Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Hoşgeldin canım geçmiş olsun gözün Aydın . Zeyneb ülkü de hoşgelmiş .allahım sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah .maşallah Zeyneb'e

cnm gözünüzaydın tekrar ismiyle yaşasın minik cadıya maşallah

vilişim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
isim değişmiş içime doğmuş gibi bende koket'e öyle yazmıştım
ama hep Zeyneb istemiştin çok iyi ettin valla aklında kalmadı
Adıyla mutlu yaşasın inşallah

vilişim gözünz aydın canım babaya benziyo sanki :) çok tatlı maşallah güzel kızına.

ama vilin in bebeği çoook tatlı çoook minik maşallah Allah nazarlardan korusun Zeyneb adını en başından beri istiyordu Vilin bence iyi ki Zeyneb oldu. Yazımında nüfus memuru gıcıklık yapmamıştır umarım
sabah da ilker paşamı gördüm nasıl yakışıklı olmuş öyle

Saol sirken teyzesi :)) ozel olarak suslendik kuzenimizin dogum gunu icin.

Vilişş bakıcam hemen fotolara adınıda çok iyi koymuşunuz

özgee ben anneme gidicem kv de ordaymış eşim gelmicek ama , menüde süper

Tavuklu türlü yaptım bende yanınada bulgur pilavımı yapsam azıcık yenmiyo bizde pilav ama azcık yapiim yoğurt salata tamamdır

viliş tekrar gözün aydın cnm kızın çok tatlı maşallahhh

okuldayım sıkıldım vakit geçio aslında ama yoruluom yaa, daha kaç saat var

bende de yemek yok yapamam da, akşam da nereye gitsem eşimin yanına mı eve mi acaba?
yarın da boş günümüz eşimle, naapsak:26:

pek bi muallaktayım bugün:44:

dilek naber yaaaaaaagiremiom artık ben nedense çok sık yaaa, özledimmm

Günaydınnn

Sirken, gözlük takıcakmışsın canım.. ben geçmiş olsun dicem galiba :/

Gunaydin kizlar. Annemler bi terslik cikmazsa ayin 20sinden sonra donuyorlarmis. Cok sevindim. Yazin bol bol yuruyus yaparim annemle. Ablamin esine de bi arkadasi bodrumda is ayarlsmis. Bavulu hazirlayip yarin yola cikiyormus. Otelci oldugu icin sezon bitene kadar yani 6 ay orda kalacak. Ablam uzgun tabii (

Yarenim turizm zor ya bazen bizde gidelim Antalya'ya falan diyoruz ama 6 ay çalışıyosun sonra 6 ay dinlen zor sadece 12 ay istanbulda var turizm .allah yardımcısı olsun

dilek naber yaaaaaaagiremiom artık ben nedense çok sık yaaa, özledimmm
sen de artık yoğunsun akşam geç saatlere kadar dersin var ben zaten malum ayrı düştük maalesef

Günaydınnn

Sirken, gözlük takıcakmışsın canım.. ben geçmiş olsun dicem galiba :/
ben öyle dedim valla olduysa da dedim olmadıysada :44:

yaren çok sevindim canım iyi olmuş peki kim bakacak ki babaneye
ablana da üzüldüm uzun süre yalnız kalacak ama gidilir belki tatil amaçlı enişten bişiler ayarlar iyi tarafından bakalım dimi

ben çok uykusuzum yaa 1den önce yatamıoum maalesef ve sabah artık hep işe geç gelioum 10 dk da olsa
hava değişimi de zaten etkilio

çok zor olur ablan için, ama en azından düzenli bi iş olur canım hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah

günaydın kızlar
benm gece uykularım resmen bitti. 2 gecedir uyku yok, saat 5e 20 vardı hala salonda dolaşıyordum.

yatağın ayak ucuna yattım eşimin ayağı ağzıma giriyo tam tersine döndüm karnıma atar birden ayağını diye korktum uyandığımda ayak ucuna kafamı koymuşum. eşim kızarak uyandırdı ayaklarını al burnumun dibinden diye :)

çoook yorgunum

günaydınnnn
yarenim çok sevindim annenin gelmesineeeesüper, rahat edersin bayaablan da ii biyere gidiomuş cnm tatil gii düşünsün çocuklarla denize gider gelir otelin imkanlarından da faydalanabilir belki, kalıcı bişi diil nası olsa

dersim yok ve yine erkenden kalktım her zamanki gibibu oğlan çocuğu karnımı acıktırmışzaten kilo aldım yine 61e doğru gidiomhaftaya salı randevum var özledim sıpayı büyümüştür daha da

eşim de uyuo, uyandırmıyım die parmak ucumda gezziom yine de uyandı adam yaaa bi söylendi uyudu sanırım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…