine mesaj atmıştım

tekrar tebrik ederim umarım her şey yolundadır minik kızını bizim yerimize de kokla

Vilişş gelmiişşşşş Ay hadi bırak geçmişi okumayı kuzummm yaz bizee.. Nasılsın doğum nasıl oldu bu arada normal doğum için sana.. Kızın nasıl anlat hadiii

gunaydın kızlar
cumartesi göze gittim birinde 1 diğerinde 1.25 miyop varmış yani miyopum 0.5 değilmiş lens de kullanamayacağım ilk başta
artık hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakacağım

Dünya göze gitsen mercek takıyolar ameliyatla yararı olmazmı gözlükten kurtulursun yoksa geçicimi seninki?

vilin nezman resim koycen yaaa merak içindeyiz eşin atsın resimleri face görelim şu cadıyı ...

isim ne oldu son durum?

Dünya göze gitsen mercek takıyolar ameliyatla yararı olmazmı gözlükten kurtulursun yoksa geçicimi seninki?
bir ünversite hastanesine gittim orda 0.5 demişlerdi ama beni alan asistan çok yogundu ve yorgundu şimdi gittiğim uzman 1 ve 1.25 miyop dedi geçici mi nasıl bilmiyorum ancak müdahele gerektirerek yapılacak bir şeyi tam araştırmadan kabul edemem. Bu arada son muayenemi orda oldum güvendiğim bir dr un tavsiyesiyle oraya gittim çok ticarethane havası vardı. biz A plus ız demeyi biliyorlar ama gösterdikleri ilgi hiç de A plus değil

isim GÖKÇENAZ'dı en son hastanede beklerken karar değiştirmedilerse

sirken geçmiş olsun canım gözlük ilerlemesini engeller dimi hep bu bilgisayarlar mahvedio bizi

isim GÖKÇENAZ'dı en son hastanede beklerken karar değiştirmedilerse

sirken geçmiş olsun canım gözlük ilerlemesini engeller dimi hep bu bilgisayarlar mahvedio bizi

elbette gözlük kullanacağım için göz kaslarımı haddinden fazla yormayağım için daha kontrollü olacak. gözlük fikri bana hiç sıcak gelmiyor hep lens kullanırım diyordum gözlüğüm de olursa aksesuar gibi olur diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı ben de o yüzden iyi yönünü görmeye çalışacağım. ama aldığım gözlükler güzel oldu
güneş gözlüğüm şundan

diğer kullanacağım da pembe çerçeveli kemik.

SİRKEN geçmiş olsun güle güle kullan gözlüğünü .

Benimde gözlerim bozuk uzağı göremiyorum .çalışırken bilgisayara bakmaktan karşıya baktığımda göremezdim.düşüktü dereceleri ama benimkilerde 1küsürlerde gittik iyisinden gözlük aldık .kulaklara ağırlık yapmayanından okadar pars bayıldık ve ben takamıyorum .bu sıralar beni rahatsız ediyor takmam lazım

teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni

Hoşgeldin canımm Gözünaydın Kızını sağlıkla kucağına aldın.. Maşallah zeyneb ülkü hanıma da 3400gr doğmuş.. Güle güle büyüt canım. Allah bana da kısmet eder inşallah o günleri görmeyi.. fotoları merakla bekliyoruz kime benziyo onuda merak ediyorumm

zeyneb yazmazlar malesef. biz mehmed diye başvurduk, mehmet yazmışlar

inşallah siz de o günleri hayırlısıyla görürsünüz canım...
az sonra f...'e bi kaç foto atıcam...

Vilisim Allah uzun ve saglikli omur versin zeyneb ulku hanima. Masallah ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…