teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni
teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni
sen de artık yoğunsun akşam geç saatlere kadar dersin vardilek naber yaaaaaaagiremiom artık ben nedense çok sık yaaa, özledimmm
ben öyle dedim valla olduysa da dedim olmadıysada :44:Günaydınnn
Sirken, gözlük takıcakmışsın canım.. ben geçmiş olsun dicem galiba :/
Gunaydin kizlar. Annemler bi terslik cikmazsa ayin 20sinden sonra donuyorlarmis. Cok sevindim. Yazin bol bol yuruyus yaparim annemle. Ablamin esine de bi arkadasi bodrumda is ayarlsmis. Bavulu hazirlayip yarin yola cikiyormus. Otelci oldugu icin sezon bitene kadar yani 6 ay orda kalacak. Ablam uzgun tabii(
Gunaydin kizlar. Annemler bi terslik cikmazsa ayin 20sinden sonra donuyorlarmis. Cok sevindim. Yazin bol bol yuruyus yaparim annemle. Ablamin esine de bi arkadasi bodrumda is ayarlsmis. Bavulu hazirlayip yarin yola cikiyormus. Otelci oldugu icin sezon bitene kadar yani 6 ay orda kalacak. Ablam uzgun tabii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?